Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm hayirlisi olsun senin için aklıma gelince kuvvet için skyp adresi Aldinmi
aldık canım eşim ekimden beri skype ile konuşuyoruz

Canım Rabbim hayırlısı neyse onu getirsin önünüze inşallah... Aminnn
Gerçekten de işiniz zor ama inşallah en güzel kararı verirsiniz
sağol canım inşallah
ya zor bir durum neden böyle yapıyor acaba vardır bir nedeni bir insan bu kadarda fena olamz ya evine gelecem diye çevirilirmi
evet valla bende şaşırdım kaldım

evet çalışmak şart eşim maksimum 5 sene kalabilir canım
tabi iş olursa hiç durmıyacam gidecem bu fırsat kaçmaz çok zorlandım 2 sene uğraştım sınav zor çocukla çalışmak daha zor
bir ara dersaneye gideyim dedim biz bakamyız dediler yuvaya verdim kızım 1 ay yatıı haftada 2- kez hastanede yatıı evde debelendim bu puanı almak için 2 ssene günde 3-4 saat ancak uyudum
hem bende sıkıldım artık evde kalmaktan gerçi özel derse falan gidiyorum ama az tabi

eşim sağolsun hiç düşünme neresi olursa git dedi
annem ben gelemem dizim ameliyatlı diyor kayınvalidem bir ara ben gelirim demişti ama eşim diyorki benim annem seni deli eder ama ne yapacam bilemiyorum
kayınvalidem çok titiz ben ameliyat için hastanede bir gece kaldım ya o gün kızızmın ellerini çamaşur suyu ile yıkamış
neymiş boya yapmış kızım yıkayınca çıkmamış......

alllah kolaylık versin ama yakında geçer
hiö sıkma canını uzun süre emzirmişsin zaten

off ya seninde kayınvalide bir dert gelin bir dert valla şansızsın bu konuda

geçmiş olsun

iyi akşamlar kızlar
benim sağlıklı beslenme tatilde hala artık sonra toparlarım napıyım
bu arada belimi de incittim kımıldayamıyorum doğru dürüst yürüyüşler de yattı yani
cam silerken üşütmüşsündür geçmiş olsun sıcak tut beline atkı falan sar kas gevşetici ilaç varsa iç
çabuk geçer umarım

ayy nasılda zorlanmışsın valla kar yağdımı taksi falan yok zaten

canım atama olursa 6 sında iş başı neresi olursa ben oraya gidecem kuveyte uçak 8 inde gidecektik atama olursa gidemiyeceğiz eşim yanlız gidecek
1 yıl dolunca staj kalkıyor ilk yıl staj yılı
1 yıl dolunca ücretsiz izin alıp ozaman eşimin yanına gideceğiz inşallah

geçmiş olsun
cicileri güle güle kullan

sağolsun o hemen git emeklerin boşa olmasın dedi sağolsun

allah iyiliğini versin güldürdün yine beni
kefiri bende mayalıyorum alınanlardan daha güzel oluyor bağırsaklara faydalı birde bağışıklığı kuvvetlendiriyor

nöroloji olur ama ben bir gittim stresin varmı dedi olabilir dedim bana anti depresan verdi yolladı attım çöpe gitti verdiği ilaç olursa sor ne ilacı diye

İyi akşamlar nasılsınız kp duası vardı yemem derken lüplettim tabamı şimdide oturmuş kara kara düşünüyorum.

İyi akşamlar nasılsınız kp duası vardı yemem derken lüplettim tabamı şimdide oturmuş kara kara düşünüyorum.

Allah kabul etsin canım olsun yaa düşünme okadar nasılsa erken yemişsinizdir yarısı gitmiştir bile eğer akşam yemeğinde çok hafif yediysen hem daha cumaya çok var be güzelim.

meryemciğim teşekkür ederim desteğin için ama dün pizza yaptım gün içerisinde 4 koca dilim yedim bu günde aklımca ancak bu kadar dengeleyebildim ben hala bu ekmek işine pek sınır getiremedim artık çaylarımı şekersiz içiyorum şekerli şeyleri ciddi anlamda azalttım ama ekmek okadar değil daha ama elimden geldiğince diyetime devam ediyorum
tabii sizlerin sayesinde

günaydın canım aslında 1. Olsam daha iyi ama spor yapmadan biraz zor evim çok saguk öteki odaya gidip bantta yürüsem 1.olurum ama mecbur havaların ısınmasını beklicem

günaydın ceco gel sende dukan diyeti yap .eger et yumurta yogurt seviyorsan güzel bir diyet bana ekmegi unutturdu bu diyet ben ekmeksiz hayat olmaz diyenlerdendim ama şimdi tek yulaftan yaptıgım 1 ufak dilim yetiyor bana .aynada kendime bakınca daha çok sevdim dukan diyetini koca göbegim toparlanmış hiç bir diyette nce göbegim gitmezdi agustos ayına kadar hedef 70 kilo .ama haziran başında 80 olmam lazım .

Günaydın kızlar nasılsınız bu gün tartıda + 200 gr gördüm canım sıkıldı kaçamak da yapmıyorum böyle olunca sinir oluyorum dün akşam eşim çayın yanında kremalı bisküvi ve krem çikolata yedi ben kendimle savaştım ve yemedim sabah +200 ü görünce içimden keşke yeseydim hiç olmazsa yedim de aldım derdim diye düşündüm

[sıze=1][sıze=2]günaydın kızlar....herkese bol eksili bir hafta ,çalışanlara kolaylıklar ,evde oturanlarada iyi keyifler diliyorum...[/sıze][/sıze]

Günaydın... Hafta sonu yoktum.Hava şartları kötü olunca cumartesi de gelmedim.Benim elti adayıyla oturduk sohbet ettik bol bol.Bugün dönüyor artık büyük ihtimalle.Bu arada demiştim ya 45 kilo diye.Artık değil... Dün akşam tartıldı 48 olmuş Aaaaa ne kadar kilo almışım Ebru abla 5 günde diyor.Benim yedirdiklerim yaramış maşallah Benmide hafta sonu kaçamaklarım oldu bu sabah tartılmaya korktum. Özlem özür dilerim kaçamaksızlık sözümü tutamadım ama bugün yeniden toparlandım.Seni çok özledim Öziiiii gel artıkkkk ...

Tebrik ederim kızlar.süpersiniz.Bende 1,5 kg vermişim.Olsun buna şükür.Şubat yarışı olcak mı acaba daha sıkı tutcam da :)
Meryemcim harikasın hayranım iradene.Tebrikler güzelim...
Banuşum ellerine emeğine sağlık o koşuşturmanın arasında ilgilendiğin için tatlım...

HAFTANIN 1.si __________- 1.9 kg. _________________Cherry_pie..

HAFTANIN 2.leri ________ - 1.2 kg. ___________merry,akabe,efsunlu.. :81:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1 kg. ____________TozToprak,fadime02.. :124: :81: :122:

AYIN 1.si ________ - 4.5 kg. _________ merry...

AYIN 2.si ________ - 4 kg. ________ TozToprak..

AYIN 3.sü ________ - 2.6 kg. _________ ece78...

YENA ellerine emeğine sağlık.Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Canım gözün aydın annenler gelmiş.Öpüyorum ellerinden.Bol bol hasret gider.Benimkilerde bu hafta sonu gelcek tekrar.Kızkardeşlerimi almaya.Babam burdayken tartılmıştım.89 dum sen bi dahaki gelişine (15 gün sonrası için demiştim) 87 ye düşcem söz veriyorum demiştim.Şimdi gelince babamın yanında tartılıcam ve 88,5 çıkmak istemiyorum.Hafta sonuna kadar 1,5 kilo verebilirim umarım hiç sanmıyorum ama neyse.Çok dikkatli olmam lazım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)

cuma günü 1. olmuşum haberim yok diyet gayet güzel gidiyor binlerce şükürler olsun

herkese hayırlı günler, az yiyin hee. Bu arada bi ara size anlatacaklarım var garip olaylar gelişmeye başladı hayatımda

öptümmm hepinizi yımışak yımışak...

Evet, gramla verdiklerimizi anında misliyle alıyoruz, kaçamaklara son vermek şart
Evet kaçtı bile canım Çok sinirliyim kendime, dün de feci geçti, hafta içi çok dikka edeceğim ama giden gitti artık ne fayda Bundan sonra ayda bir defa serbest gün ilan edeceğim senin gibi.

Bana müstahak oldu canım, güvenliğe kadar gidip geri dönersem olacağı budur. Hani alışverişe dalıp servisi kaçırsam bu kadar üzülmeyecektim, acil olmayan bir şey için kapıdan dönüp oyalanmak sonra da eve gitmek için cebelleşmek beni sinir etti :)))

Atama durumunu anladım şimdi, umarım gönlünüze göre olur. :))
günaydınlar herkese
hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurluve bol bereketli bir hafta diliyorum
Merhaba Ayşeciğim, geçmiş olsun, nasıl oldun?

canım nasıl oldun. hava da berbat ötesi geçmiş olsun tekrar.

saolun kızlar
moral olarak kötü olsamda daha iyiyim çok şükür
yrn tekrarlanacak tahlilim var bakalım kan değerleri ne alemde

saat 12 bucukta eylem var bakalım
işten atılacak daha 206 kişi var ben dahil bu gruba
atıcaklarsa atsınlar bir an önce de bizde başımızın çaresine bakarız
acayip bunaldım stres sıkıntı herşey
attıkları 43 kişinin 8ini geri almışlar
neden çünkü arkaları sağlam
lanet olsun böyle düzene

herkese günaydınlar mutlu haftalar :)
bu sabah klasik pazartesi sabahı tartılmamı yaptım ve 102.8 çıktım.2 haneli sayılara az kaldı hadi hayırlısı :) dün sabah geç kalktım o yüzden kahvaltıyı 11de yaptım.dolayısıyla öğle yemeği de yemedim.
sabah:
1 yumurta ve 1 kk peynirle yapılmış omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
10 adet badem
ara öğün:
1 bardak süt
akşam:
1 parça tavuk göğüs eti
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
yarım greyfurt
1 kivi

Kızlar, yazmıştım Cuma-Cumartesi pek fena geçti diye. Dün de aynı şekilde devam etti, sanki hiç diyet yapmamışım, 90 küsurlara çıkan ben değilmişim gibi önüme geleni yedim. Müstakbel eltime Sapanca'ya gittik hep beraber; börekler, dilim dilim ekmekler, 20-30 tane sobada yapılmış kestane, giderken kestane şekeri, eve dönünce gece gece pişmaniye... Bunlar yediklerimden bazıları. Sabah aç karnına +1.500 gördüm. Köpek gibi pişmanım

Büyük yemin ettim, Cuma başlayan kaçamaklarıma son veriyorum. Ucunu kaçırıyorum çünkü. Tıpkı sigarayı bırakan birisinin, bir iki derken yeniden başlaması gibi... Bir dilim ondan bir dilim bundan derken "amaaan bugün gitti nasıl olsa, şunu da yiyeyim, artık yarın yemem" psikolojisine giriyorum. Zaten bu psikoloji çoğumuza tanıdık geliyordur eminim, yıllarca bununla mücadele ettim ben. Hafta sonu buradan uzak olmanın da etkisi oluyor herhalde.

Neyse, böyle işte durumlar, sizinle biraz dertleştim iyi geldi, üzgün ve pişmanım bu sabah

Tekrar geçmiş olsun canım. Neden bu kadar fazla sayıda personelin işine son veriyorlar, nasıl bir küçülme anlayamadım? İşten attıkları kişilerin geri alınması tam bir rezalet, neden attın, neden geri alıyorsun? Bizler de eylemlerinizi gönülden destekliyoruz, umarım sonuç alabilirsiniz

Canım üzülme yaa.Toparlarsın inşallah.Benimde kaynımın kız arkadaşı bendeydi.çarşambadan beri.yemek de seçiyor.Soğanlı bişey yemiyor sebze falan hiç yemezmiş.Bende pasta bmrek patates kızartması köfte ton balıklı makarna sosis falan gibi şeyler yaptım.Bol kalorili.Ben hafta içi kaçırmadım ama c.tesi pazar biraz abarttım.Bende toparladım bugün.İnşallah sende artılarından kurtulur tam gaz diyetine devam edersin umutcum...

günaydınlar herkese
hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurluve bol bereketli bir hafta diliyorum

Ayşecim çok geçmiş olsun..İnşallah tekrarlamaz..
İş konusunda hakkınızda hayırlısı olsun..Neden böyle toplu çıkış oluyor acaba ,hastane şirketlemi anlaşma sağlayamıyor.?

Günaydın canım
Bak nasıl merak ettim şimdi anlatacaklarını en kısa sürede gel anlat emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…