kızlar şu yazıları inceleyin ve yorum yapın lütfen.
"Flat belly" düz karın diyeti - Dyt.Canan DOĞAN
» DİYET www.perizade.com
günaydın cnm sen nasılsın
eee toparlanma zamanı o zmn
oldum biitti cnm reglim
bu arada dün yaptığın yorumları okudum evet biraz kilo almışsın ama bence hala çok çok güzel bir kadınsın
bazı şeyleri yoluna sokmaya başlamışsın artık
ben inanıyorum ki eskisinden daha gzl kilo vericeksin sadece birazcık daha zamana ihtiyacın var sanırım
günaydın cnm sen nasılsın
eee toparlanma zamanı o zmn
aaa ayşe aynı kiloda olmuşuz
kilo kardeşimsin heyyyyooooo
yok zaman ayşem durum ortada neredeyse hafta da 1 kilo almaya başladım. Hatta 1.5. O yuzden 1-2 hafta daha oyalanırsam 100 üstüne çıkıcam. Kıpırdayamıyorum yine azıcık hızlanıyım heryerim bıngıl bıngıl sallanıyor. Nefes nefese kalıyorum
teşekkür ederim ayşecim iyiyim çok şükür ağır bir grip ve bademcik enfeksiyonundan sonra burdayım:2:
Kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum karaciğerimde sorun varmış ne olduğunu bende bilmiyorum doktorum sonuçlar çıkınca açıklayacakmış çapaya yada cerrahpaşa gönderebilirim dedi...
Sana ve emire geçmiş olsun canım
teşekkür ederim ayşecim iyiyim çok şükür ağır bir grip ve bademcik enfeksiyonundan sonra burdayım:2:
kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum karaciğerimde sorun varmış ne olduğunu bende bilmiyorum doktorum sonuçlar çıkınca açıklayacakmış çapaya yada cerrahpaşa gönderebilirim dedi...
sana ve emire geçmiş olsun canım
kızlar az önce tartıldım tammmmm 96.200 gr çıktım
herkes gider mersine ben giderim tersine oldu offffffff
cnm bende 97,5 kilodayım aynı sayılırız
o zmn eskisi gibi başla birden kesmen zor olur elbette ama bi yerden de başlamak lazım cnm
saol cnm benim sanada çok geçmiş olsun
cnm en önemlisi sağlıklı olmak kilo vermek senin için problem olmaz 20kg üstünde sen verdin yine verecegine inanıyorum bak bana istahimla uğraşıyorum bu guatr acayip aciktiriyor ama pes etmicem 2hafta pes etttim kendimi biraktim 3 kg aldım ve hiç anlamadan verdiklerimizi hemen alacagim pes etmicemmmmmmm ve 2hafta biraktigima pismanimmmmmm
aynen herzaman kontrollü olmak zorundayız 1-2 ay kilo almadım sonra hafta da 1 2 almaya başladım öyle sabitlemek falan da yalan. bıraktığın anda takır takır alınıyor.
başladım bugun
azıcık kafam dağıldı. Umarım strese girmem en azından 1-2 hafta yoksa dönüyorum pisboğaz halime. şubat ayında en azından 8 leri yakalarsam büyük gelişme olacak. Mart nisan mayısssssss 3 ay da 15 veririz değil mi veriririz. Yaza 7 lerde girmem şarttt(umuyorum) yaz sonu da bakalım allah kısmet ederse 2.ye hamiş kalmayaı planlıyorum.(aslında pek istemiyorum zor çokkk ama beklersem daha da zor olacak gibi.)
ebrucummm ebrucummm nasılsın bakalım?
bende tam seni gecırıordum aklımdan,hiç görünmemişsin bugün..
nasıl oldun? iiyimisin peki?
kızlar bugün feci bir ağrıyla uyandım. elim ayağım buz kesti gözlerim karardı. kulaklarımda çınlamalar. zaten 2 gündür sağ tarafımda ağrı vardı. eşimi aradım geldi sağolsun doktora götürdü beni. geçen demiştim ya pko varmış diye. işte o kist patlamış. allahım çok kötüydü. hele yanlız olunca. oğlum aklıma geldi. eşimi aramaya bile dermanım yoktu banyoya kadar zor gittim. yığılıp kalmaktan çok korktum. off hep eşim yokken olur böyle şeyler zaten. hala hafiften ağrım var
Kizlar bugün gülmekten kirildim resmen. Hemen sizede anlatayim aklimdayken
Kizimla bugün kizma birader oynuyorduk. Oyunun ortasinda cadi kizim puuuuups yapti. (anladiniz siz onu )Sonrada demezmi eyvaaaaah abdest gitti
Öldüm gülmekten simdiden abdesti ne bozar ögrenmis gülermisin aglarmisin derler ya o hesap oldu bizimkide:90::90::90:
38 yaşım...20 yıldır verdiğim kilolar 50 kiloyu geçmiştir...hepsi geri geldi o ayrı konu...şu anda 92 kiloyum...kafama takmayayım diyorum ama bu karda kışta bir düşsem yarım saat geri kalkamayacağım bunu biliyorum..gecen yaz 75 dim nasıl bu hale geldim anlamıyorum...
)her sabah 2 simit 2 peynir yersem olur tabi) ama iştahımı da engelleyemiyorum...adet takvimim bile altüst oldum...bana da yardım edin nolurrrr....
hayır papatyam korunmuyorum...
bebege bir zararı yokmus..sende insülin direnci yokmu acaba dr. vermedgine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?