Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çıkıcam şimdi 3bucukta diyetisyen randevum var kaç kilo aldım bakalım
yrn görüşürüz iyi bakın kendinize allah emanet olun

tombul kelebekim sen benden 2 kilo öndesin ama geçen sene 120lerden düşemiyorduk 110larda ne kadar mutluyuz değilmi hele bide 99 gördüğüm zamanki sevincimi düşündüğümde sürekli yüzümde güller açıyor...inş en yakın zamanda düşeriz ..ben kendi adıma insana benzemeye başladım giydiğimi daha çok yakıştırıyorum herkez çok farkediyor sürekkli iltifat alıyorum, birde 10 kilo sonra görsünler beni...sen zayıflayamazsın boğazını tutamıyorsun, yeme yeme, diye sürekli eleştirenler şu anda şaşırıp kalıyorlar hayret bişi yaaaaa zamanında yeme diyorduk bak nasıl başardın diyorlar....

selam ben geldim , 90 üzeri değilim , ama 90 a az kaldı 88 im. bir an önce zayıflamak istiyorum , daha da fazla almadan , anlıcanız yardımlarınıza ve engin tecrübelerinize ihtiyacım var ,
Hosgeldin canimciiiiiimmmmmmmm hadi bakalim insallah sende verirsin kilolarini
Cok sevindim seni burda gördügüme öptüm kocaman kocamannn...

günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım
Insallah dahada iyi olur cnm cocuk hastaligi cok zor oluyor gercekten
herkeslere günaydııın..nihayet karı gördük istanbul daaaa.....ayşem geçmiş olsun düzelmiş emir.....
Banada gönder banada gönder bende istiyorum ama :26::26::26:
merhaba arkadaşlarım.nasılsınız.giremedim 2 gündür.Çok sayfa birikmiş oğlum hasta düzelmedi hala.gece gelirim inşallah.görüşmek üzere
Oglusuna gecmis olsun cnm insallah cabucak toparlanir

Of offfff sizin verdiginiz kilolari keske bende verebilseydim bravo valla

tamam canım senin niyetine oynarım ama kar durdu bugün az daha yağaydı....

allah sana da nasip eder inş....

az oyanın da ben de yakalıyyayım sizi....

Valla haklısın canım gerçekten kilo verdikçe mutlu oluyoruz tez zamanda şu 99u bir görebilsek daha da mutlu olucaz inşallah

az oyanın da ben de yakalıyyayım sizi....

Valla ben gayet oyalanarak gidiyorum zaten kaç ay oldu başlayalım hala 99 görcez sen bize yetişir sollar geçersin maşallah

Kizlar bugün düne gör -400deyim. bende bisi anlamadim dün +200 deydim bugün -400olmusum. Ama iyi olmus moralim yerine geldi.
Az pirincli pirasa yemegimi yedim bir tabak ekmeksiz. Simdide elmali tarcinli karisimdan icicem. Komsum aradi oturmaya gelicekmis. Gideyimde 5 dk da hamuru yogurayim pizza yapicam cocuklar yer hem diye düsündüm umarim ben yemem. Buzlukta sarmam vardi onuda cikarayim bide yanina kek daha ne olsun degilmi
Haydin kizlarkactim simdi ben aksama görüsürüz muck muck kendinize iyi bakin heryerde kar varmis aman hasta olmayinnn...

Son düzenleme:
ilknur verirsin canım ne olacakki bizim gibi pes etme bak ,bizimde çok veremediğimiz günler oldu ben artık üç senedir ancak hızlandırdım...

saferan verirsin canım o kadar kiloyuda sen verdin, ama bekliyemicem çünki biran önce 99 olmak için sabırsızlanıyorum 14 senedir görmedim çünki ikili rakamları ,inşallah bu azmim ve isteğim hiç bitmez...

tombulkelebeğim benim metabolizmam hiç çalışmıyor leslie ile çalışmaya başladı biraz ama en fazla yarım saat yapabiliyorum yada 45 dak 1 saate bir türlü çıkaramadım iki aydır....

Bende şu ana kadar yediklerimi yazayım
Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği (kendim yaptım)
1 kk peynir
yeşillik
limonlu çay şekersiz

öğlen:
1 tavuk baget
1 dilim tam buğday ekmeği
bol salata
1 kase yoğurt

saat 4'e geliyor ara yerim şimdi
1 yağsız tost
1bardak süt
1 portakal

oralarda yağmadı mı halaaa..

allah mı söyleetti kız inş....

valllaaa geliyoom..yakalarsam...karışmam...

Sonunda bu gün biraz iştahım kapandı şükür.Sabahtan beri kaçamaksız geçirdim 1.5 saat sonra da son mamamı yer kapatırım gübü.Artık 5.5 diyince son yemeğimi yiyim diyorum öyle güzel kilo veriyorum bunu anladım.

bugün güne yine mercimek çorbası ile başladım yarım kase kadar,şimdide koca bir kupa türk kahveli tarçınlı süt içiyorum yanında da 6 tane kuru kayısı getirmiştim ama 4 ünü yedim.Ahh bir de şu kasıklarımdaki ve idrar yollarımdaki sancı olmasa zil takıp oynuycam iştahım kapandı diye Rabbim hepimize güç versin kilo verme konusunda ya cidden ne meşakkatli bir iş bu

Şöyle 20-25 kilo verdiğimi hayal bile edemiyorum ben mesela.Hayatımda en çok verdiğim kilo 18.2005 te diyetisyen+ilaçlarla.Keşke hiç bulaşmasaydım ilaca filan off offff sonrası böyle oldu işte aldıkça aldım.

Canım benim yaa inşallah 2 li rakamları öyle sağlıklı ve kolay bir hızla verirsin ki sen bile hayret edersin.Seni okurken 6-7 senedir neredeyse hiç 7 li rakamları görmediğimi hatırladım.Hatta 2007 yılından beri sanırım 8 li rakamlarıda görmemiştim.Şükür bu günüme ama inşallah artık duraklama dönemini geçmişimdir ben de.

Mutluuuuuuuuuuuu büyükçekmecede kar kalktı mı burda yerlerde az kaldı.Uff yine tam göremeden karı bitti sanırım.
Bu arada dün büyükçekmece diyince sen yazın beraber yürürüz istersen demiştim ama görmedin sanırım.Albatros sahilde yürüyordun sen de dimi?

yok sekerim ben mimarbada yuruyorum. havalar az toparlansın baslayacam yine... büyükçekmeceye tüm yaz 4 5 kere gitmişimdir en fazla

kar duruyor çojkkkk soğuk ama yyağis yok

maşallah çok tatlı çokkkk güler yüzlü, maşallah. gülümsemesi her daim yüzünde ışıldasın. bayıldım.Allah analı babalı büyütsün.

amin canım cümlesinin inş. bizimki biraz foto çekinmeyi sever. oğlum çekiyom dediğinde ağlıyosa bile susup gülümser

KIŞIN METABOLİZMASI YAVAŞLAYANLAR VE İŞTAHI AÇILANLAR İŞTE SİZE SÜPER ÖNERİ.....
Buğday kıtırı ile tanışın. Sınırsızca yiyebilsem, beni tok tutsa, kalorisi çok düşük olsa… İşte artık hayaller gerçek oldu kocaman bir paket sadece 70 kal oldu. Buğday kıtırı ile tanışın gece dizileriniz daha düşük kalorili geçsin.
dytsn Elvan odabaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…