Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru aslında dediğin gibi en azından her gün bir kivi yesek günlük ihtiyacın bir kısmını karşılamış oluruz.
Bende şimdi bir yandan şu bir türlü anlayamadığım dukanı anlamak için araştırıyorum
Kaçıncıya yapanlardan rica ettim bir iki günlük örnek menü paylaşırmısınız yada neler serbest neler yasak diye yazarmısınız diye ama ya arada kaynadı yada o kişiler gelmedi tekrar
Ne demişler kendi işini kendin gör hem belki daha iyi anlarım bu sefer

aa kaçırdımmı kız yoksa doğum gününü??

aa kaçırdımmı kız yoksa doğum gününü??
yani şubatta
yok canım bu ayın 28inde doğum günüm
inşallah o zamana kadar baya bir fark olur şimdiye nazaran

Son düzenleme:

iyi akşamlaar...yulaf kepeğini yoğurtla sütle...veya çorbalarda un yerine sütle muhallebi yaparak istediğin her şekilde kullanabilirsin canıım...

iyi akşamlaar...yulaf kepeğini yoğurtla sütle...veya çorbalarda un yerine sütle muhallebi yaparak istediğin her şekilde kullanabilirsin canıım...

çok sağ ol canım yaa baya oldu alalı hala nasıl kullanılacağını bilmediğim için paketi bile açmadıM

Anam o ne öyle
Bu arada evet bir günle yırtmışım yoksa ancak 4 senede bir kutlardım

İddadaşımmmmmmmmmmmmm Meryemmmmmmm hoşgeldin canım nerelerdesin özlettin kedini sessizce bir köşeden bakıyorsun gelsene anlat bakalım neler yaptın görüşmeyeli

iyi geceler kızlar..bugün evden 8.5 ta çıktık misafirliğe gittik..sabah eşim işe giderken bıraktı bizi..zor oluyo tek başıma oğlumla dışarı çıkmak..diyeti fazla kaçırmadım..görenler baya kilo verdiğimi söyledi bende motive oldum tabi..yeni girdik sayılır eve.güzel bi gün geçirdik..gece 5 te yattım 8 de kalktım gözlerimden uyku akıp gidiyo..güzel sohbetler diliyorum.kocamann öptüm

Kızlar yaa ben doğrumu anlamışım Dukanı :44:

Atak evresinde ( max. 10 gün verilmesi gereken kilo fazlaysa diyor ) sebze ve meyve yasak. Sadece yağ oranı düşük proteinlere izin var ( tavuk, kurubaklagil, yumurta, peynir, az yağlı süt ( hatta light yazmışlar ) ve yoğurt ( oda aynı light diyor ), kırmızı et, balık gibi.
10 günden sonra protein değeri yüksek olan sebzeleride yiyebiliyormuşsun ( lahana, havuç, marul, turp, bezelye, enginar, brüksel lahanasi, Taze fasulye, patlican .... gibi böyle uzuyor liste.
Meyve sadece günde bir tane diyor oda atak devresi bittikten sonra.
Günde de en azından 2 litre su diyor
Birde Atak evresinde mutlaka günde 1,5 kaşık yulaf kepeği mutlaka tüketin diyor ( kabızlığı önemek için )
Yemeklerden evvelde 1 -2 çay kaşığı elma sirkesini bir bardak ılık suya dökün için diyor

Atak evresinde ne kadar kilo verirsen verdiğin kilo başına 10 gün seyir aşaması için hesaplanıyormuş. Sebze ve meyve de o evrede devreye giriyormuş.

Kızlar doğru anlamışmıyım buraya kadar varsa bildiğiniz bir yanlış uyarın beni sonra kalırda başkası benim yüzümden yanlış bir şey yapmasın vebal almim

Kıyamam yaa...KAç aylık oldu küçüğün.?

kız sende böyle huylar yoktu kimden bulaştı. zayıflayacam diye fesatlığamı başladın yosam

Kötüyüm ben kötüyüm..

Mahlepi ben tuzlu kurabiyelerde,çöreklerde kullanıyorum nefis bir koku ve tat oluşuyor..

Ceco,
kabızlık için kefirde içsen çok faydasını görürsün mayasını al kendin mayala..
Zaten hergün süt,yoğurt tüketmemiz gerek bizim..en azından kalsiyumunuda almış olursun...
Ben hakikaten çok faydasını gördüm hep söylüyorum bunu hemeroide bile iyi geldi..:)

Kıyamam yaa...KAç aylık oldu küçüğün.?

Yarın itibariyle tam 18 aylık olacak

Ya bir kere aldık kefir ama tadı aslında fenada sayılmazdı. Acaba evde yapsam daha mı lezzetli olur hem en azından katkı maddesi yok içinde. Aslında birde şu bizim mahalleye gelen sütcünün telini bir alayımda olmazsa yoğurtuda kendim yaparım pastörizeden de oluyor da tazeyle daha güzel.

Ay birde size bişey anlatayım şimdi başıma gelen
Bİraz evvel beslenmeyle ilgili birşeyler öğrenirim diye google de cıkan sitelere girdim okudum okudum anammmm bir baktım meğer köpeklerin beslenmesiyle ilgili tavsiyeler yazıyormuş ama inanın bir sayfaya yakın bir kere bile köpek kelimesi geçmedi

iyi akşamlar kızlar
benim sağlıklı beslenme tatilde hala artık sonra toparlarım napıyım
bu arada belimi de incittim kımıldayamıyorum doğru dürüst yürüyüşler de yattı yani
geçmiş olsun asumancım..aman dikkat et kendine..
:)) baharcım sende kendimi gördüm..benmde tek hedefim haziran 15 yada haziran sonu 85i görmek ama bakalım kısmet artık..
bu sağlığımla,bu kolaylıkla gecsin o da kabulüm:))
maş. papatyacım ne güzel,ne sağlıklı bir gün geçirmişsin..
dayanamıyorum...ekmeksiz yapamıyorum...kendimi tutamıyorum diyordun ay cok sevndim senn adına.
İddadaşımmmmmmmmmmmmm Meryemmmmmmm hoşgeldin canım nerelerdesin özlettin kedini sessizce bir köşeden bakıyorsun gelsene anlat bakalım neler yaptın görüşmeyeli

iyiym canımcım annemler burada oldugu için her dk giremıyorum ben...
gecmişi okuyordum :)) yanına gelmeye can attım ama ben gelene kadar cıkmıssın sanırım
valla kalabalık aile hayatı yasıyorum,ev senlendi,ben mutluyum:))
bu arada hiç kaçamak yapmıyorum annem mantı açtı pişrdi bugün ama ben çorba ve salata yedm.canm hiç istemedi..onlarda saskınlar bu duruma..artık annem ısrar ediyor 3 kasık ye ne olacak die

şimdiden gidecek günlerini düşünüp üzülüyorum off yaa

Anammm bak iyi akıl ettin bende hesapliyayım bakayım günlük kaç gram düşüyor banada en azında ilk hedefime düşene kadar.
:

Senin günlük kaç gr çıktı canım günlük kaybetmek daha kolay sanki 150 gr ne ki verilir gibi geliyor bana ama görücez cumaya nolcak :44:

Yulaf bende almıştım bir aralar ama tatsız tuzsuz saman gibi birşey yiyemedim sade k-flexe karıştırıp yiyordum bi ara

:)) baharcım sende kendimi gördüm..benmde tek hedefim haziran 15 yada haziran sonu 85i görmek ama bakalım kısmet artık..
bu sağlığımla,bu kolaylıkla gecsin o da kabulüm:)):

Kilolarımız yakın zaten canım sen de aynı hedefi koyduysan ben ulaşılmayacak bir hedef koymamışım demekki inşallah 85 oluruz da yaaa ne zaman 75 olucaz diye ahlanıp vahlanırız

Rejimimde 3. günü de kazasız belasız atlattım 3 lt suyumu içtim 40 dk lesliemi yaptım bir de sevgilimle küsmemiş olsam mutlu mesut uyurdum Bu erkeklerin hepsi hasta olunca çekilmezmi oluyor ya

Kilolarımız yakın zaten canım sen de aynı hedefi koyduysan ben ulaşılmayacak bir hedef koymamışım demekki inşallah 85 oluruz da yaaa ne zaman 75 olucaz diye ahlanıp vahlanırız

ayy ne güzel bir dilekte bulunmussun sanırım önümüzdeki sene yılbasında falan70-75 oluruz en kötü ihtimalle...
en kötü ihtimali söylüyorum tabiki
hayır canım bence ulaşılacak bir hedef..hele şöle mart sonu yada nisan gelsin havalar ısınısn,hareketimiz de artar diyetimizde ii ye gider diye düşünüyorum..ayy smdiden cok heyecanlandım

Kızlar ya bir de son 3-4 gündür özellikle akşamları başım ağırıyor. Baş ağrısı için ne doktoruna gidilir ki ? Herşeyime baktırmışken beynime de bir baktırayım diyorum :44: Hani böyle grip olurda kafamızı yerinden kaldıramayız ya ağır gelir insana başı öyle işte ağırlık var sanki başımda :18: nörolojiyemi gideyim yoksa dahiliye falan mı :26: bilen biri bilgilendirirse sevinirim :26:

Harikasın canım yaa mantıya bir çok insan hayır diyemezdi valla bende çok güzel yaparım manti ama sırf yememek için yapmıyorum yoksa dayanamam. Valla azmine hayranım inşallah bende senin kadar azimli ve başarılı olabilirim
Annenler senin kilo verdiğini görünce nasıl şaşırmışlardır.
Canım insan anneden ayrılmak istemez ama en azından evlerinde sağlıklı olduklarını biliyorsun ve artık teknoloji sağ olsun her an seslerini duyabileceksin. Bence gidecekleri günü düşünme ve sayılı zamanınızı çok güzel değerlendirmeye bak nasılsa biz burdayız onlar gidince bol bol sohbetimizi ederiz

Ellerinden öperiz

Rejimimde 3. günü de kazasız belasız atlattım 3 lt suyumu içtim 40 dk lesliemi yaptım bir de sevgilimle küsmemiş olsam mutlu mesut uyurdum Bu erkeklerin hepsi hasta olunca çekilmezmi oluyor ya

harikasın bak sen beslenmene konsantre ol nasıla iyileşince pişman olacaktır yaptığıdan hem seninde zayıfladığını gördükce emin ol sana küsmeye kıyamıyacaktır
Çoğu erkek hastayken huysuz olur ben elimde olsa adamı evden kovalayacağım adam anasından farksız oluyor hastalanınca sırf kapriz herşeyi anında ayağına ister sıkıyorsa 2 dakka geciksin anında parlar ölsem kimsenin haberi olmaz diye
evlerden ırak

Sorma iddadaşım bende hesapladım eğer temmuza kadar hedefimi 92 kilo olarak koysam 95de değil ille 92 benim günlük 109 gram vermem lazım yani ayda 3.5 kilo gibi. Aslında çokta imkansız değil hatta o hedefe ulaşamamam imkansız olur eğer dikkatli davranırsam yani inşallah yazı 85i göremesem bile kesin 90 olurum Allahın izniyle

Allahhhhhhhh Allahhhhhhhhhhh yaza akçay sahilleri beni bekle geliyorummmmmmmmmmm

haha beklesin kuzucum..vallahi pek bişe hissetmediler sanırım..annem sadece göbegin gitmiş falan dedi,sanırım daha da fark beklıyordu.Ama babam çok iyi gördüm seni,güzel olmussun dedi..
o sevindiçok ve bende mutlu oldum.. ne cok istiyor kimbilir beni zapzayıf görmeyi..

ama yedklerimi falan görünce,onların yedklerini yemeynce cok sasırıp fısıldastıklarını hissediyorum:))

insallah iddiadaşım görürsün tabii..istedikten sonra neden olmasın
birde dukana merak sarmıssın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…