Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir ayda verisin o kiloyu

hayırlı cumalar arkadaşlarım..kilomu yazıp çıkacağım oğlumu hastaneye götüreceğim öksürük başladı ilerlemesinden korkuyorum

geçen hafta kilom:99,50
bu hafta:98

spor:165 dakika
geçmiş olsun canım
ilalçlalrını ihmal etme daha grip başlangıcı imiş her kez ahasta bu ara salgın var

haftaya daha çok vereceksin bak gör
bende bir hafta 100 gram verdim haftaya 1200 verdim

paşamızın okulu hayırlı olsun onada sanada iyi gelecek inşallah
sporada başlarsın ohh
HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :118:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :122:
ellerine sağlık tüm dereceye girenleri kutlarım
kızlar süpersiniz

cuma stresi yarında çık tartıya bak daha az olacak kesin

beyzuş ablam alıntı yaptım ama silinmiş ellerine sağlık

Evet sizin düğün vardı ve elti olarak çok şık ve zarif ve güzel ve çekici olman gerekir tamamen iyi niyetlerle değilmi.:))))
Senin için geçerli bir neden ayda 3 kg. olur kesin belki daha fazlası..

Bende eylüle kadar azıcık yüzüne bakılası olmak istiyorum oğlanı ana sınıfına başlatmak istiyorum 4 yaş dönemi..
Diğer türlü hem şişman hem yaşlı anne olacağım çünkü..

tebessüm,
nasıl oldunuz.?
İyileştiniz umarım..

saol canım..hafta sonu küçük yeğenim bizdeydi..oda bronşit çok kötü öksürüyodu..ewde olsak bile bi şekilde bulaşıyo hastalık

Şimdilik;istemeden de olsa gidiyorum....

Akşama geleceğim nasipse;bu süre içinde siz kilo vermeye devam edin.....

Geçmiş olsun, hemen atlatır umarım gribi.
canım hedefini yüksek tut belki daha çok verirsin ,hani hep öğrencilere deriz ya hedefini yüksek tutta diye bende sana öyle diyorum, 5 dersin olmazda 2-3 olur ama 3 dersen 1 olursa olmaz bak :))))
Yok canım ya, gerçekçi olmayan hedefler daha olumsuz etkliyor beni. 5 deyip 3 olunca başarısızlık duygusu oluyor bende, 3 deyip 3'ü tutturunca daha istikrarlı hissediyorum. aslında Yena gibi hiç hedef koymadan zamana yaymak benim yapıma daha uygun, çok sabırlıyımdır ben, iğne ile kuyu kazar gibi gram gram verebilirim. Gel gör ki yaza yetişmek istiyorum 5, hadi bilemedin 6 ay kaldı... Ama bak, motivasyon oldu yazdıkların en azından 3'ü tutturmak için çabalayayım değil mi :))

saol canım inş kısa zamanda atlatır..

bu arada dolapta 3 tane kot pantolonum wardı hamile kalmadan önce giyiyodum..bugün bi deneyeyim dedim içine girdim ayy nasılda mutlu olsum..ne güzel bişeymiş kilo vermek..artık diyet eğlenceli gelmeye başladı

ilbatum

kaç kiloyla başladın sen tickerın yokya ondan soruyorum merak ettimde :)

....haftaya daha çok vereceksin bak gör
bende bir hafta 100 gram verdim haftaya 1200 verdim
Umarım öyle olur canım, ben de onun için çabalayacağım :)) Nasıl oldunuz; kızın nasıl, sen nasılsın bu arada?
Hakikaten iyi niyetlerle :))) Ama şu da var; eşimin ailesinde fazla kilosu olan hiç kimse yok, giyinmeye süslenmeye de pek meraklıdırlar. Herkesin şık ve zarif olduğu bir ortamda ben mecburen kiloları kapatıcı abiye modellerine mahkum olmak, resimlerdeki tek kilolu kadın olmak istemem :)) Bir de yaşım müsaitken şööyle prenses gibi giyinip, saçımı makyajımı özel bir yerlere yaptırdığım bir gece yaşamak istiyorum. Yakınlarda başka bir fırsat yok gibi :))

Eylül'e kadar çok iyi lacağımıza kuşkum yok, havalar ısındıkça topiğimiz de ısınır çünkü. Ama sen her durumda zarif ve güzel anne olacaksın, buna eminim.

doğacım sende başladın vermeye..
Artık kilo almayalım yaa..
Pıt diye alıyoruz geri vermede sürünüyoruz...
öyle valla nasıl aldım anlamıyorum bile bende çarşamba 93,9 dum orda kaldı bakalım yarına daha eksik çıkarım inşallahhhhhhh

geçmiş olsun bebişe

Ben kaçayım, epeydir bilgisayar başındayım, oğluma oyun grubu aramaktan bir hal oldum. Dünya kadar mail attım, telefon açtım filan...

Bu arada listemi bir yerlere kayıt etmişim, bilgisayarda, onu buldum sizlerle de paylaşayım. Yaklaşık 3.5 sene önce 3 ayda 12 kilo kadar vermiştim bu liste ile.

Sabah: Elma çayı(o aralar onu sevdiğim için)
2 dilim taze kaşar peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği (Uno dilimi inceliğinde)
Domates (ben domates yemediğim için salça), salatalık, bol maydonoz-yeşillik
*Bunu yağsız tost olarak da, ekmek peynir olarak da yiyebiliyordum. Değişim istediğimde 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates biber maydonoz karabiber vb. katarak yaptığım omlet yanında 2 dilim tam buğday ekmeği ile yiyebiliyorum. BAzı sabahlar 2 dilim ekmek yerine yarım simit yiyebiliyorum.

*2 saat sonra
Ara: Meyve (1 kivi ya da 1 küçük elma)

2 saat sonra
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği (6 yemek kaşığı dolusu)
Yoğurt (1 su bardağı dolusu kadar olmalı)
Salata (Tercihen bol yeşillik)
2 dilim tam buğday ekmeği veya 4 yemek kaşığı dolusu bulgur pilavı veya 1 kupa haşlanmış makarna
*Başlangıçta kremasız, ağır olmayan bir kase çorba da içilebilir bu durumda ekmeği 1 dilim azaltıyoruz.

2 saat sonra
Ara: Meyve (1 armut ya da 1 elma)

2 saat sonra
Ara: 6 adet badem ya da fındık ya da bunların yerine 3 adet kuru kayısı

2 saat sonra (en geç 20.00'de)
Akşam: 3 köfte kadar ızgara veya haşlama veya fırında et. (beyaz ya da kırmızı) veya 1 porsiyon balık veya 8 yemek kaşığı dolusu kurubaklagil yemeği
1 kase cacık veya 1 bardak ayran
Salata (bol yeşillikle)
2 dilim tam buğday ekmeği veya 4 yemek kaşığı dolusu bulgur pilavı veya 1 kupa haşlanmış makarna
*Başlangıçta kremasız, ağır olmayan bir kase çorba da içilebilir bu durumda ekmeği 1 dilim azaltıyoruz.

En geç 21.30'da
Ara: Meyve (15 adet kiraz ya da 10 adet yeşil erik ya da 1 dilim karpuz)

Günde en az 6-8 bardak su ve 2-3 fincan şekersiz yeşil çay

Temel liste bu ama yemek değişimleri yapmak, kuruyemiş (örneğin 1 çay bardağı ayçiçeği), meyve eklemeleri yapmak, öğleyin farklı bir alternatif olarak az yağlı kısır yapmak gibi alternatifler de vardı. Bunları o haftaki durumuma, yağ kaybıma göre dengeliyorduk. Ayrıca bazı sebze ve meyvelerde yasak vardı. Bunların neden yasak olduğunu tam hatırlayamıyorum sanırım glisemik indeksi yüksek olduğu içindi. Yasak olanlar: Patates, bezelye, kereviz, yer elması, havuç, enginar, havuç, turp, kırmızı lahana, mısır. Ancak ben şimdiki diyetimde çiğ olarak bu sebzeleri tüketiyorum.

Öncelikle kilo veren herkesi kutlarım

Erzuruma döndüğümden beri rahatsızım giremedim KKya girdiysem de okuyup okuyup çıktım. Geçmişi okurken alıntı yaptım ama hepsi gitmiş

Yılbaşında ne yaptığımızı,ne giyindiğimi sormuşsunuz. Yılbaşında biryere gidemedik evdeydik oturduk tombala okey falan oynadık onlar içti ben baktım yılbaşında da kahverengi bir elbisem vardı onu giydim evde olduğumuz için özentiye gerek kalmadı saçımı yaptırdım kuaföre gittik kız arkadaşımla maşa yaptırdım ay resmen adam yoldu saçlarımı hiçbirşeye benzemedi banyodan çıkınca kıvır kıvır olurya saç öyleydi üstüne de 20 TL para verdim bilsem 5 TLye fön çektirirdim ya Güzeldi bu sene yılbaşına nasıl girdik anlamadım bile arkadaşım filiz almış eline şampanya şişesini terasa koşuyordu kocası onun peşinden filize sarılcam diye koşuyordu bende kalktım aşkıma sarıldım öyle girdik gitti işte. Haziranda tekrar gidicem bir aksilik olmazsa inşallah Onur yaza geldiğinde seni ailemle tanıştırmayı düşünüyorum dedi öyle sevindirik oldum 2013 sonbaharında evlenmeyi planlıyoruz ama daha çok var ya ben evlenmek istiyorum aşkımla aynı evde yaşamak geçen zamanı onunla paylaşmak istiyorum :114: neyse hayırlısı olsun bekliycez mecbur napalım

Onura gerçek kilomu söyledim daha doğrusu ısrarla sordu hatta bu soru yüzünden 1 saat küs küs oturduk sonuç olarak 105 kiloyum dedim yaza kadar yani hazirana kadar 20 kilo vermem lazım. En kısa sürede leslie ve rejim olayına sıkı sıkıya tutunmam lazım ayrıca o mucize iksiri kullanmaya başlıycam. İstanbulda o kadar düzensiz ve kalorili şeyler yememe rağmen kilo almamam onuru umutlandırdı spor yapsan azıcıkta dikkat etsen zayıflarsın diye gaz vermeye başladı bile hadi hayırlısı

Hepinizi tebrik ve takdir ediyorum ...

Kızlarrr müthişsiniz siz valla...ece sen naptın tatlım ya,banuş,özlem,dermanabla,toztoprak valal sizlerde müthişsiniz maşallah hepinize :nazar nazar:

canım ellerine sağlık ....

sen nerelerdesin ya özlüyoruz değil mi?

Ahh canım benim ben de sizleri özlüyorum,sizden uzak durdukça kilocuklarım hemen geri gelmeye başlıyor.Bu hafta neyseki 400 gr cık gitmiş gerçi 2 gün önce o 800 gramdı 400 ü geri almışım 2 akşamdır geç yiyince.Güya 6 dan sonra yemiycektim ben ama misafir vardı 2 gündür geç yedim o yüzden.Sen baya güzel gidiyorsun özlemcim kutlarım seni maşallah maşallah

Büyük Gurur Kaynağı (tutmuştur umarım) mutlunun verdiği kilolara istinaden böledir diye umdum
Ayy diğeri ne olabilir ki Yüksek Gurur Kaynağı mı acaba

Öncelikle güzel ellerine sağlık tablo için emeğin için Nilüfercim...

Aynen ben de çarşamba günü -800 düm bu sabah -400 çıktım bu cuma tartı günü hakkatten mi şişiriyor acaba bizi ne tuhaf dimi.Çok dikkat ettiğim dönemlerde de oldu bu bana.Acaba sadece cumaları mı tartılsam diyorum hatta ben

dogru söylüyorsun canım benim :) bende ilk başlarda yapıyordum sonra ne olduysa saldım gecen hafta farkını :) gecen hafta 84.5 idi bu hafta 83.3 kg :):):):)

cooooooooooooooook tebrik ederim kızlar sizi helallll :)
ayyyyy nerdeyse dereceye giriyormusum valla :) şaka gibi :)

Son düzenleme:
Canlarım ben kv ye çıkıyorum sanırım akşam gelirim görüşürüz.Öpüyorum hepinizi.Bu arada akşam 20 de beyazın dizisi var kanal d de izlenilesidir her halde ben izliycem,sizler de iziliyin bence azcık gülüp moral depolayalım,görüşene kadar iyi bakın kendinize.Gece kuşlarına katılırım sanırım ben muckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…