Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yağmadı baharcığım dört gözle bekliyoruz ama zor gibi..
her yıl olan bişey değil çünkü arada bir yağar çocuklar dahil hepimiz çıldırırız sevinçten.:)

Demek biliyorsun sende boyozu çok güzeldir değilmi.? sıcak sıcak yanında haşlanmış yumurta.:)
Fakat deli gibide yağlı..birde her yerde iyi yapamıyor boyozu belli yerlerden almak lazım...
Bornovada iki yer vardı pazar kahvaltılarında alırdık ama Bucaya taşınalı almadık hiiç..
Hangi yıllar burdaydın..??

Biz seni özlüyoruz artık..Nadir geliyorsun..

Bende çoğunlukla evde eşofmanlayım.. Arada topluyorum ama saçımı başımı..:))
Geçen oturduğum yerde düşünüyorum ne uzun zaman olmuş ruj sürmeyeli gerçi pek sevmem ruju.. göz makyajını severim ama makyaj yapınca rujda sürülmeden olmaz..
Sonra kalktım makyaj yaptım.:)

Hoşgeldin...

Sağol canım, kızım iyileşti çok şükür. Ama oğlanla başım fena dertte bu sefer. Ablası gibi uyumlu geçirmiyor o, çok huysuzluk yapıyor, dün gece 1 saat ancak uyuyabildim

Sende inşallah hastalanmazsın.Uykusuz kalınca direnci düşüyor insanın..
Kızına maşallah atlatmış
Ben ateşte acaip evhamlanırım seni tebrik ediyorum o açıdan...

Son düzenleme:
hoşgeldin ablacım özlettin valla. ama senin şişlerin vardı ne oldu :)
evet canım ona hazırlık yapıyorum ,inşallah güzel geçer teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
benim en yakın arkadaşım zayıf malesef :) hemen bana uygun birini bulmam gerek :) bizde çok eğleniriz ama bu yıl nasıl olacak bebişle bilmiyorum, onunda benimkinden 2 ay küçük bir oğlu var ,artık nasıl coşarız bilmiyorum :)
tamam canım, yapmam o zaman eee o zaman ben bunu o güne kadar ancak 1 kere yaparım hımmm o zaman yakın bir günde yapayım değil mi? bir lahananın hepsini mi yiyoruz 3e bölüp yoksa 3te birini mi 3 öğüne bölüyoruz? senin yazdığından anladığım tümünü yiyoruz :)
aman canım sakın yapma baharda herşey daha güzel olacak ,hem neden bu bahar oramızı buramızı kapatmaya uğraşalım değil mi ya ,giyelim güzel güzel çıkalım artık yeterrrrrrrrrr
Ben de bu grubunuzda diyete başlıyorum::))) Gerçi daha diyet listemi kararlamadım.., siteyi karıştırıyorum.
hoşgeldin
aynen senin dediğin gibi benide adama benzetiler bende onlara inat daha çok vermek istiyorum işte. artık bu şekilde isteselerde anamazlar çünkü benden tombikler sıra bendeeeeeeee:))))

hoşgeldin

Kizlar mehaba,

Bugun saolsun yine umut aradi. Bir zaman yaratip girdim. Cok yazamiyorum simdi. Acayip bir donem geciriyorum. Etrqfimdqki hersey sanki cok hizli akiyor, aksilikler ve sorunlar ile sorumluluklar dizboyu...

Kilo isleri de ustune gelince, basliycam artik dedim.. Bari bu alanda kendimi kasmiim dedim ve aninda kilo aldim tabi... 86 kilo oldum. Sinir... Ama ilginctir, bir donem boyu yedim yedim yedim... Cipsler filan gomdum yani.. Ki sevmem fazla ama daldim resmen..Ama uzun zaman kilo almadi. Sonra lastik koptu tabi 4-5 kilo birden aliverdim.. Neyse fazla gam yapmadi nedense yine de ...

hala da motivasyonum cok dusuk, iki gun diyet, ucuncu gun koyverme hali var... Cok hastaliklar ve buna bagli duzensizliklerim var.. Zaten hersey hasta olup yataklara dustugum bir zaman basladi... Simdi diyorum ki nasil o kadar iyi diyet yapabilioy musum... Nasil oyle iradeliymisim ve azimliymisim. subatta spora basliyorum. Umarim itici bir guc olur bana..

Kisaca boyle. Simdi gecmise bakiym.. asuman kesin 45 kiloya inmistir... Dalokim benim gibi bir buhran esigindeydi en son.. Umarim o benim kadar kilo almamistir..

Yena, ayse ve diger dostlar hepinizi ozledim..kendimi kendime size zaman ayirmaya zorlamaya calisacagim... Yoksa evde yerde yuvarlanan iki bebek, zirt pirt hastaliklar, kizin yogun programi derken... Sacimi bile taramiyorum kendimin...

ben de yeniyim bende bende
evet güzel motive oluyo insan :)yalnız sen doğum kilolarından bahsediyosun bende daha doğum bile yok 4 senelik evliyim maşallah kocayı buldum rahatladım oldu bide kilo cetvelini bende merak içerisinde sana yanıt yazılacak olan şanslı kişinin takibindeyim

Kizlar, ben kendime kizip duruyordum ama nerdeyse herkes ya yerinde saymis, ya da almis...neyse.. Beyzus abla, sendeki ivme dikkatimden kacmadi... asucum da duraklamis...ama Mutlusum sen de ben gibi cozutmussun ne yazikki...

Kizlar, ben kendime kizip duruyordum ama nerdeyse herkes ya yerinde saymis, ya da almis...neyse.. Beyzus abla, sendeki ivme dikkatimden kacmadi... asucum da duraklamis...ama Mutlusum sen de ben gibi cozutmussun ne yazikki...

Beyza naber? :)))) Sevindim canım uğradığına, telefonda konuşurken öyle bir tablo canlandı ki gözümde, uzuuuun zaman için senden umudu kesmiştim (uğramazsın diye) Hatta açtım bilgisayarı tam kızlara havadis veriyordum senden, böyle böyleymiş diye, çat diye elektirikler kesildi, yazdıklarım da gitti. Şimdi fırsat buldum, baktım seni gördüm hoş bir sürpriz oldu

Belirtmeden geçemiycem, 40 bedenlerde misss gibi dolaşan arkadaşlar da var aramızda. Örneğin geçenlerde ece78 ve asumanzeynep buluşmuşlardı, fotoğraf koydular, kilolu sınıfından çıkmış arkadaşlar Güzel giden birçok arkadaş var, bizim de umudumuz var, daha ne olsun :)

slm kizlarrrr
banucum aman ipin ucunu birakma yoksa ben gibi 2haftada 3kilo kadar felan alirsin ben daha tartilmadim ama 3kg almisimdir yediklerime göre az bilene ama toplanmaya karar verdim guatrdan problemlerim var 2 tane sislik varmis 2sene önce 6mmve 5mm mis ama simdi 12mm olmus buda moralimi bozdu simdilik kan sonucunu bekliyorum ve dr tedavime baslicak sintigrafi cekilecem ama bebisi emzirmeyi birakmam gerekmis iste böle termin alayim sintigrafi cekilmeye bebisi emzirmeyi birakcam
guatr acayip sinir yapiyor bende bende sinirlenmemeye calisiyorum bebis uyudumu islermi yapiyorum
yedim yedim ne oldu midem hazmetmedi, baska problemlerimde oldu,ve yemeye devam edersem seker hastasida olabilirim hamilelikde cikmisti dr dikkat et demisti ,bunlar benim toplanmama neden oldu ve herkesin dedigi gibi sen kiloyu veriyorsun ama yine aliyorsun dedikleri dogru cikarmamaya calisacam iste böyle
dün 70dakk yürüdüm +bu gün 90dakk toplam 160dakk firsat buldukca yürümeye caliscam ve cumaya kadar vereyim kac kiloyum bilmiyorummmm

gecmisi okuyamadim kizim rahat birakmiyor hastalara gecmis olsun
beyzus ablaaaaaaaaaaaaa icindeki canavari ezzzzzzz sakin yenilmeeeeeeeeeeeeeee

Ben de bu grubunuzda diyete başlıyorum::))) Gerçi daha diyet listemi kararlamadım.., siteyi karıştırıyorum.

Hoşgeldiniz arkadaşlar. Kalıcı olur ve sık paylaşımda bulunursanız, burada kesinlikle destek bulabilirsiniz. :) Kendinizi tanıtıp, kilolarınıza dair bilgi verirseniz (alma hikayeniz, son durum vb.) sizi daha iyi tanırız. Diyet grupları ana sayfasında "Kilo çizelgesi nasıl yapılır" isimli sabit bir başlık var, orada detaylı açıklama bulabilirsiniz.
....Sende inşallah hastalanmazsın.Uykusuz kalınca direnci düşüyor insanın..
Kızına maşallah atlatmış
Ben ateşte acaip evhamlanırım seni tebrik ediyorum o açıdan...
Teşekkür ederim Yenacığım ama hastalandım bile, şimdilik sadece nezle. Burnum civatası oynamış bir musluk gibi şıp şıp damlıyor :))

Ateş bir yana; sabaha karşı kızım 8. kez filan uyandı, ben de onunla fırladım tabii, tuvalete girdi ben oğlana bakmaya gittim (o da ağlamaya başladı sesimize), "anneeeee" diye bağırmasıyla koştum kıza baktım; yüzü gözü kan içinde. Korkmuş da yavrum, "hiç önemli değil kızım olur böyle hastayken, burnun biraz tahriş olmuştur" filan dedim. Görünüşte nasıl sakinim, o da rahatladı, yıkadım, üzerini değiştirdim bu arada burun kanamaya devam ediyor, tampon yaptım, 3-4 dk daha kanadı. Sakince uyudu, sonra ben bir panik. Sabahın dördü, kimseyi arayamadım, bir yandan düşünüyorum epey kanamış, yerlerde halıda, yatakta damlalar var. "Ya tansiyonu çıktıysa, ya başka bir şey olduysa" diye. Zaten uyuyamıyordum, tüy dikti. Öyle gözümü dikip izledim. Görünüşte sakin, sonradan evhamlı bir tip çiziyorum galiba :))
*Sabah anladık, fazla kurcalamaktan kanatmış burnunu. Biraz da sıkılan spreyler, sinüsleri açmak için uyguladığımız solüsyonlar hassaslaştırmış galiba :)
Çok teşekkür ederim :) Soruna özelden cevap yazdım canım :)))

canım arkadaslarımmmmm nasılsınız?
dün evde yoktuk giremedm nete ama sizleri özledim:)

iddiadaşım sen nasılsın?kırmızılar gelmiş gözün aydın..

Bizden de selamlar, sevgiler :))) İştah patlamasına şaşırdım ama Ben ilk defa böyle itiraflar duydum senden; hep azimli gidişatına, bize de telkinlerine alışkın olunca şaşaladım. Gerçekten herkesi dolaşıyor demek bu canavar. Oğlumun masal kitabındaki canavarlar gibi üfleyip püflesek gider mi acaba?

Gece yazacağım canım, bir aksilik olmazsa. ListedeN bakarak yazayım yanlış olmasın :)))

arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum yardım edinnnnnn (

bugün yediklerim (herşey akşam yemeğine kadar çok güzeldi)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dillim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 domates

öğle:
special k ve süt

veeeee akşam:tamı tamına 3 dilim pizza ((

off zaten haftasonu 700 gram almıştım onu anca vermiştim zaten 1 haftadan beri bende bişey var az yesem de kilo veremiyorum 2-3 günden beri de biraz fazla yiyiyorum sanki ama bu kadar yeter yarın kaldığım yerden devam edicem ben öyle gayet mutluydum.pizzayı yerken mutlu olamadım ki zaten hep içimde bi şey vardı kızdım kendime yedim diye pişmaanımmmmm (

hoşgeldin beyzacım seni gerçekten merak ettim ve de özledim daha bu akşam kendi kendime ne güzel menü yorumladığını düşündüm
3 aydan fazladır yerimde sayıyorum ben de gördüğün gibi sen de anlattığına göre yine iyi durumdasın canım azcık toparlandınmı halledersin hemencik
inşallah daha sık uğrama fırsatın olur beyzacım

toksin sana da geçmiş olsun canım
gelenleri de toparlanıp halledersin kafana takma herşeyin başı sağlık

ece senin karışıma devam ediyorum canım cumadan beri ama pek bir değişiklik yok bende tabii kaçamakalrım da var itiraf edeyim yarın akşama yine bir yere davetliyiz malesef ilk kez gideceğim bir ev mecbur yerim kötü oldu perşembe olması
ama karışımın rahatlattığı gerçek canım biraz daha fazla dikkat edebilseydim ben de daha iyi sonuç alabilirdim bir de bu hafat spor nerdeyse yok gibi lesliyi canım istemiyor dışarıya çıkmak da hastalığa davetiye olur biliyorsun ankara donuyor

bugün gündüz güzeldi diyet için ama akşam yemeğinde tavuklu makarna yedim bol salatayla çok canım çekti napıyım bu haftadan da umutsuzum kısacası

bugün gündüz güzeldi diyet için ama akşam yemeğinde tavuklu makarna yedim bol salatayla çok canım çekti napıyım bu haftadan da umutsuzum kısacası
bende bugün tavuk yaptım fırında ve makarna vardı yanında :) makarnadan yedim valla ama çok değildi 3-4 kaşık kadardı .

canım ya sana zahmet olacak ama inan bu davet benim için çok önemli :)

iyiyimm canm benm.. bu ara gezıom hep evde oturan ben kar yagdı attım kendimi ortaya haah.
kv ve oraya gitme olayını öle güzel anlatmssn ki aynı ben dedm.. anam babam uzak olunca onun yerine de kv ye gdıoruz galiba..saolsun iyi hoş,sevıorum da ama oraya gdnce dedigin gibi düzenm degişio..hem güsel hemde ceştli yemek yapıor..
eşimde isteynce kıramıorum dıyet yaptgmı falanda sölemedm..
neden yemıorsn meryem dıo eşimde dıo ona bol sebze yemegi yap hahahha..kadında şok..
eskıden etler,kızartmalar,börekler isteyen ben şimdi sebze dıorum:)))
amannn bunun için tartısma yine aynısı olacak dcektm ama olmus bile hahhahah..
keşke alsaydınız o elbiseyi..alıp karsına assaydın canım okadar begendysen..
ben inanıyorum evlilik yıldönümünzde gyeceksin:)
vahh vahh sendemi düştün uraya:)
allah kurtarsın arkadasım:)) hoşgeldin bu arada
sende hoşgeldin canm..
burdan yapabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım sanada yazayım... insallah gecmişi okursanız görürsünüz..kolay gelsin
buyrun http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ayy o sizinkine benzer karısımdan dr. tavsiyesi ile bende içiyorum ama midem agzıma gelıyor..
zaten oldum olası faydalı seleri içemem(

ohhh afiyet olsun..tavuklu makarna hiç denemedm..kıymalı halini ii bilirimde

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Geçmişi zar zor okudum bir yandanda Sülümanı izliyorum
Bugün bütün gün bir şey yapamadım belden aşağım ağrıdan resmen uyuştu.
Gelmedi gelmedi derken gümbür gümbür geldi

bizim karışım pek içilmeyecek bişey değil daha neler içiyoruz onlara göre şerbet gibi yani
tavuklu makarna çok güzel oluyor kaçamak yapmak isteyen denesin
makarnayı haşlamadan tereyağıyla kavuruyorum şehriye gibi sonra da tavuk suyuyla pişiriyorum pilav gibi haşlama değil yani kapattıktan sonra üzerine tavukları didikliyorum sarısaklı yoğurtla süper oluyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…