Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacığım ellerine sağlık
HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :118:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :122:
Arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum az bir farkla 3.lüğü kaçırmışım ama kilo vermiş olmak çok güzel. Kilo veren ve kilosunu koruyan tüm arkadaşları tebrik ediyorum

:))) bende seni öptüm o zaman..:)
Teşekkür ederim uyardığın için..

Evet tatlım artı olmamak bile benim için iyi olacak artık..
Çok rahatım ve baskıda hissetmiyorum kendimi..

Yalnız ben çarşamba günü 600 gram eksideydim bu sabah -300 gram olmuş şaşırdım..
Cuma sabahı sendromu sanırım..:)

olmazmııııı temmuz başı filan yakalasam 79 u kafayı yerim yavvvvvv düşünmesi bile süper elbiselerrrr bekleyin ben geliyorum

HAFTANIN BİRİNCİSİ....................DERMANABLA...............350 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ......................NURSENA.....................300 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..................DERİN..........................240 DAK

dermanabla,

kullanıcı ismini değiştirmek için KAZEN e mesaj atsan belki yardımcı olur...daha yeni gördüm birisi değiştirtmişti kullanıcı ismini...
Eğer istiyorsan tabii..

Evet değiştirmek istiyorum tabi ama bu listelerde veya farklı paylaşımlarımda olumsuzluk yaratırmı bilmiyorum

olmazmııııı temmuz başı filan yakalasam 79 u kafayı yerim yavvvvvv düşünmesi bile süper elbiselerrrr bekleyin ben geliyorum

doğacım sende başladın vermeye..
Artık kilo almayalım yaa..
Pıt diye alıyoruz geri vermede sürünüyoruz...

oğlumu doktora götürdüm kan tahlili yaptılar hemşire zar zor buldu damarını ağlamaktan mafoldu yavrum..eve gelir gelmezde uyudu..öksürüğün ciğerlerine inmesinden korkuyodum ama grip başlangıcı dedi.şimdide öksürüyo kötü kötü

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..tabi kilosunu koruyanlarıda..kilo veremeyenlerde çabalarından dolayı tbr ediyorum...inş haftaya güzel kilolar veririz hepimiz.
yena abla beyzuş abla ellerinize sağlık tşkler

Evet değiştirmek istiyorum tabi ama bu listelerde veya farklı paylaşımlarımda olumsuzluk yaratırmı bilmiyorum

Ne gibi olumsuzluk.?
Kendi ismini kullanmak istemiyorsan daha kısa ve kolay nick seçersin bence olmaz ama sen bilirsin tabii..
Benim ismim uzun diye özellikle kısa nick seçmiştim..
Allahtan başka yena yokmuş kk da.:)

[ı]özür,özür.özür........:18::18::18::18::18::18::18::18:[/ı]

Tatlım asıl ben özür. çünkü yazmamışım..

İYi hadi ciğerlerine inmemiş..
Geçmiş olsun tekrar...

Geçmiş olsun oğluna bu ara grip salgını var sanırım benim küçük kızımda salı akşamdan beri hasta çocukların hastalığı zor oluyor

ismimi değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Sanırım cuma sendromu tatlım.Ben de hep oluyor ve c.tesi daha az çıkıyorum;eminim yarın sende de öyle olacak....

HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :118:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :122:
aaaaa 3. mü olmuşum sanki daha fazla verenler vardı acaba bu hafta listede olamayanlar mı?
neyse canım tadını çıkarayım di mi :))) cecoooooo 3.lüğü paylaşmışız :))))
listenin yüzkarasıda benim sanırım :)))) ama hastaydımmmm boğazım ağrıyorduuuu :)))
Beyzuuuuşşşş bende 60 dkika yürüdüydüm..
al bitane daha benden :)))
dermanabla,

kullanıcı ismini değiştirmek için KAZEN e mesaj atsan belki yardımcı olur...daha yeni gördüm birisi değiştirtmişti kullanıcı ismini...
Eğer istiyorsan tabii..
ben değiştirdim canım kazen ilgilenmişti sağolsun. özlemilkerdi benim eski nickim(eşim ve benim adım) çok deşifre edici olduğu için değiştirdim :) herkesten azcık oğluşumdan tam alarak bir nick buldum İLBATUM :) M benden bak :)))
bende buna kesinlikle katılıyorum bazen oluyor ve sinir oluyorum

kızlar harikasınız tebrikler ,ah bende becerebilsem ahhhh

Yenacığım, ben de öyleyim. En mantıklısı azar azar verip gerçek hayat içerisinde doğru bir yeme sistemi oturtmak zaten. Yani birden bire bir listeye geçiş yapıp bir süre uygulayıp sonra normal yaşantıma dönüp gene kilo almak istemiyorum ben. Aklıma hep lunaazul ve bana gönderdiği aylık kilo verme listesi geliyor, haftada 300-500 gr vererek bir yılda ciddi kilo kaybetmişti.
Ama bu yazı biraz daha ince geçirmek istiyorum artık, yaza da çok az kaldı. Kendimi prenses gibi hissedebileceğim, özel kıyafetler giyip süsleneceğim fırsatlar da çok az çıkıyor işi bıraktığımdan beri. Bu yaz -kısmetse- şık bir düğün olacak ben de kendimi öyle hissetmek istiyorum. İşte bu sebeplerle ayda 3 kilo diye karar verdim kendi kendime, gerçekçi bir hedef olduğunu da düşünmüştüm. Ama ona bile yaklaşamayınca sinirlendim :)) Sağol motivasyonun için, umarım 1 kg civarında kaybedebilirim :)

Beyzuş, eline koluna sağlık :) Öncelikle 200 dakika üzerine çıkan arkadaşlarımı sonra da vakit ayırıp soğuk yağmur demeden spor yapan herkesi tebrik ederim. Kendi kendimi de araya sıkıştırdım böylece

tebrikler kızlar kışı hiç sevmiyorum ya yetişemiyorum eve git yemek vs kız peşimde koşuyor falan yatağa nasıl atıyorum kendimi bilemiyorum bu gün 20 dk yürüym diyorum hıııhhhh ya halim kalmıyor ya vakit

İYi hadi ciğerlerine inmemiş..
Geçmiş olsun tekrar...

saol yena abla

saol dermanabla..sizede geçmiş olsun

ismimi değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

KAZEN var sitenin admini ona özel mesaj yollarsan nedenini belirtip muhtemelen değiştirirler..

Üstte yararlı linklerden site yöneticilerinin ismini görürsün canım...

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun allahtan ciğerlerine inmemiş .
canım kazene mesaj atıyorsun değiştirmek istiyorum diye o yardımcı oluyor zaten.

inşallah canım 2012nin en şık bayanı seni seçerler orada artık :)

saol ilbatumcum.hastalığı ilerleyince ilaçta fayda etmiyo.grip başlangıcı dedi dr.da..iyiki götürmüşüm hemenneyseki inmemiş ciğerlere çok şükür

canım hedefini yüksek tut belki daha çok verirsin ,hani hep öğrencilere deriz ya hedefini yüksek tutta diye bende sana öyle diyorum, 5 dersin olmazda 2-3 olur ama 3 dersen 1 olursa olmaz bak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…