Afiyet olsun size ama sana bravo valla ben olsam ne o çay ne başka şey tutamazdı beni baklava dondurma Allahhhhh.::)))kız sana derken eşim akşam yemeğini dışarda yedik zaten yağlı ve hamurlu malesef.tutturdu künefe yok dedim olmaz.aradan 1 saat geçti bu sefer baklava diye tutturdu ve oturduk gaziantep bak.na.karışık istedk dondurmalı ama ben bir tanesinin 3 te birini anca yemişimdir az dondurmayla.ama benim adama kendim nazar ettim yaaa ona da anlattım gülüyor...şu karışım benim tat ihtiyacımı da kesti.canım istemedi inan.yoksa antep bak ve ben süper ikiliyiz ama yok istemedim inan irade fln değil valla.
ay teşekkür ederim fıstık fln çok kibarsındolaptan çıkarınca sıcak su ekliyorum ılık içiyorum canım hem hasta olmamak hmde daha etkili olduğunu düşündüüm için .inşallah faydası olur
Oh gözün aydın şimdi tıkır tıkır gider kilolar.kızlarrrr
11,5 ayın sonunda bugün ilk reglimi oldummmm oleyyyyyyyyyyyyyyy
bakın şişliğim varmış ondan 2300 gr vermişim yoksa daha çok verecekmişimmkızmayınn yaa espri yaptımmm sevincimdn ne dediğimi mi biliyorum ben.
İyi geceler özlem.ben çıkıyorum kalanlara iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
hımmm tamam bende yarın eksikleri alayımda yapayım geri top karabiberim yok ama diğerlerindende alayım onlarda az kaldı. sıcak su ekleyip ılık i diyorsun tamam bende öyle yapayım. peki dışarıda kalsa hep ılık olsa ne olur dolaba koymam şart mı kötü mü oluyor öyle?
valla fıstıktım ama şimdi nerdeeeeee gerçi eşim fıstık gibisin diyor ama beni motive etmek için sanırım :) canım aslında ben fotoğraf eklemiştim ama herkes baktı diye kaldırmıştım yakında eklersem sana söylerim :)
tabi doğumdan sonra oluyor diyorlar ama ben daha anlayamıyorum o kiloya düşmeyi başarabilirsem göreceğim :) benim kıyafetlerim beden beden sırası gelene sığmaya çalışıyorum :) ya evet yüzüklerim benimde olmuyordu gerçi yakın zamanda denemedim ama 70e ineyim öyle denerim, parmaklar bile şişiyor ya
hadi ya bende o zaman hemen yarın yapayım içeyim demek işe yarıyor yakmaya yardımcı oluyor, sende benim gibi yarım ekmek mi yersin peki :) yarın akşama misafirliğe gideceğiz eşimin iş yerinden arkadaşı aradı gelin diye kadında becerikli ay inşallah birşey yapmaz diyette olduğumu biliyor ama bakalım kıskanmasın beni :)
balıklada helva çok güzel olur ama yemeyeceğim nasılsa gezmede yerim birşeyler mecburen :)
emmeyi bırakınca ben 4 ayın sonunda oldum :)
kızmıyoruz canım şişliğinde haftaya gider eeee senin çay mükemmel sonuçta :) bakalım bende ne işe yarayacak peki yemene içmene dikkat ettin mi yoksa allah ne verdiyse mi dedin ? :))
valla bu hafta süper iş çıkardın ben 5 kilo diyetini yaptığımda bile 3600 gitmişti sen normal bir yolla bu kadar verdin süper, ben bu çayı öğün yapar içerim valla :) peki günde kaç bardak içeceğim ?
nursena banuuu asuuuuu
Sizler nasilsiniz kizlarrr ???
Nasıl olabilir evdeki kokular yüzünden karnım gurulduyor::)))nursena banuuu asuuuuu
Sizler nasilsiniz kizlarrr ???
Neden kendini bu kadar kasiyorsunki su ictik der gecer gideriz. Ama tersi olurda faydasini görürsek duacin oluruz. Üzme kendini canimcimcanım benim ev çok çok sıcak herşey heme bozuluyor çayıda riske atmayayım dedim sen evinin sıcaklığına göre bak istersen bilemedim yani ..eşler her zaman fıstık dedikeri içni bu hallere geldik zaten.hiçbi zaman çirkinledin demedikiii sağolsun.sağlığıniçin zayıflamak istersen sen bilirsin dedi.şimdi dur artık demiyor amaaa
balıkla normalde ço kekmek yerim ama şimdi 1 en falza 2 dlm yiyorum ekemği bayat yiyorum çok yememek için.salatayı bolcana yiyorum yanınada diet kola içiyorum malesef bazen.ben bu karışımı içerken birtek pazar günü serbesttim.yani ekmeğim kalamıştı beyaz ekmek yemiştim.akşama balığın yanında baya bi tahin helva götürmüştüm.canım sıkkındı çok kaçamaktan dolayı ama her öğünden sonra 1 büyük bardak(benim büyük bardaklarım var 1,5 bardak fln eder koyduğum miktar) içtim o gün.sabah bi baktım 800 eksideyimmmgözlerim pörtledi daha bi motive oldum.sonra normal diyetime döndüm ana ara öğünler fln.bi tek çba günü çiğ köfte yedim ama onu da öğle menüsü yedim 7-8 tane vardı hatta demiştim ama şişrmedi çok gene çaydan dolayı.pbeyi ise baya hafif geçirdim.akşam arkadaşta yemedim fln.durumlar bu şekilde yani
bende bilmiyorum acaba tartımmı bozuldu diyorum bazenyeni almıştım 5 ay önce .bu hafta hakikaten benim içni çok güzel bir süpriz oldu herkesi de gaza getirdim inşallah kullanan herkese faydası olur yoksa mahçup olacağım inan
Kızlar şu anda fırında ıspanaklı peynirli börek pişiyor kekte yaptım ne oldu bana hava soğudu canım istedi ama keki lıght yaptım 1 kahve fincanı yağ koydum 2 kahve fincanıda şeker üzüm ve yabanmersinide koydum ama bu gece yemiycem yarın kahvaltı için belki kahvaltıya ablamlar gelir değişişk olsun dedim umarım dayanırım gece yarısı evde mis kokular ahhhh ben naptım yaaaaaaaaaaaa.
Bende bugün haddinden fazla uyumusum onun icin cin gibiyimiyiyim ilknurcum uykum geldi ama bakınıyorum
Nasıl olabilir evdeki kokular yüzünden karnım gurulduyor::)))
Sen nasılsın ilknurcum
hadi gözün aydın bundan sonra daha hızlı verirsin kiloları gerçi hızlısın zaten maşallah ama
Afiyet olsun size ama sana bravo valla ben olsam ne o çay ne başka şey tutamazdı beni baklava dondurma Allahhhhh.::)))
Oh gözün aydın şimdi tıkır tıkır gider kilolar.
.
bilmem asucum yaa.daha hızlı veremem artık biliyorum da biraz daha verip bölgesel halledip korumaya alırsam çok güzel olacak.gerçi indikçe kilo hedefimi de indiriyorum.başta 80 yeter diyordum.sonra 74 yeter diyordum.en son 72 yaptım bakalım daha ne kadar indireceğim
bende senin gibi düşünürdüm ama inan çay etkili dene bikaç gün dokunmazsa:))
teşekkürler rahatladım sinir oluyordum çünkü olamıyorum diye.şişliklerim inerse çok mutlu olacğım tabi
İnşallah canım kekten çok az aldım o kadar.Neden kendini bu kadar kasiyorsunki su ictik der gecer gideriz. Ama tersi olurda faydasini görürsek duacin oluruz. Üzme kendini canimcim
Bencede cnmcim naptin sen bu saatteeeeeeee
Umarim ucundan acik bile yemeden uyursun bu gece cnm :26::26::26:
Gece geç saatlere kadar oturunca acıkıyoruz benim gündüz çok güzel gidiyor tüm kaçamaklarımı gece yapıyorum bir erken yatmaya alışsam inanıyorum daha çok zayıflıycam.Bende bugün haddinden fazla uyumusum onun icin cin gibiyim
Bende iyiyim cok sükür cnm.
Cidden bende aciktim mutfakta lahana yemegim var az ondanmi tirtiklansam acaba
Ben o çayı 4 sene önce yapıyordum gittiğim dietisyenin bulduğu çaymış o zaman faydasını görmüştüm sonradan zor geldi yapmak ama pazartesi bende yaparım kısmetse.bilmem asucum yaa.daha hızlı veremem artık biliyorum da biraz daha verip bölgesel halledip korumaya alırsam çok güzel olacak.gerçi indikçe kilo hedefimi de indiriyorum.başta 80 yeter diyordum.sonra 74 yeter diyordum.en son 72 yaptım bakalım daha ne kadar indireceğim
teşekkürler rahatladım sinir oluyordum çünkü olamıyorum diye.şişliklerim inerse çok mutlu olacğım tabi
bilmem asucum yaa.daha hızlı veremem artık biliyorum da biraz daha verip bölgesel halledip korumaya alırsam çok güzel olacak.gerçi indikçe kilo hedefimi de indiriyorum.başta 80 yeter diyordum.sonra 74 yeter diyordum.en son 72 yaptım bakalım daha ne kadar indireceğim
Kızlar şu anda fırında ıspanaklı peynirli börek pişiyor kekte yaptım ne oldu bana hava soğudu canım istedi ama keki lıght yaptım 1 kahve fincanı yağ koydum 2 kahve fincanıda şeker üzüm ve yabanmersinide koydum ama bu gece yemiycem yarın kahvaltı için belki kahvaltıya ablamlar gelir değişişk olsun dedim umarım dayanırım gece yarısı evde mis kokular ahhhh ben naptım yaaaaaaaaaaaa.
Bende bugün haddinden fazla uyumusum onun icin cin gibiyim
Bende iyiyim cok sükür cnm.
Cidden bende aciktim mutfakta lahana yemegim var az ondanmi tirtiklansam acaba
canım zaten hızlı vermen gerekmiyor ki kilolu sınıfında bile değilsin maşallah bir kaç kilo daha verip korumaya başla artık
Canimciiiiiiiiiiim
Ben sogumasini beklemeden 1 bardak iciyorum valla
Ay cok güzel cok begendim bakalim ise yarar insallaaaaaaaahhhhhhhh
Ben o çayı 4 sene önce yapıyordum gittiğim dietisyenin bulduğu çaymış o zaman faydasını görmüştüm sonradan zor geldi yapmak ama pazartesi bende yaparım kısmetse.
Aynen cnm katiliyorm sana erken yatip erken kalksak inaniyorumki daha güzel kilolar vericez ama asla sabah uykumu almadan duramiyorum . Alismi bünyem bi kere :26:İnşallah canım kekten çok az aldım o kadar.
Gece geç saatlere kadar oturunca acıkıyoruz benim gündüz çok güzel gidiyor tüm kaçamaklarımı gece yapıyorum bir erken yatmaya alışsam inanıyorum daha çok zayıflıycam.
aaaa bak kızacam sana iyice evde kek tir börektir hemde bu saatte pişermi yaaa?ben ne ettiysem kendime bu nedenle ettim.ev yapımı kokuya nasıl dayansın bu can???neyse beyza bla şişleriyle gelir nede olsa bugün olmazsada yarın...
aaaa ama sanada kızacam bak bu saatte çok istersen leblebi ye çok su içtiriyor ve tok tutoyr
Dimi ama yapılmazdı ama yaptım görmesin beyzuş ablaaa:)))aaaa bak kızacam sana iyice evde kek tir börektir hemde bu saatte pişermi yaaa?ben ne ettiysem kendime bu nedenle ettim.ev yapımı kokuya nasıl dayansın bu can???neyse beyza bla şişleriyle gelir nede olsa bugün olmazsada yarın...
aaaa ama sanada kızacam bak bu saatte çok istersen leblebi ye çok su içtiriyor ve tok tutoyr
Başlıycam inşallah.üst tarafım kalın hala o nedenle hala kendimi kötü görüyorum nedense.hele karnımın şişliği beni sinir ediyor asu.eşime diyorum bazen ben zayıflama hastalığına mı yakalandım ki diye.hiç bşi demiyor o memnun hala devam etmemden.
ben çok sıcakkende normal suyla karıştırıp içiyordum afiyet olsun
bak ne güzel biliyormuşsun yaaaa vakit kaybetme başla yarın malzemen varsa moral olur
İyi geceler canım.kızlar ben kaçtım öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?