kızlar konu dışı ama çokkk canım sıkkın büyük kızım çokk bunalımda ders çalıştıramıyorum işi gücü evi dağıtma çantalarımı kıyafetlerimi topuklu AYAKKAILARIMI GİYME delircem kızıyorum dayanamıyorum bende küçükken giyerdim diyorum ellemiyorum ama sonu gelmiyo doğudayız öğretmene sorarsan iyi öğrenciler arasında diyo gel görki 1 dönemdir alfabeyi söktüler matematiğe yeni başladılar sabahtan beri babası ben 10 ar 10 ar saydırıyoruuz 30 la 90 ni karıştırıyo kızım 30 diyorum baştan başlıyo 10-20-90 yokk ağladım hırsımdan mutfaga girip yemek yememek içiin attım kendimi buraya ders çalışırken el illa ağzında kardeşi doğdu doğalı kıskançlık geçmed artıyo allah artıyo her dediği yapılıyo burda zor şartlarda mahrum hiç sosyal aktive yok ama mecburuz babamız burda evi memlekete götürsem daha kötü olacak anane babane yanında şimdiye kadar tek torun tek çocuktu kendimde hata arıyorum habire ama yetiştiremiyorum bende buanaldım artık dikkat eksikliği var sanırım netten araştırayım zaten oda olmasa yandım ben neyse kusura bakmayın hiç yapmadığım şeyi yaptım başınızı ağrıttım millette ne dertler var benimkii dert deil işte sabır sabırrr saıırr biraz sanırımmm
:)
misafirlikte insan dayanamiyor ki menüde harikaymis tam balik zamani yani yaninada börek olunca dayanmasi cok güc :)
bir kac gün dengeleyince birsey olmuyor arada kacamaklar cünkü vucutunda ihtiyaci var ,metabolizmayada iyi geliyor diye okumustum.
ahhh canım malesef öyle :) balığı biz yaptık sözde evde yedim ama bir karadenizli olarak dayanamadım işte:)
balıkta ekmeksiz olmuyor yani ben yarım ekmekle yiyorum :) normalde hiç yemem balıkla ne oluyorsa artık yemediğimide yiyorum :))))
bana iyi geldiği kesinde metabolizmam ne der bilemiyorum
canım ya neden öğretmeni matematiği hiç vermemiş öyle şey mi olur ? beraber ilerlemesi gerekir tamam öncelik okumayı öğrenmesidir ama yarım dönemde buna harcanmaz ki.kızlar konu dışı ama çokkk canım sıkkın büyük kızım çokk bunalımda ders çalıştıramıyorum işi gücü evi dağıtma çantalarımı kıyafetlerimi topuklu AYAKKAILARIMI GİYME delircem kızıyorum dayanamıyorum bende küçükken giyerdim diyorum ellemiyorum ama sonu gelmiyo doğudayız öğretmene sorarsan iyi öğrenciler arasında diyo gel görki 1 dönemdir alfabeyi söktüler matematiğe yeni başladılar sabahtan beri babası ben 10 ar 10 ar saydırıyoruuz 30 la 90 ni karıştırıyo kızım 30 diyorum baştan başlıyo 10-20-90 yokk ağladım hırsımdan mutfaga girip yemek yememek içiin attım kendimi buraya ders çalışırken el illa ağzında kardeşi doğdu doğalı kıskançlık geçmed artıyo allah artıyo her dediği yapılıyo burda zor şartlarda mahrum hiç sosyal aktive yok ama mecburuz babamız burda evi memlekete götürsem daha kötü olacak anane babane yanında şimdiye kadar tek torun tek çocuktu kendimde hata arıyorum habire ama yetiştiremiyorum bende buanaldım artık dikkat eksikliği var sanırım netten araştırayım zaten oda olmasa yandım ben neyse kusura bakmayın hiç yapmadığım şeyi yaptım başınızı ağrıttım millette ne dertler var benimkii dert deil işte sabır sabırrr saıırr biraz sanırımmm
metabolizma bayram etmistir :)
selammmmmmmmmmmmm
malesef misafirlikten gururla dönemedim çünkü yedimhemde 2 tane tatlı ve 1 dilim börek
evde balık vardı sınırsız balık ve yarım ekmek yine sınırsız soğan salata :)
bugün yediklerimle 3 gün yaşarım desem yeridir
eceeeeeeeeee canım senin çayı yaptım gerçekten güzel oldu ya akşam yemeğinden sonra içtim birde az önce ama sen büyük bardak demiştin ben 2 fincan kadar içtim az mı olmuş?
canım hoşgeldin inşallah vermişsindirslm ben 25 yaşında ve 106 kiloyum. diyetisyene gittim 25 gün oldu ancak tartılmıyorum bir hafta sonra tekrar randevum var bakalım kaç kilo vermişim çok heyecenlıyım.. eğer işe yaradıysa diyet listemi sizlerle paylaşıcam ayrıca böyle bi grup olması çok iyi olmuş sonuçta 50 kg olan insanlarla bizim yediklerimiz aynı olamaz dimi ama??
Canım merak etme sen nasılsa eritirsin bir iki güne kadar yediklerini
Okadar güzel kilo vermişken tekrar almayı kimse göze almaz dimi ama
Ben sana güveniyorum cumaya kadar başka kaçamak yapmazsın ve azda olsa eksi bildirim yaparsın nasılsa o yüzden takma kafana güzelim
canım hoşgeldin inşallah vermişsindir
eritmem lazım banum :) neyse ecenin iksiri işe yarar inşalalh bendede ona güveniyorum :)
kesinlikle almak istemiyorum verdim gitti artık
canım sağol güvenini boşa çıkarmam inşallah
Geçmiş birikmiş okudum geldim Ankara'da hala kar yağıyor okullar tatil olacak mı diye bekliyorum büyük kızım okula gidiyor yatana kadar tatil haberi bekledi o yattı ben bekliyorum çocukluğumu hatırladım geç saatlere kadar tatil haberi beklerdim
iyi geceler gece kuşları toplanmışsınız
bende geldim
Hoşgeldinnnnnnnnnnnn
Nasılsın bakimhafta sonu umarım az hasarlı geçmiştir
iyi akşamlar
bana yardım edin
kendimi sürekli aç hissediyorum 2 gün önce yediğim iki ddilim ekmek beni doyururken şimdi yetmiyor
sürekli açım ve canım çok tatlı yemek istiyor niye böyle oldum nasıl geçer ki bu durum diyetimi bozmaktan korkuyorum
Nescafe banada çok iyi geliyor canım sakarin kullanıyosan muhakkak koy şeker yerine daha iyi olur.yani neskafe içsem açlık hissim geçecek mi yoksa tarçın mı geçiriyor açlık hissini
Hangisini kullanıyosun fadime bende kullanıyorum lus..l.iyisin maşallah ben marta 1 yılımı doldurucam halen aynı yerdeyim antideprasan kullanıyorum ondan kilo aldım 97 olmuştum ilaca başlamadan ama şimdi
Hadi az kalmış tamamenmi dönüyor gidicekmi tekrar.ece78 canım beni nasıl iyi anlamışsın vall tek başıma bir sürü şeyle uğraşmaktan yoruldum herşeyde üstüse geldi
geçen çekmeceyi tornavida ile tamire çalışıyorum güldü kaynanam erkek işide yapıyorsun dedi eee napyım kim yapacak mecbur
eşimin gelişine az kaldı çarşambaya geliyor
Afiyet olsun arad kaçamakta lazım nursena.iyi akşamlar kızlarrr nazar değdim kendime eşimle çıkmaya başladığımız gündü tabi çıktık dışarı yemeğe hadi dedim dürüm falan yemeyeyim 2 lahmacun yedim eve geldim eşim ciizkek almış bimden yedim 1 dlm adet yaklaştı canım tatlı cekiyodu zaten pişmanım başım ağrıyooo off yaniiiiiiiiiii eksiye gidiyodum ne güzel gene şaşırttım
kociş ayakkabı aldı bana bugünde ye diye gaza getirdi aman yemmemm bidaha töbeeee :2:
bu arada ecceee o karışımdan kaynattım sabah 1 bardak akşam 1 bardak içtim hoş yedikleriimin yanında neye yarıyacaksaaaaaaa
Özlem ne oluyor bize yaaa sende bende dağıttık valla.selammmmmmmmmmmmm
malesef misafirlikten gururla dönemedim çünkü yedimhemde 2 tane tatlı ve 1 dilim börek
evde balık vardı sınırsız balık ve yarım ekmek yine sınırsız soğan salata :)
bugün yediklerimle 3 gün yaşarım desem yeridir
eceeeeeeeeee canım senin çayı yaptım gerçekten güzel oldu ya akşam yemeğinden sonra içtim birde az önce ama sen büyük bardak demiştin ben 2 fincan kadar içtim az mı olmuş?
Olurmu nursena hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz bizler gerçekteki arkadaşlarımızdan daha çok görüşüyoruz daha çok dertlerimizi kimsenin bilmediği sırlarımızı dahi burda paylaşıyoruz keşke hepimiz birbirmize yardım edebilsek inşallah en kısa zamanda düzelir daha çok küçük sevgi ve anlayış herşeyi çözer.kızlar konu dışı ama çokkk canım sıkkın büyük kızım çokk bunalımda ders çalıştıramıyorum işi gücü evi dağıtma çantalarımı kıyafetlerimi topuklu AYAKKAILARIMI GİYME delircem kızıyorum dayanamıyorum bende küçükken giyerdim diyorum ellemiyorum ama sonu gelmiyo doğudayız öğretmene sorarsan iyi öğrenciler arasında diyo gel görki 1 dönemdir alfabeyi söktüler matematiğe yeni başladılar sabahtan beri babası ben 10 ar 10 ar saydırıyoruuz 30 la 90 ni karıştırıyo kızım 30 diyorum baştan başlıyo 10-20-90 yokk ağladım hırsımdan mutfaga girip yemek yememek içiin attım kendimi buraya ders çalışırken el illa ağzında kardeşi doğdu doğalı kıskançlık geçmed artıyo allah artıyo her dediği yapılıyo burda zor şartlarda mahrum hiç sosyal aktive yok ama mecburuz babamız burda evi memlekete götürsem daha kötü olacak anane babane yanında şimdiye kadar tek torun tek çocuktu kendimde hata arıyorum habire ama yetiştiremiyorum bende buanaldım artık dikkat eksikliği var sanırım netten araştırayım zaten oda olmasa yandım ben neyse kusura bakmayın hiç yapmadığım şeyi yaptım başınızı ağrıttım millette ne dertler var benimkii dert deil işte sabır sabırrr saıırr biraz sanırımmm
Dimi ya bende ne sevinirdim tatil olunca...Geçmiş birikmiş okudum geldim Ankara'da hala kar yağıyor okullar tatil olacak mı diye bekliyorum büyük kızım okula gidiyor yatana kadar tatil haberi bekledi o yattı ben bekliyorum çocukluğumu hatırladım geç saatlere kadar tatil haberi beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?