Merak etme canım Annemde oluyor iğne ama kilo almadı.Şart değil sanırım canım çünkü ben yaklaşık 8-9 aydır tedavi görüyorum 4-5 kere gittim ilk defa geçen adetin 3. günü gel dedi daha öncelerde dememişti. Ama adetin 3. günü alındığında değerler doğru çıkıyormuş öyle dedi :26:
Ben B12 için hap istedim ama hap yaramaz dedi iğne verdi inşallah kilo falan almadan bu problemi de atlatırız
Çok geçmiş olsun resmen etrafın sarılmış...Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
Çok güzel bir evlilik yıldönümü olmuş son anda bira koku olmuş ama oda olsun unutmazsınız en azından.Güzel temennilerde bulunana arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...Çok zarifsiniz...
Dün ailecek dışarıdaydık çok güzeldi..:)
Yeni açılan hoş bir mekana gittik çocuk bölümüde var ve çocukla ilgilenen yardımcılar var.. oğlan deli gibi kudurdu orda.. pislendi,terledi diye eve geldiğimizde yıkadım onu...
Süt içti falan uyuyacak artık ondan sonra foşşş diye ne varsa içinde hepsini çıkardı halı,koltuk battı her taraf...
Yeniden yıka, halı sil,koltuk sil, çok güzeldi herşey dün..:))))
Umutttçuğum çok tatlısın ..
Bugün bizde tahlillerimizi tekrarladık çok şükürler olsun yüksek sonuçlarımız düşmüş Dr korktuğumuz şey değil ama genede kontrol edicez lenf bezlerini dedi bir ay sonra tekrara çağırdı.Çok şükürler olsunki üstümüzden büyük bir yük kalktı Allahım kimselere dermansız dert vermesin....
Kızlar ayşe çok hastalandı dün geceden beri acilde yatmış bugün öğlen çıkarmışlar eve gitti.Apandistten şüphelenmişer tomografi ultrasaon herşey yapılmış onlar temiz çıkmış çok şükür şimdi evde iki gün raporlu inşallah biran önce iyileşir...
elhamdülillah Allah daha da iyi etsin insallah
bu arada ayse kim?burdan bir üyemi Allah onada acil sifalar ihsan eylesin
Kızlar ayşe yiğenim ayşe değil bizim ayşe hastalanmış...Aysecige coooooook gecmis olsun cnmmmmm yavrucak doktorlardan gelemez oldu ama Allah beterinden korusun insallah cabucak toparlanir cnm
Kızlar ayşe yiğenim ayşe değil bizim ayşe hastalanmış...
Evet çok üzüldü gerçekten bu akşam mesaj atmış konuşmaya halim yok diyor.aaaaaaaaa bende kücük ayse sanmistim okuduklarima göre isten cikanlar varmis onlarada cok üzülmüstü insallah ciddi birseyi yoktur cok gecmis olsun o zaman onada
Evet çok üzüldü gerçekten bu akşam mesaj atmış konuşmaya halim yok diyor.
Bugün hastahane çok karışıktı televizyoncular falan vardı insanlar eylem yapıyodu inşallah geri alınırlar işlerine.
Kızlar şu linkteki resimlere bakarmısınız başarı hikayelerinde okudum.Süper kilo vermiş yaa.Resmen bakşa biri olmuş.Valla tebrikler.Azmin ve iradenin böylesi.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ocolatenin-basari-oykusu-52-kilo-verdi-7.html
Merhabalar kızlar
Hastaneden geliyorum dahiliye ve endokrin işimi şimdilik hallettim.
Çıkan sonuçlar şimdilik gayet iyi ürikasitim düşmüş olması gerekenden 5-6 değer yüksek ama doktor önemli değil dedi kullandığım doğum kontrol hapı yükseltiyormuş zaten ürikasiti. B12 eksikliğim için aylık iğne verdi:18: hap olmazmı dedim onlar bir işe yaramaz dedi iğne vurulcam ayda 1 kere 5 ay boyunca :26:
Ordan endokrine gittim günlük kanımı verdim1 haftadır hergün kan veriyorum Tüm sonuçlarım çıkmadı henüz hormonlar falan 21 gün sonra çıkıyor ama çıkan sonuçlarıma baktı doktor erkeklik hormonun normale dönmüş dedi tüm sonuçlarım normale yaklaşmış kadın doğuma git kistine baktır kistin eridiyse doktorun ilacı keser zaten dedi oleeey inşallah erimiştir de doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmam artık çünkü şimdi kullandığım kontrol hapı kilo aldırıyormuş. Tekrar glukofen yazdı doktorum 15 gün sonra diğer sonuçlarım çıkınca bidaha gidicem öyle işte İnşallah tamamen iyileşirim de ne PCO ne insülin direnci birşeyim kalmaz Spor ve rejime başlamam lazım artııııııııık
Allahım tüm şifa bekleyenlere sağlık verir inşallah
Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
slmm kızlarr nasılsınızz kaçgündür yine uzak kaldımmm...15 tatile girdik yaa benim hayat hızlandıı evde bi başımaydım hep..okul tatil olunca erkek kardeşim geldii..salı günüde kız kardeşim kuzenler..2 teysem herkez bendeydi kaldılarr dün akşam gittilerr boş vakit bulup giremedimm...ama yemeklerr gırla gitti yaptıklarımı yazmaya utanırımmmm...kaçamak yapmadım diyememm..ama koşuşturmakdan çokda yiyemedim...bi tek geç saatlerdeee cipsilerr çekirdekler çerezlerrr...onlarr beni zarara uğrattı 15 tatil bitiminde acayippp sıkıya sokmam lazım kendimiii....hepinizi özledimm...öpüyorum kocaman...dün gece baya bi hallettim işimii ama bugünde güsel bi temizlik yapmam lazımm misafir ardındann...buralardayım yazarımm yinee....
zayıflamak istiyorum.Bazı sıkıntılarımdan ötürü Glucophage hapı verdi doktor bunun faydas olur mu :)
Merhaba !
Bende aranızda olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var. Morale,desteğe,motivasyona ihtiyacım var.
Ben de, bende olanlardan verebilirim isterseniz :)
kızlarrrrr nerdesiniz benim motivasyon geldi siz gittinizzzzzzz.
Merhaba hanimlar,
Sessizce gitmistim ama geri döndum yaklasik 6 haftadir Türkiyedeydim net imkanim da yoktu
94 kilo gittim 99 kilo döndum nasi ama e tabi normal
yok özlemisim ekmek kadayifi yok hasret gidereyim kunefe derken verecegim yerde alarak geri döndum sorunlar dertler ayni beni beklemede
guzel olan bir sey varsa o da is bulmus olmam haftaya onunla birlikte bir duzene girmem sart yoksa 100 u görmem an meselesi
Slm kizlar ben geldimmmmmmmmmm
Gecmisi okumaya calisicam dün ve bugün migrenim tuttu. Suan sag gözümde feci agri ve yanma var ama cok sükür bas agrim hafifledi. Esim sagolsun yürüyüse götürdü zorla yoksa bana kalsa evde koltuktan koltuga yatmayi düsünüyordum. Sporumuda bu sayede 5 saat oldu :26::26::26: Sizlerde ne var ne yok bakalim???
Selam kızlar ben gezmelere geldim,ablamdayım şu anda kilo bildirimimi geceden yapıyım dedim pc boşken.Önümüzdeki hafta eve dönücem salı çarşamba gibi o zaman görüşürüz öpüyorum hepinizi...
Geçen hafta : 87.200
Bu hafta : 86.000
Fark : 1.200
Spor : 90 dk
Kilo veren herkesi şimdiden kutluyorum,iyi geceler...
Kızlar ayşe çok hastalandı dün geceden beri acilde yatmış bugün öğlen çıkarmışlar eve gitti.Apandistten şüphelenmişer tomografi ultrasaon herşey yapılmış onlar temiz çıkmış çok şükür şimdi evde iki gün raporlu inşallah biran önce iyileşir...
Bugün bizde tahlillerimizi tekrarladık çok şükürler olsun yüksek sonuçlarımız düşmüş Dr korktuğumuz şey değil ama genede kontrol edicez lenf bezlerini dedi bir ay sonra tekrara çağırdı.Çok şükürler olsunki üstümüzden büyük bir yük kalktı Allahım kimselere dermansız dert vermesin....
Sağol cecocum inşallah Rabbim bir daha ne bize nede başka kimselere yaşatmasın.Hayırlı geceler kızlarrrrrrrrrrrrr :122:
Malum kızkardeşimdeydim bu gece ve çok geç geldik. Akşam yemeğinde çok çok az yedim çünkü çayın yanına mutlaka birşey yapar Kardeşimama yanılmışım hiç birşey yapmamış nasılsa pasta var diye.
Çok ufak bir dilim pasta dayanamadım yedim çünkü kaç gündür zaten krizlerde gibiydim :26:
Bildirimden evvel kötÜ oldu ama ne yapayım zaten pastada meyveliydi hani biraz daha az kalorisi vardır diye kendime bir bahane uyduruyorum ama kendim bile inanmıyorum
Geçmişi bir cırpıda okudum ve küçük cadı beni uyumak istiyor diye fazla takılmadan kaçacağım maalesef
ARtık yarın inşallah güzel güzel sohbetler ederiz
Bende geçen gün okudum onun başarı hikayesini ve resmen bam başka bir bayan olmuş
Ayyyyy bende şöyle süper kilolar veripte bir gün başarı hikayemi anlatmak istiyorummmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Allahımmmmmmmmmm şu mubarek gecede ne olur biz tombikiş arkadaşları en kısa zamanda fıstık gibi hatunlara dönüşmeleri için yardımcı ol yarabımmmmmmmmm ... Aminnnnnnnnnnnnn
Yarın sabah hepimiz en azından 1 kilo vermiş olalım yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... Aminnnnnnnnnnnnn
Hadi gözün aydın canım inşallah tamamen geçer ve çok daha güzel ve rahat kilo verirsin
Benim ilk kan tahlillerimi yaptırdığımda erkeklik hormonu fazla cıkmıştı hatta sonuçları almaya gittiğimde annem arabada beni bekliyordu ve arabaya biner binmez ne cıktı diye sormuştu.
Bende o zaman Anneeeee yaa erkeklik hormonum çok yüksek cıkmış o yüzden sakallarım cıkıyormuş üstelik daha kötü bir haberim var demiştimkadın tabiki meraktan çatlayacak gibi korkulu gözlerle bakıp neymiş o kötü haber dedi bende cevap verdim ;
Anneeeee yakında başka birşeyim de çıkacakmış dedim
ARtık bende piknikte ağaç sulayabileceğim dedimkadın gülmekten resmen altına kaçırdı ve eşşek işin güçün muzurluk demişti
Ama aslında çok üzülmüştüm ama bir şekilde kafamdan o düşünceyi biraz yumuşatmam gerekiyordu
İnşallah hepimiz bir an önce her anlamda çok sağlıklı oluruz ve hedeflerimize daha kolay ulaşırız
Canım çok geçmiş olsunİnşallah bir an önce şifalarına kavuşurlar.
Rabbim seninde yardımcın olsun... Aminnnnnn
Canım kaybolma zaten bir yerlerebak yarın bildirim var dananın kuyruklarını inşallah koparacağız
Bende kullandım 1000 mg lık olanı ve 3 hafta evvel kendi kendime ilaçı bıraktım ki en azından bir sene kullanıcaksın demişti doktor :26:
Ayın başında inşallah doktora tekrar gidiyorum ve yine yazdıracağım tabi eğer doktor devam et derse. İnan o ilaçı kullandığımda daha az ödem vardı bende, daha güzel kilo veriyordum ve en önemlisi tatlı krizine girmiyordum
Eğer doktorun sana yazdıysa mutlaka kullan ve benim gibi kafana göre bırakmaçokkkk pişmanım çooooooook
Bu arada aramıza hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız.
Valla gittim ama aklım burada kaldı
Benimde bu ara motivasyon evi terk etti sanki daha doğrusu otel gibi kullanıyor benibir var bir yok
Bir an önce kendimizi toparlayalım topikce yoksa verilenleride heba edeceğiz.
Almamış olsamda verememek bile canımı sıkmaya başladı.
Tekrar hoşgeldin
Kilo alman kötü olmuş ama eminim bu tatil sana iyi gelmiştir ve o depoladığın enerjiyle eminim çok kısa sürede aldığın kiloları verirsin sen
İşinde hayırlı ve daim olur inşallahda sorunlarını çok daha kolay aşarsın canım.
Herşey gönlüne göre olsun canım.
Sen yine bir koltuktan diğerine geçmeyi düşünmüşsün bende oda yok iki gündürEşim artık iki gündür bana takılıyor bari arada öbür köşeye geçte koltuğun tek yanı yıpranmasın diye Herkesin evde belli bir köşesi olduğu için diğer oturulmayan köşelerin minderleri biraz daha sert arada yumuşatmak için oturayım bari o taraflarada
Offffffff offfffffff sonunda birinin eline sopa vereceğim spor yapmamı söylesin yapmazsamda vursun sopaynan
Fisuncuğummmmmm harikasın canım darısı başımıza
Canım Ayşeciğin tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim rabbim bir daha aynı korkuyu yaşatmasın ... Aminnnnnnnnn
Bu arada Rabbim Ayşeyede açil şifalar versin inşallah şu an çok daha iyidir
Canım yaa dün çok canı sıkıldı işten çıkarılmalara. İnşallah eylemleri işe yararda diğer işten çıkanlarda tekrar işlerine kavuşur
Geçmiş olsuniyiyim canım ilaç kullanıyorum bademciklerim şişti birde grip ama çok şükür atlattım...daha önce yapılmış bir kan tahlilim vardı karaciğer değerlerim kötü çıkmıştı...doktora gitmişken onu tekrarladık ama 1 hafta oldu daha sonuç çıkmadı inş iyi çıkar:18:
sen nasılsın iyileşebildin mi?
Sanada geçmiş olsun allah şifa versinMerhabalar kızlar
Hastaneden geliyorum dahiliye ve endokrin işimi şimdilik hallettim.
Çıkan sonuçlar şimdilik gayet iyi ürikasitim düşmüş olması gerekenden 5-6 değer yüksek ama doktor önemli değil dedi kullandığım doğum kontrol hapı yükseltiyormuş zaten ürikasiti. B12 eksikliğim için aylık iğne verdi:18: hap olmazmı dedim onlar bir işe yaramaz dedi iğne vurulcam ayda 1 kere 5 ay boyunca :26:
Ordan endokrine gittim günlük kanımı verdim1 haftadır hergün kan veriyorum Tüm sonuçlarım çıkmadı henüz hormonlar falan 21 gün sonra çıkıyor ama çıkan sonuçlarıma baktı doktor erkeklik hormonun normale dönmüş dedi tüm sonuçlarım normale yaklaşmış kadın doğuma git kistine baktır kistin eridiyse doktorun ilacı keser zaten dedi oleeey inşallah erimiştir de doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmam artık çünkü şimdi kullandığım kontrol hapı kilo aldırıyormuş. Tekrar glukofen yazdı doktorum 15 gün sonra diğer sonuçlarım çıkınca bidaha gidicem öyle işte İnşallah tamamen iyileşirim de ne PCO ne insülin direnci birşeyim kalmaz Spor ve rejime başlamam lazım artııııııııık
Allahım tüm şifa bekleyenlere sağlık verir inşallah
Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
günaydın kızlar karlı bir sabah hertaraf bembeyaz .aslında ben daha çok kilo vermiştim kaç gündür wc sorunum oldu dukan diyetinden dolayı geçen hafta 100.5
bu hafta 99.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?