Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banuşum sen nasılsın. bir buluşma daha yapalım mı yakın zamanda azcık havalar toplar toplamaz. harika olur hatta gene bir cuma buluşması yaparız.

banuşum sen nasılsın. bir buluşma daha yapalım mı yakın zamanda azcık havalar toplar toplamaz. harika olur hatta gene bir cuma buluşması yaparız.

İyiyim canım birazda kilo verebilsem çok daha iyi olacağım
Valla bencede bir ara havalar düzelir düzelmez bir araya gelelim ama bu sefer kesin zamanında bir araya geliriz de herkesle sohbet etme imkanım olur inşallah
Benim için gün hiç fark etmez ben her şekilde uyarım çoğunluğa.

aman mutlum gittinmi yoksa tatlı yapmaya
kayısı kurusu incir felan yesen canım bence yada sütlü bişeyler yesen azcık

aman mutlum gittinmi yoksa tatlı yapmaya
kayısı kurusu incir felan yesen canım bence yada sütlü bişeyler yesen azcık

çıkolatalı bir içiçek buldum onu içtim 100 kal birde çekirdek yedim 2 avuç civarı. sakinledim. iyiki yapmadım yoksa acımammmmmm bitririm ne kadar olursa. cumadan itibaren tam gaz alıp ilerleyeceğim inşallah.

Bir daha o zaman o kadar uzağa gitme::)))
Hayırlısı aman onun adına sevindim...
Bu durumda söylenebilecek hiç bişey yok Allah onlara yardım etsin.
Allah kolaylık versin size...
Kaç çıktı canım senin B12 değerin benimki 122 çıktı normali 134-590 arasıymış :26:
Çok düşükmü dedi doktor...
Olsun özlem buda sana tatil olsun...

Bugün dietim çok güzel geçti hiç kaçamaksız inşallah yarınıda atlattım ondan sonra daha rahat edicem biliyorum...

Okullar tatil ya çok fazla giremiyorum şöyle bir geçmişi okumaya çalıştım Yenacığım evlilik yıldönümün kutlu olsun Asumancığım sen iradelisin mutlaka kaçamaklarını toparlarsın hepinizi öpüyorum

ben bugün diyeti bozdum ama yemeği 5 gibi sonlandırdım sonra birtek meyva yedim okadar birde az şekerli türk kahvesi...
sabah çok güzel diyete uygun kahvaltımı ettim, öğlen güne gittim orada saat 3 te tost söyledik yedik ama bana yetmedi nedense hiç doymadım dönüşte fırının önünden geçerken kızım ekmek istedi sıcacak ekmeğe dayanamadım işte 1 tatlı kaşığı reçel ve tereyağı ile epeyce bir ekmeği yedim çok büyük bir zevkle hemde uzun zamandır beyaz ekmek ağzıma koymuyordum nasıl özlemişim birde sıcacıktı...akşam sporumuda 45 dak çıkardım artık inşallah eritmişimdir yediklerimi, zaten artıdayım daha....

şimdi arkadaş aradı kısır istiyormuş canı benim kısırımı seviyor yarın yapalım diyor bana gelecekmiş, tabii sadece kısır olmaz tamda tartıdan birgün önce kısır şişirecek beni....

arada bir kacamaktan zarar gelmez Derin,vucutun bunada ihtiyaci var bence
kisirda yagi az olduktan sonra pek zararli olmaz galiba ,bende cok severim kisiri hic dayanamam gerci benim sevmedigim yemek yokki :)
cuma tartilcam diye artik nerdeyse persembe günleri misafir kabul etmeme durumuna geldim:)

Bende bugün yediklerimi yazayim insallah

sabah 1 yumurta,domates salatalik 2 tane aci biber 2 dilim kepekli emek 1 tane incir
öglen yollarda gecti,disardan birseyler atistirmamak icin elimden geleni yaptim hamd olsun yemedimde
aksam üzeri 2 porsiyon yagsiz sebze yemegi 2 porsiyon ton balikli salata

gecen cumadan bu güne kadar yaklasik 200 dak. sporum var

bakalim cuma günü tarti ne göstercek..
ama resmen savasiyorum yememek icin canim neler neler cekiyor ve aksamlari ellerim ayaklarim buz tutuyor,bir acikiyorum artik uyuyana kadar sürekli sabret sabret diyorum kendi kendime.

Ne güzel anlatmışsın derin yiyesim geldi valla::)))Keşke cuma gelseydi arkadaşın daha rahat yerdin.
Bende aynı oldum valla.

Kızlarrrr geçen hafta aramızda biri bir arkadaşının diyetisyeninin önerdiği ayranla, bulgur ve mercimekle yapılan soğuk çorba gibi bir tarif vermişti baya güzel kilo verdirdiğini söylemişti o tarifi bilen varmı şimdi geçmişte aramak zor geliyor

Eğer bu hafta da kilo veremezsem onu yapmak istiyorum ama kim yazmıştı hatırlayamadım hatta kendim de yapıyorum neticeyi bildiririm demişti ama ben deng gelemedim yada kaçırdım :26:
Hatırlayan varmı :44:

öyle bir paylasimi hatirliyorum ceco
ama gecmise baktim bulamadim
bulabilseydim bende hafta sonu yapmak istiyordum corbayi.

Ben cikiyorum,Allaha emanet olun arkadaslar
selam ve dua ile

Son düzenleme:
çıkolatalı bir içiçek buldum onu içtim 100 kal birde çekirdek yedim 2 avuç civarı. sakinledim. iyiki yapmadım yoksa acımammmmmm bitririm ne kadar olursa. cumadan itibaren tam gaz alıp ilerleyeceğim inşallah.
iyi olmuş hafif atlatmışsın canım haftaya süper geleceğinden eminim

ben de aynı sebeple giremiyorum canım kaçamaklar bu haftayı aldı götürdü malesef ama napayım diyette tatile girdi bende
ceco o ayranlı çorba da ayran detoksu diye geçiyor yanılmıyorsam öyle araştır birde istersen canım

öyle bir paylasimi hatirliyorum ceco
ama gecmise baktim bulamadim
bulabilseydim bende hafta sonu yapmak istiyordum corbayi.

Ben cikiyorum,Allaha emanet olun arkadaslar
selam ve dua ile

Bende uzun bir aramadan sonra şükür bulabildim
Profit arkadaşımız yayınlamış bu iki günlük kürü ve detoks olarak yapılabiliyormuş ben hafta içi bir ara yaparım inşallah eğer kilo verememiş olursam ki öyle görünüyor şimdilik. Birde galiba benim kilo verememe sebebini buldum geçmişte bu listeyi ararken :26:
Saftirik ben doktor söylemediği halde bana devamlı en az bir sene kullanacaksın dediği hapı bırakmıştım daha doğrusu bitti bende kabızlık sorunu eskisi gibi değil diye bıraktım :26::26::26::26: galiba sebebi o.
Aptal kafam benim ne demeye doktor demeden ilaç bırakırsın ki hemen yarın tekrar eczaneden alıp başlıyorum çünkü doktora gidip yazdırmayı beklersem kesin cumaya değişiklik olmaz üstelik bir iki günde olsa kayıbım olmamış olur.
Neyse Profittin yazdığı listeyi kopyaladım hemen yapıştırıyorum

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi)

Son düzenleme:
Kimsecikler kalmadığına göre bende kaçayım bari

Yerleri süpürdüm, tozları aldım benden sonra gelenler sakin dağıtmasın etrafı
Anahtar paspasın altında ona göre

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Bu arada yarın akşam kızkardeşimin doğum günü ona akşam çaya gidiceğiz ama geldikten sonra inşallah yine uğrarım
Gitmeden evvel akşam yemeği yemeyide düşünmüyorum çünkü eminim çayın yanına az da olsa bişey yapacaktır en azından pasta olur Bildirim öncesi kötü olucak ama çok az da olsa tadına bakarım herhalde ama söz fazla yemem sonra şişlersiniz beni

Öpüldünüz kocaman

çıkırt çıkırt açtım kapıyıııııı

Günaydın kızlaaaar

herkese az kalorili günler diliyorum. Diyetim binlerce şükürler olsun iyi gidiyor tek eksiğim hareket bir de akşam yemeğinden sonraki tatlı krizlerinde yapılan kaçamaklar spora gitmeye zamanım yok evde de abimler var annem yeğenime baktığı için, leslie yi bile yapacak alan yok o derece her yer tıkış tıkış neyse yeni araştırmalarım var sporla ilgili zamanı olmayanlar için çok kısa bir süre içinde paylaşacağım halledebilirsem

daloki; götürmüşsün çekirdekleri aman canını yirim çok kalorili o ufacık meretler :)

LEAh; nasılsın ya? :) hepimiz dağılmışız valla bi ara verdik hale bak :)

YENA; evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice senelere inşallah...

ceco34; etrafı bal dök yala yapmışsın her yer tertemiz ama azcık dağıtıp kirletcem haberin olsun. Ne de olsa "Dağınık bir odada yaşanmışlık vardır." biraz renk gelsin canlansın topic

öptüm hepinizi görüşmek üzere...

Son düzenleme:
herkese mutlu günler.
dün yediklerimi paylaşayım
sabah:
1 yumurta ie yapılmış domatesli peynirli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
10 badem
öğle:
tavuklu salata
ara öğün:
3 adet minik grissini
akşam:
5-6 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
yarım greyfurt
yarım kivi

spor:20 dk bisiklet
20 dk yürüyüş

Sporla ilgili yeni araştırmalarını merak ettim doğrusu bende zaman zaman evde spor yapamamaktan şikayetçiyim de

günaydın kızlar yena evlilik yıldönümün kutlu olsun buruşuk kambur nine oluncada inşallah kutlarsınızsaglıklı mutlu uzun ömür diliyorum sevdiklerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…