Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu ne ilacı şeker hapımı??

Canım bu konu hakkında şöyle bir bilgim var benim. Geçen ay özel hastaneye gittiğimde dahiliye bölümüne orda benden önce bir bayan ilaç yazdırmak için bekliyordu doktor tahlillerine baktı ve telefonu aldı eline Demet hanım deyince ben hemen anladım özel hastanenin kadın doğumcusu Demet hanım. Dahiliye doktoru dediki Demet hanım hamilelikte glukofeni kesmemişsiniz demet hanımda telde dediki glukofeni kesmiyoruz bu dahiliyeci bir şaşırdı yani hamilelikle bir alakası yok sanırım ama doktordan doktora da değişiyor baksana aynı hastanedeki iki doktor farklı şeyler düşünüyor aynı hastalık hakkında. Doktor falan hikaye önce Allaha emanetiz

Canım bencede doktordan doktora değişiyor galiba.Meryemle benim dr.umuz aynı.Gerçi ben bikaç aydır gitmiyorum ama gittiğim dönemde banada glukofen 850 mg. vermişti.Korunmuyordum da ayrıca.Çünkü glukofenle birlikte klomen kullandım ve çatlama iğnesi vuruldum.Yani eğer korunması gerekseydi vermezdi hem glukofeni hem klomeni.Çok faydalı olacağını söylemişti bana dr.um.Yumurtalıklardaki basıncı azaltıyormuş.İnsülini dengeliyormuş kilo vermeye de yardımcıymış.Bunları sende biliyorsundur zaten canım ama bence korunma yani.Sıkıntı olacağını sanmıyorum...

Merhabalar kızlar

Bende öğleden sonra tahlillerimi yaptırmaya dahiliyeye gidicem aç aç bekliyorum. bakalım ürikasitim ne durumda kolesterol karaciğer enzimleri inşallah herşeyim temiz çıkar bu sefer birde B12 vitaminine baktırıcam çünkü bildiğin balık hafızalı oldum hiçbirşey hatırlayamıyorum Yarın da yine endokrine gidicem adetin 3. günü gel demişti o zaman sonuçlar daha doğru çıkıyormuş yine kan vericem delik deşik oldu kollarım ya neyse sağlığıma kavuşayım da kan verilir mühim değil.

Güzelim bak araştırdım forumda biraz.Alıntı yapıorum link de veriyorum sen detaylı takip et istersen...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ifor-glukofen-kullanimi-zaman-gereklidir.html

yağmurgözlüm çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur karaciğer değerlerinde.

kızlar benim hazırlanmam lazım akşam 9 da evden çıkacağız daha valizi hazırlamadım gerçi bebiş ve ben hazırlanacağım içni daha kolay 3 çocuğunkini hazırlamaktan ama evde de işler var.yemek fln yapacağım gitmeden biraz.birazden bebişim de uyanır artık giremem heralde.herkesleri kocaman öpüyorum.ablamda internet var ama o kalabalıkta girsemde kısıtlı olur.üniversiteye hazırlanan gençlik interneti görünce eminim elinden kaptırmaz(4-5 günlüğüne izinliler zaten) herkse mutlu bir hafta bol eksili günler diliyorum.haftaya görüşürüzz

Ortoklerim, arkadaslarim...tombikler...

Az once mutluyla konustuk telde bolbol. Birbirimize gaz vermeye calistik... Ben aylardan sonra bugun 4 mil Leslie ile basladim tekrar diyetime... adetim de geldi.. Sanirim bu cuma ilk bildirimimi yapacagim... Az once bir tartildim.. Umarim cumaya 1-2 kilo eksik gorurum su adet sayesinde..

Hepinuzi opuyorum.

Sevgiler

merhaba arkadaşlar.sabah kan sonuçlarımı almaya gittim.kansızlık b12 vitamini eksikliği varmış.birde tsh hormonum yüksek çıktı.sıkı diyet yapanlarda kansızlık ve vitamin eksikliği olurmuş.ilaç yazdı 2 tane.kansızlık ve vitamin eksikliğine.2 ay önce tsh ım normal çıkmıştı şimdi yüksek.birde endokrin bölümüne gideceğim hormon tahlilleri için.moralim bozuk canım sıkkın..diyete dewam ediyorum ama çok unutkan oldum hiç bişey hatırlamıyorum.ellerimi yıkıyorum oturuyorum sonra aklıma geliyo acaba elimi yıkadımmı diye gidip bidaha yıkıyorum hiç bişeyi aklımda tutamıyorum artık doğumdan sonra dahada arttı bu sorunlarım..inş dahada büyümeden bi son bulur dertlerim..sizleride moralini bozdum gibi oldu kusuruma bakmayın..paylaşcak koonuşcak kimsem yok

çok sevindim cnm senin adına öncelikle sonra yeniden aramızda oldugun için
bi semiran kaldı kaçaklardan o da dönse süper olacak
bu arada umut uğramadı umarım biraz daha iyilerdir
eee tartıda kaç çıktın onu da söyle bakim

canım bu ne ilacı şeker hapımı??
evet şeker ilacıymış
hadi aile hekimi anlamıyor diyelim kadın doğum dr.da vermedi bana (çok bir etkisi olmaz pkonun ilacı doğum k.h.dedi)

ilacı alamadım ki korunayım canım ben reçetesizde albileceğimi biliyorum ama ben kaç mg.kullanacağımı bilemediğim için doktor tavsiyesinde kullanmak istiyordum ama kafaya taktım bir deniycem senin kullandığından alıyım ilk fırsatta

Güzelim bak araştırdım forumda biraz.Alıntı yapıorum link de veriyorum sen detaylı takip et istersen...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ifor-glukofen-kullanimi-zaman-gereklidir.html

tomurcuk canım benim ilgilendiğin için teşekkür ederim
ama ben zaten bu topikteki bütün yorumlarıda okudum aile hekimimede söyledim kadın bana korunman gerekir dedi
senin de dediğin gibi doktordan doktora değişiyor demek ki ama ben taktım kafaya alıp kullanacağım

canım teşekkür ederim sanada kolay gelsin sanırım yolculuk var hayırlısıyla git gel

baharcım geçmiş olsun canım inş sonuçların iyi çıkar benim de kan tahlillerim yarın çıkacakmış inş kötü bişey çıkmaz

Selam herkese..çok özledim ben sizi yaaaa...hafta sonundan sonra cok yorucu bır hafta başladı diğer yardımcı arkadaşta izinli işyerinde hersey bana kaldı..sizi ihmal ettim ama aklım sizde. Pekte yüzüm yokki..

.kızlar bana bişeyler oluyor ne olduğunu anlamıyorum midem çok hassaslaştı.pişmiş yemek çekmezmi insanın canı yok görünce öle bir önce midem kalkıyor sonra açlıktan yiyorum ama tatlılara saldırdım resmen...açmıyım tokmuyum hiç bişey anlamıyorum. Gecen hafta tarcınlı nane limon içmiştim ayy hala tadı agzımda öyle iğrendimki... şimdi bütün kokulara karşı midem çok hassas. Son zamnlarda o kadar ilaç kullanmak zorunda kaldımki sanırım midemi mahvettimmm...sürekli tatlı bişeler yedim hergün tartılan ben tartılmıyorum bileee...:18::18::18::18:
Birde uzun süredir sigarayı bırakmaya çalışıyordum kilo alırım diye erteliyordum hasta olduğumdan beri içmiyorum sanırım iştah patlamasının onunlada alakası var. Varmı öneriniz ne yapıyım da iştahımı bastırayımm...
Hasta olan ve hastası olanlara geçmiş olsun yeni gelenler hoş gelmişler... Geçmişe göz atım ancak tek tek alıntı yapamayacağım için özür dilerimmm...

Bi akıl verin bana ne olur..

ben araniza yeni katildim bende bu konuda büyük bir azimle zayiflamak istiyorum beni yanliz birakmayip destek olursaniz cok sevinirim.... 100 kiloyum hedefim allahin izniyle 75 olmak cok azimli ve kararliyim kisa zamanda cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkürler.

sağol canım sorma herkez hasta bu sıralar....
süreli dikkat etmek zorunda olunca sıkılıyor insan ,o yüzden arada kaçamaklar yapıyoruz....

ahhha aaah ne 1 simidi yere dökülen sussam ları bile yiyoruz dur demek lazım yarıda yemeğin ama malesef çatlayana kadar yiyorum sonrası pişmanlık yena yazmıştı sanırım galiba bizim ömür boyu iğleşmeyen kötü bi hastalığımız var oda obezite ölene kadar dikkat edicez malesef
iyi tatillerrrrr bol bol eğlenn

maşşallah keşke benim tartıda eksik çıksa

öğlen 4 kaşık bulgur pilavı yedim
2 kaşık yoğurt
gezmede 2 tane sigara böreği

akşama nohut yemeği var 4 kaşık ondan yerim
sonrası meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…