Amin cecocum biraz akşamda kaçırdık bugün dengelemeye çalışıyorum inşallah cumaya kadar.Allah kabul etsin canım olsun yaa düşünme okadar nasılsa erken yemişsinizdir yarısı gitmiştir bile eğer akşam yemeğinde çok hafif yediysenhem daha cumaya çok var be güzelim.
Dermanabla dert etme 200 gr ödem yapmıştır bak yarın tartıl nasıl farkı görücen sen genede kızıp yeme.Günaydın kızlar nasılsınız bu gün tartıda + 200 gr gördüm canım sıkıldı kaçamak da yapmıyorum böyle olunca sinir oluyorum dün akşam eşim çayın yanında kremalı bisküvi ve krem çikolata yedi ben kendimle savaştım ve yemedim sabah +200 ü görünce içimden keşke yeseydim hiç olmazsa yedim de aldım derdim diye düşündüm
Amin canım...günaydınlar herkese
hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurluve bol bereketli bir hafta diliyorum
İyisin inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun bizde o gün hastanedeyken gösteri vardı inşallah işe yarar...saolun kızlar
moral olarak kötü olsamda daha iyiyim çok şükür
yrn tekrarlanacak tahlilim var bakalım kan değerleri ne alemde
saat 12 bucukta eylem var bakalım
işten atılacak daha 206 kişi var ben dahil bu gruba
atıcaklarsa atsınlar bir an önce de bizde başımızın çaresine bakarız
acayip bunaldım stres sıkıntı herşey
attıkları 43 kişinin 8ini geri almışlar
neden çünkü arkaları sağlam
lanet olsun böyle düzene
Amin cecocum biraz akşamda kaçırdık bugün dengelemeye çalışıyorum inşallah cumaya kadar.Allah kabul etsin canım olsun yaa düşünme okadar nasılsa erken yemişsinizdir yarısı gitmiştir bile eğer akşam yemeğinde çok hafif yediysenhem daha cumaya çok var be güzelim.
Dermanabla dert etme 200 gr ödem yapmıştır bak yarın tartıl nasıl farkı görücen sen genede kızıp yeme.Günaydın kızlar nasılsınız bu gün tartıda + 200 gr gördüm canım sıkıldı kaçamak da yapmıyorum böyle olunca sinir oluyorum dün akşam eşim çayın yanında kremalı bisküvi ve krem çikolata yedi ben kendimle savaştım ve yemedim sabah +200 ü görünce içimden keşke yeseydim hiç olmazsa yedim de aldım derdim diye düşündüm
Amin canım...günaydınlar herkese
hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurluve bol bereketli bir hafta diliyorum
İyisin inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun bizde o gün hastanedeyken gösteri vardı inşallah işe yarar...saolun kızlar
moral olarak kötü olsamda daha iyiyim çok şükür
yrn tekrarlanacak tahlilim var bakalım kan değerleri ne alemde
saat 12 bucukta eylem var bakalım
işten atılacak daha 206 kişi var ben dahil bu gruba
atıcaklarsa atsınlar bir an önce de bizde başımızın çaresine bakarız
acayip bunaldım stres sıkıntı herşey
attıkları 43 kişinin 8ini geri almışlar
neden çünkü arkaları sağlam
lanet olsun böyle düzene
Kızlar yaa ben doğrumu anlamışım Dukanı :44:
Atak evresinde ( max. 10 gün verilmesi gereken kilo fazlaysa diyor ) sebze ve meyve yasak. Sadece yağ oranı düşük proteinlere izin var ( tavuk, kurubaklagil, yumurta, peynir, az yağlı süt ( hatta light yazmışlar ) ve yoğurt ( oda aynı light diyor ), kırmızı et, balık gibi.
10 günden sonra protein değeri yüksek olan sebzeleride yiyebiliyormuşsun ( lahana, havuç, marul, turp, bezelye, enginar, brüksel lahanasi, Taze fasulye, patlican .... gibi böyle uzuyor liste.
Meyve sadece günde bir tane diyor oda atak devresi bittikten sonra.
Günde de en azından 2 litre su diyor
Birde Atak evresinde mutlaka günde 1,5 kaşık yulaf kepeği mutlaka tüketin diyor ( kabızlığı önemek için )
Yemeklerden evvelde 1 -2 çay kaşığı elma sirkesini bir bardak ılık suya dökün için diyor
Atak evresinde ne kadar kilo verirsen verdiğin kilo başına 10 gün seyir aşaması için hesaplanıyormuş. Sebze ve meyve de o evrede devreye giriyormuş.
Kızlar doğru anlamışmıyım buraya kadarvarsa bildiğiniz bir yanlış uyarın beni sonra kalırda başkası benim yüzümden yanlış bir şey yapmasın vebal almim
merhablar kızlar gecen hafta boyunca oruçtum o yuzdden uzak kaldım sızlerden
cecom sende mı dukan dıyetını dusunuyorsun bende şimdi onu ıncelemek ıcn oturdum neymış ne değilmişş
sizler nasılsınız kızlar
hoşgeldin canım Allah kabul etsin oruçlarını
biz de soğuk kar var işte bolca çocuklar da evde malum uğraşıyoruz bugün kızları m utfağa soktum evde sıkıldılar da
birisi portakallı kek diğeri de rus salatası yaptı yani malzemelerini doğradı 1 kaşık yedim rus salatasından akşamda bir lokma kek yerim çayla
umut söz en fazla yarım dilim yiyeceğim
amın asumancımm aynen canım bızde donuyoruz valla ohh güzel olmuş valla kızların ellerının golgelerını gosterıyorlar masallah kız olsun camurdan olsun dıye bosa dememısler afıyet olsun cnmm
bugün yediklerim..
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
ara öğün:3 adet zencefilli bisküvi
akşam:5 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 greyfurt
yarın spor salonuna başlıyorum hava yüzünden dışarıda yürüyemiyordum çok iyi oldu bu
Hadi bakalım hayırlı olsunne güzel. Benimkide destek oluyor sağ olsun ama sadece uzaktan arada bir hatta beni yoldan cıkartıyor kendi tatlı krizleri yüzünden
Yemekleri zaten az yağlı ve çok az tuzla yaptığım için ister istemez ailecek dahil oldular
Bu günde ille hamur kızartsana diye tutturdu oburcukne yapacağımı şaşırdım yemeyi düşünmüyorum tabiki ama benim için büyük bir sınav olacak inşallah başarılı olurum.
yaa dışarısı çok güzel ama eşim beni götürmüyor. bu soğukta dışarımı çıkılır diyor. yaz gelsin biz o zaman oynuycaz karla üşümeyelim demi ???
ceco ben 7 gün sade protein yedim kiloya göre günler kilosu daha çok olan daha fazla gün tek proteinle besleniyor ama ilk yaapınca çok agız kurulugu yapıyor .ben 7 günü bitirip sonra birgün sebze +proteinle besleniyorum ama herşey yagsız olucak.ertesi gün tek proteinle besleniyorum günlük 3 lt su +2 kupa yeşil çay içiyorumSelam kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:
Bugün eşim işe gitmedi tabi bu durum bana yaradıhem laptop evde hemde sabah kahvaltıdan sonra çocuklarımı ona bırakıp komşuma kahve içmeye kaçtım
Dışarıda çok güzel lapa lapa kar yağıyor bende tülü iyice açtım arada bir manzaranın güzelliğine bakıyorumartık bu gecede bir aksilik olmazsa kar topu oynamaya çıkarız herhalde çocuklarla :122: hava kararsında karlarda yuvarlanırken komşular görmesin
Sevmek ne demek bayılırımdün baya uzun süre inceledim ve galiba bu sefer kavradım şu Dukanı hatta bir tane önrek liste bile buldum atak evresi için. İnşallah bende bundan sonra cuma kaçamaklarımıda kaldırıyorum ve kesin karar verdim bundan sonra zaten kilo veremediğim sürece kendime ufacıkda olsa kaçamak izni vermiyorum :26:
Nisanda Amcaoğlunun nikahı var zaten o zamana kadar bir 10 kilo verebilirsem süper olur. Yazında annem geldiğindeböyle şaşırsın istiyorum aradaki farkı görünce
Arada sende fırsatın olunca bana yediklerini yazarsan sevinirimhem çeşit olarak bir sonraki güne fikrim olur hemde doğru yaptığıma emin olurum
Effrim kız 3 kilo 3 kilodur alsın tabi
Seninde dediğin gibi ortada bir yerde buluşursunuz o kilo aldıkca sende zayıfladıkca
Boşver ebrucuğum sende bundan sonra kaçamaksızlık sözünü sürdürürsün
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah karşılığını en kısa zamanda alırsınız
Yürekten destekliyoruz ve sizlere dua ediyoruz Ayşeciğim.
Tahlillerinde inşallah temiz çıkarda en azından o bakımdan rahatlarsın.
Maalesef öyle bir düzende yaşamak zorunda bırakılıyoruz ve sessiz kaldığımız sürece bu düzen değişmeyecek.
Dediğin gibi boş oturupta maaş alanlar çok ve ille birileri atılması gerekiyorsa ilk önce onları ayıklasınlar.
Bir sürü insanın hakkını yiyorlar ama bunlara müsaade edenler asıl suçlular.
İnşallah haklarınıza en kısa zamanda kavuşursunuz ve inşallah ileride bu sistemi bozacak bir nesil yetiştirme imkanımız olur... Aminnnn
Cok sagol cnmcimmmmÇok geçmiş olsun yenacım Allahtan ucuz atlatmışsınız şükür.
Çok geçmiş olsun leah bu nasıl bir salgın perişan oldu çocuklar.
ASUMAN sanada çok geçmiş olsun
İLKNUR canım geçmiş olsun.
Amin cecom amin cümlemizin bozulmasin insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhSelammmm ben geldim :122: :122: :122:
Dünki misafirlerim bir iki saat evvel gittiler sonunda
Yine sabah 4de kadar oturduk tabi bu durumda 12 gibi ancak kalktık
Onlar gittikten sonra işte etrafı toparla akşamlık yemek yap falan derken anca geldim
Gece bir ara girmek istedim ama sağ olsun kuzenler bekar ve daha genç olunca evdeki bütün bilgisayarlar doluydu
Kuzenlerden biri laptobunu gelirken getirmişti zaten bizdede laptop ve kızın odasındaki pc var zatenbir tek ben açıkta kaldım yani
canım Ölümsüzler diye yabancı bir film izledik 2011 yapımı
Jean Reno'nun başrol oynadığı bir film ama gerçekten çok zevkle izledik
Ondan sonrada Kungfu Panda 2 yi izledikcizgi film
Akşamlıkda
Yüzük çorbası
Bulgur pilavi
Yoğurt
havuç salatası
sigara böreği ( tadımlık )
Ben geç gelirler sandım ama daha mutfağa girmeden geldiler birlikte yaptıkbana kalsa tavuk yada köfte falanda yapayım istedimde yok ille yenge yeter bunlar falan diye tuturdular. Tv seyrederkende zaten çok azda olsa abur cuburda yediler. Tabi bende dayanamadım bir avuç kadar çekirdek citledim birde bir ufak kase kadar mısır gevreyi gibi birşey yidim :26: artık yarından itibaren direk kendimi kampa alıyorum. Bir büyük plastik şişe temizledim suyu ondan içeceğim zorla da olsa akşam yemeğinide olabilecek en hafif şeylerle yapıcağım ki en azından az da olsa gitsin artık yaa yaza az kaldı en azından bir 15 kilo daha vermiş olmam lazım o zamana kadar
Anammm bak iyi akıl ettin bende hesapliyayım bakayımgünlük kaç gram düşüyor banada en azında ilk hedefime düşene kadar.
Canım başının gözünün sadakası olsun diyelim ne yapacaksın bazen bizede olabiliyor gaflet ağnı işte demekki o paranın senden cıkacağı varmış. RAbbim başka dert keder vermesin
Maşallah canım yaa ben okurken bile yoruldumne kadar güzel dolu dolu bir gün geçirmişsin tabi içinde ev işleri falan da olunca fazla güzelliği kalmamıştır olsun yinede günün tadını cıkarmışsın.
Allah ağzınızın tadını bozmasın... Aminnnnnnnnnn
Canım İnşallah Rabbim gönlüne göre verirde sende umreye gidersin seneye. Hedefine ulaşır sağlıklı ve mutlu bir insan olarak oralara gider bizlerede dua edersin gelincede inşallah bebeğini kucağına alırsın Rabbim nasip eder inşallah
Çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınızda bir yerine birşey olmamış
Benim sarı civcivde nasıl beceriyorsa hep peşimde dolanırken arada ben aniden dönünce kalçama çarpıyor ama birşey olmuyor yumuşak nasılsaarabanın kaza anında açılan airbag i gibi çarpmasıyla geri sekiyor
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda oda vazgeçer de sende üzülmezsin
Hemen bakıyorummmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
İNşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbende hep dualarımda herkesi araya sıkıştırıyorum
Aminnnnnnnnn inşallah rabbim o güzel temennini kabul eder ve hepimiz herşeyin hayırlısıyla karşılaşırız
helalllllllllllllll
Allah nazardan saklasındarısı benimde başıma iki gündür yine şaşırdım ama bir coğumuzunda niyet ettiği gibi bende bundan sonra kilo vermeden kendime kaçamak izni vermeyeceğim ancak dermanabla gibi ayda bir ama oda kilo vermişsem o ay yoksa ben zor ilk hedefime yaklaşırım
Sana su sarkiyla seslenmek istiyorum umuutcum :Kızlar, yazmıştım Cuma-Cumartesi pek fena geçti diye. Dün de aynı şekilde devam etti, sanki hiç diyet yapmamışım, 90 küsurlara çıkan ben değilmişim gibi önüme geleni yedim. Müstakbel eltime Sapanca'ya gittik hep beraber; börekler, dilim dilim ekmekler, 20-30 tane sobada yapılmış kestane, giderken kestane şekeri, eve dönünce gece gece pişmaniye... Bunlar yediklerimden bazıları. Sabah aç karnına +1.500 gördüm. Köpek gibi pişmanım
Büyük yemin ettim, Cuma başlayan kaçamaklarıma son veriyorum. Ucunu kaçırıyorum çünkü. Tıpkı sigarayı bırakan birisinin, bir iki derken yeniden başlaması gibi... Bir dilim ondan bir dilim bundan derken "amaaan bugün gitti nasıl olsa, şunu da yiyeyim, artık yarın yemem" psikolojisine giriyorum. Zaten bu psikoloji çoğumuza tanıdık geliyordur eminim, yıllarca bununla mücadele ettim ben. Hafta sonu buradan uzak olmanın da etkisi oluyor herhalde.
Neyse, böyle işte durumlar, sizinle biraz dertleştim iyi geldi, üzgün ve pişmanım bu sabah
Insallah banucum insallah cok sagolİyi olmuş ilknurcum uykuların düzene giricek daha güzel kilo vericeksin inşallah başarılar kurstada.
ceco ben 7 gün sade protein yedim kiloya göre günler kilosu daha çok olan daha fazla gün tek proteinle besleniyor ama ilk yaapınca çok agız kurulugu yapıyor .ben 7 günü bitirip sonra birgün sebze +proteinle besleniyorum ama herşey yagsız olucak.ertesi gün tek proteinle besleniyorum günlük 3 lt su +2 kupa yeşil çay içiyorum
Slm kizlarrr ben geldim
Bugün yediklerimi hic sölemiyim bidaha beni topigin kapisindan bile sokmazsiniz mazallahAma bugünün en güzel yani bir bucuk saat yürüyüs ypmam oldu ve simdilik sporum 300 dk oldu Yalniz insallah cumaya kadar artilara cikmam yoksa cok üzülürüm.
Kizlar yarin 1 aylik Almanca kursuna basliyorum yine hem seviniyorrum hem üzülüyorum. Üzülüyorum cünkü alismistim sabah uykularina sicacik yataktan cikmak cok zor olacak , seviniyorum cünkü en azindan metabolizmam belki daha hizli calisir ve bu bana eksi olarak geri döner :26::26::26:
Gecmise az göz gezdiryim bakalim bi yaramazlik varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?