Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah bi akslik olmazda giderm.oğlum bugün okudan geldiğinde keyifsizdi biraz.erkenden uyudu hala da uyuor.düzleir inşallah.hadi ben kaçtm kızlarr

bende bugün tavuk yaptım fırında ve makarna vardı yanında :) makarnadan yedim valla ama çok değildi 3-4 kaşık kadardı .

canım ya sana zahmet olacak ama inan bu davet benim için çok önemli :)
Zahmet olmaz tabii ki, ama minikler müsade etmediler bir türlü. Diyetisyenin ilk verdiği detaylı listeyi bulamadım ama temel listeyi buldum o da iş görür sanırım. Kendisi buna meyve-sebze detoksu diyordu:

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 ince dilim beyaz ya da kaşar peynir, salatalık-domates-bol yeşillik, yeşil çay
(peyniri yarıya indirip 1 yumurta eklenebilir haftada 2 gün)

ara: (2 saat sonra) 1 küçük elma ya da 1 küçük kivi

öğle: (2 saat sonra) 1 kase(koca kaselerden değil) kremasız, ağır olmayan çorba, 6 yemek kaşığı dolusu az yağlı sebze yemeği, 1 su bardağı dolusu yoğurt, 1 yemek tabağı dolusu salata (bol yeşillik), 1 dilim tam buğday ekmeği ya da 2 yemek kaşığı dolusu bulgur pilavı

ara: (2 saat sonra) 1 adet greyfurt ya da 1 küçük elma ya da yarım portakal ya da 2 ince dilim ayva ya da yarım nar (çok tatlı olmayacak) ya da 10 adet böğürtlen

ara: (2 saat sonra) yarım çay bardağı leblebi ya da 6 adet çiğ badem ya da 8 adet çiğ fındık ya da 3 tam ceviz

akşam: (2 saat sonra) 1 kase(koca kaselerden değil) kremasız, ağır olmayan çorba, 6 yemek kaşığı dolusu az yağlı sebze yemeği, 1 kase cacık ya da 1 bardak ayran, 1 yemek tabağı dolusu salata (bol yeşillik), 1 dilim tam buğday ekmeği

ara: (en geç 21.00'de) Bir porsiyon meyve (yukarıda saydıklaırmdan)

notlar: Öğünlerde çorba yemezsen 1 dilim daha tam buğday ekmeği yiyebilirsin. Tüm öğünleri yemek gerekiyor, atlamak yok yani. Ekmekler Uno dilimi ebadında olmalı. Günde 3 bardak yeşil çay ve 8 bardak su içmek gerekiyor. Yemeklere uygun miktarda kıyma-et eklenebilir. Yasak sebzeler: Patates, bezelye, havuç, yer elması, enginar, kereviz, turp, kırmızı lahana, mısır

Aynı şeyleri yaşamışız gerçekten ilk defa olunca bilemedim, tahrişten o kadar kanama olur mu diye... Neyse ki uzun sürmedi... Bize d eileride ameliyat gerekebilir, 6 yaşından sonra bakalım demişti KBB'ci...
...Deneyimlerini benimle paylaşırsan sevinirim kitabı da merak etmedim değil farklı peynirleri bende denemek istiyorum

Seve seve paylaşırım ama şu anda sen benden daha deneyimlisin :)) Ben sadece sirke ile kestirerek lor yapmıştım :)
haklısın ece aslında bi kan versem iyi olur
bizim ev de merkezi canım iyi ısınr aslında ama bu soğuklarda daha az ısınıyor tabii ama soğuk değil ben biraz fazla üşüyorum sanki
Asumancığım hep derler ya, demir değerlerine bir baktır diye. Üşüme deyince benim de ilk aklıma o geldi :)) Gerçi sen güzel besleniyorsun, gene de bir kontrolde fayda olur.
Hoşgeldin umutcum bende sana bişey sorucaktım aklımdan geçiyordun)Sen yazmıştın sanırım kargoyla süt ve organik ürünler aldını banada telefonunu verebilirmisin oranın yada internet adresini.
Merhaba canım, mesajını gördüm ama çok sonra cevap verebiliyorum, oğlum her 5 dakikada bir uyanıyor. Lafın gelişi değil ama, gerçekten her 5 dakikada bir şurup fayda etmedi. Bu durumda yatamadım ben de, nöbetteyim. Ama yazamadım da. Şimdi daldı biraz, mesaj atıyorum sana :))

merhaba eşim geldi kızım havalara uçtu tabi tuvalete giderken bile yanlız bırakmıyor babasını babası birde bebek getirmiş sen dünyadaki en iyi babasın diyor kuzum,

beyzuş canım o içindeki canavarı sustur yoksa emekler eziyetler boşa gider

umutt canım neler yaşamışsın gece gece çok korkmuşsundur insanın aklına hep kötü şeyler geliyor bu durumlarda allahtan ciddi birşey yokmuş oğlanda umarım antibiyotiksiz atlatır

ece çocuklar olmadan bir sömestr tatili sanada iyi gelir biraz rahatlarsın ama insanında aklı kalır tabi arkadaşlarınla buluşmada bakalım ne diyecekler bu fıstık kim derler bence
senindemi yolun izmirden geçti niye hatırlattın kız boyozu offf ben birde kömürde sadviçine bayılırım kumru gibi ama devasa ekmeklerle

leah dönmene sevindim 3 çocuklar zor birde hastalıklar falan eklenince allah kolaylık versin

ayşe 11 haftada 14 kilo verilir neden olmasın

ilbatum 10 günde sen verisin rahat 2-3 kilo vermesende zaten süper kilo verdin herkezin ağzı açık kalacak bence

unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar
bugün hiç oturmadım çok yorgunum akşam kızım dediki 4ümüz yatalım beni yatakta sığmayız diyince ben babnın yatağında yatacam 4ümüz yatarız dedi baba ben kızım ve bebeği onlar uyudu ben sıvıştım evi topladım size bir bakayım dedim

tebessüm allah sizie uzun süreli ayrılıklar vermesin
sen kızının heyecanını anlatınca benim çocukluğum geldi aklıma
benim babam öğretmendi benim çocukluğumda doğuda görev yapıyordu çok az gelebilirdi ozamanın ulaşım şartlarından dolayı
bende çok özlerdim günlerini sayardım tabi sayıyı bildiğimden değilde hatırımda kalan hergün anneme bu gün mü gelecek diye sorardım ada hep yarın yarın der dururdu canım babacığımda bana her gelişinde bebekler getirirdi veeeeeeeeee bende ilk gece onlarla yatardım
ama sabah hep kendi yatağımda uyanırdım artık beni uyutunca ne yapıyorlardıysa

umutt ben bu ara bol bol turp yiyordum niye senin listende yasaktı ki
ne varmış ??
Canım 4 sene kadar önce gitmiştim, tam sebebini hatırlayamıyorumi sanırım glisemik indeksi yüksek bu sebzelerin. Tam emin olamadım. Ama annem diyabetli ona da kök sebzeler yasak? Belki bir miktar nişasta ihtiva ediyordur?? (fikir yürütüyorum) Ben şimdiki beslenmemde yiyorum ama bu sebzeleri, çoğu çok faydalı. Özlem'e bir haftalık düşük kalorili, yüksek vitaminli diyet örneği olarak yazdım.
....umutt canım neler yaşamışsın gece gece çok korkmuşsundur insanın aklına hep kötü şeyler geliyor bu durumlarda allahtan ciddi birşey yokmuş oğlanda umarım antibiyotiksiz atlatır
Sağol canım. Sizin de gözünüz aydınnnnnnnn. Hele kızının, çok iyi anlıyorum ben onu. Ben de çocukken babam Almanya'da ön ihtisas yapmıştı 2 yıl, o önden gitmişti ve 6 ay ayrı kalmıştık, 5 yaş civarıydım hiçbir zaman unutmam bir gece yarısı bizi almaya geldiği günü, elinde esmer, saçları fileli bir oyuncak bebekle. Kız çöcukları için nasıl önem taşıyor baba, hayatım boyunca hatırladığım mutlu anılarımdan biridir :)))

....

Kimle kaldı kimler gitti bilmiyorum ama ben de iyi geceler diliyorum, hem bedenen hem ruhen feci çöktüm, uyumaya değil bayılmaya gidiyorum artık :))))

Günaydın çıtırlar bu gün ben açıyorum sanırım herkes nerde uykuda mı kaldınız hadi toparlanın kalkın tembellik etmek yok Güüünnnayyyydııııııııııııııııınnnnnnnn

ben dukan diyetine başladım bugün 4.günüm bu hafta kilomda eksilmeler bekliyorum dukanın tek kötü yönü kabızlık yapıyor
HEDEFİM HAZİRANIN 1 DE 80 KİLO OLMAK

ben dukan diyetine başladım bugün 4.günüm bu hafta kilomda eksilmeler bekliyorum dukanın tek kötü yönü kabızlık yapıyor
HEDEFİM HAZİRANIN 1 DE 80 KİLO OLMAK

İnşallah hedefine ulaşırsın ama bir şey sorucam dukan diyetinde yanlış hatırlamıyorsam uzun süre meyve yok hangi dönemi hatırlamıyorum ama hiç bana göre değil meyvesiz bir hayat düşünemiyorum hiç olmazsa günde 1 kere yemek isterim

bende meyvesiz duramıyan biriyim ama kilolar canıma tak etti artık dizlerimde kireçlenme var ,acil kilo vermem gerekliymiş

bide şunu düşündüm meyve şekerli diye yasak bende ekşi olan meyveleri seçer yerim ama pazar gününe kadar sadece protein yemem lazım

bide şunu düşündüm meyve şekerli diye yasak bende ekşi olan meyveleri seçer yerim ama pazar gününe kadar sadece protein yemem lazım

Ama dukanda ekşi meyveler serbet demiyor ki seyir evresinde tüm meyveler yasak ben kendime bakmıştım mesela seyir evresi 114 gün ben göze alamamıştım 114 gün meyvesiz yaşayamam

inşallah zamnla düzene gireriz...
yeniden hoşgeldin Beyza, çok geçmiş olsun... bende yerimde sayanlardanımmm

çok az yediklerin bence canım önünde verilecek kilo çoksa zamanla azaltacaksın yediklerini...

değişiklik olur ne güzel tabi özlersin yavrularını ama iyi gelir bence...

ayy canımyaa gözünüz aydın şimdi gözlerim doldu. benim babamda yurt dışındaydı uzun süre o geldiğinde bebnde ağlardım hep onlarla uyumak için çocukluk işte....Allah ayırmasın...

günaydınnn

günaydınlar herkese
acayip bir baş ağrım var dünden beri
regl oldum ya ondan herhalde
bi de görümcemin bazı laflarını duydum yine benimle uğraşanı aşşah bildiği gibi yapsın ne diyim

günaydınlar herkese
bi de görümcemin bazı laflarını duydum yine benimle uğraşanı aşşah bildiği gibi yapsın ne diyim

merhaba kızlarr nasılsınızz

aysecım hiç canını sıkma konussun konuşsun otursun cvb bıle verme Allah a havale et gitsinn

günaydınlar herkese

günaydın canım geçmiş olsun.. Yahu bu görümcenin derdi neymiş allah aşkına??? Boşver gitsin...

hastalık çok zor cnm allah yardımcın olsun

yuppi yuppi yuppi beyza gelmiş hoş gelmiş
cnm ya valla özlettin kendini yorumlarını okumayı özledik
haklısın ben ki bir çocukla çoğu zmn vakitsiz kalmaktan şikayet ediyorum sana allah yardım etsin
ama yinede fırsatını buldukça görelim seni lütfeeennn

merhaba kızlarr nasılsınızz

aysecım hiç canını sıkma konussun konuşsun otursun cvb bıle verme Allah a havale et gitsinn

öyle yaptım cnm ztn yüzüme demedi ama akşam telefon konuşmalarını duydum tek tek allah ıslah etsin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…