- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Günaydın canım
Bak nasıl merak ettim şimdi anlatacaklarınıen kısa sürede gel anlat emi
Merhabalar kızlar
Dünden 600 gr eksik çıktımcumadan bu yana 2 kilo eksildim çok mutluyum bu şekilde devam edebilirsem cuma günü 107 görücem ümidindeyim hadi hayırlısı
kızlar şimdi geldim grevden
tek tek alıntı yapamadım hepiniz çok saolun
yönetim sesimizi duyana kadar her öğlen kar kış demeden yürüyüş yapıcaz
tabi ki herşeyde bir hayır vardır
ama bu büyük haksızlık
boş oturan insanlar duruyo çalışan eleman atılıyo
sadece adı olup işe gelmeden maaş alanlar bile var bu kadarına pes diyoruz
taşeron çalıştırmak yasak hastane şuanda suç işliyo ztn kadro açıldı 4/b
ama hastane kendi taşeron işçiyi almak yerine dışardan onun bunun adamı diye kadroyu doldurdu
mutlucum dediğin gibi en kötüsü belirsizlik
her an tedirgin olup nasıl çalışıcak onca insan
1000 kişiden fazla var
bilmiyorum bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun
amin cnm inş.canım benim ne zamandr giremiyorum son sayfaya baktım yaznı gördüm sıkılma lütfen hakkında hayırlısı olsun...
herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar
ayşeciğim geçmiş olsun tekrar iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun inşallah
umutcum ben de aynen sen gibiyim hafta sonu da toparlayamadım ama artık bugünden itibaren akşamları hafif ve kaçamaksız geçirmeye çalışacağım
belim de ağrıyor hareket de sıfır o nedenle bir de fazla yememem lazım
hahha demek kızı 48 yaptın aman şöle 1 ay falan kalsaydıGünaydın... Hafta sonu yoktum.Hava şartları kötü olunca cumartesi de gelmedim.Benim elti adayıyla oturduk sohbet ettik bol bol.Bugün dönüyor artık büyük ihtimalle.Bu arada demiştim ya 45 kilo diye.Artık değil...Dün akşam tartıldı 48 olmuş Aaaaa ne kadar kilo almışım Ebru abla 5 günde diyor.Benim yedirdiklerim yaramış maşallah Benmide hafta sonu kaçamaklarım oldu bu sabah tartılmaya korktum. Özlem özür dilerim kaçamaksızlık sözümü tutamadım ama bugün yeniden toparlandım.Seni çok özledim Öziiiii gel artıkkkk ...
Tebrik ederim kızlar.süpersiniz.Bende 1,5 kg vermişim.Olsun buna şükür.Şubat yarışı olcak mı acaba daha sıkı tutcam da :)
Meryemcim harikasın hayranım iradene.Tebrikler güzelim...
Banuşum ellerine emeğine sağlık o koşuşturmanın arasında ilgilendiğin için tatlım...
Canım gözün aydın annenler gelmiş.Öpüyorum ellerinden.Bol bol hasret gider.Benimkilerde bu hafta sonu gelcek tekrar.Kızkardeşlerimi almaya.Babam burdayken tartılmıştım.89 dum sen bi dahaki gelişine (15 gün sonrası için demiştim) 87 ye düşcem söz veriyorum demiştim.Şimdi gelince babamın yanında tartılıcam ve 88,5 çıkmak istemiyorum.Hafta sonuna kadar 1,5 kilo verebilirim umarım hiç sanmıyorum ama neyse.Çok dikkatli olmam lazım.
off umutcum cidden ipin ucu kaçmış..bence hemen toplamalısın..ama sana bişe diyimi şimdi senn kilonda olmak için neler vermesdimki:2::2Kızlar, yazmıştım Cuma-Cumartesi pek fena geçti diye. Dün de aynı şekilde devam etti, sanki hiç diyet yapmamışım, 90 küsurlara çıkan ben değilmişim gibi önüme geleni yedim. Müstakbel eltime Sapanca'ya gittik hep beraber; börekler, dilim dilim ekmekler, 20-30 tane sobada yapılmış kestane, giderken kestane şekeri, eve dönünce gece gece pişmaniye... Bunlar yediklerimden bazıları. Sabah aç karnına +1.500 gördüm. Köpek gibi pişmanım
Büyük yemin ettim, Cuma başlayan kaçamaklarıma son veriyorum. Ucunu kaçırıyorum çünkü. Tıpkı sigarayı bırakan birisinin, bir iki derken yeniden başlaması gibi... Bir dilim ondan bir dilim bundan derken "amaaan bugün gitti nasıl olsa, şunu da yiyeyim, artık yarın yemem" psikolojisine giriyorum. Zaten bu psikoloji çoğumuza tanıdık geliyordur eminim, yıllarca bununla mücadele ettim ben. Hafta sonu buradan uzak olmanın da etkisi oluyor herhalde.
Neyse, böyle işte durumlar, sizinle biraz dertleştim iyi geldi, üzgün ve pişmanım bu sabah
Merhabalar kızlar
Dünden 600 gr eksik çıktımcumadan bu yana 2 kilo eksildim çok mutluyum bu şekilde devam edebilirsem cuma günü 107 görücem ümidindeyim hadi hayırlısı
herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar
umutcum ben de aynen sen gibiyim hafta sonu da toparlayamadım ama artık bugünden itibaren akşamları hafif ve kaçamaksız geçirmeye çalışacağım
günaydın ceco gel sende dukan diyeti yap .eger et yumurta yogurt seviyorsan güzel bir diyet bana ekmegi unutturdu bu diyet ben ekmeksiz hayat olmaz diyenlerdendim ama şimdi tek yulaftan yaptıgım 1 ufak dilim yetiyor bana .aynada kendime bakınca daha çok sevdim dukan diyetini koca göbegim toparlanmış hiç bir diyette nce göbegim gitmezdi agustos ayına kadar hedef 70 kilo .ama haziran başında 80 olmam lazım .
Günaydın... Hafta sonu yoktum.Hava şartları kötü olunca cumartesi de gelmedim.Benim elti adayıyla oturduk sohbet ettik bol bol.Bugün dönüyor artık büyük ihtimalle.Bu arada demiştim ya 45 kilo diye.Artık değil...Dün akşam tartıldı 48 olmuş Aaaaa ne kadar kilo almışım Ebru abla 5 günde diyor.Benim yedirdiklerim yaramış maşallah Benmide hafta sonu kaçamaklarım oldu bu sabah tartılmaya korktum. Özlem özür dilerim kaçamaksızlık sözümü tutamadım ama bugün yeniden toparlandım.Seni çok özledim Öziiiii gel artıkkkk ...
saolun kızlar
moral olarak kötü olsamda daha iyiyim çok şükür
yrn tekrarlanacak tahlilim var bakalım kan değerleri ne alemde
saat 12 bucukta eylem var bakalım
işten atılacak daha 206 kişi var ben dahil bu gruba
atıcaklarsa atsınlar bir an önce de bizde başımızın çaresine bakarız
acayip bunaldım stres sıkıntı herşey
attıkları 43 kişinin 8ini geri almışlar
neden çünkü arkaları sağlam
lanet olsun böyle düzene
kızlar şimdi geldim grevden
ama bu büyük haksızlık
taşeron çalıştırmak yasak hastane şuanda suç işliyo ztn kadro açıldı 4/B
ama hastane kendi taşeron işçiyi almak yerine dışardan onun bunun adamı diye kadroyu doldurdu
1000 kişiden fazla var
selam kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:
Bugün eşim işe gitmedi tabi bu durum bana yaradıHem laptop evde hemde sabah kahvaltıdan sonra çocuklarımı ona bırakıp komşuma kahve içmeye kaçtım
Dışarıda çok güzel lapa lapa kar yağıyor bende tülü iyice açtım arada bir manzaranın güzelliğine bakıyorumArtık bu gecede bir aksilik olmazsa kar topu oynamaya çıkarız herhalde çocuklarla :122: Hava kararsında karlarda yuvarlanırken komşular görmesin
Sevmek ne demek bayılırımDün baya uzun süre inceledim ve galiba bu sefer kavradım şu dukanı Hatta bir tane önrek liste bile buldum atak evresi için. Inşallah bende bundan sonra cuma kaçamaklarımıda kaldırıyorum ve kesin karar verdim bundan sonra zaten kilo veremediğim sürece kendime ufacıkda olsa kaçamak izni vermiyorum :26:
Nisanda amcaoğlunun nikahı var zaten o zamana kadar bir 10 kilo verebilirsem süper olur. Yazında annem geldiğindeBöyle şaşırsın istiyorum aradaki farkı görünce
Arada sende fırsatın olunca bana yediklerini yazarsan sevinirimHem çeşit olarak bir sonraki güne fikrim olur hemde doğru yaptığıma emin olurum
Effrim kız 3 kilo 3 kilodur alsın tabi
Seninde dediğin gibi ortada bir yerde buluşursunuz o kilo aldıkca sende zayıfladıkca
Boşver ebrucuğum sende bundan sonra kaçamaksızlık sözünü sürdürürsün
Canım allah yardımcınız olsun inşallah karşılığını en kısa zamanda alırsınız
Yürekten destekliyoruz ve sizlere dua ediyoruz ayşeciğim.
Tahlillerinde inşallah temiz çıkarda en azından o bakımdan rahatlarsın.
Maalesef öyle bir düzende yaşamak zorunda bırakılıyoruz ve sessiz kaldığımız sürece bu düzen değişmeyecek.
Dediğin gibi boş oturupta maaş alanlar çok ve ille birileri atılması gerekiyorsa ilk önce onları ayıklasınlar.
Bir sürü insanın hakkını yiyorlar ama bunlara müsaade edenler asıl suçlular.
Inşallah haklarınıza en kısa zamanda kavuşursunuz ve inşallah ileride bu sistemi bozacak bir nesil yetiştirme imkanımız olur... Aminnnn
mmery kullanıcısından alıntı
hahha demek kızı 48 yaptın aman şöle 1 ay falan kalsaydı
yaa ebrum bu kızın boyu kaç?
evet cecosun istersek yarısmayı devam ettiriz dedi..teşekkür ederim ebrucum vallahi ben bu işi beyinde bitirdim sanırım..canm evde yapılan yemekleri bile çekmıyor.annem kıymalı ve biraxda zeytinyaglı biber patlıcan lahana sarması ve yaprak sardı..ama ben kendime bamya pişirttim az yaglı,tuzsuz..sanırım aksam onu yiyecegim..eskıden olsa kmse bana baska 1 sey yediremesdi..
senn kaçamakta eminimki azdır,olsun birden kesmek olmaz şimdi son hakkını da kullandın bir daha yapmassın
evet geldiler saol canım..bellide olmaz bir sürpriz olur insallah tartıda..sen de sevndir babanı benm babam gibi
Effrim kız 3 kilo 3 kilodur alsın tabi
Seninde dediğin gibi ortada bir yerde buluşursunuz o kilo aldıkca sende zayıfladıkca
Boşver ebrucuğum sende bundan sonra kaçamaksızlık sözünü sürdürürsün
Selam kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:
Bugün eşim işe gitmedi tabi bu durum bana yaradıhem laptop evde hemde sabah kahvaltıdan sonra çocuklarımı ona bırakıp komşuma kahve içmeye kaçtım
Dışarıda çok güzel lapa lapa kar yağıyor bende tülü iyice açtım arada bir manzaranın güzelliğine bakıyorumartık bu gecede bir aksilik olmazsa kar topu oynamaya çıkarız herhalde çocuklarla :122: hava kararsında karlarda yuvarlanırken komşular görmesin
Sevmek ne demek bayılırımdün baya uzun süre inceledim ve galiba bu sefer kavradım şu Dukanı hatta bir tane önrek liste bile buldum atak evresi için. İnşallah bende bundan sonra cuma kaçamaklarımıda kaldırıyorum ve kesin karar verdim bundan sonra zaten kilo veremediğim sürece kendime ufacıkda olsa kaçamak izni vermiyorum :26:
Nisanda Amcaoğlunun nikahı var zaten o zamana kadar bir 10 kilo verebilirsem süper olur. Yazında annem geldiğindeböyle şaşırsın istiyorum aradaki farkı görünce
Arada sende fırsatın olunca bana yediklerini yazarsan sevinirimhem çeşit olarak bir sonraki güne fikrim olur hemde doğru yaptığıma emin olurum
Canım benim boyum 1,62.Kızda benle aynı gibi duruyor yani zayıf olduğu için daha uzun görünüyo.En fazla olsun olsun 1,65 olsun.
+3 le yolladım memleketine ama orda verir kesinNeyse ben zayıflıcam sorun yok
Valla şubat yarışı olursa iyi olur.Daha sıkı tutmam gerek artık.
Seni can-ı gönülden tebrik ederim.Anneciğinin güzel sarmalarına hayır diyebildiğin için.İnşallah böyle devam edersin canım benim...
Kaçamağım çok değil canım.Sadece ton balıklı makarna ve 1 küçük sosis.Ton balığı yağlı olduğu için taktım kafaya.Hıı bi de fincan kek yapmıştım.1 küçük ondan yedim.Ama yağsız ve az şekerliydi.Bu son hakkımdı bi daha kaçamak yaparsam kendimi hiç affetmicem
yani Özleme ve babama söz vermiş durumdayım.İşim zor...
Ona kilo aldırmayı başarıp + 3 le gönderidm.Keşke bende - 3 e düşebilseydimEltiye kilo aldırma azmimi kendime verme olarak kullansam daha iyi olcak sanırım.Kaçamak yapmamaya yemin etcem sanırım öyle görünüyo...
Bu arada liste için ellerine sağlık.Şubat yarışı olcak mı ne diyosun Banuş ?
ohh ohh sefan olsun cecosumm..demek kartopu planları da yapıyorsun valla
benm pek aram yok karla
iddiadasımmm sen dukana basla bizede sürekli rapor ver tamam mı bakalım kafam sararsa bende yaparım.gecen günde karatay diyetinin kitabını aldım..bir arada ona bakacagım artık annemler gidince okur sizlere de yazarım.çünkü ben bu diyetlerle ilgili isimlerinden baska bir sey bilmiyorum ve herkesi kendm gibi sanıyorum galiba
Umarım sesinizi duyurabilirsiniz Ayşeciğim. Hakkınızı aramayı sürdürün, kuzu kuzu işten çıkarılmaktansa yürüyüşlerle portesto etmeniz bile saygıyı hak ediyor.kızlar şimdi geldim grevden
ama bu büyük haksızlık
taşeron çalıştırmak yasak hastane şuanda suç işliyo ztn kadro açıldı 4/B
1000 kişiden fazla var
Umarım kısa sürede iyileşirsin canım, bel ağrısı zorherkese güzel bir hafta diliyorum kızlar
....off umutcum cidden ipin ucu kaçmış..bence hemen toplamalısın..ama sana bişe diyimi şimdi senn kilonda olmak için neler vermesdimki:2::2yüsden cok dikkat et..bizim için senn kilon bir hayal bak biz 80lere gelene kadar sen 60ı zorlarsın canım..
hadi s,lkin ve beyninin seni kandırmasına izin verme...
artık olan da olmus kendini üzme full konsantre ol
kızlar diyetime kocayıda kattım uymaz diyodum ama maşallah uyumlu çıktı bana filim benim diyen kocam kendisinin de tombiş olduğunu farkettim 2 litre su içmeye özen gösteriyorum bütün yediğimi içtiğimi ajandama yazıyorum elma sirkeside tüketiyorum bakalım inş başaracağım epeyden beri giremedim sizler nasılsınız bakalım kilo verebilen varmı
umutcum haklısın tüm günü hafif geçirmek lazım ama en azından akşam kaçırmamak da birşey benim için kızalr evde küçük kızım kek yaptık akşama mecbur bir parça tadına bakacağım
senin de 7lere az bir yolun kaldı yavaş yavaş bile gitsek yol katediyoruz sen buna en iyi örneksin bence vazgeçmeden emin adımlarla devam edelim beraberce kilomuz aynı sayılır ama ben tam durdum ya azcık sıkmam lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?