Arkadaşlar yarın ne gösterecek tartı merak ediyorum. Bu hafta iştahım yoktu, bazı günler gerçekten çok az yedim ama dün dışarıda olmayacak bir şey yedim. Misafir ağırlanıyor, tatlılar pastalar pişiyor, bir çatal tadına baktım. Yani dengesiz bir hafta oldu. Geçen haftaki eksiler de yağ değil su kaybı olduğu için geri gelmiş olabilir, merak içindeyim. Bugün sabah tartılacaktım kendi kendime merak ve gerilim yaratmak için tarılmadım
Durumu da tam düzeltemedim, bende düzelmeyen başağrısı, sürekli sümkürme, burun kanaması var ilaçlara rağmen, sinüsler fena iltihaplanmışÇocuklar da epey düzelmişti, babaanne dedeleri burada olunca sağa sola gidildi ( Kız fena öksürmeye başladı, oğlanın da burnu hor hor çeşmesi gibi
............
Yenacığım, unutulmayacak bir yıldönümü olmuş işte, daha ne istiyorsun? Tekrar kutlarım :))
ya az az ye herşeyden kilo vermesen de almazsın. ama ya pastadan bir dilim, yağlı bir yemekten bir tabak daha olayına girersen fena. hastayken zaten dikkatli beslenmek lazım. dikkat et yeter bence.Kizlar kilolarimla barissam mi acaba????
Simdi hasta hasta diyet, bir de misafirim olacak.. Onlara kabak haslama yedirmiycez ya....gene gumliycek...
Arkadaşlar yarın ne gösterecek tartı merak ediyorum. Bu hafta iştahım yoktu, bazı günler gerçekten çok az yedim ama dün dışarıda olmayacak bir şey yedim. Misafir ağırlanıyor, tatlılar pastalar pişiyor, bir çatal tadına baktım. Yani dengesiz bir hafta oldu. Geçen haftaki eksiler de yağ değil su kaybı olduğu için geri gelmiş olabilir, merak içindeyim. Bugün sabah tartılacaktım kendi kendime merak ve gerilim yaratmak için tarılmadım
Durumu da tam düzeltemedim, bende düzelmeyen başağrısı, sürekli sümkürme, burun kanaması var ilaçlara rağmen, sinüsler fena iltihaplanmışÇocuklar da epey düzelmişti, babaanne dedeleri burada olunca sağa sola gidildi ( Kız fena öksürmeye başladı, oğlanın da burnu hor hor çeşmesi gibi
............
Yenacığım, unutulmayacak bir yıldönümü olmuş işte, daha ne istiyorsun? Tekrar kutlarım :))
Yena yildonumunuzu ben de kutliym... Kusmuklu olmus biraz ama olsun
Bu hafta bomba kilo bildirimi bende gelecek merak etmeyin... İki gundur terazi kafayi yedi 2 eksik bes fazla kalbime indirecek....
Ne uzun sürüyor hastalıkların iyileşmesi bu sene...
Öksürük fena..ben bile koca halimle öksürdüğümde kaburgalarımdan tut her tarafım ağrıyor...
Pekmeze karabiber serpip içiriyorlar öksürük için.. yada annem yapardı sızma zeytinyağını tavada kızdırıp soğuyunca limon sıkardı içirirdi bize hatırlıyorum...
Zararlı değil dene belki faydası olur..Bir iki tatlı kaşığı..
Bende regl oldum ayrıca bu hafta hep karbonhidrat beslendim hiiç tartılmıyorum almamışsam mucize...
Yena az durtsene kiz bizi...
nilüfer nice nice yıllar dilerim tüm ailenize mutlu sağlıklı ve beraber
Hoşgeldin canım aynı diyetisyene gidiyoduk hatırlıyosan ben senden sonra eski diyetisyenime başladım ve onuda bıraktım ama diyetisyen ayça hnm listesini tavsiye ederim 1000 kalori ama aç kalmıyosun ve sonucu süperrrr
yenam sağolasın daha çıkmadı sonuç çıksada bende neyim olduğunu bilsem de rahatlasam :44:Kuzuuu sen yinemi uff oldun...Boş zamanlarını hastalanarak geçiriyorsun artık...
Dikkat et canım kendine Allah hayırlı şifalar versin...
Karaciğer yağlanmasımı var sende..tüm şişkoların ortak noktası..
MAşallah baharıma sapasağlam olmuşun kiloları verince...
Geçmiş olsun sağdan soldan gelmiş hastalıklar...
umutcum teşekkür ederim canımMaşallah gayet güzelmiş kilosu canım. Benim oğlan çok ama çok zayıf( Bbekken doktor kilo aldıran mama takviyesi önerdi ama ben istemedim, sadece sütümle besleyeceğim dedim, sütüm de çoktu, yağlıydı ama çabuk yoruluyordu az emiyordu yavrum. Öyle zayıf başlayınca zayıf gitti, aşırı hareketliliği, benim şeker vermemem de kilo almasına engel oluyor. Sağlıklı olsunlar da yeter gerçekten :)
Çok geçmiş olsun canım. Umarım iyi çıkar değerin.
Geçmiş olsun BeyzaÜzüldüm, tatil de kızın burnundan gelmiş Ortancan da iyileşemedi demek. Bizde de durumlar iç açıcı değil ( En azından ateş yok. Allah kolaylık versin, başka ne denir...
hoşgeldin canım aynı diyetisyene gidiyoduk hatırlıyosan ben senden sonra eski diyetisyenime başladım ve onuda bıraktım ama diyetisyen ayça hnm listesini tavsiye ederim 1000 kalori ama aç kalmıyosun ve sonucu süperrrr
Merhaba !
Bende aranızda olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var. Morale,desteğe,motivasyona ihtiyacım var.
Ben de, bende olanlardan verebilirim isterseniz :)
hoşgeldin istediğin kiloya inersin inşallah sağlıkla aradıkların burada var tabii ki senden de alırız hepsinden herşey karşılklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?