- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
delik deşik oldu kolun desene..iyi olda canım..sevindim tahlilin iyi çıkmasına.inş kistinde erir..haplar gerçekten çok kilo aldırıyo..bende 3 tane ameliyat oldum bu yaşıma kadar..serumlar ilaçlar insanı şişiriyo.artık başım ağrısa bile ilaç kullanmıyorum.ama şimdi b12 ile kan ilacı war sırf unutkanlığım biraz geçsin diye içiyorum.inş işe yarar..iğne werse banada daha iyi olurdu..endokrin için regl olmak şarmı hormonlara bakılması için
hatta ben de tam 111 den başlayıp 86 ya düşmüştüm geçen sene martta başlayıp eylüle kadar surede eylülde tekrar geri sarmaya başladım neyazıkki 94 buldum of ki offf
Merhabalar kızlar
Hastaneden geliyorum dahiliye ve endokrin işimi şimdilik hallettim.
Çıkan sonuçlar şimdilik gayet iyi ürikasitim düşmüş olması gerekenden 5-6 değer yüksek ama doktor önemli değil dedi kullandığım doğum kontrol hapı yükseltiyormuş zaten ürikasiti. B12 eksikliğim için aylık iğne verdi:18: hap olmazmı dedim onlar bir işe yaramaz dedi iğne vurulcam ayda 1 kere 5 ay boyunca :26:
Ordan endokrine gittim günlük kanımı verdim1 haftadır hergün kan veriyorum Tüm sonuçlarım çıkmadı henüz hormonlar falan 21 gün sonra çıkıyor ama çıkan sonuçlarıma baktı doktor erkeklik hormonun normale dönmüş dedi tüm sonuçlarım normale yaklaşmış kadın doğuma git kistine baktır kistin eridiyse doktorun ilacı keser zaten dedi oleeey inşallah erimiştir de doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmam artık çünkü şimdi kullandığım kontrol hapı kilo aldırıyormuş. Tekrar glukofen yazdı doktorum 15 gün sonra diğer sonuçlarım çıkınca bidaha gidicem öyle işte İnşallah tamamen iyileşirim de ne PCO ne insülin direnci birşeyim kalmaz Spor ve rejime başlamam lazım artııııııııık
Allahım tüm şifa bekleyenlere sağlık verir inşallah
yoksa biz ikizmyiiz :) nasil bir program yapiyosun kendine
sabah kahvaltım iyiydi ama sonra cips yedim az bişey bir avuç gelmez bile pişman oldum ama yedim gitti..birde spor yaptığınız saat warmı kızlar..internette okudumda 3 ten sonra yapın diyo ama şimdi oğlum uyuyoken yapayım diyorum yoksa fırsatım olmuyo..ya şimdi yada gece 11 de yapabilirim ancak.dünde spor yapamadım uyumuşum yorgunluktan
ceco34 tşk edrm ii dileklerin için...inş birlikte ..bu sabah nihayet kararımı uygulamaya başladım ve ilk hedefim nisan 10 tarihine kadar 10 kg vermek...
dalokaysmom ilk kadınlar klübünü farkedip forumları okumaya başladığımda senin azmin örnek olmuştu bana ve verdiğin kglar için seviniyordum sanki kendim vermiş gibi...işte burası böyle motive ediyor..iradeli biri olduğunu düşünüyor ve yaza kadar herşeyi yola sokacağına eminim..
Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
vayyyy
topik bana kalmış kendim yazıyom kendim okuyom.
cheri dalokaysmom sutem leah geri dondugunuze sevindim hosgelmissiniz
leah geçmiş olsun
yagmurgozlu Sanada geçmiş olsun
unuttuklarim varsa kusura bakmayın telden okuyorum fırsat buldukça sonradan ne okudum unutuyorum
yenacim evlilik yildonumunun kutlu olsun nice yıllara insallah
bu gün 80 dakkk yürüdüm oncedende 205toplam 285dakkk ama kg vermemisimdir dün eltimin çağırdı patateli kofte yapmış gaziantepli arkadaşı insan gibi yemedim siz anladınız bu günde kendimi iyi hissediyorum kan sonucumu geldi 100mikrogram içiyordum dr 1gün 100 ertesi gün 75 iccekmisim 8hafta sonra kontrol olcam insallah hep bu gün gibi iyi olurum rahatladım mayistada Szintigraphie cekilcem hayirlisi olsun artık
tombulkelebek geçmiş olsun cnm aklıma geldikçe yaziyorum
iyiyim canım ilaç kullanıyorum bademciklerim şişti birde grip ama çok şükür atlattım...daha önce yapılmış bir kan tahlilim vardı karaciğer değerlerim kötü çıkmıştı...doktora gitmişken onu tekrarladık ama 1 hafta oldu daha sonuç çıkmadı inş iyi çıkar:18:
sen nasılsın iyileşebildin mi?
Merhabalar kızlar
Hastaneden geliyorum dahiliye ve endokrin işimi şimdilik hallettim.
Çıkan sonuçlar şimdilik gayet iyi ürikasitim düşmüş olması gerekenden 5-6 değer yüksek ama doktor önemli değil dedi kullandığım doğum kontrol hapı yükseltiyormuş zaten ürikasiti. B12 eksikliğim için aylık iğne verdi:18: hap olmazmı dedim onlar bir işe yaramaz dedi iğne vurulcam ayda 1 kere 5 ay boyunca :26:
Ordan endokrine gittim günlük kanımı verdim1 haftadır hergün kan veriyorum Tüm sonuçlarım çıkmadı henüz hormonlar falan 21 gün sonra çıkıyor ama çıkan sonuçlarıma baktı doktor erkeklik hormonun normale dönmüş dedi tüm sonuçlarım normale yaklaşmış kadın doğuma git kistine baktır kistin eridiyse doktorun ilacı keser zaten dedi oleeey inşallah erimiştir de doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmam artık çünkü şimdi kullandığım kontrol hapı kilo aldırıyormuş. Tekrar glukofen yazdı doktorum 15 gün sonra diğer sonuçlarım çıkınca bidaha gidicem öyle işte İnşallah tamamen iyileşirim de ne PCO ne insülin direnci birşeyim kalmaz Spor ve rejime başlamam lazım artııııııııık
Allahım tüm şifa bekleyenlere sağlık verir inşallah
Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
Maşallah gayet güzelmiş kilosu canım. Benim oğlan çok ama çok zayıfumut tebessüm toztoprak banu ilknur ve yena çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..
umut benim kızımda 31 aylık ve 15 kilo yememesine rağmen fenada değil boyu kilosu tabii biraz yese vitaminlerden alsa çok sevineceğim sağlıklı olsun yeter diyorum bende senin gibi...
yenacım içiremiyoruz yaaaa bugün zorla içirmeye çalıştık hepsini çıkardı yine....
Çok geçmiş olsun canım. Umarım iyi çıkar değerin.iyiyim canım ilaç kullanıyorum bademciklerim şişti birde grip ama çok şükür atlattım...daha önce yapılmış bir kan tahlilim vardı karaciğer değerlerim kötü çıkmıştı...doktora gitmişken onu tekrarladık ama 1 hafta oldu daha sonuç çıkmadı inş iyi çıkar:18:
sen nasılsın iyileşebildin mi?
Geçmiş olsun BeyzaDoktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?