Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok zaman ayşem durum ortada neredeyse hafta da 1 kilo almaya başladım. hatta 1.5. o yuzden 1-2 hafta daha oyalanırsam 100 üstüne çıkıcam. kıpırdayamıyorum yine azıcık hızlanıyım heryerim bıngıl bıngıl sallanıyor. nefes nefese kalıyorum

günaydın cnm sen nasılsın

eee toparlanma zamanı o zmn

teşekkür ederim ayşecim iyiyim çok şükür ağır bir grip ve bademcik enfeksiyonundan sonra burdayım:2:
kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum karaciğerimde sorun varmış ne olduğunu bende bilmiyorum doktorum sonuçlar çıkınca açıklayacakmış çapaya yada cerrahpaşa gönderebilirim dedi...

sana ve emire geçmiş olsun canım

aaa ayşe aynı kiloda olmuşuz
kilo kardeşimsin heyyyyooooo

cnm bende 97,5 kilodayım aynı sayılırız

o zmn eskisi gibi başla birden kesmen zor olur elbette ama bi yerden de başlamak lazım cnm

saol cnm benim sanada çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun

kızlar az önce tartıldım tammmmm 96.200 gr çıktım
herkes gider mersine ben giderim tersine oldu offffffff

cnm en önemlisi sağlıklı olmak kilo vermek senin için problem olmaz 20kg üstünde sen verdin yine verecegine inanıyorum bak bana istahimla uğraşıyorum bu guatr acayip aciktiriyor ama pes etmicem 2hafta pes etttim kendimi biraktim 3 kg aldım ve hiç anlamadan verdiklerimizi hemen alacagim pes etmicemmmmmmm ve 2hafta biraktigima pismanimmmmmm

cnm bende 97,5 kilodayım aynı sayılırız

o zmn eskisi gibi başla birden kesmen zor olur elbette ama bi yerden de başlamak lazım cnm

saol cnm benim sanada çok geçmiş olsun

başladım bugun
azıcık kafam dağıldı. umarım strese girmem en azından 1-2 hafta yoksa dönüyorum pisboğaz halime. şubat ayında en azından 8 leri yakalarsam büyük gelişme olacak. mart nisan mayısssssss 3 ay da 15 veririz değil mi veriririz. yaza 7 lerde girmem şarttt(umuyorum) yaz sonu da bakalım Allah kısmet ederse 2.ye hamiş kalmayaı planlıyorum.(aslında pek istemiyorum zor çokkk ama beklersem daha da zor olacak gibi.)

yagmurgozlu cnm geçmiş olsun benim kan sonuclarimda gelmedi daha ciddi bişey yoktur cnm takma kafana
ekincik cnm iyi olmana sevindim hamile olmak çok güzel duygu deilmi

aynen herzaman kontrollü olmak zorundayız 1-2 ay kilo almadım sonra hafta da 1 2 almaya başladım öyle sabitlemek falan da yalan. bıraktığın anda takır takır alınıyor.

günayydınnnn kızlarrr nasılsınız yenide biazim ve gazla başladım
sabah 2 kaşık lor 1 yeşl çay 1 dlm kepek ekmek yedim şmdide elmalı tarçınlı çayımı yudumluyorum temizliğimi yapayım gene uğrarım

aynen herzaman kontrollü olmak zorundayız 1-2 ay kilo almadım sonra hafta da 1 2 almaya başladım öyle sabitlemek falan da yalan. bıraktığın anda takır takır alınıyor.

cnm ben bırakınca resmen öküz gibi yedim pastalardan hincimi aldım rahatlayayim diye hiçte rahatlama olmadı insan gibi yeseydim az alırdım

hadi hayırlı olsun cnm yeniden başlamana sevindim

38 yaşım...20 yıldır verdiğim kilolar 50 kiloyu geçmiştir...hepsi geri geldi o ayrı konu...şu anda 92 kiloyum...kafama takmayayım diyorum ama bu karda kışta bir düşsem yarım saat geri kalkamayacağım bunu biliyorum..gecen yaz 75 dim nasıl bu hale geldim anlamıyorum...
)her sabah 2 simit 2 peynir yersem olur tabi) ama iştahımı da engelleyemiyorum...adet takvimim bile altüst oldum...bana da yardım edin nolurrrr....

Günaydın...

ebrucummm ebrucummm nasılsın bakalım?
bende tam seni gecırıordum aklımdan,hiç görünmemişsin bugün..
nasıl oldun? iiyimisin peki?

Meryemciiim Meryemciiim canım iyiyim :) Sağol.Evet dün okudum okudum çıktım.Zaten fazla sayfa ilerlemedi.İşlerim yoğundu.Yazma fırsatım olmadı.
Bu arada diyetim süper gidiyor.Hiç kaçamak yapmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.En sevdiğim özelliklerimden biri de söz verdiğimde sonunna kadar tutmam.Özleme bu konuda teşşekür ederim.Söz verdim ona hiç kaçamak yapmayıp dikkat edicem diye.Memleketten annem babam kızkardeşlerim geldi.Misafirim var ama yinede kaçamaksızım şükür.Bu arada ilaçsız kendiliğimden adet oldum.Kendimi çok iyi hissediyorum.Kilo verdikçe düzeliyor bu pko emin olun yani.Öpüyorum seni tatlıııımmmmm....

Güzelim çok geçmiş olsun.Çoğumuzda var pkkuyunca donduk kaldık valla.Geçenlerde bendede oldu o ağrı.Bende patladı sandım ama geçti ertesi gün.Neyin nesiydi anlamadım.Allah yardımcın olsun.Takip ettir sonuçlarını bekliyoruz canım...

Bak sen şu cimcimenin yaptığına Maşaalah şimdiki nesil akıl küpü herşeyden haberleri var valla :)

cnm bende cok kg verdim yine aldim hic bir zaman kontrolu elden birakmicaz dun kanald de dietsiyen vardi yedikletini soledide sok oldum kadin zayif zaten ama bosver bu gunden bisey olmaz demiuor cani simit istediyse yarisini yiyormus biz olsak hepsini yerdik
omur boyu saglikli beslenme omur boyu kontrol bizde olmasi lazim

hayır papatyam korunmuyorum...
bebege bir zararı yokmus..sende insülin direnci yokmu acaba dr. vermedgine göre

dün aile hekiminden istedim en son kadın bana bebek isterken o ilacı kullanamazsın dedi ama ben araştırdım tedavide kullananlar var dedim bana tam anlamadığım kelimelerle birşeyler annattı işin özeti sen istersen reçetesizde alabilirsin dedi bende biliyorum ama ben dr.konturolunde kullanmak istiyorum dedim tavsiye etmem sen bilirsin dedi
bu ilaçları gözümde çok büyüttüm ne endokrin dr.ne kadın doğum nede aile hekimi vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…