kızlar 2 gündür gelmiyorum kusura bakmayın. dün k. doğuma gittim. sağ yumurtalıkta 2cm kist var dedi ve ilaç başladı. bugünde dahiliyeci hipotroidi için ilaç başladı. bakalım neler olcak. hayırlısı. yarın gelir hem geçmişe hem şimdiye bakmaya çalışırım. şimdilik iyi geceler herkese.
Sağol umutcum araştırıcam bende istiyecem yiğenim için.Aynı şeyleri yaşamışız gerçektenilk defa olunca bilemedim, tahrişten o kadar kanama olur mu diye... Neyse ki uzun sürmedi... Bize d eileride ameliyat gerekebilir, 6 yaşından sonra bakalım demişti KBB'ci...
Seve seve paylaşırım ama şu anda sen benden daha deneyimlisin :)) Ben sadece sirke ile kestirerek lor yapmıştım :)
Asumancığım hep derler ya, demir değerlerine bir baktır diye. Üşüme deyince benim de ilk aklıma o geldi :)) Gerçi sen güzel besleniyorsun, gene de bir kontrolde fayda olur.
Merhaba canım, mesajını gördüm ama çok sonra cevap verebiliyorum, oğlum her 5 dakikada bir uyanıyor. Lafın gelişi değil ama, gerçekten her 5 dakikada birşurup fayda etmedi. Bu durumda yatamadım ben de, nöbetteyim. Ama yazamadım da. Şimdi daldı biraz, mesaj atıyorum sana :))
Ohh sevindim canım bebişinde kavuşta babaya özlemiştir tabi.merhaba eşim geldi kızım havalara uçtu tabi tuvalete giderken bile yanlız bırakmıyor babasını babası birde bebek getirmiş sen dünyadaki en iyi babasın diyor kuzum,
beyzuş canım o içindeki canavarı sustur yoksa emekler eziyetler boşa gider
umutt canım neler yaşamışsın gece gece çok korkmuşsundur insanın aklına hep kötü şeyler geliyor bu durumlarda allahtan ciddi birşey yokmuş oğlanda umarım antibiyotiksiz atlatır
ece çocuklar olmadan bir sömestr tatili sanada iyi gelir biraz rahatlarsın ama insanında aklı kalır tabi arkadaşlarınla buluşmada bakalım ne diyecekler bu fıstık kim derler bence
senindemi yolun izmirden geçti niye hatırlattın kız boyozu offf ben birde kömürde sadviçine bayılırım kumru gibi ama devasa ekmeklerle
leah dönmene sevindim 3 çocuklar zor birde hastalıklar falan eklenince allah kolaylık versin
ayşe 11 haftada 14 kilo verilir neden olmasın
ilbatum 10 günde sen verisin rahat 2-3 kilo vermesende zaten süper kilo verdin herkezin ağzı açık kalacak bence
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar
bugün hiç oturmadım çok yorgunum akşam kızım dediki 4ümüz yatalım beni yatakta sığmayız diyince ben babnın yatağında yatacam 4ümüz yatarız dedi baba ben kızım ve bebeği onlar uyudu ben sıvıştım evi topladım size bir bakayım dedim
Çok geçmiş olsun canım.selamünnn aleyküm arkadaşlarrrrrrr benn geldimmmmmnasılsınızz görüşmeyeliii geçmişii okumadımmm uzun zaman oldu okumaya cesaretim yokk....gecen cuma kilo bildirimi yapmıştımm...aynıydım sanırımmm şimdi acık kıpırtılar var cumaya vermiş olucam inş..gecen hafta bunalımlardaydımm ondan giremedim pek netee...bu haftada kızkardeşim geldi yanıma iki bunalımlıı çivi çiviyi söker misaliiii iyileştirdik birbirimizii...ama 3 gündürde acayipp hastayımmm ateşimi düşüremiyorummm...hem ruhen hemde fiziken beter durumda olduğum için olsa gerek düşmüyor ateş...toparlayamıyorum kendimi:) akşamları dahada fena oluyorumm yaa salak salak gülüyorumm yada ağlıyorumm saatlerce eşimdee çıldırmak üzere...işin en güsel yanı canımm hiçbişiii yemekkk istemiyorr bana ısrar ediyorlarrr yaaa yesene diye cumayı çok merak ediyorum kaç kiloyla gelicem bakalım...adetim bitti şişlik gitti..hastayım yiyesim yok oda acık kilo alsa...inş güsel olur...
İnşallah ayşecim::banu ebru ve ayşecik burda
kbb ye gittiler şimdi
ultasonda çekildi birazdan sonucunu göstericez dr.
inşallah allahın izniyle bişey çıkmayacak
İnşallah yenacım ama doktor bizi perişan etti.İnşallah iyi sonuç alırlar diğer tahlilleri gibi...
Geçmiiş olsun canım inşallah biran önce gider kistin.kızlar 2 gündür gelmiyorum kusura bakmayın. dün k. doğuma gittim. sağ yumurtalıkta 2cm kist var dedi ve ilaç başladı. bugünde dahiliyeci hipotroidi için ilaç başladı. bakalım neler olcak. hayırlısı. yarın gelir hem geçmişe hem şimdiye bakmaya çalışırım. şimdilik iyi geceler herkese.
Banucuğum böyle bir durumda insan ne diyeceğini bilmiyor umarım sonuçlar iyi çıkar beklemek çok zor allah şifalar versin sonucu iyi çıksın inşallah iyi haberlerini bekliyoruzBugün bizim için zor bir gün oldu sabahtan ayşeninn yanına gittik ultrason çekildi o şükür temiz çıktı ordan lenf bezleri için KBB gönderdiler ordaki dr muayeneden sonra lösemiden şüphelendini söyledi yazarken bile geriliyorum çocuğun yanında birde konuşuyor keser alırım falan diye ayşe odadan bir çıktı gözler yerinden çıkmış ağlıyor dr beni kesiceklmiş diye hemen ayşenin yanına gittik sağolsun o ve arkadaşı pınar hemen sonuçları başka proflara gösterdiler onlar korkmayın bir hafta antibiyotik vericez takip edicez inşallah kan sonuçları düşücek lenfler ufalıcak dediler ordan kendi dr gittik oda ordaki dr hocasını arayıp hastaya böyle şeyler söylenmez diye uyarıcanı söyledi inşallah bir hafta sonra güzel haberler yazarım buraya ama bu koca bir hafta nasıl geçer bilemiyorum şüphesi bile korkunç inşallah öyle bişey yoktur nasıl dayanılır hiç bilemiyorum bu hastalığı yaşayan ailelere sabırlar diliyorum çokk zorrrr çünkü.
Bugünün güzel bir yanı ayşe ben ebru ayşe ve pınar hep beraber güzel bir yemek yedik sohbet ettik ayşede arkadaşıda çok iyiler o kadar sevinçliyimki bu KK girdime burda tanıdığım herkes çok iyi çünkü ve herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı ne mutlu bizee.
geçmiş olsun canım ilaçla gider merak etme.kızlar 2 gündür gelmiyorum kusura bakmayın. dün k. doğuma gittim. sağ yumurtalıkta 2cm kist var dedi ve ilaç başladı. bugünde dahiliyeci hipotroidi için ilaç başladı. bakalım neler olcak. hayırlısı. yarın gelir hem geçmişe hem şimdiye bakmaya çalışırım. şimdilik iyi geceler herkese.
geç olsunda güç olmasın derler ya öyle olsun, hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksında önemli değil bekleriz...geçmiş olsun cnm benim kan sonucumu daha yollamadi hastane bu kadar uzun surecegini sanmıyordum çok merak ediyorum
bende baktım sen deyince . çok duygulandım daha diyetin adı yokmuş bende ama niyetlenmişim :)kızlar hani bazen merak ediyoruz ya geçmişte kaç kiloydum yada ne zaman başladık felan diye eğer baslik yazarsanız tarihle google ye yazınca çıkıyor mesela
toksinin kilo bilfirimi tarih yazdimmi çıkıyor fikir olsun diye yazdım ben merak ediyorum kaç kiloydum haziranda felan diye
Bugün bizim için zor bir gün oldu sabahtan ayşeninn yanına gittik ultrason çekildi o şükür temiz çıktı ordan lenf bezleri için KBB gönderdiler ordaki dr muayeneden sonra lösemiden şüphelendini söyledi yazarken bile geriliyorum çocuğun yanında birde konuşuyor keser alırım falan diye ayşe odadan bir çıktı gözler yerinden çıkmış ağlıyor dr beni kesiceklmiş diye hemen ayşenin yanına gittik sağolsun o ve arkadaşı pınar hemen sonuçları başka proflara gösterdiler onlar korkmayın bir hafta antibiyotik vericez takip edicez inşallah kan sonuçları düşücek lenfler ufalıcak dediler ordan kendi dr gittik oda ordaki dr hocasını arayıp hastaya böyle şeyler söylenmez diye uyarıcanı söyledi inşallah bir hafta sonra güzel haberler yazarım buraya ama bu koca bir hafta nasıl geçer bilemiyorum şüphesi bile korkunç inşallah öyle bişey yoktur nasıl dayanılır hiç bilemiyorum bu hastalığı yaşayan ailelere sabırlar diliyorum çokk zorrrr çünkü.
Bugünün güzel bir yanı ayşe ben ebru ayşe ve pınar hep beraber güzel bir yemek yedik sohbet ettik ayşede arkadaşıda çok iyiler o kadar sevinçliyimki bu KK girdime burda tanıdığım herkes çok iyi çünkü ve herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı ne mutlu bizee.
Sağol umutcum araştırıcam bende istiyecem yiğenim için.
Ohh sevindim canım bebişinde kavuşta babaya özlemiştir tabi.
Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah ayşecim::((
İnşallah yenacım ama doktor bizi perişan etti.
Geçmiiş olsun canım inşallah biran önce gider kistin.
Bugün bizim için zor bir gün oldu sabahtan ayşeninn yanına gittik ultrason çekildi o şükür temiz çıktı ordan lenf bezleri için KBB gönderdiler ordaki dr muayeneden sonra lösemiden şüphelendini söyledi yazarken bile geriliyorum çocuğun yanında birde konuşuyor keser alırım falan diye ayşe odadan bir çıktı gözler yerinden çıkmış ağlıyor dr beni kesiceklmiş diye hemen ayşenin yanına gittik sağolsun o ve arkadaşı pınar hemen sonuçları başka proflara gösterdiler onlar korkmayın bir hafta antibiyotik vericez takip edicez inşallah kan sonuçları düşücek lenfler ufalıcak dediler ordan kendi dr gittik oda ordaki dr hocasını arayıp hastaya böyle şeyler söylenmez diye uyarıcanı söyledi inşallah bir hafta sonra güzel haberler yazarım buraya ama bu koca bir hafta nasıl geçer bilemiyorum şüphesi bile korkunç inşallah öyle bişey yoktur nasıl dayanılır hiç bilemiyorum bu hastalığı yaşayan ailelere sabırlar diliyorum çokk zorrrr çünkü.
Bugünün güzel bir yanı ayşe ben ebru ayşe ve pınar hep beraber güzel bir yemek yedik sohbet ettik ayşede arkadaşıda çok iyiler o kadar sevinçliyimki bu KK girdime burda tanıdığım herkes çok iyi çünkü ve herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı ne mutlu bizee.
İnşallah canımmm.Banucuğum böyle bir durumda insan ne diyeceğini bilmiyor umarım sonuçlar iyi çıkar beklemek çok zor allah şifalar versin sonucu iyi çıksın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Amin canım.geçmiş olsun canım ilaçla gider merak etme.
geç olsunda güç olmasın derler ya öyle olsun, hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksında önemli değil bekleriz...
bende baktım sen deyince . çok duygulandım daha diyetin adı yokmuş bende ama niyetlenmişim :)
o zamanlar bebeğimi emziriyormuşum ama şimdi o duyguya çoktan hasretim
bu arada menüm tek kelime ile faciaymış ara diye 4 sigara böreği yemişim yanındada 1 kase yoğurtla ha mazeretimde emzirmemmiş çok güldüm ya :))) ama gün içindeki menüm güzelmiş beğendim yani:)
canım çok geçmiş olsun şükür temiz çıkmış herşey.ya dediğin gibi adı bile korkutucu ,kıyamam kuzuma nasıl korkmuştur kimbilir, rabbim bunu yaşayan ailelere acil şifalar versin bol sabır ve dayanma gücü versin inşallah. biz adını bile yazmaya korkarken onlar malesef bununla cebelleşiyorlar
Dopru söylüyosun güzel düşünmek lazım evrene pozitif enerji yollayalım.Tatlım her şey iyi olacak iyi düşünelim iyi olsun Allahın izniyle.Üzme kendini...
Onlar alışmışlar ama karşılarındakini ne hala soktuklarını bilemiyolar acaba yakınları olsa yine aynı serin kanlılığı gösterebilecekler birazcık vicdan pat diye öyle söyleyince inan bir ara gözlerim görmedi.cnm çok geçmiş olsun insallah temiz çıkar haftaya sonuçlar çok zor bir durum positif düşünün cnm dr lar çok soğuk kanlı hiç çocuğun yanında denirmi allah allah burdaki dr larda pat diye söylüyorlar hastalığı neymis mecburmuslar
iyi geceler
yedim geldim eve ama doymadım inanırmısınız doymadığım halde artıya geçersem üzülürüm
niye doymadım bilmiyorum 1 haşhaşlı çörek bir minik börek incecik dilim rulo pasta yedim azcık da havuçlu yoğurtlu salata
Hepinizi öpüyor ve aranızdan ayrılıyorum çıtır adayları yarın herkes tartıda eksi görür umarım ben yatıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?