Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gruba bi soru sordum zor da degildi neden kimse cevap yazmaya tenezzül etmiyor siz yeni gelenleri böyle görmemezliktenmi geliyorsunuz cok incesiniz yaaaa....... sagolun.......

banucum rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin, güzel haberlerini duyalım inşallah
ceco canım bu aralar abuk sabuk işlerle uğraştım, motivasyon ve moral düşünce buraya da gelmez oldum, ama arada okuyorum sizi, yani sizden haberdarım, kendimden ara ara haber vericem
toksin ortim hamilelik süper oğlumun içimde kıpırtılarını hissetmek herşeyden güzel, allahın mucizesi her gün büyüyo ve ben onu her gördüğümde bu benim mi diyorum
bu arada herkesler kilo mu alıyo ne, noldu size kızlar, havalar biraz ısınınca güneş de yüzünü gösterince herkes toparlar diye düşünüyorum, mayısta doğum var yaza yine sizlerle birlikteyim
yazın diyet yapamam ama en azından spor falan yaparım herhalde...

hoşgeldin umarım motivasyonun hepimizi sarar,bizden sana tam destek hep destek

mrb ben geldim kiii
dışarıda kar yağıyo süper bi gün
hem regliyim hemde grip oldum
yediklerime dikkat etmedim. çünküüü 1 hafta zaten topiğe uğrayamadım. iş yerinde ki arkadaşlarımında yediklerimde gözleri vardı. bi gün yanımda tostumu getirmedim diye, kahvaltı tabağı almıştım küçük kaplarda bal vs. olur ya ondan yemiştim domates,salatalık,1-2 dilim salam yedim diyee ne biçim diyet yapıyomuşmuşummm sanki yediklerimin parasını onlar veriyolar tembelliğimin sonucu olarakta diyetisyene gitmedim. tek başıma hastaneye gitmeye çekiniyorum nedense annemlerle gitcektim onlarda geç kalktılar gidemedik

hoş geldin aramıza bende senin kilondayım ben 1 haftadır dukan diyeti yapıyorum işe yarıyor tavsiye ederim

hoşgeldin umarım motivasyonun hepimizi sarar,bizden sana tam destek hep destek

cok tesekkürederim artik bu grup adiminida astigimiza göre artik kötü günleri geride birakip baskalari icin degil kendimiz icin birseyler yapma zamani geldi görüceksiniz yeniden dogmus gibi olucaz üzerimizdeki fazlaliklardan kurtulmadan önce aklimizdaki gereksiz ise yaramayan düsünceleri aticaz biz bu yolu birlikte yürücez kendime güvendigim kadar sizlerede güvenmek istiyorum umarim pes etmeden devam edersiniz simdiden herkese sabir ve azim diliyorum.

Hoşgeldin Gurbet,umarım her şey hakkında dilediğin gibi olur,hepimiz birbirimize desteğiz burda elimizden geldiğince ama tabi insanın kendisi kadar kimse destek olamaz.Hepimizin hayali bu yaza daha az kilolarla daha hafif ve mutlu girmek inşallah.Senin motivasyon süper hiç bozulmasın hatta bizi de motive et kendi adıma ben 1 aydır cozuttum toparlayamıyorum bir türlü off offff...

gurbet arkadaşım hemen alınma sıkılma darılma hemen hemen benim bilgisayar hep açık ama evde hep hareket halinde olduğum için saatte 1 kere bakıyorum bazen. yani sana karşı kimse özel bir tepki vermez kötü manada. ama bu yolda hepimiz beraberiz ve arkadaşısız. birbirimizeemek ve önem verince bağımız da güçleniyor kendimize güvenimizde, kilocuklardan da kurtuluyruz.

fisunnnnnn ya neolacak bizim bu haller
bugün başladım ben de çok diyet gibi olmasa da aburcubur yemedim su içtim ve akşam yemeğimi 7.30 da yedim. ama ne yazıkki 2 tabak mercimeği güpledim durduramadım kendimi.

fisunnnnnn ya neolacak bizim bu haller
bugün başladım ben de çok diyet gibi olmasa da aburcubur yemedim su içtim ve akşam yemeğimi 7.30 da yedim. ama ne yazıkki 2 tabak mercimeği güpledim durduramadım kendimi.

Ya Mutlu inan sen 8 kilo almışım diyince belki senin kadar üzüldüm,ama olsun ya verirsin geriye.Ben de 1 ayı geçti 85 i bile görmüştüm ama şimdi 88-87 arası gidip geliyor 86 yı bile göremiyorum (( inan az önce düşünüyordum daha napcam nolcak benim halim diye.Ama bu gün ben de kaçırmadım şu ana kadar hiç bişey.Misafirim de vardı ama yemedim bir lokma bile ikramlardan.Ama akşamları atıştırmaya alıştım tv karşısında yine umarım bu geceyi sağ salim atlatırım sona zaten bir kaç gece daha böyle gidersem alışırım.Ben de aynen senin gibi 7.30 da yedim son yemeğimi ama kendime öyle kızgınım ki şu kilo meselesi yüzünden canım pek bir şey yemek istemedi.Hatta valla sabah beri ağlıyıp duruyorum kendi kendime öyle ki dibe vurdum yine.Ama toparlıycam ya şu asosyalliğide yencem Allahın izniyle.Evden çıkmaz oldum iyice artık iş bulup çalışmalıyım yoksa cidden Bakırköylük olcam canım ya ( Ayyy bir dokun bin ahh işit oldu dimi
Üzülme yani tatlım yalnız değilsin depresyon furyası hepimizi kasıp kavurdu

sosyalleşme konusunda aynıyız ev de oturdukça oturmaya alışıyorum bende çıkmasam 1 ay çıkmam. ama işe başladım arada sırada çıkıyorum iyi geliyor. oğlanıda kreşe başlattım 3 yarım gün. nefes alacak zaman çıktı. hiçbişi yapamazsam en azından bir kursa falan yazılmayı düşünüyorum iş bitince.

Aynen ben de 1 ay çıkmasam çıkmam yani o derece.Bu genç yaşta bu kadar eve kapanırsam yaşlanınca napcam bilmiyorum.Ben de Allahın izniyle işe girmek istiyorum artık bakalım hayırlısı.Sen de en iyisini yapmışsın oğlun konusunda o da sosyalleşsin çocuklarda sıkılıyor yazık ya kıyamam.Hem seninde kendine ayıracak vaktin oluyor.Kurs fikride güzel bence inşallah şu işlerini hayırlısı ile bir teslim et yaparsın sen ben inanıyorum canım...

Selam kızlarrrrrr biraz geçikmeli de olsa gelebildim
Geçmişide bir çırpıtda okudum
Özlemişim sizleri yaaa bugün kızlarda sağ olsun okadar çok kudurdular ki başım şişti biraz kafa dinlim dedim

Canım ikinizede çok geçmiş olsun.
Allah nazardan saklasın bu ne devamlı kuzucuğun hastalanıyor tam iyileşti derken
İnşallah şu an daha iyidir.

kızlar az önce tartıldım tammmmm 96.200 gr çıktım
herkes gider mersine ben giderim tersine oldu offffffff

Canım yaa ne oluyor bizlere gerçekten ya yerimizde sayıyoruz yada artılara doğru gidiyoruz :26:
Yine topiğimize nazarmı deydi nedir bir ara hastalıktı şu an kilolarda artı :26:

Ablacığımmmm sana da çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir

Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende bizlerle birlikte güzel kilocuklar verirsin ve hedeflediğin kiloya ulaşırsın

Canım sıkma canını inşallah güzel haberler vereceksin yakında. Bende de var aslında o unutkanlık o yüzden bende haftaya gidiceğim inşallah Hormonlarla ilgili bir sorun bile olsa artık ilaçla herşeyin caresi var be güzelim benimde baya oldu yenilemem lazım tahlillerimi. Rabbim dermansız dert vermesin
Üzme kendini ve hep güzel şeyler düşünki güzel olsun.

Canım geçmiş olsun sanada. Doğrusu bende o zıkkımı hala bırakıcağım. Eşim ne güzel 10 aydan fazla oldu bıraktı ve inan her akşam aynı şeyi söyleyip duruyor tabi o süre içinde tam 9 kilo aldı tabi onun alması sorun değil çünkü zaten zayıftı ama ben o kiloyu alacağım korkusuna hep erteleyip duruyorum :26: Aslında şu zıkkımı bıraksak herşeyin daha da lezetini alabileceğiz belki o zaman daha zevkle ve dikkatle beslenmemize odaklanabiliriz ama inan kilo alacağım korkusu engel ama yinede şansımı denemek istiyorum bir ara.
En kısa zamanda kendimi oyalaycak birşey bulmam lazım ki aklıma gelmesin. Bir ara denedim çok sinirli oluyorum diye eşim bana bağırdı en sounda yak bi tane yoksa dayak yiyeceksin benden diye sanki çok dövebilecekmiş gibi

RAbbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ... Aminnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende kalıcı olur bol bol paylaşımda bulunursunda hepbirlikte hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi oluruz

bu gruba bi soru sordum zor da degildi neden kimse cevap yazmaya tenezzül etmiyor siz yeni gelenleri böyle görmemezliktenmi geliyorsunuz cok incesiniz yaaaa....... sagolun.......

Arada kaynama ilk zamanlar maalesef oluyor oda kasten değil sadece yoğunluk yüzünden sen kendini belli et az bağır ki sesin duyulsun inan benim de başıma gelmişti baştan ama şu an en çok sesi cıkanlardan biriyim herhalde
Anlıyacağın Kambersiz düğün olmaz cümlesindeki kamber benim
Tekrar hoşgeldin

Canım iyi olmanıza sevindim inşallah hep öyle devam eder
İnan en güzel zamanlarını yaşıyorsun hamileliğin tadını cıkar ve bol bol resim çekil ki ilerde fıstık gibi olduğunda oğluşuna gösterirsin bak bu benim sana hamile kaldığımdaki halim diye
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde ( normal doğum ) çocuğunu doğurur kucağına alırsın
Az kalmış zaten

Çok geçmiş olsun tatlım.

Şimdi nasıl oldun;ağrın varmı hala...

sağolun kızlar iyiyim ağrılarım birkaçgün daha devam edermiş. bugün doktorada gittim. biraz sıvı boşalmış sadece önemli bişi yok dedi.
karşı komşuımun annesi gördü ayak üstü. tek çocuğunmu var dedi evet dedim. vah dedi dahada gençmişin dedi. hemen kısıra bağladı teyze sağolsun

Canım geçmiş olsun unutkanlık bende de hat safhada ben de bugün kan verdim B12 mede bakacaklar yarın sabah alıcam sonuçları. Sen doktoruna sordunmu bu kansızlık ve unutkanlık için verdiği ilaçlar kilo yaparmıymış :26:

baharcım geçmiş olsun canım inş sonuçların iyi çıkar benim de kan tahlillerim yarın çıkacakmış inş kötü bişey çıkmaz

Sağolasın canım bende kanı verdim yarın gidip alıcam sonuçları inşallah herşeylerimiz normal çıkar ya

diyete uymaman normal bazen insanlarin ruh hali herzaman iyi olmaya biliyor ama önemli olan pismanlik en azindan hatanin farkindasin.demissin enbüyük destekci kendisidir diye düsüncene saygi duyuyorum fakat benim düsüncem atesi körüklemessen kendi basina yanmaz benim bu yolda en büyük destekcim kilolarimla alay eden insanlardir onlarin sayesinde inat ettim ve basaricama inaniyorum sizde inanin.

Evet bu diyetin tek eksiği kurubaklagil ama ben çok sevmeme rağmen bir aydır hiç yemedim fasulye nohut yemedim yani. Ara öğünlerde ne yazıyorsa onları yedim yani bir hafta tost meyve ayran öbür hafta 10 badem 1 bardak süt 4 kuru erik işte böyle ben tamamen diyete sadık kalmaya çalışıyorum

Gurbet hoşgelmişsin aramıza

Bize biraz kendinden bahsetsene 100 kilosun sanırım boyun,yaşın,evlimisin bebeklerin varmı ? Hangi şehirdesin diyet geçmişin varmı falan anlat işte

Gurbet hoşgelmişsin aramıza

Bize biraz kendinden bahsetsene 100 kilosun sanırım boyun,yaşın,evlimisin bebeklerin varmı ? Hangi şehirdesin diyet geçmişin varmı falan anlat işte

29 yasinda evliyim benim gözümde dünyalar tatlisi iki kizim var büyük kizim 8 kücük kizim 4 yasinda almanyada yasiyorum 172 boyundayim ve 100 kiloyum daha öncesinden benimde diyet eylemlerim oldu fakat 2 ameliyat gecirdim idrar yolu taslari ve safra kesesi taslari en sonunda ameliyatla aldirdim safrayi anlicaniz bu kilolarla 8 yildir basim dertte bu zamana kadar migrenden tutunda topuk intihabina kadar gecirmedigim hastalik kalmadi her gecen gün dahada cok nefret ettim kendimden anladimki en büyük kötülügü kendime yapiyordum vicudumun bana verdigi cezalari artik kaldiramiyorum ve kendime bir söz verdim.

merhaba arkadaslar

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba

ben bundan yaklasik 6ay önce misler gibi 86 kilodaydim dünyanin en güzel kadini görüyodum kendimi
kilom86olmasina ragmen cok cok mutluydum ama nasil oldu bilmiyorum kilo aldim aslinda biliyorumda bu kadar
cabukmu alinirmis kilo ya affffff dün tartildim tam 94,5 cikti kilom yani resmen ben 8,5kg almisim
oysa 86lardayken yeminler ederdim kendi kendime kilo almicam birdaha diye ne zor kg vermek ne hallerle verdim

gelelim bugüne... umutsuz mutsuzum,,, dur kendine gel diyip yeniden bir adim atmiyorum
yoookk iyice bunalima giriyorum sadece nasil bu hale geldigimi düsünüp üzülmekden baska bise yaptigim yok!

keskeeeeee kg almayan biri olsaydim :) neolucak bu halim ya 86nerdeeeeeee 94 nerdeee arada kocaman daglarda kadar yol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…