Kızlar bu sabah itibari ile ayça kayanın dietine başladım topik açmışlar baktım güzel kilo veriyolar ve gerçektende sağlıklı bir tek ben gece yatmadan 1 bardak süt içicem ekstra çünkü çok geç yatıyorum.
Kızlar bu sabah itibari ile ayça kayanın dietine başladım topik açmışlar baktım güzel kilo veriyolar ve gerçektende sağlıklı bir tek ben gece yatmadan 1 bardak süt içicem ekstra çünkü çok geç yatıyorum.
ahh teşekkür ederim canm..iyiym şükür,yaramaz bi durum yok..
slm meryemcim nbr, nasilsin???
Gecmisi okudum simdide Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Listeyi inceliyorum cnm
Bak böyleymis :
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Bide bunu deniycem bakalim of offff cuma 95.500 düm dün tam 95edüstüm bugün tartilmadim . Cumaya kadarda tartilmiycam bu sefer kesin . Bakalim cuma ola hayrola
kızlar tekrar merhaba..geçen hafta 110 ile diyete başlamıştım.ducan diyetinde 8.günümdeyim 106,9 olmuşum bu atak evresini 10 gün yapıcam sonra seyir evresine geçicem hafta hafta paylaşıcam sizlerle inş.
günaydın bende dukanla zayıflayanlardanım bugün 7.günüm101 .3 başladım şimdi 99.4 oldum ama spor hiç yapamadım
bugün yoğunluk yok forumda herks bebelerle gezmelrde sanırım:)))ben evdeyim en küçük bebemle bana kök söktürüyor.kucağımda taşımaktan omuzlarım ağrımış spor yapıyorken böyle tutulmamıştım.ben fazla kucağa almazdım bel fıtığı azmasın diye pek alışmamşıtı.ama hsonu ablası ve abisinin yokluğunu fırsat bildik ve daha çok oynadık şımardı kuzucuk 2 günde
bu akşam bebeişi de komşuma bırakıyorum 2-3 saatliğine ve eşimle yemeğe çıkıyoruz başbaşa
nereye gideceğiz ne yapacağız ne yiyeceğiz daha planlamdık hala ama heyecanlıyım inşallah bir aksilik olmaz.bu akşam da diyet düşünmek istemiyorum kaç yıldır ilk defa başbaşa ankarada dışarda olacağız ama hsonu artı çıkmıştım cuma doğum günü sonrası 2 günde anca onu erittim şimdi tekrar artı olmak istemiyorum.neyse bakalım zamana bırakayım..her zaman olmuyor ya sapıtırsam sapıtayım 1 günlük.sonra annemde de dikakt edememofff poffff kilo vermekte bi hastalık galiba.hala kendimi kilolu görüyorum aslında görüyorum pantolnlarım bollşıyor ama hala kiloluyoum sanki 80 lerde hissediyorum bazen kendimi.
iiyi akşamlar kızlarr off dilimde sabahtan beri bi şarkı felaketim yani
dipteyim sonlardayım depresyondayımmm
yedim yedm 85 altı olmuştum ne güzell adet hafta sonu pastalar kızartmalar sarmalar oturup adam gibi yesem neyse hep atıştırdım insan tencerenin 1 sırasını atıştırırmı güya 8 tane sarma yicektim peeehh toplanmam lazımm vermem lazımmm spor yapmam llazımm
beyzuss uğramıyosun şişleri arada göstermiyosun bak ne hale geldimm:)))
herkeze iyi akşamlar inşallah toparlanıp gelirim
Haftada bir gün o kadar kaçamak olması normal ayşe.hayırlı olsun cnm yeni diyetin umarım başarılı olursun
c.tesi iyi idi ama dün eşimin amcasını ziyarete gittik hastaneden çıktı çünkü
yolda simit yedik eve de gelince çok acıkmıştık bulgur pilavı yedim
ama bugun öğle çorba yedim sadece akşamda aynı şekilde çorba ve salata ile dengelemeye çalışıcam bakalım
Bir ayda ne kadar verdin.Banucuğum bende o diyeti yapıyorum 1 ay doldu şimdi 2.aya başladım iyi gidiyor en azından bana iyi geldi umarım sende iyi sonuçlar alırsın
İyi eğlenceler canım boşver bu günlük dieti ye iç eğlen.bugün yoğunluk yok forumda herks bebelerle gezmelrde sanırım:)))ben evdeyim en küçük bebemle bana kök söktürüyor.kucağımda taşımaktan omuzlarım ağrımış spor yapıyorken böyle tutulmamıştım.ben fazla kucağa almazdım bel fıtığı azmasın diye pek alışmamşıtı.ama hsonu ablası ve abisinin yokluğunu fırsat bildik ve daha çok oynadık şımardı kuzucuk 2 günde
bu akşam bebeişi de komşuma bırakıyorum 2-3 saatliğine ve eşimle yemeğe çıkıyoruz başbaşa
nereye gideceğiz ne yapacağız ne yiyeceğiz daha planlamdık hala ama heyecanlıyım inşallah bir aksilik olmaz.bu akşam da diyet düşünmek istemiyorum kaç yıldır ilk defa başbaşa ankarada dışarda olacağız ama hsonu artı çıkmıştım cuma doğum günü sonrası 2 günde anca onu erittim şimdi tekrar artı olmak istemiyorum.neyse bakalım zamana bırakayım..her zaman olmuyor ya sapıtırsam sapıtayım 1 günlük.sonra annemde de dikakt edememofff poffff kilo vermekte bi hastalık galiba.hala kendimi kilolu görüyorum aslında görüyorum pantolnlarım bollşıyor ama hala kiloluyoum sanki 80 lerde hissediyorum bazen kendimi.
ahaha iddiadaşıma bak sen..
dj cecooo ayhh cok isterdm ünlü bir dj olmayı..
bak sen dedn de aklıma geldi belki ilerde yaparıs böle bişi beraber
slm meryemcim nbr, nasilsin???
Gecmisi okudum simdide Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Listeyi inceliyorum cnm
Bak böyleymis :
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Bide bunu deniycem bakalim of offff cuma 95.500 düm dün tam 95edüstüm bugün tartilmadim . Cumaya kadarda tartilmiycam bu sefer kesin . Bakalim cuma ola hayrola
Allahımmm neden kilo vermem durdu benim ya( ne güzel her hafta 1 kilo gidiodu bu hafta ücüncü hafta hala aynıyım ( cıldırıcam kızlar yaa zayıflayıp bi an önce hamiş kalmam lazımmm
selam kızlar, uzun zamandır uğramıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, ben de oğlum da iyiyiz allaha şükür, neredeyse 5.5 aylık oldu oğluşum, iş ev doktor kontroller derken zaman geçiyor. öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...
kızlar tekrar merhaba..geçen hafta 110 ile diyete başlamıştım.ducan diyetinde 8.günümdeyim 106,9 olmuşum bu atak evresini 10 gün yapıcam sonra seyir evresine geçicem hafta hafta paylaşıcam sizlerle inş.
ahh teşekkür ederim canm..iyiym şükür,yaramaz bi durum yok..
bu arada diyet güsel,kolay uygulanabilir görünüyor..
ben bu hafta da gidince 2 aylık paket proğramım bitiyor diyetsyende ve diyorumki bu ay gtmeyeym
zaten diyetsyenın bana yaptıgı extra bi fayda yok sadece tartı korkusu yaratıyor üzerimde
ama artık kendi kendimin dr.u olmalıyım öle degil mi..
bu ay ara vereym diger ay devam ederm dedm hem bu arada bu diyeti deneyeym bari kendi listemi bırakıp.
hoş benm listem de daha fazla mama var ama bakalım
1 ayda 8 kiloya da inanmıyorum pek ama bakalım
maaşallah kızlar..
ayh bu dukan diyeti nedir hiç bilmiyorum..neler de biliyor insanlar..
benm dünyadan haberim yok
birde bunu inceleyeym bakalım
bugün yoğunluk yok forumda herks bebelerle gezmelrde sanırım:)))ben evdeyim en küçük bebemle bana kök söktürüyor.kucağımda taşımaktan omuzlarım ağrımış spor yapıyorken böyle tutulmamıştım.ben fazla kucağa almazdım bel fıtığı azmasın diye pek alışmamşıtı.ama hsonu ablası ve abisinin yokluğunu fırsat bildik ve daha çok oynadık şımardı kuzucuk 2 günde
iyi akşamlar bayanlar iyisiniz inşallah.bugün cildiyeye gittim kışın genelde saçlarım kepekleniyo ve yara oluyo kabuklu birde elimde parmak arası yarılmıştı kaç aydır gidemedim fırsat bulupta ..şampuan merhem filan werdi birde kan tahlili istedi kan verdim..şeker hastalarında elde yara olurmuş genelde öyle dedi.
.sabah kahvaltımı az yaptım az öncede akşam yemeğini kaçırdım ekmek yemedim ama kaçtı işte.2 günlük diyet yapıcam..sonra bir ayda 8 kilo diyetine başlıyıcam..diyetimin içinde diyet yapıcam anlaşılan :) temmuz sonuna kadar 65-70 kiloya inmem lazım..sporumuda 2 günde bir yapacağım artık..ilerde kilo vermem zorlaşırsa hergün yaparım diye düşünüyorum.
Sorma cnm sorma bakalim bu gece ne yapacak suan uyuyor :26:
Insallah ayseninkilerde hayirlisiyla sonuclanir cnm
Bende yapiyorum cnm seninde dedigin gibi bayat ekmek varsa süper oluyor bu tarif hatta gece cocuklara yapmistim okuldan gelince sicak sicak yerler diye esimde ortak oldu hemen e hani bana diye diye girdi eve
Cok sevindim cnm senin adina hadi bakalim hayirlisiyla istedigin kilolara inersin
Cok sagol cnm benim sende iyi dinlen emin ol kuzularin gelince acisini cikarirlarSaka tabiki canlari sagolsun anneler her zaman süpermandir
Toksincim sagol cnm insallah gecicidir artik huy kapacagindan korkmaya basladim :18::18::18:
Canim benim bi keresinde bizde ayni sizin gibi olmustuk maaile bizim odadan cikamamistik Allahtan yatagimiz cok büyük hepimiz yatmistik :26::26::26: Isin en kötüsüde neyiniz var diyeninizin olmamasi bir esim bir ben birbirimizi iyilestirmistik. Insallah sizinkide geldigi gibi aniden cikar gider bünyenizdenKayinvalidenlerde geliyormus umarim yardimda bulunurda cabucak oparlanirsiniz. Kendinize dikkat edin cnmmmm
Ama ama ama ama zaten az geliyorum hic denk gelemiyoruz ben seni cok özlerim cabuk dööööön
Yarin davetsiz bir misafirin olursa hic sasirma canim emin ol o ben olucam
Böyle harika mamalara kim durabilirki insallah az hasarla tükkani kapatirsin cnm
Inanmiyorum cnmcim sendemiiiiiiiiii
Ne güzel ya saka bi yana insanin ailesi gibi olmuyor annecigim babacigim gözmde tütüyor. Bu sene sanirim biz gidemiycez ama bellide olmaz tabi. Ailesinin yaninda olan herkesler bir kezde benim icin sarilsinlar coooook eglenirsin insallah cnm
İnşallah sonuçların güzel cıkar canım aklına kötü sonuç getirme sakın
Ya bu bir ayda 8 kilo diyeti ilknurun yapmak istediği diyet mi yoksa benmi kaçırdım.
İddadaşım Mmery ( Meryem ) de yapıcakmış onu galiba benimde acil olarak birşeyler yapmam gerekir yoksa siz beni iyice gerilerde bırktığınızda tabi zayıfladıkcada totoşunuz da ufalacak arkanızdan bakınca totoşunuzu bile göremiyeceğimokadar ufalcak yani.
Benimkininde acil ufalması lazım bu durumda
kızlar bugün feci bir ağrıyla uyandım. elim ayağım buz kesti gözlerim karardı. kulaklarımda çınlamalar. zaten 2 gündür sağ tarafımda ağrı vardı. eşimi aradım geldi sağolsun doktora götürdü beni. geçen demiştim ya pko varmış diye. işte o kist patlamış. allahım çok kötüydü. hele yanlız olunca. oğlum aklıma geldi. eşimi aramaya bile dermanım yoktu banyoya kadar zor gittim. yığılıp kalmaktan çok korktum. off hep eşim yokken olur böyle şeyler zaten. hala hafiften ağrım var
çok geçmiş olsun canım.biraz daha iyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?