Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merak etme canım Annemde oluyor iğne ama kilo almadı.
Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
Çok geçmiş olsun resmen etrafın sarılmış...
Çok güzel bir evlilik yıldönümü olmuş son anda bira koku olmuş ama oda olsun unutmazsınız en azından.

Kızlar ayşe çok hastalandı dün geceden beri acilde yatmış bugün öğlen çıkarmışlar eve gitti.Apandistten şüphelenmişer tomografi ultrasaon herşey yapılmış onlar temiz çıkmış çok şükür şimdi evde iki gün raporlu inşallah biran önce iyileşir...

Bugün bizde tahlillerimizi tekrarladık çok şükürler olsun yüksek sonuçlarımız düşmüş Dr korktuğumuz şey değil ama genede kontrol edicez lenf bezlerini dedi bir ay sonra tekrara çağırdı.Çok şükürler olsunki üstümüzden büyük bir yük kalktı Allahım kimselere dermansız dert vermesin....

elhamdülillah Allah daha da iyi etsin insallah

bu arada ayse kim?burdan bir üyemi Allah onada acil sifalar ihsan eylesin

Son düzenleme:

Aysecige coooooook gecmis olsun cnmmmmm yavrucak doktorlardan gelemez oldu ama Allah beterinden korusun insallah cabucak toparlanir cnm

elhamdülillah Allah daha da iyi etsin insallah

bu arada ayse kim?burdan bir üyemi Allah onada acil sifalar ihsan eylesin

Aysecige coooooook gecmis olsun cnmmmmm yavrucak doktorlardan gelemez oldu ama Allah beterinden korusun insallah cabucak toparlanir cnm
Kızlar ayşe yiğenim ayşe değil bizim ayşe hastalanmış...

aaaaaaaaa bende kücük ayse sanmistim okuduklarima göre isten cikanlar varmis onlarada cok üzülmüstü insallah ciddi birseyi yoktur cok gecmis olsun o zaman onada
Evet çok üzüldü gerçekten bu akşam mesaj atmış konuşmaya halim yok diyor.
Bugün hastahane çok karışıktı televizyoncular falan vardı insanlar eylem yapıyodu inşallah geri alınırlar işlerine.

insallah cnm haklarinda hayirlisi olsun
Neyse cnm ben cikiyorum kendine iyi bak cok öptüm insallah yarin güzel haberlerle karsilasiriz iyi geceelerrr...

Hayırlı geceler kızlarrrrrrrrrrrrr :122:

Malum kızkardeşimdeydim bu gece ve çok geç geldik. Akşam yemeğinde çok çok az yedim çünkü çayın yanına mutlaka birşey yapar Kardeşim ama yanılmışım hiç birşey yapmamış nasılsa pasta var diye.
Çok ufak bir dilim pasta dayanamadım yedim çünkü kaç gündür zaten krizlerde gibiydim :26:
Bildirimden evvel kötÜ oldu ama ne yapayım zaten pastada meyveliydi hani biraz daha az kalorisi vardır diye kendime bir bahane uyduruyorum ama kendim bile inanmıyorum

Geçmişi bir cırpıda okudum ve küçük cadı beni uyumak istiyor diye fazla takılmadan kaçacağım maalesef
ARtık yarın inşallah güzel güzel sohbetler ederiz

Bende geçen gün okudum onun başarı hikayesini ve resmen bam başka bir bayan olmuş
Ayyyyy bende şöyle süper kilolar veripte bir gün başarı hikayemi anlatmak istiyorummmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Allahımmmmmmmmmm şu mubarek gecede ne olur biz tombikiş arkadaşları en kısa zamanda fıstık gibi hatunlara dönüşmeleri için yardımcı ol yarabımmmmmmmmm ... Aminnnnnnnnnnnnn
Yarın sabah hepimiz en azından 1 kilo vermiş olalım yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... Aminnnnnnnnnnnnn

Hadi gözün aydın canım inşallah tamamen geçer ve çok daha güzel ve rahat kilo verirsin
Benim ilk kan tahlillerimi yaptırdığımda erkeklik hormonu fazla cıkmıştı hatta sonuçları almaya gittiğimde annem arabada beni bekliyordu ve arabaya biner binmez ne cıktı diye sormuştu.
Bende o zaman Anneeeee yaa erkeklik hormonum çok yüksek cıkmış o yüzden sakallarım cıkıyormuş üstelik daha kötü bir haberim var demiştim kadın tabiki meraktan çatlayacak gibi korkulu gözlerle bakıp neymiş o kötü haber dedi bende cevap verdim ;
Anneeeee yakında başka birşeyim de çıkacakmış dedim
ARtık bende piknikte ağaç sulayabileceğim dedim kadın gülmekten resmen altına kaçırdı ve eşşek işin güçün muzurluk demişti
Ama aslında çok üzülmüştüm ama bir şekilde kafamdan o düşünceyi biraz yumuşatmam gerekiyordu
İnşallah hepimiz bir an önce her anlamda çok sağlıklı oluruz ve hedeflerimize daha kolay ulaşırız

Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....

Canım çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce şifalarına kavuşurlar.
Rabbim seninde yardımcın olsun... Aminnnnnn

Canım kaybolma zaten bir yerlere bak yarın bildirim var dananın kuyruklarını inşallah koparacağız

zayıflamak istiyorum.Bazı sıkıntılarımdan ötürü Glucophage hapı verdi doktor bunun faydas olur mu :)

Bende kullandım 1000 mg lık olanı ve 3 hafta evvel kendi kendime ilaçı bıraktım ki en azından bir sene kullanıcaksın demişti doktor :26:
Ayın başında inşallah doktora tekrar gidiyorum ve yine yazdıracağım tabi eğer doktor devam et derse. İnan o ilaçı kullandığımda daha az ödem vardı bende, daha güzel kilo veriyordum ve en önemlisi tatlı krizine girmiyordum
Eğer doktorun sana yazdıysa mutlaka kullan ve benim gibi kafana göre bırakma çokkkk pişmanım çooooooook
Bu arada aramıza hoşgeldin

Merhaba !
Bende aranızda olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var. Morale,desteğe,motivasyona ihtiyacım var.
Ben de, bende olanlardan verebilirim isterseniz :)

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız.

kızlarrrrr nerdesiniz benim motivasyon geldi siz gittinizzzzzzz.

Valla gittim ama aklım burada kaldı
Benimde bu ara motivasyon evi terk etti sanki daha doğrusu otel gibi kullanıyor beni bir var bir yok
Bir an önce kendimizi toparlayalım topikce yoksa verilenleride heba edeceğiz.
Almamış olsamda verememek bile canımı sıkmaya başladı.

Tekrar hoşgeldin
Kilo alman kötü olmuş ama eminim bu tatil sana iyi gelmiştir ve o depoladığın enerjiyle eminim çok kısa sürede aldığın kiloları verirsin sen
İşinde hayırlı ve daim olur inşallahda sorunlarını çok daha kolay aşarsın canım.
Herşey gönlüne göre olsun canım.

Sen yine bir koltuktan diğerine geçmeyi düşünmüşsün bende oda yok iki gündür Eşim artık iki gündür bana takılıyor bari arada öbür köşeye geçte koltuğun tek yanı yıpranmasın diye Herkesin evde belli bir köşesi olduğu için diğer oturulmayan köşelerin minderleri biraz daha sert arada yumuşatmak için oturayım bari o taraflarada
Offffffff offfffffff sonunda birinin eline sopa vereceğim spor yapmamı söylesin yapmazsamda vursun sopaynan

Fisuncuğummmmmm harikasın canım darısı başımıza

Canım Ayşeciğin tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim rabbim bir daha aynı korkuyu yaşatmasın ... Aminnnnnnnnn
Bu arada Rabbim Ayşeyede açil şifalar versin inşallah şu an çok daha iyidir
Canım yaa dün çok canı sıkıldı işten çıkarılmalara. İnşallah eylemleri işe yararda diğer işten çıkanlarda tekrar işlerine kavuşur

Son düzenleme:
Sağol cecocum inşallah Rabbim bir daha ne bize nede başka kimselere yaşatmasın.
Amin canım inşallah alınırlar işlerine...

Pazartesi ayça kayanın dietine başladım ama iki gündür tam anlamıyla iyi gidiyor diet başladığımda 106.5 çıkmıştım bakalım yarın bir fark olucakmı?
Bu arada hemoroid problemi yaşayanınız varmı ben çok kötü durumdayım hem çok acıyor hemde kanama var rahatlamak için fikri olan var hemde kabız olmamak için muhakkak sebze tüketiyorum ama çok az yağ kullanıyorum acaba ondanmı?

Günaydın kızlar :)
dikkaaaaat bildirim yapıyorum

Geçen hafta:106,9
An itibariyle: 105,0

kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden tü tü tü

Herkese hayırlı cumalar...

Geçmiş olsun
Sanada geçmiş olsun allah şifa versin

Çocuklar hasta olunca zor allah sağlık şifa versin inşallah kısa zamanda iyileşirler

Günaydın herkese umarım bu gün hepiniz tartıda gülümsersiniz kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 92.3
Bu hafta :91.5
Spor :240 dk leslie ile yürüyüş
Giden :800 gr

Valla gitsin de 800 gr gitsin kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi şimdiden tebrik ediyorum bu gün belki daha giremeyebilirim

günaydın kızlar karlı bir sabah hertaraf bembeyaz .aslında ben daha çok kilo vermiştim kaç gündür wc sorunum oldu dukan diyetinden dolayı geçen hafta 100.5
bu hafta 99.5

TOPLU KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM..
111 İLE BAŞLADİM 2 HAFTA ÖNCE GEÇEN CUMA 108 BU HAFTA 106,4 spor (yürüyüş 75dk)çok verememişim bu hafta sebze ekledimya diyete ondan oldu herhal...
herkese eksili haftalar..bugun itibari ile sporu arttırıyorum inşallah daha fazla eksilerle karşınızda olcağım

günaydın kızlar karlı bir sabah hertaraf bembeyaz .aslında ben daha çok kilo vermiştim kaç gündür wc sorunum oldu dukan diyetinden dolayı geçen hafta 100.5
bu hafta 99.5

fadime çizelgeyi nasıl yapıştırıyon msj larının altına...herseferinde tekrar yapıpmı yapıstırıyon ben imza bölümü bulamadığım için yapıştıramadım çizelge yaptım ama yapıştıramıyom...anlat hele

herkese günaydın.hemen kilo bildirimimi yapayım.
geçen hafta:104.5
bu hafta:103.6
giden kilo:900 gr

spor:45 dk yürüyüş
20 dk bisiklet
40 dk parktaki spor aletleri
toplam:105 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…