kız allah ne diyim. pantolon bollaştı. düğme kullanmadan girip çıkabiliyorum artık demek istedim. yada ben zayıfladığım için pantolon bol geliyorben düğme kullanmadan giriyorum sözünden düğmeyi ilikleyemiyorum henüz anladım ama ne demek istedin canım.???
kızlarrrr
11,5 ayın sonunda bugün ilk reglimi oldummmm oleyyyyyyyyyyyyyyy
bakın şişliğim varmış ondan 2300 gr vermişim yoksa daha çok verecekmişimmkızmayınn yaa espri yaptımmm sevincimdn ne dediğimi mi biliyorum ben.
kızlar gene ben geldim uykum kaçtı.az önce internetten tahlil sonuçlarıma bakayım dedm canım sıkıldı.aslında çok sevineceğim bir durumda var gerçi insülin direncim geçmiş çok şükür 2,13 çıkmış 4 küsurdu.2,5 altı normal kabul ediliyormuş ama parathormon diye bir şey var ilk defa duydum 103 çıkmış maksimum olması gerekn 79 ve biraz okudum hiç iyi şeyler denmiyor.bakalım ne çıkacak?belki başına gelen vardır bilen vardr size sorayım bi dedim....bende d vitamini eksikliği de vardı ama ilacı ihmal ettim çok önemsemedim(( d vit kullan demişti dr 10 damla ama tek tek onu mu sayacam dedim..keşke kullansaymışım
ayırdık tabii nursena 10 ay oldu nisan başıydı buraya taşındığım çok şükür çok daha huzurluyum şimdi onlarda çok değişti çünki eşim hiç yapmadığını yaptı beni destekledi 6 ay hiç görüşmedi onlarla yola geldiler şimdide benden iyisi yok canımm diyor kv bana...ne seviniyo insan yaa bende geçen denedim oldu 1-2 daha verirsem daaha rahat olacak zayıflamak çok güzellll
derinevleri ayırdınızmı bi ara ben uzaklaşmıştım burdan o ra ev arıyodun baya problem oluyolardı sana şimdi düzeldimi
ben gurbet falan söyleniyorum ama allahtan uzağız boşanma safhasına kadar getirir valla allah yardım etsin 20 gün dayanamıyorum izinlerde
canım ben çıkmak zorunda kaldım kusura bakma elmalara bakıyorum baya yumuşayana kadar kaynatıyorum ben
unutkanlık pek fena yaaaa.ben bugün alışverişte sıra beklerken oğluma az ilerde dur demiştim kızlar babadaydı.o ara bi kasiyer geldi az ilrde kasa var kimse yok orada dedi.bende oraya doğru yürüdüm.ama arası var biraz.1-2 dk geçti geçmedi aklıma geldi oğlum hemen geri fırladım oğlum şaşkın surat üzgün neredeyse ağlamaklı olmuş...o kadar utandımki....insn evladını unuturmu?eşimde kapıdaydı hemen yani çocuğa bişey olamaz ama 7 yaşında bir oğlan nasıl unutulur kafaya bak bendeki.bi sürü şey düşünmekten 3 üyle aynı anda ilgilenmekten dışarı çıkarken bi sürü ayrıntıyı düşünmekten çocuklar için seçim yapıp eşime öde demek yerine eşim sıkılasın diye sıraya kendim geçersem bu da gelir başıma işte
ben düğme kullanmadan giriyorum sözünden düğmeyi ilikleyemiyorum henüz anladım ama ne demek istedin canım.???
ayy ne gıcıklar yaaa yesin yesin hiç kilo almasınlar sen de onlarla yaşa...iyiki kurtulmuşsun.arada bir olurda sık sık nasıl dayanalım bu işe
hay Allah ya soğuk zordur hasta olmazsınız inşallah
çok geçmiş olsun canım yaa.üzüldüm senin için.dikkat et kendine
çayı ilk gün ılık içip dolaba koyuyorum ama çıkartınca içine sıcak su ekliyorum ılık içiyorum daha etkili olur hem soğuk soğuk içilmez diye bu soğuk havalarda.
36 beden bir fıstıktın demek yaa ne güzel.senin albümünde foton varmı ben seni oğlun çok merak ediyorum.eski halin yeni halin???doğum sonrası bir genişleme oluyor mesela ben doğum öncesine düştüğümde bile ilk doğumdan sonra doğum öncesi ayakabılarımı giyememiştim.kıyafetlerim oldu gerçi ama yüzüğüme olmadı.elim ayağım büyüdüler sanki çok küçüktüler
bence karışıma yarın başla ben ilk başladığım gün balık ve helva yeidm hemde ekmekli o gün kahvaltı fln da hak getire idi ama ertesi gün 800 gr eksiktimçgözüm yerinden fırlayacaktı resmen
yaaa yaşadkların kolaymı?kocasız bi sürü dertle uğraştın.çocuğun zaten zor bir çocuk.üstüne ameliyat oldun daha dinlenemeden kzın hasta oldu annene yetiştin hala koşturuyorsun.omzunu koyacak yoldaşın yok yanında....dert etme boşver.eşin gelince her şey daha iyi olacakinşallah kilo da daha iyi vereceksin
kız allah ne diyim. pantolon bollaştı. düğme kullanmadan girip çıkabiliyorum artık demek istedim. yada ben zayıfladığım için pantolon bol geliyor
ooo sen bu haftada kasıp kavurursun o zaman. aman aman.
banuş o hatayı ben dün yaptım canım. 2 günün acısı nasıl çıkar bilmiyorum. sen yine kek yapmışın ben bide pudingle süsledim. eşim çok sevindi ama malum benim yüzümden o tür şeyler giremiyor eve
ayırdık tabii nursena 10 ay oldu nisan başıydı buraya taşındığım çok şükür çok daha huzurluyum şimdi onlarda çok değişti çünki eşim hiç yapmadığını yaptı beni destekledi 6 ay hiç görüşmedi onlarla yola geldiler şimdide benden iyisi yok canımm diyor kv bana...
sorma canım kilo vermeye başladım inanki orada sürekli gergin haldeydim birde her sabah hamur kokusu ile uyanıyordum ya tahta orta yerde mantı yapılıyor yada börek kete gelde dayan mis gibi kokunca...
banu haklısın canım kafada bitiyor herşey bende herşey güzel giderken çok daha iyi diyet yapıyorum ama biraz moralim bozuk olsa diyeti hemen sallıyorum...yemeğe veriyorum kendimi...
güüüünnaaayyyydııın m utlu hafta sonlarııı kızlarrrrrrrrrrrrrr tartı gr gr aşağı inmeye başladııı inşalllah cumaya 84 lü rakamları görürümmm
bizim evde bebek olduğu iin çok sıcak bende o zaman dolaba koyup senin gibi yapayım peki yarıyarıya mı yapıyorsun ölçü var mı?canım benim ev çok çok sıcak herşey heme bozuluyor çayıda riske atmayayım dedim sen evinin sıcaklığına göre bak istersen bilemedim yani ..eşler her zaman fıstık dedikeri içni bu hallere geldik zaten.hiçbi zaman çirkinledin demedikiii sağolsun.sağlığıniçin zayıflamak istersen sen bilirsin dedi.şimdi dur artık demiyor amaaa
balıkla normalde ço kekmek yerim ama şimdi 1 en falza 2 dlm yiyorum ekemği bayat yiyorum çok yememek için.salatayı bolcana yiyorum yanınada diet kola içiyorum malesef bazen.ben bu karışımı içerken birtek pazar günü serbesttim.yani ekmeğim kalamıştı beyaz ekmek yemiştim.akşama balığın yanında baya bi tahin helva götürmüştüm.canım sıkkındı çok kaçamaktan dolayı ama her öğünden sonra 1 büyük bardak(benim büyük bardaklarım var 1,5 bardak fln eder koyduğum miktar) içtim o gün.sabah bi baktım 800 eksideyimmmgözlerim pörtledi daha bi motive oldum.sonra normal diyetime döndüm ana ara öğünler fln.bi tek çba günü çiğ köfte yedim ama onu da öğle menüsü yedim 7-8 tane vardı hatta demiştim ama şişrmedi çok gene çaydan dolayı.pbeyi ise baya hafif geçirdim.akşam arkadaşta yemedim fln.durumlar bu şekilde yani
bende bilmiyorum acaba tartımmı bozuldu diyorum bazenyeni almıştım 5 ay önce .bu hafta hakikaten benim içni çok güzel bir süpriz oldu herkesi de gaza getirdim inşallah kullanan herkese faydası olur yoksa mahçup olacağım inan
bence en güzeli hi yapmamak ya dayanamıyor insanKızlar şu anda fırında ıspanaklı peynirli börek pişiyor kekte yaptım ne oldu bana hava soğudu canım istedi ama keki lıght yaptım 1 kahve fincanı yağ koydum 2 kahve fincanıda şeker üzüm ve yabanmersinide koydum ama bu gece yemiycem yarın kahvaltı için belki kahvaltıya ablamlar gelir değişişk olsun dedim umarım dayanırım gece yarısı evde mis kokular ahhhh ben naptım yaaaaaaaaaaaa.
benimkide memnun :) 65 olmamı istiyor ilk hedefte artık kendi belirliyor bana nasıl güvendiyse baksanaüst tarafım kalın hala o nedenle hala kendimi kötü görüyorum nedense.hele karnımın şişliği beni sinir ediyor asu.eşime diyorum bazen ben zayıflama hastalığına mı yakalandım ki diye.hiç bşi demiyor o memnun hala devam etmemden.
ben çok sıcakkende normal suyla karıştırıp içiyordum afiyet olsun
bak ne güzel biliyormuşsun yaaaa vakit kaybetme başla yarın malzemen varsa moral olur
canım ya o dediğin şey d vitamini ile mi ilgili öyleyse iç gitsin, annemde 10 damla içiyor ama o kemik erimesine karşıydı bildiğim senin sorunun ne? sen hiç düşünme ve drunla konuş mutlaka bir çaresi vardır canım,geçmiş olsunkızlar gene ben geldim uykum kaçtı.az önce internetten tahlil sonuçlarıma bakayım dedm canım sıkıldı.aslında çok sevineceğim bir durumda var gerçi insülin direncim geçmiş çok şükür 2,13 çıkmış 4 küsurdu.2,5 altı normal kabul ediliyormuş ama parathormon diye bir şey var ilk defa duydum 103 çıkmış maksimum olması gerekn 79 ve biraz okudum hiç iyi şeyler denmiyor.bakalım ne çıkacak?belki başına gelen vardır bilen vardr size sorayım bi dedim....bende d vitamini eksikliği de vardı ama ilacı ihmal ettim çok önemsemedim(( d vit kullan demişti dr 10 damla ama tek tek onu mu sayacam dedim..keşke kullansaymışım
güüüünnaaayyyydııın m utlu hafta sonlarııı kızlarrrrrrrrrrrrrr tartı gr gr aşağı inmeye başladııı inşalllah cumaya 84 lü rakamları görürümmm
Kızlar şu anda fırında ıspanaklı peynirli börek pişiyor kekte yaptım ne oldu bana hava soğudu canım istedi ama keki lıght yaptım 1 kahve fincanı yağ koydum 2 kahve fincanıda şeker üzüm ve yabanmersinide koydum ama bu gece yemiycem yarın kahvaltı için belki kahvaltıya ablamlar gelir değişişk olsun dedim umarım dayanırım gece yarısı evde mis kokular ahhhh ben naptım yaaaaaaaaaaaa.
Allah acil sifalar versin ece,doktora görünmeyi ihmal etme ilaclarinida muhakkak düzenli kullanmaya calis insallah en kisa zamanda hormon degerleri normale döner.kızlar gene ben geldim uykum kaçtı.az önce internetten tahlil sonuçlarıma bakayım dedm canım sıkıldı.aslında çok sevineceğim bir durumda var gerçi insülin direncim geçmiş çok şükür 2,13 çıkmış 4 küsurdu.2,5 altı normal kabul ediliyormuş ama parathormon diye bir şey var ilk defa duydum 103 çıkmış maksimum olması gerekn 79 ve biraz okudum hiç iyi şeyler denmiyor.bakalım ne çıkacak?belki başına gelen vardır bilen vardr size sorayım bi dedim....bende d vitamini eksikliği de vardı ama ilacı ihmal ettim çok önemsemedim(( d vit kullan demişti dr 10 damla ama tek tek onu mu sayacam dedim..keşke kullansaymışım
Allah gönlüne göre versin insallah nursena ,masallah simdiye kadar baya güzel vermissingüüüünnaaayyyydııın m utlu hafta sonlarııı kızlarrrrrrrrrrrrrr tartı gr gr aşağı inmeye başladııı inşalllah cumaya 84 lü rakamları görürümmm
oy Allah razi olsun yst38,kendi kendime oldugum yerde hergün yürüyordum ama böyle daha iyi oldu,benim cok isime yaricak bu,tabi öyle görüntülerdeki gibi henüz hizli hizli yapamiyorum ama yavas yavas insallah gücümün yettigi kadar artik.http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
bu sayfanın alt kısımlarında lesli programlarının tanıtımı var. ordan okuyup başlığı seçin.
FileCrop - Search and Download VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs Megaupload and Hotfile Files
önceki sayfadan seçtiğiniz lesli programının kırmızı başlıkla belirtilen kısmını kopyalayıp. ikinci verdiğim adresin arama motoruna yapıştırıp search file tuşuna basın. yada lesli sansone diye yazın aynı şekilde birçak liste çıkıyor ama kafanız karışır. ayrıca beğendiğiniz başka spor programlarıda varsa ve tam adını biliyorsanız. aynı şekilde aratıp indirebilirsiniz. ben hemen hepisini indirdim. en son bugün Britanny Ulrich walk Now 2 mil i indirdim. diğerlerine göre daha hareketli. lesli gibi yapıyor. lesliden sıkılanlar için alternatif bir yüz
umarım işinize yarar.
mrblarrr.. güne hazırlık olarak
5 fındık yedim
ballı süt içtim tost yemekten öghh geldi tavuk yicem
canım ben 104le başlamıştım ve zayıfladığımdan beri 1 tane pantolondan başka kıyafet almadım. o yüzden tek ölçü kaynağım o. diğerleri zaten torba gibiaman ne bilim benben hiç düğmesi kapalı bir pantolon giymeye çalışmadım bol gelenleri bile ondan pek anlayamadım demekki ne demek istediğini amaaaa içine girip düğme ve ilik kısmı birleşmeyen pantolonlarım çok oldu zamanında ve ben düğme ve ilik yaklaştıkça çok çok sevindim düğmeyi kapatamasamda....meğer bizim hatun hiç açmıyormuşki düğmeyi cuk diye giriyormuşta haberim yokmuş yawww
oy Allah razi olsun yst38,kendi kendime oldugum yerde hergün yürüyordum ama böyle daha iyi oldu,benim cok isime yaricak bu,tabi öyle görüntülerdeki gibi henüz hizli hizli yapamiyorum ama yavas yavas insallah gücümün yettigi kadar artik.
Ya bende cumadan beri resmen uçtum yiyorum ya resmen sinirsel ama biliyorum inşallah pazartesi itibariylre herşey düzelir bende eski halime dönerim.kız allah ne diyim. pantolon bollaştı. düğme kullanmadan girip çıkabiliyorum artık demek istedim. yada ben zayıfladığım için pantolon bol geliyor
ooo sen bu haftada kasıp kavurursun o zaman. aman aman.
banuş o hatayı ben dün yaptım canım. 2 günün acısı nasıl çıkar bilmiyorum. sen yine kek yapmışın ben bide pudingle süsledim. eşim çok sevindi ama malum benim yüzümden o tür şeyler giremiyor eve
ECEEEEEEEEE sakın üzülme benimde yüksek ilk öğrendiğimde çok korktum netten araştırdım tamam dedim tümör var eyyvah korktum hatta ağladım bile sonra doktora gittim d vitamin eksikliğinden kaynaklanıyodur büyük ihtimal dedi 15 gün d vitamini aldım tekrarladım tahlili yükselmişti zaten seninde düşükmüş drda sana aynısını söyliycek korkmaaa.kızlar gene ben geldim uykum kaçtı.az önce internetten tahlil sonuçlarıma bakayım dedm canım sıkıldı.aslında çok sevineceğim bir durumda var gerçi insülin direncim geçmiş çok şükür 2,13 çıkmış 4 küsurdu.2,5 altı normal kabul ediliyormuş ama parathormon diye bir şey var ilk defa duydum 103 çıkmış maksimum olması gerekn 79 ve biraz okudum hiç iyi şeyler denmiyor.bakalım ne çıkacak?belki başına gelen vardır bilen vardr size sorayım bi dedim....bende d vitamini eksikliği de vardı ama ilacı ihmal ettim çok önemsemedim(( d vit kullan demişti dr 10 damla ama tek tek onu mu sayacam dedim..keşke kullansaymışım
Aslında yapmıyorum inanırmısın evde un dahi yok bizim eşime dedim al diye şimdi kalanıda anneme götürcem gene olmucak evde.bizim evde bebek olduğu iin çok sıcak bende o zaman dolaba koyup senin gibi yapayım peki yarıyarıya mı yapıyorsun ölçü var mı?
öyle valla bende dedim sen ben tombişkende güzelsin diyordun ne oldu dedim o da ben seni her halinle seviyorum diyor :) ama bir yandanda 10 kilo daha versen varyaaaaa demekten kendini alamıyor .adamda haklı beni aldığında sadece 55 kiloydum. benimkide dur demez memnun yani.
ay ben balıkla ekemeğe dayanamıyorum ya aslında ekmeği hiç aramam öyle çokta sevmem ama balıkla çok güzel oluyor ya :) beyaz ekmek dışında yemiyorum ben sevmiyorum diğerlerini zaten doğru düzgün yemem en azından sevdiğim olsun değil mi:) ne güzel ya bende arşıdan gelince yapayım inşallah banada fayda eder kvnin gelmesine az kaldı görümcemi şaşırtmaya adadım kendimi inşalah olur. benim hep hedeflerim oldu farkındaysan :) dün kardeşim geldi kıbrıstan annemde demiş ablan şu kadar kilo vermiş diye ,akşam konuştuk abla maşallah nasıl başardın diye sordu ve şimdiden merak ediyorum dedi, hafta sonu gelecek kısmetse ve ben 5-6 günde 1-1,5 daha versem süper olur. inşallah senin şu karışım işe yarar ya çok istiyorum inan.
iğköfteyede dayanılmaz ki canım :) iyi şişirmemiş seni ya maşallah valla. fayda ederse ben hep yaparım bu çayı:)
gerçekten sana süpriz oldu inşallah kullanan herkesede olur :)
bence en güzeli hi yapmamak ya dayanamıyor insan
benimkide memnun :) 65 olmamı istiyor ilk hedefte artık kendi belirliyor bana nasıl güvendiyse baksana
canım ya o dediğin şey d vitamini ile mi ilgili öyleyse iç gitsin, annemde 10 damla içiyor ama o kemik erimesine karşıydı bildiğim senin sorunun ne? sen hiç düşünme ve drunla konuş mutlaka bir çaresi vardır canım,geçmiş olsun
ohhh maşallah ne güzel
Sokmadım eziyete kendimi yedim birer dilim hoppacık::)))Gece gece mis gibi kokmustur ,börek olsun kek olsun resmen eziyet yemeden durabilmek 
Allah acil sifalar versin ece,doktora görünmeyi ihmal etme ilaclarinida muhakkak düzenli kullanmaya calis insallah en kisa zamanda hormon degerleri normale döner.
Allah gönlüne göre versin insallah nursena ,masallah simdiye kadar baya güzel vermissin
Ben 85 olabilecegimi hayal bile edemiyorum 
oy Allah razi olsun yst38,kendi kendime oldugum yerde hergün yürüyordum ama böyle daha iyi oldu,benim cok isime yaricak bu,tabi öyle görüntülerdeki gibi henüz hizli hizli yapamiyorum ama yavas yavas insallah gücümün yettigi kadar artik.
ece canım netten okudun bılgılerle kendını strese sokma güzelim...bende yaptım aynısını nasıl eziyet ettim ekndime doktorundan alırsın en sağlıklı bilgiyi...regl de olmussun hadi gözün aydın...kızlar gene ben geldim uykum kaçtı.az önce internetten tahlil sonuçlarıma bakayım dedm canım sıkıldı.aslında çok sevineceğim bir durumda var gerçi insülin direncim geçmiş çok şükür 2,13 çıkmış 4 küsurdu.2,5 altı normal kabul ediliyormuş ama parathormon diye bir şey var ilk defa duydum 103 çıkmış maksimum olması gerekn 79 ve biraz okudum hiç iyi şeyler denmiyor.bakalım ne çıkacak?belki başına gelen vardır bilen vardr size sorayım bi dedim....bende d vitamini eksikliği de vardı ama ilacı ihmal ettim çok önemsemedim(( d vit kullan demişti dr 10 damla ama tek tek onu mu sayacam dedim..keşke kullansaymışım
Ya bende cumadan beri resmen uçtum yiyorum ya resmen sinirsel ama biliyorum inşallah pazartesi itibariylre herşey düzelir bende eski halime dönerim.
ECEEEEEEEEE sakın üzülme benimde yüksek ilk öğrendiğimde çok korktum netten araştırdım tamam dedim tümör var eyyvah korktum hatta ağladım bile sonra doktora gittim d vitamin eksikliğinden kaynaklanıyodur büyük ihtimal dedi 15 gün d vitamini aldım tekrarladım tahlili yükselmişti zaten seninde düşükmüş drda sana aynısını söyliycek korkmaaa.
ece canım netten okudun bılgılerle kendını strese sokma güzelim...bende yaptım aynısını nasıl eziyet ettim ekndime doktorundan alırsın en sağlıklı bilgiyi...regl de olmussun hadi gözün aydın...
herkese merhaba ben kv deyim hala göndermiyor beni saolsun...ama insan evini özlüyor hemende...ece senin karışım topikte almış yürümüş ben bu karısımı yapmıştım sadece bir günlük aşırı gaz yapmıstı yapmadım bir daha o yüzden...iyileseyimde bende yapıyım
herkese merhaba gününüz güzel olsun
geceden beri süper kar yağıyor ankarada her yer bembeyaz müthiş
ben de 78 i gördüm şükür
ecenin karışımını içiyorum 2 gündür ve akşamları çok dikkat ediyorum yediklerime
ama bu karışım müthiş bir rahatlama sağlıyor hiç şişkinlik hissetmiyorum
ece tahlil sonucun için netteki yazılanlara takılma canım beyzuş abla geçen demişti ya çok basit nedenleri olabiliyormuş bazı değerlerin yükselmesinin sen doktorla görüş yine içini de ferah tut canım
hayırlı pazarlar kızlarrrr.
canım ben 104le başlamıştım ve zayıfladığımdan beri 1 tane pantolondan başka kıyafet almadım. o yüzden tek ölçü kaynağım o. diğerleri zaten torba gibi
işine yaramasına sevindim.nette izleyipte beğendiğinvideolarıda indirebillirsin. ben jillian indirdim ama çok zordu. dizlerimi ağrıttı. bıraktım.
görünecem dr a ama salıdan sonra. o zamana kadar merakta kalcam:26::26::26:Gece gece mis gibi kokmustur ,börek olsun kek olsun resmen eziyet yemeden durabilmek 
Allah acil sifalar versin ece,doktora görünmeyi ihmal etme ilaclarinida muhakkak düzenli kullanmaya calis insallah en kisa zamanda hormon degerleri normale döner.
Allah gönlüne göre versin insallah nursena ,masallah simdiye kadar baya güzel vermissin
Ben 85 olabilecegimi hayal bile edemiyorum 
sağol canım çocuk işte öylelerselam kızlar
tebessüm geçmiş olsun çocuklar insanın aklına gelmeyeni başına getiriyorlar
nevincim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
beyzuş ablam çok sevindim anneciğinin bugün iyi olmasına
ben şimdi kıalrıma meyve hazırlayım gelirim yine
hasta hasta birde donmuşşsunnasıl kar yağdı tepelere..lapa lapa camın önünde oturup izlemek güzeldide elektirikler kesilince soğuktan dondum..zaten hastayım kv ye geldik burda yaşlı babane var dıye hem kalorifer hemde salonda soba yakıyor kv kendımı garantiye alıyım dedim.elektirik olmazsas obada ısınırız. allahtan nette var burda size yazabildim.. ateşim 38-38,5 arası gidip geliyor düşmüyor sanırım vurulduğum iğne ateş yapıyor...
hala bugün anne ben banyaoda kaldım ama birdaha kalmam dimi diyor sen çıkarmışsın kimse kalmasın diye dimi diyorcanım ya çok kötü olmuş inşallah düzelir bir an önce oğluşun.
ne güzel zayıflamak değil mi? insanın kendine güveni geliyor daha güzel hissediyor :)
kıyamam canım ya ,çıkardığın iyi olmuş en azından onun orada olmadığını gördüğünde içi rahat eder zamanla.
neyse sen yediklerini halledersin ben inanıyorum sana çünkü senin bugünlere nasıl geldiğini nasıl azimli olduğunu biliyorum ,sadece bu ara böyle bunu biliyorum. eşin ne zaman geliyor bayağı az kaldı sanırım.
annen yalnız mı kaldı yapabilir mi yalnız?
amin ablacım ,rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
canım ya hi düzelme olmadı mı kıyamam sana. dikkat et ,bol bol meyve ye .
sağol canımİnşallah canım iyi çıksın dua edinde.
İkisinede çok zor valla Allah iyi ömürler versin hepimize.
Gerçekten çok zor dakikalar atlatmışsınız başka şeylerde olabilirdi Allah korusun iyi yapmışsın sökmekle çocukların ne yapacanı kestiremiyoruz.
Yok be ececim eşim aslında beni yoldan çıkarmaz kırk yılda bir canı bişeyler ister ne yazıkki istediği anda benim çok yediğim güne geldi ama ablamlarla kahvaltı işi fena haftada 4 gün gidiyorum ve marketin önünden geçince uğramadan olmuyor::)))
Geçmiş olsun canım muhakak baktır b 12 ilaç veriyolar düzelirsin.
Ohhh ne mutlu dimi...
Canım çok geçmiş olsun sanada inşallah biran önce toparlanırsın.
Ayşenin dünkü tahlilleri temiz çıktı bir tane çıkmayan var inşallah onuda temiz alırız pazartesi tekrar edilcek var esas o yüksekti umarım oda güzel çıktımı rahatlıycan inşallah.
Ayşenin oğlu daha iyiymiş ama tam iyileşememiş.
annenin dah iyi olmsına sevindim ablacım dmek ilaçlardanmış şükürİyi akşamlar arkadaşlar.....
Efsunlucuğum sakın üzülme canım;nerden bileceksin...Benim gözümden kaçtı ve sebebini paylaşmak istedim....
İyi haber vereyim.Bu gün gayet iyi anneciğim...Arkadaşların dediği çıktı.Tansiyonu yükselmiş dün gece..Bana söylememiş tansiyon ilacının biri bitmiş.Daha doğrusu çok az ilaç getirmiş yanında gelirken.Bu gün gidip ilaçlarını tamamladım ve kafa içi dolaşımını düzenleyen ilacını Dr'na danışıp sabah akşam 1 olmak üzere 2 ye çıkardık...Bugün moralim düzgün çok şükür....
Sizlerde de aynı tabii;bu gün elektrikler saat:13.00 gibi kesildi ve 17.30 da geldi.Kuzenim çok sıkıldı tabii bizde ;ama muhteşem bir kar yağışı vardı.Oturduk cama kar yağışı seyrettik;ama İstanbul karışmış tabii...
evet öyle hep kötüler aklıma geliyor napalım öyleAh canım benim....Kuzucuğun da sen de ne kadar korkmuşsunuz...Allah korusun böyle durumlarda annelerin aklına hep kötüsü gelir...Allah bir daha yaşatmasın..Anne babalar her şeyi önceden düşünüp planlıyor ama bu tür şeyler aklına gelmiyor ki insanın...Geçmiş olsun canım...
geçen televizyonda nilgün belgünü dinliyordum alışverişte kızını unutmuş eve gelmiş bir eksik var diye düşünüyordum aklıma geldi gittim aldım diyorcanım ben çıkmak zorunda kaldım kusura bakma elmalara bakıyorum baya yumuşayana kadar kaynatıyorum ben
unutkanlık pek fena yaaaa.ben bugün alışverişte sıra beklerken oğluma az ilerde dur demiştim kızlar babadaydı.o ara bi kasiyer geldi az ilrde kasa var kimse yok orada dedi.bende oraya doğru yürüdüm.ama arası var biraz.1-2 dk geçti geçmedi aklıma geldi oğlum hemen geri fırladım oğlum şaşkın surat üzgün neredeyse ağlamaklı olmuş...o kadar utandımki....insn evladını unuturmu?eşimde kapıdaydı hemen yani çocuğa bişey olamaz ama 7 yaşında bir oğlan nasıl unutulur kafaya bak bendeki.bi sürü şey düşünmekten 3 üyle aynı anda ilgilenmekten dışarı çıkarken bi sürü ayrıntıyı düşünmekten çocuklar için seçim yapıp eşime öde demek yerine eşim sıkılasın diye sıraya kendim geçersem bu da gelir başıma işte
ben düğme kullanmadan giriyorum sözünden düğmeyi ilikleyemiyorum henüz anladım ama ne demek istedin canım.???
ayy ne gıcıklar yaaa yesin yesin hiç kilo almasınlar sen de onlarla yaşa...iyiki kurtulmuşsun.arada bir olurda sık sık nasıl dayanalım bu işe
hay Allah ya soğuk zordur hasta olmazsınız inşallah
çok geçmiş olsun canım yaa.üzüldüm senin için.dikkat et kendine
çayı ilk gün ılık içip dolaba koyuyorum ama çıkartınca içine sıcak su ekliyorum ılık içiyorum daha etkili olur hem soğuk soğuk içilmez diye bu soğuk havalarda.
36 beden bir fıstıktın demek yaa ne güzel.senin albümünde foton varmı ben seni oğlun çok merak ediyorum.eski halin yeni halin???doğum sonrası bir genişleme oluyor mesela ben doğum öncesine düştüğümde bile ilk doğumdan sonra doğum öncesi ayakabılarımı giyememiştim.kıyafetlerim oldu gerçi ama yüzüğüme olmadı.elim ayağım büyüdüler sanki çok küçüktüler
bence karışıma yarın başla ben ilk başladığım gün balık ve helva yeidm hemde ekmekli o gün kahvaltı fln da hak getire idi ama ertesi gün 800 gr eksiktimçgözüm yerinden fırlayacaktı resmen
yaaa yaşadkların kolaymı?kocasız bi sürü dertle uğraştın.çocuğun zaten zor bir çocuk.üstüne ameliyat oldun daha dinlenemeden kzın hasta oldu annene yetiştin hala koşturuyorsun.omzunu koyacak yoldaşın yok yanında....dert etme boşver.eşin gelince her şey daha iyi olacakinşallah kilo da daha iyi vereceksin
sağol canımBizede gönderin nolur bayiliyorum böyle her taraf bembeyaz olunca icimi huzur kapliyor resmen
Cok cok gecmis olsun cnm ne kadar cok korktugunuzu tahmin edebiliyorum cünkü benzer olay benimde basima gelmisti
Keske o kadar yemeseydin ama olanla ölene care yok . Telafisini yaparsin sen eminim
Beyzus ablacim inan cok sevindim senin adina. Rabbim bir daha öyle bir korku yasatmaz insallahhh
Demekki ilaclari cok önemli ihmallige gelmiycek buda bi ders olmustur. Ne demisler her serde bir hayir elbet vardir
çok iyi şişlikler gider artıkkızlarrrr
11,5 ayın sonunda bugün ilk reglimi oldummmm oleyyyyyyyyyyyyyyy
bakın şişliğim varmış ondan 2300 gr vermişim yoksa daha çok verecekmişimmkızmayınn yaa espri yaptımmm sevincimdn ne dediğimi mi biliyorum ben.
umarım birşey yoktur merak etmem canımkızlar gene ben geldim uykum kaçtı.az önce internetten tahlil sonuçlarıma bakayım dedm canım sıkıldı.aslında çok sevineceğim bir durumda var gerçi insülin direncim geçmiş çok şükür 2,13 çıkmış 4 küsurdu.2,5 altı normal kabul ediliyormuş ama parathormon diye bir şey var ilk defa duydum 103 çıkmış maksimum olması gerekn 79 ve biraz okudum hiç iyi şeyler denmiyor.bakalım ne çıkacak?belki başına gelen vardır bilen vardr size sorayım bi dedim....bende d vitamini eksikliği de vardı ama ilacı ihmal ettim çok önemsemedim(( d vit kullan demişti dr 10 damla ama tek tek onu mu sayacam dedim..keşke kullansaymışım
herkese merhaba gününüz güzel olsun
geceden beri süper kar yağıyor ankarada her yer bembeyaz müthiş
ben de 78 i gördüm şükür
ecenin karışımını içiyorum 2 gündür ve akşamları çok dikkat ediyorum yediklerime
ama bu karışım müthiş bir rahatlama sağlıyor hiç şişkinlik hissetmiyorum
ece tahlil sonucun için netteki yazılanlara takılma canım beyzuş abla geçen demişti ya çok basit nedenleri olabiliyormuş bazı değerlerin yükselmesinin sen doktorla görüş yine içini de ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?