Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemmm

% 100 detoks ta yapmıştım ayran çorbası gibi içinde kuru nohut,bulgur vs vardı yanlış hatırlamıyorsam normal bir kahvaltı vardı akşama kadar bu çorba tuzsuz içiliyordu 2 saatte bir.ben bunu yaptım kolaydı ilk günüm ama 2.günüm hiç doymadım çok halsizlik yaşadım sonuçta1,5 kg verdim ama ertesi gün diyete devam etmemem rağmen büyük çoğunluğunu geri aldım verdiğm kilonun.bu nedenle bi daha yapmam diye düşündüğüm bir detoks ama herkeste aynı etkisi olmaz belki başkalarına faydası olmuştur

Ayşecim nasıl motive ettiyse sende beni motive ben uçtum durduramıyorum boğazımı şimdi diete başlıcam diyorum sabah simitmi yesem geçiyor aklımdan.İnşallah değilsindir canım ama istersen bir yap bakalım ne çıkıcak.

saat 12 kızlar ben çııyorum 5bucukta kalkıyorum çünkü kayınvalidemler çaydaydı yorgunum
öpüyorum hepinizi sabaha görüşürüz inş allaha emanet olun

Valla banu aynı durumdayım kesinlikle duygusal açlık başka birşey değil rejime başlamayacak olsam hiçbirşey yemiyorum rejim lafını duyunca sürekli birşeyler yeme gereği hissediyorum. İşin kötüsü benim rejim yapmam şart ürikasitim yine yükseldi eminim kolum çok ağırıyor rejim yapacağıma ne bulduysam yiyorum

Yarın için dahiliyeden randevu aldım ürikasitimi kolesterolümü karaciğer enzimlerimi ölçtürücem bu sefer gitmişken B12 me de baktırcam hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah önemli birşey çıkmaz :18:

kızlar detox hakkında kendi gözlemlerim kilo vermenize direk etkisi yok ama bağışıklık sisteminizi midenizi,karaciğerinizi vs..dinlendiriyor ve kandaki toksinleri atmaya yarıyor kilo verdirmiyor ama diyet yaparken ara ara yapmak çok iyi geliyor insana detox yaptığınız gün mümkünse günlük aktivitenizi minimuma indirmek bedenide dinlendirmek gerek...

İnşallah bizde başalrız diete baharcım demek kol ağrısından belli oluyor benimde çok ağrıyor kolum bir ara bende baktırayım bari.Gerçekten senin yapman tamamen sağlık için inşallah yarın güzel çıkar sonuçların.

Bende yatıyorum umarım uyuyrum bugün nerdese birde kalktım hemde akşam çok geç yatmamıştım kış uykusuna yatan ...lar gibi oldum valla::))
Herkese güzel geceler güzel sabahlar.

[video=facebook;310161479026499]http://www.facebook.com/photo.php?v=310161479026499&set=vb.115584681852688&type=2&theater[/video]

iyi geceler kızlar
ben de bugün günde yedim mamalardan ama abartmadım akşam çok acıktım ama yanlış beslenme yüzünden ben de ton balıklı salata yedim biraz da leblebi
artık öğrendim herşeyi ölçülü yersen sorun olmuyor canlarım hiç birşeyden mahrum kalmaya gerek yok ama gündüz ve ölçülü yemek lazım tabii

kızlar yarın dahiliyeye gidicem hipotroidi için. 7. aydan beri hiç bir tahlilim yapılmadı. buraya geldiğimden beri insülin direncidir gidiyor. başka hangi tahlillere baktırsam sizce? tavsiyelerinizi alayım

of offfff cumaya kadar yemeseydik iyiydi ben bugün ne güzel -400ü görmüstüm ama sanirim yine + lara cikarim sabaha asum ya yemezsem aklim kaliyor yersemde cok pisman oluyorum nolcak benim bu halim puuuuuuuuuuu bana
sa güzel haımlar nasılsınız ben geldim bir gelip bir gidiyorum sizsizde olmuyorrr

Hosgeldin semosum hosgeldinnnnnnnn
Nasilsin biraz toparlanabildinmi???

ilknurcum yiyecez tabii ömür boyu yememek mümkün değil değil mi o yüzden az yemeyi ölşülü yemeyi öğrenmek ve sonraki öğünlerde dengelemek lazım o zaman hiç bişeycik olmaz pişman da olmazsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…