Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım sende yaşamışsın çok zor çocuk için şükür kavuştuk
evet valla kızıma nasıl zor geldi
bu sabahki olayı anlatayım eşim kimliğini unutmuş orada kimlik çıkartacaz pasaport yenileme için istiyorla eşimle ben çıkacaz sabah kızımı götürmeyelim soğuk diye düşündük
kızım diyorki sendemi gidiyorsun şimdi gelmeyecekmisiniz diyor döndük sonra babası başka işler için çıktı diyorki babmın gelmesini yinemi bekleyeceğiz diyor nasıl üzüldü anlatamam

sağol canım nekadar çok kişinin babası ile ayrılık dönemi olmuş nasıl üzülüyorsa çocukken insan dmek unutulmuyor
günaydınlar herkese
acayip bir baş ağrım var dünden beri
regl oldum ya ondan herhalde
bi de görümcemin bazı laflarını duydum yine benimle uğraşanı aşşah bildiği gibi yapsın ne diyim
allaha havale et canım laf sahibine aittir

sağol canım amin inşallah bir daha ayrılmayız

sağol canım sende diyete dönmüşsün hadi bakalım dayan bu ara zor geçer
ayy ne güzel valla böyle yorumlar duymak
bravo tatlıyada kanmamışsın
kızının doğum günü kutlu olsun canım

amin canım sağol dün yazmamışım sanada geçmiş olsun ama emzirmeyi bırakıcam diye üzülme bu kadar zaman emzirmişsin ben çırpındım emzirmek için ama ancak 1.5 ay emzirebildim sonrada 6 aya kadar sağdım sonrada emmeyince kesildi tabi
umarım ilaçlar çabuk etki eder hemen düzelir canım geçmiş olsun

enfeksiyondan lenf bezlerinde problem var sanırım yanlışmı anladım eğre öyle ise bir şey anlatacam
benim annem hemşire
erkek kardeşimde hastalık grip gibi olmuş geçmiş sonra annem boynunda lenf bezlerinin şiştiğini farketmiş hemşire ya anlıyor tabi hemen üniv. hastanesine gitmiş dr. bakmış bir şey dememiş antibiyotik vermiş bitince mutlaka gelin demiş gelince dr. muayene etmiş ohhhhhhhhhhhh demiş ben lösemi sanmıştım demekki enfeksiyon geçmemiş onun etkisiyle olmuş demiş aklıma bu geldi canım
umaım kötü birşey çıkmaz

YENA canım yarın beni aynı yazarmısın yarın sabah erkenden emniyete gideceğiz pasaport işleri için giremem aslında bu hafta eksi gördüm ama yarın tartılsamda giremem canım

banucum kalbini ferah tut canım inşallah iyi olacak ayşenin durumu ama ayşenin yanında nie öyle konuşmuşki dr hayret bişi yaaaa
tebessüm eşin gelmiş canım gözünaydın kızın nasılda mutludur şimdi ...
toksin sanada geçmiş olsun canım...
bende bugün arkadaşa davetliydim orada yediğim mecimek köfteleri ile yarın artı kaç olacağımı merak ediyorum ne güzel düşüşe geçmiştim halbuki gerç,i akşam yemeği yemedim ama bakalım artık...

iymiş valla sen nasılsın bu aralar yoruldun sanırım kilo verme daha bence korumada kal bak sonra alıcan gene emzirmek iyi ama seni strese soluyosa yeter büyümüş bya bide ilaçlar falan etki eder kendine iyi bak merak etirme

canım allah kimseye yaşatmasın inşallah kötü bişey çıkmaz bizd e rahatlarız

bugün sabah kahvaltıda zaralı mamalr yedim reçel helva hemde baya yedim ilk defa bu kadar çok yedim sabah ve ilk defa bukadar acıktım diyet kahvaltı beni daha tok tutuyordu
aralarda 2 kurabiye yedim öğlen yiyemedim ddışardaydım
ama akşam yemekten çok yemedim ama turşu yedim şişrecek beni deli gibide susadım birsürü su içtim

sağol canım valla nasıl mutlu sürekli dibinde babanın

banucum Allahın izniyle iyi çıkacak sonuçlar canım ben inanıyorum
İnşallah asumancım umarım iyi çıkar
İnşallah tebessüm bizimkide haftaya gittiğimizde ufalmış olur bol bol dua ediyorum...

İnşallah derincim ama insan duyunca neye uğradını şaşırıyor inşallah haftaya düzelmiş olur.
Amin canım Allah düşmanımın başına vermesin bu hfat nasıl biter hiç bilmiyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum.

Hele şükür gelebildim kızlarrrrrr :122: :122: :122:

Bugün malum KV yemeğe geldi ve çok şükür hasarsız atlattım yemek bakımından demiyorum tabiki
o konuda da hasar olmadı şükür hatta okadar olmadı ki karnım aç
Eşim akşam üzere arayıp geç geliceğini söyledi hatta yemeği yarına ertelesekmi falan dedi sonra annesinin yarın kız kardeşine gideceğini evde de bize gelicek diye yemek olmadığını söyleyip ya ben olmasam ilgilenirmisin dedi
Bende tabiki aaaa aşk olsun yaa hazır sen yokken ben onu paralarmışım gibi konuşma ne o anan bendenmi korkuyorda sen yokken gelemiyor dedim
SAat 6 da büyük kızım ( malum 11 yaşında ) Kvyi almaya gitti yan apartmandan hava karanlık olduğu için gelemezmiş birde iki poşet varmış taşınacak kadının gelişi bile olay.
Tabi ben bir güzel giyindim süslendim hatta makyaj bile yaptım hatun beni görünce bir şaşırdı ama tabi ne hayırdır diyebildi nede güzel olmuşsun
Yemekte masanın başına geçtim servis kolay olur diye onada hemen yanımdaki sandalyeye servis açtım ama nedense masanın öbür ucunda oturucağım diye tutturdu ki o tarafa servis açmamıştım herhalde onuda yerim diye korktu
Bu kez yemeklerime tek kelime etmedi ama eline sağlık bile demeye dili varmadı :120:
Eşim geleceğine 10 dakika kala haber verince bende makyajımı tazeledim tabi KV iyice fit oldu hatta eşimi kapıda karşılamak için beklerken çocuklara sizde gidin diye tuturdu bende geri postladım sanki kapı ağzında özel bir durum olucak
Birde benimki Anne kızkardeşime gideceksen biz seni bu geceden götürelim hem Banuda bir hava almış olur diyince iyi fit oldu ama Valla hiç benimle alakası yok artık nereden estiyse öyle dedi tabi KV kesin yine benden bilir bak kadın istemediği için beni göndermek için yorulma otobüslerle yarın havalarına girdi oğlum diye ama Allah biliyor

Neyse çok uzattım neticede bu gece ölü sayısı 0 yaralı sayısı 0 ve ben bomba gibiyim :122:

Ay gece gece hiç gülesim yoktu sen çok yaşa emi
Biz ufakken babam fabrikada gececi olarak çalışıyordu ve yeri geldiğinde ancak hafta sonları babamızı görürdük. Biz ana okuluna giderken babam uyurdu biz anaokulundan geldiğimizde babam işe yeni gitmiş olurdu ve gece 12de bizim pireler uçuşurken gelirdi. Bazı geceler duyardık babamın geldiğini bizi öper sonra direk uyumaya giderdi. Hafta sonlarıda biz yatağa zıplayarak uyandırırdık adamcağızı. Okadar yoğunluk arasında 3.cüyü de sıkışıtırı vermişler
Hatta hala bile yazın geldiklerinde eşimi işe uğurlar aralarına girerim tabi bu sefer kendi cocuklarımıda yanıma alıp babam koca eşşek oldun bu seferde sıpalarınla geliyorsun bu yatak bir gün çökecek ama bakalım ne zaman der durur

merhaba eşim geldi kızım havalara uçtu tabi tuvalete giderken bile yanlız bırakmıyor babasını babası birde bebek getirmiş sen dünyadaki en iyi babasın diyor kuzum....

Gözünüz aydın canım inan kızının o sevincin sanki gözümün önüne geldi
Rabbim bir daha ayırmasın sizleri ... Aminnnnnnnnnn

ben dukan diyetine başladım bugün 4.günüm bu hafta kilomda eksilmeler bekliyorum dukanın tek kötü yönü kabızlık yapıyor
HEDEFİM HAZİRANIN 1 DE 80 KİLO OLMAK

Desene dukan bana göre değil zaten bağırsakları asi her an grev yapabiliyorlar birde dukana girsem iyice yan gel osman yatacaklar
İnşallah hedefine ulaşacaksın canım biz sana güveniyoruz ...

günaydınlar herkese
acayip bir baş ağrım var dünden beri
regl oldum ya ondan herhalde
bi de görümcemin bazı laflarını duydum yine benimle uğraşanı aşşah bildiği gibi yapsın ne diyim

Çok geçmiş olsun canım boşver takma kafana Rabbim büyük senin gibi yüreği güzel bir insanı üzdüyse elbet karşılığını tez zamanda görür. Ben inanıyorum yapılan iyilikte kötülükte karşılıksız kalmaz ve ne zaman biri yüreğimi sızlatacak kadar üzdüyse beni çok kısa süre sonra o insanla ilgili mutlaka bir aksi haber alıyorum
Her gecede dua ediyorum Allahım sen bizleri yüreği kötü insanlardan muhafaza eyle iyi insanlarla karşılaştır diye. Rabbim böylelerini islah etsin.. Aminnnnn

Doktorum programında dr. Yasemin Bredley ece nin içeceğine benzer bir şey yapıyor içine karabiber koymadı sadece taze zencefil koydu diğerleri ecenin içeceği ile aynı

Bende izledim sabah hatta sonradan komşumada anlattım bak bizim ecenin cayı diye
GEçen sefer yaptığımda ben fazla kaynatmışım meğer o yüzden çok acı olmuş yarından itibaren bende tekrar yaparım o çayı.
İnşallah işe yararda Eceye çooook dua ederiz

oturma odamda yatak açtılar bana yatıyorumm...kardeşimm gitti bugünn bende pc yi yataga aldım yattığım yerden yazıyorum

Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
Bir an önce toparlada kendini yine aramıza dön bak görüyorsun kopunca insan diyettende kopuyor ister istemez.
Kocaman bir sevgi yumağı olalım ki güzel enerjilerimizden faydalanalım ve dipcik gibi olalım yaza

OY oY oy Allah nazardan saklasın çok iyi gidiyorsun Fisüncuğum yaa böyle devam edersen kesin yaza süper olucaksın.
Kahvaltın benimkiyle aynı zaten arada benimde öğlen aksayabiliyor eğer kızım fazla huysuzluk yaparsa ama akşam mutlaka bende çok dikkat ediyorum. İnşallah yarın tartımada yansır

Pşşşt ağzına biber sürerim aklından bile geçirme pes etmeyi daha hepimiz yolun başında sayılırız ve ne olursa olsun bu işi birlikte alınlarımızın akıyla başarıcağız ve herkesin ağzını açık bırakıcağız
Bak ben yeri geliyor 2 hatta 3 hafta üst üste gram vermiyorum ama inan hep bir sonraki haftaya umutla bakıyorum ve şükür yavaşta olsa birşeyler gidiyor. Sonuçta bir yere yetişmiyeceğiz acelemiz yok yavaş yavaşta olsa bu kilolar gidecek başka birşey aklından bile geçirme. Güzel düşün ki güzel olsun

Harikasın canım inşallah hep böyle devam eder ve tam manken gibi olursun.
Bu arada Meleğinin doğum günü kutlu olsun. Rabbim ömrünün sonuna kadar hep güzel şeyler ve güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah ... Aminnnnnnnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin. İnşallah sende bizlerle birlikte hedefine bir an önce ulaşırsın ve burada bol bol paylaşımda bulunursun.

Özlemciğim valla sende harikasın heleki yaş pastaya hayır demek çok zor.
Bende de nasıl bir psikoloji oluştuysa bu gece sabaha karşı rüyamda koca adayım ve KV adayımla tanışmaya gitmişim ( evdekini boşamışım hesapta ) Anam bir kV adayı rüyamdaki valla tam rüya gibi ; Kibar, bilgili, hanım efendi, sevgi dolu, bakımlı, saygılı ..... Böyle say say bitirilmez bir kadın rüyamdaki neyse konuya geleyim
Hatun rüyamda bana buzdolabından birşey verirmisin diyor bir açıyorum anammmmm neler yokki yaş pastadan tut her türlü güzel ve lezzetli yemeklere Rüya ya bu kadın hepsini sırf senle tanışıcağım diye yaptım diyor bende ( ki rüyamda daha zayıfım ) zar zor kilolarımdan kurtuldum ben yemezsem kusuruma bakmayın diyorum
Kadında bana ne dese beyenirsin Aaaaaa olurmu banucuğum kilo alınırda verilirde biz seni sırf dış güzelliğin için gelin olarak istemiyoruz yüreğinin güzelliğidir önemli olan diye

Gerçekten hayalimdeki KV işte hatta nasıl bir rüyaysa resmen ağzım kulaklarımda uyandım sanki gerçekmiş gibi
Açta yatmadım ama dolap resmen bitirdi beni üstünede kusursuz KV yemede yanında yat

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamana şifana kavuşursun.

Canım bütün dualarımız seninle ve küçük Ayşeyle. Rabbim inşallah haftayada yüzünüzü güldürecektir. Dediğin gibi çok zor bir hafta olucak ama inşallah sonuç size o günleride unutturacaktır.
Güzel Allahım bize haftaya müjdeler vermeyi nasip eder inşallah ... Aminnnnnn

Ümitsizliğe kapılma yok öyle bak olmadı tahtı paylaşırız zaten sen gönüllerin birincisisin önemli olan o değilmi.

Canım bende gitmiştim ama benimki çok sık yapmıyacağız tahlilleri dedi hatta 5 ay oldu fakat bende tekrar baktırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz tabi seniki fazla sık olmuş

şekerli unlu şeyler yiyince daha çok acıkıyorsun tebessümcüm valla tecrübe ile sabit

.
çok teşekkürler teyzesi.seninki çok düşmüş memeye demek keserken zorlanırsın bikaç gün sonra geçer inşallah.emzirmeden keserken bi ilaç kullanıyorlar yoksa göğüsler fena şişiyor ve sıkı bir sütyen takman gerek.şimdiden kolay gelsin canım inşallah sonuçlarını da öğrenirsein için rahatlar

teşekkürler asuuuu.aslında sende gelirdin kızlarla güzel olurdu ama çok bebe olacak evde.ev küçük ben bile nasıl dayanacağımı bilemiyorum sırf görümcemnkiler geldiğinde bile eşimle kendimize gelemiyoruz bikaç saat.bi de bi arkadaş gelecek kızı çok yaramaz.ev nasıl bir hal olur bilmiyorum.çocuklar sevinsin diye böyle bir şey düşündüm aslında kendi kendmize saknce kutlamayı tercih ederim yaşlandımmı ne kafam kaldırmıyor.yarınki menüde yadıklarım içinde mercimek en mantıklısı dedim ama hepsinden az az yerim artık kahvaltı öğle fln yapamam zaten büyük ihtimalle.ctesi kuzularım olmayacak haiff biişlerle geçiştiririm artık

canımı balık istettin kız busaatte:)))profiterol tırtıkladım yaa işte bi tane yemişimdir toplamda o toptan hiç yememiş gibi değilim .ama kendim 1 porsiyon yemedim şükür

bende hamileliğimde toplamıştım idrar ama sanırım tansiyon sorunum olmuştu o nedenle topladım öyle hatırlıyorum
valla midemiz çöplükmüş gerçekten.ben tüm günü abur cuburla geçirebilirdim yani ve hala da doymazdım.gece eşimle üşenmeyip irmik helvası yapıp 2-3 kase yemişliğim var.gece kek yapmaya hiç üşenmezdim zaten kakaolu vs.nasıl kaldırmış midem bunları hayret ediyorum şimdi.doğum günü tmennilerin için çok teşekkür ederiz teyzesi.
duşş almış tertemiz börek çok nefis bişey.yufkaya sadece sıvıyağ sürüp 8 e bölüp içine peynir koyup sigara böreği gibi sarıyorsun.sonra suyun altına tutup tepsiye diziyorsun yumurta sarısı sürüp pişiriyorsun.ama o kadar lezzetli oluyorki tokum diyen bile kensi2-3 tane yiyor.çıtır bişi oluyor

komşunada

geçmiş olsuncanım.kistin geçer inşallah.tiroid için dere otu kürü var ilaç kullanırkende yapılabiliyor bi araştır istersen baya faydalananlar var.

inşallah temiz çıkacak sonuçlar ama dr ammada malmış(bizim öğrencilerin kullandığı garip bi kelime başka bişi bulamadım diyecek)
.1hafta beklemek biraz sıkıntı olacak size ama inşallah bişi çıkmayacak

ben insülin direnci için 2 kere gittim şimdiye kadar ama pko yok.ilkinde direncimin olduğunu öğrendim 2.de geçtiğini.basna 2 ay sonra gel fln demişti ben kafama göre takıldım.zaten emzirdiğim için ilaçta veremem demişti.
umutsuz vakaya bakar gibi bakmıştı
sağol canım valla nasıl mutlu sürekli dibinde babanın

eşinin tepkisi ne oldu sana karşı zayıflamış olduğunu farkettmi?o gittğinden beri kaç kilo verdin canım?

Ayy Banuuu koptum gece gece öldürdün beni gülmekten rüyaya bak ya.buzdolabına bittin ha.Allah senide güldürsün tatlım ya gece gece sen beni güldürdün ya alem kadınsın vesselam

ece yarın epey curcuna olacağa benziyor sizde cıvıl cıvıl
sen de yorulursun sürekli koşturmaktan o nedenle rahatça ye canım sen erir gider hepsi

Ayy Banuuu koptum gece gece öldürdün beni gülmekten rüyaya bak ya.buzdolabına bittin ha.Allah senide güldürsün tatlım ya gece gece sen beni güldürdün ya alem kadınsın vesselam

Nisa Ablama ( komşum ) anlattım rüyami oda koptu. Hatta benim bazı rüyalarım cıktığı için onada kız yoğsam zayıflayınca kocayı boşayıp ikinciyimi alıcam da rüyasını mı gördüm dedim yada öyle bir buzdolabım olcakta ben zayıfladıktan sonra hayır mı diyeceğim dedim kadın gülmekten gözümden yaş geldi dedi

Ben tabi ikinci şıkkı tercih ederim

iyi geceler hanımlar yarın büyük gün bakalım ne haldeyim kaç haftadır cumaları kilo bildiriminde bulunamıyordum
CECO kız alemsin valla senin mesajları keyifle takip ediyorum

Slm kizlar ben geldimmmmm
Dün esimle tartismistik moralimi cok bozdugu icin dün ugrayamadim ama bugün baristik. Bosuna demiyolar kari koca arasina girilmez diye Gerci hatanin büyügü bendeydi bu sefer bazen fazla ters konusabiliyorum ama Allahtan uzun sürmüyor saman alevi gibi
Bu arada benim kan tahlillerimin sonuclari belli oldu herseyim temiz cikti cok sükür
Yarin sabah diyet listemi almaya gidicem bugün listeyi almayi falan unuttuk :26::26::26: Gecmiside okuyamadim kusura bakmayin insallah kötü bisiy yoktur
Birde akasya duraginda saziment rölündeki sanatci evin esen vefat etmis ona cok üzüldüm :18: Rabbim herkese hayirli ömürler versin

iyi geceler hanımlar yarın büyük gün bakalım ne haldeyim kaç haftadır cumaları kilo bildiriminde bulunamıyordum
CECO kız alemsin valla senin mesajları keyifle takip ediyorum

Hani eskiden olacak okadar programında Oya başar beni izleyin anacığımmmmmm diye haberleri sunardı ya heh işte aynı onun gibi hissettim bir an kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…