Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özleeeeeeeeeeeemmmm sana yemedim demeyi cok isterdim ama yedim
Gerci abartmadim ama sonucta yedim . Düsün bir pizzanin dörtte biri kadarini yedim. Cok yesem 10 sarma yemisimdir ama kekin ucundan acik yedim. Iyikide kalmamis belkide onuda yerdim
Insallah cay ise yararda 1 kilo olmasada yakinlarda bisey verebilirim cnm ben daanamadim tartildim yine :26::26::26:

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirim dukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .
Gecmis olsun cnm Allah acil sifa versin ...
O kadarda korkmustun cnm cok sükür iyi cikmis sonuclar. Ilaclarini düzenli kullanirsan onlarda normal degerlerine dönerler insallah cnmcim
Amin cnm Rabbim herkesi korusunnn...

cecooo reglin vatana ve millete hayirli ugurlu olsun cnm
Amin cnm insallah yaza fistik gibi oluruz dicem de siz olursunuzda ben süpheli
Adam zaten deli divane olmus baksana daha neresini delirticen ilahi sen yokmusun öldürdün beni yine gülmekten

asuuuuuu nerelerdesin canım ya özledim

herkese hayırlı akşamlar
ankara felaket soğuk insanın gözünün içi bile üşüyor buzzzz gibi
kızlar okula gitmediler bugün hem soğuk hem de ders yok diye
laptoplar onlarda tabii öğleden sonra da günüm vardı akşam da eve gelince yemek felan derken gelemedim topiğime
ece gözünaydın sonuçlara iyi demiş doktorun bak boşuna telaş ettin vitamini de iç tamam canım başarı öykünü dört gözle bekliyorum ayrıca
hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

YOk yooook ben daha yeni başlıyorum
Hem sende fıstık gibi olucaksın ben inanıyorum Sende kendinden şüphe etme herşey pozitiv düşünceyle başlar sonuçta

Ayyy kızlar yaa bu arada perşembe günü Kv akşam yemeğine gelicekmiş :26:
Dünyanın en güzel yemeğinide yapsam hatun kesin yine bir kulp takıp beni cıldırtır o ayrıda ben ne yemek yapsam basit ve hafif :44:
Tabi kesin yine eşim davet etmiştir aklı sıra Annesine yaranacak ya. Hesapta Annesi torunlarını özlemiş ki normalde 3 ay görmese nasıllar diye gelmez. Yada KV Annesinede bakmak zorunda ya artık oradan kaçmak için bizi bahane etmiştir
KP öldükten sonra resmen ohhh bundan sonra hayatımı yaşayacağım diyordu ama planladığı gibi olmadı cünkü kendi annesi bu sefer kocan öldü madem bundan sonra gelip bende kalıcaksın bana bakıcaksın demiş
Kadın isyanlarda bu yaştan sonra Annemden izin mi alıcağım bir yere giderken diye bende o gün dedim cesaretin varsa yüzüne de söylesene diye

Bakalım o günü nasıl atlatıcağım daha şimdiden mideme ağrılar giriyor yine gelip dangul dungul konuşup beni sinir edicek diye ama bu sefer bende savaşa hazırım

Kizlar misafirlerim aksam 7 gibi gittiler. Sagolsun cok severim kendisini. Dedigim gibi pizzami kekimi sarmami yaptim. Bide salata yaptim yaninada cayy ohhhh daha ne olsun
1 pizzanin 4te biri kadarini yedim az az basladim ama anca o kadar tutabildim kendimi. Belki 10 tanede sarma yedim. kekinde ucundan acik baktim . Kizlari var komsumun alisverise gitmisler daha sonra onlarda geldi kalan kekle digerlerinde yediler. Iyiki geldiler yoksa kekinde sonu benim midemde olurdu
Oturduk sohbet ettik. Sonra mutfaklari topladim . esimede ogluma dus aldirdim. Cok yorulmustum o kadarcikta yardim ediver dedim sagolsun halletti o iside. Oglumun her sali 2 saat yüzme dersi var. Eve gelir gelmez yaptiriyorum dusunu normaldede bugün misafirim oldugu icin esime kaldi. Sabah az uzanayim kalkarim diye yattim ama 10 bucuktan önce kalkamadim dolayisiyla kahvvaltida etmedim. :18::18::18: Öglenede taze yemegim olsun diye az pirincli pirasa pisirdim. Cocuklarada yanina dünden kalan makarnayi isittim ama kendim yemedim. Aksamada mamalardan yedim. Sanirim bugün cozuttum yine midem tas gibi. Az sonrada yesil cayimi icerim. Bugünlük benden bu kadar.

Tombulkelebekim, Cecom Asucuuuuuummm sizler nasilsiniz bakalim ???

Canım pizzaya hayır demek gerçekten zor geçen gün eşimde bir pizza fikri attı ortaya ama yarım saat düşündükten sonra vazgeçirdim hepsini yoksa kesin bende yerdim dayanamayıp
Eh gün içine yayılmış olsaydı belki okadar midene oturmazdı sonuçta artık midelerde az yemeğe alıştı birden ne oluyoruz diye şaşırıyor tabi midede ama yeşil çayını bir an önce iç ki yatana kadar yediklerini hazmedersin inşallah

Benim malum azda olsa karnım ağrıyor ama şükür çok iyiyim :122:
Bende biraz evvel şekersiz nescafemi içtim hala şeytan arada anammm at gitsin bir kere şekerli nescafeden birşey olmaz diyor ama uymuyorum şeytana bir yerlerden taviz vermezsem zafere yaklaşmam biraz daha uzun sürer dimi ama
Şu anda ufaklık ablasının peşinden ağlıyor niye onu almadan yatağa gitmiş diye büyüğüde yarın okulum var onunla yatamam diye inat ediyor bir gör evde tam cümbüş var
VAlla Ablasını benden fazla seviyor sarı civciv inan bütün gün 5 kere anne diyorsa 555 kere Beyza diyor bırak ben abla dedirtmeye çalıştıkca oda inat ediyor Beyzaaaaaaaaaa diye bu gecede bizle yatacak gibi görünüyor cadı
Aramızda yatmasın diye duvar kenarına attım dün gece inadından uyumadı devamlı benim üzerimden babasına uzanıp adamı öpüp eliylede gel gel yapıp durdu
Yandım bu kızlarla yandım

Bende kac haftadir erteleyip duruyorum canim hazir misafirde varken yapayim dedim hem kendimde yiyememis olurum dedim. 1 tasta 2 kus hesabi yaptim
Of ki ne offf canim artik cocuktanmi diyim yoksa alistirmadanmi diyim gercekten yandin sen :18::18::18: Ben bebekkende yatagima almazdim öle alistilar hala benim yatagima gelip yatmazlar Iyimi yaptim bilmiyorum ama bazi konularda taviz vermem haydi bakalim uyku saati dedim bi baktim kimse kalmamis geceliklerin giymisler iyi geceler diyip öpüyük kokusup uyudular coktaaaaaaaannnnnnnnn

geçer yarına ağrın sancın kalmaz canım benim . bende geçen haftalarda hastaydım ,boğazım ağrıyordu yiyememiştim ve o hafta açlıktan gitmişti kilolar :)
kıyamam enişteye ya adamı artık nasıl şaşırtıysan :)
gerçekten normal düzen her zaman çok daha iyidir vücudun normal çalışmasını sağlar ,metabolizman daha iyi çalışır .
olursun tabi canım ya olanlardan neyin eksik sanki?
%100 detoks dediğin nedir canım ya ben bilmiyorum onu yani öyle şok falansa istemiyorum 2 kiloyu 10 güne yayayım diyorum 3 te olur bak :)

Neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçtım hazır küçük cadı kucağımda uymak üzereyken onu iyice uyutup bende yatayım

Yarın Akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Hepinizi kocaman öpüyorum

Hiiiiic aman ne yapsamda yaransam ya da ne yapsamda dirdir edemese diye bosuna kendini hirpalama canim . Naslolsa adi kaynana altindan tabaktanda sunsan yine bahanesini bulur. Takil kafana göre ve her dedigine kulak asma he he de gec gitsin. Yazik hem kocana arada kalmasin bak ne güzel anliyor degerini. Onun hatiri icin gördügünü görmezden duydugunu duymazdan gel. Zaten kalbi kötü olanin basi rahata ermez bak onada kendi annesi yapiyor yapacagini diyecegim o ki takil kafana göre hayatini yasa ( kelin merhemi olsa hesabi oldu benimki ama olsun ben yapamiyorum sen bari yap )

iyi geceler cnmcim kendine iyi bak Allah ragatlik versin

uykusu kaçan varmı benim gibi.ben bugün giredmedim fırsat bulup ya ilk günler kendimi kasmamak için sadece var olan yemekleri azaltıyorum inş sabrıma yenilmem ya

Sağol canım şu takiplerde güzel oldumu ohhh..Sağol canım bakalım nasıl yapıcak hasta diye gidemedi iki hafta bu hafta sıkı çalışıcak artık.
Sağol cecocum teşekkür ederiz artık fotalarını koyarım.
Sen zaten güzel kilo verdin canım çokta sıkma kendini.

Çok geçmiş olsun biran önce atlatın inşallah.
Çok şükür canım insan çok tedirgin oluyor tabi bilmediğin hormon sana demek ampul verdi benimk,i hergün içilen suda eriyenlerden verdi ama ampul olsa daha iyyi aslında bende çok unutuyorum çünkü.

Bana bişey oldu dietime başlayamaz oldum garanti kiloda almışımdır sinirlerim çok bozuk hergün başlıycam diyorum olmuyor bugün resmen zorla çikolata yedim anladım duygusal açlık sanırım benimki ama biran önce başlamam şart napsam bilmiyorum.

şu insanlar bazen çok gıcık olabiliyorlar gerçekten.yeni doğumdan çıkmış birine ne kadar kilo almışsın diyen başka bir toplum daha var mı bilemiyorm...memleket gittiğimde seni ne kadar özledim canımmm sözleri yerine yine kilo almışın ver artık fln sözleri, yada bu gidişle ablana benzeyeceksin, vs vs gibi hep kilo eksenli sözler insanıinceden inceden etkiloyr malesef...sen ondan baya baya inat etmişsin valla aferin sana şimdi daha da hak verdim.görsünler bakalm günlerini..hatta geçen biri burda diyordu unuttum kimdi eşi demişti bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kadın vardı fln diye sende öyle dersin olmazsakısa boylu arkadaşına geçirmişsin baya lafı ama çok haketmiş demekki buna canı gönülden inanıyorum çünkü tanıdığım özlem herkese pozitif moral verir her daim ama o hatun kişi demek bu kadar pozitif bayanı bile çıldırtmış hain dom dom (arkadaşına bu laf)

neyse şu benim toksin atıcı diyeti yazayım

2,5litersuyunu kaynatuyosun içerisine 4-5tane poşet yeşil çayı atıyosun,bir limonun suyunu sıkıp kabuklarınıda içerisine koyup ,taze nane yapraklarınıdaatıp,bir şeftali rendeleyip ,7-8dk demlenmeye bırakıyosun,demlenince içerisine buz atıp ılık veya soğuk olarak tüketiyosun.eğer tansiyon düşüklüğü varsa1-2şişe maden suyu ilave edip içiyosun.
Bu çayın yanında yemek olarak semiz otunu alıp doğruyorsun ,yarım kiloyağsız yoğurt,4-5taneceviz içi,1tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 çay kaşığı sumağı karıştıp öğlen ,araöğünde [saat16.00 da] veakşam yiyorsun.
sabahda 2 tane salatalık yiyip öğlene kadarbu çayı içiyorsun.
10 günde bir defa yapılıyor ayda 2,3 kilo fazladan vermeyeyardımcı oluyormuş.
bu tarifler ENDER SARAÇ ın kendisine ait.

ben bunu kışın lahana(beyaz lahana) ile yapıyorum(semizotu yerine) ve suyuna şeftali katmadan.maden suyu da içmiyorum.yoğurt yarım yağlı kullanıyorum.nane de kuru nane.bana her seferinde iyi geldi bu karışım ama bünyeye göre değişebiliyor.bir diyet kardeşliğinde beraber yaptığımız kişilerden bikaçı çok az vermişti ama ben her yapışımda verdim.denemeye değer bence.aç kalınmıyor.su oldukça tok tutuyor.semizotuyla 600 gr-1 kg arası,lahanayla 1-2 kilo arası vermişim diğer yapışlarımda.bu verdiğim kiloyuda ertesi gün ve sonrasında almadım ama abrtmadım tabi normal diyetime devam ettim. bide ben suyu akşama kadar içiyorum.evde olduğunuz bir gün yapın çünkü çok wc ye gidiliyor

Merhaba ayşe bu saatte buralardasın naptın dietisyende birde test yaptınmı?

slm cnm valla 500 gram daha almışım 98.800 olmuşum
yeniden konuştuk beni öyle bi gaza getirdi öyle bi motive etti ki 1 nisana kadar 85 hedefledik en azından 88 dedik bakalım inş. olacak
test yapmadım cnm tırsıyorum vallahi aslında kalkıp yapsam ama neyse yaa boşver yok yok hamile değilimdir

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

« Geri Dön

Paylaş ve Kaydet

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
Ayça kayanın sitesinden aldım listeyi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…