Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne uzun sürüyor hastalıkların iyileşmesi bu sene...
Öksürük fena..ben bile koca halimle öksürdüğümde kaburgalarımdan tut her tarafım ağrıyor...
Pekmeze karabiber serpip içiriyorlar öksürük için.. yada annem yapardı sızma zeytinyağını tavada kızdırıp soğuyunca limon sıkardı içirirdi bize hatırlıyorum...
Zararlı değil dene belki faydası olur..Bir iki tatlı kaşığı..

Bende regl oldum ayrıca bu hafta hep karbonhidrat beslendim hiiç tartılmıyorum almamışsam mucize...

Son düzenleme:
Kizlar kilolarimla barissam mi acaba????

Simdi hasta hasta diyet, bir de misafirim olacak.. Onlara kabak haslama yedirmiycez ya....gene gumliycek...
ya az az ye herşeyden kilo vermesen de almazsın. ama ya pastadan bir dilim, yağlı bir yemekten bir tabak daha olayına girersen fena. hastayken zaten dikkatli beslenmek lazım. dikkat et yeter bence.

Yena yildonumunuzu ben de kutliym... Kusmuklu olmus biraz ama olsun

Bu hafta bomba kilo bildirimi bende gelecek merak etmeyin... İki gundur terazi kafayi yedi 2 eksik bes fazla kalbime indirecek....

gecmiş olsun umut.
ya sıkıldım şimdiden daha en az 2 ay daha havalar böyle gider

Ay mutlu birinin beni omuzlarimdan tutup bir silkelemesi lazim aslinda ama masallah hepimiz birbirimizden beter gamsiz olduk...

Yena yildonumunuzu ben de kutliym... Kusmuklu olmus biraz ama olsun

Bu hafta bomba kilo bildirimi bende gelecek merak etmeyin... İki gundur terazi kafayi yedi 2 eksik bes fazla kalbime indirecek....

Çok sağol canım...Evet bayağı eğlenceliydi..Kokulu kokulu..

17 sene olmuş evleneli.. dün hep onu söyledik. teo nun şarkısı var ya..

Daha onyediii onyediii..

Son düzenleme:

nilüfer nice nice yıllar dilerim tüm ailenize mutlu sağlıklı ve beraber

Yena az durtsene kiz bizi...

Ben dürteyim değilmi.?? :)))
Bence benden uzak durun lanetliyim dermişim..

Yeni gelenlere sizi örnek verdim ben...seni mutluyu,semiranı,asuu,dilenciii isimleri yazdım tek tek...
Anlayana artık..
Namınız yürüsün istiyorsanız hemen toparlanmak şart oldu..:)

Hoşgeldin canım aynı diyetisyene gidiyoduk hatırlıyosan ben senden sonra eski diyetisyenime başladım ve onuda bıraktım ama diyetisyen ayça hnm listesini tavsiye ederim 1000 kalori ama aç kalmıyosun ve sonucu süperrrr

Toplamda kaç kilo verdin.?
Arada paylaşım yapıyorsun ama devamlı gelmiyorsun...

canım sizleri sürekli takipteyim ama yazamıyorum faceden ilknurla ve yağmurgözlüyle konuşuyoruz bazen benimki çok karışık al ver al ver insülin direncim var hapa başladım eylülden beri 6 buçuk oldu ama 3 gündür bu diyeti yapıyorum şimdiden 1 400 ve hiç acıkmıyosun tavsiye ederim

yenam sağolasın daha çıkmadı sonuç çıksada bende neyim olduğunu bilsem de rahatlasam :44:galiba dediğin gibi oluyor boş zamanımda yok ama moralde yok ondan olabilir....((((((
umutcum teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
canım sizi sürekli takipteyim ama yazamıyorum yağmurgözlü ve ilknurla bazen faceden konuşuyoruz benimki biraz karışık al ver alver eylülden beri 6 buçuk kilo oldu 3 gündür bu diyeti yapıyorum giden 1400 ve hiç acıkmıyosun tavsiye ederim bende insülin direncide var ilaca başladım

herkese merhaba
kızlar dün annemlerde kaldılar bugün de teyzesindeler ben de iş güç işte oyalandım akşama kadar
dün annemlerde yediğim el açması börekler ve dolmalardan sonra tabii ki artıdayım bugünü hafif geçiriyorum ama akşama ne olur bilmiyorum eşim çekirdek almış beni de ayartmaya çalışıyo şunu yiyelim bunu yiyelim diye neyse benim de yarıyıl tatilim böyle geçecek gibi görünüyor çocuklar okula ben de diyete spora devam ederim artık
ankara bugün yağmurlu karlar eridi ama akşam yine kar gelecekmiş
leah geçmiş olsun canım misafir gelince bence ipin ucunu tamamen bırakmadan az az yersin idare edersin
yena evlilik yıldönümün geceki barışın sürprizine rağmen güzel geçmiş belli nice yıllara inşallah sende mi 1995 te evlendin

Merhaba !
Bende aranızda olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var. Morale,desteğe,motivasyona ihtiyacım var.
Ben de, bende olanlardan verebilirim isterseniz :)

Merhaba !
Bende aranızda olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var. Morale,desteğe,motivasyona ihtiyacım var.
Ben de, bende olanlardan verebilirim isterseniz :)

hoşgeldin istediğin kiloya inersin inşallah sağlıkla aradıkların burada var tabii ki senden de alırız hepsinden herşey karşılklı

hoşgeldin istediğin kiloya inersin inşallah sağlıkla aradıkların burada var tabii ki senden de alırız hepsinden herşey karşılklı

Çok teşekkürler hoşbulduk :)
Asumanzeynep inanamıyorum harika kilo vermişsin ! Tebrik ederim bende senin gibi olmak istiyorum..
Ne kadar zamanda verdin 35 kiloyu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…