Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayyydınnn kızlar çalışanlara allah kolaylık versin karda kışta evinden çıkanlara
bugün misafirim vaar ağır hazırlanmam lazım akşam uğrarım mamalar çok yaptım inşallah dayanırım hangibirine dayanacam bilemem gerçi hayırlı günler

cnm senin için hayırlı olacağına inaniyorum sabah erken kalkmaya alisirsin

günaydın kizlarrr
sağlıklı beslenmem iyi gidiyor kacamaksiz nerdeyse fun tartildim ama ayniyim hiç eksilme olmamış heralde bu hafta eksiye gecemicem gelcek haftada kırmızı kart yiyecem ondan dolayı eksiye gecemem offf offf azcik eksi olsam acayip motive olcam ama pes etmiyorum
yürüyüşte yapamıyorum eşim evde yok belki deli gibi dans yapmaya başlamam lazım

herkese günaydın karlı bir istanbul sabahı...buz gibi hava...kar hiç durmuyor burda işe 1 saate geldim...hepinizi çok özledimm..
hafta sonu cumartesi akşamı davete gittik ben pazar günü 15 kişi ağırladım..uff baklava yedimyaa:18::18::18:
pişmanım çok karnım davul gibi regl olacağım inşallah şişliklerimi atarım...

tamam canım anlatacağım uygun bir zamanda :)

maşallah maşallah hangi diyeti yapıyorsun da 3 günde 2 kilo verdin? böyle devammm durmak yok

Canım bir diyet yaptığım yok ben son 1-2 haftadır aldığım kiloları veriyorum ondan böyle hızlı gidiyor. En büyük nedeni de 3 lt su içmem sanırım leslie yapmaya çalışıyorum 30-40 dakka abartmadan bir de bu hergün tartılmak işi beni hırslandırdı açıkçası her sabah daha az görmek için çabalıyorum. Herşeyden yiyorum ama az yiyorum. Hııı sabahları da ılık limonlu su içiyorum.

maşşşalah kelebegim bomba gibi döndün vallahi..bu ay beni zorlayacaksın gibiayy cumaya da şimdiden az kaldı vallahi bende şimdiden gün sayıyorum

Yok canım seni geçemem çünkü ben geçen hafta kilomu çizelgemdeki kilo bildirdim halbuki geçen hafta 111 çıkmıştım utandığımdan kilomu söyleyemedim valla onun için her ne kadar 3-4 kilo verecek olmuş olsam da listeye 1 kilo falan geçer seni geçemem merak etme

Günaydın Kızlar

Bugün de -400 gr gördüm baskülde sevindim Dün 2 lt su içebilmiştim bir de akşam azıcık kaçırmıştım ama yine de bu sonuç güzeldi

süpersin valla bende dün akşam önce çok üşendim sonra kendimi zorladım kaltım leslie yaptım

cnm seninde masallahin var zorlada olsa kalkıp leslini yapmışsın ben sutten zoorlandim acı var ama evde yapmaktansa yürüyüşü tercih ederim
1haftaya insallah kolbastimida oynarım ipte atlarim

Son düzenleme:
Ne yaptın canım, merak ettim, sözünü tutmuşsundur sen :) Ben de akşam hafif yedim ama gündüz o kadar az yemiştim ki, dayanamadım 1 kaşık pilav, yarım dilim ev ekmeği yedim. Pazı yemeği ve bir ince dilim et ile. Bende de kek vardı, tırnağım kadar bir parça tadına baktım. Benim akşam böyle geçti, bu hafta bir geçse
...Sana su sarkiyla seslenmek istiyorum umuutcum :
son pismanlik neye yarar,
Herseyin bedeli varrrr

Son pişmanlık fayda etmiyor canım haklısın :)) Ama zararın neresinden dönersek kardır değil mi? Herhalde bu sözü de ömrüm boyunca son 6 ayda kullandığım kadar kullanmamışımdır :))

cnm kaç kez soylersek söyleyelim önemlisi nefsimizle savasimizı birakmamamiz bir biraktikmi 5kg almadan kendimize gelemiyoruz
Savaşa devammmm

kek konusunda sözümü tuttum canım ama malesef 1 avuç kadar kabak çekirdeği yedim neyseki bugün fazlalıkların birazı gitmiş
kahvaltı bile yapmadım daha nesfit yiyeceğim birazdan sofraya oturmadım yoksa kek rus salatası tehlikesi var ekmek de yememiş olurum hem ılıksuyumu da içtim bakalım gayreti artırayım az daha
bu hafta spor da yok sadece cuma günü 1 saat yürümüştüm
senin akşamın da az hasarlı nerdeyse hasarsız olmuş canım bu haftayı atlatsak dediğin gibi sanki sonrası kolay olacak gibi değil mi

günaydınlar herkese
yeni geldim işe
E-5 açık ama ara yollar kapalı malesef
hiç ama hiç çalışma yok bizim orda ve acayip kar yağışı var
-9 derece gösteriyodu sabah
umarım herkesin keyfi yerindedir

günaydın canım..burasıda fena soğuk...
diyet ne durumda ?? keyfin nasıl

diyet miyet yok bende moralim o yüzden çok bozuk
her seferinde bu son diyorum ama yok beceremiyorum ben bu işi
cuma günü kontrole gidicem yine ama yüzüm yok belki de gitmem artık öyle düşünüyorum verdikten sonra evde de veririm burdaki bi çok insan gibi
sen nasıl oldun cnm eşin nasıl oldu

yapma canım hemen vazgeçme bana kızma güzelim ama bizde irade yok her mutlulukta ve mutsuzlukta kendmizi yemek yerken buluyoruz..
Diyetisyenini seviyorsun bırakma derim yaşadığın olumsuzlukları öğrenince hak verecektir..ayşecimm vazgecersekk 10 larca kilo daha alırız...lütfen yolumuzdan dönmek yok seNdelesek düşsekte kalkıp devam edeceğiz hadiii tontişim benimm..

EŞİMDE BENDE TAKILIYORUZ İŞTE BU ARA İYİYZ AMA BUGUN COK SOGUK YEDİMMM. REGL AĞRISI CEKICEM...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…