aldık canım eşim ekimden beri skype ile konuşuyoruzcnm hayirlisi olsun senin için aklıma gelince kuvvet için skyp adresi Aldinmi
sağol canım inşallahCanım Rabbim hayırlısı neyse onu getirsin önünüze inşallah... Aminnn
Gerçekten de işiniz zor ama inşallah en güzel kararı verirsiniz
ya zor bir durum neden böyle yapıyor acaba vardır bir nedeni bir insan bu kadarda fena olamz ya evine gelecem diye çevirilirmiiyi geceler kızlar moralim çok bozuk hemen sizinle paylaşmak istedim...
kardeşimin eşi ile 1.5 senedir görüşmüyoruz kendisi şeker hastası evlendiği günden beri bizi istemiyorbiz her zaman ona taptığımız halde ,annemde melek gibidir hiç kvlik yapmaz, kardeşimde çok sakin mükemmel bir eş baba hayırlı bir evlat ona söz geçiremiyor,biz tabii ailece bu duruma çok üzülüyoruz ben büyük olduğum için 1.5 senedir hep onun gelmesini bekledim çünki hiçbir suçum yoktu,ama gelmedi bu gece ben onu aradım kahve içmeye geleceğimi söyledim kabul etmedi ,,,yaptı yine her zamanki terbiyesizliğini,biz seni çok seviyoruz neden böyle yapıyorsun dedim....70 yaşındaki babam hergün ağlıyor torunumu özledim diye annem çok üzülüyor bende üzülüyorum hiç yapmayacağım birşeyi yaptım büyük olduğum halde aradım onu ve asla asla aramam diyordum nasıl aradım şimdi kendimi suçluyorum, ve onun yaptığı terbiyesizliğe ağlıyorum çünki hiçbirablanın ve eniştenin yapmayacağı herşeyi yaptık biz onun için hiç kimseye söyleyemem bu durumu herkez beni topa tutar o aranılacak bir insan değildi ama kardeşimi çok sevdiğim için şansımı denedim neyse üzülmek istemiyorum yine hastalanacağım yeni düzelmeye başladım zaten......
evet valla bende şaşırdım kaldımyenacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel mutlu senelere tatlım...
liste içinde ellerine sağlık canım...
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum....
tebessüm biz bile şaşırdık tam gideceğni düşünüyorken sen çok haklısın donup kalmışsındır...ama neyse hayırlısı o olsun ....
banucum benide bu ayki listeye alırmısın canım şubat ayı listesine benimde kilom yakın sizlere.....
baharcım benimde amacım kızımın doğumgününe 30 hazirana85 kilo olmak ,hadi hep birlikte ikili rakamlara doğru gidelim...
evet çalışmak şart eşim maksimum 5 sene kalabilir canımcanım hayırlısı olsun gün doğmadan neler doğar her şeyde hayır vardır eşin ne kkadar kalacak orda peki
zor zor olcak biraz ama geleceğiniz içinde şart yani çalışman bu devirde
neden gelini arıyosunki kardeşini ara onu sevdini annemin babamın torununu görmeye hakkı var arada allıp gel desen gelmezmi kardeşin
maden hanımın görüşmek istemiyo biz seni görmek istiyoruz desen
ççokk zor bi durum allah her kezin yoluna verir merak etme onunda evladı var
alaha havale et
tabi iş olursa hiç durmıyacam gidecem bu fırsat kaçmaz çok zorlandım 2 sene uğraştım sınav zor çocukla çalışmak daha zorHakikaten bu aşamada zor bir karar...Fakat ben olsaydım diye söze girip, işi tercih ederdim.:)
sonuçta senin olmasını çok istediğin birşeyse eşin orda sürekli ikamet etmeyecek dönecekse ( ki öyle demiştin ) yine bir araya geleceksiniz..
Hem o dönünceye kadar sen mecburi hizmetini yapmış olup eşin dönünce eş durumundan tayin işinde olur değilmi.?
Gideceğiniz yere annende gelir öyle bir olasılık var sanırım..
Ben aktif çalışmıyor olduğum için. çok amaçsız ve mutsuzum o yüzden böyle bir imkanı değerlendir diyorum tabii sadece fikrim bu..en doğru kararı siz vereceksiniz..
Hakkında hayırlısı olsun tebessümcüm..ne olursa olsun huzurlu olman en önemlisi ve sağlıklı...
bir ara dersaneye gideyim dedim biz bakamyız dediler yuvaya verdim kızım 1 ay yatıı haftada 2- kez hastanede yatıı evde debelendim bu puanı almak için 2 ssene günde 3-4 saat ancak uyudum
hem bende sıkıldım artık evde kalmaktan gerçi özel derse falan gidiyorum ama az tabi
eşim sağolsun hiç düşünme neresi olursa git dedi
annem ben gelemem dizim ameliyatlı diyor kayınvalidem bir ara ben gelirim demişti ama eşim diyorki benim annem seni deli eder ama ne yapacam bilemiyorum
kayınvalidem çok titiz ben ameliyat için hastanede bir gece kaldım ya o gün kızızmın ellerini çamaşur suyu ile yıkamış
neymiş boya yapmış kızım yıkayınca çıkmamış......
alllah kolaylık versin ama yakında geçerslm kizlarrrr
bu gün de iyiyim insallah devam eder artık rahatım oh be önceden patliyacak balon gibiydim
bu gün insan gibi yemeye başladım neydi ya öyle ye ye yok emziriyom yok hastayım
bu gün 3.cu günü kizimi memeden keseli uzuluyom kızım umidini kesmedi daha
anne acı bitti diyor emiyom diyor mamis bitti diyor çok zormus ve çok acı veriyor süt geri gidene kadar ama 1hafta sürer diyor gorumcem offf offff
bu gün 45dakkk yürüdük kızımla çok soğuktu
hiö sıkma canını uzun süre emzirmişsin zaten
off ya seninde kayınvalide bir dert gelin bir dert valla şansızsın bu konudaSelam kızlarrr ben geldimmmmmm :122:
Bu gece yine kuzenler geliyorSinema gecesi yapacağız
İşlerimi bitirdim sizlere bir uğrayayım dedim onlar gelene kadar
Bir yandan da onlara akşamlık ne yapayım diye düşünüyorum.
Neyse nasılsa yabancı değiller Allah ne verdiyse yeriz hep birlikte
Canım inan seni çok iyi anlıyorum. Bizde de var öyle bir cins :26: Erkek kardeşim 3 sene oldu evleneli ama daha annemler bir kere bile evine davet edilmedi. Çokta yakın oturuyorlar hatta kadın onların sevdiği birşey pişirdiğinde aman gelin bunuda sever oğlum bunuda sever diye hemen onlarada götürür inan evde de olsa kapıyı açmaz yelloz
Bırak kadın KVlik nedir bilmez her cıktığında ona birşey alır giyim olsun ayakkabı olsun hatta mutfak alışverişini bile aman paralarını keyflerine harçasınlar parasızlık yüzünden huzursuzluk yaşamasınlar diye kendi yapar. Arada ne bir tartışma ne bir laf sokma olmamıştır annem yada bizden yana ama hatun hep triplerde. Kırk yılın başı anneme gelir o zamanda 5 karış surat oturur ki annem ona devamlı hizmet eder anneciğim istediğin başka birşey varsa söyle yapayım falan der.
Yazın tatile gelir inan kahvaltı bile etmez eğer biz hazırlayıpta gelin sofra hazır oturup kahvaltı edin demediğimiz sürece. Düşün ramazanda kardeşim ve eşi oruç tutmadılar ( neymiş kötü oluyormuş tabi kim sigara içmeden duracak akşama kadar ) annem oruçlu haliyle onlara 3 posta sofra kurdu aman yesinlerde aç kalmasınlar diye. Bırak hazır sofraya oturur yemeğini yer sonrada öyle bırakıp balkona sigaraya cıkar. Hiç demez bari sofrayı toplayıp kendi bulaşığımızı yıkıyayım diye. Annemin hali yoktu bir gün kızım siz girin mutfağa ne istiyorsanız yiyin dolapta herşey var dedi hatun önüne konmadı diye akşama kadar yemek yemedi tabi kardeşimede hazırlamadı.
Geçenlerde en sonunda kardeşimle faceden uzun uzun yazıştık ve eğer yaza yine aynı şeyleri yaparsa bu sefer ikisinide kalaylayacağımı ilan ettimBiz ikişer cocukla herşeye koşuyorsak o malak gibi yatamaz babamın karşısında dedim
Bakalım bu sene ya öğrenecek yada bir daha gelmeyecekişine gelirse. Sonuçta annemi hem hizmetci hemde para cüzdanı olarak kullanamayacak.
Valla süper olur canım yaa sabırsızlıkla bekliyorum
Eeee aramıza hoşgeldin o zamaninşallah sende hedeflediğin kiloya bizlerle birlikte bir an önce düşersin
geçmiş olsunslm fistiklar kusura bakmayin 3 gündür giremiyorum steye kücük kizim üsütmüs biraz onunla ilgilenmek zorundayim görüyorumki bikac arkadasta hastalanmis üzüldüm herkese acil sifalar diliyorum türkiyeyi gördük kara kis dedikleri bu olsa gerek dikkat edin allah muhafaza biz dayaniriz fakat kücüklerin atlatmasi biraz zor oluyor bu kis zor gececege benziyor burda kar yok ama cok soguk biliyorsunuzdur buranin yagmuru meshur.
cam silerken üşütmüşsündür geçmiş olsun sıcak tut beline atkı falan sar kas gevşetici ilaç varsa içiyi akşamlar kızlar
benim sağlıklı beslenme tatilde hala artık sonra toparlarım napıyım
bu arada belimi de incittim kımıldayamıyorum doğru dürüst yürüyüşler de yattı yani
çabuk geçer umarım
ayy nasılda zorlanmışsın valla kar yağdımı taksi falan yok zatenDuramadım canım ya, salak gibi çıktım dışarı. Salak gibi diyorum çünkü dönüşte salaklık yaptım. Kapımın hemen önünden Palladium servisi geçiyor bindim güzelce, gidip bir ev hediyesi aldım eşimin yengesine (ev taşıdılar, bugün gittik) baktım 15 dakikada işimi halletmişim, servise daha 10 dakika var, son servisti, neyse Penti dükkanını gördüm "kızıma birkaç çorap alayım" diye düşündüm. Sonra "serviste yer filan olmaz vakitlice gideyim" diye vazgeçtim. Güvenliğe yani çıkışa kadar gittim, gene bir şey dürttü geri dönüp çorapçıya girdim, 4-5 çorap aldım, koşturarak servise gittim kalkmış! Daha 2-3 dakika vardı ama erken kalkmış, işin kötüsü tipi altında taksi yok, attım kendimi başka bir servise en azından işlek bir yerden taksiye bineyim diye. Servis acaip yerlerden gitti,uzaklaştıkça uzaklaştım, indiğim yerde yarım saat taksi bekledim filan. Tam salaklık ettim yani, bir de 30 liraya hediye aldım (çelik tencere Esse'den, yarı fiyatına), çoraplarla taksiye 50 lira verdim. Gerizekalıyım ben
-33 mü, vayyyy canına
Yenacığım hem kilo hem spor listesi için teşekkür ederizArkadaşlar sizleri de tebrikkk ederimmmm.
Canım bende pek ödem yoktu, tersine su kaybı vardı. Yüzüklerim filan kaymaya başladı parmaklarımdan. O yüzden bu hafta alırım diye korkuyorum...
Karışık bir durum gerçekten. Yani atama olursa sen şimdi gitmeyeceksin, doğru mu anladım?? "Staj kalkınca" ne demek tam anlamadım, staj dönemi oluyor, onu yapınca mı demek? Eğer öyleyse ne kadar sürüyor bu dönem? Belki stajdan sonra ücretsiz izin alıp gitmeyi düşünürsün, kadron durur en azındna değil mi? Ayrıntıları bilmediğim için tam anlayamadım ama seni zor bir karar bekliyor gibi.. Aileniz için en iyisini, en hayırlısını diliyorum...
Derinciğim karşındaki insanın çiğliği bence, uma rım fazla kafana takıp üzülmemişsindir. Bence sen iyi yapmışsın, en azından yarın bir gün gönül rahatlığı ile "ben elimden gelen herşeyi yaptım" diyebilirsin.
Asumancığım sen de bu aralar ipe un seriyorsun gibi? Diyeti boşadın epeyce. Gerçi örnek olarak büyük azimle ve de çok kilo verdin, bir süre almayarak koruman bile büyük başarı. Ama biraz daha gevşetip alırsan diye korkuyorum. İdolümsün benim
Belin için de geçmiş olsun
canım atama olursa 6 sında iş başı neresi olursa ben oraya gidecem kuveyte uçak 8 inde gidecektik atama olursa gidemiyeceğiz eşim yanlız gidecek
1 yıl dolunca staj kalkıyor ilk yıl staj yılı
1 yıl dolunca ücretsiz izin alıp ozaman eşimin yanına gideceğiz inşallah
geçmiş olsunHerkese iyi geceler kizlaaaarrrrr ben geldimmm
Bu sabah feci karin agrisiyla uyandim. Regl oldum :26::26::26: Sabah esime hemen su torbasini doldurttum onun sicakligiyla öglene kadar yattim. Ben yatarken esimde cocuklari doktora götürdü. Malesef benim yaramazlarda hastalandi. Kizimda cok yok ama oglum herzamanki gibi hemen bronsit olmus
12 yi gecerken yerimden zar zor kalktim ve bi tartilayim dedim 94.800ü görür görmez moralim yerine geldi birazKeske dün görseydim cok üzülmüstüm bildirimimi 94le yapmayi planlamistim hep. Neyse cocuklarla biraz bisiler atistirip yürüyüse gidelim dedik. Karnim her ne kadar agrisada gittim valla. Bakin buraya gittik: baldeneysee - Google-Suche Harika biryer burasi bayiliyorum buraya hafif türkiyeyi hatirlatiyo bana :26::26::26: 1 saat yürümüsüz dag tepe tirmandik durduk . Yürüyüsten sonra esime beni eve gitmeden magazaya götür dedim. Yarin arkadasimin bebek mevlütüne davetliyim . Hediyesiz gitmek olmaz dedik uyku tulumu aldim ama görseniz cok sirinnn
Bebek esyalarinin arasinda gezerken ay bi tane dahami dogursam dedimAma kendime hiiiiiic güvenim yok onun icin kalsin Allah isteyenlere versin insallahhhh.... Cocuklarada 3er tane uzun kollu penye 1er tanede gecelik aldik. Kendimede bi tane üstlük aldim. Eve gelincede yemekti , mutfaklari toplamakti derken baya bi oyalanmisim. Cocuklarin dolabinida düzelttim hemde kücük gelenleri ayirdim. Ihtiyac sahipleri icin atilan konteynirlar var onlara attiricam yarin esime. Hepside yeni giyemeden büyüyorlar. Cay falan ictik dizi baktim derken anca geldim. Ay cenem düstü Bugünlük benden bu kadar gecmise bi dalis yapayim bakalim sizler napmissiniz
cicileri güle güle kullan
sağolsun o hemen git emeklerin boşa olmasın dedi sağolsunkız sende böyle huylar yoktu kimden bulaştı. zayıflayacam diye fesatlığamı başladın yosam
amin ne diyim. benimde aklıma yatmadı değil hani
arada kalmak ne zor demi. eşinde sağolsun diretebilirdi. sana önem verdiğini göstermiş. o kadar emek harcadın ziyan olmasın istemiş. sağolsun.
Yarın itibariyle tam 18 aylık olacak
Ya bir kere aldık kefir ama tadı aslında fenada sayılmazdı. Acaba evde yapsam daha mı lezzetli olur hem en azından katkı maddesi yok içinde. Aslında birde şu bizim mahalleye gelen sütcünün telini bir alayımda olmazsa yoğurtuda kendim yaparım pastörizeden de oluyor da tazeyle daha güzel.
Ay birde size bişey anlatayım şimdi başıma gelen
Bİraz evvel beslenmeyle ilgili birşeyler öğrenirim diye google de cıkan sitelere girdim okudum okudum anammmm bir baktım meğer köpeklerin beslenmesiyle ilgili tavsiyeler yazıyormuş ama inanın bir sayfaya yakın bir kere bile köpek kelimesi geçmedi
allah iyiliğini versin güldürdün yine beni
kefiri bende mayalıyorum alınanlardan daha güzel oluyor bağırsaklara faydalı birde bağışıklığı kuvvetlendiriyor
Kızlar ya bir de son 3-4 gündür özellikle akşamları başım ağırıyor. Baş ağrısı için ne doktoruna gidilir ki ? Herşeyime baktırmışken beynime de bir baktırayım diyorum :44: Hani böyle grip olurda kafamızı yerinden kaldıramayız ya ağır gelir insana başı öyle işte ağırlık var sanki başımda :18: nörolojiyemi gideyim yoksa dahiliye falan mı :26: bilen biri bilgilendirirse sevinirim :26:
nöroloji olur ama ben bir gittim stresin varmı dedi olabilir dedim bana anti depresan verdi yolladı attım çöpe gitti verdiği ilaç olursa sor ne ilacı diye