merhablar kızlar gecen hafta boyunca oruçtum o yuzdden uzak kaldım sızlerden
cecom sende mı dukan dıyetını dusunuyorsun bende şimdi onu ıncelemek ıcn oturdum neymış ne değilmişş
sizler nasılsınız kızlar[/Q
Günaydın zarif bayanlar...dukan diyetiyle ilgilenenler için söylüyorum ben kitabını aldım ve takıldığım yerlerde canım sıkıldığında hep ona bakıyorum okuyorum ..motive oluyorum ve hiç kaçamak yapmıyorum onun sayesinde..15 gün oldu dukana başlayalı ve 5,5 kilo verdimüstelik regl olcam bu hafta...
internette okuduğunuz bi çok şey yanlış dukanla ilgili..takıldığınız bi yer olursa kıtap elimde sorabılırsınız..uzun uzun yazıp canınızı sıkmak istemem ..ama benım de kılom fazla olduğu için 10 gün yaptım atak evresini inanın hiç zorlanmadım..zaten proteının uzun süre tok tutma özelliği var ..sonra seyir evresine geçtim aynı fadime gibi 1 gün saf protein,1 gün protein+sebze ama sebzelerin yanında mutlaka protein yemek zorundasınız ..şimdilik bu kadar ..insanın aklına gelmıyo yazmaya başlayınca ama dukan dıyeti çok geniş yelpazesi olan ve çeşitlendirilebilecek bir diyet sadece ilk 2 evrede şeker un nişasta yoqyağ yoq diye yazmadım çünkü dukan 2011 mayısta diyetini güncelledi ve yağsız bir diyet olamayacağına..hergün 2 çay kaşığı zeytinyağı yada kanola yağının vücut için faydalı olacağına karar verdi ....hayden şimdilik hoşçakalın
Slm kizlarrr ben geldim
Bugün yediklerimi hic sölemiyim bidaha beni topigin kapisindan bile sokmazsiniz mazallahAma bugünün en güzel yani bir bucuk saat yürüyüs ypmam oldu ve simdilik sporum 300 dk oldu Yalniz insallah cumaya kadar artilara cikmam yoksa cok üzülürüm.
Kizlar yarin 1 aylik Almanca kursuna basliyorum yine hem seviniyorrum hem üzülüyorum. Üzülüyorum cünkü alismistim sabah uykularina sicacik yataktan cikmak cok zor olacak , seviniyorum cünkü en azindan metabolizmam belki daha hizli calisir ve bu bana eksi olarak geri döner :26::26::26:
Gecmise az göz gezdiryim bakalim bi yaramazlik varmi
merhablar kızlar gecen hafta boyunca oruçtum o yuzdden uzak kaldım sızlerden
cecom sende mı dukan dıyetını dusunuyorsun bende şimdi onu ıncelemek ıcn oturdum neymış ne değilmişş
sizler nasılsınız kızlar[/Q
Günaydın zarif bayanlar...dukan diyetiyle ilgilenenler için söylüyorum ben kitabını aldım ve takıldığım yerlerde canım sıkıldığında hep ona bakıyorum okuyorum ..motive oluyorum ve hiç kaçamak yapmıyorum onun sayesinde..15 gün oldu dukana başlayalı ve 5,5 kilo verdimüstelik regl olcam bu hafta...
internette okuduğunuz bi çok şey yanlış dukanla ilgili..takıldığınız bi yer olursa kıtap elimde sorabılırsınız..uzun uzun yazıp canınızı sıkmak istemem ..ama benım de kılom fazla olduğu için 10 gün yaptım atak evresini inanın hiç zorlanmadım..zaten proteının uzun süre tok tutma özelliği var ..sonra seyir evresine geçtim aynı fadime gibi 1 gün saf protein,1 gün protein+sebze ama sebzelerin yanında mutlaka protein yemek zorundasınız ..şimdilik bu kadar ..insanın aklına gelmıyo yazmaya başlayınca ama dukan dıyeti çok geniş yelpazesi olan ve çeşitlendirilebilecek bir diyet sadece ilk 2 evrede şeker un nişasta yoqyağ yoq diye yazmadım çünkü dukan 2011 mayısta diyetini güncelledi ve yağsız bir diyet olamayacağına..hergün 2 çay kaşığı zeytinyağı yada kanola yağının vücut için faydalı olacağına karar verdi ....hayden şimdilik hoşçakalın
canım maşallahçok iyi vermişsin bende denemiştim birara ama ben yumurta yiyemiyorum proteinle aram iyi ama birde meyvesiz çok zor geldi bana aslında yapabilirdim çünkü süt yoğurt tavuk ve peynirler benim favori yiyeceklerim ama sabah yumurta yokkkkkkkkk : yapamadım 8 gün atak yaptım 2 gün seyir sonra bıraktım sen devam et bakalım uzun vadede memnun kalırsan şuandaki diyet denememden sonra tekrar gelebilirim yanına
ay zorla 30dakk dans yaptim+75 toplam 105 dakk
tamam canım anlatacağım uygun bir zamanda :)
maşallah maşallah hangi diyeti yapıyorsun da 3 günde 2 kilo verdin? böyle devammm durmak yok
maşşşalahkelebegim bomba gibi döndün vallahi..bu ay beni zorlayacaksın gibi ayy cumaya da şimdiden az kaldı vallahi bende şimdiden gün sayıyorum
süpersin valla bende dün akşam önce çok üşendim sonra kendimi zorladım kaltım leslie yaptım
Günaydın Kızlar
Bugün de -400 gr gördüm baskülde sevindimDün 2 lt su içebilmiştim bir de akşam azıcık kaçırmıştım ama yine de bu sonuç güzeldi
Ne yaptın canım, merak ettim, sözünü tutmuşsundur sen :) Ben de akşam hafif yedim ama gündüz o kadar az yemiştim ki, dayanamadım 1 kaşık pilav, yarım dilim ev ekmeği yedim. Pazı yemeği ve bir ince dilim et ile. Bende de kek vardı, tırnağım kadar bir parça tadına baktım. Benim akşam böyle geçti, bu hafta bir geçsehoşgeldin canım Allah kabul etsin oruçlarını
biz de soğuk kar var işte bolca çocuklar da evde malum uğraşıyoruz bugün kızları m utfağa soktum evde sıkıldılar da
birisi portakallı kek diğeri de rus salatası yaptı yani malzemelerini doğradı 1 kaşık yedim rus salatasından akşamda bir lokma kek yerim çayla
umut söz en fazla yarım dilim yiyeceğim
...Sana su sarkiyla seslenmek istiyorum umuutcum :
son pismanlik neye yarar,
Herseyin bedeli varrrr
Ne yaptın canım, merak ettim, sözünü tutmuşsundur sen :) Ben de akşam hafif yedim ama gündüz o kadar az yemiştim ki, dayanamadım 1 kaşık pilav, yarım dilim ev ekmeği yedim. Pazı yemeği ve bir ince dilim et ile. Bende de kek vardı, tırnağım kadar bir parça tadına baktım. Benim akşam böyle geçti, bu hafta bir geçse
Son pişmanlık fayda etmiyor canım haklısın :)) Ama zararın neresinden dönersek kardır değil mi? Herhalde bu sözü de ömrüm boyunca son 6 ayda kullandığım kadar kullanmamışımdır :))
Ne yaptın canım, merak ettim, sözünü tutmuşsundur sen :) Ben de akşam hafif yedim ama gündüz o kadar az yemiştim ki, dayanamadım 1 kaşık pilav, yarım dilim ev ekmeği yedim. Pazı yemeği ve bir ince dilim et ile. Bende de kek vardı, tırnağım kadar bir parça tadına baktım. Benim akşam böyle geçti, bu hafta bir geçse
Son pişmanlık fayda etmiyor canım haklısın :)) Ama zararın neresinden dönersek kardır değil mi? Herhalde bu sözü de ömrüm boyunca son 6 ayda kullandığım kadar kullanmamışımdır :))
günaydınlar herkese
yeni geldim işe
E-5 açık ama ara yollar kapalı malesef
hiç ama hiç çalışma yok bizim orda ve acayip kar yağışı var
-9 derece gösteriyodu sabah
umarım herkesin keyfi yerindedir
günaydın canım..burasıda fena soğuk...
diyet ne durumda ?? keyfin nasıl
diyet miyet yok bende moralim o yüzden çok bozuk
her seferinde bu son diyorum ama yok beceremiyorum ben bu işi
cuma günü kontrole gidicem yine ama yüzüm yok belki de gitmem artık öyle düşünüyorum verdikten sonra evde de veririm burdaki bi çok insan gibi
sen nasıl oldun cnm eşin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?