dün başıma geleni anlatayım kızlar
kızım üstünü giyindirirken giyinmiyecem çıplak kalıcam dedi ırar etti kızdım bende ellerini yıkayacaktı banyoya gitti kapıyı kapattı bir süre belkedim girmeye çalışınca kapıyı kapattı arkasında sürgüyü geçirdi hani eski usul sürgüler vardırya itilen
eşim geçen sene ısrarla istemişti kızım habersiz giriyor banyoya falan diye
herneyse geri açamadı sürgüyü ağlamaya başladı kovayı ters çevir koy üstüne çık daha kolay olur dedim ama ufacık banyoda ortada duran kovayı bulamadı panikten sonrada
ağlayınca kusma huyu var benim kızın kusamya başladı burnuna tıkanır nefessiz kalır diye aklım çıktı
kapıyı kırmak için ittim ama kızım kapının dibine gelince korktum bir taraftanda diyorum kapı kırarken cam kırılırsa üstüne yağar banyo küçük çünkü
babamı çağırdım hemen geldi kapıyı zorlayınca açyı babam ama nasıl korkmuş analtamam
kapılarınızda kilit vb birşey bırakmayın bence
aklım çıktı valla
sonra gece uyunca kızım oturdum kendimi yemeğe verdim
2 paket çikolata 1 paket cips yarım paket gofret yarım paket bisküvi 1 kase kuruyemiş yedim durdum gece 4 e kadar uyuyamadım
Slm kızlar.oncelıkle beyzus ablam ve yenacım bıldırım yapamadıgım ıcın ozur dılıyorum.persembe gecesı oksurukle uyandım tıkanmısım resmen yıne acıle kostuk yıne serumler hatta hava verıldı.2 gundurde evdeyım ama esım vını ısyerıne goturmek zorunda kaldıgı ıcın gırıp bır turlu haber veremedım.su anda telefondan yazıyorum hatta.aysenın oglu emırı vede kucuk aysecıgı cok merak ettım ama bır turlu gıremedım nete.haftasonu evdeyım ıyı olursam pzartesı ıse gıdebılırım ama cok oksuruk var 10 tanede ıgne verdı sabah aksam.uf uFf hastalıklar pesımızı bırakmıyır hamd olsun bugunumuze kılomda 97.5 ıdı 300 g vermısım ınsallah lıste dısı kalmam.kılo verenlerı ozellıkle dereceye gırenlerı tebrık edıyorum.hepınızı ozledım.sevgıler.
Evet canım d vitamini kullandıktan sonra düştü merak etme seninde öyledir ama endokrin doktoruna git muhakkak onların dalıymış bu inan korkulucak bişey yok.şu internet denen teknoloji insanı bunalımada sokuyor işte ara ara offfbende okuduğun yerleri okudum dünden beri sıkıntı içindeyim.eşim hiç takma diyor dr a danışıırz diyoe ama ben okuyup duruyorum sinirlerim gerildi iyice.senin düştümü peki sonra???
haklısın canım kendimi yıpratıyorum daha bşi yokken .inşallahta çıkmaz.karışım fena tuttusende katıl:)))gerçi bi ara ishal yaptı ama ondanmı emin değilim çünkü 3 gün içtim bişi olmadı 4.gün çiğ köfte yedikten sonra başladı
hadi gözün aydın:))))takılmamaya çalışıcam.tivibudan dizii izledm biraz değşiklk oldu unuttum biraz
anladım şekerama ne güzel baladığından beri 15 kg gitmiş baya farkeder
görünecem dr a ama salıdan sonra. o zamana kadar merakta kalcam:26::26::26:
İyi akşamlar arkadaşlar.....
Efsunlucuğum sakın üzülme canım;nerden bileceksin...Benim gözümden kaçtı ve sebebini paylaşmak istedim....
İyi haber vereyim.Bu gün gayet iyi anneciğim...Arkadaşların dediği çıktı.Tansiyonu yükselmiş dün gece..Bana söylememiş tansiyon ilacının biri bitmiş.Daha doğrusu çok az ilaç getirmiş yanında gelirken.Bu gün gidip ilaçlarını tamamladım ve kafa içi dolaşımını düzenleyen ilacını Dr'na danışıp sabah akşam 1 olmak üzere 2 ye çıkardık...Bugün moralim düzgün çok şükür....
Sizlerde de aynı tabii;bu gün elektrikler saat:13.00 gibi kesildi ve 17.30 da geldi.Kuzenim çok sıkıldı tabii bizde ;ama muhteşem bir kar yağışı vardı.Oturduk cama kar yağışı seyrettik;ama İstanbul karışmış tabii...
slm ece nasılsın şu elmalı karışımı bende yapmak istiyorum bütün malzemem var kırmızı elma olurmu
ben hep kırmızı elma ile yaptım canım ama top karabiber kullan mutlaka yoksa çok acı oluyor ve çok bi işe yaramıyor bence
iyi akşamlar
bana yardım edin
kendimi sürekli aç hissediyorum 2 gün önce yediğim iki ddilim ekmek beni doyururken şimdi yetmiyor
sürekli açım ve canım çok tatlı yemek istiyor niye böyle oldum nasıl geçer ki bu durum diyetimi bozmaktan korkuyorum
bende öyleydim elimde 2si birarada neskafeye azıcık tarçın atıyorum yanında 1 kuru incirle tok tutuyor beni ama kilo veremiyorum çünkü spor yapamıyorum evim çok soguk sobalı
yani neskafe içsem açlık hissim geçecek mi yoksa tarçın mı geçiriyor açlık hissini
yani neskafe içsem açlık hissim geçecek mi yoksa tarçın mı geçiriyor açlık hissini
neskafe tok tutuyor tarçın şeker istegini yok ediyor eger incir yada kuru kayısı varsa daha güzel bastırıyor
senin çizelgen niye yok kaç kilosun
dediklerin evde mevcut deniycem teşekkür ederim
ben 92 ile başladım 37 gün oldu şuan 87.2 yim
çizelge yapmak istemiyorum
iyisin maşallah ben marta 1 yılımı doldurucam halen aynı yerdeyim antideprasan kullanıyorum ondan kilo aldım 97 olmuştum ilaca başlamadan ama şimdi
Canım büyük geçmiş olsun Allah korumuş.Sanırım hepimizin en büyük hatası sorunlar olduğunda kendimizi yemeğe vermek( Ama sen normalde çok iradelisin maşallah bir sefere mahsus bir şey olmaz bıcırığa bir şey olmamış ya önemli olan o zaten...
nasıl kar yağdı tepelere..lapa lapa camın önünde oturup izlemek güzeldide elektirikler kesilince soğuktan dondum..zaten hastayım kv ye geldik burda yaşlı babane var dıye hem kalorifer hemde salonda soba yakıyor kv kendımı garantiye alıyım dedim.elektirik olmazsas obada ısınırız. allahtan nette var burda size yazabildim.. ateşim 38-38,5 arası gidip geliyor düşmüyor sanırım vurulduğum iğne ateş yapıyor...
ayy valla canım beni anlıycanızı biliyodum. en büyük sevinçlerim sizinle paylaşınca dahaa anlamlı ve değerli oluyor benim kadar sevinip benim kadar iyi anlıyorsunuz çünkü.
bu arada geçen haftaki kilom 89.4 dü. sağol banuş yaa beni dışlamadınız. kaçak göçek geliyom işte özlüyom sizi.
sağol canım. zaten elektrik ve doğal gaz birbirinin tamamlayıcısı canım ama su gittimi kötü. bide bende huy. sular gidince acayip susarım allahtan damacana kullanıyoz
hiç sorma canım. ben en son bedenim 56ydı. üstüme göre kıyafet bulamamak, dizlerimin ağrısı, oğluma uyum sağlayamama derken daha birçok şey. üstümdeki kot 46 beden. en son gençliğimde 42 beden giymişliğimi net hatırlıyorum. çocukluk çağımda bile kalıplı bir kız olduğum için o zamanki bedenlerimi hatırlamıyorum. şimdi benim için çok önemli. eğer bu pantolon bu kadar rahatladıysa 44 olmuşumdur heralde. 38 olurmuyum bilmemde 40 bedene düşmeyi çok arzuluyorum.
demi yaa. ah ahh
ne mutluki ne mutlu
canlarım yaa beni çok iyi anlıyosunuz valla
kızlarrrr
11,5 ayın sonunda bugün ilk reglimi oldummmm oleyyyyyyyyyyyyyyy
bakın şişliğim varmış ondan 2300 gr vermişim yoksa daha çok verecekmişimmkızmayınn yaa espri yaptımmm sevincimdn ne dediğimi mi biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?