merhaba !
Bende aranızda olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var. Morale,desteğe,motivasyona ihtiyacım var.
Ben de, bende olanlardan verebilirim isterseniz :)
Çok teşekkürler hoşbulduk :)
Asumanzeynep inanamıyorum harika kilo vermişsin ! Tebrik ederim bende senin gibi olmak istiyorum..
Ne kadar zamanda verdin 35 kiloyu acaba?
hoşgeldin istediğin kiloya inersin inşallah sağlıkla aradıkların burada var tabii ki senden de alırız hepsinden herşey karşılklı
ablacım nasılsın tam çıkıyordum gördüm seni..görüşemiyıoruz sömestr tatilindesin vaktini kızlarına ayırıyorsun tabiki..öpüyorum seni..
Bende cıkıyorum vee o kalabalık çekilmezzz istanbul trafiğine bırakıyorum kendimi..
Iyi akşamlar
umarım istediğin kiloya düşersin..hep beraber destek olacağız birbirimize...
ben başlayalı 11 ay oldu ama 4 aydır felan yerimde sayıyorum işte
sen de verirsin inşallah sen kaç kilosun acaba
istavrit o abur cuburları haytından çıkarman lazım zaten onları yemezsen herşey kolay olur bir de akşamları hafif geçirirsen tamamdır
anammmm sendede mi pko varrrrr....yaww burda ne kadarr çokk pkolu varrrr...bendede varbanada b 12 al dedi ama ilaç verdii haftada 3 kez dedi bende kilo aldırır diye alıp içmedim bende glukofen içiyorum...bu glukofeni bizzzzler çoook uzun zaman içmemeiz gerekiyormuş pko için...ve bu ilaç b12 vitamini alımını engelliyormuş...ondan glukofen içintiğin sürece b12 almalısın dedi benim doktorumdaaa....çoook geçmiş olsun arkadaşım inş. diğer tahlillerde güsel çıkarrr....
MAşallah baharıma sapasağlam olmuşun kiloları verince...
Çok sağol canım...Evet bayağı eğlenceliydi..Kokulu kokulu..
17 sene olmuş evleneli..dün hep onu söyledik. teo nun şarkısı var ya..
Daha onyediii onyediii..
tombulkelebek geçmiş olsun baya hastaneye kamp kurdun bu hafta gide gele inşallah geçer
Yena bizi mi ornek verdin? Buyuksun arkadasim... Toparlaniyorum merak etme .ptesiden beri hic bozmuyorum. 1800 kalori aliyorum. Ama asil sonucu haftaya anlarim. Bu hafta adet filan gordum, karisik.. Seni seviyorum kiz.
Sahilli ben diyetisyen ayrilip gidince yularindan bosanmis gibi oldum biraz, sonra da ayar tutmadi, yenisine gittim ama sevemedim, toparlanamadim. Yalniz senin 1000 kalori olayi az zamanda zirtar. Benden demesi.... Zamaninda 1000 kalori 700 kalori falan almis biri olarak diyorum... Simdi verirsin verirsin, 10 kiloda birden vermen durur, sora jet gibi geri cikarsin 15 kilo alirsin. Ben bunca zaman 1900 2000 kalori gibi deve rakamlarla yaparak vermistim. Ona ragmen azicik bosandirsam aninda kilo aldim. ..sen bilirsin...
Mutlu naptin bugun bakalim?
bu gün iyi geçti dune oranla tabi uzun bir gece var önümde 10 gibi bir tatlı kudurmam oluyor.
yarın 94 dü görürüm gibi geliyor bu sabah 94.300 civarı idi.
haftaya daha iyi olur inşallah.
herkese merhaba
kızlar dün annemlerde kaldılar bugün de teyzesindeler ben de iş güç işte oyalandım akşama kadar
dün annemlerde yediğim el açması börekler ve dolmalardan sonra tabii ki artıdayım bugünü hafif geçiriyorum ama akşama ne olur bilmiyorum eşim çekirdek almış beni de ayartmaya çalışıyo şunu yiyelim bunu yiyelim diye neyse benim de yarıyıl tatilim böyle geçecek gibi görünüyor çocuklar okula ben de diyete spora devam ederim artık
ankara bugün yağmurlu karlar eridi ama akşam yine kar gelecekmiş
leah geçmiş olsun canım misafir gelince bence ipin ucunu tamamen bırakmadan az az yersin idare edersin
yena evlilik yıldönümün geceki barışın sürprizine rağmen güzel geçmiş belli nice yıllara inşallah sende mi 1995 te evlendin
Evet asucum, sizdemi.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?