Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler cnmmmmmmmm
Arkadaslar bende yatayim sabah malum 7de kalkiyorum cocuklar icin insallah onlar gittikten sonra yatmam öptüm hepinizi Allah rahatlik versin herkese

Sanada iyi geceler Güzelim
Bende yatsam iyi olur aslında cadı şimdi uyuya kaldı. 15 tatilde olsa erken kalkmaya devam etmeyi istiyorum

Şimdiden herkese Hayırlı Geceler ve hoş sohbetler
İnşallah yarın akşam yine görüşürüz
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Öpüyorum kocaman

Hoşgeldin canım Nasılsın bu gece

iyi geceler kızlar bu gece sizlerle sohbet edemedim
kısmet se yarın görüşürüz

İyi geceler kızlar

Şu reglimi bi atlatayım en güzel şekilde dönücem bugün karar verdim 1 ay ,1 ay yapıcam rejimi şafak sayıcam 1 ay sonra verdiğim kiloya göre kendime ara vericem o şekilde yaparsam biteceğini bildiğim için dayanırım belki böyle sürekli düzenli beslenme sıkıyor ve bitmeyecek diye düşündüğüm için rejmi bırakıyorum ama 1 ay 1 ay yaparsam yapabilirim belki. Bugün de böyle birşey düşündüm işte

Derin canım geçmiş olsun küçük prensesine,salgın kötü ya kimi duysam çocuğu olan hasta bu sıralar...

Kaçamak konusunda da kendine yüklenme bu sıralar havalardan dolayı hepimizde var fireler,umarım düzeltiriz en kısa zamanda...

Günaydın zarif hatunlar :)

Dün burda okuduktan sonra Ayça Kaya'nın Doktorum'da ki videolarını flan izlemeye başladım, makalelerini okudum. Başarı hikayelerine baktım. Gayet güzel diyet ve egzersiz programları olduğunu düşünüyorum aynı benim diyetisyenim gibi listeleri, önerdikleri. Daha doğrusu diyetisyenim gibiydi aylık 200 liraya yakın yapınca ücreti, bıraktım kadını :) velhasıl kelam bugün o diyete başladım ben de. zaten dikkat etmeye çalışıyordum da bakalım bunun ne gibi extra getirileri olacak. :)

öptümm hepinizi, hayırlı günler...

günaydınlar herkese
emir 3 gündür yine ateşleniyo anlamadım bişey yaa
sabah feci bir baş ağrısı ile uyandım sol tarafımda var sadece ama mahvetti ağrı beni
1 ağrı kesici içtim banamısın demedi 2.yi de içtim şimdi bakalım

ya ben kaçırmış olabilirim de sen adet oldun mu benim adet sancısına baş ağrısıda eşlik ediyo artık

günaydın arkadaşlar

cherrycim ya başlayalım başlayalım söle bi 15 kilo versek süper olur yaza kadar hatta 20
çok rahat ederiz yazın

iki günden beri giremedim.

pazar günü yediklerim:
sabah:
1.5 yumurta ve peynirli omlet
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 bardak süt

öğle:
5 adet minik kepekli grissini

ara öğün:
yarım elma

akşam:
1 dilim kepekli ekmek
300 grem kadar hamsi
2 adet çeri domates

ara öğün:
bir dilim ananas
yarım kivi

vee dün yediklerim:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 kk beyaz peynir

ara öğün:
1 fincan türk kahvesi
5 adet zencefilli kurabiye

öğle:
yarım kase mercimek çorbası
4 yk karnabahar yemeği
yarım ddilim kepekli ekmek

ara öğün:
nescafe 3ü 1 arada

akşam:
1 kase işkembe çorbası
1 adet baget (fırında)
1 dilim elma dilim patates (fırında)

ara öğün:
yarım greyfurt
yarım kivi

çok geçmiş olsun ...rabbim bir daha yaşatmasın ...

günaydın kızlar. bugün 3 de doktordan randevu aldım. bakalım ne olcak. inş. kötü bişi çıkmaz. hala biraz karın ağrım var.

ya ben kaçırmış olabilirim de sen adet oldun mu benim adet sancısına baş ağrısıda eşlik ediyo artık

günaydın arkadaşlar

oldum biitti cnm reglim
bu arada dün yaptığın yorumları okudum evet biraz kilo almışsın ama bence hala çok çok güzel bir kadınsın
bazı şeyleri yoluna sokmaya başlamışsın artık
ben inanıyorum ki eskisinden daha gzl kilo vericeksin sadece birazcık daha zamana ihtiyacın var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…