hayırlısı olsun aysem. hemen test yap bak bekleme boşuna 3-5 lira testler var.
ben de bu bandırmada diyetisyen varmış olmazsa bi gittiyim de uğrayayım hormonlara felan baktiriim.
canım bende siteye ilk geldiğimde hayal gibiydi. ama burası öyle motive ediciki. kaçak bişey yediğim zaman ayy kızlar kızcak diyodum. eşim çok dalga geçmiştir benle. tanımıyon etmiyon kızsalar ne olcak diyeama ciddi alırsan ve önemsersen (ki burdaki kızlar buraya gelen herkesi öenmsiyor) güzel yol alıyosun. ama benim gibi kaçak göçek gelirsen olmuyor tabii
............çok korkuyorum ben bugun hatta dün regl olmam lazımdı doğum kontrol hapı kullandığım için hiç şaşmazdı ama tık yok ve normalde çok sancım olur kasık agrısı falan oda yok hamile isem yandım bennnnnnnnnn binde bir de olsa bu ihtimal gözümü çok korkutuyo
Allah hepinizden razi olsun buraya ilk yazdigim günden beri
cok motive oluyorum zayiflamaya ,cumadan cumaya bir hedef olustu kendime insallah daim olur desteklerinizle .
hic korkma ayse benim 16 yildir olmuyor..bana verirsin bakip büyütüp yollarim sana geriye :)
tabi saka bir yana ..bazen diette etkileyebiliyor düzensiz olabiliyor insallah korktugun gibi degildir
benmkiler de bi düşüyo bi sıkıyo
günler aylar böyle obez geçiyo işte
23 kilo vermenin mükafati bu olmali
güle güle giy aldiklarini tombulkelebekim
insallah sagliginda iyi olur
canım senin istanbul maceranı merak ettim aslında ama girip takip edemedim. nasıldı? yanlış hatırlamıyorsam uçakla gidememiştin demi?
tombulum kelebekim nişan ne zmn
merhaba arkadaşlarım.nasılsınız.giremedim 2 gündür.Çok sayfa birikmiş oğlum hasta düzelmedi hala.gece gelirim inşallah.görüşmek üzere
ahhh ahhhh ben bi bilsem
Aramız limoni son bikaç gündür zatenAma yaza beni ailesiyle tanıştıracağını söylemişti. 2013 evlilik düşünüyoruz da nişan ne zaman olur onu hiç bilmiyorum :44:
teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlarım.nasılsınız.giremedim 2 gündür.çok sayfa birikmiş oğlum hasta düzelmedi hala.gece gelirim inşallah.görüşmek üzere
kelin ilacı olsa başına sürermiş demicem :)
cnm yaaa hadi bi 10 kilo verelim de alışverişe çıkalım beraber
ye ye nereye kadar cnm yaa bende öyleydim kaç gündür ama bugün diyetisyen toparlıcak beni((
yaa mutluuuu bide çok korkuyorum ben bugun hatta dün regl olmam lazımdı doğum kontrol hapı kullandığım için hiç şaşmazdı ama tık yok ve normalde çok sancım olur kasık agrısı falan oda yok hamile isem yandım bennnnnnnnnn binde bir de olsa bu ihtimal gözümü çok korkutuyo
ayşem üzülme bea stresten olmuştur hem olsa bile üzülmeee...
evde var cnm test akşam yapayım eve gidince ama inşallah yoktur rabbim isteyenlere versin ama bana değil
cnm nie bandırmada gidiyosun yaa oraya sürekli gitmiceksin sonuçta
büyükçekmece kolon hastanesinde gülşen hanım var ona git 40 lira fiyatı güleryüzlüde birisi
cnm sizin de aranız ne kadar sık limoni oluyo yaa çekicem onurun kulaklarını üzmesin bizim kelebeğimizi
Bütün BGK'lar kış aylarında susuz kalmış çiçekler gibi oluyor zaten. Solgun, bezgin, ama bahar geldi mi canlanıveriyorlar. Sıcağı fazla sevmem ama baharı ben de çok severim. Yüzüme vuran sert rüzgarları da severim, hem BGK hem KGK'yım ben :)).....Umut valla ben de BGK yım ama bahara kadarda KGk olsam hiç fena olmaz en azından kilo almasam yani azcıkta versem.Çok saldım çok abur cubur vs.Gerçi bir kaç gündür toparlamıştım ama yine dağıldım bu gün tostları hüplettim valla.İdrar yollarımda sancı oldu adetten dolayı ilaç filan içcem diye sabah zorla kahvaltıya üşendiğimden süzme mercimek içmiştim yarım kase.Eee sonra acıktım tabi hüplettikçe hüplettşm.
Semirancığım, tam sitem edecektim sana, sonradan yazdıklarını okudum vazgeçtim. Hala keyfin yok anladığım kadarıyla. Yazmasan da en azından okumaya devam et bari, de tümden kopma. Seviyoruz senimerhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim özledim sizleri bakayım dedim
Sağol canım :) Oğlan yaka silktirdi ama...geçmiş olsun canım kızına kıyamam. oyyy yerim ben onları ya diyaloglara bak sen...
Sağol canım. Daha atlatamadı ne yazık ki, pediatrik şuruplarla ateşi düşmüyor, oldukça yüksek. Hatta dün gece yarısı ölçtüğümde 40.4 çıktı....kızına geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktuda çabuk atlatır ama salgında var bu ara
mücvre için tavada pişince güzel olmuyor ama mücver fırında ve susamlı güzel oluyor
Aynen yazdığın gibi oldu, ben de şaşırdım. Gene de kıyamıyor ama ablasına, önce ağlatıyor sonra sarılıp özür diliyor :) Fark ettim ki normal zamanda kızıma fazla ihtimam göstermiyormuşuz, yavrucuğum kendi halinde yaşayıp gidiyormuş. Şimdi devamlı ilgi, yedirip içirme filan olunca onları da kıskandı sanırım. sbaahtan beri "anne bana da ilaç içir" diye ortalığı yıkıyor, vitaminle bile kandıramadım :)....çok geçmiş olsun sizede.gerçektn normalde bile aralarını bulmak idare etmek zor iken bide hastalarken çok daha zor oluyor herşey.senin yaramazda ablasını senle paylaşmaya tahammül edemedi demekne güzel okula gidiyordu kızcağız sen tamamen oğlana kalıyordun. kızın gelene kadar da ablasını özlemiş oluyordu doğal olarak.ama bugün işler ters gitti ona göre:)))benim bebişim bile aynısını yapıyor.normalde çocuklar okuldan gelince çok seviniyor özlemiş oluyor ama biri hasta ve evdeyse bana daha bi düşüyor.benim kucağama fln yatmalarına gıck oluyor belli ediyor yani:)))
...
Gözün aydın canım, sevindim iyileşmesine. Bu son olur inşallah.günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım
Çok geçmiş olsun, minikler hep hasta bu aragünaydın canım küçükken çok oluyor hastalık benimkide çok öksürüyor ballı zencefil yaptım yarım çay kaşıgı verdim şeker diye kusacaktı bağırıyor sen napıyosunnn diye bıdığım
Ben de Ayşe'ye katılıyorum Mutlu. Gerek duyduğun anda ulaşabileceğin, gitmek için Bandırma'yı beklemeyeceğin biri olsa daha iyi olur bence de. Ayşe'nin önerdiği kişi ya da kendi gittiği diyetisyeni düşünmez misin?hayırlısı olsun aysem. hemen test yap bak bekleme boşuna 3-5 lira testler var.
ben de bu bandırmada diyetisyen varmış olmazsa bi gittiyim de uğrayayım hormonlara felan baktiriim.
Canım hoş geldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın bir an evvell.Ben 100 ile başladım şimdi 86-87 arası gidip geliyorum.
surda bir kac saat bakamadim basliga 10´larca sayfa yazilmis :)
ne güzel bir birlik beraberlik var cok hosuma gidiyor ...Allah herkesten razi olsun insallah
aleyküm selam ozlenen hosgeldin Allah kolayliklar versin insallah.
merhaba arkadaşlarım.nasılsınız.giremedim 2 gündür.Çok sayfa birikmiş oğlum hasta düzelmedi hala.gece gelirim inşallah.görüşmek üzere
ya olabilir testleri yaptırıımda insülün direncine falan. liste alayım olmazsa. bilmiyorum. bakıcam.
sağol canım
2 hafta boyunca beraberdik ya ben buraya gelince özlemden birbirimizi yemeye başladıküzüyoruz işte karşılıklı birbirimizi olsun bunlar da ilişkinin tuzu biberi olsa gerek
Bütün BGK'lar kış aylarında susuz kalmış çiçekler gibi oluyor zaten. Solgun, bezgin, ama bahar geldi mi canlanıveriyorlar. Sıcağı fazla sevmem ama baharı ben de çok severim. Yüzüme vuran sert rüzgarları da severim, hem BGK hem KGK'yım ben :))
Semirancığım, tam sitem edecektim sana, sonradan yazdıklarını okudum vazgeçtim. Hala keyfin yok anladığım kadarıyla. Yazmasan da en azından okumaya devam et bari, de tümden kopma. Seviyoruz seni
Sağol canım :) Oğlan yaka silktirdi amaBattaniyesini alıp atıyor yazdım ya, bir değil beş değil belki 35-40 defa aynı şeyi yapmıştır. Sıkıldı da bir yandan, sitedeki kapalı oyun kulübüne ya da yakınlarda biryerlere götürüyordum onu gündüzleri 1 saatliğine bile olsa. Şimdi kızımı bırakıp çıkamıyorum tabii. O da sıkıldı, iyice canavarlaştı. şahtı şahbaz oldu yani :)
Sağol canım. Daha atlatamadı ne yazık ki, pediatrik şuruplarla ateşi düşmüyor, oldukça yüksek. Hatta dün gece yarısı ölçtüğümde 40.4 çıktıYetişkin dozuna yakın ateş düşürücü verdim, o zaman biraz düştü. Genel durumu iyi olduğu için (kusma-ishal-iştahsızlık yok) ve de klasik soğuk algınlığı belirtileri gösterdiği için bir gün daha beklemeye karar verdik babamla. Doktora götürünce direk antibiyotiği dayıyor çünkü. Ama yarın da devam ederse gideceğim, boğaz ya da kulak enfeksiyonu var mı baksın...
Mücveri ben de hep fırında pişiririm, benim tarif bol yumurtalı olduğu için fırında çok yapışıyor, evde sorun değil yapışmaz kaplarım var, ama kayınvalidemde yaptığımızda 2 gün borcamdan kazıyamamıştık, fırın kağıdı da koyduğumuz halde :))
Aynen yazdığın gibi oldu, ben de şaşırdım. Gene de kıyamıyor ama ablasına, önce ağlatıyor sonra sarılıp özür diliyor :) Fark ettim ki normal zamanda kızıma fazla ihtimam göstermiyormuşuz, yavrucuğum kendi halinde yaşayıp gidiyormuş. Şimdi devamlı ilgi, yedirip içirme filan olunca onları da kıskandı sanırım. sbaahtan beri "anne bana da ilaç içir" diye ortalığı yıkıyor, vitaminle bile kandıramadım :)
Arkadaşının çocuğuna çok üzüldümEğer iyi bir haber alırsan bize de ilet olur mu?
Gözün aydın canım, sevindim iyileşmesine. Bu son olur inşallah.
Çok geçmiş olsun, minikler hep hasta bu ara
Ben de Ayşe'ye katılıyorum Mutlu. Gerek duyduğun anda ulaşabileceğin, gitmek için Bandırma'yı beklemeyeceğin biri olsa daha iyi olur bence de. Ayşe'nin önerdiği kişi ya da kendi gittiği diyetisyeni düşünmez misin?
cnm çocuk doğurabilecek durumda değilim şuanda hiç bir açıdan
allah korusun öyle bişey olursa aldırmak zorunda kalırım onunda günahına gşrmek istemiyorum
bi cana bi meleğe son vermek istemiyorum stresten sivilcelendim hemen
ayyy canım ta nerelere gittin sen kendinide strese soktun şimdi...tabiki kıyılmaz cana allah korusun...takma kafana bak regl olucaksın o zaman düşündükçe olmaz bu meret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?