Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar hoş geldin
okadarcık kaçamaktan ne olurki sen toparlarsın
benimde canım sürekli tatlı istiyordu 1 incir yedim geçti kahveyle beraber

canım ben çocuksuzken 5 ay eşim askerde kaldı.o zaman hamilede kaldım ve yanımda annem olmasına rağmen hayat bana o kadar zor geldiki...oysa hamilelik dışında hiçbir sıkıntımızda yoktu.sen hem çocuğunla hemde her iki tarafın büyükleriyle hemde evinin işleriyle tek başına uğraşıyorsun.bunu kolayla kimse kaldıramaz.Allah sana güç versin sağ salim kocacığında gelsin inşallah

teşekkürler canım ya 12 aydır nerdeyse olamadım içim sıkılmıştı iyi oldu çok sevindim.seninde olur inşallah.insülin direncin ve pko varmıydy banu???

başka neler yedin çörekotunu halen yutuyormusun .bu karışım işe yaramazmı diyorsun

canım çörek otunu 3 ay tam kullandım sonra ara verdim daha başlamadım ama faydalarına çok inanıyorum tekrardan başlamayı düşünüyorum.çörek otu yutarken yağını da boynumdaki et benlerinwe sürmüştüm çok küçüldüler. onada devam etmeyi düşünüyorum.bu karışımın çörekotuyla alakası yok .top karabiber(öğütülmemiş) kullan mutlaka toz olmasın onu dedim sadece.

canım ben evde mutlaka çiğ badem ve leblebi bulunduruyorum.kayısı arasına badem koyup yiyebilirsin.leblebide tok tutuyor çok su içilmesini sağlıoyr.leblebinin kalorisi de çok düşük bildiğim kadarıyla.öekinmeden ye bence böyle aç hissedeceğine.

ece bir avuç badem kırdım yedim valla hiç bastırmadı açlığımı
bide bildiğim kadarıyla senin 3 çocuğun var maşallah insülin direncin olduğunu söylemiştin sende peki pco var mı?
varsa maşallah nasıl oldu çocukların?
bide mesajının sonundA NE YAZDIĞINI ÇÖZEMEDİM VE ONUDA MERAK ETTİM

sağol banuşum iyiki varsınız...

slm arkadaşlar nasıl başaracaz yahu 90 kiloyum elma sirkesi içiyorum fayda edermi

düzeltme yapim bayanlar diyetmle beraber 90 na düştümdaha önce 97 kiloydum elma sirkesine şöyle bi göz attım sigarayı bıraktığımdan beri fenalardayım sigara aklıma geldikçe elma sirkeli bi su içim diyorum ağır ağır bakalım etkisi olcakmı 25 kilo fazlam kaldı bakalım verebilecekmiyim hem biraz azim hemde burda birbirimize destek oluruz diye düşündüm hergün yediklerimi buraya yazım egzersiz falan yassammı acaba

canım çekinmeden yazacaktım yanlış yazmışım

canım bende pco yoktu.insülin direnci de 5 ay önce öğrendim.5 ayddır diyetteyim ve çok şükür insülin direncim geçmiş .Allah'ım tüm isteyenlere veirr inşallah bebiş.

Evet canım doğru hatırlamışsın hem insülin direnci hemde pko var bende de :26:
Bende 5 ay evvel öğrendim ama testlerimi tekrarlatmadım. 15 tatili bekliyorum artık çocuklarıda alır büyük ihtimalle ayşenin yanına giderim hem görüşmüş oluruz hemde bir baktırmış olurum nasıl değerler diye.

slm arkadaşlar nasıl başaracaz yahu 90 kiloyum elma sirkesi içiyorum fayda edermi

İnşallah sende bir an önce sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın bizlerle. Elma sirkesini bende denedim ama bünyeye göre değişiyor herhalde bende pek fark olmadı inşallah sende olur
Bu arada aramıza hoşgeldin

.....ekşi hamur mayası yapıyormusun yada nasıl yapılır biliyormusun
ben denemek istiyorumda

......
Bu hafta başlayacağım canım yapımına, kullandığın malzemenin kalitesine, ortamın (evin) sıcaklığına göre 4 günle 1 hafta arasında sürüyor sanırım mayanın kıvamına gelmesi. Yaptıktan sonra daha sağlıklı bilgi verebilirim. Şimdiki bilgilerim internette yazılanlarla aynı :)

Daha önce hazır -kuru- maya ve eski hamur ile ekmek yapıyordum. Eski hamurla yaptığım ekmek mayasından portakal kadar ayırıp ertesi gün ya da sonraki gün ekstra maya
katmadan bu ayırdığım parça ile yoğurarak yapıyordum. Köy ekmeği gibi çok güzel oluyor ancak toplam mayalanma süresi 6-7 saati buluyor, benim gibi uçtum akıllı için diğeri daha pratik geliyordu. Ama hazır mayalardaki sentetik içerik de içime sinmiyor hiç.
Doğal beslenme platformlarındaki arkadaşlarımdan ve internetten tarifler okudum, tam buğday unu ve kuru üzüm ile yapmaya karar verdim. Mayayı beslemesi filan ince ayar istiyor, tohumdan bitki yetiştirmek gibi özenli bir iş :)) Ama prensipte basit bir işlem :)

Çok geçmiş olsun, bağışıklığın mı zayıfladı acaba? Üst üste geldi bu ara Kısa sürede temelli iyileşirsin umarım.
Bu çocukların ne yapacağı belli olmuyor gerçekten, neyse sağ sağlim olsunlar da... Bizim banyo kapısında kendiliğinden kilit var, çelik kapılarda bulunan tipte. Onu çevirmişti kızım, tekrar açamadı sonra. (bebekleri ile sohbet edecekmiş tuvaletini yaparken) Tornavida ile dışarıdan açmıştık biz de.
Balkon macerasını da ucuz atlatmışsınız. Tek teselli, daha dikkatli olmayı öğretiyor böyle olaylar. Kızım artık hiç bir kapıyı (arabadakiler dahil) sormadan açıp kapatmıyor.
Çok sevindim, maşallah teyzemize.
Canım, bence çok iyisin sen, sanırım topiğimizin boy/kilo oranına göre ideal kiloya en yakın üyesi sensin :) Toksin de var, 60'lardaki tek temsilcimiz ama beden kitle indeksi mi denir, boy/kilo oranı mı denir, ona göre sen ilk sıradasın galiba. Yanlış hatırlamıyorum değil mi, 1.80'e yakın boyun vardı? 72 ideal olur bence de, 3 çocuk doğurmuş olmak, o boyda o kiloda olmak harika olmalı. Nazar boncuğumuzu da koyalım, nazar değmesin
Tahlilllerine de sevindim, gözün aydın insülin direnci kalmamış. D vitaminini bir ampülle kolayca takviye edersin ve değerin hemen düzelir, zaten doktorun bilgi verecektir :)
Asuman süpersin, darısı başıma diyeceğim, bir dizi nazar boncuğu da sana Karın keyfini benim için de çıkar, seyretmeyi çok severim ama burada bir gün bile dayanmadı.

tebessum77 Allah evladini korumus cocuk iste ne yapacaklari cidden belli olmuyor demekki..

selammmmmmmmmmmmm
malesef misafirlikten gururla dönemedim çünkü yedim hemde 2 tane tatlı ve 1 dilim börek
evde balık vardı sınırsız balık ve yarım ekmek yine sınırsız soğan salata :)
bugün yediklerimle 3 gün yaşarım desem yeridir

eceeeeeeeeee canım senin çayı yaptım gerçekten güzel oldu ya akşam yemeğinden sonra içtim birde az önce ama sen büyük bardak demiştin ben 2 fincan kadar içtim az mı olmuş?

kızlar konu dışı ama çokkk canım sıkkın büyük kızım çokk bunalımda ders çalıştıramıyorum işi gücü evi dağıtma çantalarımı kıyafetlerimi topuklu AYAKKAILARIMI GİYME delircem kızıyorum dayanamıyorum bende küçükken giyerdim diyorum ellemiyorum ama sonu gelmiyo doğudayız öğretmene sorarsan iyi öğrenciler arasında diyo gel görki 1 dönemdir alfabeyi söktüler matematiğe yeni başladılar sabahtan beri babası ben 10 ar 10 ar saydırıyoruuz 30 la 90 ni karıştırıyo kızım 30 diyorum baştan başlıyo 10-20-90 yokk ağladım hırsımdan mutfaga girip yemek yememek içiin attım kendimi buraya ders çalışırken el illa ağzında kardeşi doğdu doğalı kıskançlık geçmed artıyo allah artıyo her dediği yapılıyo burda zor şartlarda mahrum hiç sosyal aktive yok ama mecburuz babamız burda evi memlekete götürsem daha kötü olacak anane babane yanında şimdiye kadar tek torun tek çocuktu kendimde hata arıyorum habire ama yetiştiremiyorum bende buanaldım artık dikkat eksikliği var sanırım netten araştırayım zaten oda olmasa yandım ben neyse kusura bakmayın hiç yapmadığım şeyi yaptım başınızı ağrıttım millette ne dertler var benimkii dert deil işte sabır sabırrr saıırr biraz sanırımmm

:)
misafirlikte insan dayanamiyor ki menüde harikaymis tam balik zamani yani yaninada börek olunca dayanmasi cok güc :)
bir kac gün dengeleyince birsey olmuyor arada kacamaklar cünkü vucutunda ihtiyaci var ,metabolizmayada iyi geliyor diye okumustum.

asucum harikaısn canım maşallah ya sen cumaya kadar daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah, akşamlara dikkat et ve erken yemeye çalış gerçekten çok fayda ediyor...
bende bugün yaptım inşalalh fayda eder :)
eee tamam o zaman sorun yok :))) götür annene...
ah yavrum ya kıyamam hala aklı orada demek, uzun bir zaman sorabilir o sordukça sen geçiştir daha fazla düşünmesin yazık.
canım regl günün yaklaşmış olabilir mi hatırlarsan geçen haftada ben öyleydim ne bulsam yiyordum :) ama benim yaptığımı yapma bana kilo olarak döndü :) bu hafta verdim ama o haftanın acısı geçmedi :)
eşin yanında olduktan sonra inan sorun yok ve sen başaracaksın ben inanıyorum .sadece biraz sabır, biraz azim,biraz irade formül bu :)

hoşgeldin canım bende içmiyorum ama çokta iyi olmadığını biliyorum mideye zararlı .bir komşumuzun midesi delinmişti bu yüzden tamam kadın çok zayıfladı ama sağlığı gitti eeee ne fayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…