- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ayy banuşş çok güldüm canım yaaa demek senin kız seni hava yastığı yerine kullanıyor. zaten sana çarptığında değil. geri sekip yere düştüğünde sorun oluyor. yavrum kıyamm bizimkide yeni yürümeye başlıyor. yapışıyor paçamıza. benim pantolonlar bol geliyorya ben yukardan o aşağıdan çekiştirip duruyoz.
canım yulafı bilmemde karataycılar omega 3 kullanıyorlar ya. şöyle bir araştırdımda çok şeye faydası var ama depresyon dönemlerinde çok kullanılıyormuş. e bizde diyetteyken yarı depresif oluyoruz aslında. ada çayında %64, kivide %62 oranında varmış. insülin salınımını artırıyormuş. hoşuma gitti doğrusu içeriği. valla hap olarak değilde böyle doğal yollardan almak daha mantıklı geliyor. kivi aldım ben hergün yemeye çalışcaz bakalım. zaten 1 kivi bir günlük c vitaminini karşılıyormuş.
Zaten aynı kadro devam eder diye değişiklik yapmadım
Olsun canım sonuçta o bizlerin arasındaki yarış sırf motivasyon olsun diye. Bak ben bir ayda vere vere ne kadar vermişimbu ay inşallah daha iyi olur sonuçta ayın 28i doğum günüm 5 kilo eksik olsam süper olurdu.
yani şubattaaa kaçırdımmı kız yoksa doğum gününü??
yani şubatta
yok canım bu ayın 28inde doğum günüm
inşallah o zamana kadar baya bir fark olur şimdiye nazaran
Kızlarrrr aranızda yulaf kepeği kullananlar varmı
Bağırsakları çalıştırdığını okudum biraz evvel hatta dukancılar atak devresinde çok kullanıyorlarmış ama nasıl kullanıldığı yazmıyor :44:
iyi akşamlaar...yulaf kepeğini yoğurtla sütle...veya çorbalarda un yerine sütle muhallebi yaparak istediğin her şekilde kullanabilirsin canıım...
ceco canım bak sana ne buldum :)
http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVir...VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com/
S
Çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınızda bir yerine birşey olmamış
Benim sarı civcivde nasıl beceriyorsa hep peşimde dolanırken arada ben aniden dönünce kalçama çarpıyor ama birşey olmuyor yumuşak nasılsaarabanın kaza anında açılan airbag i gibi çarpmasıyla geri sekiyor
:
kız sende böyle huylar yoktu kimden bulaştı. zayıflayacam diye fesatlığamı başladın yosam
geçenlerde mahlebin ne olduğunu merak ettim araştırıyım dedim. bir yazıda diyorki mahlebi balla tüketirseniz vucut direncii artırırmış, dut pekmeziyle tüketilirse kilo yaparmış. şimdi diyeceksinizki bu buraya yazılırmı? valla sadece sizi düşündüğümden değil canlarım. yavrucaklar için bu dip not. birde mahlep ve omega 3 sperm kalitesini yükseltirmiş. görüldüğü gibi buda yavrucaklarla ilgili bir dip not
Kıyamam yaa...KAç aylık oldu küçüğün.?
Ceco,
kabızlık için kefirde içsen çok faydasını görürsün mayasını al kendin mayala..
Zaten hergün süt,yoğurt tüketmemiz gerek bizim..en azından kalsiyumunuda almış olursun...
Ben hakikaten çok faydasını gördüm hep söylüyorum bunu hemeroide bile iyi geldi..:)
geçmiş olsun asumancım..aman dikkat et kendine..iyi akşamlar kızlar
benim sağlıklı beslenme tatilde hala artık sonra toparlarım napıyım
bu arada belimi de incittim kımıldayamıyorum doğru dürüst yürüyüşler de yattı yani
:)) baharcım sende kendimi gördüm..benmde tek hedefim haziran 15 yada haziran sonu 85i görmek ama bakalım kısmet artık..Başka işim gücüm yok oturdum hesap yaptım 19 temmuza 175 gün var ve 85e düşmek için vermem gereken 25 kilo var bu da günde 150 gr vermem gerektiği anlamına geliyor ayda 4.200 vermem lazım geliyor :44: yapabilirmiyim :26: yaparım yapamazsam da yaklaşırım en azından
maş.iyi akşamlar
bu gün ki menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 çay tabayı melemen
3 zeytin
2 tatlı kaşığı bal tereyağı
2 bardak şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
2 kase terbiyeli işkembe çorbası
İddadaşımmmmmmmmmmmmm Meryemmmmmmm hoşgeldin canım nerelerdesin özlettin kedini sessizce bir köşeden bakıyorsun gelseneanlat bakalım neler yaptın görüşmeyeli
Anammm bak iyi akıl ettin bende hesapliyayım bakayımgünlük kaç gram düşüyor banada en azında ilk hedefime düşene kadar.
:
Kızlarrrr aranızda yulaf kepeği kullananlar varmı
Bağırsakları çalıştırdığını okudum biraz evvel hatta dukancılar atak devresinde çok kullanıyorlarmış ama nasıl kullanıldığı yazmıyor :44:
:)) baharcım sende kendimi gördüm..benmde tek hedefim haziran 15 yada haziran sonu 85i görmek ama bakalım kısmet artık..
bu sağlığımla,bu kolaylıkla gecsin o da kabulüm:)):
Kilolarımız yakın zaten canım sen de aynı hedefi koyduysan ben ulaşılmayacak bir hedef koymamışım demekkiinşallah 85 oluruz da yaaa ne zaman 75 olucaz diye ahlanıp vahlanırız
iyiym canımcım annemler burada oldugu için her dk giremıyorum ben...
gecmişi okuyordum :)) yanına gelmeye can attım ama ben gelene kadar cıkmıssın sanırım
valla kalabalık aile hayatı yasıyorum,ev senlendi,ben mutluyum:))
bu arada hiç kaçamak yapmıyorum annem mantı açtı pişrdi bugün ama ben çorba ve salata yedm.canm hiç istemedi..onlarda saskınlar bu duruma..artık annem ısrar ediyor 3 kasık ye ne olacak die
şimdiden gidecek günlerini düşünüp üzülüyorum off yaa
Rejimimde 3. günü de kazasız belasız atlattım 3 lt suyumu içtim 40 dk lesliemi yaptım bir de sevgilimle küsmemiş olsam mutlu mesut uyurdumBu erkeklerin hepsi hasta olunca çekilmezmi oluyor ya
ayy ne güzel bir dilekte bulunmussun sanırım önümüzdeki sene yılbasında falan70-75 oluruz en kötü ihtimalle...
en kötü ihtimali söylüyorum tabiki
hayır canım bence ulaşılacak bir hedef..hele şöle mart sonu yada nisan gelsin havalar ısınısn,hareketimiz de artar diyetimizde ii ye gider diye düşünüyorum..ayy smdiden cok heyecanlandım
Harikasın canım yaa mantıya bir çok insan hayır diyemezdivalla bende çok güzel yaparım manti ama sırf yememek için yapmıyorum yoksa dayanamam. Valla azmine hayranım inşallah bende senin kadar azimli ve başarılı olabilirim
Annenler senin kilo verdiğini görünce nasıl şaşırmışlardır.
Canım insan anneden ayrılmak istemez ama en azından evlerinde sağlıklı olduklarını biliyorsun ve artık teknoloji sağ olsun her an seslerini duyabileceksin. Bence gidecekleri günü düşünme ve sayılı zamanınızı çok güzel değerlendirmeye baknasılsa biz burdayız onlar gidince bol bol sohbetimizi ederiz
Sorma iddadaşım bende hesapladımeğer temmuza kadar hedefimi 92 kilo olarak koysam 95de değil ille 92 benim günlük 109 gram vermem lazım yani ayda 3.5 kilo gibi. Aslında çokta imkansız değil hatta o hedefe ulaşamamam imkansız olur eğer dikkatli davranırsam yani inşallah yazı 85i göremesem bile kesin 90 olurum Allahın izniyle
Allahhhhhhhh Allahhhhhhhhhhh yaza akçay sahilleri beni bekle geliyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?