Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar aranıza yrni katıldığım için kendimi tanıtamadım...31 yaşındayım ve iriyim oldukça =) 172 boy 111 kilo başladım geçen hafta 108 le dvm ediyorum dr.ducan diyetiyle...çalışıyorum..allah hepimize kolaylık versin cuma yarışması yapalım bence birbirimizi gaza getiririz...hamileliğimde aldım kılolarımın cogunu oncesinde 14 kilo sonrasında 25 =))gerisini siz hesaplayın....

insallah nerde o günler

Ahh be tatlım sen mi diyorsun bunu,40 kilo vermiş biri olarak demek ki başarmışsın vaktinde.Yaptıysan yine yaparsın ama sanırım hepimizin öğrenmesi gereken şey kilo vermek kadar korumayı da bilmek.Sanırım burda çuvallıyoruz,yani kendi adıma ben yıllardır mehter takımı gibi 3 ver 5 al şeklinde yapa yapa 100 kiloyu gördüm resmen hayatımın şokuydu bir daha inşallah verdiğim kiloların hiç birini tartıda görmem.Hiç birimiz görmeyiz inşallah.

Bende çok istiyorum kıyafetlerin içinde dönmek..
PArdon bakarmısınız küçük bedeni varmıydı demek tezgahtara.:))

Ahh canım ya o ne güzel bir duygu dimi!!! Geçen bir arkadaşım var Nevin diye sağ olsun diyete başladığımdan beri beni en motive eden insandır kendisi.Bana yeni yıl için bir hırka almış tutuvakar kollu mor (en sevdiğim renk) renkte ve M beden.Görünce bedeni bu bana olmaz dedim ama giydim ve oldu.Sanırım seven hill den almış isterseniz sizlerde bir bakın sanırım kalıpları büyük.Gerçi poşet seven hıll ama marka başka bişiydi içinde ama cidden renk ve model olarak çok şık.Olmazsa resmini çeker koyamaya çalışıyım profilime.M bedene girmenin hazzınıda yaşadım yani böylece.Ki ben 3xl giyiyordum lcw den diyetten öncesi.

slm kizlar gecmis olsun diyen arkadaslara tskler
ececim cnm kizim 24ocskta 21aylik olcak ben martin donuna kadar emzirmek idtiyordum ama sagligim izin vermiyor gustrdanmi bilmem artik emxirmektende skldim
saglikli bedlenmem nasil gidiyor derseniz pek iyi deil en azindan pastalsr cikolatakari yemiyorum bu gunde yurudum 60 dakk
aysecim gecmis olsun
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
tebessum esinin geldigine cok sevindim rabbim bir omur boyu ayirmadin sixi birbirinizden

canım ohh içim rahatladı 21 ay çok güzel bir ay bence size.olsun üzülme nasibi sen elinden geleni yaptın canım bazı insanlar bi sorun olmadığı halde estetik nedeniyle 1 yaşını bile zor buluyorlar arkadaşlardan biliyorum

cnm doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara
cnm benim çok acayip emiyor kıçı yukarda emer tepemde dönerek emer önceleri hoşuma gidiyordu ama disleri çıktı acitiyor
sintigrafi için Termin alinca birakacam yoksa vijdanim rahat etmez

herkese merhaba
kızlar evde olunca bilgisayarlar bana düşmüyor şimdi onlar yemek yiyorlar da ben de kaptım birini
akşam bir arkadaşa gideceğiz ben ondan yemek yemedim orda yerim artık bol kalorili ama sağlıksız mamaları perşembe akşamı çok kötü olacak ama naparsın mecburen yiyeceğim
bu hafta nerdeyse hiç sporsuzum eksik hissediyorum kendimi ama hava çok soğuk leslie yapmak da istemiyor canım

ece ne güzel tepkiler almışın bugün sana moral olmuştur
ayrıca bravo sana canım tatlıya dayanmışın tırtıklamayı saymam ben
kuzunun doğumgünü kutlu olsun şimdiden eminim çok sevecek bebeğini
yarınki menü de çok çekici göründü gözüme bence1 tane de börek yersin bişey olmaz hem zaten yarın cuma

ece valla bravo profitroll dayanamazdım sanırım rejimde tek dayanamadığım tatlı hep canım çekiyo ama yapmıyorum yoksa yerim evdek,ilerde mahrum kalıyo malesef aslında iyide oluyo daha çok yemek yiyo çocuklarım

akşam hamsi tava az yağda yaptım amma kaç tane yedim sayamadım bile yanınada salata ekmek yokkkk inşallah yarın 85 altını görürüm bu hafa spor da az yaptımm

Yok tatlım ben de insülin direnci.En son devlet hastanesinde temmuz ayında test yaptırmıştım bir şeyin yok dedi.Ama aklıma takılan bir şey var dr bana idrar toplattı 24 saat idrarımı bir pet şişeye toplayıp verdim sonra sonucu almaya gitmedim onu neden yaptırdı bilen var mı acaba aranızdan...Aslında gidip değerlerime bir baktırmak istiyorum havalar azcık düzelsin gidiyim bi kilo vermek iyi gelmiş mi göriyim.

ece valla bravo profitroll dayanamazdım sanırım rejimde tek dayanamadığım tatlı hep canım çekiyo ama yapmıyorum yoksa yerim evdek,ilerde mahrum kalıyo malesef aslında iyide oluyo daha çok yemek yiyo çocuklarım

akşam hamsi tava az yağda yaptım amma kaç tane yedim sayamadım bile yanınada salata ekmek yokkkk inşallah yarın 85 altını görürüm bu hafa spor da az yaptımm

canım benim arkadaşımda 24 saatlik idrar topluyo sonra tahlili yapıyolar böbreklerinde sorun varmı diye bakmışlardır sorun olsaydı söylerlerdi merak etme ama aklına takılırsa aile hekimine danış

benim o tahlilden yaptırmam lazım ama malesef tam telşekküllüü haswtanede yapılması lazım mış yaptıramadım yaza inşallah batıya tain çıkınca
hamileyken idrarda protein çıktı oda böbrekte bi sorun var demekmiş onun neden oldunu anlamak içinde tüm gün idrar yaptırman gerk dedi dr gebelik zehrlenmesine sebep olurmuşşş falan dediler eken doğuma sebep dediler kontrol altında oldum hep

Hosgeldin eterya Allah kolalyiklar versin insallah

Amin insallah Allah yar ve yardimcimiz olsun canim

canım benim arkadaşımda 24 saatlik idrar topluyo sonra tahlili yapıyolar böbreklerinde sorun varmı diye bakmışlardır sorun olsaydı söylerlerdi merak etme ama aklına takılırsa aile hekimine danış

En iyisi tekrar gitmek,Bağcılar devlet hastanesinde yaptırdım ben.Diyetisyenden randevu aldım o istedi bunu da.

canım benim ya tekrardan başlamana çok sevindim inan ve bence artık 85in altını görme zamanı geldi, geldide geçiyor bile ,yarına inşallah diyelim mi :)
avatarında çizelgende süper canım güle güle kullan :))))))
canım ya dur daha 2 ay olmuş bak ben ağustosun ortasından beri diyetteyim .tamam bazen insan sıkılıyor ama yazada çok az kaldı. yoksa sen yaza fıstık olmak istemiyor musun aaaaa bence hemde çok istiyorsun dğeil mi :) eee o zaman sıkılmıyoruz aynen devam ediyoruzzzzzzzzzzz...
canım ya olumlu tepkiler almana çok sevindim hak etmiştin zaten. neyse canım gelmesinler nasılsa haberleri olur senin kızlar anlatır . ne güzel kendini tutmuşsun maşallah sana. ne kadar güzel değil mi yaptıklarını anlatmak daha doğrsu başarını anlatmak :)
oyyy kuzunun doğum günü şimdiden kutlu olsun, nice güzel yılları olsun ,yeni yaşı ona sağlık,mutluluk getirsin inşallah. hangi kız barbiyi sevmez ki bana şimdi al yine mutlu olurum valla :)
diyetle beraber insan gibi yemeyi öğrendik desek yeridir cansel, önceden midemiz resmen çöplükmüş ya. şimdi dediğin gibi ağır bir şey yesem midem kaldırmıyor ve ben inan çok daha mutluyum :)
menü süpermiş ,duş almış börekte ne bana çok hijyenik geldi :))) tertemiz börek desek :) şu ıslatılarak yapılan börek mi yoksa?

hımmm kötü olmuş asucum ya ama yarın artı falan çıkarsan sakın takma çünkü bugünün yadigarı :) inşallah az yersin canım

benide bugün komşum çağırdı ona gittim ,o da yaşpasta ve tatlı -tuzlu kurabiye yapmış ama birine dokunmadım ne olur zorlama dedim ,sağolsun hiç ısrar etmedi, kendinle savaşırken birde benimle savaşma dedi nasıl hoşuma gitti anlatamam, oğluşuma azcık yaşpasta verdim nasıl sevdi sıpa :) yarına hazırlanıyorum bakalım ne olacak? sanki çok veremedim hatta hiç veremedim gibi geliyor nedense:26:

Tatlım geldi tabi zamanı inşallah bu ay bitmeden görürüm 85 altını

avatarımı ben de çok beğendim sağol canım...

Yok yok en vermişsindir bence hiç öyle düşünme tatlım...

Tatlım geldi tabi zamanı inşallah bu ay bitmeden görürüm 85 altını

avatarımı ben de çok beğendim sağol canım...

Yok yok en vermişsindir bence hiç öyle düşünme tatlım...

inşallah canım inşallah ,görmemen için artık bahane yok nasılsa diyete başladın tam anlamıyla.

vermişimdir değil mi ay inşallah öyledir, ecenin çayı bende ne yapacak merak ediyorum tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…