Aman çok şükür bari beyzuş abla çok zor bir hastalık çünkü...İyi akşamlar arkadaşlar.....
Efsunlucuğum sakın üzülme canım;nerden bileceksin...Benim gözümden kaçtı ve sebebini paylaşmak istedim....
İyi haber vereyim.Bu gün gayet iyi anneciğim...Arkadaşların dediği çıktı.Tansiyonu yükselmiş dün gece..Bana söylememiş tansiyon ilacının biri bitmiş.Daha doğrusu çok az ilaç getirmiş yanında gelirken.Bu gün gidip ilaçlarını tamamladım ve kafa içi dolaşımını düzenleyen ilacını Dr'na danışıp sabah akşam 1 olmak üzere 2 ye çıkardık...Bugün moralim düzgün çok şükür....
Sizlerde de aynı tabii;bu gün elektrikler saat:13.00 gibi kesildi ve 17.30 da geldi.Kuzenim çok sıkıldı tabii bizde ;ama muhteşem bir kar yağışı vardı.Oturduk cama kar yağışı seyrettik;ama İstanbul karışmış tabii...
selam kızlar
tebessüm geçmiş olsun çocuklar insanın aklına gelmeyeni başına getiriyorlar
nevincim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
beyzuş ablam çok sevindim anneciğinin bugün iyi olmasına
ben şimdi kıalrıma meyve hazırlayım gelirim yine
Bol bol C vitamini al canım dikkat et kendine.nasıl kar yağdı tepelere..lapa lapa camın önünde oturup izlemek güzeldide elektirikler kesilince soğuktan dondum..zaten hastayım kv ye geldik burda yaşlı babane var dıye hem kalorifer hemde salonda soba yakıyor kv kendımı garantiye alıyım dedim.elektirik olmazsas obada ısınırız. allahtan nette var burda size yazabildim.. ateşim 38-38,5 arası gidip geliyor düşmüyor sanırım vurulduğum iğne ateş yapıyor...
Çok şükür canım.saol canım çok sevindim sonuçların iyi olmasına.Rabbim herekese şifa versin inşallah...özelliklere yavrucuklara..
Amin beyzuş ablacım...Canım kardeşlerim;
Dün gece annemle ilgili olan üzüntüm sırasında ve sonrasında ;geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve bana moral veren tüm arkadaşlarımı yürekten sevgimle kucaklıyorum..İyi ki varsınız ...
Hepinize çok teşekkür ederim,desteğiniz ilaç gibi geldi....Rabbim sizleri sevdiklerinizle sınamasın inşallah....
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim Allah razı olsun...nazara okumadığımız dualar kalmadıda kızlar nağpıcamızı sasırdık bizde...
Sağol canım..Amin ,inşallah hepimize ve sevdiklerimize ...ablacım anneciğine geçmiş olsun,Rabbim sağlıklı ömür versin....
selam kızlar
tebessüm geçmiş olsun çocuklar insanın aklına gelmeyeni başına getiriyorlar
nevincim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
beyzuş ablam çok sevindim anneciğinin bugün iyi olmasına
ben şimdi kıalrıma meyve hazırlayım gelirim yine
canım ya çok kötü olmuş inşallah düzelir bir an önce oğluşun.iyi akşamlar arkadaşlar..sonunda elektrik geldi yarım saat oluyo nerdeyse..donduk ki ne donduk evde..oğlumda daha kötü oldu tabi öksürük hapşırık tuz biber oldu elektriğin gitmeside
bu arada bende hamile kalmadan giydiğim kotlarım wardı 3 tane artık onlara girebiliyorum yuppii...kot pantolon 42 bedeni..normalde giydiğim kot 52 bedendi.
kıyamam canım ya ,çıkardığın iyi olmuş en azından onun orada olmadığını gördüğünde içi rahat eder zamanla.sağol canım baya korktu bugün banyoya gireken anne yine kalmam dimi dedi bende söktüm bak kalmazsın dedim ama korktu bir kere
yediklerimi abarttım hemde nasıl valla
babamı dün gece 12 de otobüse bindirdim köye gitti annem yanlız kaldı
ben yemek falan yapıp götürüyorum ama içim rahat değil tam
düşündüm düşündüm yedim yedim doymadım ruhum aç benim
amin ablacım ,rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasınCanım kardeşlerim;
Dün gece annemle ilgili olan üzüntüm sırasında ve sonrasında ;geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve bana moral veren tüm arkadaşlarımı yürekten sevgimle kucaklıyorum..İyi ki varsınız ...
Hepinize çok teşekkür ederim,desteğiniz ilaç gibi geldi....Rabbim sizleri sevdiklerinizle sınamasın inşallah....
nasıl kar yağdı tepelere..lapa lapa camın önünde oturup izlemek güzeldide elektirikler kesilince soğuktan dondum..zaten hastayım kv ye geldik burda yaşlı babane var dıye hem kalorifer hemde salonda soba yakıyor kv kendımı garantiye alıyım dedim.elektirik olmazsas obada ısınırız. allahtan nette var burda size yazabildim.. ateşim 38-38,5 arası gidip geliyor düşmüyor sanırım vurulduğum iğne ateş yapıyor...
Aman çok şükür bari beyzuş abla çok zor bir hastalık çünkü...
saol ablacım sarsmazmı her yanım dökülüyor...hamd ediyoruz beterinden saklasın Rabbim...Çok çok geçmiş olsun tatlım...
Epey sarsmıştır seni...Acil şifalar dilerim;Allah bir daha vermesin inşallah....
Topiğimizin tamamına bir şifa verici dualar okumak lazım..Neredeyse hastalıktan yana hepimiz nasibimizi aldık.
Önce yavrucuklara ;sonrada tüm hasta olanlara geçmiş olsun;rabbim şifalar versin...
yemediğim içmediğim şey kalmadı,bakıyorum kendime ama olacağı var oluyor. bünyem zayıf...canım ya hi düzelme olmadı mı kıyamam sana. dikkat et ,bol bol meyve ye .
alıyorum canım saol...Bol bol C vitamini al canım dikkat et kendine.
.
Canım kardeşlerim;
ayy valla canım beni anlıycanızı biliyodum. en büyük sevinçlerim sizinle paylaşınca dahaa anlamlı ve değerli oluyor benim kadar sevinip benim kadar iyi anlıyorsunuz çünkü.Canım hemen ekliyorum ama geçen hafta ki kilonuda yazarsan sevinirimListeden bakıp yazayım dedim ama cuma listesinde göremedim seni :44:
Geçen haftaki kilonu ve kaç kilo verdiğini yazarsan başlangıç kilosunuda eklerim
Harikasın canımİnşallah hepimiz bir gün kotlarımızı düğmesiz giyeriz hatta bir gün bir araya gelebilirsek o kotları birbirimize gösterir başarılarımızı birlikte kutlarız :122:
sağol canım. zaten elektrik ve doğal gaz birbirinin tamamlayıcısı canım ama su gittimi kötü. bide bende huy. sular gidince acayip susarım allahtan damacana kullanıyozçok iyi bravoo
ayy hem elektrik hem doğalgaz zor valla
ben anadolu yakasındayım bizde sadece elektrik gitti
hiç sorma canım. ben en son bedenim 56ydı. üstüme göre kıyafet bulamamak, dizlerimin ağrısı, oğluma uyum sağlayamama derken daha birçok şey. üstümdeki kot 46 beden. en son gençliğimde 42 beden giymişliğimi net hatırlıyorum. çocukluk çağımda bile kalıplı bir kız olduğum için o zamanki bedenlerimi hatırlamıyorum. şimdi benim için çok önemli. eğer bu pantolon bu kadar rahatladıysa 44 olmuşumdur heralde. 38 olurmuyum bilmemde 40 bedene düşmeyi çok arzuluyorum.ne seviniyo insan yaa bende geçen denedim oldu 1-2 daha verirsem daaha rahat olacak zayıflamak çok güzellll
derinevleri ayırdınızmı bi ara ben uzaklaşmıştım burdan o ra ev arıyodun baya problem oluyolardı sana şimdi düzeldimi
ben gurbet falan söyleniyorum ama allahtan uzağız boşanma safhasına kadar getirir valla allah yardım etsin 20 gün dayanamıyorum izinlerde
demi yaa. ah ahhiyi akşamlar arkadaşlar..sonunda elektrik geldi yarım saat oluyo nerdeyse..donduk ki ne donduk evde..oğlumda daha kötü oldu tabi öksürük hapşırık tuz biber oldu elektriğin gitmeside
bu arada bende hamile kalmadan giydiğim kotlarım wardı 3 tane artık onlara girebiliyorum yuppii...kot pantolon 42 bedeni..normalde giydiğim kot 52 bedendi.
Ohhh ne mutlu dimi....
Canım bende şimdi bunu yapıcamda tam ne kadar kaynatıcam ya :26: eskiden bende yapıyordum da hatırlamıyorum süresini :44:
Slm kızlar
Heryerim ağırıyor ya sırtım omuzlarım çok fena gerildikçe çıtır çıtır sesler geliyor bu ağrıyı geçirmek için ne yapmak lazım
Bir de bende de acayip unutkanlık var hatırlamaya çalışıyorum 3-4 gün önce olan şeyleri hatırlayamıyorum delirecek gibi oluyoruminsülin direnci ilaçlarım bitmek üzere haftaya gidicem doktora B12 vitaminine de baktırıcam sürekli rejim yaptığımız için unutkanlık olması normal et yemiyorum zaten umarım düzelir yoksa deliricem hatırlayamıyorum diye
bu arada aralıkta aldığım dar kotuma artık düğme kullanmadan girebiliyorum. ay çok mutluyum kızlarrr
ceco sende demekki kv mağdurusun kilolar yüzünden benim gibi...bende kv ile oturdu altlı üstlü yeni evlendiğimde sabahın 7 sinde hamur kızartıp yiyorlardı kahvaltıda akşamada ya su böreği ya kete yada mantı , hatta ekmekle yiyorlardı desem yeridir böreği bile...yinede hepsi incecikler....ben zaten zor vermiştim koca bulmak için kilolarımı 85e düşmüştüm ,kv stresi kp görümce stresi ve kayseri yemekleri beni hemen birkaç ay içinde 115 kilo yaptı....ardından çocuğum olmadı stres tedaviler hormon iğneleri ilaçlar 135lere geldim .yıllardırda mücadele edşyorum inşallah bu yaz çok istediğim ikili rakamlara ineceğim...
tebessüm senin kızla benim kızda kardeş gibi diyordukya bir özellikleri daha aynı çıktı benimkide ağlarken kusar, geçmiş olsun canım...kıyamam ona ben....
bugün kv kahvaltıya çağırdı tamm normal beslendim ama öğlen yemeğinde orada ayarı kaçırdım , birde oradan gezmeğe gittik orada az çok yedim bu gece artık yemek yemeyi düşünmüyorum...akşama misafirm var kedi dili ile tiramusu yapacağım şimdi ona nasıl dyanırım bilmem....
beyzus ablacım annene geçmiş olsun kolaylıklar versin sana rabbim ...
birinci gelen arkadaşlarıda tebrik ediyorum
selam kızlar..ben geldim:))
nasılsınız?ahhh hava ne soguk..kombide uzun zaman calısmayınca ev buz gibi oldu..
ya da ben cok üşüyorum..
...
Slm kızlar.oncelıkle beyzus ablam ve yenacım bıldırım yapamadıgım ıcın ozur dılıyorum.persembe gecesı oksurukle uyandım tıkanmısım resmen yıne acıle kostuk yıne serumler hatta hava verıldı.2 gundurde evdeyım ama esım vını ısyerıne goturmek zorunda kaldıgı ıcın gırıp bır turlu haber veremedım.su anda telefondan yazıyorum hatta.aysenın oglu emırı vede kucuk aysecıgı cok merak ettım ama bır turlu gıremedım nete.haftasonu evdeyım ıyı olursam pzartesı ıse gıdebılırım ama cok oksuruk var 10 tanede ıgne verdı sabah aksam.uf uFf hastalıklar pesımızı bırakmıyır hamd olsun bugunumuze kılomda 97.5 ıdı 300 g vermısım ınsallah lıste dısı kalmam.kılo verenlerı ozellıkle dereceye gırenlerı tebrık edıyorum.hepınızı ozledım.sevgıler.
çayı ilk gün ılık içip dolaba koyuyorum ama çıkartınca içine sıcak su ekliyorum ılık içiyorum daha etkili olur hem soğuk soğuk içilmez diye bu soğuk havalarda.tamam canım sağol gördüm hemen yazayım bende bir yerede yapayım bakalım bana fayda edecek mi sıcak içmek şart mı? soğukta olur mu? evet ya bünye normal yemeye alışınca diğerleri çok yağlı geliyor ben zaten hep az yağlı yaparım yemekleri hibir zaman sevmedim vıcık vıcık zaten. sende eritirsin ya dayanır mı sana allah aşkına :)
valla o kiloda ben 36 beden giyiyordum 6 sene önce o bedendeydim ama şimdi o kiloda o beden olur muyum bilmiyorum, canım senin boyun uzun benim 165-67 ancak :)
bu hafta pzt bende yapayım şu çayı bakalım ne edecek bana, yarın yapabilrsem yapayım . bende yarın balık yiyeceğim ve tabiki yarım ekmek kesin :)))) ay ne yapayım seviyorum balıkla ekmeği :)
hadi inşalah güzel haberlerle gelirsin, ölçtür bakalım ne çıkacak? bende düşünüyorum ama biraz daha kilo vereyim sonra, koruma falan yaparken gitmeyi düşünüyorum ölçtürüp bende bakarım. ya bendede var o durum acaba çalışan kadınların hepsi mi böyle ?bu kadar zamandır ben kaç maaş aldığımı bile bilmem kartım falan eşimdedir ama şimdi nedense mahcup gibi oluyorum ki benim eşimde inanılmaz cömerttir ,ne istersen al der çokta sever şık olmamı ama nedense bu düşünce bendede var ,çok ilginç :)........
sağol canım baya korktu bugün banyoya gireken anne yine kalmam dimi dedi bende söktüm bak kalmazsın dedim ama korktu bir kere
yediklerimi abarttım hemde nasıl valla
.
.babamı dün gece 12 de otobüse bindirdim köye gitti annem yanlız kaldı
ben yemek falan yapıp götürüyorum ama içim rahat değil tam
düşündüm düşündüm yedim yedim doymadım ruhum aç benim
Bizede gönderin nolur bayiliyorum böyle her taraf bembeyaz olunca icimi huzur kapliyor resmengünaydın güzeller,
istanbul berbat sulu karımsı birşeyler yağıyor ve çok soğuk hava sizler nasılsınız
Cok cok gecmis olsun cnm ne kadar cok korktugunuzu tahmin edebiliyorum cünkü benzer olay benimde basima gelmistidün başıma geleni anlatayım kızlar
kızım üstünü giyindirirken giyinmiyecem çıplak kalıcam dedi ırar etti kızdım bende ellerini yıkayacaktı banyoya gitti kapıyı kapattı bir süre belkedim girmeye çalışınca kapıyı kapattı arkasında sürgüyü geçirdi hani eski usul sürgüler vardırya itilen
eşim geçen sene ısrarla istemişti kızım habersiz giriyor banyoya falan diye
herneyse geri açamadı sürgüyü ağlamaya başladı kovayı ters çevir koy üstüne çık daha kolay olur dedim ama ufacık banyoda ortada duran kovayı bulamadı panikten sonrada
ağlayınca kusma huyu var benim kızın kusamya başladı burnuna tıkanır nefessiz kalır diye aklım çıktı
kapıyı kırmak için ittim ama kızım kapının dibine gelince korktum bir taraftanda diyorum kapı kırarken cam kırılırsa üstüne yağar banyo küçük çünkü
babamı çağırdım hemen geldi kapıyı zorlayınca açyı babam ama nasıl korkmuş analtamam
kapılarınızda kilit vb birşey bırakmayın bence
aklım çıktı valla
sonra gece uyunca kızım oturdum kendimi yemeğe verdim
2 paket çikolata 1 paket cips yarım paket gofret yarım paket bisküvi 1 kase kuruyemiş yedim durdum gece 4 e kadar uyuyamadım
İyi akşamlar arkadaşlar.....
Efsunlucuğum sakın üzülme canım;nerden bileceksin...Benim gözümden kaçtı ve sebebini paylaşmak istedim....
İyi haber vereyim.Bu gün gayet iyi anneciğim...Arkadaşların dediği çıktı.Tansiyonu yükselmiş dün gece..Bana söylememiş tansiyon ilacının biri bitmiş.Daha doğrusu çok az ilaç getirmiş yanında gelirken.Bu gün gidip ilaçlarını tamamladım ve kafa içi dolaşımını düzenleyen ilacını Dr'na danışıp sabah akşam 1 olmak üzere 2 ye çıkardık...Bugün moralim düzgün çok şükür....
Sizlerde de aynı tabii;bu gün elektrikler saat:13.00 gibi kesildi ve 17.30 da geldi.Kuzenim çok sıkıldı tabii bizde ;ama muhteşem bir kar yağışı vardı.Oturduk cama kar yağışı seyrettik;ama İstanbul karışmış tabii...
canım ben çıkmak zorunda kaldım kusura bakma elmalara bakıyorum baya yumuşayana kadar kaynatıyorum ben
unutkanlık pek fena yaaaa.ben bugün alışverişte sıra beklerken oğluma az ilerde dur demiştim kızlar babadaydı.o ara bi kasiyer geldi az ilrde kasa var kimse yok orada dedi.bende oraya doğru yürüdüm.ama arası var biraz.1-2 dk geçti geçmedi aklıma geldi oğlum hemen geri fırladım oğlum şaşkın surat üzgün neredeyse ağlamaklı olmuş...o kadar utandımki....insn evladını unuturmu?eşimde kapıdaydı hemen yani çocuğa bişey olamaz ama 7 yaşında bir oğlan nasıl unutulur kafaya bak bendeki.bi sürü şey düşünmekten 3 üyle aynı anda ilgilenmekten dışarı çıkarken bi sürü ayrıntıyı düşünmekten çocuklar için seçim yapıp eşime öde demek yerine eşim sıkılasın diye sıraya kendim geçersem bu da gelir başıma işte
ben düğme kullanmadan giriyorum sözünden düğmeyi ilikleyemiyorum henüz anladım ama ne demek istedin canım.???
ayy ne gıcıklar yaaa yesin yesin hiç kilo almasınlar sen de onlarla yaşa...iyiki kurtulmuşsun.arada bir olurda sık sık nasıl dayanalım bu işe
hay Allah ya soğuk zordur hasta olmazsınız inşallah
çok geçmiş olsun canım yaa.üzüldüm senin için.dikkat et kendine
çayı ilk gün ılık içip dolaba koyuyorum ama çıkartınca içine sıcak su ekliyorum ılık içiyorum daha etkili olur hem soğuk soğuk içilmez diye bu soğuk havalarda.
36 beden bir fıstıktın demek yaa ne güzel.senin albümünde foton varmı ben seni oğlun çok merak ediyorum.eski halin yeni halin???doğum sonrası bir genişleme oluyor mesela ben doğum öncesine düştüğümde bile ilk doğumdan sonra doğum öncesi ayakabılarımı giyememiştim.kıyafetlerim oldu gerçi ama yüzüğüme olmadı.elim ayağım büyüdüler sanki çok küçüktüler
bence karışıma yarın başla ben ilk başladığım gün balık ve helva yeidm hemde ekmekli o gün kahvaltı fln da hak getire idi ama ertesi gün 800 gr eksiktimçgözüm yerinden fırlayacaktı resmen
yaaa yaşadkların kolaymı?kocasız bi sürü dertle uğraştın.çocuğun zaten zor bir çocuk.üstüne ameliyat oldun daha dinlenemeden kzın hasta oldu annene yetiştin hala koşturuyorsun.omzunu koyacak yoldaşın yok yanında....dert etme boşver.eşin gelince her şey daha iyi olacakinşallah kilo da daha iyi vereceksin
Yok be ececim eşim aslında beni yoldan çıkarmaz kırk yılda bir canı bişeyler ister ne yazıkki istediği anda benim çok yediğim güne geldi ama ablamlarla kahvaltı işi fena haftada 4 gün gidiyorum ve marketin önünden geçince uğramadan olmuyor::)))
.
Fistikiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Bende kaynattim az önce. Karanfilimide aldim bugün. Bisey sorucaktim ben sana. Dolapta sakliycaz ya hani. Icerken nasil icicez sogukmu yoksa isitmakmi gerekiyo??? Bi danisayim dedim
kıyamam ya inşallah iyileşirsin bir an önce...saol ablacım sarsmazmı her yanım dökülüyor...hamd ediyoruz beterinden saklasın Rabbim...
yemediğim içmediğim şey kalmadı,bakıyorum kendime ama olacağı var oluyor. bünyem zayıf...
alıyorum canım saol...
çayı ilk gün ılık içip dolaba koyuyorum ama çıkartınca içine sıcak su ekliyorum ılık içiyorum daha etkili olur hem soğuk soğuk içilmez diye bu soğuk havalarda.
36 beden bir fıstıktın demek yaa ne güzel.senin albümünde foton varmı ben seni oğlun çok merak ediyorum.eski halin yeni halin???doğum sonrası bir genişleme oluyor mesela ben doğum öncesine düştüğümde bile ilk doğumdan sonra doğum öncesi ayakabılarımı giyememiştim.kıyafetlerim oldu gerçi ama yüzüğüme olmadı.elim ayağım büyüdüler sanki çok küçüktüler
bence karışıma yarın başla ben ilk başladığım gün balık ve helva yeidm hemde ekmekli o gün kahvaltı fln da hak getire idi ama ertesi gün 800 gr eksiktimçgözüm yerinden fırlayacaktı resmen
kızlarrrr
11,5 ayın sonunda bugün ilk reglimi oldummmm oleyyyyyyyyyyyyyyy
bakın şişliğim varmış ondan 2300 gr vermişim yoksa daha çok verecekmişimmkızmayınn yaa espri yaptımmm sevincimdn ne dediğimi mi biliyorum ben.
kız sana derken eşim akşam yemeğini dışarda yedik zaten yağlı ve hamurlu malesef.tutturdu künefe yok dedim olmaz.aradan 1 saat geçti bu sefer baklava diye tutturdu ve oturduk gaziantep bak.na.karışık istedk dondurmalı ama ben bir tanesinin 3 te birini anca yemişimdir az dondurmayla.ama benim adama kendim nazar ettim yaaa ona da anlattım gülüyor...şu karışım benim tat ihtiyacımı da kesti.canım istemedi inan.yoksa antep bak ve ben süper ikiliyiz ama yok istemedim inan irade fln değil valla.
ay teşekkür ederim fıstık fln çok kibarsındolaptan çıkarınca sıcak su ekliyorum ılık içiyorum canım hem hasta olmamak hmde daha etkili olduğunu düşündüüm için .inşallah faydası olur
Ölesinde ondan cicimkızlarrrr
bakın şişliğim varmış ondan 2300 gr vermişim yoksa daha çok verecekmişimmkızmayınn yaa espri yaptımmm sevincimdn ne dediğimi mi biliyorum ben.
Ne cabuk cnmcim :26:ben çıkıyorum kalanlara iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?