Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah teyzemize Allah nazarlardan korusun inşallah bende onda alzhaimer olduğunu sanmıyorum olabilir tuzlu geldiyse tansiyon yükseldi belkide.
Haklısın yalnız yaşamakta önemli ama merak olmasa hiç yaniii.

ne diyetler yaptım olmadı.5 kilo verdim 8 kilo geri aldım.ve birgün tartıda 100'ü gördüm.beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmediğimiz sürece kilo vermek zor.beynimizdeki leptin hormonunu tamir etmediğimiz sürece kilo almak kaçınılmaz.kullandığım mucize doğal bitkisel ürünlerle artık sorunum kalmadı.bir ayda 5 kilo verdim.şimdi 95 kiloyum fakat azimliyim.boyuma göre ideal kilom 80 kg,3 ay sonra 15 kilo vermiş olacağım.

Ya sen kusura bakma asıl Beyzuşum ya listeye girmemişsem girmemişim dedim acaba bildirimi geç yaptım diye cezalı mıyım? ondan sordum.

Anneciğine Rabbim şifalar versün nolur üzülme,şimdi ben de üzüldüm böyle bir durumda sana böyle bir şey sordum diye

sağol canım sen de çok güzel vermişsin............

HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :118:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :122:
ellerine sağlık yenaaaa...tebrikler kızlaaar................

kollay gelsin beyzuss hayırlı haber -ler alırsın inşallah dr dan

maşşşallahhh hem çocuk var hem ev işi bide peynir maya valla bravo ben totoşumu kaldırıp üşeniyom mutfağa gireyim vaalla süpersiniz

güzel bigün olur inşallah hepimize

sabah kahvaltımı yaptımmm 1 dlm ekmek kib.kut peynir 5 zeytin yeşil çayy canım istemedi bişeyyy

ablacım annene çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur ,rabbim şifa versin, ne güzel her işini yapıyormuş ama siz yinede bir uzmanla görüşseniz hani beyinle ilgili olabilir mi demişsin ya o nedenle söylüyorum.
eşimde tutturdu ne zamandır yemiyorsun iskender yiyelim diye ama ben ıspanak yiyecektim neyse az yerim olmadı
ay bende seni yaşlı sandımdı :))) ay sen 40 bile değilsin sadece benden 5 yaş büyüksün ve daha çoooooooooooooook gençsin canım ya ... benim annemde 50 küsür ama benden genç ,çıtır valla her zaman güzel,alımlı,bakımlı olmuştur ve kilosunu hep korumuştur ama ben pazçozum ya :))) biz genciz fıstığım tamam mı :)))

sağol canım sen de çok güzel vermişsin............

ellerine sağlık yenaaaa...tebrikler kızlaaar................

sağol canım :)

Herkese günaydın ve iyi hafta sonları...Ama kimsecikler yok ki

Son düzenleme:
mrb kızlarrrr

kahvaltıya hazırlık yapıyorum oda şöyle
5 tane fındık
3 form bisküvisi
1 fincan yağlı süt
1 çay kaşığı bal

kahvaltıda tost yerim.

bide annem gözlerinin önü morarmaya başladı. yapma öle diyet falan dedi gerçi salı günü diyetisyene gidicemm saat 2 de randevu var şimdi doktorda beni tartcak. saat 2 ye kadar aç mı kalcam. bu arada baskülü değiştirip dijital alıcam. tek başıma göbeğimi aşıp kilomu bakmak zor oluyo:4

Günaydın kızlar dün sizleri tebrik edemedim .maşallah diyorum hepinize
yena beyzuş abla elleriniz dert görmesin sizi seviyorum

ben göyüslerinde izin verecek bir straplez bulacağına eminim diktirede bilirsin. sanırım korseli oluyor içleri ve istese de bele oturduğu için elbise düşemiyor. resim isteriz anlamayız ben hala yalnış hatırlamıyorsam eğer senin kleopatra biçimli saçlarını göremedim.

Günaydın tomurcuk az önce kilo çizelgene dikkat ettim de ilk hedefim seni yakalamak bundan sonra bende 89 kilo olucam en kısa zamanda

Günaydın Sevim abla.Benim kiloma bu ay sonu itibari ile düşersin inşallah.Sonrada 79 ları yakalamaya çalışırsın.
Ben aslında 2 sene önce 103 kilo ile başlamıştım diyete.Her gün düzenli yürüyüş yapıyordum.Evdeydim o zaman çalışmıyordum ve 7 aralıktan 15 şubata kadar 85 e düşmüştüm.Sonra işe başladım şubay ayında ve kilomu korumaya devam ettim veremedim hiç.Sonra bir hamilelik süreci geçirdim ve düşükle sonuçlandı.kilo aldım psikolojim bozulmuştu.93 e çıktım geçen yaz.Sonra burayı keşfettim ve 86 lara kadar indim tekrar topikteki arkadaşların motivesi sayesinde.Sonra yazın dedemi ve dayımı üst üste kaybedince yine saldım kendimi.Eşim de kıl dönmesi ameliyatı oldu ve evde bakıma ihtiyacı vardı.Yine aldım kilo ve 92-93 lere çıktım.Ve tekrar başladım burada palaşımlara.İnşallah devam edebilirim.Tek sorunum vakitsizlikten dolayı yürüyüş yapamamak.Ama evde leslieye başlamayı düşünüyorum.bende Özlemin (ilbatum) kilosunu yakalamaya çalışıyorum :) 75 olunca inşallah hamile kalırım ve bebeğim olur.Kısaca böyle hikayem aslında totalde 18 kilo vermiştim (103 ten 85 e) ama 8 kilosunu geri alıp 93 e çıktım yine 89 a düştüm şükür.Durmak yok yola devam her ne kadar kaçamaklı da olsa devam etcem :))

Bende geçen yıl burda paylaşıma başlamıştım 99.7 kilodan 90.5 kiloya kadar indim daha sonra bende dayımı kaybettim ardından annem birtürlü kendini toparlayamadı bu arada bende kendimi saldım kadınlar kulübünü de bırakmıştım iyice saldım kendimi 98.7 oldum enson yeniden burada paylaşımda bulunmaya başladım yediklerime dikkat ettim her gün düzenli leslie yaptım işte sonuç 1.5 ay gibi kısa bir sürede epey yol katettim darısı diğer kilolarımın başına sende umarım en kısa zamanda kilolarını verip bebeğine kavuşursun

tebessüm,
nasıl oldunuz.?
İyileştiniz umarım..
yok ya nerde biz ikimizde biraz geç iyleşiyoruz
boğazında balgamda var kızımın artık

saol canım..hafta sonu küçük yeğenim bizdeydi..oda bronşit çok kötü öksürüyodu..ewde olsak bile bi şekilde bulaşıyo hastalık
evet kaçılmıyor malesef

çok güzel yeni kıyafetlere girebilmek

sağol canım hala düzelmedi aynı balgam eklendi

benim listenin aynısı canım
hadi bakalım bu hafta kaçamak olmazsa süper olacak

ayy ne güzel ellerine sağlık

afiyet olsun fazla olmamış
bencede diyette önemli olan bu abartmamamk
ömür boyu börek kurabiye yemiyecekmiyiz tabi yiyeceğiz
bende diyetteyim diye yememezlik yapmıyorum sevdiğim şeyse azda olsa yiyorum

ayyy geçmiş olsun ,ıcanım

keşeke dr. a gitseydin artık yapışkan bant kullanıyorlar dikiş yerine küçük yaralara
nazar var bence iyice oku
şükür iyi çıkmış
umarım diğerleride iyi çıkar bence iyi çıkacak

ablacım yaşına göre baya iyi yaşıyormuş
bir ddr. a götürmeyi dene
birde aklıma geldi yaşlılarda mekan değişikliği olunca bu tip sorunlar oluyor diye biliyorum

ohh nazar çıkmış takım gitmiş ama olsun sen iyisin önemli olan o

ekşi hamur mayası yapıyormusun yada nasıl yapılır biliyormusun
ben denemek istiyorumda
canım annene ve tayzene allah kolaylık versin bakanada zor ama en zoru yaşayana tabi

kolay gelsin canım

dün başıma geleni anlatayım kızlar

kızım üstünü giyindirirken giyinmiyecem çıplak kalıcam dedi ırar etti kızdım bende ellerini yıkayacaktı banyoya gitti kapıyı kapattı bir süre belkedim girmeye çalışınca kapıyı kapattı arkasında sürgüyü geçirdi hani eski usul sürgüler vardırya itilen
eşim geçen sene ısrarla istemişti kızım habersiz giriyor banyoya falan diye

herneyse geri açamadı sürgüyü ağlamaya başladı kovayı ters çevir koy üstüne çık daha kolay olur dedim ama ufacık banyoda ortada duran kovayı bulamadı panikten sonrada
ağlayınca kusma huyu var benim kızın kusamya başladı burnuna tıkanır nefessiz kalır diye aklım çıktı
kapıyı kırmak için ittim ama kızım kapının dibine gelince korktum bir taraftanda diyorum kapı kırarken cam kırılırsa üstüne yağar banyo küçük çünkü
babamı çağırdım hemen geldi kapıyı zorlayınca açyı babam ama nasıl korkmuş analtamam
kapılarınızda kilit vb birşey bırakmayın bence
aklım çıktı valla

sonra gece uyunca kızım oturdum kendimi yemeğe verdim
2 paket çikolata 1 paket cips yarım paket gofret yarım paket bisküvi 1 kase kuruyemiş yedim durdum gece 4 e kadar uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…