Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkürler hoşbulduk :)
Asumanzeynep inanamıyorum harika kilo vermişsin ! Tebrik ederim bende senin gibi olmak istiyorum..
Ne kadar zamanda verdin 35 kiloyu acaba?

ben başlayalı 11 ay oldu ama 4 aydır felan yerimde sayıyorum işte
sen de verirsin inşallah sen kaç kilosun acaba

hoşgeldin istediğin kiloya inersin inşallah sağlıkla aradıkların burada var tabii ki senden de alırız hepsinden herşey karşılklı

ablacım nasılsın tam çıkıyordum gördüm seni..görüşemiyıoruz sömestr tatilindesin vaktini kızlarına ayırıyorsun tabiki..öpüyorum seni..

Bende cıkıyorum vee o kalabalık çekilmezzz istanbul trafiğine bırakıyorum kendimi..

Iyi akşamlar

iyiyim nevincim sen nasılsın tam olarak iyileşebildinmi
tatil olunca ya kızlarla gezxiyoruz evde olunca da bilgisayar bana düşmüyor tabii ki
bugün yoklar evde ben de buradayım canım
istanbul trafiğini yazın gördüm gerçekten çekilmez Allah sabır versin

umarım istediğin kiloya düşersin..hep beraber destek olacağız birbirimize...

Çok teşekkürler, inşallah.

ben başlayalı 11 ay oldu ama 4 aydır felan yerimde sayıyorum işte
sen de verirsin inşallah sen kaç kilosun acaba

Maşallah, çok iyi vermişsin. İnşallah.

Ben 102 kiloyum Çizelge yapmaya çalıştım ama yapamadım, deniyorum hala.

32 yaşındayım. 2,5 yaşında bir kızım var. Kendimi bildim bileli kiloluyum ama bu kadar değildim hiç. Balık etliydim yani.
Artık kendimi çok kötü hissediyorum. Geçen yaz başında diyetiseyene başlamıştım, bir kaç kilo verdim geri aldım, bir daha verdim aldım falan, sonra yine saldım gitti. Ama artık salmak istemiyorum, çok rahatsızım bu durumdan.

İnsülin direnci varmış bende bir de metabolizmam yavaş çalışıyormuş bu yüzden yavaş kilo verebiliyorsun demişti diyetisyen. Baya sıkı bi diyet yaptım 1200 kaloriydi hatırladığım kadarıyla, 3 ayda 9 kilo vermiştim yazın. Öyle ahım şahım bi yemek yemiyorum ama abur cubur çok yiyorum.
Dünden beri karar verdim, dikkat edicem yiyip içtiğime. Biraz kendim yapmaya çalışayım, yapamazsam bir diyetiseyene başlarım diye düşündüm..

istavrit o abur cuburları haytından çıkarman lazım zaten onları yemezsen herşey kolay olur bir de akşamları hafif geçirirsen tamamdır

istavrit o abur cuburları haytından çıkarman lazım zaten onları yemezsen herşey kolay olur bir de akşamları hafif geçirirsen tamamdır

Evet Bazen farkında bile olmuyorum ne yediğimin, kızımdan kalan cipsti, çikolataydı vs ne bulursam atıyorum ağzıma. Bende onunla oturup puding yiyorum falan !
Dur diycem kendime artık, dur, dur, dur :)

iyi akşamkar kızlarr bugün yediklerimi yazayıım
inşallah başarılı olmuşumdur

sabah 1 yumurtallı lor peynirli omlet 5 zeytin siyah
1 dlm layt ekmek 1 fincan şekers,iz çayy
arada 1 galeta
öğlen misafir vardı yemek yemedim bilerek canım tatlı çekiyodu çünki
1 dlm pudingli bikevitli pasta yapmıştım ondan yedim
1 türk kahvesi
akşam artık 6 da yicem yemeğimi
4 kaşık pirinç pilavı 1dlm fırın karnıbahar çay tabağı kadar
2 kaşık yogurt

saat 8 gibi meyve yerim

bugünlük böyleydi bakalım yarın ne olcak tartı

tombulkelebek geçmiş olsun baya hastaneye kamp kurdun bu hafta gide gele inşallah geçer

yağmur gözlüm sanada geçmiş olsun kız daha kaynana olmadan hastalandın gelin adayların sevinecek vallaa

Evet ben de de PCO var canım ama giderek azalıyor umarım tamamen düzeleceğim
B12 içmelisin bence canım ben doktora sordum bu kilo yapmazmı diye yapmaz dedi :26: başından savmak içinmi dedi onu bilmiyorum Glukofen kullanmak sorun değil o bir bakıma iyi çünkü her ne kadar kilo vermesemde almamı engelliyor ama şu doğum kontrol hapını bekarken kullanmak koyuyor bana

MAşallah baharıma sapasağlam olmuşun kiloları verince...

Sağol canım... Olmuşum dimi Yenacım :26:

Bugün doktordan çıkınca onuru aradım doktorun söylediklerini anlattım işte erkeklik hormonum düşmüş herşey normal görünüyor dedim iyileşicem inşallah dedim eee iyileşmişsin işte aşkım dedi ben hala inanmıyorum oleeeyyy iyileşiyorum. Yaşasın kilo vermek daha çooooook kilo vermem lazım aama bu beni güzel heveslendirdi

Çok sağol canım...Evet bayağı eğlenceliydi..Kokulu kokulu..

17 sene olmuş evleneli.. dün hep onu söyledik. teo nun şarkısı var ya..

Daha onyediii onyediii..

Nice nice 17lere inşallah aşkla,sağlıkla,huzur ve mutlulukla ...

tombulkelebek geçmiş olsun baya hastaneye kamp kurdun bu hafta gide gele inşallah geçer

Sağolasın canımmm Valla canım ya hiç sorma şimdilik bitti de 15 gün sonra tahlil göstericem işte 20 gün sonra da kadın doğumcu beni bekler sonu sağlık olsun da hastaneye gitmek önemli değil

Yena bizi mi ornek verdin? Buyuksun arkadasim... Toparlaniyorum merak etme .ptesiden beri hic bozmuyorum. 1800 kalori aliyorum. Ama asil sonucu haftaya anlarim. Bu hafta adet filan gordum, karisik.. Seni seviyorum kiz.

Sahilli ben diyetisyen ayrilip gidince yularindan bosanmis gibi oldum biraz, sonra da ayar tutmadi, yenisine gittim ama sevemedim, toparlanamadim. Yalniz senin 1000 kalori olayi az zamanda zirtar. Benden demesi.... Zamaninda 1000 kalori 700 kalori falan almis biri olarak diyorum... Simdi verirsin verirsin, 10 kiloda birden vermen durur, sora jet gibi geri cikarsin 15 kilo alirsin. Ben bunca zaman 1900 2000 kalori gibi deve rakamlarla yaparak vermistim. Ona ragmen azicik bosandirsam aninda kilo aldim. ..sen bilirsin...

Mutlu naptin bugun bakalim?

kızlar beni bir heyecan sardı sormayın yahu hava yine bozdu ama bu kez sanırım olacak. 7 li kilolar için sabırsızlanıyorum. tabi önce bir 9 lardan kurtulayım da. umarım brkaç hafta sonra tekrar 8 lerin zorlu yollarında olurum.

bu gün iyi geçti dune oranla tabi uzun bir gece var önümde 10 gibi bir tatlı kudurmam oluyor.

yarın 94 dü görürüm gibi geliyor bu sabah 94.300 civarı idi.
haftaya daha iyi olur inşallah.

Merhaba hanimlar,

Sessizce gitmistim ama geri döndum yaklasik 6 haftadir Türkiyedeydim net imkanim da yoktu
94 kilo gittim 99 kilo döndum nasi ama e tabi normal
yok özlemisim ekmek kadayifi yok hasret gidereyim kunefe derken verecegim yerde alarak geri döndum sorunlar dertler ayni beni beklemede
guzel olan bir sey varsa o da is bulmus olmam haftaya onunla birlikte bir duzene girmem sart yoksa 100 u görmem an meselesi

Evet asucum, sizdemi.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…