banuşum sen nasılsın. bir buluşma daha yapalım mı yakın zamanda azcık havalar toplar toplamaz. harika olur hatta gene bir cuma buluşması yaparız.
iyiyim canım dalko da iyi. biraz ateslendi hafta sonu şimdi daha iyi(maşallah)
diyet işi benim biliyorsun dikkat etmem demek. ona başladım ama şuan o kadar kötü tatlı krizindeğimki boyna tarif bakıyorum neyapıp yiyebilirim en kolayından diye.
aman mutlum gittinmi yoksa tatlı yapmaya
kayısı kurusu incir felan yesen canım bence yada sütlü bişeyler yesen azcık
Bir daha o zaman o kadar uzağa gitme::)))hb dum cnm ben de özledimmmm ancak gelebildimm uzun yoldan
ayşecim herşeyin hayırlısı cnm sıkma kendini su akar yatağını bulur kendini üzme tabikide üzme demek ne kadar doğru sorunlar problemler bizim için hayat inişlerle çıkışlarla bizim için birbirimizin yanında oluyoruz dostluklar bunun için sakin ol bakalım seni de çıkaracklarmı belli bile değilmiş stres yapmaaa
Hayırlısı aman onun adına sevindim...bilmiyorum cnm hayırlısı bi çıksınlar toplantıdan öğrenicez bakalım
pınarı çağırmadılar cnm onun kadrosu halkla ilişkiler çünkü
saol cnm benim evet hayırlısı ben bakim iş ilanlarına şimdiden ne olur ne olmaz
cnm araba satılmıyo kredi ödenmeden
bakalım hayırlısı bi belli olsunda bakıcaz bi şekilde başımızın çaresine
allah sağlık sıhhat versin öncelikle
Bu durumda söylenebilecek hiç bişey yok Allah onlara yardım etsin.kızlar tek tek alıntı yapamadım saolun hepimiz
ben yokum ama 43 kişi çıkarıldı o yüzden kendime sevinemiyorum
ve bu insanların en az 30u istanbulda ailesinden ayrı yaşıyo bekar evinde kalıyo
işlerine güvenip borç yapıyolar ev kirası ve yiyeceği var bilmiyorum çok kötüyüm
acayip midem ağrıyo
Allah kolaylık versin size...Diyeti tavsatmadan once gittigim diyetisyen bana en son 1800 kcal veriyordu. Laf aramizda, kadinin isten cikip benim bir sure diyetisyensiz kalmam ipi koparan olaylar arasinda...neyse ben de p.tesi gunu 1800 ile basladim. Bakalim veriliyor mu.. Zira sutum filan cok azaldi artik. Yani sut icin ilave edilen 500 kalori benim bitaraflarima monte oluyor olabilir.. Bu hafta deneyecegim eger veremezsem haftaya 1700 kaloriye inecegim... Ne dersiniz?
Ayse hayirlisi olsun bosver.. Bence herkesi de cikarmazlar.. Niye sizi sonraya biraksinlar ki? Toptan cikarirlardi oyle olsa..neyse olacagina varacagi icin kendini uzmeye degmez..
Kizlar bulusma yapalim somestre bitince olur mu? Benim haftaya Amtalya'dan yatili ve iki cocuklu misafirim geliyor. Hatirlayan varsa ben yazin onlara gitmistim. Oglanlar cok yaramazlar ve benim kiz da onlara uyuveriyor... ..zima ..cacaklar sanirsam...Biz de iki anne kafayi yiycez..
Çok düşükmü dedi doktor...Kaç çıktı canım senin B12 değerin benimki 122 çıktı normali 134-590 arasıymış :26:
Olsun özlem buda sana tatil olsun...selam kızlarrrrrrr :)
sizleri çok özledim ama giremiyorum malesef ,inanın hiç zamanım olmuyor.
beni bu hafta İZİNLİ yazarsanız çok sevinirim çünkü diyet miyet hak getire bu ara
aslında çok üzülüyorum 74ü gördüm ama durduramadım kendimi buradan uzak kalmamak şart:)))
ben bugün diyeti bozdum ama yemeği 5 gibi sonlandırdım sonra birtek meyva yedim okadar birde az şekerli türk kahvesi...
sabah çok güzel diyete uygun kahvaltımı ettim, öğlen güne gittim orada saat 3 te tost söyledik yedik ama bana yetmedi nedense hiç doymadım dönüşte fırının önünden geçerken kızım ekmek istedi sıcacak ekmeğe dayanamadım işte 1 tatlı kaşığı reçel ve tereyağı ile epeyce bir ekmeği yedim çok büyük bir zevkle hemde uzun zamandır beyaz ekmek ağzıma koymuyordum nasıl özlemişim birde sıcacıktı...akşam sporumuda 45 dak çıkardım artık inşallah eritmişimdir yediklerimi, zaten artıdayım daha....
şimdi arkadaş aradı kısır istiyormuş canı benim kısırımı seviyor yarın yapalım diyor bana gelecekmiş, tabii sadece kısır olmaz tamda tartıdan birgün önce kısır şişirecek beni....
Ne güzel anlatmışsın derin yiyesim geldi valla::)))Keşke cuma gelseydi arkadaşın daha rahat yerdin.ben bugün diyeti bozdum ama yemeği 5 gibi sonlandırdım sonra birtek meyva yedim okadar birde az şekerli türk kahvesi...
sabah çok güzel diyete uygun kahvaltımı ettim, öğlen güne gittim orada saat 3 te tost söyledik yedik ama bana yetmedi nedense hiç doymadım dönüşte fırının önünden geçerken kızım ekmek istedi sıcacak ekmeğe dayanamadım işte 1 tatlı kaşığı reçel ve tereyağı ile epeyce bir ekmeği yedim çok büyük bir zevkle hemde uzun zamandır beyaz ekmek ağzıma koymuyordum nasıl özlemişim birde sıcacıktı...akşam sporumuda 45 dak çıkardım artık inşallah eritmişimdir yediklerimi, zaten artıdayım daha....
şimdi arkadaş aradı kısır istiyormuş canı benim kısırımı seviyor yarın yapalım diyor bana gelecekmiş, tabii sadece kısır olmaz tamda tartıdan birgün önce kısır şişirecek beni....
Bende aynı oldum valla.arada bir kacamaktan zarar gelmez Derin,vucutun bunada ihtiyaci var bence
kisirda yagi az olduktan sonra pek zararli olmaz galiba ,bende cok severim kisiri hic dayanamam gerci benim sevmedigim yemek yokki :)
cuma tartilcam diye artik nerdeyse persembe günleri misafir kabul etmeme durumuna geldim:)
iyi olmuş hafif atlatmışsın canım haftaya süper geleceğinden eminimçıkolatalı bir içiçek buldum onu içtim 100 kal birde çekirdek yedim 2 avuç civarı. sakinledim. iyiki yapmadım yoksa acımammmmmm bitririm ne kadar olursa. cumadan itibaren tam gaz alıp ilerleyeceğim inşallah.
Okullar tatil ya çok fazla giremiyorum şöyle bir geçmişi okumaya çalıştım Yenacığım evlilik yıldönümün kutlu olsun Asumancığım sen iradelisin mutlaka kaçamaklarını toparlarsın hepinizi öpüyorum
öyle bir paylasimi hatirliyorum ceco
ama gecmise baktim bulamadim
bulabilseydim bende hafta sonu yapmak istiyordum corbayi.
Ben cikiyorum,Allaha emanet olun arkadaslar
selam ve dua ile
Sporla ilgili yeni araştırmalarını merak ettim doğrusu bende zaman zaman evde spor yapamamaktan şikayetçiyim deçıkırt çıkırt açtım kapıyıııııı
Günaydın kızlaaaar
herkese az kalorili günler diliyorum. Diyetim binlerce şükürler olsun iyi gidiyor tek eksiğim hareketbir de akşam yemeğinden sonraki tatlı krizlerinde yapılan kaçamaklar spora gitmeye zamanım yok evde de abimler var annem yeğenime baktığı için, leslie yi bile yapacak alan yok o derece her yer tıkış tıkış neyse yeni araştırmalarım var sporla ilgili zamanı olmayanlar için çok kısa bir süre içinde paylaşacağım halledebilirsem
daloki; götürmüşsün çekirdekleri aman canını yirim çok kalorili o ufacık meretler :)
LEAh; nasılsın ya? :) hepimiz dağılmışız valla bi ara verdik hale bak :)
YENA; evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice senelere inşallah...
ceco34; etrafı bal dök yala yapmışsın her yer tertemiz ama azcık dağıtıp kirletcem haberin olsun. Ne de olsa "Dağınık bir odada yaşanmışlık vardır." biraz renk gelsin canlansın topic
öptüm hepinizi görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?