Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin canım olsun yaa düşünme okadar nasılsa erken yemişsinizdir yarısı gitmiştir bile eğer akşam yemeğinde çok hafif yediysen hem daha cumaya çok var be güzelim.
Amin cecocum biraz akşamda kaçırdık bugün dengelemeye çalışıyorum inşallah cumaya kadar.
Dermanabla dert etme 200 gr ödem yapmıştır bak yarın tartıl nasıl farkı görücen sen genede kızıp yeme.
günaydınlar herkese
hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurluve bol bereketli bir hafta diliyorum
Amin canım...
İyisin inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun bizde o gün hastanedeyken gösteri vardı inşallah işe yarar...

Allah kabul etsin canım olsun yaa düşünme okadar nasılsa erken yemişsinizdir yarısı gitmiştir bile eğer akşam yemeğinde çok hafif yediysen hem daha cumaya çok var be güzelim.
Amin cecocum biraz akşamda kaçırdık bugün dengelemeye çalışıyorum inşallah cumaya kadar.
Dermanabla dert etme 200 gr ödem yapmıştır bak yarın tartıl nasıl farkı görücen sen genede kızıp yeme.
günaydınlar herkese
hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurluve bol bereketli bir hafta diliyorum
Amin canım...
İyisin inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun bizde o gün hastanedeyken gösteri vardı inşallah işe yarar...

merhablar kızlar gecen hafta boyunca oruçtum o yuzdden uzak kaldım sızlerden
cecom sende mı dukan dıyetını dusunuyorsun bende şimdi onu ıncelemek ıcn oturdum neymış ne değilmişş

sizler nasılsınız kızlar

hoşgeldin canım Allah kabul etsin oruçlarını
biz de soğuk kar var işte bolca çocuklar da evde malum uğraşıyoruz bugün kızları m utfağa soktum evde sıkıldılar da
birisi portakallı kek diğeri de rus salatası yaptı yani malzemelerini doğradı 1 kaşık yedim rus salatasından akşamda bir lokma kek yerim çayla
umut söz en fazla yarım dilim yiyeceğim

amın asumancımm aynen canım bızde donuyoruz valla ohh güzel olmuş valla kızların ellerının golgelerını gosterıyorlar masallah kız olsun camurdan olsun dıye bosa dememısler afıyet olsun cnmm

amın asumancımm aynen canım bızde donuyoruz valla ohh güzel olmuş valla kızların ellerının golgelerını gosterıyorlar masallah kız olsun camurdan olsun dıye bosa dememısler afıyet olsun cnmm

haklısın canım kızlara yavaştan yaptırıyorum aslında geç bile kaldım yaşıtı kızı olan arkadaşlarım var herşey yapıyorlar maşallah ben kıyamıyorum bir de kendim yapmak daha kolay geliyor

bugün yediklerim..
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
ara öğün:3 adet zencefilli bisküvi
akşam:5 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 greyfurt
yarın spor salonuna başlıyorum hava yüzünden dışarıda yürüyemiyordum çok iyi oldu bu

Selamun Aleykum arkadaslar
bugün yediklerimi yazayim

sabah iki dilim cavdar ekmegi k. kutusu kadar beyaz peynir,domates biber
öglen: haslanmis karnibahar,iki patates,biber sogan domatesten yagsiz bir sote hazirladim öyle bir tabak hazirladim

ikindiye dogru komsumdaydim 2 kuru incir,1 kuru kayisi yedim
tabi masada sigara börekleri baklavalar ve daha neler neler vardi ama elhamdülillah zor olsada kendimi tutabildim

aksam yine ayni öglen yediklerimi yedim

demincede 1 elma yedim

50 dakika yürüyüs yaptim

hafta sonu da kendime izin verdim ,yediklerime yine cok dikkat ettim ama yürüyüse felan cikmadim baya bir dinlendim
cumartesi fritözde yagsiz patates ,yaninada firinda yagsiz balik yapmistim,biraz fazla yedigimi düsünerek cok üzüldüm
bu sabah tartiya ciktigimda cuma günün ki kilomdan, - 400 gram gördüm ve baya sevindim

iste böyle :) insallah sizlerde iyisinizdir gözlerim agridigindan pek gecmisi okuyamiyorum

Burası uludağ gibi oldu her yer bembeya çok hoş ama trafik beter eşim saatlerdir yollarda hala eve gelemedi.

yaa dışarısı çok güzel ama eşim beni götürmüyor. bu soğukta dışarımı çıkılır diyor. yaz gelsin biz o zaman oynuycaz karla üşümeyelim demi ???

Bu günü de kaçamaksız geçirdim çok şükür ama leslie yapacaktım bir türlü göze alamadım inşallah yatmadan yapabilirim

nekadar az yiyorsun sen dayana biliyorsan helal olsun inşallah hedefine ulaşabilirsin

iyişallah canım başarırsın şimdilik pek bi azimliyiz karı koca bakalım benim koca ne zaman isyan bayranı çekicek

yaa dışarısı çok güzel ama eşim beni götürmüyor. bu soğukta dışarımı çıkılır diyor. yaz gelsin biz o zaman oynuycaz karla üşümeyelim demi ???

Biz birazdan kar topu oynamaya cıkacağız :122: :122: :122:
Bakalım benim küçük civciv ne tepki verecek ilk kez karda oynayacak
bence sen eşini ikna et 10 dakikalığına cıkalım hemen yukarı cıkarız dersin nasılsa cıkınca oyuna dalar oda ondan sonra daha uzun kalırsınız

ceco ben 7 gün sade protein yedim kiloya göre günler kilosu daha çok olan daha fazla gün tek proteinle besleniyor ama ilk yaapınca çok agız kurulugu yapıyor .ben 7 günü bitirip sonra birgün sebze +proteinle besleniyorum ama herşey yagsız olucak.ertesi gün tek proteinle besleniyorum günlük 3 lt su +2 kupa yeşil çay içiyorum

Slm kizlarrr ben geldim
Bugün yediklerimi hic sölemiyim bidaha beni topigin kapisindan bile sokmazsiniz mazallah Ama bugünün en güzel yani bir bucuk saat yürüyüs ypmam oldu ve simdilik sporum 300 dk oldu Yalniz insallah cumaya kadar artilara cikmam yoksa cok üzülürüm.
Kizlar yarin 1 aylik Almanca kursuna basliyorum yine hem seviniyorrum hem üzülüyorum. Üzülüyorum cünkü alismistim sabah uykularina sicacik yataktan cikmak cok zor olacak , seviniyorum cünkü en azindan metabolizmam belki daha hizli calisir ve bu bana eksi olarak geri döner :26::26::26:
Gecmise az göz gezdiryim bakalim bi yaramazlik varmi

Cok sagol cnmcimmmm
Amin cecom amin cümlemizin bozulmasin insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
Sana su sarkiyla seslenmek istiyorum umuutcum :
son pismanlik neye yarar,
Herseyin bedeli varrrr

İyi olmuş ilknurcum uykuların düzene giricek daha güzel kilo vericeksin inşallah başarılar kurstada.
Insallah banucum insallah cok sagol:16:

Benim vermem gerek daha fazla olduğu için herhalde 10 gün yeterlidir diye düşünüyorum. İnşallah bende becerip güzel bir sonuç alırım Su olayını bugün 2 kilo ancak içtim ama yarın daha fazla içmeye çalışırım. Şişeyle içiyorum artık ama tabi akşam üzere şişe olayı aklıma geldiği için 3ü bulamam bu saatten sonra
Yeşil çayımı da biraz evvel hüplettim
Takıldığım yerde kesin sana danışırım canım sonuçta sen benden daha tecrübelisin Dukan konusunda

Canım senin adına sevindim ne güzel işte en azından bundan sonra almancayı daha iyi konuşabildiğinde çok daha rahat edersin. Bol bol pratik yapmak için bence alman komşularınlada arada ufak sohbetler et en azından günlük konuşmalarda daha rahat olursun
Bak erken kalkıncada seninde dediğin gibi metabolizmanda hızlanır
Şimdiden sana başarılar.
Allah zihin acıklığı versin

Bu arada kar topu oynamaya cıktık cıkmasına ama bizde çok uzun duramadık cünkü zehir gibi esiyordu bizim kapının önü.
Kızım ve eşim birkaç kez bayırdan aşağı kaydılar hatta daha rahat kaysınlar diye kızımın muşamba alt bezleme minderinide aldılar
En sonunda bende dayanamadım ve eşimle birlikte bayırdan aşağı kaydım ama müthiş zevkliydi.
Kısa süren bir macera oldu ama inanılmaz stres attim darısı hepinizin başına

Neyse sizlere doyum olmaz bu gecelik benden bukadar
Kendinize iyi bakın ve yarın akşama kadar Allaha emnet olun Güzeller

Hayırlı geceler diliyor ve hepinizi kocaman öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…