Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar yena evlilik yıldönümün kutlu olsun buruşuk kambur nine oluncada inşallah kutlarsınızsaglıklı mutlu uzun ömür diliyorum sevdiklerinle

Sporla ilgili yeni araştırmalarını merak ettim doğrusu bende zaman zaman evde spor yapamamaktan şikayetçiyim de

günaydınnnnnnn

kasvetli yağışlı bir istanbul günü...hayrola kızlar akşamları sohbetler azalmış sömestr tatilinden dolayı sanırım..bende aynı diyete devam..dün yediklerimi paylaşayım..

sabah
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peyniri
1 tk pekmez

ara
1 muz

öğle
0,5 kepçe domates çorbası ( kaşar eklmedim)
1 tabak yoğurlu karışık kızartma
1 dilim ekmek

ara
1 elma
+1 adet kurabiye

akşama bişey yiyemedim midemden dolayı
1 kinder süt dilimi yedim 110 kalori idi
birde yarım kase çekirdek:18::18:

saat 8; 2 küçük mandalina

2 lt su spor yok malesef...

midemdeki bu koku hassasiyeti yüzünden bitki çaylarımıda içemiyorum..

ne çok kaçamak yapıyorum ya yazınca nasılda ortaya çıkıyor...

GÜNAYYDIINN kızlar nasılsınızzzkısa süre bi karar aldım ben diyetten sıkılıp hızlı bi şekllde deilde yavaş vermeye karar verdim kendimi çokk zorluyorum strese giriyorum sadece porsiyon azaltıp günde en az yarım saat spor yaparak gr gr veriiiiicem inşallah bu hafta denedim olluyo diyet kelimesinden nefret edenlerdenim mesela çok canımmı çekti dikkatimi başka yöne çeviirp iştahımın kaçmasını sağlıyorum sonra da az yiyip kalkıyorum sofradan dün mesela pataates kızartması istediler üzerine mayonez ve yoğurt karısımı döktürdüler nası canım nası canım çekti sofraya koydum siz başlayın ben geliyorum diyip küçük kızımı kaptığım gibi altını deiştirdim elimi yıka falan derken zaman geçti ay geldimki tabak karman çorman vıcık vıcık yağ dibi kalmış tabağın hiç canım istemedi belki size saçma geliyo ama yapım benim yemek hazırladımmı sofraya kondumu hızlı hızllı yiyip kalkıcam onun içinde çok yemek yiyorum evdekiler 1 tabak yiyene kdar ben silip süpürüyorum çünki
bbu arada yeşil çay çok tükettiğiimden sanırım böbrek ağrılarım artmıştı 2 gündür içmedim rahatım demekki her şeyin fazlası zarar

Günaydın...

Canım benim özledim seni yaa.İnşallah fazla artılarla geri dönmezsin.Süper kilo verdin çünkü.

Bugün dietim çok güzel geçti hiç kaçamaksız inşallah yarınıda atlattım ondan sonra daha rahat edicem biliyorum...

Banu cum bende dün sana onu sorcaktım nasıl gidiyor Ayça Kaya diyetin diye.Sen yazmışsın bugün.Sevindim senin adına uzun zamandır kaçamaksız bi gün geçirdin sanırım :) Şeytanın bacağını kırdın.Benim diyetim de iyi gidiyor.Bende çok kaçamak yapıyordum ve ekmekte yiyordum hatta ama Özleme söz verdikten sonra herşey değişti.Hiç kaçamağım yok ve inceldiğimi hissediyorum artık.Yarını sabırsızlıkla bekliyorum senin bildirimini de tabii :)

YENA evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Saygılı,sağlıklı ve sevgi dolu nice yıllara inşallah.Mutlulukla kalın...

DERINcim sagol hosbuldum arti 8kg ile aranizdayim

TOMBULkelebek ben bir iki diyet yaparak verdim kglari kh diyeti bende olmadi faydasini göremedim benim icin en uygunu ayirma diyeti oldu kh pr ayirarak
arada cidden daglar kadar yol var yagli yol

nikini unuttum arkadasim ben sporsuz verdim 26kgyu ve aradan tam 14ay sonra aldim bu 8kgyu ondan evvel mis gibiydi yani hic kendimi salmamistimm nasil oldu anlamadim sinsi sinsi geldi kglar

111kgdan 86a düsmek harika bir duyguydu ve o duyguyu tekrar tatmak istiyorum insallah

bence yöntemin çok güzel vede mantıklı beynimizeoyunlar oynayarak yemekten kaçmakta güzel. yeşil çayı günde max 3 fincan tüket evet canım herseyın fazlası zarar.

yine verirsin kiloları inşallah daha önce yapmuıssın yıne yapabilirsn...

ya sutem hikayemiz aynı ben de tam 26 kilo verdim ne yazıkki 8 kiloyu geri aldım kısa sürede inşallah bir 26 daha verip normal kilomuza ulaşırız.

hatta ben de tam 111 den başlayıp 86 ya düşmüştüm geçen sene martta başlayıp eylüle kadar surede eylülde tekrar geri sarmaya başladım neyazıkki 94 buldum of ki offf

mutlu nasıl gidiyor işlerin? sen başardın bir kere yeniden başarırsın asıl yerimde sayan benim...

ya hengisi daha fena bilemiyorum yapıp tekrar almak sanırım daha kötü. en azından kilonu tutabiliyorsun. 7 kilolar bana sart oğllanın oyuncaklarını topluyorum remen karnımda sanki bir yastık var eğilemiyorum doğrulamıyorum.

günaydınnn kızlar...

hatta tünaydın desem daha doğru olur

patates kızartmasına olan sabrını tebrik ederim nursenacım valla büyük başarı en dayanamadığım şeylerden biri kızartma hele dia nın dondurulmuş elma dilim patatesi offf ki offf
günaydın kızlar yena evlilik yıldönümün kutlu olsun buruşuk kambur nine oluncada inşallah kutlarsınızsaglıklı mutlu uzun ömür diliyorum sevdiklerinle
günaydın canım facede görüşemiyoruz açmıyorsun sanırım..:26:
günaydın canım
AMİNNNNNN...canım benim güzel yürekli arkadaşım çok teşekkür ederim...
özlemcim lütfen burayı bırakma sonrası çok fazla pişmanlık oluyor

sonuçları daha alamadım baharcım bilgisarlarda sorun varmış bakalım bugün ne olacak

yenacım canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ağzınızın tadi hiç bozulmasın bir ömür mutlu olun inşaallah....:)

Son düzenleme:
okumuştum bunu çok fark var mükemmel kilo vermiş ama çok spor yapmış..

inşallah 7 li rakamlarıda görürüz...

ablacım sen hasta olmussun nasıl oldun??

okumuştum bunu çok fark var mükemmel kilo vermiş ama çok spor yapmış..

inşallah 7 li rakamlarıda görürüz...

ablacım sen hasta olmussun nasıl oldun??

iyiyim canım ilaç kullanıyorum bademciklerim şişti birde grip ama çok şükür atlattım...daha önce yapılmış bir kan tahlilim vardı karaciğer değerlerim kötü çıkmıştı...doktora gitmişken onu tekrarladık ama 1 hafta oldu daha sonuç çıkmadı inş iyi çıkar:18:

sen nasılsın iyileşebildin mi?

tekrar geçmiş olsun bu yıl ki salgında çok farklıymış henüz adı bile konmamış doktor öyle söyledi. ökrüğün 1 aya geçmez dedi haklıymış.ilaçlar midemi mahvetti herseye hassasiyet oluştu özellikle kokulara karşı..ialç içmiyorum zencefilli bir karışım aldım öksürük için tadı çok kötü ama kullananlar çok memnun 15 günde öksürük filan kalmıyor bronşları açıyormus. Tadı da çok iğrenç 1 kere yedim ama bir daha cesaret edemiyorum.Rabbim dermansız dert vermesin...

Son düzenleme:
Kaç çıktı canım senin B12 değerin benimki 122 çıktı normali 134-590 arasıymış :26:

160 falandı galiba tam hatırlamıyorum canım elimde çıktı yok internetten bakmıştım şimdi açılmıyo hastanenin sitesi.

inş diğer sonuçlarında iyi çıkar..b12 için ne dedi doktor ilaç filan verdimi canım.endokrine bende gideceğimde regl olmak şartmıki..ne zaman olurum bilmem.

çok özletme kendini canım.

bende kaydetmiştim pcye yazacaktım sen yazmışsın.2 gün denedim bi değişiklik olmadı bende benmi beceremedim acaba.yağsız ayran diyo tarifte ben yağlı yoğurt ve yarım yağlı kefirle karışık yaptım.açlıkta hissettirmedi..tadıda güzel oldu..kimyon toz biber kekik nane falan koydum.bakalım yarın nasıl olucak..

iyi olmana sewindim canım.bende yemek wakti bişeylerle oyalanınca isteğimde kaçıyo.

Merhabalar kızlar

Hastaneden geliyorum dahiliye ve endokrin işimi şimdilik hallettim.

Çıkan sonuçlar şimdilik gayet iyi ürikasitim düşmüş olması gerekenden 5-6 değer yüksek ama doktor önemli değil dedi kullandığım doğum kontrol hapı yükseltiyormuş zaten ürikasiti. B12 eksikliğim için aylık iğne verdi :18: hap olmazmı dedim onlar bir işe yaramaz dedi iğne vurulcam ayda 1 kere 5 ay boyunca :26:

Ordan endokrine gittim günlük kanımı verdim 1 haftadır hergün kan veriyorum Tüm sonuçlarım çıkmadı henüz hormonlar falan 21 gün sonra çıkıyor ama çıkan sonuçlarıma baktı doktor erkeklik hormonun normale dönmüş dedi tüm sonuçlarım normale yaklaşmış kadın doğuma git kistine baktır kistin eridiyse doktorun ilacı keser zaten dedi oleeey inşallah erimiştir de doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmam artık çünkü şimdi kullandığım kontrol hapı kilo aldırıyormuş. Tekrar glukofen yazdı doktorum 15 gün sonra diğer sonuçlarım çıkınca bidaha gidicem öyle işte İnşallah tamamen iyileşirim de ne PCO ne insülin direnci birşeyim kalmaz Spor ve rejime başlamam lazım artııııııııık

Allahım tüm şifa bekleyenlere sağlık verir inşallah

sabah kahvaltım iyiydi ama sonra cips yedim az bişey bir avuç gelmez bile pişman oldum ama yedim gitti..birde spor yaptığınız saat warmı kızlar..internette okudumda 3 ten sonra yapın diyo ama şimdi oğlum uyuyoken yapayım diyorum yoksa fırsatım olmuyo..ya şimdi yada gece 11 de yapabilirim ancak.dünde spor yapamadım uyumuşum yorgunluktan

delik deşik oldu kolun desene..iyi olda canım..sevindim tahlilin iyi çıkmasına.inş kistinde erir..haplar gerçekten çok kilo aldırıyo..bende 3 tane ameliyat oldum bu yaşıma kadar..serumlar ilaçlar insanı şişiriyo.artık başım ağrısa bile ilaç kullanmıyorum.ama şimdi b12 ile kan ilacı war sırf unutkanlığım biraz geçsin diye içiyorum.inş işe yarar..iğne werse banada daha iyi olurdu..endokrin için regl olmak şarmı hormonlara bakılması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…