iyi akşamlar kızlarrr nazar değdim kendime eşimle çıkmaya başladığımız gündü tabi çıktık dışarı yemeğe hadi dedim dürüm falan yemeyeyim 2 lahmacun yedim eve geldim eşim ciizkek almış bimden yedim 1 dlm adet yaklaştı canım tatlı cekiyodu zaten pişmanım başım ağrıyooo off yaniiiiiiiiiii eksiye gidiyodum ne güzel gene şaşırttım
kociş ayakkabı aldı bana bugünde ye diye gaza getirdi aman yemmemm bidaha töbeeee :2:
bu arada ecceee o karışımdan kaynattım sabah 1 bardak akşam 1 bardak içtim hoş yedikleriimin yanında neye yarıyacaksaaaaaaa
ece78 canım beni nasıl iyi anlamışsın vall tek başıma bir sürü şeyle uğraşmaktan yoruldum herşeyde üstüse geldi
geçen çekmeceyi tornavida ile tamire çalışıyorum güldü kaynanam erkek işide yapıyorsun dedi eee napyım kim yapacak mecbur
eşimin gelişine az kaldı çarşambaya geliyor
Selam kızlarrrrrrrrrr :122:
Dün gece aklım hep sizdeydi ama eşimin halası ve eniştesi gelmişlerdi malum caya. Gece Film falanda seyredince saat oldu 02:30 onlar gidene kadar o saatten sonra da sadece yatağa girmeyi düşünebildim
Baya yoruldum ama yinede güzel geçti. Sohbetler ettik ve eski resimlere baktık. Tabi beni yeni evliyken çekilen resimlerimi enişte görünce ya gerçekten sen o zamanlar çok zayıfmışsın yaa dedi :26: eşimde ilk defa Banunun kilo almasında benim payımda var ne güzel düzeni vardı Allah aşkına ye yok çok zayıfsın falan diye ısrar ettikce kadının düzenini bozdum dedi
Hatta eşimin halası o zaman senin kafana tüküreyim kızı sen bozmuşsun dedi
Eşimin Halasına hatta bir ara ya hadi ben almaya başladım anlamadım bir Allahın kuluda ya canım dikkat et kilo alıyorsun demedi dedimhaklısın biz uyarsaydık bu kadar olmazdın belkide dedi.
Neticede Allahın izniyle vericeğim ve en büyük destekcım eşim
Canım gözün aydın Rabbim nazardan saklasın
İnşallah bundan sonra daha güzel kilolar verirsin
Benim bu ay hala yok ki bir hafta önce olmam gerekiyordu :26: Hayırlısı artık ne diyeyim
başka neler yedin çörekotunu halen yutuyormusun .bu karışım işe yaramazmı diyorsun
iyi akşamlar
bana yardım edin
kendimi sürekli aç hissediyorum 2 gün önce yediğim iki ddilim ekmek beni doyururken şimdi yetmiyor
sürekli açım ve canım çok tatlı yemek istiyor niye böyle oldum nasıl geçer ki bu durum diyetimi bozmaktan korkuyorum
iyi akşamlar hoş geldin
okadarcık kaçamaktan ne olurki sen toparlarsın
benimde canım sürekli tatlı istiyordu 1 incir yedim geçti kahveyle beraber
canım ben evde mutlaka çiğ badem ve leblebi bulunduruyorum.kayısı arasına badem koyup yiyebilirsin.leblebide tok tutuyor çok su içilmesini sağlıoyr.leblebinin kalorisi de çok düşük bildiğim kadarıyla.öekinmeden ye bence böyle aç hissedeceğine.
incir baya kesiyo demi
Selam kızlarrrrrrrrrr :122:
Dün gece aklım hep sizdeydi ama eşimin halası ve eniştesi gelmişlerdi malum caya. Gece Film falanda seyredince saat oldu 02:30 onlar gidene kadar o saatten sonra da sadece yatağa girmeyi düşünebildim
Baya yoruldum ama yinede güzel geçti. Sohbetler ettik ve eski resimlere baktık. Tabi beni yeni evliyken çekilen resimlerimi enişte görünce ya gerçekten sen o zamanlar çok zayıfmışsın yaa dedi :26: eşimde ilk defa Banunun kilo almasında benim payımda var ne güzel düzeni vardı Allah aşkına ye yok çok zayıfsın falan diye ısrar ettikce kadının düzenini bozdum dedi
Eşimin Halasına hatta bir ara ya hadi ben almaya başladım anlamadım bir Allahın kuluda ya canım dikkat et kilo alıyorsun demedi dedimhaklısın biz uyarsaydık bu kadar olmazdın belkide dedi.
Canım geçmiş olsun inşallah şu an daha iyisindir
Dışlamak ne demek canım burada hepimiz aynı yola baş koymuşuz tabiki birbirimizi destekliyeceğizArada da olsa uğra ve düzenini bozma yeter bizde seni özlüyor ve seviyoruz
Benim bu ay hala yok ki bir hafta önce olmam gerekiyordu :26: Hayırlısı artık ne diyeyim
slm arkadaşlar nasıl başaracaz yahu 90 kiloyum elma sirkesi içiyorum fayda edermi
slm arkadaşlar nasıl başaracaz yahu 90 kiloyum elma sirkesi içiyorum fayda edermi
hoş geldin
bilmiyorum fayda eder mi ben hiç içmedim
ece bir avuç badem kırdım yedim valla hiç bastırmadı açlığımı
bide bildiğim kadarıyla senin 3 çocuğun var maşallah insülin direncin olduğunu söylemiştin sende peki pco var mı?
varsa maşallah nasıl oldu çocukların?
bide mesajının sonundA NE YAZDIĞINI ÇÖZEMEDİM VE ONUDA MERAK ETTİM
canım ben çocuksuzken 5 ay eşim askerde kaldı.o zaman hamilede kaldım ve yanımda annem olmasına rağmen hayat bana o kadar zor geldiki...oysa hamilelik dışında hiçbir sıkıntımızda yoktu.sen hem çocuğunla hemde her iki tarafın büyükleriyle hemde evinin işleriyle tek başına uğraşıyorsun.bunu kolayla kimse kaldıramaz.Allah sana güç versin sağ salim kocacığında gelsin inşallah
teşekkürler canım ya 12 aydır nerdeyse olamadım içim sıkılmıştı iyi oldu çok sevindim.seninde olur inşallah.insülin direncin ve pko varmıydy banu???
canım çörek otunu 3 ay tam kullandım sonra ara verdim daha başlamadım ama faydalarına çok inanıyorum tekrardan başlamayı düşünüyorum.çörek otu yutarken yağını da boynumdaki et benlerinwe sürmüştüm çok küçüldüler. onada devam etmeyi düşünüyorum.bu karışımın çörekotuyla alakası yok .top karabiber(öğütülmemiş) kullan mutlaka toz olmasın onu dedim sadece.
canım ben evde mutlaka çiğ badem ve leblebi bulunduruyorum.kayısı arasına badem koyup yiyebilirsin.leblebide tok tutuyor çok su içilmesini sağlıoyr.leblebinin kalorisi de çok düşük bildiğim kadarıyla.öekinmeden ye bence böyle aç hissedeceğine.
Bu hafta başlayacağım canım yapımına, kullandığın malzemenin kalitesine, ortamın (evin) sıcaklığına göre 4 günle 1 hafta arasında sürüyor sanırım mayanın kıvamına gelmesi. Yaptıktan sonra daha sağlıklı bilgi verebilirim. Şimdiki bilgilerim internette yazılanlarla aynı :).....ekşi hamur mayası yapıyormusun yada nasıl yapılır biliyormusun
ben denemek istiyorumda
......
Çok geçmiş olsun, bağışıklığın mı zayıfladı acaba? Üst üste geldi bu araSlm kızlar.oncelıkle beyzus ablam ve yenacım bıldırım yapamadıgım ıcın ozur dılıyorum.persembe gecesı oksurukle uyandım tıkanmısım resmen yıne acıle kostuk yıne serumler hatta hava verıldı.2 gundurde evdeyım ama esım vını ısyerıne goturmek zorunda kaldıgı ıcın gırıp bır turlu haber veremedım.su anda telefondan yazıyorum hatta.aysenın oglu emırı vede kucuk aysecıgı cok merak ettım ama bır turlu gıremedım nete.haftasonu evdeyım ıyı olursam pzartesı ıse gıdebılırım ama cok oksuruk var 10 tanede ıgne verdı sabah aksam.uf uFf hastalıklar pesımızı bırakmıyır hamd olsun bugunumuze kılomda 97.5 ıdı 300 g vermısım ınsallah lıste dısı kalmam.kılo verenlerı ozellıkle dereceye gırenlerı tebrık edıyorum.hepınızı ozledım.sevgıler.
Bu çocukların ne yapacağı belli olmuyor gerçekten, neyse sağ sağlim olsunlar da... Bizim banyo kapısında kendiliğinden kilit var, çelik kapılarda bulunan tipte. Onu çevirmişti kızım, tekrar açamadı sonra. (bebekleri ile sohbet edecekmiş tuvaletini yaparken) Tornavida ile dışarıdan açmıştık biz de.....evet 2 saat banyo yıkadım birde olsun o iyi olsunda
yazın babamın köydeki evde balkonda kalmıştı bizde hemen duymamışız ağlamış kusmuş sandalyeye tırmanıp aşağı atlamaya çalışmış ama yüksekti korktum anne diyor allahtan atlamamış yüksek değil ama taş dizili yerde
ama evde sürgüyü kapatacağı aklıma gelmemişti
....
Çok sevindim, maşallah teyzemize.İyi akşamlar arkadaşlar.....
....
İyi haber vereyim.Bu gün gayet iyi anneciğim...Arkadaşların dediği çıktı.Tansiyonu yükselmiş dün gece..Bana söylememiş tansiyon ilacının biri bitmiş.Daha doğrusu çok az ilaç getirmiş yanında gelirken.Bu gün gidip ilaçlarını tamamladım ve kafa içi dolaşımını düzenleyen ilacını Dr'na danışıp sabah akşam 1 olmak üzere 2 ye çıkardık...Bugün moralim düzgün çok şükür....
...
Canım, bence çok iyisin sen, sanırım topiğimizin boy/kilo oranına göre ideal kiloya en yakın üyesi sensin :) Toksin de var, 60'lardaki tek temsilcimiz ama beden kitle indeksi mi denir, boy/kilo oranı mı denir, ona göre sen ilk sıradasın galiba. Yanlış hatırlamıyorum değil mi, 1.80'e yakın boyun vardı? 72 ideal olur bence de, 3 çocuk doğurmuş olmak, o boyda o kiloda olmak harika olmalı. Nazar boncuğumuzu da koyalım, nazar değmesinbilmem asucum yaa.daha hızlı veremem artık biliyorum da biraz daha verip bölgesel halledip korumaya alırsam çok güzel olacak.gerçi indikçe kilo hedefimi de indiriyorum.başta 80 yeter diyordum.sonra 74 yeter diyordum.en son 72 yaptım bakalım daha ne kadar indireceğim
....
Asuman süpersin, darısı başıma diyeceğim, bir dizi nazar boncuğu da sanaherkese merhaba gününüz güzel olsun
geceden beri süper kar yağıyor ankarada her yer bembeyaz müthiş
ben de 78 i gördüm şükür
ecenin karışımını içiyorum 2 gündür ve akşamları çok dikkat ediyorum yediklerime
ama bu karışım müthiş bir rahatlama sağlıyor hiç şişkinlik hissetmiyorum
ece tahlil sonucun için netteki yazılanlara takılma canım beyzuş abla geçen demişti ya çok basit nedenleri olabiliyormuş bazı değerlerin yükselmesinin sen doktorla görüş yine içini de ferah tut canım
iyi akşamlar kızlarrr nazar değdim kendime eşimle çıkmaya başladığımız gündü tabi çıktık dışarı yemeğe hadi dedim dürüm falan yemeyeyim 2 lahmacun yedim eve geldim eşim ciizkek almış bimden yedim 1 dlm adet yaklaştı canım tatlı cekiyodu zaten pişmanım başım ağrıyooo off yaniiiiiiiiiii eksiye gidiyodum ne güzel gene şaşırttım
kociş ayakkabı aldı bana bugünde ye diye gaza getirdi aman yemmemm bidaha töbeeee :2:
bu arada ecceee o karışımdan kaynattım sabah 1 bardak akşam 1 bardak içtim hoş yedikleriimin yanında neye yarıyacaksaaaaaaa[/QUOTE ]
arada bir kendini simartmakta güzeldir nursena, fazla takma kafana
yarin öbür gün dengelersin insallah
Asumanzeynep 78 görmek müthis güzel bir duygu olmali,ben hayal bile edemiyorum nerdeyse senin iki katini geliyorum..gercekten masallah dilerim Rabbimden bir ömür boyu verdigin kilolari tutarsin insallah.herkese merhaba gününüz güzel olsun
ben de 78 i gördüm şükür
ecenin karışımını içiyorum 2 gündür ve akşamları çok dikkat ediyorum yediklerime
…
...Sokmadım eziyete kendimi yedim birer dilim hoppacık::)))
afiyet olsun bal seker olsun :)
Bana söyle yapmak iyi geliyor belki sanada iyi gelir,diete baslamadan bir gün önce,gün boyu 1,5 kilo haslanmis patates yiyorsun ,insulinin baya bir düsüyor cok daha rahat kilo verebiliyorsun ,sürekli yemegi istegide gidiyor,yani en azindan bende öyle oluyor.iyi akşamlar
bana yardım edin
kendimi sürekli aç hissediyorum 2 gün önce yediğim iki ddilim ekmek beni doyururken şimdi yetmiyor
sürekli açım ve canım çok tatlı yemek istiyor niye böyle oldum nasıl geçer ki bu durum diyetimi bozmaktan korkuyorum
Bu antidepresanlar sanirim uyku yapiyor ondanmi acaba kilo verilemiyor,bir ark. da kullaniyordu…ben marta 1 yılımı doldurucam halen aynı yerdeyim antideprasan kullanıyorum ondan kilo aldım 97 olmuştum ilaca başlamadan ama şimdi
Hic kimildamak istemiyorum sürekli yatiyorum diyordu sonar onu yüzmeye tesvik ettik elhamdülillah ayda 3 kilo vererek güzel zayiflamisti.
…
Allah'ım tüm isteyenlere veirr inşallah bebiş.
Aminnnnnnnnnn insallah insallah insallah 
Ece senin bir elmalili karisimindan bahsediyor ama gecmise baktim göremedim tekrar yazabilirsin tarifini zahmet olmassa
selammmmmmmmmmmmm
malesef misafirlikten gururla dönemedim çünkü yedimhemde 2 tane tatlı ve 1 dilim börek
evde balık vardı sınırsız balık ve yarım ekmek yine sınırsız soğan salata :)
bugün yediklerimle 3 gün yaşarım desem yeridir
asucum harikaısn canım maşallah ya sen cumaya kadar daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah, akşamlara dikkat et ve erken yemeye çalış gerçekten çok fayda ediyor...herkese merhaba gününüz güzel olsun
ben de 78 i gördüm şükür
ece tahlil sonucun için netteki yazılanlara takılma canım beyzuş abla geçen demişti ya çok basit nedenleri olabiliyormuş bazı değerlerin yükselmesinin sen doktorla görüş yine içini de ferah tut canım
eee tamam o zaman sorun yok :))) götür annene...Ya bende cumadan beri resmen uçtum yiyorum ya resmen sinirsel ama biliyorum inşallah pazartesi itibariylre herşey düzelir bende eski halime dönerim.
ECEEEEEEEEE sakın üzülme benimde yüksek ilk öğrendiğimde çok korktum netten araştırdım tamam dedim tümör var eyyvah korktum hatta ağladım bile sonra doktora gittim d vitamin eksikliğinden kaynaklanıyodur büyük ihtimal dedi 15 gün d vitamini aldım tekrarladım tahlili yükselmişti zaten seninde düşükmüş drda sana aynısını söyliycek korkmaaa.
Aslında yapmıyorum inanırmısın evde un dahi yok bizim eşime dedim al diye şimdi kalanıda anneme götürcem gene olmucak evde.
Sokmadım eziyete kendimi yedim birer dilim hoppacık::)))
ah yavrum ya kıyamam hala aklı orada demek, uzun bir zaman sorabilir o sordukça sen geçiştir daha fazla düşünmesin yazık.sağol canım çocuk işte öyleler
hasta hasta birde donmuşşsun
geçmiş olsun bir iyleşemdin valla
hala bugün anne ben banyaoda kaldım ama birdaha kalmam dimi diyor sen çıkarmışsın kimse kalmasın diye dimi diyor
sağol canım
annenin dah iyi olmsına sevindim ablacım dmek ilaçlardanmış şükür
evet öyle hep kötüler aklıma geliyor napalım öyle
sağol ablacım
geçen televizyonda nilgün belgünü dinliyordum alışverişte kızını unutmuş eve gelmiş bir eksik var diye düşünüyordum aklıma geldi gittim aldım diyor
sen anlatınca aklıma o geldi
ama senin 3 tane zor valla
sağol canım
çok iyi şişlikler gider artık
dahada iyi verisin
umarım birşey yoktur merak etmem canım
başka alakasız şeylerde yükseltebiliyo bazı sonuçları
çok iyi 78 i görmene sevindim artık veriyorsun takılma bitti şükür
canım regl günün yaklaşmış olabilir mi hatırlarsan geçen haftada ben öyleydim ne bulsam yiyordum :) ama benim yaptığımı yapma bana kilo olarak döndü :) bu hafta verdim ama o haftanın acısı geçmedi :)iyi akşamlar
bana yardım edin
eşin yanında olduktan sonra inan sorun yok ve sen başaracaksın ben inanıyorum .sadece biraz sabır, biraz azim,biraz irade formül bu :)Selam kızlarrrrrrrrrr :122:
Canım geçmiş olsun inşallah şu an daha iyisindir
Dışlamak ne demek canım burada hepimiz aynı yola baş koymuşuz tabiki birbirimizi destekliyeceğizArada da olsa uğra ve düzenini bozma yeter bizde seni özlüyor ve seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?