Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun size ama sana bravo valla ben olsam ne o çay ne başka şey tutamazdı beni baklava dondurma Allahhhhh.::)))
Oh gözün aydın şimdi tıkır tıkır gider kilolar.
ben çıkıyorum kalanlara iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
İyi geceler özlem.

canım benim ev çok çok sıcak herşey heme bozuluyor çayıda riske atmayayım dedim sen evinin sıcaklığına göre bak istersen bilemedim yani ..eşler her zaman fıstık dedikeri içni bu hallere geldik zaten.hiçbi zaman çirkinledin demedikiii sağolsun.sağlığıniçin zayıflamak istersen sen bilirsin dedi.şimdi dur artık demiyor amaaa
balıkla normalde ço kekmek yerim ama şimdi 1 en falza 2 dlm yiyorum ekemği bayat yiyorum çok yememek için.salatayı bolcana yiyorum yanınada diet kola içiyorum malesef bazen.ben bu karışımı içerken birtek pazar günü serbesttim.yani ekmeğim kalamıştı beyaz ekmek yemiştim.akşama balığın yanında baya bi tahin helva götürmüştüm.canım sıkkındı çok kaçamaktan dolayı ama her öğünden sonra 1 büyük bardak(benim büyük bardaklarım var 1,5 bardak fln eder koyduğum miktar) içtim o gün.sabah bi baktım 800 eksideyimmm gözlerim pörtledi daha bi motive oldum.sonra normal diyetime döndüm ana ara öğünler fln.bi tek çba günü çiğ köfte yedim ama onu da öğle menüsü yedim 7-8 tane vardı hatta demiştim ama şişrmedi çok gene çaydan dolayı.pbeyi ise baya hafif geçirdim.akşam arkadaşta yemedim fln.durumlar bu şekilde yani

bende bilmiyorum acaba tartımmı bozuldu diyorum bazenyeni almıştım 5 ay önce .bu hafta hakikaten benim içni çok güzel bir süpriz oldu herkesi de gaza getirdim inşallah kullanan herkese faydası olur yoksa mahçup olacağım inan

Kızlar şu anda fırında ıspanaklı peynirli börek pişiyor kekte yaptım ne oldu bana hava soğudu canım istedi ama keki lıght yaptım 1 kahve fincanı yağ koydum 2 kahve fincanıda şeker üzüm ve yabanmersinide koydum ama bu gece yemiycem yarın kahvaltı için belki kahvaltıya ablamlar gelir değişişk olsun dedim umarım dayanırım gece yarısı evde mis kokular ahhhh ben naptım yaaaaaaaaaaaa.

Neden kendini bu kadar kasiyorsunki su ictik der gecer gideriz. Ama tersi olurda faydasini görürsek duacin oluruz. Üzme kendini canimcim

Bencede cnmcim naptin sen bu saatteeeeeeee
Umarim ucundan acik bile yemeden uyursun bu gece cnm :26::26::26:

hadi gözün aydın bundan sonra daha hızlı verirsin kiloları gerçi hızlısın zaten maşallah ama

bilmem asucum yaa.daha hızlı veremem artık biliyorum da biraz daha verip bölgesel halledip korumaya alırsam çok güzel olacak.gerçi indikçe kilo hedefimi de indiriyorum.başta 80 yeter diyordum.sonra 74 yeter diyordum.en son 72 yaptım bakalım daha ne kadar indireceğim

Afiyet olsun size ama sana bravo valla ben olsam ne o çay ne başka şey tutamazdı beni baklava dondurma Allahhhhh.::)))

Oh gözün aydın şimdi tıkır tıkır gider kilolar.

.

bende senin gibi düşünürdüm ama inan çay etkili dene bikaç gün dokunmazsa:))
teşekkürler rahatladım sinir oluyordum çünkü olamıyorum diye.şişliklerim inerse çok mutlu olacğım tabi

canım zaten hızlı vermen gerekmiyor ki kilolu sınıfında bile değilsin maşallah bir kaç kilo daha verip korumaya başla artık

İnşallah canım kekten çok az aldım o kadar.
Bende bugün haddinden fazla uyumusum onun icin cin gibiyim

Bende iyiyim cok sükür cnm.
Cidden bende aciktim mutfakta lahana yemegim var az ondanmi tirtiklansam acaba
Gece geç saatlere kadar oturunca acıkıyoruz benim gündüz çok güzel gidiyor tüm kaçamaklarımı gece yapıyorum bir erken yatmaya alışsam inanıyorum daha çok zayıflıycam.

Ben o çayı 4 sene önce yapıyordum gittiğim dietisyenin bulduğu çaymış o zaman faydasını görmüştüm sonradan zor geldi yapmak ama pazartesi bende yaparım kısmetse.

Canimciiiiiiiiiiim
Ben sogumasini beklemeden 1 bardak iciyorum valla
Ay cok güzel cok begendim bakalim ise yarar insallaaaaaaaahhhhhhhh

aaaa bak kızacam sana iyice evde kek tir börektir hemde bu saatte pişermi yaaa?ben ne ettiysem kendime bu nedenle ettim.ev yapımı kokuya nasıl dayansın bu can???neyse beyza bla şişleriyle gelir nede olsa bugün olmazsada yarın...

Bende bugün haddinden fazla uyumusum onun icin cin gibiyim

Bende iyiyim cok sükür cnm.
Cidden bende aciktim mutfakta lahana yemegim var az ondanmi tirtiklansam acaba

aaaa ama sanada kızacam bak bu saatte çok istersen leblebi ye çok su içtiriyor ve tok tutoyr

bugün yediklerim

sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynirli kepekli tost
1 bardak süt

ara öğün:
3 adet diyet bisküvi

öğle:
3 adet köfte
2 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
3 adet diyet bisküvi

akşam:
1 küçük dilim ekmek
1 porsiyon balık
salata

ara öğün:
1 porsiyon karışık meyve

canım zaten hızlı vermen gerekmiyor ki kilolu sınıfında bile değilsin maşallah bir kaç kilo daha verip korumaya başla artık

üst tarafım kalın hala o nedenle hala kendimi kötü görüyorum nedense.hele karnımın şişliği beni sinir ediyor asu.eşime diyorum bazen ben zayıflama hastalığına mı yakalandım ki diye.hiç bşi demiyor o memnun hala devam etmemden.

Canimciiiiiiiiiiim
Ben sogumasini beklemeden 1 bardak iciyorum valla
Ay cok güzel cok begendim bakalim ise yarar insallaaaaaaaahhhhhhhh

ben çok sıcakkende normal suyla karıştırıp içiyordum afiyet olsun

Ben o çayı 4 sene önce yapıyordum gittiğim dietisyenin bulduğu çaymış o zaman faydasını görmüştüm sonradan zor geldi yapmak ama pazartesi bende yaparım kısmetse.

bak ne güzel biliyormuşsun yaaaa vakit kaybetme başla yarın malzemen varsa moral olur

Aynen cnm katiliyorm sana erken yatip erken kalksak inaniyorumki daha güzel kilolar vericez ama asla sabah uykumu almadan duramiyorum . Alismi bünyem bi kere :26:

Kiz bana kiz bana
Ya aslinda benimki aclik degil migdem davul gibi ama psikolojik sanirim hep kendimi ac hissediyorum. Ac insanim ben Karisimi ictim iyi geldi dogrusu

Dimi ama yapılmazdı ama yaptım görmesin beyzuş ablaaa:)))
Başlıycam inşallah.
kızlar ben kaçtım öptüm herkesi
İyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…