Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma cnm sorma bakalim bu gece ne yapacak suan uyuyor :26:
Insallah ayseninkilerde hayirlisiyla sonuclanir cnm

Bende yapiyorum cnm seninde dedigin gibi bayat ekmek varsa süper oluyor bu tarif hatta gece cocuklara yapmistim okuldan gelince sicak sicak yerler diye esimde ortak oldu hemen e hani bana diye diye girdi eve
slm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm
Cok sevindim cnm senin adina hadi bakalim hayirlisiyla istedigin kilolara inersin
Cok sagol cnm benim sende iyi dinlen emin ol kuzularin gelince acisini cikarirlar Saka tabiki canlari sagolsun anneler her zaman süpermandir
Toksincim sagol cnm insallah gecicidir artik huy kapacagindan korkmaya basladim :18::18::18:
Canim benim bi keresinde bizde ayni sizin gibi olmustuk maaile bizim odadan cikamamistik Allahtan yatagimiz cok büyük hepimiz yatmistik :26::26::26: Isin en kötüsüde neyiniz var diyeninizin olmamasi bir esim bir ben birbirimizi iyilestirmistik. Insallah sizinkide geldigi gibi aniden cikar gider bünyenizden Kayinvalidenlerde geliyormus umarim yardimda bulunurda cabucak oparlanirsiniz. Kendinize dikkat edin cnmmmm
merhaba fıstıklar kusura bakmayın haber veremedim ,bizimkiler geldi beni bir kaç gün affedin :)
hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum
Ama ama ama ama zaten az geliyorum hic denk gelemiyoruz ben seni cok özlerim cabuk dööööön
Yarin davetsiz bir misafirin olursa hic sasirma canim emin ol o ben olucam
Böyle harika mamalara kim durabilirki insallah az hasarla tükkani kapatirsin cnm

Inanmiyorum cnmcim sendemiiiiiiiiii
Ne güzel ya saka bi yana insanin ailesi gibi olmuyor annecigim babacigim gözmde tütüyor. Bu sene sanirim biz gidemiycez ama bellide olmaz tabi. Ailesinin yaninda olan herkesler bir kezde benim icin sarilsinlar coooook eglenirsin insallah cnm

kızlarrr napıosunuz bakalım?
altta canınız sıkılmıormu yaf?

slm meryemcim nbr, nasilsin???
Gecmisi okudum simdide Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Listeyi inceliyorum cnm
Bak böyleymis :

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Bide bunu deniycem bakalim of offff cuma 95.500 düm dün tam 95edüstüm bugün tartilmadim . Cumaya kadarda tartilmiycam bu sefer kesin . Bakalim cuma ola hayrola

Allahımmm neden kilo vermem durdu benim ya( ne güzel her hafta 1 kilo gidiodu bu hafta ücüncü hafta hala aynıyım( cıldırıcam kızlar yaa zayıflayıp bi an önce hamiş kalmam lazımmm

Allahımmm neden kilo vermem durdu benim ya( ne güzel her hafta 1 kilo gidiodu bu hafta ücüncü hafta hala aynıyım( cıldırıcam kızlar yaa zayıflayıp bi an önce hamiş kalmam lazımmm

Sorma cnm sorma ayni dertten bende muzdariibim :26::26::26:
Kac haftadir 95ten gram asa inemiyorum ben cok fazla düsünmemeye calisicam benimki psikolojik oldu sanirim yoksa dikkat etmeme ragmen niye veremiyimki :18::18::18:
Bu hafta yukardada paylastim o diyete baslliycam bide mümkün oldugunca sabah uyumiycam bakalim ne degisecek

Sanırım benimkide psikolojikk (( Hadi bakalım insallah cuma günü yüzümüz güler canım..
Allah yardımcımız olsun ne diyimmm

kilo vermek zor iş ben 90 kilo deilim ama göbeğim var ve gitmiyo vıcık vıcık bide body giyince cok kötü duryo ya mekik çek dediler yaptım işe yaramıyo yaa napcam kenidmi bildim bileli var göbegimmm

İnşallah ilknur aklıma geldikce ateşler basıyor...
Bende Allah nasip ederse yarın bu diete başlıyorum bakalım ne kadar verebilecez.

Sanırım benimkide psikolojikk (( Hadi bakalım insallah cuma günü yüzümüz güler canım..
Allah yardımcımız olsun ne diyimmm

İnşallah ilknur aklıma geldikce ateşler basıyor...

Bende Allah nasip ederse yarın bu diete başlıyorum bakalım ne kadar verebilecez.

Insallah söyle 1 kilo olsun verebiliriz kizlar yoksa ben havlu aticam o derece yani
Banucum bende senden gördüm bi bakiyim nasil biseymis dedim aklima da yatti insallah ise yarar canim

Asucuuuuuuummmmmmmm
Nasilsin cnm denk gelemiyoruz kac gündür Ankara hala soguk dimi burasida öyle yürüyüste yapamiyorum yagmur olmasa cikardim yine zaten bu hafta yine hic umudum yok ama bakalim :26::26::26:

iyi geceler
arkadaşa gittik yemeğe bugün yoktum şimdi geçmişi okudum geldim ilknurcum
ankara soğuk ve karlı canım her yer bembeyaz ama kar yağınca hava az da olsa yumuşadı en azından gündüzleri artıya geçti canım
şimdi yatacağım yarın görüşürüz inşallah
ececim Allah kavuştursun yavrulara canım iyi gelir sana eminim annene de gidiyormuşsun güle güle git dön inşallah

iyi geceler cnmmmm görüsürüz insallahhhhhh
Bende yatiyorum kizlar size hos sohbetler diliyorum. Öptümmmmmm Allah rahatlik versin herkese

Günaydınlar topic ahalisi
herkese güzel, az kalorili, bol hareketli haftalar diliyorum...

kızlar ya bizim şirkette bi kız var 5-6 ay kadar önce 61-62 kiloydu zaten zayıftı inat etti. Ekmek, pilav, abur cubur ve tatlıyı kesti şu an 50 kilo :26: kendimden utanıyorum onu gördükçe. Tek taviz vermediğim şey ekmek ve pilav diyo çok nadir de olsa tatlı bişi atıyorum ağzıma diyo, en son ekmeği ramazanda sahurda yedim, sen de çıkar hayatından ekmeği diyor. Diyetisyenim bana günde 6-7 dilim ekmek veriyordu ama kız da gözümün önünde eridi karbonhidratı keserek. kahvaltıda bile ekmek yemiyor. aman ne yapacağımı şaşırdım valla ekmeği tamamen kesmek doğru mu acaba?

selam kızlar, uzun zamandır uğramıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, ben de oğlum da iyiyiz allaha şükür, neredeyse 5.5 aylık oldu oğluşum, iş ev doktor kontroller derken zaman geçiyor. öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...

kızlar tekrar merhaba..geçen hafta 110 ile diyete başlamıştım.ducan diyetinde 8.günümdeyim 106,9 olmuşum bu atak evresini 10 gün yapıcam sonra seyir evresine geçicem hafta hafta paylaşıcam sizlerle inş.

kızlar tekrar merhaba..geçen hafta 110 ile diyete başlamıştım.ducan diyetinde 8.günümdeyim 106,9 olmuşum bu atak evresini 10 gün yapıcam sonra seyir evresine geçicem hafta hafta paylaşıcam sizlerle inş.

günaydın bende dukanla zayıflayanlardanım bugün 7.günüm101 .3 başladım şimdi 99.4 oldum ama spor hiç yapamadım

SLM fadime02
sanıyorum beraber başladık dukana =) rabbim kolaylık versin ama ben çok iyiyim moralimde yüksek vericez inşallah bu kiloları dukan sayesinde..tuvalet sorunun varmı ben aktardan aldığım bitki çayıyla çözdüm sorunumu..zaten kitabında dukan butun bitki çaylarını serbest bırakmış bende öyle yapıyorum...10 güne tamamlıycam bu atak evresini burdan haberleşelim bakalım neler yapabiliyoruz.atakım çarşamba akşamı biticek perşembe sabahı kilomu yazarım ...

Insallah söyle 1 kilo olsun verebiliriz kizlar yoksa ben havlu aticam o derece yani
Banucum bende senden gördüm bi bakiyim nasil biseymis dedim aklima da yatti insallah ise yarar canim
Ben bu sabah başaldım ilknur yalnız gece ara olarak süt ekliycem yemekten sonra aç yatmamam ben çünkü.
İyi olmanıza sevindim canım.
tünaydınlar herkese
geçmişe çok bakınamadım umarım herkesin keyfi yerindedir
Nasılsın ayşe hafta sonu vukkuatsız geçmiştir inşallah
mutlu geldi yanıma beni de çoookkk mutlu etti saolsun :)
Selam söyle...

Kızlar bu sabah itibari ile ayça kayanın dietine başladım topik açmışlar baktım güzel kilo veriyolar ve gerçektende sağlıklı bir tek ben gece yatmadan 1 bardak süt içicem ekstra çünkü çok geç yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…