Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canımmm
Kist patlarmıymış ki ya eee kanaman falan var mı ? normal su kistimiydi kaç cmdiki durup dururkenmi patladı ben de de kist var korktum bak şimdi

çok geçmiş olsun canımmm
Kist patlarmıymış ki ya eee kanaman falan var mı ? normal su kistimiydi kaç cmdiki durup dururkenmi patladı ben de de kist var korktum bak şimdi

2cm di canım.valla 2 gündür ağrım vardı ama üşüttüm filan gibi yordum. böyle gaz sancısı gibi bir ağrı. tetikleyen bişi varmı bilmiyorum ama kist gitsin diye ilaç kullanıyordum belki ters etki yapmış olabilir. kanama akıntı filan bişi yok. yarın nasip olursa kadın doğuma gitmeyi planlıyorum.

Canım çok geçmiş olsun yine Allah korumuş ya eşine ulaşamasaydın yada sen bayılıp kaldığında kapıyı açamasaydın :26:
Allah inşallah bir daha göstermez ... Aminnnnnn
Umarım şimdi çok daha iyisindir canım. Valla bende de Pko var inan ben bile korktum bir an ya patlarsa falan diye:26: Allah korusun
Ben iyisimi en kısa zamanda bir kontrole gideyim Kadın Doğumcuma bir baksın ne alemde hemde şu testlerimide bir yenilesin.

Giyersin giyersin sende bu azim varken kesin yaza bikiniyi giyersin sen
Ben senin kilona düşsem inan yaza parende bile atarım nasılsa sonra devamını getiririm

geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış .dr kontrolerine gitmeyi ihmal etme

cnm çok geçmiş olsun rabbim korumuş rabbim bir daha göstermesin

Ayy canım ne güzel,romantik bir akşam geçirceksin boş ver düşünme o kdar diyeti filan.

Bebişlerinede Allah kavuştursun tatlım...

teşekkürle canım.düşünmedim diyet fln tatlı bile yedim güzel geçti akşamımız.3 saat bebişten ayrıydık aldığımda yüzüme bakmadı.küsmüş sanırım:26:neyseki gönlünü emzirmeyle aldım

bizim gibilere atıştırma iyi gelmiyor.öğün atlamak hele hiç iyi gelmiyor.koyacaksın tabağa yanına yeşillk fln öğün yerine yiyeceksin. o zaman abartamıyorsunda bak dene.ayakta yedğimen ben bişiş anlamıyorum.bi de evde leblebi bulundur mutlaka.ben çok karnım kazınınca atıyorum ağzıma baya tokluk veriyor.gece 10 dada yesem bi eksisini görmedim canım.beyaz veya sarı leblebi hatta bikaç da badem
Haftada bir gün o kadar kaçamak olması normal ayşe.

Bir ayda ne kadar verdin.

İyi eğlenceler canım boşver bu günlük dieti ye iç eğlen.

inşallah banucum benim kiloma düşersin canım.ben bu akşam diyeti boşverdim ama gündüz çok hafif beslenmiştim iyi oldu.akşam yemeğini diyet sayabilirim de sonrasında tatlıyı da lüplettim o fazlası oldu neyse .banucum bak bizde insülin direnci var yerinde saymanın en önemli sebebi.çok kararlı başlıyorsun ama spor yapamıyorsun o nedenle yerinde sayıyorsun.mutlaka ama mutlaka günde en az yarım en fazla 1 saat spor yap.bana diyetisyenim mecbur demişti.normalde emzirenlere spor vermiyorum ama sana vereceğim dedi.bende haftanın 6 günü lesli yaptım ilk zamanlar.çok iyi moral oldu inan.1,5 civarı veriyordum.bi de ağzıma pilav,makarna,patetes,muz,hamurişi koymadım 3 ay kadar.bu arada 15 kg verdim.çok gözüm kaldıysa 1-2 patetes kızartması yiyip bıraktım.veya 1kaşık makarna yedim hatta çoğu zamn yemedim inan.ama artık az az yiyorum canım.bu pilav fln acaip şişiriyordu zaten beni.bu şekilde beslensen biraz kendien moral olur.lesliyle de kanka ol ne oluır.bizler diğerleri gibi değiliz daha zor kilo veriyoruz biliyorsun

çok çok geçmiş olsun canım.bebeişim ağlıuyor kaçıyorum

ahahahah radyo exobez çok orjinalmış
bunu beğendim canım..bencede sonu o olur..zaten bazen nazlanıyor ordakiler kadar benmle ilgilenmıorsun die..
benm kociş sizleri kıskanıo
ayy iddiadaşım seni gectm ama benm daha yapacakcok işim var..
anam sen 2 tane bebek yapmıssın..bende zayıflayayım bende yapayım..
zaten tüm çabam o yüzden..gel gelll benimle..hatta beni geçsende ben sevinirim
şu dukanı artık bi araştırayımmmm
hee canm bu 1 ayda 8 kilo ilknurun yapmak istedgi bana söledigi diyet ama insan nasıl versin okadar kılo..ben okadar sıkıyorum e kıloda vardı 120 ben bile ayda 6yı zor bulacagım..ama bakalım bi denemeye deger..8 degil 5 versemde çok şkür..
hahhaha anammm benm totoşumda ufalır mı ki acabaaa...aman canmmm 2mizinde ufalır inşallah..
hem ne diyorum biliyomusun totoşum ufalsın göbişim büyüsün

gecmiş olsun canm..ayyy hiç duymamıstım bu kist patlamasını bende de var pkos..
inşallah bir daha yasamassın

Çok geçmiş olsun canım inan ilk defa duydumsen yarın muhakkak kadın doğuma git ihmale gelmez.

Haftada bir gün o kadar kaçamak olması normal ayşe.

Bir ayda ne kadar verdin.

İyi eğlenceler canım boşver bu günlük dieti ye iç eğlen.
Bir ayda 6 kg verdim inşallah sende verirsin

Geçmiş olsun şimdi nasılsın

Ben tam manasiyla baslayamadim yine banu ya
Sabahki uykum yine galip geldi dolayisiyla kahvalti falan yalan oldu

Banucuğum bende o diyeti yapıyorum 1 ay doldu şimdi 2.aya başladım iyi gidiyor en azından bana iyi geldi umarım sende iyi sonuçlar alırsın
Canim peki tam olarak listeyemi uyuyorsun yoksa ekledigin bisiler oldumu? Bide hergün aynimi yapiyosun????
Bende yapmaya basladim sayilir aksama uydum sabahta aynisini uygulamaya calisicam sabah mesela zeytin falan yiyormusun bana cok az geldi sabah menüsü lütfen biraz anlat neler yapiyosun???

Canim su topikteki belkide en iradesiz benim baslarda yemiyodum ama kacamaksiz günüm gecmiyor cnmcim of offf cumaya yine rezil olcam
Yemeginizin iyi gecmesine cok sevindim cnm o kadar kilo verdikten sonra korkman cok normal ama bence o kadarinida hakediyorsun ohhh yarasin tatlilarrr arkadasima
Sarmaya kim dayanabilirki canim senin yerinde bende olsam 1 sirayla kalmazdim
cecom keske bende kendime o kadar güvenebilsem 94ü ucundan basindan bi görsem belki hirslaniicam ama oda yok
Coooook gecmis olsun cnm cok üzüldüm bendede ara sira rahim ve yumurtalik iltihabi oluyor grip falan degilde kadin hastaligi kadar sinir bozucu bisey daha yok sende dikkat et cnm kendine dr a gitmeyide ihmal etme

iyi aksamlar arkadaslar
dietimin 18.günü cok zorlanmaya basladim dua ediyorum sürekli
Allah kolayliklar versin insallah cümlemize

yst sanada cok gecmis olsun

Canım büyük geçmiş olsun,Nasıl oldun şimdi?

Kizlar bugün gülmekten kirildim resmen. Hemen sizede anlatayim aklimdayken
Kizimla bugün kizma birader oynuyorduk. Oyunun ortasinda cadi kizim puuuuups yapti. (anladiniz siz onu ) Sonrada demezmi eyvaaaaah abdest gitti
Öldüm gülmekten simdiden abdesti ne bozar ögrenmis gülermisin aglarmisin derler ya o hesap oldu bizimkide :90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…