Merhaba canım hoşgeldin.Allah kabul etsin oruçlarını.Dukan diyetinden memnun olan arkadaşlar da var topicte.Dene tabi neler denemedikki şimdiye kadar.Bende Ayça Kaya nın diyetini düşünüyorum ama bakalım belkide yapmam...
Günaydın,malum hava şartları internet gidip geliyor.Zor bağlandım.Bildirimi yapayım bağlantıda sorun olmazsa geçmişi okurum.
Kilo bildirimi
Geçen hafta:89,00
Bu hafta : 88,50
Eksilere geçtim şükür.Durmak yok...Tam gaz ileriiiii
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Çok geç olmadan bildirimimi yapayım dedim ama gözlerime inanamadım hatta okadar inanamadım ki bir kaç dakika arayla evin farklı noktalarında tartıldım acaba bir dengesizlikmi var diye ama maalesef asıl dengesizlik bendeymiş cünküüüü
geçen hafta 110,5 kg olan ben
bu hafta 111,5 kg geliyorum
Hayır etrafımdakiler yok yok toparlanıyorsun dedikce ben vermişimdir diyorum ama tartıda yamukluk cıkıyor. Kabızlık desen kronik hale geldi sanki anasını satayımOfffffffffffff sabah sabah okadar canım sıkıldı ki anlatamam
Nesye kendi başarısızlığımla canınızı sıkmim cıkıp evimin işini yapayım ve nerede yanlış yaptığımı bir düşüneyim. Bu arada kilo veren yada sabit kalan herkesi şimdiden tebrik ediyorum.
Akşama görüşürüz inşallah
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Çok geç olmadan bildirimimi yapayım dedim ama gözlerime inanamadım hatta okadar inanamadım ki bir kaç dakika arayla evin farklı noktalarında tartıldım acaba bir dengesizlikmi var diye ama maalesef asıl dengesizlik bendeymiş cünküüüü
geçen hafta 110,5 kg olan ben
bu hafta 111,5 kg geliyorum
Hayır etrafımdakiler yok yok toparlanıyorsun dedikce ben vermişimdir diyorum ama tartıda yamukluk cıkıyor. Kabızlık desen kronik hale geldi sanki anasını satayımOfffffffffffff sabah sabah okadar canım sıkıldı ki anlatamam
Nesye kendi başarısızlığımla canınızı sıkmim cıkıp evimin işini yapayım ve nerede yanlış yaptığımı bir düşüneyim. Bu arada kilo veren yada sabit kalan herkesi şimdiden tebrik ediyorum.
Akşama görüşürüz inşallah
tebrikler ebrucum....nasıl geçti kaçamaksız ilk haftan?
evetyaa hava ne kötü degil mi
bende erkenden kalktım hazırlandım annemleri almaya istanbula teyseme gitcektikya..hava cok kötüymüş orda,gelmeyin dediler..nasıl hazırlamıstım kendimi bolbol gezip,ikeaya falan gidecektim ben ama
canım sıkıldı,boşluğa düştüm ne bulsamda yesem die dönüorum murfakta:26:
iddiadaşımm..cecoşum yapma canımmmaglama vallahi benide üzdün
sen kendini de sıkma yavrucum,seni çok seviyorum
sağol canım bende sizleri çooook seviyorum ama işte insanın morali bozuluyor ister istemez. Hayır bir tek iki minik kaçamağım oldu ama demekki oda olmaması gerekiyormuş. Bırak felaket kar da yağdı bir kaç gün doktoruda ertelemem gerekecek herhalde onada canım sıkıldı. Benim evim bayırda olduğu için çok kar olunca cıkamıyorum karlar eriyene kadar. Kilonun bir eksisi daha işte; ya düşerde bir yerimi kırarsam diye korkuyorum sonuçta okadar yağdan kaynamaz bile kemik anasını satam
Neyse yaa herşeyde bir hayır vardır diyceğim mecbur. İnşallah haftaya güzel bir sonuç elde ederim ne diyeyim artık
sağol canım bende sizleri çooook seviyorum ama işte insanın morali bozuluyor ister istemez. Hayır bir tek iki minik kaçamağım oldu ama demekki oda olmaması gerekiyormuş. Bırak felaket kar da yağdı bir kaç gün doktoruda ertelemem gerekecek herhalde onada canım sıkıldı. Benim evim bayırda olduğu için çok kar olunca cıkamıyorum karlar eriyene kadar. Kilonun bir eksisi daha işte; ya düşerde bir yerimi kırarsam diye korkuyorum sonuçta okadar yağdan kaynamaz bile kemik anasını satam
Neyse yaa herşeyde bir hayır vardır diyceğim mecbur. İnşallah haftaya güzel bir sonuç elde ederim ne diyeyim artık
hava berbat kar yağıyor tipi eşliğinde bende cuma pazarına gidecektim pöffffff
ceco canım bu ayın son tartısımıydı bu? benim kilom 89.1. başladığımyere geri döndüm :s
bu arada kabızlık için erik marmelatı veya erik kompostosu tabiki şekersiz. birde bi macun varmış dur bulayım hemen. o da iyi geliyormuş. karataycılardan biri kullanıyordu.
sıkılma kabızım diyorsun ortada sorun. sakın bırakma kendini moral olarak. haftaya 109 altına bile inebilirsin bence
Ayyy evet yaaa doğru bu ayın son bildirimiydi bugün iyiki hatırlattın
HOş Ocak yarışmasında benim yerim sondan birincidir ama olsunNeyse Salladım gitti haftaya gider inşallah. Ya bu arada akşam yazsam olurmu bizimkilerin ocak sonuçunu daha bildirim yapmayan bir kaç arkadaş var nasılsa.
İnşallah mutlucuğum yaaa valla fenalık geldi bu 3lü rakamlardan. Bir 100ü bile görsem inan daha azimli olucağım gibime geliyor. Benimkini bir ikna etsem spor salonuna yazılmayı bile düşünüyorum dünden beri en azından para verdim anam yanmasın diye ihmal etmem de giderim belkiyada adam beni okadar para verdim diye zorla götürür
Bakalım haftaya inşallah daha iyi olur.
Valla iyiki hepiniz varsınız kendimi az da olsa daha iyi hissediyorum sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?