Çok güzel canım;güle güle giy....
Taba rengi de ben de var;çok severek giyiyorum;iyi günlerine olsun...
şükürler olsun canım ,rabbim şifa versin ...saol ilbatumcum.hastalığı ilerleyince ilaçta fayda etmiyo.grip başlangıcı dedi dr.da..iyiki götürmüşüm hemenneyseki inmemiş ciğerlere çok şükür
gel ama ablacım seni özlerimmmmm :)Şimdilik;istemeden de olsa gidiyorum....
Akşama geleceğim nasipse;bu süre içinde siz kilo vermeye devam edin.....
seninle tam tersi bir durumum var yani bende zamana yaysam kesin bende yayılarak genişlerim :))) ben her ay 5 kilo hedefi koydum ha 5 değil 4 olsada üzülmem giden gitmiştir yani :))) ama bencede sen hedefini tuttur belki daha fazlası bile olur :)Geçmiş olsun, hemen atlatır umarım gribi.
Yok canım ya, gerçekçi olmayan hedefler daha olumsuz etkliyor beni. 5 deyip 3 olunca başarısızlık duygusu oluyor bende, 3 deyip 3'ü tutturunca daha istikrarlı hissediyorum. aslında Yena gibi hiç hedef koymadan zamana yaymak benim yapıma daha uygun, çok sabırlıyımdır ben, iğne ile kuyu kazar gibi gram gram verebilirim. Gel gör ki yaza yetişmek istiyorum 5, hadi bilemedin 6 ay kaldı... Ama bak, motivasyon oldu yazdıkların en azından 3'ü tutturmak için çabalayayım değil mi :))
bende her defasında zayıfladıkça deniyorum şu an 3 pantolonum eskidi çünkü çok bollar :))) hatta dizdim beden sırasına göre olanları giyiyorum olmayanlar için çabalıyorum :) eskiyenleride kaldırıyorum vereceğim birine baharda ,neden bahar deme ancak o zamana gardrop değişiyor daha verecek birşeyler mutlaka bulurum o nedenle hepsi birden gitsin.saol canım inş kısa zamanda atlatır..
bu arada dolapta 3 tane kot pantolonum wardı hamile kalmadan önce giyiyodum..bugün bi deneyeyim dedim içine girdim ayy nasılda mutlu olsum..ne güzel bişeymiş kilo vermek..artık diyet eğlenceli gelmeye başladı
ilbatum
kaç kiloyla başladın sen tickerın yokya ondan soruyorum merak ettimde :)
sağol canım benimKızlarrr müthişsiniz siz valla...ece sen naptın tatlım ya,banuş,özlem,dermanabla,toztoprak valal sizlerde müthişsiniz maşallah hepinize :nazarnazar:
sen uzak kalma canım yaramıyor sana . sağol canım inşallah böyle gider bakalım, darısı sana inşallah ve tüm kızlara :)Ahh canım benim ben de sizleri özlüyorum,sizden uzak durdukça kilocuklarım hemen geri gelmeye başlıyor.Bu hafta neyseki 400 gr cık gitmiş gerçi 2 gün önce o 800 gramdı 400 ü geri almışım 2 akşamdır geç yiyince.Güya 6 dan sonra yemiycektim benama misafir vardı 2 gündür geç yedim o yüzden.Sen baya güzel gidiyorsun özlemcim kutlarım seni maşallah maşallah
sende gireceksin ha gayret yeşimcim :)dogru söylüyorsun canım benim :) bende ilk başlarda yapıyordum sonra ne olduysa saldım gecen hafta farkını :) gecen hafta 84.5 idi bu hafta 83.3 kg :):):):)
cooooooooooooooook tebrik ederim kızlar sizi helallll :)
ayyyyy nerdeyse dereceye giriyormusum valla :) şaka gibi :)
benim 60 dk bile listede :)))) derecede dağil tabi :)Beyzuş benm 260 dk kabul değil mi
bende izleyeceğim bayılırım gülse'ye ve beyaz'a zaten kadroda süper inşallah umduğum gibi olur :)Canlarım ben kv ye çıkıyorum sanırım akşam gelirim görüşürüz.Öpüyorum hepinizi.Bu arada akşam 20 de beyazın dizisi var kanal d de izlenilesidir her halde ben izliycem,sizler de iziliyin bence azcık gülüp moral depolayalım,görüşene kadar iyi bakın kendinize.Gece kuşlarına katılırım sanırım ben muckkk
Geçen hafta peynir yapmayı denedim ve başarılı oldum çocuklar ve eşim peynirime bayıldılar tabi 5 kilo sütten yapınca hemen bitti ilk fırsatta yeniden deneyeceğim daha fazla sütle tabi az olunca herkes birbirine bakıyor kim yiyiecek diye önce gözlerini doyurmak lazım hem çok lezzetli oluyor hemde tertemiz içine sine sine yiyorsun vallahi denemek isteyen herkese tavsiye ederim beni yüreklendiren arkadaşlara da teşekkür ederim
arkadaşlar geçte olsa gelebildim..
ayyy 1 saattir site bakımda diyordu yazamadım..
bildirimimi bu saatte de olsa yazayım..Yena cığıma nedenini belirttim.
geçen hafta 111.7 idim
bu hafta 110.8 im..
gram gram vermeye devam ediyorum ama bakıyorumda diyete başlayalı 45gün olmuş ben yaklaşık 8kg vermişim.
gram gram veriyorum diye üzülürken aslında hiçte fena olmadığını anladım..
kilo veren herkesi kutluyorum..
veremeyenlere de sabırlar diliyorum
maşallah canım ne güzel gitmiş kilolar ben de başladım bugün senin sır karışımına bende de yarar inşallah 1 kiloya bile göbek atabilirimbildiirmi yapıp geçmişe dalayım yeni açabildim bilgisayarı evi temizledim bi arkadaş gelebilirim dedi bakalım ne etçem bebişi ancak uyutabildim .neyse
geçen hafta:78
bu hafta:75,7
Giden:2300gr
spor:85 dkcık
bu kadar az spora bu kadar çok gitti ama neden sır gibi sakladığım karışım inanın başka özel bişi yok.her zaman beslendiğim gibi beslendim hatta hsonu baya sapıtmıştım yani pazar günü 78 den fazlaydım valla
seni de tebrik ederim 2 hafta takılmak ne ki ben 3 ay takıldımkilo bildirimi
geçen hafta 80.1 hatta 2 hafta sürdü bu kilo
bugün 79.2
fark 900 gram
spor 120 dakka
yaşasın 8li rakamlardan kurtuldum artık
80 81 arasında ben 1 sene kalmıştım o yüzden inat etti baya
1 kilo gayet başarılıgeçen hafta:71
bu hafta: 70
spor:90 dk
mutlu bir aya kalmaz gider o gelen hainlerçok gecikmedim inşallah kaçmanın sonu yok kilo bildirimimi yapayım(kilo beyanııım) umarım geleçek haftalarda listede de olurum.
94 kilooooooo
son bildirim 89 idi sanırım. 2 ayda 5 kilo süper istikrarlıyım.
helal sana cecomGünaydın kızlarrrrrrrrrrr :122:
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda inşallah nasip eder diyorum
Gelelim bildirimime :122:
Geçen hafta 111.7 kg ( yanlış hatırlamıyorsam)
Bu hafta 110.3 kg :122: :122: :122:
Rabbime binlerce şükür ilk hedefime ulaştım ve inşallah bundan sonra çok daha güzel rakamlar görüceğimtabi sizlerde.
Doğum günüme kadar 99u görmem biraz zor olucak ama en azından baya bir yaklaşmış olurum inşallah.... Aminnnnnnnnn
Neyse şimdilik kaçtım ben bu gazla bir güzel temizlik yapayım da hem spor olsun hemde evim mis gibi olsun :122:
Yarından itibarende sporuma başlıyorum inşallah
Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmm
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıma fırsatı vermiş Rabbim bana
Kızlar Merhaba,
Güzel kilo veren arkadaşlarımız var, onları tebrik ederek başlayayım. Ben de sabahın yedisinde heyecanla çıktım tartıya. Bilen biliyor, yılbaşında ayda 3 kilo diye hedef koymuştum ya; geçen hafta 500 gittiği için "bu hafta 800 gr ve üstüdür umarım, yoksa kalan iki haftada hedefi tutturmam çok zor olacak" diye düşünüyordum. ve dınınınımmm büyük hayal kırıklığı -200 gr( Tamam hafta sonu epey kaçamaklıydı ama ne dilim dilim pasta yedim ne tabak tabak baklava. Akşam kuruyemiş, restoranda 1-2 meze filan
Hafta içi şakır şakır yağmur altında yürümüş olmam, akşamları yemekten sonra gram yememiş olmam, porsiyonlara dikkat etmem, suyu iki katına çıkarmış olmam hiç fark yaratmamış demek ki?? Regl oldum desem, 3 gün geçti sonlarına yaklaştım, şişlik gitmiştir artık. Bir tek bu hafta 3 gün, 11'den sonra kalktım, fazla uyudum yani, denge altüst yine. Neyse çok bozuldum işte, yılbaşı kararlarımı düşündükçe mutlu oluyordum halbuki.
Geçen hafta: 83.1 kg
Bu hafta: 82.9 kg
Spor: 125 dk yürüyüş
:2:
kızlar tebrikler kutluyorum siziHAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78:118:
HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak
HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum:122:
canım benim gram gram gitsin ama gitsin bazen sabit kalıyorsun bazen artıya geçiyorsun inan bunlar daha iyi değil yaşadım biliyorum :))) 45 günde 8 kilo hemde hiç fena değil hatta süper ,düşünsene 2 ay olmamış ve sen 8 kilo vermişsin daha ne olsun
kızlar tebrikler kutluyorum sizi
özlemcim sen yinemi en çok verenlerdensin maaşallh
nasıl yapıyorsun bunu canım
evet önce cok üzgündüm sonra dedim aaaa daha 2 ay olmana bile zaman var.
ama ben ayda 5 kg dedm hedef olarak.
işte 15 günüm kalmış 3 kg vermem için..
kilom fazlaya daha fazla veririm sanıyodum birde cidden listemn yarısını bile yemiyorum ama..
neyse şikayeti bırakıp buna şükür demeliyim.
Öncelikle kilo veren herkesi kutlarım
Erzuruma döndüğümden beri rahatsızım giremedim KKya girdiysem de okuyup okuyup çıktım. Geçmişi okurken alıntı yaptım ama hepsi gitmiş
Yılbaşında ne yaptığımızı,ne giyindiğimi sormuşsunuz. Yılbaşında biryere gidemedikevdeydik oturduk tombala okey falan oynadık onlar içti ben baktım yılbaşında da kahverengi bir elbisem vardı onu giydim evde olduğumuz için özentiye gerek kalmadı saçımı yaptırdım kuaföre gittik kız arkadaşımla maşa yaptırdım ay resmen adam yoldu saçlarımı hiçbirşeye benzemedi banyodan çıkınca kıvır kıvır olurya saç öyleydi üstüne de 20 TL para verdim bilsem 5 TLye fön çektirirdim ya Güzeldi bu sene yılbaşına nasıl girdik anlamadım bile arkadaşım filiz almış eline şampanya şişesini terasa koşuyordu kocası onun peşinden filize sarılcam diye koşuyordu bende kalktım aşkıma sarıldım öyle girdik gitti işte. Haziranda tekrar gidicem bir aksilik olmazsa inşallah Onur yaza geldiğinde seni ailemle tanıştırmayı düşünüyorum dedi öyle sevindirik oldum 2013 sonbaharında evlenmeyi planlıyoruz ama daha çok var ya ben evlenmek istiyorum aşkımla aynı evde yaşamak geçen zamanı onunla paylaşmak istiyorum :114: neyse hayırlısı olsun bekliycez mecbur napalım
Onura gerçek kilomu söyledim daha doğrusu ısrarla sordu hatta bu soru yüzünden 1 saat küs küs oturduk sonuç olarak 105 kiloyum dedim yaza kadar yani hazirana kadar 20 kilo vermem lazım. En kısa sürede leslie ve rejim olayına sıkı sıkıya tutunmam lazım ayrıca o mucize iksiri kullanmaya başlıycam. İstanbulda o kadar düzensiz ve kalorili şeyler yememe rağmen kilo almamam onuru umutlandırdıspor yapsan azıcıkta dikkat etsen zayıflarsın diye gaz vermeye başladı bile hadi hayırlısı
Öncelikle güzel ellerine sağlık tablo için emeğin için Nilüfercim...
Aynen ben de çarşamba günü -800 düm bu sabah -400 çıktım bu cuma tartı günü hakkatten mi şişiriyor acaba bizine tuhaf dimi.Çok dikkat ettiğim dönemlerde de oldu bu bana.Acaba sadece cumaları mı tartılsam diyorum hatta ben
Canlarım ben kv ye çıkıyorum sanırım akşam gelirim görüşürüz.Öpüyorum hepinizi.Bu arada akşam 20 de beyazın dizisi var kanal d de izlenilesidir her halde ben izliycem,sizler de iziliyin bence azcık gülüp moral depolayalım,görüşene kadar iyi bakın kendinize.Gece kuşlarına katılırım sanırım ben muckkk
Geçen hafta peynir yapmayı denedim ve başarılı oldum çocuklar ve eşim peynirime bayıldılar tabi 5 kilo sütten yapınca hemen bitti ilk fırsatta yeniden deneyeceğim daha fazla sütle tabi az olunca herkes birbirine bakıyor kim yiyiecek diye önce gözlerini doyurmak lazım hem çok lezzetli oluyor hemde tertemiz içine sine sine yiyorsun vallahi denemek isteyen herkese tavsiye ederim beni yüreklendiren arkadaşlara da teşekkür ederim
teşekkür ederim canım ama ben geçen hafta +400düm :))) sen yanlış hatırlıyorsun sanırım. ha listeye girdim tabi birkaç kere ama her zaman çok veren olmadım, çok veren maldan az verecen candan dermişim :)))
canım ya benimde hedefim 5 kilo her ay ve ben başardım sayılır umarım sende başaracaksın ,hedef ne kadar yüksek olursa o kadar veriyorum
canım sen şimdiden az yersen sonra ne olur bence hemen azaltma ne olur
kesinlikle şükret süpersin
Canım doktor derken diyetsyenim demek istemştim ben sana..MEry,iyileştinmi canım,ne dedi daktır amca..:)
Çok sevindim baharcığım iyi geçmesine..
Senin mutlu olmanı çok istiyorum...
Onur'un aileside İstanbul'damı oturuyor.?
Füsuncuğum, ömürsün. Çok güldüm, çünkü çok beğendim tahminlerini. Ama yok olmadı. Hadi bakalım arkadaşlar, başka tahmin var mı? Mutlu'ya dedim ki, yakında verirsin sen kiloları, BGK'sın sen. (yakın bir arkadaşımla espiri idi aramızda; o da YGK idi.) Neyin kısaltması olduğuna dair tahminler? Eğer bilen olursa bir sürpriz hediye de var :))) Gerçi bulan olamaz herhalde, binlerce ihtimal arasından bulmak imkansız gibi :)) Bir de çok sık kullanılan bir tanım vb. değil :))Büyük Gurur Kaynağı(tutmuştur umarım) mutlunun verdiği kilolara istinaden böledir diye umdum
Ayy diğeri ne olabilir ki Yüksek Gurur Kaynağı mı acaba
Gayet güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim :)) Şimdi meydana çıktı bak :)dogru söylüyorsun canım benim :) bende ilk başlarda yapıyordum sonra ne olduysa saldım gecen hafta farkını :) gecen hafta 84.5 idi bu hafta 83.3 kg :):):):)
Afiyet olsun, Rumeli Maya ile mi yaptın, kestirerek mi? Ben de evde kendi mayamı üretmeye çalışacağım, bu hafta sonu Artun Ünsal'ın kitabını alacağım, onu da bir okuyup öyle başlamayı düşünüyorum :)Geçen hafta peynir yapmayı denedim ve başarılı oldum çocuklar ve eşim peynirime bayıldılar tabi 5 kilo sütten yapınca hemen bitti ilk fırsatta yeniden deneyeceğim daha fazla sütle tabi az olunca herkes birbirine bakıyor kim yiyiecek diye önce gözlerini doyurmak lazım hem çok lezzetli oluyor hemde tertemiz içine sine sine yiyorsun vallahi denemek isteyen herkese tavsiye ederim beni yüreklendiren arkadaşlara da teşekkür ederim
Canım sen hem daha gençsin, hem azimlisin, maşallah iyi gidiyorsun. Sen önden yolu aç, biz de tin tin geliriz peşinden :))...seninle tam tersi bir durumum var yani bende zamana yaysam kesin bende yayılarak genişlerim :))) ben her ay 5 kilo hedefi koydum ha 5 değil 4 olsada üzülmem giden gitmiştir yani :))) ama bencede sen hedefini tuttur belki daha fazlası bile olur :)
Canım benim, sen neredeyse 35 kilo verdin, maşallah çok da güzel gittin, maratonun son etabını koşuyorsun. Ben daha yarılamadım bile... Neyse, azimle koruk helva olurmuş, vazgeçmeyelim bakalım :)))).....
umutt sakın hayal kırıklığı felan yapma sakın vazgeçme sen kararlarını uygulamaya devam et canım
bek beni biliyorsun aylardır ne hallerdeyim
herkesi tek tek tebrik edecektim ama çooooook yorgunum 10 buçukta çıkıp 5 de eve ancak geldim gelirken de yürüdüm
yenacım ellerine sağlık tatlım
ececim seni ve derecedeki arkadaşlarımı tebrik ederim
beyzuş ablam senin de ellerine sağlık
aaa ne yaşlısı canım ya sen kaç yaşındasın 40 değil mi gençsin işte daha ne ya, yok öyle tin tin gelmek koşuyorsun gelirsin 80ine o zaman tin tin gidersin bak bozma kafamı :))))Füsuncuğum, ömürsün. Çok güldüm, çünkü çok beğendim tahminlerini. Ama yok olmadı. Hadi bakalım arkadaşlar, başka tahmin var mı? Mutlu'ya dedim ki, yakında verirsin sen kiloları, BGK'sın sen. (yakın bir arkadaşımla espiri idi aramızda; o da YGK idi.) Neyin kısaltması olduğuna dair tahminler? Eğer bilen olursa bir sürpriz hediye de var :))) Gerçi bulan olamaz herhalde, binlerce ihtimal arasından bulmak imkansız gibi :)) Bir de çok sık kullanılan bir tanım vb. değil :))
Gayet güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim :)) Şimdi meydana çıktı bak :)
Afiyet olsun, Rumeli Maya ile mi yaptın, kestirerek mi? Ben de evde kendi mayamı üretmeye çalışacağım, bu hafta sonu Artun Ünsal'ın kitabını alacağım, onu da bir okuyup öyle başlamayı düşünüyorum :)
Canım sen hem daha gençsin, hem azimlisin, maşallah iyi gidiyorsun. Sen önden yolu aç, biz de tin tin geliriz peşinden :))
Canım benim, sen neredeyse 35 kilo verdin, maşallah çok da güzel gittin, maratonun son etabını koşuyorsun. Ben daha yarılamadım bile... Neyse, azimle koruk helva olurmuş, vazgeçmeyelim bakalım :))))
tamam bende aynısını söyledim ama bizim çok vermemiz gerektiği için tersten yazdım :)az veren candan çok veren maldan:))
dogru yanlış hatırlıyo olabilirim..
doğru söylüyorsun yediklerimi azaltıyorum dayanabiliyorum,acıkmıyorum diye ama sanırım yanlış yaptım.
Yena da aynı durumdan uyardı beni:26::26::26:
yeniden listeme dönüyorum..metobolzmam yavasladı sanırım...
sende süpersin,hep desteğimsin... teşekkür ederim
Ispanaklı börek yaptım 2 dilim yedim..
Birde elmalı kurabiye yaptım ondanda 1 adet yedim..fena değilim bence gayet iyi,insan ölçülerinde yedim iyi oldu.:))
Toplamı 1000 kaloriyse bile yine iyi..Sabah kahvaltısıylaydım arada sütlü nescafe içtim..
İyi kurtardım.:)
günaydınnnnnnnnn....
ALLAHIM BUGÜN NOLUR AÇTA ACIKTA KALAN EKMEGINI SOKAKTA KAZANAN İNSANA AÇ HAYVANLARA VE DOSTLARIMA CANLARIMA AKILLIMA DELİME GÖNÜLLERİNDEN NE İSTIYOR LARSA NE GECECIYOSA HAYIRLISINI NASIP ET SANA EDİLEN DUALARI GERİ ÇEVİRME HASTALARA ŞİFA DERTLIYE DEVA EVLADI OLUPTA ANABAYA ASI OLANI ISLAH EVLAT İSTEYENE EVLAT EŞ İSTEYENE EŞ PARA İSTEYENE PARA MULK ISTEYENE DE EV NASIP EYLE HAYIRLISINDAN SONRADA BENİM DUALARIMI KABUL EYLE YARABBİM DUALARIMIZ KABUL OLAN KULLARININ ARASINDA OLMAK NASIP EYLE AMİNN.......
HAYIRLI CUMALAR...
KİLOM...97...
Selam lar hayırlı cumalar,
Yena çok özür dilerim geç kaldım kilo bildirimi için Beyzuşcum senden de özür dilerim...
Geçen hafta : 88.100
Bu hafta : 87.700
fark : 400
spor :260 dk
kilo veren herkesi kutluyorum...veremeyenlerede bir dahaki haftaya vermelerini diliyorum...
[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]97.8[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]84.6[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]dermanabla[/TD]
[TD] 93.4[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD]92.1[/TD]
[TD]-1.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]101.5[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]İlknur83[/TD]
[TD]95.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]111.9[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99.3[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]111.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]110.3[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Toztoprak[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]3meleğmvar[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]saferan[/TD]
[TD]119.5[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD]119[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]83.1[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]82.9[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]79.6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89.3[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Semiran[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD] Banu145145[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]104.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD] 93.9[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]YOTSUZ[/TD]
[TD]84.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]83.3[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]98.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Tebessüm77[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Profit[/TD]
[TD]87.2[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD] doğa3[/TD]
[TD]94.4[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]93.9[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]111.7[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]75.7[/TD]
[TD]-2.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]Efsunlu[/TD]
[TD]88.1[/TD]
[TD]+1.3[/TD]
[TD]87.7[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]Tombulkelebekim[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]108.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]Aslıhanbelek[/TD]
[TD]100.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]Çatlak_kemmik[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD][/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78:118:
HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak
HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum:122:
HAFTANIN SPOR YAPANLARI
Arkadaşlar;
Tüm spor yapanları yayınlıyorum ki benim gibi spor yapmaya üşenen veya fırsatı olmayanlara örnek ve motivasyon kaynağı olsun...
- İLKNUR83...................140 DAK
- İLBATUM.....................60 DAK
- NURSENA...................300 DAK
- ASUMANZEYNEP..........230 DAK
- GULMA......................170 DAK
- DERMANABLA..............350 DAK
- DERİN........................240 DAK
- ECE78.........................85 DAK
- TEBESSÜM77..............120 DAK
- TOZTOPRAK...............165 DAK
- UMUTTT....................125 DAK
- EFSUNLU....................260 DAK
[*]YENA...........60 DAK
aaaaa 3. mü olmuşum sanki daha fazla verenler vardı acaba bu hafta listede olamayanlar mı?
neyse canım tadını çıkarayım di mi :))) cecoooooo 3.lüğü paylaşmışız :))))
arkadaşlar geçte olsa gelebildim..
ayyy 1 saattir site bakımda diyordu yazamadım..
bildirimimi bu saatte de olsa yazayım..Yena cığıma nedenini belirttim.
geçen hafta 111.7 idim
bu hafta 110.8 im..
gram gram vermeye devam ediyorum ama bakıyorumda diyete başlayalı 45gün olmuş ben yaklaşık 8kg vermişim.
gram gram veriyorum diye üzülürken aslında hiçte fena olmadığını anladım..
kilo veren herkesi kutluyorum..
veremeyenlere de sabırlar diliyorum
Füsuncuğum, ömürsün. Çok güldüm, çünkü çok beğendim tahminlerini. Ama yok olmadı. Hadi bakalım arkadaşlar, başka tahmin var mı? Mutlu'ya dedim ki, yakında verirsin sen kiloları, BGK'sın sen. (yakın bir arkadaşımla espiri idi aramızda; o da YGK idi.) Neyin kısaltması olduğuna dair tahminler? Eğer bilen olursa bir sürpriz hediye de var :))) Gerçi bulan olamaz herhalde, binlerce ihtimal arasından bulmak imkansız gibi :)) Bir de çok sık kullanılan bir tanım vb. değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?