Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ceco canm allah siznde yardımcınız olsun çok zor çnki, o hp annesile zamn geçirr kızkardeşi ile bize altı ayda bir gelirdi zaten hep istemedi bizleri kendi akrabaları ile bile küsler zaten,çok kızdığım olayla oluyordu ama yapmıyordum hiçbirşey kötü olmamak için
umutçum sorma zaten çok terbiyesiz bir insandı ama bukadarınıda beklemiyordum, ben onu asla aramazdım o gece ne olduysa aradım başıma taş düştü heralde
derincim cnm kardesine uzuldum iki arada kaliyor ve o kadinla bir omur gecirecek cok zor allah sabir versin annelerede torunu zamanla alisir insallah

sorma yenacım ağlamaktan gözlerim şişti iki gündür yaptıklarıma pişman oluyorum, abla senin kısırın çok güzel der yaptırırdı abla sen pastayı çok güzel yapıyorsun yapardımbi dediğini iki etmedim benim annemde rahatsız olduğuiçin nişandı düğündü herşeylerini ben yaptım ,eşimle beraber, yaptığım iyilikleri düşünüyorumda çok ilgi gösterdik biz ona....

benim annem çok temiz saf bir insan leahcım ,oğlunu çok sevdiği için çok sık giderdi evine(ama yemeğe filan değil gün aşırı 1 saat uğrardı) birde temiz kalpli olduğu için bütün sırlarını nalatırdı ona onlardan rahatsız oluyormuş annemin sık gitmesini istemiyormuş,paar günü benim evime gelme demiş oğlunla yakalayıcaksın beni bu kadar ileri gitmiş yani benim anacımda hiçbişey dememiş cevap veremezki kavga etmeyi bilmez hayattahiçbirşeyine karışmamıştır onun...hep eldiğine surat asardı biz onun evine 6 ayda bir giderdik yine surat asardı yani hiçbir sorun yok aslında sadece kardeşime bayılıyor bizleri istemiyor...bizdede tam tersi canım torunu bize göndermediği gibi bizide ve almadı çocuğu sevmek için hiç istemiyor....

cnm masallah sana bu sefer basaracan insallah hadi bakalin

ben bu gün biraz daha iyiyim ama bebis durmuyor umidini kesmedi daha aç diyor sonra tapat anne diyor
oleden önce 30 dakkk yürüdük +45dakkk toplam75dakkk
cumaya kadar insallah sutten geri gider sağlıklı beslenmemde iyi gidiyor 71 görürüm heralde 70lerden çabuk kurtulmak istiyorum bu yaz tatile gidersem geçen yazdan daha zayıf olmak istiyorum
cunku hepsi kg alacagimi dusunuyorlar hatta burdakinler soylenmeye baslamislar gorumceme demisler kilo almaya basladi diye ok kg aldim ama o kisi beni yolda goruyor kislik mantomla ve soguk diye baya giyinip cikiyom ama ona supriz yapcam 1ay saglikli beslenemde sonra o kisiye misafirlige gidemde bole olsun

Son düzenleme:
insanlar ne kötü değil mi toksin hemen konuşuyorlar tatsız tatsız
sen hepsini susturursun canım eminim

Dikkat et umutcuğum yoksa kaçıyor ben 1 ay sıkı bir şekilde uyuyorum diyetime 2 gün ara veriyorum ne istersem hiç kısıtlamadan yiyorum böyle iyi oldu canım bir şey isterse nasılsa serbest günümde yerim diye düşünüyorum böylece yemiyorum

evet cnm 5kg versek görmezler alinca görüyor lar ama kadın beni kiyafetlerimle görmedi yakında yazın gormustu
onun için tam gaz sağlıklı beslenmeye
cnm sende toplan once1 kg derken anlamadan baya alıyoruz teslim. olma nefsine cnm

aynı dünkü gibiyim sevimcim ayakta kalamıyorum hiç dinlenince geçer inşaallah
haklısın toksincim toparlayacağım ben de almak çok kolay gerçekten ama ben 11 aydır ilk kez yaptım böyle
şimdi akşam yemeğimi yiyorum karnıbahar kavurdum yanına da yoğurt aldım akşam da dikkat ederim inşallah

bende içeyim yeşil çaya ara verdim böbreklerimden dolayı bari onu içeyim kabızlığada iyi gelir inallah
geçmiş olsun insanın neresi ağrıyorsa canı orda işte sen okul açılsın üstesinden gelirsin + ların

maşşallahh haftaya ilk 3listesindeyim diyosun yani

40 dakika leslie yaptım geldiiiimmmm
biride bana kalk yap dese 1 haftadır yapmıyorummmm offf
aman banada nası verecek veremez gözüyle bakıyolar rejimdeyim ded,m ya millet kısa sürede versin diye bekliyo olmuyo işte napalım yavaş yavaş ilerliyoruzz
kafana takma bence baya verdn ya ondan kıskanıyolar dır seni laf arıyo millet bak verdi verdi nası hemen geri aldı dicekler kapat kulaklarını duymazlıktan gel

yediklerim sabah yarım tost kızımdan kaldı
2 çatal dün yemedim aşam sabah yerim diye fıstıklı kadayıf

öğlen türk kahvesi 1 galeta
arada yarım kase muhallabi (buda kücük kızımından kaldı)
aklşam saat 4bucukta yedik
1 taak yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
acıkırsam meyve yada portakal suyu içerim

dün yediklerim:
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
salatalık
ara öğün:
1 bardak süt
öğle:
4 yk yeşil mercimek
1 dilim kepekli ekmek
akşam:
3 adet köfte (domates rendesiyle)
1 dilim kepekli ekmek
Akşam kuzenime gittim ve ne yazık ki orada bişeyler yemek zorunda kaldım:1 adet kıymalı gül börek ve ince bir dilim pasta ( neyse ki bu yediklerime rağmen bu sabahki kilom dünle aynı çıktı bu da bi şeydir :)

Selammmm ben geldim :122: :122: :122:

Dünki misafirlerim bir iki saat evvel gittiler sonunda
Yine sabah 4de kadar oturduk tabi bu durumda 12 gibi ancak kalktık
Onlar gittikten sonra işte etrafı toparla akşamlık yemek yap falan derken anca geldim
Gece bir ara girmek istedim ama sağ olsun kuzenler bekar ve daha genç olunca evdeki bütün bilgisayarlar doluydu
Kuzenlerden biri laptobunu gelirken getirmişti zaten bizdede laptop ve kızın odasındaki pc var zaten bir tek ben açıkta kaldım yani

canım Ölümsüzler diye yabancı bir film izledik 2011 yapımı
Jean Reno'nun başrol oynadığı bir film ama gerçekten çok zevkle izledik
Ondan sonrada Kungfu Panda 2 yi izledik cizgi film

Akşamlıkda
Yüzük çorbası
Bulgur pilavi
Yoğurt
havuç salatası
sigara böreği ( tadımlık )

Ben geç gelirler sandım ama daha mutfağa girmeden geldiler birlikte yaptık bana kalsa tavuk yada köfte falanda yapayım istedimde yok ille yenge yeter bunlar falan diye tuturdular. Tv seyrederkende zaten çok azda olsa abur cuburda yediler. Tabi bende dayanamadım bir avuç kadar çekirdek citledim birde bir ufak kase kadar mısır gevreyi gibi birşey yidim :26: artık yarından itibaren direk kendimi kampa alıyorum. Bir büyük plastik şişe temizledim suyu ondan içeceğim zorla da olsa akşam yemeğinide olabilecek en hafif şeylerle yapıcağım ki en azından az da olsa gitsin artık yaa yaza az kaldı en azından bir 15 kilo daha vermiş olmam lazım o zamana kadar

Anammm bak iyi akıl ettin bende hesapliyayım bakayım günlük kaç gram düşüyor banada en azında ilk hedefime düşene kadar.

Canım başının gözünün sadakası olsun diyelim ne yapacaksın bazen bizede olabiliyor gaflet ağnı işte demekki o paranın senden cıkacağı varmış. RAbbim başka dert keder vermesin

Maşallah canım yaa ben okurken bile yoruldum ne kadar güzel dolu dolu bir gün geçirmişsin tabi içinde ev işleri falan da olunca fazla güzelliği kalmamıştır olsun yinede günün tadını cıkarmışsın.
Allah ağzınızın tadını bozmasın... Aminnnnnnnnnn

Canım İnşallah Rabbim gönlüne göre verirde sende umreye gidersin seneye. Hedefine ulaşır sağlıklı ve mutlu bir insan olarak oralara gider bizlerede dua edersin gelincede inşallah bebeğini kucağına alırsın Rabbim nasip eder inşallah

Çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınızda bir yerine birşey olmamış
Benim sarı civcivde nasıl beceriyorsa hep peşimde dolanırken arada ben aniden dönünce kalçama çarpıyor ama birşey olmuyor yumuşak nasılsa arabanın kaza anında açılan airbag i gibi çarpmasıyla geri sekiyor

Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda oda vazgeçer de sende üzülmezsin

Firindan yeni cikmis resimler yükledim kizlarrrrrrrr

Hemen bakıyorummmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

İNşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende hep dualarımda herkesi araya sıkıştırıyorum
Aminnnnnnnnn inşallah rabbim o güzel temennini kabul eder ve hepimiz herşeyin hayırlısıyla karşılaşırız

helalllllllllllllll

Allah nazardan saklasın darısı benimde başıma iki gündür yine şaşırdım ama bir coğumuzunda niyet ettiği gibi bende bundan sonra kilo vermeden kendime kaçamak izni vermeyeceğim ancak dermanabla gibi ayda bir ama oda kilo vermişsem o ay yoksa ben zor ilk hedefime yaklaşırım

azim gösteren ve başarıları görülmüş olan herkesi tebrik ediyorum. biraz geç oldu kusura bakmayın. ceco canım şubattada varım. valla 5 kilo veremem belki ama elimden geleni yapıcam.

Zaten aynı kadro devam eder diye değişiklik yapmadım
Olsun canım sonuçta o bizlerin arasındaki yarış sırf motivasyon olsun diye. Bak ben bir ayda vere vere ne kadar vermişim bu ay inşallah daha iyi olur sonuçta ayın 28i doğum günüm 5 kilo eksik olsam süper olurdu.

İsmi lazım değil takımında bir eleman acaip kilo veriyor istikrarlı bir şekilde.. çok fena hasetleniyorum..:18::18:
Bir insan düzenli nasıl verir her hafta 3-5 anlamıyorum..
kız sende böyle huylar yoktu kimden bulaştı. zayıflayacam diye fesatlığamı başladın yosam
amin ne diyim. benimde aklıma yatmadı değil hani

arada kalmak ne zor demi. eşinde sağolsun diretebilirdi. sana önem verdiğini göstermiş. o kadar emek harcadın ziyan olmasın istemiş. sağolsun.

iyi akşamlar
bu gün ki menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 çay tabayı melemen
3 zeytin
2 tatlı kaşığı bal tereyağı
2 bardak şekersiz çay

öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

akşam
1 dilim ekmek
2 kase terbiyeli işkembe çorbası

Kızlarrrr aranızda yulaf kepeği kullananlar varmı
Bağırsakları çalıştırdığını okudum biraz evvel hatta dukancılar atak devresinde çok kullanıyorlarmış ama nasıl kullanıldığı yazmıyor :44:

ayy banuşş çok güldüm canım yaaa demek senin kız seni hava yastığı yerine kullanıyor. zaten sana çarptığında değil. geri sekip yere düştüğünde sorun oluyor. yavrum kıyamm bizimkide yeni yürümeye başlıyor. yapışıyor paçamıza. benim pantolonlar bol geliyorya ben yukardan o aşağıdan çekiştirip duruyoz.
canım yulafı bilmemde karataycılar omega 3 kullanıyorlar ya. şöyle bir araştırdımda çok şeye faydası var ama depresyon dönemlerinde çok kullanılıyormuş. e bizde diyetteyken yarı depresif oluyoruz aslında. ada çayında %64, kivide %62 oranında varmış. insülin salınımını artırıyormuş. hoşuma gitti doğrusu içeriği. valla hap olarak değilde böyle doğal yollardan almak daha mantıklı geliyor. kivi aldım ben hergün yemeye çalışcaz bakalım. zaten 1 kivi bir günlük c vitaminini karşılıyormuş.

geçenlerde mahlebin ne olduğunu merak ettim araştırıyım dedim. bir yazıda diyorki mahlebi balla tüketirseniz vucut direncii artırırmış, dut pekmeziyle tüketilirse kilo yaparmış. şimdi diyeceksinizki bu buraya yazılırmı? valla sadece sizi düşündüğümden değil canlarım. yavrucaklar için bu dip not. birde mahlep ve omega 3 sperm kalitesini yükseltirmiş. görüldüğü gibi buda yavrucaklarla ilgili bir dip not

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…