özleeeeeeeeeeeemmmm sana yemedim demeyi cok isterdim ama yedimsıkma canını ebrucum bak pişman olmuşsun yarına dikkat edeceksin demektir bu.
özlettin valla ama sıkıntın varmış çok geçmiş olsun paşaya,inşallah bir an önce düzelir canım :)
35-40 defa aynı hareket mi amma azimliymiş maşallah :) ne yapsın çocuk sıkılmıştır hava güzel olsa azcık dışarı çıksa harcar enerjisini ama kışın tutsak çocuklar malesef.
hadi güzel haberlerle gel inşallah
acaba çay gerçekten işe yarıyor mu ya bende içiyorum ama hala tartılmadım. cumaya kadar daha çok bile verebilirsin canım.
maşallah sana ya becerikli hatun seni . ya bak eksiyi görmüşsün ne olur yeme ya.
ay ne güzel ya iştahın kapandı demek. neyse bu günleri fırsata çevir bari. bende 5,5ta bitiriyorum artık bencede daha iyi oluyor .
geçmiş olsun canım ya geçer inşallah bir an önce sancıların
kilo vermek gerçekten çok ama çok zor bir iş ve ciddiye alınması gereken bir iş yoksa affı yok
bu kez daha farklı olup daha çok vereceksin canım
bakalım bakalım :)
nereden bulacağız ki buğday kıtırını hem ne ki bu ya buğdayı haşlayıp kavursam olur mu?
Gerci abartmadim ama sonucta yedim . Düsün bir pizzanin dörtte biri kadarini yedim. Cok yesem 10 sarma yemisimdir ama kekin ucundan acik yedim. Iyikide kalmamis belkide onuda yerdim
Insallah cay ise yararda 1 kilo olmasada yakinlarda bisey verebilirim cnm ben daanamadim tartildim yine :26::26::26:
Gecmis olsun cnm Allah acil sifa versin ...slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirim dukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .
O kadarda korkmustun cnm cok sükür iyi cikmis sonuclar. Ilaclarini düzenli kullanirsan onlarda normal degerlerine dönerler insallah cnmcimkızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)
Amin cnm Rabbim herkesi korusunnn...
Selammmm ben geldimmmmmmmmm :122:
Bugün bir hafta yolunu gözlediğim reglm geldi çok şükür
Tabi geçikmeli olduğu için baya bir ağrım var sabahtan beri ve tabi tartıda direk artıya cıkmış ama sorun değil nasılsa cumaya kadar inşallah biter üstelik artıda da cıksam regl şişliğide var
Valla ben şu düzenli yaşamayı çok sevdim :122: gece yatmadan kızın oyuncaklarına kadar herşeyini topaldım ve sabah kalktığımda hiç işim yoktuYemeğimde olduğu için sabahtan akşama kadar rahattım birtek akşam üzere bir süpürge tuttum okadar :122:
İnşallah yarın regl sancım olmazda üstten bir temizlik yaparımda azmasın
Akşamlarıda sabah karşı yatmadığım için sabahları en geç 8de ayaktayım ve kendimi çok daha dinç hissediyorum
Aramıza hoşgeldin
İnşallah sende hedefine bizlerle birlikte bir an önce ulaşırsın daha kaliteli bir hayat sürmen için
Ayşeciğim çok sevindim emirin iyileşmesine. İnşallah Allah birdaha göstermez... Aminnn
Canım yeğeninin doğum günü kutlu olsun. Eminim çok mutlu olmuştur. Rabbim sağlık ve huzur dolu nice seneler nasip etsin inşallah ... Amin
GEçmiş olsun canım inşallah bir an önce kolunun ağrısı geçer. Kendine sıkıntı yapma yoksa bütün bünye alt üst olur ve istesende kilo veremezsin
Bu arada İnsülin direnci için sen hangi ilaçı kullanıyordun?
İnşallah daha ufak bedenlere gireceğimiz günleride göreceğiz hepbirlikte
Özletme kendini fazla ama tabi önce oğluşunu iyileştir o şu an daha önemliRabbim tez zamanda şifa verir inşallah ... Aminnn
Bak ufak ufak da olsa gidiyor işte kilocuklar o yüzden sakın kaçamak yapma.
Yaza inşallah fıstık gibi giriceğiz :122: ha gayret
Canım ben sana inanıyorum mutlaka çok güzel kilolar vereceksin ve eski fıstık Füsuna döneceksin
Hatta hepimiz birlikte fıstık olup sonra buluştuğumuzda Fıstıklar Zirvesi yapacağız
Canım çok geçmiş olsun inşallah şuan daha iyisindir
Sonuçların güzel cıkmış gözün aydın ececiğiminşallah bir sonraki testlerinde temiz cıkar ve bundan sonra çok daha güzel kilolar verirsin.
Canım çok sevindim Rabbim bir daha o tedirginliği yaşatmasın... Aminnn
Ayşeciğe şimdiden başarılar eminim onuda büyük bir başarıyla sonuçlandıracaktır.
Öpüyorum o tombiş yanaklarından
cecooo reglin vatana ve millete hayirli ugurlu olsun cnmValla bir yandan rahatladım oldum diye diğer yandan karnım ağrıyor :26:
Bu ara şu bir iki gündür daha doğrusu iştahımda kapalı inan kahvaltımı bile zoraki yapıyorum.
Akşamlık bir kepçe kadar susuz nohut yedim ama inan zoraki.
Eşim bile hayırdır iki gündür yemek bile yemiyorsun dediartık nasıl bir izlenim edindiyse seni üzecek birşeymi yaptım deyip duruyor hatta iki gündür günde 10 kere arıyor beni nasılsın ne yapıyorsun falan diye
Bu akşam hatta en sonunda yaw benim düzene girmem bukadar garip bir durum mu niye bukadar şaşırıyorsun ki yoksa benden birşey saklıyorsunda onu öğrendiğimi mi saniyorsun dedim
Adam alışmış uzun zamandır sabahlara kadar oturan öğlene doğru kalkan hatuna tabi şimdi herşey düzenli olunca adam şaşırdıAma ben onu daha çoooook şaşırtacağım hele bir yaz gelsin
Bende fıstık gibi olup herifi deli divane edip parmağımda oynatmassam banada Banu demesinler
Amin cnm insallah yaza fistik gibi oluruz dicem de siz olursunuzda ben süpheli
Adam zaten deli divane olmus baksana daha neresini delirticen ilahi sen yokmusun öldürdün beni yine gülmekten
endiseni cok iyi anlayabiliyorum insallah hamile degilsindir ama o kadar kendini bunaltip strese sokma istersen,sikintida insana iyi gelmiyor
Bütün kalbimle amin diyorum 
Rabbim seni hakkinda ,hayirlara yönlendirsin insallah tombulkelebekim Allah huzur mutluluk versin insallah
Derin cok güzel zayiflamissin masallah …Zaten su sürekli elestiride bulunanlardan ,bunaldikca kendimi yemege verdim artik diet hakkinda reel de kimseyi karistirttirmiyorum muhakkak beni sevdiklerinden yardimci olmak istediklerinden karisiyorlardir ama bende yan etki oluyordu…
amin canim cok sagol cümle olmayanlara insallah
Kizlar bugün düne gör -400deyim. bende bisi anlamadim dün +200 deydim bugün -400olmusum. Ama iyi olmus moralim yerine geldi.
Az pirincli pirasa yemegimi yedim bir tabak ekmeksiz. Simdide elmali tarcinli karisimdan icicem. Komsum aradi oturmaya gelicekmis. Gideyimde 5 dk da hamuru yogurayim pizza yapicam cocuklar yer hem diye düsündüm umarim ben yemem. Buzlukta sarmam vardi onuda cikarayim bide yanina kek daha ne olsun degilmi
Haydin kizlarkactim simdi ben aksama görüsürüz muck muck kendinize iyi bakin heryerde kar varmis aman hasta olmayinnn...[/QUOTE ]
Ilknur ,Insan tartida 100 gram bile verdigini görünce mutlu oluyor sen masallah -400 ü görmüssün neydeyse yarim kilo
Hazirliklarinda süpermis yani yemeden durmak cok zor 
Bende aksam 5 den sonra yemiyorum daha kolay veriliyor gibi
Zamaninda cok zayiflama ilaci ictim hatta bir tanesi zehirledi doktorum fark etmedi
Ilac destegi yaklasik 15 kiloya kadar hep verdim ama ilaci biraktigimla kat kat fazlasini almam bir oldu
Sonunda sadece yediklerimin yag oranini ve porsiyon büyüklügünü azaltarak basarmistim
Tabi geri aldim orasi ayri 
Oy Allah bagislasin ben yerim bu yanaklari cok tatli cok seker masallah
Ece cok sevindim iyi olduguna Allaha sükürler olsun
Canim benim cok sagolasin
Gercekten yemeden duramadim yani abartmasamda yedim puuuu bana