Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anlayışından dolayı çok teşekkür ederim.
aranızda olmak çok önemli inşallah istikrarlı ve hızla kilo vermeye de başlarım.(almasam yeter yoksa 6 aya verdiğim 25 kilonın tamamını alacağım u gidişle)

canım ne güzel evini temizlemişsin bana da gel bir ara :)
bu arada çok geçmiş olsun keşke yakında bir sağlık ocağı falan varsa gitseydin ,şimdi daha iyisindir umarım.

kaydım canım kaydım gel yerleş bakalım yanıma :))) ay sen zaten prensessin kuzum :)

totoşun daha ne dereceler görecek bak gör sen ,sende azim yeniden alevlendi maşallah

bak bak benim gibi gel git megoloman kadının aklına gelen ilk kısaltma B aşarılı G üzel K adın, he he he
sen de bence BBGK sın B ecerikli B aşarılı G üzel K adın

merhabalar
bu gün yine bildirimde bulunup listeye giremedim
ama benim suçum yok eşim suçlu çünkü izin günleri perşembe cuma
hoş tartılmadım zaten 2 günlük bir kaçamak yaptık eşimle kaplıcalara gittik tabi zaten yarım yamalak diyetim tüp bozuldu ama kaçamak olarak görüyorum ve hiç olmamış gibi kaldığım yerden devam ediyorum
CECO geçmiş olsun canım nazar çıkmış(mı diyelim yoksa sakarlık mı:44:)

He valla böyle sonuç olunca daha beter gaza geliyorum :122:
Veremediğimde cuma kaçamak günü gibi oluyor ama bugün hiç kaçamak yapmadım
İnşalllahhhhh totoşlarımız daha çok dereceler görür hem ufaldıkca daha çok yer açılırda tahtta 3 kişi bile otururuz olmazsa

SAğ ol canım bu arada parmağım hala zonkluyor ama kanama durdu şükür. Ya hastaneye gitsem dikiş atmaya kalkışırlar diye istemedim ama bence dikişlik değildir yoksa durmazdı üstelik açıklığı birbirine değdirecek şekilde bantladım ki kaynasın
Eşimde dedi dikişlik değil ama bir hafta boyunca bandajlı tut ki hem iyileşsin hemde acılıpta mikrop kapmasın hesabı

Sağ ol canım valla sakarlık olduğunu sanmiyorum çünkü daha fanusun kenarını tuttum resmen elimde parçlandı
Eşim bile diyor ne zaman sen kendini çok enerjik hissetsen sanki birilerinin gözü kalıyor ve mutlaka birşey oluyor diye
Yine şükür Rabbim beterinden sakladı eşimde diyor ya yüzüne gelseydi camlardan biri diye

Amin cnm insallahhh...
Bence bana hic gelmeyelim Bencede eger kacamak yapacaksak bu cuma günü olmali sadece :

geçen hafta: 76.8

bu hafta: 75.4

gideeeeeeeeeeeeeeen 1400 allahım nihayet 75i gördüm ya artık herşey daha kolay olacak inşallah :)))

spor : 60dk beni dövebilirsiniz ama haftaya daha iyi olacak inşallah :)

Masallah sana kuzuuuuuuuummmmmmmmmmmmm Dur nazar boncugumuda koyayim tam olsun
Aynen cnm yeterki ne yapacagimi bileyim altindan gelemeyecegim is yoktur

Bende bugün tane karabiberle tarcin aldim cnm ama karanfili unutmusum :18::18::18: Acaba karanfilsiz yapsam olmazmiki ???
Ayrica senide cok tebrik ederim cnm hayran hayran bakiyorum size ama bende tik yok Senelerdir 95 kiloda kaldim acaba o mu zorluyor beni diyorum

haftaya belli olacakmis cnm sonuclar
Haklisin ama ben diyete baslarken kendimi her hafta en azindan 1 kiloya odaklamistim cok moralim bozuk cooook

HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :118:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :122:

Kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi kutluyorum kocamanda öpüyorum :nazarYenacim ellerine saglik bu arada cnm
Masallah kizlar hepinizeeeeeeeee

Oglusuna cok gecmis olsun nasil bir salgindir anlamadim. Hemen hemen hasta olmayan yok denecek kadar az :26:

kızlar bu akşam kanal d yi seyreden oldumu
yalan dünya başladı benim çok haşuma gitti gerçi cuma akşamları ben bir çocuk sevdi mi seyrediyordum aynı güne denk geliyor olmaları kötü

Cok gecmis olsun banucum gecen sene bende kesmistim . Avuc icimi hemde bas parmagimin hizasini 5 tanecik dikis attilar ama azicik izi kaldi. Nazar cikmis bencede gözü olanlarin gözü ciksin

kızlar bu akşam kanal d yi seyreden oldumu
yalan dünya başladı benim çok haşuma gitti gerçi cuma akşamları ben bir çocuk sevdi mi seyrediyordum aynı güne denk geliyor olmaları kötü

Bende bayıldım zaten Gülse Birselede Beyaza da bayılıyordum süper bir uyum olmuş
Valla bir komediye ihtiyaç vardı ben kesin izlerim artık nasılsa benimki başka dizileri pek tutmadığı için izletmiyordu

Cok gecmis olsun banucum gecen sene bende kesmistim . Avuc icimi hemde bas parmagimin hizasini 5 tanecik dikis attilar ama azicik izi kaldi. Nazar cikmis bencede gözü olanlarin gözü ciksin

Aminnnnnnnnnnn
Ben hep derim kim benim için ne düşünüyorsa rabbim bin katını versin diye

hayırlı cumalar arkadaşlarım..kilomu yazıp çıkacağım oğlumu hastaneye götüreceğim öksürük başladı ilerlemesinden korkuyorum

geçen hafta kilom:99,50
bu hafta:98

spor:165 dakika
Geçmiş olsun canım neyse ciğerine inmemiş.
Ellerine sağlık yenacım.
HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :118:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :122:
Tebrikler kızlar müthişsiniz.
Eline sağlık beyzuş ablacım bende inşallah imrenirimde yaparım şu işlerimiz güzelce bir bitse bende yapıcam spor.
Bravo valla inşallah bende sizin gibi olurum bir gün.
Nasıl yaptın canım tarifini versene deniyim 5 kg ne kadar çıktıki az diyosun...
Afiyet olsun yenacım bugün benimde canım çekmişti ama gene dışardaydık yapamamdım.

Bugün ayşenin bir tahlili çıktı çok şükür temizmiş şimdi bir tanede pazartesi çıkıcak o gün birde tekrarlanıcaklar var Allahın izniyle onlarıda temiz bir şekilde atlattıkmı kocaman bir oh çekicez.

Kizlar bu sabah esimle doktorumuza gittik. Siradan kanimizi aldilar. Esimede söylettim anlatabildigim kadar kendimde anlattim derdimi. Özellikle makarna seker ve beyaz ekmekten uzak durmam gerektigini söyledi. Bide tatlilardan . Haftaya pazartesi veya sali sonuclarimiz belli olacakmis. Ona göre bir diyet listesi vericek. Yalniz sadece evde ac ac oturmakla, yürüyüs yapmakla veremezsin deddi resmen Arkadas haftada 2 gün spora gidiyormus sende gel dedi. Esimi ikna edebilirsem ona olsun gidip yazilmak istiyorum. Arkadas o spora gidip vede üstüne yürüyüslerinide yapip 20 25 kilo verdi nerdeyse hemde kisa bir zamanda. Ordan cikinca pazar alisverisimi yaptim . Eve geldigimizde öglen olmustu. Bügün yine sacma sapan yedim ama yinede yazayim
SABAH:
yokkkk (kan verecegim icin ac gittim )
ÖGLEN:
2 3 kasik kadar tavuk ciger:26:
3 dilim cavdar ekmegi
domates
3 4 zeytin
2 bardak cay
ARA:
bol su
AKSAM:
1 kase dügün corbasi
1 porsiyon kabak yemegi
1 kase kadarda yogurtlu mayonezsiz havuc salatasi
1 bardak diyet kola

Kızlar bugün ayşeyle konuştuk emir biraz daha iyiymiş ama ilaçlarını içmiyormuş Kv desi gelmiş sizlere çok selam söyledi pazartesi iş başı yapıcakmış.

resmen nazarlanmışsın. geçmiş olsun.

Ben bugün sabah tartıldıktan sonra fırına gidip simit ve açma aldım ordanda ablama kahvaltıya gittim hüplettik hep beraber ordan ayşe için dr gittik sonra ablamın kv gittik oda çorba köfte patates ve kısır yedim ama kısırı biraz fazla yedim eve gelirken eşimin canı tatlı istedi kadayıf aldık yanınada şam tatlısı yedim şimdi burda oturmuş hem yazıyorum hem pişmanım hem kızgınım kendime neyse bu hafatki kaçmak olayı bitti cumartesi pazar diete devam...

geçmiş olsun ayseciğe, gözünüz aydın.

Aysecigin dahada iyi haberlerini alirsiniz insallahhh
Umarim bu yediklerinde benim dün ekledigim resimlerin etkisi yoktur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…