Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrrr size doyum olmaz ama ben bu gece biraz erken kaçayım

Eşim çocukları yatırıp film seyredelim diyor eccükte onla ilgilleneyimde kuş yuvadan uçmasın ilgisizlikten
Sizlere hayırlı geceler hoş sohbetler diliyorum
Yarına kadar Allaha emanet olun
kendinize iyi bakın

Kocaman öpüyorum hepinizi

bugün yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı haşlanmış yumurta ile
saat 2 buçukta da iskender yedim malesef ben lahmacun yiyecektim ama ben hariç 5 kişiye uymak zorunda kaldım
akşam elma 3 ceviz 3 4 kuru kayısı
çok gezdim dönüşte de 40 dk yürüdüm
şimdi çok açım inşallah artıya felan geçmem gerçekten istemeyerek yedim

Ben de çok üzüldüm canım.Ufak tefek vardı ama giderek çoğalıyor ve sıklaşıyor...Doktora götüreceğim tabii....Önce ikna etmem lazım;biraz inat ediyor bu konuda;ben iyiyim diyor...

Cok gecmis olsun Beyzus ablacigim ne yap ne et ikna et . Evet yaslilar bu konularda biraz inat oluyorlar ama insallah gecicidir

Bu da iyi haber canım..Endişelenmeden bekle...Hayırlı haber gelecek inşallah...

Allah kolaylık versin ablacım zor ikna etmek değil mi
rabbim anneciğine hayırlı sağlıklı ömürler versin

Sağol canım...

İkna zor;çünkü kendini iyi hissediyor...O'na göre sorun yok ki..Farkında değil....

Bu gece epey kötü...Beni ablamla karıştırmasına alışığım ama resmen komşuymuşum gibi Beyza şöyle yaptı,şunu dedi falan diye anlatıyor.Ben kimim peki dediğimde de Beyzasın diye cevap veriyor ama bir karışıklık oldu bu gece bir türlü toparlayamıyor....

Sağol canım;çok sağol...Rabbim hayırlısını veriyor amenna....

Iyi geceler cnm Allah rahatlik versiiinnn...
Oooooohhh afiyet olmus bile yani Ama aksama ayarlamissin gibi görünüyor cnm sen bilirsin tabiki her zamanki gibi isini
Bu da iyi haber canım..Endişelenmeden bekle...Hayırlı haber gelecek inşallah...

Insallah ablacim insallahhh
Insallah sende anneciginden iyi haberler alirsin bütün kalbimle dualarim sizinle

gecmiş olsun beyzuş abla anneciğine
Sağol Mutlucuğum...

Nursenacığım;

Annem 24 yıl önce beyin kanamasından ameliyat oldu.O gündem beri az az unutkanlıklar başladı.Bu güne geldik çoğaldı....Umarım alzheimer değildir de yaşlılık bunamasıdır;razıyım...Kesin doktora gitmeliyiz ama bu gece epey üzerine düştüm;biraz zaman geçsin şöyle 3-5 gün gibi o'nu telaşlandırmadan dahiliye kontrolü gibi götürmem lazım.Bakalım yarın ne durumda olacak...

teşekkür ederim ablacım ben de severek giyiyorum
kilo veren vermyen herkesi tebrik ederim geçmşi şimdi okuyacağım
derman abla geç oldu ama eşine ve kızına geçmiş olsun
Teşekkür ederim asumancığım
Hayır sirkeyle yapmadım peynir mayası ve 2 kaşık yoğurt kullandım
Rumeli maya bulamadım Trakya maya kullandım kendi mayamı üretmeyi bende düşünüyorum
Sütçümden aldığım 5 litre sütü 33-34 derece ısıttım 2 kaşık yoğurdu az bir suyla çırpıp süte kattım arkasından 1 tatlı kaşığı mayayı süte ekledim üzeri açık bir şekilde 1 saat beklettim sonra tülbentten süzdüm suyunu atmadım onunla ekmek yapıyorum üzerine ağırlık koyup 3 saat beklettim daha sonra oluşan peynir kalıbını rondoda çektim 5 litre suya 1 çay bardağı tuz atıp kaynattım süzgeçi bu suya koyup rondodan geçirdiğim peynirleri bu süzgeçe atıp tahta kaşık yardımıyla yoğurdum daha sonra elime alıp peynir parçasını sündürüp katlayarak dil peynir olmasını sağladım bıçakla kesip şekil verdim bir parçayı da kaseye bastım iki şekilde de çok güzel oldu 5 kilo sütten 700-800 gr peynir çıktı ama o kadar lezzetli ki herşeye değer

Son düzenleme:
aaa ne yaşlısı canım ya sen kaç yaşındasın 40 değil mi gençsin işte daha ne ya, yok öyle tin tin gelmek koşuyorsun gelirsin 80ine o zaman tin tin gidersin bak bozma kafamı :)))):)
Hahahaaha yok canım, yaşlı demedim ki, sen daha gençsin dedim, 30'u geçince 5-6 sene bile çok fark ediyor kilo vermede:) Tin tin deyince yaşlı gibi anlaşılmıştır :) Yoksa günümüzde 40-45 nedir ki? Benim 57-58 yaşında arkadaşım var, akranım gibi anlaşırım, çok kafa dengidir, fıstıktır ayrıca.
Ben henüz 40 olmadım ama epey yaklaştım canım. 36 yaşındayım, hatta 2012'ye girdiğimizden beri 37 demeli galiba :)))
Çok geçmiş olsun Banu, aslında ucuz atlatmışsın, tehlikeli bir yerden kesmemiş çok şükür. Tahminine gelince, çok beğendim, orjinalinden daha güzel bir yakıştırma olmuş ama tutmadı. Üçte biri tuttu diyeyim sana :))
bak bak benim gibi gel git megoloman kadının aklına gelen ilk kısaltma B aşarılı G üzel K adın, he he he
sen de bence BBGK sın B ecerikli B aşarılı G üzel K adın
Hiiii vallahi bu çok iyiymiş, cuk oturuyor. Ama değilll. Sizin tahminleriniz daha güzel uydu aslında, benimki daha basit bir cümle, "bu muymuş" demeyin işte, bizim evde çok kullanılır bu kısaltmalar Yarına yazacağım ne olduğunu. Ama sen tam anlattığın gibi bir BGK'sın aynı zamanda; "başarılı güzel kadın" yani
Çok sevindim canım, gözünüz aydın. Emir de ilaçlarını içip daha çabuk iyileşir inşallah. Tekrar konuşursan sen de selam söyle Ayşe'ye..
bu da harika ama sen bağımsız yazınca benim aklıma boğazı güçlü kadın geldi

Geçmiş olsun. Yorulduysa, uykusuz kaldıysa etkilemiştir belki. Ya da bir şeye kafası takıldıysa? Büyük teyzem çocuklarının bir sorununa kafasını taksa çok daha unutkan oluyor. Dilerim yaştan kaynaklı geçici bir durumdur.

Canım çok geçmiş olsun...
Bende bugün bir su bardağı birde çok sevdiğim kahve fincanın tekini kırdım takımı bozuldu diye nasıl üzüldüm..

Oooh harika...

Banucuğum afiyet olsun diyeyim..

Beyzuşum canım benim,üzülme lütfen diyeceğim ama elinde değil sonuçta annen onu öyle görmek çok fena...
Allah yardımcısı olsun inşallah ilerlemez onun için dua edelim..
Ama benim bildiğim ilaçları var ilerlememesi için yanlışmı biliyorum acaba...

Benim rahmetli teyzem erken yaşta alzheimer olmuştu geçmişi çok net, cam gibi hatırlıyordu.. fakat yakın zamanı karıştırıyordu dediğin gibi..
Yüksek tansiyona bağlmaıştı dr. ne kadar doğru bilemiyorum...

Canım iyi çıkar sonuçları yüreğini ferah tut...

Insallah canimcim insallahhhhhh

MEryyciğim,çıkmam gerekiyordu kusura bakma..Bana hitaben yazmışsın ama ben takmayıp çıkmışım haberim yok.
Tüm şikayetin kilo verdikten sonra bitecek mucize gibi göreceksin...

Carnivale diye bir arkadaşımız vardı burda.. onun anlattığına göre 13 yaşından itibaren kilolarından dolayı sürekli hormon bozukluğu adet görememe vb.rahatsızlığı varmış..İlaçsız regl olamazmış 50 kiloya yakın vermişti hatırladığım bir çok rahatsızlığı geçmişti...
Ameliyat nedeniyle ayrıldı aramızdan, bir daha gelmedi...

ağlamak istiyorum 1 kilo vermişim nasıl olur yaaaaaaaaaaaa

Bende sana kızmak istiyorum verdiğin bir kiloyu beğenmediğin için..:)
Sonuçta 100 küsur kilolarda değilsin 70 li kilolarda biri için gayet iyi..

Varmi isteyen dicem ama en son hatirladigim kadariyla pek seven yoktu
Sizin adinizada hüpletiyorum yesil cayla form cayi karisik olan bu cayimi
Allahim ne kaddan devrik düvrük ortaya karisik bi cümle oldu bu böyle yahu

Bende sana kızmak istiyorum verdiğin bir kiloyu beğenmediğin için..:)
Sonuçta 100 küsur kilolarda değilsin 70 li kilolarda biri için gayet iyi..

beğenmiyorum çünkü. 1 haftadır kendimi çok güzel kontrol ediyodum.
4. sınıfa kadar zayıftım sonra hep kilo aldım. o kadar özel günler oldu. mezuniyetler faalan hiç birine katılmadım kiloluyum diye. hiç bi zaman elbise giymedim :)) eteği en son ortaokula giderken giymiştim. lisede pantolon giydim hep.

işe başladım. personel gecesi oldu,yılbaşı gecesi oldu hiç birine katılmadım. nisanın 29.da doğum günüm var ve ben bütün kilolarımdan kurtulmuş,doğum günümde elbise giymek istiyorum.

biliyorum acındırmasyonlu bi durum oldu ama. her hafta 1 kilo vererek ulaşamam ki hedefime. ayrıca ilk verilen kilo değil su olur. belkide verdiğim 1 kilo,yağ değilde sadece suydu

...Rumeli maya bulamadım Trakya maya kullandım kendi mayamı üretmeyi bende düşünüyorum....
Eğer kitapta değişik bir bilgiye rastlarsam yazarım ben de, kendi mayamı yaptıktan sonra ben de farklı tarifler denemek istiyorum.
Pazartesi günü ekmek için de kendi mayamı üreteceğim, hep marketten kuru maya alıp yapıyordum ekmeği, bazen de eski hamur ile yapıyordum. Kendim maya üretip (tam buğday unu ve kuru üzümden) ekşi maya ile yapmayı deneyeceğim artık. Sentetik mayalar için de iyi şeyler söylenmiyor
Ellerine sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…