günaydın canım küçükken çok oluyor hastalık benimkide çok öksürüyor ballı zencefil yaptım yarım çay kaşıgı verdim şeker diye kusacaktı bağırıyor sen napıyosunnn diye bıdığım
herkeslere günaydııın..nihayet karı gördük istanbul daaaa.....ayşem geçmiş olsun düzelmiş emir.....
mis gibi oldu ama gelde bugün bak yine aynı :)))2 yemek kaşığı bulgur 1 dilim ekmek yerine geçiyor
inşallah iyi çıkar sonuçlar hadi bakalım sende salıdan itibaren diyete devam edersin
bol bol mekik çekmen lazım birde ,yarım memik ,ayaklar yukarda mekik, yana mekik vs sırt üstü yatarken ayakları yavaş yavaş yerden kaldırıp indirme hareketi varya oda alt karın kasları için özelliklede onu yapman lazım
yanlarda varsa omuzuna sopa alıp belden vucudu dödürme hareketi iyi birde ellere ağırlık alıp yanlara eğilme hareketi
anlatamadıysam tam ayrıntılıda açıklarım canım
hadibakalım hayırlısı
ilk gün ben evde olacam gitmeyecem diye problem çıkartmadı ise korkma
oh misler gibi olmuştur
bende dün yaptım kızımda vileda ile yerleri sildi artık küçük bir yardımcım var
geçmiş olsun oğluna
allah kolaylık versin 3 tane zor
meraklanma sen geçen hafta 2 haftalık kilo verdin
kızına geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktuda çabuk atlatır ama salgında var bu ara
mücvre için tavada pişince güzel olmuyor ama mücver fırında ve susamlı güzel oluyor
çok iyi olmuş valla erken kalman iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama kızım tıkırtıda uyanır birde gözünü açıp kontrol eder beni göremedimi diyorki
sen kalmışsın ben kalkmayı unutmuşum diyor erken bile olsa daha uykusu bile olsa bende uyuyorum valla
zor iyleşir fazla oynatma çoksa su gelmesin o nasıl olacaksa
bizde seni özledik nasılsın
kolay gelsin
bence sende izlemelisin o zaman anlarsın :) ay uyumayan neysede yemeyen çocuk en zoru ya benimkide aynı akla karayı seçiyorum yedirene kadar ,tatlı şeyleri yiyor ancak çorba gibi şeyleri yemiyor sırf yesin tadı olsun diye azda olsa tuz atıyorum ama banamısın demiyor yaablamda söylüyor sana benzetiyoruz diyor(umutsuz ev kadınlarındaki kadına) bende izlemek istiyorum aslında ama hiç izlemedim bi ara baştan başlayıp izlerim ama hangi ara:)))
eşim işten gelince yemek yedirdik ama sanırım 1,5 saat fln sürdü.ortancamın hiç yeme problemi yoktu kreşe gidene kadar.bugnü yeşil mercimek yemeği yaptım ben çok severim daha tadına bakmadan kaka gibi yemem ben bunu dedi.onu yedirene kadar canımız çıktı.yok daha ilk yudumda öğürüyor gibi yapıyor daha tadını bile anlamadan öğürtü sesi geldi yani....neyse bende inat ettim biliyorumki yiyebilir .ama biraz uzun sürdü işte.sonra da güya doymuştu bir tabakta mantı yedi:)))bebişim de çok mızmız o na da yemek yediremiyorum.sütçümüz süt getirmedi bende hazır yoğrut aldırdım eşime. o kadar uğraşıp yaptığım mamaları yemedi ama hazır yoğurt yedi iyimi?sonra tüm gün ödev yaptırdım oğluma daha da bitmedi.kızıma masal okudum.evi hiç temizlemedim desem yeridir sadece dağınıklık toplayabildim bi de yemek yaptım topladım o kadar.offf
hem de ne lesli:)))ama ev küçük onların peşinde dolanmak spor sayılmaz canım yaa.keşke sayılsa
çok geçmiş olsun sizede.gerçektn normalde bile aralarını bulmak idare etmek zor iken bide hastalarken çok daha zor oluyor herşey.senin yaramazda ablasını senle paylaşmaya tahammül edemedi demekne güzel okula gidiyordu kızcağız sen tamamen oğlana kalıyordun. kızın gelene kadar da ablasını özlemiş oluyordu doğal olarak.ama bugün işler ters gitti ona göre:)))benim bebişim bile aynısını yapıyor.normalde çocuklar okuldan gelince çok seviniyor özlemiş oluyor ama biri hasta ve evdeyse bana daha bi düşüyor.benim kucağama fln yatmalarına gıck oluyor belli ediyor yani:)))
3 numaram 9 gün sonra yaşını doldurcak teyzesi
midene dokunmuyorsa yapabilirsin ne güzl yazın yapmışsın.yeşil çay bende sevmiyorum yaaa .bide hazırlaması zor geliyor sıcak su ısıt bi de sevmediğin bişi için(
hoş kadınsın yaw.nickin garip kaldı buralarda
ya bişi sorcam kızlar,özellikle özlem ve banu siz bilirsiniz kesin,melis yok ortalarda nereye kayboldu?
canım sıkılıyoooooooooooooo benimmmmm
nevin nasıl oldun cnm
beyzuş ablam saol normalde hbr verirdim kendimi sorumsuz hissettim o yüzden
yenacım arkadaşını çocuguna çok çok sevindim bizler bi ateşle nasıl perişan oluyoruz
rabbim tüm hastaların yar ve yardımcısı olsun inş. (amin)
işe geldim canım bugün sıkıldım evde birde çok işim birikmiştir diye..uff acayip uykum var iğneleri yiyorum sabah akşam 8 oldu işte biraz düzelme var hamd olsun..senin oğlunda daha daa iyi olur inşallahh..
Günaydın kızlar
Son zamanlarda düzenli giremiyordum buraya ama bugün yine rejime başladım devamlı girmeye özen göstericem yine. Çünkü ürikasitim yine yükseldi sanırım kolumun ağrısı yine başladı. Stresten mi sıkıntıdan mı anlamadım İstanbulda hiçbiryerim ağırmadı Erzuruma döndüğümden beri heryerim sürekli ağırıyorİnsülin direnci ilacım bitti yarın doktora gidicem + gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım ürikasit ne seviyede
Bu arada çok güzel haberlerim de varLCW dan kendime 48 beden pantolon aldım benim kocaaaaaaa totoşuma 48 beden oldu yaaa 46 beden de uzun mont aldım Annem vucudun kıza benzemeye başladı dedi Kilo veremesemde incelmenin tadı bir başka Bundan sonra çok daha rahat kıyafet bulabileceğimi bilmek pahabiçilemez
günaydın cnm
güle güle iyi günlerde giy aldıklarını zayıflada belinden düşsün inşallah :))
inşallah inşallahyazın aldıklarım belimden düşüyor artık yaza kadar bunlarda düşer inşallah
Günaydın kızlar
Son zamanlarda düzenli giremiyordum buraya ama bugün yine rejime başladım devamlı girmeye özen göstericem yine. Çünkü ürikasitim yine yükseldi sanırım kolumun ağrısı yine başladı. Stresten mi sıkıntıdan mı anlamadım İstanbulda hiçbiryerim ağırmadı Erzuruma döndüğümden beri heryerim sürekli ağırıyorİnsülin direnci ilacım bitti yarın doktora gidicem + gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım ürikasit ne seviyede
Bu arada çok güzel haberlerim de varLCW dan kendime 48 beden pantolon aldım benim kocaaaaaaa totoşuma 48 beden oldu yaaa 46 beden de uzun mont aldım Annem vucudun kıza benzemeye başladı dedi Kilo veremesemde incelmenin tadı bir başka Bundan sonra çok daha rahat kıyafet bulabileceğimi bilmek pahabiçilemez
canım sıkılıyoooooooooooooo benimmmmm
nevin nasıl oldun cnm
beyzuş ablam saol normalde hbr verirdim kendimi sorumsuz hissettim o yüzden
yenacım arkadaşını çocuguna çok çok sevindim bizler bi ateşle nasıl perişan oluyoruz
rabbim tüm hastaların yar ve yardımcısı olsun inş. (amin)
iyi çıktı canım şükür takip edileceğima ama bebiş için beklicem biraz daha bu yüzdencnm benim çok geçmiş olsun kistin iyi huylu olmasına da çok sevindim ayrıca :)
benimde motivasyonum yerlerdee.bugün iştahım açılmaya başladııı hep beraber birbrimizi motive etmeliyizzz nisana ne kaldı şurda...ayseeeeeeee beni motive ettttttttttttt plizzzzzz ne olacak bu yeme halim.
ayseeeeeeee beni motive ettttttttttttt plizzzzzz ne olacak bu yeme halim.
ece canım ev küçük diye üzülme hatta sevin. aynı koşturmayı 200m2 bir evde yaptığını düşünsene. her yerde oyuncak. her yerde koşan çocuklar ooo. ne curcunaablamda söylüyor sana benzetiyoruz diyor(umutsuz ev kadınlarındaki kadına) bende izlemek istiyorum aslında ama hiç izlemedim bi ara baştan başlayıp izlerim ama hangi ara:)))
eşim işten gelince yemek yedirdik ama sanırım 1,5 saat fln sürdü.ortancamın hiç yeme problemi yoktu kreşe gidene kadar.bugnü yeşil mercimek yemeği yaptım ben çok severim daha tadına bakmadan kaka gibi yemem ben bunu dedi.onu yedirene kadar canımız çıktı.yok daha ilk yudumda öğürüyor gibi yapıyor daha tadını bile anlamadan öğürtü sesi geldi yani....neyse bende inat ettim biliyorumki yiyebilir .ama biraz uzun sürdü işte.sonra da güya doymuştu bir tabakta mantı yedi:)))bebişim de çok mızmız o na da yemek yediremiyorum.sütçümüz süt getirmedi bende hazır yoğrut aldırdım eşime. o kadar uğraşıp yaptığım mamaları yemedi ama hazır yoğurt yedi iyimi?sonra tüm gün ödev yaptırdım oğluma daha da bitmedi.kızıma masal okudum.evi hiç temizlemedim desem yeridir sadece dağınıklık toplayabildim bi de yemek yaptım topladım o kadar.offf
hem de ne lesli:)))ama ev küçük onların peşinde dolanmak spor sayılmaz canım yaa.keşke sayılsa
çok geçmiş olsun sizede.gerçektn normalde bile aralarını bulmak idare etmek zor iken bide hastalarken çok daha zor oluyor herşey.senin yaramazda ablasını senle paylaşmaya tahammül edemedi demekne güzel okula gidiyordu kızcağız sen tamamen oğlana kalıyordun. kızın gelene kadar da ablasını özlemiş oluyordu doğal olarak.ama bugün işler ters gitti ona göre:)))benim bebişim bile aynısını yapıyor.normalde çocuklar okuldan gelince çok seviniyor özlemiş oluyor ama biri hasta ve evdeyse bana daha bi düşüyor.benim kucağama fln yatmalarına gıck oluyor belli ediyor yani:)))
3 numaram 9 gün sonra yaşını doldurcak teyzesi
midene dokunmuyorsa yapabilirsin ne güzl yazın yapmışsın.yeşil çay bende sevmiyorum yaaa .bide hazırlaması zor geliyor sıcak su ısıt bi de sevmediğin bişi için(
hoş kadınsın yaw.nickin garip kaldı buralarda
canım bende siteye ilk geldiğimde hayal gibiydi. ama burası öyle motive ediciki. kaçak bişey yediğim zaman ayy kızlar kızcak diyodum. eşim çok dalga geçmiştir benle. tanımıyon etmiyon kızsalar ne olcak diyeEfsunlu masallah ne güzel kilo vermissin darisi basima gerci ben o kilolara inecegimi hayal bile etmiyorum :)
çok geçmiş olsun canım. çocuğun kılına zarar gelince aile daha bir harap oluyor. rabbim evladıyla sınamasın kimseyi.günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım
benim içinde oynasaydınız azcık. burası yüksek. 3 gündür kar var ama ben daha bırak bina kapısını evin kapısından dışarı çıkmadım. acayip üşüyorum yaa. benim içinde oyna bidahakinedün akşam nihayet başakşehire de kar geldiii...1 saatte her yer kardı...........sonraaa ablam aradı 10 da 13 yaşında ki yeğeni
min doğumgünüymüş sürpriz yapalım 15 dakkika yürüme mesafesinde pastane var gidip kutlayalım dedi...beraber çoluk çocuk kar altında yürüdük kar altında oturup pasta üflediik...yeğenime sürpriz oldu çocuklar kartopu oynadı tabii bizde çok güzeldiii....
geçmiş olsun canım.işe geldim canım bugün sıkıldım evde birde çok işim birikmiştir diye..uff acayip uykum var iğneleri yiyorum sabah akşam 8 oldu işte biraz düzelme var hamd olsun..senin oğlunda daha daa iyi olur inşallahh..
Günaydın kızlar
kelin ilacı olsa başına sürermiş demicem :)
cnm yaaa hadi bi 10 kilo verelim de alışverişe çıkalım beraber
ye ye nereye kadar cnm yaa bende öyleydim kaç gündür ama bugün diyetisyen toparlıcak beni((
yaa mutluuuu bide çok korkuyorum ben bugun hatta dün regl olmam lazımdı doğum kontrol hapı kullandığım için hiç şaşmazdı ama tık yok ve normalde çok sancım olur kasık agrısı falan oda yok hamile isem yandım bennnnnnnnnn binde bir de olsa bu ihtimal gözümü çok korkutuyo
kelin ilacı olsa başına sürermiş demicem :)
cnm yaaa hadi bi 10 kilo verelim de alışverişe çıkalım beraber
ye ye nereye kadar cnm yaa bende öyleydim kaç gündür ama bugün diyetisyen toparlıcak beni((
yaa mutluuuu bide çok korkuyorum ben bugun hatta dün regl olmam lazımdı doğum kontrol hapı kullandığım için hiç şaşmazdı ama tık yok ve normalde çok sancım olur kasık agrısı falan oda yok hamile isem yandım bennnnnnnnnn binde bir de olsa bu ihtimal gözümü çok korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?