Sorma cnm sorma bakalim bu gece ne yapacak suan uyuyor :26:Gerçekten alışkanlık yapıyor canım ben uğramadan rahat edemiyorum.
Allah Allah olur işte çocuk oku bol bol.
Ayşe iyi şükür dün burnu kanadı korktuk ama normalde olabilir işte haftaya inşallah şu sonuçlar güzel çıkarsa rahatlıycaz inşallah.
Güzel bir paylaşım olmuş canım dualar çok önemliii.
Insallah ayseninkilerde hayirlisiyla sonuclanir cnm
Bende yapiyorum cnm seninde dedigin gibi bayat ekmek varsa süper oluyor bu tarif hatta gece cocuklara yapmistim okuldan gelince sicak sicak yerler diye esimde ortak oldu hemen e hani bana diye diye girdi eveev pizzası: evde bütün bayat ekmek vardı. 1 parmak kalınlığında kestim.
tepsiye yağlı kağıt sermek gerekti ama ben tepsiyi yağladım.
1 parmak kalınlığında kestiğim ekmekleri ve evdeki çavdar ekmeklerini tepsiye dizdim.
büyük boy çay bardağına göre: yarım çb sıvı yağ, yarım çb yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 yumurta(ben azcık salçada ekledim)(isteğe bağlı pul biber, kekik, tuz,karabiber)
yapılan karışımın yarısını ekmeği ıslatmakta kullandım.
1 çb kaşar, 1çb sucuk, 1çb beyaz peynir, 1çb zeytin verilen sıralamaya göre ekmeklerin üstünde dizilir(sucukların üstüne azcık daha kaşar koydumki ekmeğin üstünden düşmesin diye)
kalan karışımı tekrar ekmeğin üstüne gezdirip 200 derecede pişirdim. sıcak sıcak yedik. afiyet olsun.
Cok sevindim cnm senin adina hadi bakalim hayirlisiyla istedigin kilolara inersinslm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm
Cok sagol cnm benim sende iyi dinlen emin ol kuzularin gelince acisini cikarirlarbence de güzel bir yol izliyorsun bakalım nasıl gidecek?serbest 2 gününde neler yedin peki?yani hamurişi fln yedinmi yoksa gene diyet tarzı ama liste dışımı yedin merak ettim:26::26::26:
teşekkürler banucum bugün daha iyiyim yalnızlık iyi geldi bugün
teşekkür ederim canım inşallah oğlunda en kısa zamanda deliksiz uyur.çok tedirgin oluyorsun haklı olarak.inşallah geçici bir dönemdir ve çabuk atlatırsınız.nazarda olabiir tabi yeni sünnette oldu kıyamam ben ona
ımmmm nefis ellerine sağlık kaldımı bizede???
canım bugün daha iyiym dizi fln izledim biraz kafa dağıttm eşimde gelecek bu akşam.biraz dertleşiriz konuşuruz sakin sakin(tabi bebek fırsay verirse) bikaç gün daha kalıp gezmek istiyorum ama eşimde pek sevmez gezmeyi.sinema izleriz bizde artık biraz.güzelmiydi bu film?bizde baya izleriz ama bunu izledikmi bilmiyorum isimlerini unutuyorum
hadi hayırlısı
Toksincim sagol cnm insallah gecicidir artik huy kapacagindan korkmaya basladim :18::18::18:ece78 cnm rabbim kavuştursun cocuklarada Sanada değişiklik olur bende dusunuyom solesin 1haftalığına tatile gitsem ama malesef stres topsuz olmaz bebissiz yani
banucum insallah sende 2li rakamlari görürsün cnm
ılknur geçmiş olsun cnm oluna dua okuyup allaha emanet deyip yatır ben bebise solemeden yatirmiyom
Canim benim bi keresinde bizde ayni sizin gibi olmustuk maaile bizim odadan cikamamistik Allahtan yatagimiz cok büyük hepimiz yatmistik :26::26::26: Isin en kötüsüde neyiniz var diyeninizin olmamasi bir esim bir ben birbirimizi iyilestirmistik. Insallah sizinkide geldigi gibi aniden cikar gider bünyenizdenArkadaşlar, bu virüs ne menem bir virüsse bizi mahvetti; geçti sanıyoruz hortluyor. Kızımın 2 gündür ateşi yok çok şükür ama oğlan iyileşemedi. Ateşi antibiyotikle durdurduk çünkü boğaz enfeksiyonu da karıştı, ama huzursuzluk, yorgunluk, burun çeperinde yanma, sürekli uyanma vb. şikayetleri devam ediyor. Neyse en azından ateşi yok. Ben ise Cuma biraz düzeldim sandım ama akşam gene ateşim çıktı, Cumartesi de öyle, bugün hala ancak ateş düşürücülerle ayakta duruyorum, ilacın etkisi geçince ateş yükseliyor ben yerlerdeyim. Evimizin sağlam kalan son kalesi olan eşim de 2 gün önce virüse yenik düştü, ailece süründük. Böylesini şimdiye kadar hiç yaşamamıştık, zor bir haftaydı, gece gündüz herkesin 40 derece ateşi var, çocuklar hele oğlan akla gelmedik huysuzluklar mızmızlıklar yapıyor... Bir gecede abartısız 45-50 kere uyanıyor... Tabii Allah beterinden saklasın.
Neyse benden havadisler böyle, fırsat bulunca yazayım dedim çünkü 1-1,5 saat sonra kayınvalidme ve kayınpederim yoldan gelecekler, belki sonraki günlerde rahat giremem.
Kiloda ve sporda dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim :)) Özellikle dikkatimi çekti; kilo verme kraliçeleri hep 2'nin üzerinde vermiş bu hafta, ne güzel umarım böyle devam eder topiğimizYena, Beyzuş, sizin de ellerinize sağlık, teşekkür ederiz :))
Ama ama ama ama zaten az geliyorum hic denk gelemiyoruz ben seni cok özlerim cabuk dööööönmerhaba fıstıklar kusura bakmayın haber veremedim ,bizimkiler geldi beni bir kaç gün affedin :)
hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum
Yarin davetsiz bir misafirin olursa hic sasirma canim emin ol o ben olucamBende yarın gelecek olan misafirlerim için tahinli kurabiye ve kakaolu muzlu pasta yaptım onlar bekleyince daha güzel oluyorlar...
diğerlerini sabah erken kalkıp hazırlarım..
Aslında öyle yorgunumki bugün hava güneşli ve güzeldi burda,bunu fırsat bilip dışarı çıkalım diye plan yapıyorduk..Sonra kayınvaldem gelince kaldı artık...
Gitmeyince tüm gün oğlum mız mız dı..Kızım surat astı onları idare et, babaannelerine çaktırmamaya çalşıp idare et acaip geriildim..
Böyle harika mamalara kim durabilirki insallah az hasarla tükkani kapatirsin cnm
Inanmiyorum cnmcim sendemiiiiiiiiiievet ben geldim ama hemen çıkacağım eşim uyumayan bebişi uyutmaya çalışıyor fazla kızdırmayayım adamcağız yol yorgunu zaten.az önce çkaleye uçak bileti aldık salı gecesi uçuyorum ama ilk defa uçacağım hemde bebişimle ikimiz.sonraki salı sabahıda dönüşü aldık.6 tam gün kalacağım kısmetse.sonra da çocukları almaya gideceğiz hava iyi olursa arabayla kötü olursa ne yaparız bilmem:26::26::26: çok heyecanlıyım ama çocuklar inşallah kv de iyi dururlar.yoksa çok vicdan azabı çekeceğim.evleri biraz soğuktu dedi eşim...inşallah hasta olmazlar.
bu arada yenacım ve beyza ablacım beni 2 hafta izinli yazarsanız sevinirim annemlerde tartı yok.ablamdaki de normal tartı zaten bende diyet fln kalmaz herlade bilmiyorum.şuan dengeli yerim diye aklımdan geçiriyorum en azından geceleri yemesem iyi inşallah bayramdaki gibi 3 kilo artıyla dönmem.tepkileri merak ediyorum bakalım annem ablalarım sonrasında kayınvaldem ne diyecek...?bu arada göbişim regl olduktan sonra baya indi.ona da ayrı seviniyorum.44 beden pantolonumu giyiyordum bayadır artık düşüyor baya bollaşmış aslında koca göbişim tutuyordu ama göbiş inince böyle oldu.yüksel bel gibi .şuanda giyebileceğim 2 pantolonum var sadece.diğerlerini daraltmam lazım bakalım ne yapacağım:26::26::26:
Ne güzel ya saka bi yana insanin ailesi gibi olmuyor annecigim babacigim gözmde tütüyor. Bu sene sanirim biz gidemiycez ama bellide olmaz tabi. Ailesinin yaninda olan herkesler bir kezde benim icin sarilsinlar coooook eglenirsin insallah cnm