Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maaşallah canım Allah nazarlardan saklasın
İnsan nasıl gurur duyor dimi evladıyla güzel şeyler öğrendiğini gösterince. Ben bazen abdest alıp kuran okumaya niyetlenince kardeşi uyuyorsa benim kızda oturup türkçesinden okuyor okadar hoşuma gidiyor ki kalk sende oku demeye gerek kalmadan yapıyor ama tabi sınav öncesi garantiye almaya calışıyor kendini aklı sıra
Geçen yaz kuran kursuna gitti çok istedi diye ama daha birleştirmelere yeni geçmişti Antalyaya tatile gittik dönünce de kaldı ama inşallah bu sene dedesi geldiğinde öğretir tamamen hatta Dedesi ne istersen hediye ediceğim sana diyince kendine özel kuran istedi

Benim 18 aylık Sıpa bile her gece yatağa yattığımda elimi açıp dua ediyorum diye Amin amin yapıyor ellerini açıp
Şimdikiler çok çabuk öğreniyor yaaa

iyi geceler kızlar..
bende hafta sonu diyeti bozanlardanım iki tencere sarma sardım nasıl dayanabilirdimki, birde üzerine regl oldum bugün hemn +1 çıktım, bugün toparlanırım derken görümcemin oğlu sünnet oldu oraya uğradım orada yemek çıkardık gelenlere sarmalar börekler yine götürüldü hadi akşam yemeği yemedim dengelerim derken canım tatlı çekti adetten dolayı iki tane lokum yedim...hadi bakalım yine moral bozukluğu sabaha....

aklım kızımda inşallah gece çok hastalanmaz 8 den beri 4 kez çıkardı süt içti çıkardı su içse çıkardı yavrum yine tekrarladı heralde hastalığı çünki şuruplarını içirememiştik, dr tekrarlarsa gelin demişti sabah götüreceğim....

Cok sagol cnmcim. Aynen öyle cocuklar herseyi büyüklerden daha cabuk ögreniyorlar
Bende oglumu haftasonlari camiye gönderiyorum. Sünnet olunca gidememisti bi kac hafta sonrada hocanin annesi vefat etmis. Türkiyeye gitmis birazda öyle kaldi. Surelerin cogunu ögrendi. Bide cok üstelememek lazim böyle seyleri diye düsünüyorum. Icinden gelerek gitmeli. Ben arapcadan okuyamiyorum ama onlarin ögrenmelerini cok isterim

geçmiş olsun canım. benimki de 3-4 gündür atesli.

çok geçmiş olsun.

berbatttt
bugun ayseyi gördum son gördüğümde 8 kilo zayıftım kız öle kaldı kilo almısım dimi dedim zavallım ne olacak verirsin gider dedi kibar kibar.
kizicaksin belki cnm ama eger 8 kiloyu takiyorsan benim kendimi bi yerlerden atmam lazim. Zaten yeni alimis kilolar cabuk veriliyor merak etme dikkat edersen bencede cabuk verirsin

Evet cnm öle mamalarin icinde insan ister istemez coutabiliyor hele bide regl olunca :18::18::18: Haftaya toparlarsin dert etme
Fistigada gecmis olsun bu sene nasil bir mikrop varsa ortalikta herkezi kirdi gecirdi. Cocuklarin bünyesi daha zayif oldugundan tekrarlayabiliyoorlar bencede sen sabaha tekrar doktora götür

geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış .dr kontrolerine gitmeyi ihmal etme

cnm çok geçmiş olsun rabbim korumuş rabbim bir daha göstermesin

Çok geçmiş olsun canım inan ilk defa duydumsen yarın muhakkak kadın doğuma git ihmale gelmez.

Bir ayda 6 kg verdim inşallah sende verirsin

Geçmiş olsun şimdi nasılsın

iyi aksamlar arkadaslar
dietimin 18.günü cok zorlanmaya basladim dua ediyorum sürekli
Allah kolayliklar versin insallah cümlemize

yst sanada cok gecmis olsun

Canım büyük geçmiş olsun,Nasıl oldun şimdi?
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. benim bekarlığımda da vardı kistlerim ama hep milimetrikti. cm lik olunca korkmuştum ama ilaçla geçer diye düşünüyordum. eşimlede konuştum allahtan bişi olmazsa yarın öğleden sonra kontrole gidicem. bugünün koşturmacasıyla biraz baş ağrım var. birde eşim nöbette korkuyorum biraz

geçmiş olsun canım allah şifa versin

kizicaksin belki cnm ama eger 8 kiloyu takiyorsan benim kendimi bi yerlerden atmam lazim. Zaten yeni alimis kilolar cabuk veriliyor merak etme dikkat edersen bencede cabuk verirsin
]

ya hemen seklim bosuldu yine azıcık kıza benzamiştim uffff. neyse toparlanacağım en kısa zamanda inşallah.

Bir ayda 6 kg verdim inşallah sende verirsin

Geçmiş olsun şimdi nasılsın
Çok güzel vermişsin canım bir ay içinde kurubaklagil yedinmi listede tek eksik o birde ara öğünlerde neler yaptın?
Bu diyet çok güzel bence inan başalyınca hiç acıkmadını görücen ben kendime ekstra bir tabak yaptım bol kuru dut biraz yabanmersini azıcık leblebi canım bişeyler çekince ara öğünler hariç yiyorum sanada tavsiye ederim.
:::))))))))))Bu çocuklar çok akıllı ya.
Derincim çok geçmiş olsun bu aralar çocuklarda çok salgın var.

Son düzenleme:
sağol canım sen nasılsın? bakıyorum bu aralar pek gelmiyorsun.

proje teslimim vardı 1 haftadır sabahlara kadar çizdim. ciddi ciddi iş yaptım 2 senedir ilk kez. ama tabi anında şaftım kaydı. dün gece sabah 6 gibi yatıp 9 kalkıp toplantıya gittim. çok yaşlanmısım gunlerce sabahlardım banamısın demezdi yamuldum resmen bu gün.

berbatttt
bugun ayseyi gördum son gördüğümde 8 kilo zayıftım kız öle kaldı kilo almısım dimi dedim zavallım ne olacak verirsin gider dedi kibar kibar.

Canım üzme kendini sen istersen kesin verirsin sonuçta okadar güzel kilolar verdin
Bir coğumuz burada seni örnek alıyoruz kendimize o yüzden sende umutsuzluğa kapılıp kendini salma daha bizlere tekrar örnek olabilmek adına birkaç kilocuk daha vereceksin nasılsa
Aslında birazda kışın insan depresyon moduna mı giriyor nedir vucutta resmen direniyor sanki. Havalar biraz ısınsa eminim daha güzel kilolar verebileceğiz. Ben şimdiden Nisan için başladım planlar yapmaya oraya giderim buraya giderim diye eşime diyorum havalar ısınsın beni ancak akşamları evde bulursun her gün geziceğim diye.
Şimdi birde şu indirim sitelerindeki kavitasyon ve spor salonları indirimlerine taktım bu ara eşime dedim bir iki ay sonra bundan birine gidiceğim diye şükür tamam dedi :122: ondan sonra inşallah daha güzel gider kilocuklar

Canım tekrar geçmiş olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin de iğneye falan gerek kalmadan iyileşir
Bu salgın insanları maf etti yaaa RAbbim bir an önce hasta olan herkese şifa verir inşallah ... Aminnnn

Sende yediklerine stres yapma olmuşla ölmüşe çare yok demişler sonuçta sen önümüzdeki günlere bak zaten cumaya kadar onlar çoktaaaaaaannn erimiş olur

Canım ne güzel küçük yaşta öğrensinler. Bende sıkmaktan yana değilim zaten genelde geri teper bu tip şeyler. Bizde hafta sonları giderdik almanyada camiye ve 11 yaşındaydım kuranı biliyordum. Ramazandan ramazana namazda kılardık ama babam bizi hiç zorlamazdı camiye kılmasanızda gidin derdi hatta eğer gelirseniz size oradaki bakkaldan istediğiniz birşey alırım diye motive ederdi ( Anam daha o zaman gırtlak uğruna camiye giderdim )
Kızlarıma da ben öğretmeye calışıyorum Allah nasip kısmet ederse yapıp yapmamak onlarla Allah arasında ama inan bazen benim bile dikkat etmediğim şeylere o dikkat ediyor

Rahmetli KP eşimede zamanında bişeyler öğretmeye calışmış daha doğrusu zorlamış; yatılı imam hatipe vermiş ki o zaman çok ufak olduğu için 3 gün sonra ağlayarak eve dönmek istediğini söylemiş. Sabahları namaza kalkmıyor diye yüzüne su mu dökmemiş, cumaya gitmiyor diye bağırmış, 5 vakit namaz kılmıyor diye devamlı 5 vakit laf söyleyip durmuş. Eşim aslında çocukluğunu bile istediği gibi yaşamamış. Düşünsene adam evlendikten sonra bir bira içecek olunca gidip iki semt öteden alıyordu neymiş ya bakkal babasına söylerseymiş yada bir tanıdık görürseymiş :26:
Çok şükür öyle çok sık alkol tüketen biri değil ama düşünüyorumda belki babası onu bukadar sıkmasaymış hiç içmeyecekti. Sigara için bile zamanında dövmüş oğlunu niye merak edip denemiş diye. Belki o zaman alıp karşısına izah etseymiş onu daha çok merak edip içmezdi ( şükür 10 aydır hiç içmiyor ) ki KP kendi her gün 1 paketten fazla içerdi.

Bence hem Dini hemde günlük hayatta insan evladını sıkmamalı çünkü gerçekten ters tepiyor. Kendimden biliyorum Annem neyi yasaklasa gizli gizli yapardım yada bir şeye inat ederse bende zıttını yapıyordum o yüzden kızıma çok daha farklı yaklaşıyorum

Bu arada aslında sende onlardan öğrenebilirsin bir yandan her geldiklerinde banada öğretin dersen onlar hem tekrar yapmış olur hemde sana öğretmiş olur. Annem seneler evvel 65 yaşında bir kadına 2 ayda öğretmişti Kuran okumasını
İstedikten sonra yaş yada başka şeyler sadece ayrıntı

ya hemen seklim bosuldu yine azıcık kıza benzamiştim uffff. neyse toparlanacağım en kısa zamanda inşallah.
Toparlarsin cnm toparlarsin senin hatirladigim kadariyla boyunda uzundu 10 kilo versen bile afet olursun bence

Aynen cnm hele simdikiler feci biseyler
bakalim cnm insallah menüye uyabilirim yaza kadar 80e olsun bi insem baska bisi istemiyorum

mutlu sağol canım sizede geçmiş olsun kıyamam allahtan bizde ateş yok...
ilknur çok sağol ...
yst sanada çok geçmiş olsun canım çok sağol ....
banu teşekkürler canım....
ceco sağolasın , sorma burda büyük küçük herkez aynı hastalıkla uğraşıyor mahvoldu herkez, nasıl bir mikropsa,yediklerimse sorma canım dediğin gibi olan oldu artık evde yapmadığım için görüncede dayanamıyorum....

Haklisin cnm bu tür konularda anne babanin rolü cok büyük oluyor bende o yüzden simdiden biseyin yanlis desemde inatla yapacaklarini bildigim icin önce yapmalarina izin veriyorum. Yanlis oldugunu anlayincada yanima gelip annecim yine sen hakliydin diyorlar ve bu benim o kadar hosuma gidiyorki anlatamam. oglum büyüdügü icin tamam tamam anneler hep haklidir deyip söz dinliyor cok sükür
Bakalim kurana bi gecsinlerde dedigin gibi bende ögrenirim belki almancamin bile cogunu onlardan ögrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…