Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen hafta peynir yapmayı denedim ve başarılı oldum çocuklar ve eşim peynirime bayıldılar tabi 5 kilo sütten yapınca hemen bitti ilk fırsatta yeniden deneyeceğim daha fazla sütle tabi az olunca herkes birbirine bakıyor kim yiyiecek diye önce gözlerini doyurmak lazım hem çok lezzetli oluyor hemde tertemiz içine sine sine yiyorsun vallahi denemek isteyen herkese tavsiye ederim beni yüreklendiren arkadaşlara da teşekkür ederim

Çok güzel canım;güle güle giy....

Taba rengi de ben de var;çok severek giyiyorum;iyi günlerine olsun...

teşekkür ederim ablacım ben de severek giyiyorum
kilo veren vermyen herkesi tebrik ederim geçmşi şimdi okuyacağım
derman abla geç oldu ama eşine ve kızına geçmiş olsun

arkadaşlar geçte olsa gelebildim..
ayyy 1 saattir site bakımda diyordu yazamadım..
bildirimimi bu saatte de olsa yazayım..Yena cığıma nedenini belirttim.

geçen hafta 111.7 idim

bu hafta 110.8 im..
gram gram vermeye devam ediyorum ama bakıyorumda diyete başlayalı 45gün olmuş ben yaklaşık 8kg vermişim.
gram gram veriyorum diye üzülürken aslında hiçte fena olmadığını anladım..

kilo veren herkesi kutluyorum..
veremeyenlere de sabırlar diliyorum

saol ilbatumcum.hastalığı ilerleyince ilaçta fayda etmiyo.grip başlangıcı dedi dr.da..iyiki götürmüşüm hemenneyseki inmemiş ciğerlere çok şükür
şükürler olsun canım ,rabbim şifa versin ...
Şimdilik;istemeden de olsa gidiyorum....

Akşama geleceğim nasipse;bu süre içinde siz kilo vermeye devam edin.....
gel ama ablacım seni özlerimmmmm :)
seninle tam tersi bir durumum var yani bende zamana yaysam kesin bende yayılarak genişlerim :))) ben her ay 5 kilo hedefi koydum ha 5 değil 4 olsada üzülmem giden gitmiştir yani :))) ama bencede sen hedefini tuttur belki daha fazlası bile olur :)
bende her defasında zayıfladıkça deniyorum şu an 3 pantolonum eskidi çünkü çok bollar :))) hatta dizdim beden sırasına göre olanları giyiyorum olmayanlar için çabalıyorum :) eskiyenleride kaldırıyorum vereceğim birine baharda ,neden bahar deme ancak o zamana gardrop değişiyor daha verecek birşeyler mutlaka bulurum o nedenle hepsi birden gitsin.
canım ben 99-100 civarıydım
Kızlarrr müthişsiniz siz valla...ece sen naptın tatlım ya,banuş,özlem,dermanabla,toztoprak valal sizlerde müthişsiniz maşallah hepinize :nazar nazar:
sağol canım benim
sen uzak kalma canım yaramıyor sana . sağol canım inşallah böyle gider bakalım, darısı sana inşallah ve tüm kızlara :)
sende gireceksin ha gayret yeşimcim :)
Beyzuş benm 260 dk kabul değil mi
benim 60 dk bile listede :)))) derecede dağil tabi :)
bende izleyeceğim bayılırım gülse'ye ve beyaz'a zaten kadroda süper inşallah umduğum gibi olur :)

ellerine sağlık canım ,nasıl yaptın peki? bende mi yapsam ,ben sadece bebeğe lor yapıyorum ama beyaz peyniri bilmiyorum sen kalıp yapıyorsun değil mi?

canım benim gram gram gitsin ama gitsin bazen sabit kalıyorsun bazen artıya geçiyorsun inan bunlar daha iyi değil yaşadım biliyorum :))) 45 günde 8 kilo hemde hiç fena değil hatta süper ,düşünsene 2 ay olmamış ve sen 8 kilo vermişsin daha ne olsun

maşallah canım ne güzel gitmiş kilolar ben de başladım bugün senin sır karışımına bende de yarar inşallah 1 kiloya bile göbek atabilirim
seni de tebrik ederim 2 hafta takılmak ne ki ben 3 ay takıldım
geçen hafta:71
bu hafta: 70
spor:90 dk
1 kilo gayet başarılı
mutlu bir aya kalmaz gider o gelen hainler
helal sana cecom

umutt sakın hayal kırıklığı felan yapma sakın vazgeçme sen kararlarını uygulamaya devam et canım
bek beni biliyorsun aylardır ne hallerdeyim
herkesi tek tek tebrik edecektim ama çooooook yorgunum 10 buçukta çıkıp 5 de eve ancak geldim gelirken de yürüdüm
yenacım ellerine sağlık tatlım
ececim seni ve derecedeki arkadaşlarımı tebrik ederim
beyzuş ablam senin de ellerine sağlık

HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :118:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :122:
kızlar tebrikler kutluyorum sizi

özlemcim sen yinemi en çok verenlerdensin maaşallh
nasıl yapıyorsun bunu canım
evet önce cok üzgündüm sonra dedim aaaa daha 2 ay olmana bile zaman var.
ama ben ayda 5 kg dedm hedef olarak.
işte 15 günüm kalmış 3 kg vermem için..
kilom fazlaya daha fazla veririm sanıyodum birde cidden listemn yarısını bile yemiyorum ama..
neyse şikayeti bırakıp buna şükür demeliyim.

kilo veren herkesi kutluyorum inşallah ben de haftaya o listede olucam :)) yediklerim:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin domates (Bu kahvaltıyı yazmaktan bıktım valla hep aynı ama Allahtan daha yemekten bıkmadım :))

ara öğün:
1 bardak süt

öğle:
1 kase special k

ara öğün:
1 adet greyfurt
7-8 adet badem

akşam:
3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
Domates

ara öğün:
2 adet kivi

teşekkür ederim canım ama ben geçen hafta +400düm :))) sen yanlış hatırlıyorsun sanırım. ha listeye girdim tabi birkaç kere ama her zaman çok veren olmadım, çok veren maldan az verecen candan dermişim :)))
canım ya benimde hedefim 5 kilo her ay ve ben başardım sayılır umarım sende başaracaksın ,hedef ne kadar yüksek olursa o kadar veriyorum
canım sen şimdiden az yersen sonra ne olur bence hemen azaltma ne olur
kesinlikle şükret süpersin

Çok sevindim baharcığım iyi geçmesine..
Senin mutlu olmanı çok istiyorum...

Onur'un aileside İstanbul'damı oturuyor.?

Evet bende onu bekliyorum..Gülse Birsel'i destekliyorum kadın senarist olarak iyi iş çıkarıyor. tamamen hemcins dayanışması..
Ama eşini hiçç sevmiyorum Murat birsel'i burnu kaf dağında resmen..
Ben nişantaşı çocuğuyum siz kimsiniz der gibi tavrı var..Gıcık olurum öylelerine..

Benim peynirimde çok güzeldi..sen sirkeylemi yaptın.?
Daha önce denemiştim ama becerememiştim...sütlede alakalı sanırım,yada kesinlikle öyle...:)

Son düzenleme:
MEry,iyileştinmi canım,ne dedi daktır amca..:)

az veren candan çok veren maldan:))
dogru yanlış hatırlıyo olabilirim..

doğru söylüyorsun yediklerimi azaltıyorum dayanabiliyorum,acıkmıyorum diye ama sanırım yanlış yaptım.

Yena da aynı durumdan uyardı beni:26::26::26:
yeniden listeme dönüyorum..metobolzmam yavasladı sanırım...
sende süpersin,hep desteğimsin... teşekkür ederim

Ispanaklı börek yaptım 2 dilim yedim..
Birde elmalı kurabiye yaptım ondanda 1 adet yedim..fena değilim bence gayet iyi,insan ölçülerinde yedim iyi oldu.:))

Toplamı 1000 kaloriyse bile yine iyi..Sabah kahvaltısıylaydım arada sütlü nescafe içtim..
İyi kurtardım.:)

MEry,iyileştinmi canım,ne dedi daktır amca..:)
Canım doktor derken diyetsyenim demek istemştim ben sana..
Doktor demek kolay geliyor sanırım..Birde pkos için her ay kontrollerim var geçen günde kandın doğumcuma gittim tüm tahlillerimi yeniletti troidlerim yavaş çalısıyormuş ama ben adet düzenliyici ve glukofen kullandıgım için vermek istemedi.
Diyetisyenimden de bilgilerimi almış okadar ilgili bir doktor yani.. ve dedi kilo vermen iyi çokta yavaş degil.
2 tane sürekli içtigim ilaç varken troid ilacı verirsem hipogliserami olabilirsin o daha kötü olur dedi.
Önümüzdeki ay yine tahlil yapacak eger daha da yavaşlama görürse bir de troid ilaçlarına başlıyacağım sanırım.
Vucdumda tam çalışan hiç bir hormonum yok gibi..ya fazla ya da az..
Birde guatrım yüksek görünüyordu diyetisyenim bogazdan ultrasona baktır kötü huylu bir neon var mı bakalım dedi.
bende kadındoğumcuma ilettim bu görüşü..onay verdi..
31 Ocak a gün aldım.. Nasıl olacak o?KORKUYORUM:18::18::18::18:
Birşey falan sokmayacaklardır agzımdan değil mi?
Anlayacağın her hafta diyetsyen kontrolüm ve her ayda kadındoğum kontrolm var ve kendimle şaşmış durumdayım.
Diyetisyenim spor salonuna gitmemi istemedigini söyledi..Seninde dedigin gibi bu ay haftada 3 gün yürüyüşlerine başla sonra profosyonel çalışmaya başlarsın dedi.
Çok düşünceli beni hiç yormak istemiyor şimdilik bu durum, hal ve vaziyetteyim
amma da çok anlatmışım daha ne olacaksa...

Çok sevindim baharcığım iyi geçmesine..
Senin mutlu olmanı çok istiyorum...

Onur'un aileside İstanbul'damı oturuyor.?

Sağol yenacım ara sıra kavgalar etsekte mutluyum çok şükür en azından bana gerçekten değer verdiğini biliyorum

Evet Onurun annesi İstanbula gelin gitmiş babası TCDD çalışıyor evlerini gördüm haydarpaşa garının içinde sabaha kadar bir tren bir vapur sireniyle coşuyorlar

Büyük Gurur Kaynağı (tutmuştur umarım) mutlunun verdiği kilolara istinaden böledir diye umdum
Ayy diğeri ne olabilir ki Yüksek Gurur Kaynağı mı acaba
Füsuncuğum, ömürsün. Çok güldüm, çünkü çok beğendim tahminlerini. Ama yok olmadı. Hadi bakalım arkadaşlar, başka tahmin var mı? Mutlu'ya dedim ki, yakında verirsin sen kiloları, BGK'sın sen. (yakın bir arkadaşımla espiri idi aramızda; o da YGK idi.) Neyin kısaltması olduğuna dair tahminler? Eğer bilen olursa bir sürpriz hediye de var :))) Gerçi bulan olamaz herhalde, binlerce ihtimal arasından bulmak imkansız gibi :)) Bir de çok sık kullanılan bir tanım vb. değil :))

dogru söylüyorsun canım benim :) bende ilk başlarda yapıyordum sonra ne olduysa saldım gecen hafta farkını :) gecen hafta 84.5 idi bu hafta 83.3 kg :):):):)
Gayet güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim :)) Şimdi meydana çıktı bak :)
Afiyet olsun, Rumeli Maya ile mi yaptın, kestirerek mi? Ben de evde kendi mayamı üretmeye çalışacağım, bu hafta sonu Artun Ünsal'ın kitabını alacağım, onu da bir okuyup öyle başlamayı düşünüyorum :)
Canım sen hem daha gençsin, hem azimlisin, maşallah iyi gidiyorsun. Sen önden yolu aç, biz de tin tin geliriz peşinden :))
Canım benim, sen neredeyse 35 kilo verdin, maşallah çok da güzel gittin, maratonun son etabını koşuyorsun. Ben daha yarılamadım bile... Neyse, azimle koruk helva olurmuş, vazgeçmeyelim bakalım :))))

Arkidişlerim lütfen bir bilen duyan varsa söylesin ece 78 canım nedir o mucize iksir banada söyleyin dua ederim valla size haftaya diyetisyen kontrolüm var 1kilo 800 gr vermezsem kocişe söz verdim iddiayı kaybetcem yardım lütfennnnnnnnnnnnnn:26::26::26:

aaa ne yaşlısı canım ya sen kaç yaşındasın 40 değil mi gençsin işte daha ne ya, yok öyle tin tin gelmek koşuyorsun gelirsin 80ine o zaman tin tin gidersin bak bozma kafamı :))))
tamam bende aynısını söyledim ama bizim çok vermemiz gerektiği için tersten yazdım :)
evet canım ilerde bu durum seni zorlar o zaman aç yaşaman gerekir ,daha bilinçli ve düzenli olmaya çalış ve kendi sitemini oturt mesela ben 6 öğün yiyince çok acıkıyorum o nedenle 3 ana öğün 1 de meyve öğünü yapıyorum :)

aman canım ya onlar 100o kalori etmez ,hem ıspanaklı börek yenmez mi ya hele elmalı kurabiye ikisinide çok severim :) gerçi dün o kurabiyeden vardı ama yemedim sırf bugün için :) bir daha apartmandan rica edeceğim cuma yapsınlar ya da haftasonu şu günleri :)

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün havayı biraz güzel görünce temizlik aşkım kabardı
Açtım bütün camları ve tüllerimide yıkadım bir güzel. O arada camlarımı sildim ve salonda temizlenmedik köşe bırakmadım
Baya bir yoruldum hatta eşim kaç kere aradı bırak cumartesi birlikte yaparız dedi durdu.
Meğer adamın içine doğmuş bir şey olucak diye tabi o camdan korkmuş ama yine neticede başıma gelen camla ilgili oldu :26:
Çok sevdiğim bir cam fanus vardı; şöyle bir tozunu alayım derken sen fanus resmen elimde parçalandı ve sol orta parmağım baya derin kesildi öyle böyle değil. Durmadan kan aktı ve bir an panik yaptım ne yapıcağım diye :26:
Birde kan aktıkca başladı başım dönmeye Allahtan kızım yanımdaydı hemen babasını aradı oda zeytinyağını bir bardağa koy içine parmağını sok dursun dedi. Şükür kanaması durdu ama tabi baya büyük kesik olduğu için birleşmedi orası :26: en sonunda güzelce sardım ama hala zonkluyor resmen
Eşim ya sen ne zaman güzel bir şeye niyetlensen birşeyler sanki engel olmaya calışıyor dedi aslında doğru söylüyor çünkü devamlı aynı şey oluyor.
Benim bol bol dua etmem gerekiyor anlaşılan

Aminnnnnnnnnnnnnn yüreği güzel Ablam
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve hep güzel insanlarla karşılaştırsın .... Aminnnnnnnn

Fisün canım nerelerdesin yaaaa özledik valla seni
Sık sık gel ki şu kiloların birlikte üstesinden gelelim

Ablacığımmmmmmmmm ellerine ve emeğine sağlık

HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :118:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :122:

Anammmmmmmmmm ilk 3e girmiş ve yine prenses olmuşum
Özlemmmmmmm canım arkadaşım az kaysana bir kenarada ben ilişivereyim
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrr harikasınız
İnşallah başarılarımız tüm topikce daim olur ve çok daha güzel başarılara doğru ilerleriz

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrr
İnşallah haftaya bende spor listesinde yerimi alırımmmmm

aaaaa 3. mü olmuşum sanki daha fazla verenler vardı acaba bu hafta listede olamayanlar mı?
neyse canım tadını çıkarayım di mi :))) cecoooooo 3.lüğü paylaşmışız :))))

Ucundan azıcık da olsa tahta totoşum deymiş bulunuyor

İddadaşım fena çekişiyoruz farkındamısın :122: :122: :122:
Bu yarış baya bir eğlenceli geçecek bence

BGK tahminimi söylüyorum

Bağımsız Güçlü Kadın

Yakınmı tahminim uzakmı bende merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…