Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler sevim
duraklamak sorun değil de benimki epey uzun oldu ama şükrediyorum halime bu kiloya bile razıyım ama şöyle 10 kilo daha gitse süper olur tabii

ama çokk azzzz yemişsinnn acıkmazmısın gece

aleyküm selam
ne güzel yürümüşsünüz benim canım da çok yürümek istiyor ama ankara -10larda olduğundan dışarı bile çıkamıyorum malesef
menün de az gibi geldi bana

-10 da degil disariya cikmak,galiba pencereden bile bakmazdim 
Allah kolayliklar versin canim sogugu hic sevmiyorum ben

Yorumlariniz icin cok saolun nursena ve asuman,dün söylemesi ayip hem keskek hem mercimek corbasi birde dolma yiyince bugün dengelemek istedim ama suan ac degilimde ,ellerim ayaklarim soguktan donuyor

bu son başlangıç olsun inş. cnm

evet cnm sabah 10:45 te randevunuz var
10 gibi olursunuz yanımda
İnşallah 10 da yanındayız.
Hoşgeldin canım sen toparlarsın güçlü bir kadınsın...
Toksincim nasıl hızlı alıyoruz dimi verirken ne çabalar sarfediyoruz alırken hoppp aman dikkat et sağlık çok önemli sen çok güzel kilo verdin bundan sonra sadece sağlıklı beslen arada yapılan kaçamaklar olur abartmadan tabiki inşallah tsh larında güzel çıkar bendede var yükselince sinir yapıyor iştah açıyor yorgunlul umarım en kısa zamanda rahatlarsın.

biz yemek peşine her yere gideriz be asummm eviniz soğukmu peki??bizm merkezi olduğu için bizde alt katlarda olduğumzdan çok ısınıyoruz üst katlar daha serinmiş ama ben baygınlık gçeiriyorum bazen o nedenle üşümüyorum.pek çıktığımda yok zaten.sende şu tahlillerini yaptırsana ben fatihe gttm hoşderede 20 tl fark ödedim ama troid için bi 30 tl fark aldılar.30 dan fazla kilo verdin vücudunda ne değişimler olmuştr.aslında sağğlıklı besleniyoruz bence ama genede bi kontrol ettir.sağlık ocaklarıda baya bi tahlil yapıyorlarmış orayada gidebilirsin.ben insülin direnci var diye oraya gitmedim onu ölçemezlerdi.ama tiroid bile bakıoyrlarmış duyduğum kadarıyla.ihmal etme bak bende d vit eksikliği varmış ki diabte bile etkisi oluyormuş .

he valla .olsan bi dert olmasan bi dert.ben zaten iki peti öyle tern gibi yapıp kullanyırom eskiden berii ama o bile kurtarmıyor bazen .işte bu durmda bebek bezi kurtardı

canım şu erkekler ne şanslı.metobolizmaları çok güzle onların.bizden çok yerler ama bizden iyi verirler.benim eşimde öyleydi sinir olurdum.yaş ilerledkçe eskisi gibi vermeiyor ama bayada yiyor ve sıfır hareket.sen eve sağlıklı atıştırmalıklar al adamcağız yesin.ben mesela ceviz,çiğ badem,leblebi,kuru kayısı incir eksik etmiyorum.bazende pestil alıyorum eşimle yiyoruz arada.başlarda hiç yemiyordum ama şimdi arada yiyorum.

ne güzel bir plan yapmissin arkadaslarinla,insallah umdugun gibi güzel gecer ,
Allah yavrularinada uzun ömürler versin ,simdiden nice yillara ..
ne kadar Anne yüregi evlatlari olmadan rahat etmezsede ,az yanliz kalip basini dinlemekte iyi gelir galiba.

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrr size doyum olmaz ama ben yatıyorum :122:
Sabah inşallah yine erkenden kalkarım ki metabolizmam kendine gelsin

Hepinize hayırlı geceler hoş sohbetler
Allaha emanet olun
İnşallah yarın gece KV gidince geç te olsa damlarım

Hepinizi kocaman öpüorummmmmmmmm

haklısın ece aslında bi kan versem iyi olur
bizim ev de merkezi canım iyi ısınr aslında ama bu soğuklarda daha az ısınıyor tabii ama soğuk değil ben biraz fazla üşüyorum sanki

Hoşgeldin umutcum bende sana bişey sorucaktım aklımdan geçiyordun)Sen yazmıştın sanırım kargoyla süt ve organik ürünler aldını banada telefonunu verebilirmisin oranın yada internet adresini.

canım kar yok ama buz var çok soğuk her yer buz markete bile giderken dondum resmen Allah açıkta kalanlara yakacak barınacak yeri olmayanlara yardım etsin

hayırlı geceler
Zaten en kötüsüde buz olması karda yürünürde buzda çok zor ben kar yağmasını çok severim ama evdeyken iyiki karı çok olan bir yerde oturmuyorum heralde kışı evde geçirirdim:)Çok korkarım buzda yürümekten bilirim eve ağlayarak geldimi.

eşler de pek yardımcı olurlar bu konudagit al işte dimi?benimki ne giysem güzel olmuş deralışverişii bizler kadar sevmedikelri kesin. kızılayda zerdali pastanesine gitmeyi planladık.(simit dünyası fln varya üst geçitin ayağında onun yanında matmazel çanta var onun biraz ilerisinde)orada iskender yemiştim harikaydı.tatlıları da çok güzeldi.kahvaltı için ne var bilmiyourm gerçi ama yiyecem bişiler aç gideceğim çünküçok nezih bi yer .fiyatlar biraz pahalı oluyor diye herhalde gençler pek olmuyor yani tıklım tıkış olmuoyr nezih oluyor.bizde artık yaşlandık kafamız kaldırmıyor gürültüyü

çok teşekür ederim yorumlarınız içn.gerçektn çok yoruldum sürekli peşlerinde dolanmaktan,yedirip ,uyutmaktan,geceleri 4 kişi uyumaktan,gece 12 ye kadar eşimle yalnız kalıp rahat sohbet edememkten ama şu varki onlar herşeyim.çok seviyorum .daha gideceklerini düşündüğümde kalbimde bişeyler oluyor .annelik çok kutsal gerçekten..biraz ayrı kalmak enerji dolduracaktır beni sanırım(yani inşallah öyle olur)babanneleride çok sevgi veren bir insan.o nednle gözüm arkada değil ama sağlıkla gider gelirler inşallah.

haklısın ece aslında bi kan versem iyi olur
bizim ev de merkezi canım iyi ısınr aslında ama bu soğuklarda daha az ısınıyor tabii ama soğuk değil ben biraz fazla üşüyorum sanki
en kısa zamanda ver canım yaa sağlık ocağı yakınsa 2 dk da halledersin.ben erteleyip duruyordum bu ctesi çıktım evden tüm herşeyi bırakıp.iyi oldu bak d vitaminim dibe doğru yol almaktaymış.sonra daha kötü olacaktı belki.sevin merkezi ise iyi ısınıyordur hakikaten.neden üşüyorsunki ???kış ayları bi çok kadının kabusudur kilo alınır kış aylarında.biz çok özel br iş yapıyoruz burada ya kilo veriyoruz yada koruyoruz en azından.aferin hepimizeee

ece güzel mekan seçmişiniz canım ye tabii hem kahvaltıdan bişey olmaz akşama kadar hepsi gider
ben bi kere kahvaltıda kardeşimle çin makarnasından yapıp yemiştim 2 tabak hiç bişey olmadı canım sıkmadan güzelce ye mamaları her zamanmı gidiliyor sanki değilmi
sağlık ocağı çok yakın canım bir kere gitmiştim eylüldü sanırım o ara tahlil yapmıyorlarmış şimdi yapıyorlar gideyim en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…