Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleykum arkadaslar ben geldim :)
bugün esimle ögleden sonra resmen yürüme maratonuna ciktik
gecmisi felan okuyacak takatim kalmadi ..umarim herkez insallahuRahman afiyettedir..

yediklerimide yazayim insallah
sabah :iki dilim cavdar ekmegi 1 tatli kasigi sürme peyniri 1 marul
öglen: iki kepce iskembe corbasi + bol salata
aksam: 1 domates ,1 süs biber ,yaklasik 200 gram kadar beyaz yogurt

MErhaba LEAH,
Seni merak ettik ve özledik...
En iddialı benim ,çok iddialı bir şekilde kilo vermiyorum..

Canım çok geçmiş olsun..
KEndine dikkat et...

Canım yaa gece gece neler yaşamışsınız...Bizi hatırladım.
Kızım geniz eti ameliyatı olmadan önce oda öyle kurcalardı dediğin gibi çok sık burun açıcı kullanmaktan tahrişde oluyordu..
Bir gece kontrol için uyandığımda yastığı olduğu gibi kan içinde deliye döndüm korkudan resmen...
ertesi gün gittiğimiz KKB cı tahriş olduğunu söylemişti..
4,5 yaşında ameliyat oldu rahatladık çok şükür..

bende çocuklara hep kavururm bide bulyon atıp suyunu döker pişiriirm yoğurt yada mayonezlae yerler ama senin tarif daha besleyici ama ben yaparsam öle 4-5 kaşık yiyemem sanırım lezzetli olur tavuklaaaa denemeli cumaya

ama çokk azzzz yemişsinnn acıkmazmısın gece

aleyküm selam
ne güzel yürümüşsünüz benim canım da çok yürümek istiyor ama ankara -10larda olduğundan dışarı bile çıkamıyorum malesef
menün de az gibi geldi bana

gerçekten çok lezzetli oluyor canım ben de birgün öğlen için yapıp doyasıya yiyeceğim

Akşam arasında bir şey yemiyorum aynen diyete uyuyorum
Ben de bu grubunuzda diyete başlıyorum::))) Gerçi daha diyet listemi kararlamadım.., siteyi karıştırıyorum.
Hoşgeldin doğru yerdesin
Sende hoşgeldin eterya kendinden bahsedermisin kilo cetvetil nasıl yapılır diye bir sayfa vardı ben ordan yapıyorum
Deneyimlerini benimle paylaşırsan sevinirim kitabı da merak etmedim değil farklı peynirleri bende denemek istiyorum
Çok güzel bir tarif Asumancığım denerim mutlaka tabi ben az yerim tereyağı yerine zeytinyağla yapsak daha hafif olmaz mı

iyi geceler ben geldim hoş sohbetinize katılmaya
muhteşem yüzyılı seyrettim yine çok güzel bir bölümdü
ve bu gün içim çok rahat çünkü 30 dk. dışarda yürüdüm
20 dk.leslie yaptım epeydir spor yapmıyordum iyi geldi

her eve lazım ama bizim dolabın kapısı hiç açılmaz uygun kiloya gelene kadar gece yarısın dolabın arkasından tünel açarız artık

Son düzenleme:

iyi geceler hoşgeldin canım
spor için tebrikler

: 95 -2000 arası oradaydım.biz önce alsancaktaydık fen edebiyat olarak sonra buca tınaztepeye taşındık...izmiri çok severim ama eşişim ikna edemedim bi türlü.o ankaraya bayılıyor ben sevmiyorum.denizsiz yerde yaşamak eziyet bana .çanakkaleliym ben denize aşığım boyoz da canım istedi ımmmmmm olsada yesem

ya semiztou bi bağ yiyordum ama lahana çok zor yeniyor çiğ çiğ.istrediğin kadar ye ben yarım bile yiyemiyordum fazla gleiyordu.aslı semizotuyla aslında ama lahana ile denediğimde daha güz<el sonuçlar almıştım inşallah sende alırsın

3 çocuklu anne olmak ne zor dimi?günler günleri nasılda kovalıyor.insanın yemeyede bunlaıma girmeyede biçok sebebi oluyor.seni tekrar görmek çok güzel:)))hoşgelidn terkardan

çok geçmiş olsun canım üzüldüm emzirmeyi bırkaman gerketiğine.ne kadardı bebişin?inşallah sonuçların iyi çıkar.çıkmasa bile ilaç tedavisi ile normale döner inşallah.hepimiz dönem dönem yeme krizlerine giriyoruz.hiç amaçsız sadece yemek...sonuçtada aldığımız kiloları görünce pişmanlık yaşıyoruz..iyiki burası var.yoksa bu krizlerden hiç çıkmazdım ben...

teşekkür ettim

akşam olmasa gündüz yiyedin akşamı hafif geçriridin.akşam daha kötü olmuş ama moral bozma artık olna olmuş.yola devam.yarına sıkı tut.akşam sadece sebze ye.öğlen çorba ve et ye.ara yapma bak telafisi olur bu şekilde.tabi slaata ve yoğurt ye bol bol.

ahh asuuu ne oldu bbizee...ben tam toparlanacam diyorum bi bakıyorum zararlı bişi yemişim.neyse artık azalmasamda sabit kalsam yeter ama sanırım artı olacam bu cuma

bugün gündüz güzeldi diyet için ama akşam yemeğinde tavuklu makarna yedim bol salatayla çok canım çekti napıyım bu haftadan da umutsuzum kısacası
nasıl bi tarif verdin asuuuu?canım çekti yapacam en kısa zamanda.ölçüsü varmı suyun?pilav gibi?

bende çocuk bezi kullandımyoksa uzunlar bile fayda etmiyordu.eşim diyor bebeğin bezini bitiriyon diye

[

Eki Görüntüle 329197 her eve lazım ama bizim dolabın kapısı hiç açılmaz uygun kiloya gelene kadar gece yarısın dolabın arkasından tünel açarız artık

evde bir eşim bir ben olduğum için dolap boş sayılır ben diyete başladığımdan beri
dolaba fare düşse başı yarılır ama bu işten eşim zararlı çıktı dolaba gidip gelip bu ne ya sen zayıflayacan diye biz açlığımızdan mı öleceğiz diye söyleniyor
eskiden poğça kurabiyeler tatlı çeşitleri eksik olmazdı artık abur cuburda aldırmıyorum
dolaptan eline bişey geçemiyor
:44: işin garip tarafı eşim benden hızlı kilo veriyor diyet yapmadığı halde ben sofrada ekmeği az yiyorum diye oda iyce azalttı ekmek yemeyi
ama ben zayıf koca istemiyorum zaten boyu 1.82

dermanabla yani sevimcim ben biraz tereyağı biraz da ayçiçek yağı kullanıyorum

Önümüzdeki günlerde denemeyi düşünüyorum 1 aydır hiç kaçamak yapmadım yarın tam bir ay doluyor 2 gün ara vereceğim bu iki günde biraz daha serbest olacağım tabi aşırıya kaçmamayı düşünüyorum emeğimi ziyan etmeye hiç niyetim yok

ece şu boyozu ben de merak ediyorum izmire gidip yesek bari
soğuklar olumsuz etkiliyor beni üşüdükçe enerji verici yiyeceklere meylediyorum dediğin gibi korusak yeter napalım hele ki sen zaten verilecek bişeyin kalmadı ben de 72 felan olsam razıyım aslında onu da yaza kadar halletsem o bile yeter
ya bir de ben çok üşüyorum ya tamam çok soğuk ama aşırı üşüyorum sanki azcık havalar ısınsa aktifleşsem ısınırım üşüdükçe pasifleşiyorum hareketi azaltıyorum malesef
makarnayı da pilav gibi pişiriyorum suyun ölçüsü yok ben pilavı da ölçmem suyunu çekince bakıyorum ihtiyaç varsa ekliyorum tekrar

bende çocuk bezi kullandımyoksa uzunlar bile fayda etmiyordu.eşim diyor bebeğin bezini bitiriyon diye

[

Valla benimde aklımdan geçmedi değilde az kalmış bezi şimdi bende ortak olsam çocuğunda bağırsaklarının fazladan çalışacağı tutar
Sabah baktım başa cıkamıyorum bende ek yaptım iki tane pedi peş peşe aynı anda takıp uzattım

Anammmmmm Annemin arkadaşının hep dediği gibi kadınlık rezillik valla doğru nelerle uğraşıyoruz normal ev ve çocuk hariç

aşırıya kaçmadan ve gündüz yersen bişey olmaz canım
ara vermek iyi gelir sonra bıkkınlık olmaz şimdiden afiyet olsun

slm arkadaşlarımmm
yarın benim okuldan 3 arkadaşla buluşacağız kızılayda kahvaltı içni sözleştik.bende bu akşam bi sürü şey denedim en iyi hangi kıyafetimle görünüyorum diye...bakalım nasıl tepkiler alacağım.bebişimi görümceme bırakacağım onun da işi varmış biraz apar topar bi buluşma olacak ama hiç olmamasından hiç sosyalleşememekten iyidir.yarınki misafirim cumaya erteledim böylece.cumayada acaba kızlarıma doğum günümü yapsam diyorum bakalım hayırlısı.oğlum ve kızımı hsonu babanneye götürecek eşim 1 hafta fln kalacaklar çok mutlular(doğumgünleri normalde önümüzdeki hafta ama ayrı olacağız büyük ihtimal).ben bi yandan seviniyorum ama bi yandan da içimde çok garip bir hüzün ve huzursuzlukta var.hem 3 çocukla başedemem 15 tatilde diyorum hemde onlardan ayrı şehirlerde olmak beni korkutuyor...herşeye rağmen kayınvaldemde çocuklarla bi hafta geçirmekte istemiyorum çok sıkılırım biliyorum.eşim olunca güzel geçiyor ama izin alamayacağı için o olamaz.çocukların keyfinin yerinde olduğuna inanırsm önümüzdeki hafta bende çkaleye gitmeyi planlıyorum bebişle.ama biraz eşimle başbaşa kalalım(tek çocuklu en azından)..

Sağol Asumancığım teşekkür ederim kendime seni örnek alıyorum valla ne güzel verdin kilolarının çoğunu arada böyle duraklamak normal bence. Neyse ben çıkıyorum öpüyorum herkesi sabah görüşmek üzere hoşçakalın. Çok fazla kaynatmayın geçmişi okumak zor oluyor çok fazla olunca

ece sevindim senin adına iyi gelir arkadaşlarınla buluşmak
çocuklardan ayrı kalmak zor gelecektir sana ama azcık dinlenirsin hiç olmazsa
bir yerlere giderken ne giyeceğine karar vermek ne zor ben de dedim eşime yarın akşam ne giyeceğim pazara ne giyeceğim diye git al bişeyler dedi ama bakalım
kızılayda nereye gideceksiniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…