Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım büyük geçmiş olsun Allah korumuş.Sanırım hepimizin en büyük hatası sorunlar olduğunda kendimizi yemeğe vermek ( Ama sen normalde çok iradelisin maşallah bir sefere mahsus bir şey olmaz bıcırığa bir şey olmamış ya önemli olan o zaten...

Canım çok geçmiş olsun.Astımın filan mı var?

Evet canım d vitamini kullandıktan sonra düştü merak etme seninde öyledir ama endokrin doktoruna git muhakkak onların dalıymış bu inan korkulucak bişey yok.

Beyzuşum çok sevindim çok daha iyi olur inşallah anneciğin.Rabbim hepimizin sevdiklerini bizlere bağışlasın sağlık ve huzur versin.

iyi akşamlar
bana yardım edin
kendimi sürekli aç hissediyorum 2 gün önce yediğim iki ddilim ekmek beni doyururken şimdi yetmiyor
sürekli açım ve canım çok tatlı yemek istiyor niye böyle oldum nasıl geçer ki bu durum diyetimi bozmaktan korkuyorum

bende öyleydim elimde 2si birarada neskafeye azıcık tarçın atıyorum yanında 1 kuru incirle tok tutuyor beni ama kilo veremiyorum çünkü spor yapamıyorum evim çok soguk sobalı

iyisin maşallah ben marta 1 yılımı doldurucam halen aynı yerdeyim antideprasan kullanıyorum ondan kilo aldım 97 olmuştum ilaca başlamadan ama şimdi

allah şifa versin kilo vermek çok zormuş almak nekadar kolay oysa
bende son zamanlarda alışmıştım diyetime ama 2 gündür yine sanki başa döndüm yiyorum yiyorum doymuyorum canım tatlı istiyor adet günüm yaklaştı ondandır belki

sağol canım kaçırdım hemde nasıl

ece78 canım beni nasıl iyi anlamışsın vall tek başıma bir sürü şeyle uğraşmaktan yoruldum herşeyde üstüse geldi
geçen çekmeceyi tornavida ile tamire çalışıyorum güldü kaynanam erkek işide yapıyorsun dedi eee napyım kim yapacak mecbur
eşimin gelişine az kaldı çarşambaya geliyor

Selam kızlarrrrrrrrrr :122:

Dün gece aklım hep sizdeydi ama eşimin halası ve eniştesi gelmişlerdi malum caya. Gece Film falanda seyredince saat oldu 02:30 onlar gidene kadar o saatten sonra da sadece yatağa girmeyi düşünebildim
Baya yoruldum ama yinede güzel geçti. Sohbetler ettik ve eski resimlere baktık. Tabi beni yeni evliyken çekilen resimlerimi enişte görünce ya gerçekten sen o zamanlar çok zayıfmışsın yaa dedi :26: eşimde ilk defa Banunun kilo almasında benim payımda var ne güzel düzeni vardı Allah aşkına ye yok çok zayıfsın falan diye ısrar ettikce kadının düzenini bozdum dedi
Hatta eşimin halası o zaman senin kafana tüküreyim kızı sen bozmuşsun dedi
Eşimin Halasına hatta bir ara ya hadi ben almaya başladım anlamadım bir Allahın kuluda ya canım dikkat et kilo alıyorsun demedi dedim haklısın biz uyarsaydık bu kadar olmazdın belkide dedi.

Neticede Allahın izniyle vericeğim ve en büyük destekcım eşim

Canım geçmiş olsun inşallah şu an daha iyisindir

Dışlamak ne demek canım burada hepimiz aynı yola baş koymuşuz tabiki birbirimizi destekliyeceğiz Arada da olsa uğra ve düzenini bozma yeter bizde seni özlüyor ve seviyoruz

Canım gözün aydın Rabbim nazardan saklasın
İnşallah bundan sonra daha güzel kilolar verirsin
Benim bu ay hala yok ki bir hafta önce olmam gerekiyordu :26: Hayırlısı artık ne diyeyim

KOLAY KILO KONTROLÜ

Aç kalmadan sevdiğiniz yiyecekleri yiyerek
İdeal Kilosuna ulaşmak isteyenler
Düşük Kilolardan şikayetçi olanlar
Özel aletli jimnastik yapmadan,ilaçlar kullanmadan,kalıcı bir şekilde nasıl İdeal Kilonuza ulaşacağınızın yolunu öğrenmek istermisiniz?

Bunun için bana ulaşmanız yeterli!

e-mail adresim:just_ayida@hotmail.com

iyi akşamlar kızlarrr nazar değdim kendime eşimle çıkmaya başladığımız gündü tabi çıktık dışarı yemeğe hadi dedim dürüm falan yemeyeyim 2 lahmacun yedim eve geldim eşim ciizkek almış bimden yedim 1 dlm adet yaklaştı canım tatlı cekiyodu zaten pişmanım başım ağrıyooo off yaniiiiiiiiiii eksiye gidiyodum ne güzel gene şaşırttım

kociş ayakkabı aldı bana bugünde ye diye gaza getirdi aman yemmemm bidaha töbeeee :2:
bu arada ecceee o karışımdan kaynattım sabah 1 bardak akşam 1 bardak içtim hoş yedikleriimin yanında neye yarıyacaksaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…