Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet evet asu... Birbirimize kopek gibi muhtaciz... Verelim gazi da yaz geldiginde bikinilerle plajlara kosalim artikin ya.....pareolari da sacimiza bandana yapalim hohohoyt...

Evet evet asu... Birbirimize kopek gibi muhtaciz... Verelim gazi da yaz geldiginde bikinilerle plajlara kosalim artikin ya.....pareolari da sacimiza bandana yapalim hohohoyt...

valla beraber olmayınca olmuyor
sizdeki bu azim bende de kıpırtılara sebep olacak gibi bakalım
süpersiniz siz yaa

Ah bi de kendime faydam olsa...

Semosu da arayip taciz ettim, yuvana don dedim... Nasil umut beni durttu...

slm..hoşgeldik diyorum çünkü ben de senin gibi yeniyim ve durumumuz aynı:) 32 yaşındayım ve 16 aylık bi kızım var..motivasyonum çok düşüktü benim de ve bugün ilk günümdü irade açısından:) ve hala tek bir bisküvi aatmadımağzıma hala:) hala ufaklık emdiği için deli gibi tatlı istiyor cnm..insan kilo aldıkça da yiyesi geliyo malum:) artık son ve yazın giyeceğim güzel şeyleri düşünüp dur diyorum kendime...ve bu yaşları güzel sağlıklı geçirmek istiyorum...biliyorum zor olacak bu süreç ama sonuca değer..diğer insanların şaşkoloz bakışlarına ve aaaaa ne kadar değişmiş zayıflamışsın demesine

Allah bağışlasın kızını asuhan. Benim de ikinci günümdü bugün :)
Emzirirken bende hep tatlı bişeyler yemek isterdim. Gerçi şu an şöyle bir düşündüm de.. Benim için emzirmek emzirmemek falan pek farketmiyor :) Tatlı seviyorum ben !
Evet kilo almak çok kolay ama vermek çok emek istiyor, çok sağlam irade istiyor, istikrar istiyor. Benim son zamanlarda varolan dengesiz ruh halim yüzünden, motivasyonum pek yüksek değil. Ama bu halimden mutlu değilim. Ve zayıflamaktan başka çarem olmadığının bilincindeyim. Bu yüzden elimden geldiği kadar irademe sahip çıkmaya çalışacağım. Allah hepimize yardım etsin..

hepimizin evlatlarını inş..evet bu istikrar meselesi zor ama bu sefer olacak inanıyorum buna bugün savaştım kendimle resmen ama bi hafta sonnra alışacağız vücutta alışacak..

İyi akşamlar kızlar

Yine geldi cuma :18: rejim yaparken gelsin tartılayım diye heyecan yapıyorum böyle dikkat etmeyince de hiç istemiyorum cuma gelmesini Regliyim zaten yüksek çıkacağım kesin de ne kadar yüksek çıkar o şüpheli :18:
Ama yarın başlıyorum rejime kararlıyım sağlığım için kimse kaybetmeden anlamıyor sağlığın kıymetini daha 27 yaşındayım hergün biryerim SOS veriyor zayıflamam. Eskiden amaaan şişmanım ama sağlıklıyım derdim şimdi maalesef zayıflıyorum ama yaş ilerdikçe maalesef sorunlar artıyor Herkes sağlığını düşünsün bence rejime bir türlü başlayamıyorum diyenler emin olun sağlık yemeklerden çoooook daha önemli.

Slm kizlar ben geldimmmmmmmmmm
Gecmisi okumaya calisicam dün ve bugün migrenim tuttu. Suan sag gözümde feci agri ve yanma var ama cok sükür bas agrim hafifledi. Esim sagolsun yürüyüse götürdü zorla yoksa bana kalsa evde koltuktan koltuga yatmayi düsünüyordum. Sporumuda bu sayede 5 saat oldu :26::26::26: Sizlerde ne var ne yok bakalim???

baharcım ne doğru söylemişsin sağlık için hafiflememiz şart canım
ilknurcum geçmiş olsun migren ne zordur bilirim sporun da süpermiş bu hafta maşallah

ve aleykum selam ilknur hosgeldin canim
Allah safii ismi ile tecelli etsin ,insallah bir an önce sagligina kavusursun
masallah ne kadar cok yürüyüs yapmissin öyle
ben bu hafta 300 dakika yürüyüs ancak yapabildim

Selam kızlar ben gezmelere geldim,ablamdayım şu anda kilo bildirimimi geceden yapıyım dedim pc boşken.Önümüzdeki hafta eve dönücem salı çarşamba gibi o zaman görüşürüz öpüyorum hepinizi...

Geçen hafta : 87.200
Bu hafta : 86.000
Fark : 1.200
Spor : 90 dk

Kilo veren herkesi şimdiden kutluyorum,iyi geceler...

aleykum selam Efsunlu
seni ilk tebrik eden ben olayim
gezmede oldugun halde cok güzel vermissin masallah tebrik ederim

Allah razi olsun asumanzeynep,valla masallah bana bu kiloda iyi yürümüsüm
bütün hafta dag bayir yagmur camur demeden sabah askam yürüdük esimle
eve gelir gelmezde ilk isim hemen dakikalari not almak oldu :)
hep böyle devam et inşallah canım sonuç alırsın biiznillah

ooo haftanın ilk bildirimi güzel oldu maşallah füsuncum sabaha kadar azcık da ben eririm inşallah

baharcım ne doğru söylemişsin sağlık için hafiflememiz şart canım
ilknurcum geçmiş olsun migren ne zordur bilirim sporun da süpermiş bu hafta maşallah
sagol asucummmmm gecer insallah yarina daha iyi olurum insallah Insallah tartidada bana güler sonuclar bu hafta cidden astim kendimi ters bisiy olursa moralim alt üst olucak :18::18::18:
ve aleykum selam ilknur hosgeldin canim
Allah safii ismi ile tecelli etsin ,insallah bir an önce sagligina kavusursun
masallah ne kadar cok yürüyüs yapmissin öyle
ben bu hafta 300 dakika yürüyüs ancak yapabildim

akabecim güzel dualarin icin coooook tesekkür ederim cnmmm
aynen cnm 300 dk 5 saat yapiyo ayni yapmisiz ne güzel insallah sabah tartidada güzel sonuclar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…