Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm hosbuldumm bakalım bırde onu deneyelim nasıl olacak sonuç yarında nıyetlıyım allahın ıznıyle pazar tatıl...

evet ayca kaya nın dıyetını deneyenlerde cok bakalım nasıl olacak

günaydın kızlarrr

kılom--- 94 yanı aynı
spor --50 dk

kilo bildirimi......

geçen hafta.....119

bu hafta..120........

Günaydın,malum hava şartları internet gidip geliyor.Zor bağlandım.Bildirimi yapayım bağlantıda sorun olmazsa geçmişi okurum.

Kilo bildirimi
Geçen hafta:89,00
Bu hafta : 88,50

Eksilere geçtim şükür.Durmak yok...Tam gaz ileriiiii

günaydınnn fıstıklarım
kilo bildirimimi yapayım geçmişe yol alayım

geçen hafta:108.4

bu hafta:107.2

kilo veren ve sabit kalanlara tebrikler

günaydın arkadaşlar kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım

kilo bildirimim

geçen hafta 94
bu hafta 93.5

şimdiden eline sağlık yena ve beyzuş abla

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Çok geç olmadan bildirimimi yapayım dedim ama gözlerime inanamadım hatta okadar inanamadım ki bir kaç dakika arayla evin farklı noktalarında tartıldım acaba bir dengesizlikmi var diye ama maalesef asıl dengesizlik bendeymiş cünküüüü

geçen hafta 110,5 kg olan ben
bu hafta 111,5 kg geliyorum

Hayır etrafımdakiler yok yok toparlanıyorsun dedikce ben vermişimdir diyorum ama tartıda yamukluk cıkıyor. Kabızlık desen kronik hale geldi sanki anasını satayım Offfffffffffff sabah sabah okadar canım sıkıldı ki anlatamam

Nesye kendi başarısızlığımla canınızı sıkmim cıkıp evimin işini yapayım ve nerede yanlış yaptığımı bir düşüneyim. Bu arada kilo veren yada sabit kalan herkesi şimdiden tebrik ediyorum.

Akşama görüşürüz inşallah

tebrikler ebrucum....nasıl geçti kaçamaksız ilk haftan?

evetyaa hava ne kötü degil mi
bende erkenden kalktım hazırlandım annemleri almaya istanbula teyseme gitcektikya..hava cok kötüymüş orda,gelmeyin dediler..nasıl hazırlamıstım kendimi bolbol gezip,ikeaya falan gidecektim ben ama

canım sıkıldı,boşluğa düştüm ne bulsamda yesem die dönüorum murfakta:26:

iddiadaşımm..cecoşum yapma canımmm aglama vallahi benide üzdün
sen kendini de sıkma yavrucum,seni çok seviyorum

ceco canım bu ayın son tartısımıydı bu? benim kilom 89.1. başladığımyere geri döndüm :s
bu arada kabızlık için erik marmelatı veya erik kompostosu tabiki şekersiz. birde bi macun varmış dur bulayım hemen. o da iyi geliyormuş. karataycılardan biri kullanıyordu.

sıkılma kabızım diyorsun ortada sorun. sakın bırakma kendini moral olarak. haftaya 109 altına bile inebilirsin bence

hava berbat kar yağıyor tipi eşliğinde bende cuma pazarına gidecektim pöffffff

iddiadaşımm..cecoşum yapma canımmm aglama vallahi benide üzdün
sen kendini de sıkma yavrucum,seni çok seviyorum

sağol canım bende sizleri çooook seviyorum ama işte insanın morali bozuluyor ister istemez. Hayır bir tek iki minik kaçamağım oldu ama demekki oda olmaması gerekiyormuş. Bırak felaket kar da yağdı bir kaç gün doktoruda ertelemem gerekecek herhalde onada canım sıkıldı. Benim evim bayırda olduğu için çok kar olunca cıkamıyorum karlar eriyene kadar. Kilonun bir eksisi daha işte; ya düşerde bir yerimi kırarsam diye korkuyorum sonuçta okadar yağdan kaynamaz bile kemik anasını satam

Neyse yaa herşeyde bir hayır vardır diyceğim mecbur. İnşallah haftaya güzel bir sonuç elde ederim ne diyeyim artık

Selamun aleykum arkadaslar cumaniz mübarek olsun

kilo bildirimim: gecen hafta 146,0bugün 144,8
1 kilo 200 gramcik vermisim

sporumda tam tamina 300 dakika yürüyüs

Son düzenleme:

ya cecom sakın dertlenme herşeyde hayır var dediğin gibi bir de artılar gelir gider sen uzun vadede yapacaklarına bak yazın altınolukta şıpıdık terliklerimiz efil efil elbiselerle gezicez onu düşün

hıhh benm cecom işte bu...at o elindeki mendilleri falan
böle alışmışız biz sana...sat iddiadaşım sat
hava berbat kar yağıyor tipi eşliğinde bende cuma pazarına gidecektim pöffffff

ne kötü degil mi
karı hem seviyorum hem sevmıyorum yaf...
bu arada annemler adana dan geldi önce teyzeme indiler 3 aya yakın zamandır görmüyorum..o yüzden cok üzülmüştüm ben gece yanlarına gdicem diye heyecanlanıp uyuyamadım bile dogru dürüst

Ayyy evet yaaa doğru bu ayın son bildirimiydi bugün iyiki hatırlattın
HOş Ocak yarışmasında benim yerim sondan birincidir ama olsun Neyse Salladım gitti haftaya gider inşallah. Ya bu arada akşam yazsam olurmu bizimkilerin ocak sonuçunu daha bildirim yapmayan bir kaç arkadaş var nasılsa.

sıkılma kabızım diyorsun ortada sorun. sakın bırakma kendini moral olarak. haftaya 109 altına bile inebilirsin bence

İnşallah mutlucuğum yaaa valla fenalık geldi bu 3lü rakamlardan. Bir 100ü bile görsem inan daha azimli olucağım gibime geliyor. Benimkini bir ikna etsem spor salonuna yazılmayı bile düşünüyorum dünden beri en azından para verdim anam yanmasın diye ihmal etmem de giderim belki yada adam beni okadar para verdim diye zorla götürür
Bakalım haftaya inşallah daha iyi olur.

Valla iyiki hepiniz varsınız kendimi az da olsa daha iyi hissediyorum sayenizde

Şimdilik kaçtım öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydın...
geçen hafta 109.5 la dereceye girerken hemen şımardım bu hafta 110 geliyorum ,ama buna şükredyorum çünki bu hafta ben reglden dolayı ve hafta sonu kaçamaklaından sonra 111.5 görmüştüm ancak aldıklarımı vemişim bu hafta birde kabızlık olmasaydı ,o yzden moralii bozmuyorum çünki dünde kısırdı ikramlardı derken eksiye geçemedim...bırakmak yok yola devammmm iki rakamlara az kaldı .....
yenacım kilom 110
beyzus ablacım sporum 210 daki leslie

valla vakit bulursan kesin yazıl. ben de hayalini kurmaya başladım baharda spora gitmenin zayıflarken spor sart. bıngıl bıngıl oynuyor heryerim benim bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…