Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şart değil sanırım canım çünkü ben yaklaşık 8-9 aydır tedavi görüyorum 4-5 kere gittim ilk defa geçen adetin 3. günü gel dedi daha öncelerde dememişti. Ama adetin 3. günü alındığında değerler doğru çıkıyormuş öyle dedi :26:

Ben B12 için hap istedim ama hap yaramaz dedi iğne verdi inşallah kilo falan almadan bu problemi de atlatırız

anammmm sendede mi pko varrrrr....yaww burda ne kadarr çokk pkolu varrrr...bendede var banada b 12 al dedi ama ilaç verdii haftada 3 kez dedi bende kilo aldırır diye alıp içmedim bende glukofen içiyorum...bu glukofeni bizzzzler çoook uzun zaman içmemeiz gerekiyormuş pko için...ve bu ilaç b12 vitamini alımını engelliyormuş...ondan glukofen içintiğin sürece b12 almalısın dedi benim doktorumdaaa....çoook geçmiş olsun arkadaşım inş. diğer tahlillerde güsel çıkarrr....

ceco34 tşk edrm ii dileklerin için...inş birlikte ..bu sabah nihayet kararımı uygulamaya başladım ve ilk hedefim nisan 10 tarihine kadar 10 kg vermek...
dalokaysmom ilk kadınlar klübünü farkedip forumları okumaya başladığımda senin azmin örnek olmuştu bana ve verdiğin kglar için seviniyordum sanki kendim vermiş gibi...işte burası böyle motive ediyor..iradeli biri olduğunu düşünüyor ve yaza kadar herşeyi yola sokacağına eminim..

Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....

slmm kızlarr nasılsınızz kaçgündür yine uzak kaldımmm...15 tatile girdik yaa benim hayat hızlandıı evde bi başımaydım hep..okul tatil olunca erkek kardeşim geldii..salı günüde kız kardeşim kuzenler..2 teysem herkez bendeydi kaldılarr dün akşam gittilerr boş vakit bulup giremedimm...ama yemeklerr gırla gitti yaptıklarımı yazmaya utanırımmmm...kaçamak yapmadım diyememm..ama koşuşturmakdan çokda yiyemedim...bi tek geç saatlerdeee cipsilerr çekirdekler çerezlerrr...onlarr beni zarara uğrattı 15 tatil bitiminde acayippp sıkıya sokmam lazım kendimiii....hepinizi özledimm...öpüyorum kocaman...dün gece baya bi hallettim işimii ama bugünde güsel bi temizlik yapmam lazımm misafir ardındann...buralardayım yazarımm yinee....

yoksa biz ikizmyiiz :) nasil bir program yapiyosun kendine

ya ben planla programla vermedim ki güzelim. bildiğin seyler
üç beyazdan uzak durmak, (seker un tuz bir de nişastalı yiyecekler(havuç, patates,mısır)
bol su içmek
günde 2-3 bardak yeşil çay.
kolalı içeçek ve kahveyi azaltmak(kesmek lazım da ben beceremedim)
7 den sonra yemek yememek.
maximum hareket(yazın yemekten sonra 1 saat yürüyordum haftada 3 gün)

bu şekilde verdim. ilk üç ay çok hızla verdim sonra ağırlaştı. sıkıldım galiba eylülden sonra çatır çatır aldım kiloları. ama anormal yedim bir ara akşamları özsutun küçük pastalarını 2 ser 2 ser götürdüm. uç öün cips yediğim oldu. dışarıdaki yemeklerde ne yenmemeliyse onu 1-2 porsiyon götürdüm. hak ettim yani

ya tam saat işini bilmiyorum ama hep aynı saatte yapmak faydalı imiş. ben yazın yemekten sonra 1 saat yuruyordum iyi geliyordu.

heyoooo el ele vereceğiz irade kısmı biraz gel gitli benim ama umarım güneşle beraber motivasyonumda yukselecek.

Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....

çok geçmiş olsun. geçicek bu kış yaza herşey yoluna girecek hastalıklardan da kurtulacaksınız baharda eminim. havalar korkunçççç

cheri dalokaysmom sutem leah geri dondugunuze sevindim hosgelmissiniz
leah geçmiş olsun
yagmurgozlu Sanada geçmiş olsun
unuttuklarim varsa kusura bakmayın telden okuyorum fırsat buldukça sonradan ne okudum unutuyorum
yenacim evlilik yildonumunun kutlu olsun nice yıllara insallah
bu gün 80 dakkk yürüdüm oncedende 205toplam 285dakkk ama kg vermemisimdir dün eltimin çağırdı patateli kofte yapmış gaziantepli arkadaşı insan gibi yemedim siz anladınız bu günde kendimi iyi hissediyorum kan sonucumu geldi 100mikrogram içiyordum dr 1gün 100 ertesi gün 75 iccekmisim 8hafta sonra kontrol olcam insallah hep bu gün gibi iyi olurum rahatladım mayistada Szintigraphie cekilcem hayirlisi olsun artık
tombulkelebek geçmiş olsun cnm aklıma geldikçe yaziyorum

teşekkür ederim canım

Kuzuuu sen yinemi uff oldun...Boş zamanlarını hastalanarak geçiriyorsun artık...
Dikkat et canım kendine Allah hayırlı şifalar versin...
Karaciğer yağlanmasımı var sende..tüm şişkoların ortak noktası..

MAşallah baharıma sapasağlam olmuşun kiloları verince...

Geçmiş olsun sağdan soldan gelmiş hastalıklar...

Maşallah gayet güzelmiş kilosu canım. Benim oğlan çok ama çok zayıf ( Bbekken doktor kilo aldıran mama takviyesi önerdi ama ben istemedim, sadece sütümle besleyeceğim dedim, sütüm de çoktu, yağlıydı ama çabuk yoruluyordu az emiyordu yavrum. Öyle zayıf başlayınca zayıf gitti, aşırı hareketliliği, benim şeker vermemem de kilo almasına engel oluyor. Sağlıklı olsunlar da yeter gerçekten :)
Çok geçmiş olsun canım. Umarım iyi çıkar değerin.
Geçmiş olsun Beyza Üzüldüm, tatil de kızın burnundan gelmiş Ortancan da iyileşemedi demek. Bizde de durumlar iç açıcı değil ( En azından ateş yok. Allah kolaylık versin, başka ne denir...

Güzel temennilerde bulunana arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...Çok zarifsiniz...

Dün ailecek dışarıdaydık çok güzeldi..:)
Yeni açılan hoş bir mekana gittik çocuk bölümüde var ve çocukla ilgilenen yardımcılar var.. oğlan deli gibi kudurdu orda.. pislendi,terledi diye eve geldiğimizde yıkadım onu...
Süt içti falan uyuyacak artık ondan sonra foşşş diye ne varsa içinde hepsini çıkardı halı,koltuk battı her taraf...
Yeniden yıka, halı sil,koltuk sil, çok güzeldi herşey dün..:))))

Umutttçuğum çok tatlısın ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar yarın ne gösterecek tartı merak ediyorum. Bu hafta iştahım yoktu, bazı günler gerçekten çok az yedim ama dün dışarıda olmayacak bir şey yedim. Misafir ağırlanıyor, tatlılar pastalar pişiyor, bir çatal tadına baktım. Yani dengesiz bir hafta oldu. Geçen haftaki eksiler de yağ değil su kaybı olduğu için geri gelmiş olabilir, merak içindeyim. Bugün sabah tartılacaktım kendi kendime merak ve gerilim yaratmak için tarılmadım

Durumu da tam düzeltemedim, bende düzelmeyen başağrısı, sürekli sümkürme, burun kanaması var ilaçlara rağmen, sinüsler fena iltihaplanmış Çocuklar da epey düzelmişti, babaanne dedeleri burada olunca sağa sola gidildi ( Kız fena öksürmeye başladı, oğlanın da burnu hor hor çeşmesi gibi

............

Yenacığım, unutulmayacak bir yıldönümü olmuş işte, daha ne istiyorsun? Tekrar kutlarım :))

Son düzenleme:
Kizlar kilolarimla barissam mi acaba????

Simdi hasta hasta diyet, bir de misafirim olacak.. Onlara kabak haslama yedirmiycez ya....gene gumliycek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…