çıkırt çıkırt açtım kapıyıııııı
Günaydın kızlaaaar
herkese az kalorili günler diliyorum. Diyetim binlerce şükürler olsun iyi gidiyor tek eksiğim hareketbir de akşam yemeğinden sonraki tatlı krizlerinde yapılan kaçamaklar spora gitmeye zamanım yok evde de abimler var annem yeğenime baktığı için, leslie yi bile yapacak alan yok o derece her yer tıkış tıkış neyse yeni araştırmalarım var sporla ilgili zamanı olmayanlar için çok kısa bir süre içinde paylaşacağım halledebilirsem
daloki; götürmüşsün çekirdekleri aman canını yirim çok kalorili o ufacık meretler :)
LEAh; nasılsın ya? :) hepimiz dağılmışız valla bi ara verdik hale bak :)
YENA; evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice senelere inşallah...
ceco34; etrafı bal dök yala yapmışsın her yer tertemiz ama azcık dağıtıp kirletcem haberin olsun. Ne de olsa "Dağınık bir odada yaşanmışlık vardır." biraz renk gelsin canlansın topic
öptüm hepinizi görüşmek üzere...
herkese mutlu günler.
dün yediklerimi paylaşayım
sabah:
1 yumurta ie yapılmış domatesli peynirli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
10 badem
öğle:
tavuklu salata
ara öğün:
3 adet minik grissini
akşam:
5-6 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
yarım greyfurt
yarım kivi
spor:20 dk bisiklet
20 dk yürüyüş
günaydın kızlar yena evlilik yıldönümün kutlu olsun buruşuk kambur nine oluncada inşallah kutlarsınızsaglıklı mutlu uzun ömür diliyorum sevdiklerinle
Sporla ilgili yeni araştırmalarını merak ettim doğrusu bende zaman zaman evde spor yapamamaktan şikayetçiyim de
selam kızlarrrrrrr :)
sizleri çok özledim ama giremiyorum malesef ,inanın hiç zamanım olmuyor.
beni bu hafta İZİNLİ yazarsanız çok sevinirim çünkü diyet miyet hak getire bu ara
aslında çok üzülüyorum 74ü gördüm ama durduramadım kendimi buradan uzak kalmamak şart:)))
Bugün dietim çok güzel geçti hiç kaçamaksız inşallah yarınıda atlattım ondan sonra daha rahat edicem biliyorum...
bence yöntemin çok güzel vede mantıklı beynimizeoyunlar oynayarak yemekten kaçmakta güzel. yeşil çayı günde max 3 fincan tüket evet canım herseyın fazlası zarar.GÜNAYYDIINN kızlar nasılsınızzzkısa süre bi karar aldım ben diyetten sıkılıp hızlı bi şekllde deilde yavaş vermeye karar verdim kendimi çokk zorluyorum strese giriyorum sadece porsiyon azaltıp günde en az yarım saat spor yaparak gr gr veriiiiicem inşallah bu hafta denedim olluyo diyet kelimesinden nefret edenlerdenim mesela çok canımmı çekti dikkatimi başka yöne çeviirp iştahımın kaçmasını sağlıyorum sonra da az yiyip kalkıyorum sofradan dün mesela pataates kızartması istediler üzerine mayonez ve yoğurt karısımı döktürdüler nası canım nası canım çekti sofraya koydum siz başlayın ben geliyorum diyip küçük kızımı kaptığım gibi altını deiştirdim elimi yıka falan derken zaman geçti ay geldimki tabak karman çorman vıcık vıcık yağ dibi kalmış tabağın hiç canım istemedi belki size saçma geliyo ama yapım benim yemek hazırladımmı sofraya kondumu hızlı hızllı yiyip kalkıcam onun içinde çok yemek yiyorum evdekiler 1 tabak yiyene kdar ben silip süpürüyorum çünki
bbu arada yeşil çay çok tükettiğiimden sanırım böbrek ağrılarım artmıştı 2 gündür içmedim rahatım demekki her şeyin fazlası zarar
yine verirsin kiloları inşallah daha önce yapmuıssın yıne yapabilirsn...DERINcim sagol hosbuldum arti 8kg ile aranizdayim
TOMBULkelebek ben bir iki diyet yaparak verdim kglari kh diyeti bende olmadi faydasini göremedim benim icin en uygunu ayirma diyeti oldu kh pr ayirarak
arada cidden daglar kadar yol var yagli yol
nikini unuttum arkadasim ben sporsuz verdim 26kgyu ve aradan tam 14ay sonra aldim bu 8kgyu ondan evvel mis gibiydi yani hic kendimi salmamistimm nasil oldu anlamadim sinsi sinsi geldi kglar
111kgdan 86a düsmek harika bir duyguydu ve o duyguyu tekrar tatmak istiyorum insallah
DERINcim sagol hosbuldum arti 8kg ile aranizdayim
TOMBULkelebek ben bir iki diyet yaparak verdim kglari kh diyeti bende olmadi faydasini göremedim benim icin en uygunu ayirma diyeti oldu kh pr ayirarak
arada cidden daglar kadar yol var yagli yol
nikini unuttum arkadasim ben sporsuz verdim 26kgyu ve aradan tam 14ay sonra aldim bu 8kgyu ondan evvel mis gibiydi yani hic kendimi salmamistimm nasil oldu anlamadim sinsi sinsi geldi kglar
111kgdan 86a düsmek harika bir duyguydu ve o duyguyu tekrar tatmak istiyorum insallah
hatta ben de tam 111 den başlayıp 86 ya düşmüştüm geçen sene martta başlayıp eylüle kadar surede eylülde tekrar geri sarmaya başladım neyazıkki 94 buldum of ki offf
mutlu nasıl gidiyor işlerin? sen başardın bir kere yeniden başarırsın asıl yerimde sayan benim...
patates kızartmasına olan sabrını tebrik ederim nursenacımGÜNAYYDIINN kızlar nasılsınızzzkısa süre bi karar aldım ben diyetten sıkılıp hızlı bi şekllde deilde yavaş vermeye karar verdim kendimi çokk zorluyorum strese giriyorum sadece porsiyon azaltıp günde en az yarım saat spor yaparak gr gr veriiiiicem inşallah bu hafta denedim olluyo diyet kelimesinden nefret edenlerdenim mesela çok canımmı çekti dikkatimi başka yöne çeviirp iştahımın kaçmasını sağlıyorum sonra da az yiyip kalkıyorum sofradan dün mesela pataates kızartması istediler üzerine mayonez ve yoğurt karısımı döktürdüler nası canım nası canım çekti sofraya koydum siz başlayın ben geliyorum diyip küçük kızımı kaptığım gibi altını deiştirdim elimi yıka falan derken zaman geçti ay geldimki tabak karman çorman vıcık vıcık yağ dibi kalmış tabağın hiç canım istemedi belki size saçma geliyo ama yapım benim yemek hazırladımmı sofraya kondumu hızlı hızllı yiyip kalkıcam onun içinde çok yemek yiyorum evdekiler 1 tabak yiyene kdar ben silip süpürüyorum çünki
bbu arada yeşil çay çok tükettiğiimden sanırım böbrek ağrılarım artmıştı 2 gündür içmedim rahatım demekki her şeyin fazlası zarar
günaydın canım facede görüşemiyoruz açmıyorsun sanırım..:26:günaydın kızlar yena evlilik yıldönümün kutlu olsun buruşuk kambur nine oluncada inşallah kutlarsınızsaglıklı mutlu uzun ömür diliyorum sevdiklerinle
günaydın canımçıkırt çıkırt açtım kapıyıııııı
Günaydın kızlaaaar
herkese az kalorili günler diliyorum. Diyetim binlerce şükürler olsun iyi gidiyor tek eksiğim hareketbir de akşam yemeğinden sonraki tatlı krizlerinde yapılan kaçamaklar spora gitmeye zamanım yok evde de abimler var annem yeğenime baktığı için, leslie yi bile yapacak alan yok o derece her yer tıkış tıkış neyse yeni araştırmalarım var sporla ilgili zamanı olmayanlar için çok kısa bir süre içinde paylaşacağım halledebilirsem
daloki; götürmüşsün çekirdekleri aman canını yirim çok kalorili o ufacık meretler :)
LEAh; nasılsın ya? :) hepimiz dağılmışız valla bi ara verdik hale bak :)
YENA; evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice senelere inşallah...
ceco34; etrafı bal dök yala yapmışsın her yer tertemiz ama azcık dağıtıp kirletcem haberin olsun. Ne de olsa "Dağınık bir odada yaşanmışlık vardır." biraz renk gelsin canlansın topic
öptüm hepinizi görüşmek üzere...
AMİNNNNNN...canım benim güzel yürekli arkadaşım çok teşekkür ederim...İyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr :122:
Ben geldim ama maaşallah yine in cin top oynuyor
Nerelere kayıp oldunuz kızlar yaaa
Hadı gelin artık yaw Sülümanı bir yandanda izleyebilirsiniz nasılsa
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunRabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler geçirmenizi nasip eder inşallah... Aminnnn
Herşey gönlüne göre olur ve inşallah güzel geçer
Aminnnnnn.... Yüreği Güzel Ablam inşallah RAbbim herşeyi o güzel yüreğine göre verir ve hep güzel şeyler karşına gelir
Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler verirsin. Daha iyi olmanı umuyorum
Valla bende alıştım yeşil çaya ama sen gerçekten çok fazla tüketiyormuşsun ondan da olabilir bence. Ben genelde günde en fazla 2 tane içiyorum bir sabah bir akşam hesabı şifa niyetine
Sana çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir böbrek ağrın. İnsanı doğumdan sonra süründüren en berbat ağrı doktorların demesi.
Valla ne desen haklsın iddadaşımben tam dayaklık oldum
Kız kardeşimle birlikte gidicektik hatta birazdan internetten bakacağım randevu alabilirsem cuma yada en geç pazartesi gidiceğiz birlikte inşallah. Onda da Pko cıkmıştı ama o tabi zayıf ama doktor uyarmıştı onu bundan sonra çok cabuk kilo alabilirsin dikkat et diyeoda her sabah deli gibi spor yapıyor bide ikizleri var istesede kilo almaz
Birlikte gidip şu Kistlerimize baktıralım yerindelermi yoğsam çalmışlarmıben çalınmış olmasını diliyorum
Bakalım haber veririm sana zaten iddadaşım ne gününe randevu alabildiğimi
Aramıza hoş geldin
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verir hedeflediğimiz güzel ve en önemlisi sağlıklı forma kavuşuruz
Kaçakkkkkkkkkkkk nerelerdesin dedim ama Annenlerdeymişsin
İyi olmana sevindim ama bizleri ihmal ediyorsun tabi sağlıklı beslenmeden de kopmamışsındır umarım
Daha sık uğra bari yoksa o mola uzadıkca kilocuklar geri gelir bak Allah korusun
Canım Allah korusun inşallah öyle birşey olmaz ama tabi başkalarının da cıkarılmaması daha güzel olurdu
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnn
Valla keşke bana yapışsa o kilo :26: en azından bir süreliğine
Bende 3 haftadır hala aynı rakamlara yapıştım ve ne yapacağımı şaşırdım. Tövbe yarabbim hani kuş pisliği ye kesin zayıflarsın deseler onu bile yapacak hale geldimiğrenççççççççimmmmm ama ne yapayım bıktım artık şu 3lü rakamlardan yaza kadar en azından bir 95 i görsem harbi havalara uçarım
İnşallah ikimizde üzerimize yapışan şu kilolardan ufak ufak kurtuluruzbu hafta ki ben pek ümitli değilim inanılmaz ödem var hala.
Canım Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda onlarda yeni birer iş bulurlarda fazla sıkıntı yaşamazlar.
Sen çok ince düşünceli biri olduğun için etkilenmen gayet doğal güzelim ama bunda da bir hayır vardır demek zorundayız maalesef.
Ya geçen günde yazmıştım ama arada kaynadı herhalde çok fazla yoğunluk oluncatrip atasım geldi bak şimdi sana
Şaka şaka... Ya ben şu Dukanı bir türlü anlayamadım acaba zahmet olmazsa bir ara şu atak ve seyir evresiyle ilgili bir iki günlük menü örneği yazabilirmisin en azından kabasını anlayabileyim
Sana zahmet bana eziyetşimdiden sağolasın canım benim
özlemcim lütfen burayı bırakma sonrası çok fazla pişmanlık oluyorselam kızlarrrrrrr :)
beni bu hafta İZİNLİ yazarsanız çok sevinirim çünkü diyet miyet hak getire bu ara
aslında çok üzülüyorum 74ü gördüm ama durduramadım kendimi buradan uzak kalmamak şart:)))
İyi akşamlar kızlar
Bugün boşu boşuna gezdim o kadar doktoru. Sabah midem çok kötüydü 2 den sonra gittim sonuçlarımı almaya sonuçlar çıkmış ama ürikasitime bakmamışlar doktor şaşırdı nasıl yani biz ürikasit için istedik bu tahlili nasıl bakmazlar dedi labaratuarı aradı 1 saat sonra gel hepsine toplu bakarız dedi 5.30 gibi tekrar gittim sonuçlarım çıkmamıştı ve doktor çıkıyordu boşuna gezmiş oldum o kadar bir de özel hastane yani yaptıkları saçmalığa bakınyarın sabah 9-10 arası doktor ordaymış izine çıkacakmış sabahın köründe kalkıp doktora gidicem işte
Çıkan sonuçlarım iyi karaciğer enzimlerim düşmüş B12 düşük işte başkada bir sonuç yok henüz
yağmurgözlüm sen naptın alabildinmi sonuçları ne çıktı :26:
okumuştum bunu çok fark var mükemmel kilo vermiş ama çok spor yapmış..Kızlar şu linkteki resimlere bakarmısınız başarı hikayelerinde okudum.Süper kilo vermiş yaa.Resmen bakşa biri olmuş.Valla tebrikler.Azmin ve iradenin böylesi.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ocolatenin-basari-oykusu-52-kilo-verdi-7.html
inşallah 7 li rakamlarıda görürüz...ya hengisi daha fena bilemiyorum yapıp tekrar almak sanırım daha kötü. en azından kilonu tutabiliyorsun. 7 kilolar bana sart oğllanın oyuncaklarını topluyorum remen karnımda sanki bir yastık var eğilemiyorum doğrulamıyorum.
günaydınnn kızlar...
hatta tünaydın desem daha doğru olur
patates kızartmasına olan sabrını tebrik ederim nursenacımvalla büyük başarı en dayanamadığım şeylerden biri kızartma hele dia nın dondurulmuş elma dilim patatesi offf ki offf
günaydın canım facede görüşemiyoruz açmıyorsun sanırım..:26:
günaydın canım
AMİNNNNNN...canım benim güzel yürekli arkadaşım çok teşekkür ederim...
özlemcim lütfen burayı bırakma sonrası çok fazla pişmanlık oluyor
sonuçları daha alamadım baharcım bilgisarlarda sorun varmış bakalım bugün ne olacak
yenacım canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ağzınızın tadi hiç bozulmasın bir ömür mutlu olun inşaallah....:)
okumuştum bunu çok fark var mükemmel kilo vermiş ama çok spor yapmış..
inşallah 7 li rakamlarıda görürüz...
ablacım sen hasta olmussun nasıl oldun??
iyiyim canım ilaç kullanıyorum bademciklerim şişti birde grip ama çok şükür atlattım...daha önce yapılmış bir kan tahlilim vardı karaciğer değerlerim kötü çıkmıştı...doktora gitmişken onu tekrarladık ama 1 hafta oldu daha sonuç çıkmadı inş iyi çıkar:18:
Sen nasılsın iyileşebildin mi?
Kaç çıktı canım senin B12 değerin benimki 122 çıktı normali 134-590 arasıymış :26:
İyi akşamlar kızlar
Bugün boşu boşuna gezdim o kadar doktoru. Sabah midem çok kötüydü 2 den sonra gittim sonuçlarımı almaya sonuçlar çıkmış ama ürikasitime bakmamışlar doktor şaşırdı nasıl yani biz ürikasit için istedik bu tahlili nasıl bakmazlar dedi labaratuarı aradı 1 saat sonra gel hepsine toplu bakarız dedi 5.30 gibi tekrar gittim sonuçlarım çıkmamıştı ve doktor çıkıyordu boşuna gezmiş oldum o kadar bir de özel hastane yani yaptıkları saçmalığa bakınyarın sabah 9-10 arası doktor ordaymış izine çıkacakmış sabahın köründe kalkıp doktora gidicem işte
Çıkan sonuçlarım iyi karaciğer enzimlerim düşmüş B12 düşük işte başkada bir sonuç yok henüz
yağmurgözlüm sen naptın alabildinmi sonuçları ne çıktı :26:
selam kızlarrrrrrr :)
Kızlarrrr geçen hafta aramızda biri bir arkadaşının diyetisyeninin önerdiği ayranla, bulgur ve mercimekle yapılan soğuk çorba gibi bir tarif vermişti baya güzel kilo verdirdiğini söylemişti o tarifi bilen varmı şimdi geçmişte aramak zor geliyor
Eğer bu hafta da kilo veremezsem onu yapmak istiyorum ama kim yazmıştı hatırlayamadım hatta kendim de yapıyorum neticeyi bildiririm demişti ama ben deng gelemedim yada kaçırdım :26:
Hatırlayan varmı :44:
Bende uzun bir aramadan sonra şükür bulabildim
Profit arkadaşımız yayınlamış bu iki günlük kürü ve detoks olarak yapılabiliyormuşben hafta içi bir ara yaparım inşallah eğer kilo verememiş olursam ki öyle görünüyor şimdilik. Birde galiba benim kilo verememe sebebini buldum geçmişte bu listeyi ararken :26:
Saftirik ben doktor söylemediği halde bana devamlı en az bir sene kullanacaksın dediği hapı bırakmıştım daha doğrusu bitti bende kabızlık sorunu eskisi gibi değil diye bıraktım :26::26::26::26: galiba sebebi o.
Aptal kafam benim ne demeye doktor demeden ilaç bırakırsın kihemen yarın tekrar eczaneden alıp başlıyorum çünkü doktora gidip yazdırmayı beklersem kesin cumaya değişiklik olmaz üstelik bir iki günde olsa kayıbım olmamış olur.
Neyse Profittin yazdığı listeyi kopyaladım hemen yapıştırıyorum
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi)
GÜNAYYDIINN kızlar nasılsınızzzkısa süre bi karar aldım ben diyetten sıkılıp hızlı bi şekllde deilde yavaş vermeye karar verdim kendimi çokk zorluyorum strese giriyorum sadece porsiyon azaltıp günde en az yarım saat spor yaparak gr gr veriiiiicem inşallah bu hafta denedim olluyo diyet kelimesinden nefret edenlerdenim mesela çok canımmı çekti dikkatimi başka yöne çeviirp iştahımın kaçmasını sağlıyorum sonra da az yiyip kalkıyorum sofradan dün mesela pataates kızartması istediler üzerine mayonez ve yoğurt karısımı döktürdüler nası canım nası canım çekti sofraya koydum siz başlayın ben geliyorum diyip küçük kızımı kaptığım gibi altını deiştirdim elimi yıka falan derken zaman geçti ay geldimki tabak karman çorman vıcık vıcık yağ dibi kalmış tabağın hiç canım istemedi belki size saçma geliyo ama yapım benim yemek hazırladımmı sofraya kondumu hızlı hızllı yiyip kalkıcam onun içinde çok yemek yiyorum evdekiler 1 tabak yiyene kdar ben silip süpürüyorum çünki
Merhabalar kızlar
Hastaneden geliyorum dahiliye ve endokrin işimi şimdilik hallettim.
Çıkan sonuçlar şimdilik gayet iyi ürikasitim düşmüş olması gerekenden 5-6 değer yüksek ama doktor önemli değil dedi kullandığım doğum kontrol hapı yükseltiyormuş zaten ürikasiti. B12 eksikliğim için aylık iğne verdi:18: hap olmazmı dedim onlar bir işe yaramaz dedi iğne vurulcam ayda 1 kere 5 ay boyunca :26:
Ordan endokrine gittim günlük kanımı verdim1 haftadır hergün kan veriyorum Tüm sonuçlarım çıkmadı henüz hormonlar falan 21 gün sonra çıkıyor ama çıkan sonuçlarıma baktı doktor erkeklik hormonun normale dönmüş dedi tüm sonuçlarım normale yaklaşmış kadın doğuma git kistine baktır kistin eridiyse doktorun ilacı keser zaten dedi oleeey inşallah erimiştir de doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmam artık çünkü şimdi kullandığım kontrol hapı kilo aldırıyormuş. Tekrar glukofen yazdı doktorum 15 gün sonra diğer sonuçlarım çıkınca bidaha gidicem öyle işte İnşallah tamamen iyileşirim de ne PCO ne insülin direnci birşeyim kalmaz Spor ve rejime başlamam lazım artııııııııık
Allahım tüm şifa bekleyenlere sağlık verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?