Evet evet asu... Birbirimize kopek gibi muhtaciz... Verelim gazi da yaz geldiginde bikinilerle plajlara kosalim artikin ya.....pareolari da sacimiza bandana yapalim hohohoyt...
Ah bi de kendime faydam olsa...
Semosu da arayip taciz ettim, yuvana don dedim... Nasil umut beni durttu...
Çok teşekkürler, inşallah.
Maşallah, çok iyi vermişsin. İnşallah.
Ben 102 kiloyumÇizelge yapmaya çalıştım ama yapamadım, deniyorum hala.
32 yaşındayım. 2,5 yaşında bir kızım var. Kendimi bildim bileli kiloluyum ama bu kadar değildim hiç. Balık etliydim yani.
Artık kendimi çok kötü hissediyorum. Geçen yaz başında diyetiseyene başlamıştım, bir kaç kilo verdim geri aldım, bir daha verdim aldım falan, sonra yine saldım gitti. Ama artık salmak istemiyorum, çok rahatsızım bu durumdan.
İnsülin direnci varmış bende bir de metabolizmam yavaş çalışıyormuş bu yüzden yavaş kilo verebiliyorsun demişti diyetisyen. Baya sıkı bi diyet yaptım 1200 kaloriydi hatırladığım kadarıyla, 3 ayda 9 kilo vermiştim yazın. Öyle ahım şahım bi yemek yemiyorum ama abur cubur çok yiyorum.
Dünden beri karar verdim, dikkat edicem yiyip içtiğime. Biraz kendim yapmaya çalışayım, yapamazsam bir diyetiseyene başlarım diye düşündüm..
heyoooo el ele vereceğiz irade kısmı biraz gel gitli benim ama umarım güneşle beraber motivasyonumda yukselecek.
slm..hoşgeldik diyorum çünkü ben de senin gibi yeniyim ve durumumuz aynı:) 32 yaşındayım ve 16 aylık bi kızım var..motivasyonum çok düşüktü benim de ve bugün ilk günümdü irade açısından:) ve hala tek bir bisküvi aatmadımağzıma hala:) hala ufaklık emdiği için deli gibi tatlı istiyor cnm..insan kilo aldıkça da yiyesi geliyo malum:) artık son ve yazın giyeceğim güzel şeyleri düşünüp dur diyorum kendime...ve bu yaşları güzel sağlıklı geçirmek istiyorum...biliyorum zor olacak bu süreç ama sonuca değer..diğer insanların şaşkoloz bakışlarına ve aaaaa ne kadar değişmiş zayıflamışsın demesine
Allah bağışlasın kızını asuhan. Benim de ikinci günümdü bugün :)
Emzirirken bende hep tatlı bişeyler yemek isterdim. Gerçi şu an şöyle bir düşündüm de.. Benim için emzirmek emzirmemek falan pek farketmiyor :) Tatlı seviyorum ben !
Evet kilo almak çok kolay ama vermek çok emek istiyor, çok sağlam irade istiyor, istikrar istiyor. Benim son zamanlarda varolan dengesiz ruh halim yüzünden, motivasyonum pek yüksek değil. Ama bu halimden mutlu değilim. Ve zayıflamaktan başka çarem olmadığının bilincindeyim. Bu yüzden elimden geldiği kadar irademe sahip çıkmaya çalışacağım. Allah hepimize yardım etsin..
Slm kizlar ben geldimmmmmmmmmm
Gecmisi okumaya calisicam dün ve bugün migrenim tuttu. Suan sag gözümde feci agri ve yanma var ama cok sükür bas agrim hafifledi. Esim sagolsun yürüyüse götürdü zorla yoksa bana kalsa evde koltuktan koltuga yatmayi düsünüyordum. Sporumuda bu sayede 5 saat oldu :26::26::26: Sizlerde ne var ne yok bakalim???
ya simdi uyku sersemi düsünüyorumda 300 dakika,5 saat yapiyor galiba
bende baya yürümüsüm :):)
aynen öyle yapıyor canım sana da maşallah
Selam kızlar ben gezmelere geldim,ablamdayım şu anda kilo bildirimimi geceden yapıyım dedim pc boşken.Önümüzdeki hafta eve dönücem salı çarşamba gibi o zaman görüşürüz öpüyorum hepinizi...
Geçen hafta : 87.200
Bu hafta : 86.000
Fark : 1.200
Spor : 90 dk
Kilo veren herkesi şimdiden kutluyorum,iyi geceler...
hep böyle devam et inşallah canım sonuç alırsın biiznillahAllah razi olsun asumanzeynep,valla masallah bana bu kiloda iyi yürümüsüm
bütün hafta dag bayir yagmur camur demeden sabah askam yürüdük esimle
eve gelir gelmezde ilk isim hemen dakikalari not almak oldu :)
Selam kızlar ben gezmelere geldim,ablamdayım şu anda kilo bildirimimi geceden yapıyım dedim pc boşken.Önümüzdeki hafta eve dönücem salı çarşamba gibi o zaman görüşürüz öpüyorum hepinizi...
Geçen hafta : 87.200
Bu hafta : 86.000
Fark : 1.200
Spor : 90 dk
Kilo veren herkesi şimdiden kutluyorum,iyi geceler...
sagol asucummmmm gecer insallah yarina daha iyi olurum insallahbaharcım ne doğru söylemişsin sağlık için hafiflememiz şart canım
ilknurcum geçmiş olsun migren ne zordur bilirim sporun da süpermiş bu hafta maşallah
ve aleykum selam ilknur hosgeldin canim
Allah safii ismi ile tecelli etsin ,insallah bir an önce sagligina kavusursun
masallah ne kadar cok yürüyüs yapmissin öyle
ben bu hafta 300 dakika yürüyüs ancak yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?