selamlaaar ceco canım ocak ayı diyeti için bildirimde geciktim kusura bakma yaa.
88.9 çıktım dün. bu arada maşallah ilk 3 desin.
bu arada aralıkta aldığım dar kotuma artık düğme kullanmadan girebiliyorum. ay çok mutluyum kızlarrr
ceco sende demekki kv mağdurusun kilolar yüzünden benim gibi...bende kv ile oturdu altlı üstlü yeni evlendiğimde sabahın 7 sinde hamur kızartıp yiyorlardı kahvaltıda akşamada ya su böreği ya kete yada mantı , hatta ekmekle yiyorlardı desem yeridir böreği bile...yinede hepsi incecikler....ben zaten zor vermiştim koca bulmak için kilolarımı 85e düşmüştüm ,kv stresi kp görümce stresi ve kayseri yemekleri beni hemen birkaç ay içinde 115 kilo yaptı....ardından çocuğum olmadı stres tedaviler hormon iğneleri ilaçlar 135lere geldim .yıllardırda mücadele edşyorum inşallah bu yaz çok istediğim ikili rakamlara ineceğim...
tebessüm senin kızla benim kızda kardeş gibi diyordukya bir özellikleri daha aynı çıktı benimkide ağlarken kusar, geçmiş olsun canım...kıyamam ona ben....
bugün kv kahvaltıya çağırdı tamm normal beslendim ama öğlen yemeğinde orada ayarı kaçırdım , birde oradan gezmeğe gittik orada az çok yedim bu gece artık yemek yemeyi düşünmüyorum...akşama misafirm var kedi dili ile tiramusu yapacağım şimdi ona nasıl dyanırım bilmem....
beyzus ablacım annene geçmiş olsun kolaylıklar versin sana rabbim ...
birinci gelen arkadaşlarıda tebrik ediyorum
selam kızlar..ben geldim:))
nasılsınız?ahhh hava ne soguk..kombide uzun zaman calısmayınca ev buz gibi oldu..
ya da ben cok üşüyorum..
ebrucummm 2-2.5 ayda 18 kiloyu nasıl verdin yaf:44::44::44:
valla o kadar yazını okudum aklımda tek bu kaldı:)
tebessüm geçmiş olsun canım sanada..
Allah ım bir daha yaşatmasın...
Slm kızlar.oncelıkle beyzus ablam ve yenacım bıldırım yapamadıgım ıcın ozur dılıyorum.persembe gecesı oksurukle uyandım tıkanmısım resmen yıne acıle kostuk yıne serumler hatta hava verıldı.2 gundurde evdeyım ama esım vını ısyerıne goturmek zorunda kaldıgı ıcın gırıp bır turlu haber veremedım.su anda telefondan yazıyorum hatta.aysenın oglu emırı vede kucuk aysecıgı cok merak ettım ama bır turlu gıremedım nete.haftasonu evdeyım ıyı olursam pzartesı ıse gıdebılırım ama cok oksuruk var 10 tanede ıgne verdı sabah aksam.uf uFf hastalıklar pesımızı bırakmıyır hamd olsun bugunumuze kılomda 97.5 ıdı 300 g vermısım ınsallah lıste dısı kalmam.kılo verenlerı ozellıkle dereceye gırenlerı tebrık edıyorum.hepınızı ozledım.sevgıler.
Slm kızlar.oncelıkle beyzus ablam ve yenacım bıldırım yapamadıgım ıcın ozur dılıyorum.persembe gecesı oksurukle uyandım tıkanmısım resmen yıne acıle kostuk yıne serumler hatta hava verıldı.2 gundurde evdeyım ama esım vını ısyerıne goturmek zorunda kaldıgı ıcın gırıp bır turlu haber veremedım.su anda telefondan yazıyorum hatta.aysenın oglu emırı vede kucuk aysecıgı cok merak ettım ama bır turlu gıremedım nete.haftasonu evdeyım ıyı olursam pzartesı ıse gıdebılırım ama cok oksuruk var 10 tanede ıgne verdı sabah aksam.uf uFf hastalıklar pesımızı bırakmıyır hamd olsun bugunumuze kılomda 97.5 ıdı 300 g vermısım ınsallah lıste dısı kalmam.kılo verenlerı ozellıkle dereceye gırenlerı tebrık edıyorum.hepınızı ozledım.sevgıler.
çok geçmiş olsun canım.
ceco siz anadolu yakasındamısınız. bizim burda da elektirik gitti. sonrada elektirik geldi doğalgaz gitti. doğal gaz gelince suları kontrol ettim oda gitxcekmi diye
valla ne inat hemdegeçmiş olsun canım ya valla şimdikiler çok inatt baş gelemiyoruz allah korumuş
bende kızı o ara ama sürekli uyanınca yeniden birleştik mecburen çünkü sabaha kadar durmadan ayakta sallatıyordu ben yere yatıyordum o ayaklarımda durmadan sallıyorumkızlar kızım 19 aylık gece beşiğinde uyumuyo ev kaloriferli merkezi ara kat sıcak oluyo beşigide sanırım çukur ya bunalıyo sabaha karşı salona alıp minder halı üstlerinde bölük pörcük uyyoruz normalde gece uyanmaması lazım 12 de yatıp 7 de kalksa yeter bnede büyük kızımın odasına ranzayı ayırdım korkuluğunuda taktım düşpmeye karşı sizce erkenmi dsavrandım oda ayırmakla
valla korktum kusama işi olmasa kusarken tıkanır diye korkuyorum esas nedende ocanım tarçınlı elmalı limonlu bir karışım var onu yaptım pazardan beri...
2 elma
1 limon kabuklarıyla 2,5-3 lt suya at
1 tatlı kaşığı top karabiber öğütülmemiş yani
1 talı kaşığı karanfil
2 çubuk tarçın
hoşaf gibi olanan kadar kaynat.her ana yemekten sonra 1 büyük bardak iç....tadı da güzel.bewn dolaba koyuyorum 2-3 gün yetiyor çünkü çıkarıp üstüne sıcka su döküyorum buz gibi içmemek için ılık içiyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah kaynar parmağın dikkat et kendine.malesef nazar da değiyor mutlu bir ailesiniz çok şükür böyle tatlı sabırlı becerkli bir anne..Rabbim korusun hepimizi ve kuzucuklarımızı ailelerimizi kötü gözlerden
canım karanfilsiz olmaz sanırım bence en tez zmanda edin karanfili.inşallah işe yarar canım.senelerdir aynı kiloada kalman etkiloyrdur mutlaka ama vücudunu şaşırtmalsın herhalde.ben 79 un altını çok uzun zamandır görmemiştim.gördüğümde 10 gün fln dı çünkü hamiş kalıp hem 90 üstü oldum sonrasında.o nedenle bu kiloda zorlanırım derken bu karışım işe yaradı ama bilemem devamı geleckemi yoksa bu haftalı bişeymiydi???(inşallah değildir geçici tabi) ama geçen haftalarda dere otu uyguladım zaten emziren olmasam detoksta yapardım kesin:))))şok diyet yapmazdım ama detoks yapardım.benim bir detoks vardı bi ara yazmıştım o güzel verdiriyordu ve ertesi güne almıyorrdum onu anlatırım bi ara.bi günde 500-1000 gr arası gidiyordu.ender saraça ait bir detokstu ama şimdi yok nedense ben eskiden yazdığım bi yerlerde olduğu içni tekrar bulabiliyorum
inşallah hepsi temiz çıkacak
offf offf offf eşini de diyeyte sok seni yoldan çıkarıyor resmen.benim eşim beni yoldan çıkarmaz hatta hep ben onu çıkarırdım.adam ben diyet yaparken kilo veriyor sağlıklı beslendiğimiz içni.üstelik sıfır spor taltı çikolataya rağmen...sadece ekstra ben yemediğimi çin gece kek yapmayı bıraktığım içni o da kg verdi.93 fln dı şimdi en son 89 olmuşbi takımına sığamıyordu sığıyor artık:)))senin eşin kilolu değilmi peki ?bi daha balana kahvaltıya giderken pastaneye uğrama bence nede olsa ikinizde rejimdesiniz.kuru incir çiğ badem al git:)))ben bu sabah dışardaydım gelirken çocukalra simit alayım dedm sonra evde dünden hamur işi vardı az pizza ve gözleme neyse dedim görüsem pastaneyi canım çeker almadım gitti.onlarda zaten gözleme ve pizzayı paylaştılar sevinererk .ben bi kurabiye yedim gerçi ama açma fln alsam yerdim baya
çok geçmiş olsun beyza ablam.annelere kıyamıyoruz tabi.onlarda bebek gibi ilgi bekliyorlar yaşlılıklarında.bi de hasta olunca daha içimiz acıoyr.Alalh şifa versin inşallah çözümü olan bişeydir.arkadaşımın annesi alzemier hastası ve o kadar bitkinkiii...dul kalmış bir arkadaş ve 30lu yaşlarında.hiç özel hayatı kalmamış çok zor günler geçiriyor.annesi onun elini tutarak uyuyordu. o kadar bunlamştıki anlatamam diyordu.senin bebeklerin büyüyecek benimki geri gidecek diyordu.inşallah ölye değildir anneciğin
tebrikler.40 günde 6 kilo yani yaklaşık 7 hafta demek.kaçamaksız ve sporlu olaiblir bir hedef gibi.
sizede çok geçimş olsun bu şekilde hasta bakmak hem hasta için hem yakınları için çok zor.Allah hepinize sabır versni
amannnn asu yaaa bişi yememişsin kız.akşamı da gayeeet hafif geçirmiş vede kurt gibi acıkmışsın bile.haftaya kimse tutamayacak seniiiiiii
teşekkürler:)herkes adına aldım tebriğiii
ayyy nasıl korkmuşsunuz çok geçmiş olsun yaa.evde kilit olsa bi olmasa biii.bizim banyoda içerden kilitleniyor ama dışardan kilitlenmiyor garip yapmışlar.benim ortancam da banyoya dalardı her fırsaatta ve eliyle wc yi karıştırıdı:53
şimdi en küçüümde keşfetti.kapıyı açacak kadar büyüdüğünde aynı zorluğu yaşayacağız.sizin ki daha kötüymüş ama wc ye elinin sokması da iğrençç yani,
abur cuburu kaçırmışsın biri seni durdursunnnnn.aslında beni ide durdursun.bugün de dışarı da yiyecek gibiyiz bakalım ne etçem
hadi bakalım ölçtürde iyi olur bilmen yağını kasınıkızlarr bu sabah erkenden gidip(gerçi ekren dediğimde 9 du) tahlillerimi verdim insülin direncim ne olmuş diğer değerlerim nasıl öğreneceğim ama salı günü çıkacakmış merka içindeyim:26::26::26: yeni bir diyetisyende başlamış ama sırf tartılamazmıyım deidm hayır dedi sekreter bakalım değerlerim düşmemişse bir kere de diyetisyene giderim belki kas yağ oranımı çok merk ediyorum açıkçası.bugün tahlil artı dr 50 tl fark verdimçok para harcıyorum bugünlerde.çalışmamak ağır geliyor 10 yıl kendi özgürlüğümden sonra.eşim sağolsun hiç bi şey ima etmez ama ne bileyim daha bi çekiniyorum sanki harcarken.bi de 3 çocuğun özel okuldu kreşti derken masrafları çok.seneye başladığımda zaten aldığımın yarısını da bakıcıya veririm.ne olacak bakalım bu halimiz.Allah sağlık versin çalışıp bebeleri büyütelim inşallah
evet 2 saat banyo yıkadım birde olsun o iyi olsundaCanım, teşekkür ederim
Sağol canım ama anlattığın gibi maşallahım yok :) Yarım gün yardımcım geliyor, ev işinin büyük çoğunluğunu o yapıyor. Hani derler ya, alet işler el övünürmüş diye, benimki biraz o hesap. Ama benim bazı huylarımdan dolayı (titizliğim) iş bölümü yapıyoruz, ancak yetişiyoruz. :)))
^
30'dan sonra metabolizma hızla yavaşlıyor ama canım, 20 ile 26 arasında o derece büyük fark yok ama 30 ile 36 arasında var bence. İkinci bir çocuk doğurup 6 yıl daha geçtikten sonra daha iyi anlarsın. Gerçi herşeyden öte genetik ve bu genetiği korumak önemli bence. Annemde ne fazla kilo var, ne çatlak ne selülit. Ben halama çekmişim ama ne yazık ki, o da kilolu değil ama cilt tipim ona benziyor :)) Çatlaklar minik bir harita gibi :)
Albümümde var Mutlucuğum, ama cep telefonu ile çekilmiş, pek net değil :)) Yanımdaki kızların yüzünü gizlediğim foto :)
Çok geçmiş olsun canım. Anne kız krkmusunuz gece gece
Bizim banyo kapısı da kendinden kilitli Amerikan tipi kapılardan, geçen sene bizim kızın da başına aynı şey gelmiştiAma sizde kusma işin tuzu biberi olmuş ((
çok iyi bravoobu arada aralıkta aldığım dar kotuma artık düğme kullanmadan girebiliyorum. ay çok mutluyum kızlarrr
benimki korkar hemen başlar ağlamaya zaten ağlayıncada kusma huyu vardırKızlarrrrrrrrrrrrrrrr hele şükür gelebildim :122:
Sabahtan beri tam giriceğim bir aksilik oluyor en son oh şimdi giriceğim diye Laptobun başına oturdum bu seferde elektrikler gitti :26:
Daha yeni geldi elektrikler hatta o arada bir posta küçük kızımla yatıp uyumuşum
Bir kalktım bizimkiler tülü sonuna kadar açmışlar baba kız lapa lapa yağan kar ı izliyorlar
Bende biraz balkonda durup yağan kar ı izleyip Rabbime yarattığı güzellikler için şükrettim
Bence sen dayak istiyorsun
Şaka şaka ama yinede haline şükret sonuçta herkes 1 kilo vermiyor her hafta. Ben yeri geliyor kaç hafta üst üste okadar dikkat ettiğim halde kilo veremiyorum ama yinede vazgeçmiyorum. Bu kiloları seneler içinde aldıysak vermeyide uzun vadeye yaymamız gayet normaldir. Vucut ancak kendini adapte ediyor olaya
Uyguladığın Kürlermi var
İnşallah dediğin gibi güzel kilolar verirsin ama doğal da olsa bazı bitkiler bir yeri tamir ederken başka bir yeri bozabiliyor o yüzden dikkat et derim ben.
Bizlerlede paylaş yaptığın beslenme şeklini
Buralarda çok güzel iri iri yağıyor kar. Müthiş bir görüntü var
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha o korkuyu yaşatmasın. Geçen yaz benim ikiz yeğenlerden kız olanı da aynı şeyi yaptı ve kız kardeşim fenalık geçiriyordu. Anahtarı cıkartıp kapı altından verse anında kurtulacak ama çocuk bir türlü anahtarı cıkaramadı. 1 saat dil döktük şöyle yap böyle yap dedik ama yok. Allahtan bizim cadının umuru değildi Annesi kapıdan tuana diye seslendikce o diğer taraftan sanki hiç bir şey yokmuş gibi ne varrrrrrrrrr diye sesleniyorduhatta en son öyle dediğinde kız kardeşim küfürü basmıştı Ananın diye Son çare yan dairenin balkonundan Annemlerin balkonuna geçmek geldi aklımıza ama hem 3.cü kat hemde kadın o an evde yok yoksa ben geçecektim nasılsa arada bir karış yer var diye. Şükür sonunda anahtarı cıkartırabildi Cadı da açtık kapıyı.
Nekadar çok korktuğunu tahmin edebiliyorum. Ben ne olur ne olmaz diye daha büyük kızım 2 yaşlarındayken bütün anahtarları kaldırmıştım şu an sadece yatak odasında var oda dışında. Rabbim bir daha o korkuyu yaşatmasın sizlere ... Aminnnnnn
valla bizim kızlar kardeş olsa bukadar benzemez herhaldececo sende demekki kv mağdurusun kilolar yüzünden benim gibi...bende kv ile oturdu altlı üstlü yeni evlendiğimde sabahın 7 sinde hamur kızartıp yiyorlardı kahvaltıda akşamada ya su böreği ya kete yada mantı , hatta ekmekle yiyorlardı desem yeridir böreği bile...yinede hepsi incecikler....ben zaten zor vermiştim koca bulmak için kilolarımı 85e düşmüştüm ,kv stresi kp görümce stresi ve kayseri yemekleri beni hemen birkaç ay içinde 115 kilo yaptı....ardından çocuğum olmadı stres tedaviler hormon iğneleri ilaçlar 135lere geldim .yıllardırda mücadele edşyorum inşallah bu yaz çok istediğim ikili rakamlara ineceğim...
tebessüm senin kızla benim kızda kardeş gibi diyordukya bir özellikleri daha aynı çıktı benimkide ağlarken kusar, geçmiş olsun canım...kıyamam ona ben....
bugün kv kahvaltıya çağırdı tamm normal beslendim ama öğlen yemeğinde orada ayarı kaçırdım , birde oradan gezmeğe gittik orada az çok yedim bu gece artık yemek yemeyi düşünmüyorum...akşama misafirm var kedi dili ile tiramusu yapacağım şimdi ona nasıl dyanırım bilmem....
beyzus ablacım annene geçmiş olsun kolaylıklar versin sana rabbim ...
birinci gelen arkadaşlarıda tebrik ediyorum
sağol canım aminselam kızlar..ben geldim:))
nasılsınız?ahhh hava ne soguk..kombide uzun zaman calısmayınca ev buz gibi oldu..
ya da ben cok üşüyorum..
ebrucummm 2-2.5 ayda 18 kiloyu nasıl verdin yaf:44::44::44:
valla o kadar yazını okudum aklımda tek bu kaldı:)
tebessüm geçmiş olsun canım sanada..
Allah ım bir daha yaşatmasın...
geçmiş olsunSlm kızlar.oncelıkle beyzus ablam ve yenacım bıldırım yapamadıgım ıcın ozur dılıyorum.persembe gecesı oksurukle uyandım tıkanmısım resmen yıne acıle kostuk yıne serumler hatta hava verıldı.2 gundurde evdeyım ama esım vını ısyerıne goturmek zorunda kaldıgı ıcın gırıp bır turlu haber veremedım.su anda telefondan yazıyorum hatta.aysenın oglu emırı vede kucuk aysecıgı cok merak ettım ama bır turlu gıremedım nete.haftasonu evdeyım ıyı olursam pzartesı ıse gıdebılırım ama cok oksuruk var 10 tanede ıgne verdı sabah aksam.uf uFf hastalıklar pesımızı bırakmıyır hamd olsun bugunumuze kılomda 97.5 ıdı 300 g vermısım ınsallah lıste dısı kalmam.kılo verenlerı ozellıkle dereceye gırenlerı tebrık edıyorum.hepınızı ozledım.sevgıler.
çok geçmiş olsun canım.
ceco siz anadolu yakasındamısınız. bizim burda da elektirik gitti. sonrada elektirik geldi doğalgaz gitti. doğal gaz gelince suları kontrol ettim oda gitxcekmi diye
kıyamam sana yalnız mı kaldın ebrummmmmm :)Herkese günaydın ve iyi hafta sonları...Ama kimsecikler yok ki
inşallah olacak canım ...Günaydın tomurcuk az önce kilo çizelgene dikkat ettim de ilk hedefim seni yakalamak bundan sonra bende 89 kilo olucam en kısa zamanda
canım benim sende düşeceksin istediğin kiloya ve rabbim inşallah sanada o güzelliği nasip edecek ,bende 2 yıl önce 92yi görmüş ve 1,5 -2 ayda sırf bebiş iin 75e düşmüştüm artık nasıl becerdiysem :) sen leslie yap valla faydası var hem evdesin terlesen bile gir duşa ık ohhh missssss :)Günaydın Sevim abla.Benim kiloma bu ay sonu itibari ile düşersin inşallah.Sonrada 79 ları yakalamaya çalışırsın.
Ben aslında 2 sene önce 103 kilo ile başlamıştım diyete.Her gün düzenli yürüyüş yapıyordum.Evdeydim o zaman çalışmıyordum ve 7 aralıktan 15 şubata kadar 85 e düşmüştüm.Sonra işe başladım şubay ayında ve kilomu korumaya devam ettim veremedim hiç.Sonra bir hamilelik süreci geçirdim ve düşükle sonuçlandı.kilo aldım psikolojim bozulmuştu.93 e çıktım geçen yaz.Sonra burayı keşfettim ve 86 lara kadar indim tekrar topikteki arkadaşların motivesi sayesinde.Sonra yazın dedemi ve dayımı üst üste kaybedince yine saldım kendimi.Eşim de kıl dönmesi ameliyatı oldu ve evde bakıma ihtiyacı vardı.Yine aldım kilo ve 92-93 lere çıktım.Ve tekrar başladım burada palaşımlara.İnşallah devam edebilirim.Tek sorunum vakitsizlikten dolayı yürüyüş yapamamak.Ama evde leslieye başlamayı düşünüyorum.bende Özlemin (ilbatum) kilosunu yakalamaya çalışıyorum :) 75 olunca inşallah hamile kalırım ve bebeğim olur.Kısaca böyle hikayem aslında totalde 18 kilo vermiştim (103 ten 85 e) ama 8 kilosunu geri alıp 93 e çıktım yine 89 a düştüm şükür.Durmak yok yola devam her ne kadar kaçamaklı da olsa devam etcem :))
canım seninde başın sağolsun mekanları cennet olsunBende geçen yıl burda paylaşıma başlamıştım 99.7 kilodan 90.5 kiloya kadar indim daha sonra bende dayımı kaybettim ardından annem birtürlü kendini toparlayamadı bu arada bende kendimi saldım kadınlar kulübünü de bırakmıştım iyice saldım kendimi 98.7 oldum enson yeniden burada paylaşımda bulunmaya başladım yediklerime dikkat ettim her gün düzenli leslie yaptım işte sonuç 1.5 ay gibi kısa bir sürede epey yol katettim darısı diğer kilolarımın başına sende umarım en kısa zamanda kilolarını verip bebeğine kavuşursun
canım çok büyük gemiş olsun aman sende hemen çıkar onu o zaman ,kıyamam korkmuş demek. allahtan ailen var yakında ya olmasa ayyy rabbim korusun ya.dün başıma geleni anlatayım kızlar
kızım üstünü giyindirirken giyinmiyecem çıplak kalıcam dedi ırar etti kızdım bende ellerini yıkayacaktı banyoya gitti kapıyı kapattı bir süre belkedim girmeye çalışınca kapıyı kapattı arkasında sürgüyü geçirdi hani eski usul sürgüler vardırya itilen
eşim geçen sene ısrarla istemişti kızım habersiz giriyor banyoya falan diye
herneyse geri açamadı sürgüyü ağlamaya başladı kovayı ters çevir koy üstüne çık daha kolay olur dedim ama ufacık banyoda ortada duran kovayı bulamadı panikten sonrada
ağlayınca kusma huyu var benim kızın kusamya başladı burnuna tıkanır nefessiz kalır diye aklım çıktı
kapıyı kırmak için ittim ama kızım kapının dibine gelince korktum bir taraftanda diyorum kapı kırarken cam kırılırsa üstüne yağar banyo küçük çünkü
babamı çağırdım hemen geldi kapıyı zorlayınca açyı babam ama nasıl korkmuş analtamam
kapılarınızda kilit vb birşey bırakmayın bence
aklım çıktı valla
sonra gece uyunca kızım oturdum kendimi yemeğe verdim
2 paket çikolata 1 paket cips yarım paket gofret yarım paket bisküvi 1 kase kuruyemiş yedim durdum gece 4 e kadar uyuyamadım
tamam canım sağol gördüm hemen yazayım bende bir yerede yapayım bakalım bana fayda edecek mi sıcak içmek şart mı? soğukta olur mu? evet ya bünye normal yemeye alışınca diğerleri çok yağlı geliyor ben zaten hep az yağlı yaparım yemekleri hibir zaman sevmedim vıcık vıcık zaten. sende eritirsin ya dayanır mı sana allah aşkına :)teşekkürler özlem darısı sana çay tarifi atmıştım linki gördün değilmi? bu hafta böyle bir güzellik yaşadım inşallah sönüp gitmez bu güzellk.dün çünkü misafirim vardı ve tüm gün hiç sağlıklı beslenemedim midem bulandı .çok yemedim ama yediğimin hepsi yağlı unluydu nerdeyse((bu arada senin hedef ne öyle yaw 57 kiloda kaç beden giyiyordun sen ?en son ne zaman o kiladaydın peki?
aaa ben karışmam senin metobolizmanıa canım yaaa:)))
bende sana güveniyorum pes etme aslaaabu hafta 200 gider haftaya 1 gider bunu benden iyi biliyorsun zaten.sonuçta almamak bile hepimiz için başarı...
hay Allah nedenki???yemekelrden sonramı öncemi düketiin acaba?wc sorunu büyük derttir inanıyorum.inşallah düzene girer
oleeeyyyyyyy ben daha 1 .olamam diyordum ama çayın azizliğinden olsa gerk ben bile şaşırdım neler olduğuna.inşallah kalıcıdır verdiğim kilo sudan değildir bilemiyorum yani.şimdiye kadar 2 kere galiba 1.oldum ikisindede yoğunluktan girmedim.dün misafirim vardı 2 posta çok çok yoruldum.gelemzler gelemzler canım sıkılır bi geldiler gene canım sıkıldıuzun süre ayakta kalınca belim çok ağrıdı.bebişimin uykusu sapıttı bi ara onu görmeye tahammülüm kalmadı(akşam 8 e doğru yeni misafir beklerken ve eşim de gelmemişken 2 çocuk içerde birbiriyle kavga ederkne) ...akşam gelen yabancı değldi ama 2 çocukluydu ve gece 11,30 a kadar hiç durmadan koşturdular evde...kafam gözüm şişti.onlar gidince 3 çocukla bile sakinmişiz dedik eşimle.teşekkürler yena liste ve ödüller süper:)))
hadi inşalah güzel haberlerle gelirsin, ölçtür bakalım ne çıkacak? bende düşünüyorum ama biraz daha kilo vereyim sonra, koruma falan yaparken gitmeyi düşünüyorum ölçtürüp bende bakarım. ya bendede var o durum acaba çalışan kadınların hepsi mi böyle ?bu kadar zamandır ben kaç maaş aldığımı bile bilmem kartım falan eşimdedir ama şimdi nedense mahcup gibi oluyorum ki benim eşimde inanılmaz cömerttir ,ne istersen al der çokta sever şık olmamı ama nedense bu düşünce bendede var ,çok ilginç :)kızlarr bu sabah erkenden gidip(gerçi ekren dediğimde 9 du) tahlillerimi verdim insülin direncim ne olmuş diğer değerlerim nasıl öğreneceğim ama salı günü çıkacakmış merka içindeyim:26::26::26: yeni bir diyetisyende başlamış ama sırf tartılamazmıyım deidm hayır dedi sekreter bakalım değerlerim düşmemişse bir kere de diyetisyene giderim belki kas yağ oranımı çok merk ediyorum açıkçası.bugün tahlil artı dr 50 tl fark verdimçok para harcıyorum bugünlerde.çalışmamak ağır geliyor 10 yıl kendi özgürlüğümden sonra.eşim sağolsun hiç bi şey ima etmez ama ne bileyim daha bi çekiniyorum sanki harcarken.bi de 3 çocuğun özel okuldu kreşti derken masrafları çok.seneye başladığımda zaten aldığımın yarısını da bakıcıya veririm.ne olacak bakalım bu halimiz.Allah sağlık versin çalışıp bebeleri büyütelim inşallah
2. doğurda gör gününü diyorsun yani :) rabbim verirse 1 tane daha istiyorum bakalım. ama bu kez öyle her önüme geleni yemeyeceğim :) ay bendede çatlaklar var yazın bikini hayal artıkCanım, teşekkür ederim
Sağol canım ama anlattığın gibi maşallahım yok :) Yarım gün yardımcım geliyor, ev işinin büyük çoğunluğunu o yapıyor. Hani derler ya, alet işler el övünürmüş diye, benimki biraz o hesap. Ama benim bazı huylarımdan dolayı (titizliğim) iş bölümü yapıyoruz, ancak yetişiyoruz. :)))
^
30'dan sonra metabolizma hızla yavaşlıyor ama canım, 20 ile 26 arasında o derece büyük fark yok ama 30 ile 36 arasında var bence. İkinci bir çocuk doğurup 6 yıl daha geçtikten sonra daha iyi anlarsın. Gerçi herşeyden öte genetik ve bu genetiği korumak önemli bence. Annemde ne fazla kilo var, ne çatlak ne selülit. Ben halama çekmişim ama ne yazık ki, o da kilolu değil ama cilt tipim ona benziyor :)) Çatlaklar minik bir harita gibi :)
Albümümde var Mutlucuğum, ama cep telefonu ile çekilmiş, pek net değil :)) Yanımdaki kızların yüzünü gizlediğim foto :)
Çok geçmiş olsun canım. Anne kız krkmusunuz gece gece
Bizim banyo kapısı da kendinden kilitli Amerikan tipi kapılardan, geçen sene bizim kızın da başına aynı şey gelmiştiAma sizde kusma işin tuzu biberi olmuş ((
ne seviniyo insan yaa bende geçen denedim oldu 1-2 daha verirsem daaha rahat olacak zayıflamak çok güzellllbu arada aralıkta aldığım dar kotuma artık düğme kullanmadan girebiliyorum. ay çok mutluyum kızlarrr
derinevleri ayırdınızmı bi ara ben uzaklaşmıştım burdan o ra ev arıyodun baya problem oluyolardı sana şimdi düzeldimiceco sende demekki kv mağdurusun kilolar yüzünden benim gibi...bende kv ile oturdu altlı üstlü yeni evlendiğimde sabahın 7 sinde hamur kızartıp yiyorlardı kahvaltıda akşamada ya su böreği ya kete yada mantı , hatta ekmekle yiyorlardı desem yeridir böreği bile...yinede hepsi incecikler....ben zaten zor vermiştim koca bulmak için kilolarımı 85e düşmüştüm ,kv stresi kp görümce stresi ve kayseri yemekleri beni hemen birkaç ay içinde 115 kilo yaptı....ardından çocuğum olmadı stres tedaviler hormon iğneleri ilaçlar 135lere geldim .yıllardırda mücadele edşyorum inşallah bu yaz çok istediğim ikili rakamlara ineceğim...
kıyamam sana yalnız mı kaldın ebrummmmmm :)
inşallah olacak canım ...
canım benim sende düşeceksin istediğin kiloya ve rabbim inşallah sanada o güzelliği nasip edecek ,bende 2 yıl önce 92yi görmüş ve 1,5 -2 ayda sırf bebiş iin 75e düşmüştüm artık nasıl becerdiysem :) sen leslie yap valla faydası var hem evdesin terlesen bile gir duşa ık ohhh missssss :)
başın sağolsun bu arada canım yaşadıkların kolay değil, mekanı cennet olsun
canım seninde başın sağolsun mekanları cennet olsun
canım çok büyük gemiş olsun aman sende hemen çıkar onu o zaman ,kıyamam korkmuş demek. allahtan ailen var yakında ya olmasa ayyy rabbim korusun ya.
bu arada sen abartmamış mısın sencede :))) neyse o kadar kilo verdin artık bu haftaki kaamağın bu olsun ,,ne olur devamı gelmesin bak ben nasıl pişman oldum canım
tamam canım sağol gördüm hemen yazayım bende bir yerede yapayım bakalım bana fayda edecek mi sıcak içmek şart mı? soğukta olur mu? evet ya bünye normal yemeye alışınca diğerleri çok yağlı geliyor ben zaten hep az yağlı yaparım yemekleri hibir zaman sevmedim vıcık vıcık zaten. sende eritirsin ya dayanır mı sana allah aşkına :)
valla o kiloda ben 36 beden giyiyordum 6 sene önce o bedendeydim ama şimdi o kiloda o beden olur muyum bilmiyorum, canım senin boyun uzun benim 165-67 ancak :)
bu hafta pzt bende yapayım şu çayı bakalım ne edecek bana, yarın yapabilrsem yapayım . bende yarın balık yiyeceğim ve tabiki yarım ekmek kesin :)))) ay ne yapayım seviyorum balıkla ekmeği :)
hadi inşalah güzel haberlerle gelirsin, ölçtür bakalım ne çıkacak? bende düşünüyorum ama biraz daha kilo vereyim sonra, koruma falan yaparken gitmeyi düşünüyorum ölçtürüp bende bakarım. ya bendede var o durum acaba çalışan kadınların hepsi mi böyle ?bu kadar zamandır ben kaç maaş aldığımı bile bilmem kartım falan eşimdedir ama şimdi nedense mahcup gibi oluyorum ki benim eşimde inanılmaz cömerttir ,ne istersen al der çokta sever şık olmamı ama nedense bu düşünce bendede var ,çok ilginç :)
2. doğurda gör gününü diyorsun yani :) rabbim verirse 1 tane daha istiyorum bakalım. ama bu kez öyle her önüme geleni yemeyeceğim :) ay bendede çatlaklar var yazın bikini hayal artık
canım çok gemiş olsun kısa zamanda dönersin aramıza inşallah........
İnşallah canım iyi çıksın dua edinde.yok ya nerde biz ikimizde biraz geç iyleşiyoruz
boğazında balgamda var kızımın artık
evet kaçılmıyor malesef
çok güzel yeni kıyafetlere girebilmek
sağol canım hala düzelmedi aynı balgam eklendi
benim listenin aynısı canım
hadi bakalım bu hafta kaçamak olmazsa süper olacak
ayy ne güzel ellerine sağlık
afiyet olsun fazla olmamış
bencede diyette önemli olan bu abartmamamk
ömür boyu börek kurabiye yemiyecekmiyiz tabi yiyeceğiz
bende diyetteyim diye yememezlik yapmıyorum sevdiğim şeyse azda olsa yiyorum
ayyy geçmiş olsun ,ıcanım
keşeke dr. a gitseydin artık yapışkan bant kullanıyorlar dikiş yerine küçük yaralara
nazar var bence iyice oku
şükür iyi çıkmış
umarım diğerleride iyi çıkar bence iyi çıkacak
ablacım yaşına göre baya iyi yaşıyormuş
bir ddr. a götürmeyi dene
birde aklıma geldi yaşlılarda mekan değişikliği olunca bu tip sorunlar oluyor diye biliyorum
ohh nazar çıkmış takım gitmiş ama olsun sen iyisin önemli olan o
ekşi hamur mayası yapıyormusun yada nasıl yapılır biliyormusun
ben denemek istiyorumda
canım annene ve tayzene allah kolaylık versin bakanada zor ama en zoru yaşayana tabi
kolay gelsin canım
Gerçekten çok zor dakikalar atlatmışsınız başka şeylerde olabilirdi Allah korusun iyi yapmışsın sökmekle çocukların ne yapacanı kestiremiyoruz.dün başıma geleni anlatayım kızlar
kızım üstünü giyindirirken giyinmiyecem çıplak kalıcam dedi ırar etti kızdım bende ellerini yıkayacaktı banyoya gitti kapıyı kapattı bir süre belkedim girmeye çalışınca kapıyı kapattı arkasında sürgüyü geçirdi hani eski usul sürgüler vardırya itilen
herneyse geri açamadı sürgüyü ağlamaya başladı kovayı ters çevir koy üstüne çık daha kolay olur dedim ama ufacık banyoda ortada duran kovayı bulamadı panikten sonrada
ağlayınca kusma huyu var benim kızın kusamya başladı burnuna tıkanır nefessiz kalır diye aklım çıktı
kapıyı kırmak için ittim ama kızım kapının dibine gelince korktum bir taraftanda diyorum kapı kırarken cam kırılırsa üstüne yağar banyo küçük çünkü
babamı çağırdım hemen geldi kapıyı zorlayınca açyı babam ama nasıl korkmuş analtamam
aklım çıktı valla
2 paket çikolata 1 paket cips yarım paket gofret yarım paket bisküvi 1 kase kuruyemiş yedim durdum gece 4 e kadar uyuyamadım
Yok be ececim eşim aslında beni yoldan çıkarmaz kırk yılda bir canı bişeyler ister ne yazıkki istediği anda benim çok yediğim güne geldi ama ablamlarla kahvaltı işi fena haftada 4 gün gidiyorum ve marketin önünden geçince uğramadan olmuyor::)))canım tarçınlı elmalı limonlu bir karışım var onu yaptım pazardan beri...
2 elma
1 limon kabuklarıyla 2,5-3 lt suya at
1 tatlı kaşığı top karabiber öğütülmemiş yani
1 talı kaşığı karanfil
2 çubuk tarçın
hoşaf gibi olanan kadar kaynat.her ana yemekten sonra 1 büyük bardak iç....tadı da güzel.bewn dolaba koyuyorum 2-3 gün yetiyor çünkü çıkarıp üstüne sıcka su döküyorum buz gibi içmemek için ılık içiyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah kaynar parmağın dikkat et kendine.malesef nazar da değiyor mutlu bir ailesiniz çok şükür böyle tatlı sabırlı becerkli bir anne..Rabbim korusun hepimizi ve kuzucuklarımızı ailelerimizi kötü gözlerden
canım karanfilsiz olmaz sanırım bence en tez zmanda edin karanfili.inşallah işe yarar canım.senelerdir aynı kiloada kalman etkiloyrdur mutlaka ama vücudunu şaşırtmalsın herhalde.ben 79 un altını çok uzun zamandır görmemiştim.gördüğümde 10 gün fln dı çünkü hamiş kalıp hem 90 üstü oldum sonrasında.o nedenle bu kiloda zorlanırım derken bu karışım işe yaradı ama bilemem devamı geleckemi yoksa bu haftalı bişeymiydi???(inşallah değildir geçici tabi) ama geçen haftalarda dere otu uyguladım zaten emziren olmasam detoksta yapardım kesin:))))şok diyet yapmazdım ama detoks yapardım.benim bir detoks vardı bi ara yazmıştım o güzel verdiriyordu ve ertesi güne almıyorrdum onu anlatırım bi ara.bi günde 500-1000 gr arası gidiyordu.ender saraça ait bir detokstu ama şimdi yok nedense ben eskiden yazdığım bi yerlerde olduğu içni tekrar bulabiliyorum
inşallah hepsi temiz çıkacak
offf offf offf eşini de diyeyte sok seni yoldan çıkarıyor resmen.benim eşim beni yoldan çıkarmaz hatta hep ben onu çıkarırdım.adam ben diyet yaparken kilo veriyor sağlıklı beslendiğimiz içni.üstelik sıfır spor taltı çikolataya rağmen...sadece ekstra ben yemediğimi çin gece kek yapmayı bıraktığım içni o da kg verdi.93 fln dı şimdi en son 89 olmuşbi takımına sığamıyordu sığıyor artık:)))senin eşin kilolu değilmi peki ?bi daha balana kahvaltıya giderken pastaneye uğrama bence nede olsa ikinizde rejimdesiniz.kuru incir çiğ badem al git:)))ben bu sabah dışardaydım gelirken çocukalra simit alayım dedm sonra evde dünden hamur işi vardı az pizza ve gözleme neyse dedim görüsem pastaneyi canım çeker almadım gitti.onlarda zaten gözleme ve pizzayı paylaştılar sevinererk .ben bi kurabiye yedim gerçi ama açma fln alsam yerdim baya
çok geçmiş olsun beyza ablam.annelere kıyamıyoruz tabi.onlarda bebek gibi ilgi bekliyorlar yaşlılıklarında.bi de hasta olunca daha içimiz acıoyr.Alalh şifa versin inşallah çözümü olan bişeydir.arkadaşımın annesi alzemier hastası ve o kadar bitkinkiii...dul kalmış bir arkadaş ve 30lu yaşlarında.hiç özel hayatı kalmamış çok zor günler geçiriyor.annesi onun elini tutarak uyuyordu. o kadar bunlamştıki anlatamam diyordu.senin bebeklerin büyüyecek benimki geri gidecek diyordu.inşallah ölye değildir anneciğin
tebrikler.40 günde 6 kilo yani yaklaşık 7 hafta demek.kaçamaksız ve sporlu olaiblir bir hedef gibi.
sizede çok geçimş olsun bu şekilde hasta bakmak hem hasta için hem yakınları için çok zor.Allah hepinize sabır versni
amannnn asu yaaa bişi yememişsin kız.akşamı da gayeeet hafif geçirmiş vede kurt gibi acıkmışsın bile.haftaya kimse tutamayacak seniiiiiii
teşekkürler:)herkes adına aldım tebriğiii
ayyy nasıl korkmuşsunuz çok geçmiş olsun yaa.evde kilit olsa bi olmasa biii.bizim banyoda içerden kilitleniyor ama dışardan kilitlenmiyor garip yapmışlar.benim ortancam da banyoya dalardı her fırsaatta ve eliyle wc yi karıştırıdı:53
şimdi en küçüümde keşfetti.kapıyı açacak kadar büyüdüğünde aynı zorluğu yaşayacağız.sizin ki daha kötüymüş ama wc ye elinin sokması da iğrençç yani,
abur cuburu kaçırmışsın biri seni durdursunnnnn.aslında beni ide durdursun.bugün de dışarı da yiyecek gibiyiz bakalım ne etçem
Geçmiş olsun canım muhakak baktır b 12 ilaç veriyolar düzelirsin.Slm kızlar
Heryerim ağırıyor ya sırtım omuzlarım çok fena gerildikçe çıtır çıtır sesler geliyor bu ağrıyı geçirmek için ne yapmak lazım
Bir de bende de acayip unutkanlık var hatırlamaya çalışıyorum 3-4 gün önce olan şeyleri hatırlayamıyorum delirecek gibi oluyoruminsülin direnci ilaçlarım bitmek üzere haftaya gidicem doktora B12 vitaminine de baktırıcam sürekli rejim yaptığımız için unutkanlık olması normal et yemiyorum zaten umarım düzelir yoksa deliricem hatırlayamıyorum diye
Ohhh ne mutlu dimi...bu arada aralıkta aldığım dar kotuma artık düğme kullanmadan girebiliyorum. ay çok mutluyum kızlarrr
Canım çok geçmiş olsun sanada inşallah biran önce toparlanırsın.Slm kızlar.oncelıkle beyzus ablam ve yenacım bıldırım yapamadıgım ıcın ozur dılıyorum.persembe gecesı oksurukle uyandım tıkanmısım resmen yıne acıle kostuk yıne serumler hatta hava verıldı.2 gundurde evdeyım ama esım vını ısyerıne goturmek zorunda kaldıgı ıcın gırıp bır turlu haber veremedım.su anda telefondan yazıyorum hatta.aysenın oglu emırı vede kucuk aysecıgı cok merak ettım ama bır turlu gıremedım nete.haftasonu evdeyım ıyı olursam pzartesı ıse gıdebılırım ama cok oksuruk var 10 tanede ıgne verdı sabah aksam.uf uFf hastalıklar pesımızı bırakmıyır hamd olsun bugunumuze kılomda 97.5 ıdı 300 g vermısım ınsallah lıste dısı kalmam.kılo verenlerı ozellıkle dereceye gırenlerı tebrık edıyorum.hepınızı ozledım.sevgıler.
Ya sen kusura bakma asıl Beyzuşum ya listeye girmemişsem girmemişim dedim acaba bildirimi geç yaptım diye cezalı mıyım? ondan sordum.
Anneciğine Rabbim şifalar versün nolur üzülme,şimdi ben de üzüldüm böyle bir durumda sana böyle bir şey sordum diye
dün başıma geleni anlatayım kızlar
aklım çıktı valla
Canım çok geçmiş olsun sanada inşallah biran önce toparlanırsın.
Ayşenin dünkü tahlilleri temiz çıktı bir tane çıkmayan var inşallah onuda temiz alırız pazartesi tekrar edilcek var esas o yüksekti umarım oda güzel çıktımı rahatlıycan inşallah.
Ayşenin oğlu daha iyiymiş ama tam iyileşememiş.
İyi akşamlar arkadaşlar.....
Efsunlucuğum sakın üzülme canım;nerden bileceksin...Benim gözümden kaçtı ve sebebini paylaşmak istedim....
İyi haber vereyim.Bu gün gayet iyi anneciğim...Arkadaşların dediği çıktı.Tansiyonu yükselmiş dün gece..Bana söylememiş tansiyon ilacının biri bitmiş.Daha doğrusu çok az ilaç getirmiş yanında gelirken.Bu gün gidip ilaçlarını tamamladım ve kafa içi dolaşımını düzenleyen ilacını Dr'na danışıp sabah akşam 1 olmak üzere 2 ye çıkardık...Bugün moralim düzgün çok şükür....
Sizlerde de aynı tabii;bu gün elektrikler saat:13.00 gibi kesildi ve 17.30 da geldi.Kuzenim çok sıkıldı tabii bizde ;ama muhteşem bir kar yağışı vardı.Oturduk cama kar yağışı seyrettik;ama İstanbul karışmış tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?