Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle iradesizin tekiyim ben
hayattaki herşeyden sıkıldım
bi bıkkınlık var üzerimde
diyetisyene gidip veremediğimi görünce daha da üzülüyorum
bazı dengezilerde laf ediyo
bilmiyorum beceremiyorum ben bu işi

merhaba kızlar..göbeğiniz için mekik çekiyomusunuz yoksa sadece leslie yada yürüyüşmü yapıyosunuz?

arkadaşlar herkese merhaba... bende 90 ın üzerindeki minikkuşlardanım :)) dün diyete başladım iallah bu gidişe bir son vericem... sizler neler yapıyosunuz nasıl başediyosunuz bu durumlarla nasıl çözümler ve önerilerde bulunuyosunuz merak ettim..... Allah herkes ekilolarından kurtulmayı ve bedeninde mutlu olmayı nasip etsin.... çünkü insanın kendisi yetmez gibi çevresi osu busu herşe bu kilo meselesinde baskı unsuru..... bende dün bu bıkkınlık had safhaya ulaştı ve ya Allah dedim diyete başladım.. şimdilik iyi gidiyorum elma diyeti topiğini gösterdi bir arkadaşım oradan başladım yola birkaç gün sonrada normal 1300 kalorilik diyetisyenin verdiği beslenme biçimine dönüem nasipse..... ama hiç böyle hızlı etki aldığım bir diyet olmamıştı ve kendşmşde gayet iyi hissediyorum..... işallah devamıda gelir... :44:

Burasıda çok soğuk ayşecim ama bizim buralarda güzel çalışıyolar kaldırımlar merdivenler yollar tertemiz Allahtan.
Sakın ha vazgeçme ne demek iradesizim demek dur bakalım bu ara hem üzüldün hem hasta oldun toparlarsın sen kendini cumada dr muhakkak gir gitmessen daha çok serersin sakın vazgeçme bak gelirim orayaaaa hıııı:::)))
Hoşgeldin canım ama keşke ilk dietee başlarken böyle bir dietle başlıycana daha iyi bir beslenme programlı bir listeyle başalsaydın çünkü şimdi vücudun az kolari ile veriyor kiloları bundan sonraki hafta napğıcaksın bence bu dieti bırak daha düzgün bir liste seç bunuda yapmak istiyosan kilolar takılınca veremediğin dönemde denersin yapmayı hem bu havalarda bu kadar ağır diet seni hasta eder tabi herşey senin kararrın ben sadece bildimi yazdım....

canımm beni gecsen de sevinirim...burada herkesin basarısı beni çok mutlu ediyor..
beraber verelim..beraber incelelimmm
Günaydın Kızlar

Bugün de -400 gr gördüm baskülde sevindim Dün 2 lt su içebilmiştim bir de akşam azıcık kaçırmıştım ama yine de bu sonuç güzeldi

valla şimdilik doyuyorum evde olunca böyle yiyebiliyorum dışarı çıkınca bazen kaçırdığım için dengeliyorum işte
sende çok motive gidiyorsun ejje..
21 kg vermişsin nekadar zamanda verdin? ve yediklerini biliyorum bunun yanında baska püff noktaların var mı?sporla aran nasıl? umarım bende senn gibi basarılı olurum..

canm ben dyetsyene gdiyorum..bilinen 1 liste işte baska bir çözümü yok sanırım
Ya evet cevrenin yaklasımı insanı daha da sıkıyor...ama sanırım bunun bize faydası oluyor
1300 cal çok az degilmi? bni 1600 cal ile baslattıdiyetsyenim 3 hafta sonra 1500 yaptık 2.ay sonunda 1400e indik ama daha da inmez sanırım..
bende banuya katılıyorum birden cok az baslamıssın..aman dikkat et bedeni gıdasız bırakıp hasta olma canım

Merhaba herkese, diyetim çok kötü gidiyor. Daha doğrusu gidemiyor! Daha ilk haftadan cortladım bir gram bile veremedim.
Su içmek çok zor geliyor, iki üç gün çok su içiyorum sonraki gün canım hiç içmek istemiyor. Şimdi bir de misafirim var şehir dışından yatılı geldiler. Habire sofra kur, yemek yap, kızım da hasta bir yandan, gecesi gündüzü birbirine karıştı. İstanbulda kar hiç kesilmedi ki yarım saat çıkayım yürüyüş yapayım
Bunaldım..

Çok geçmiş olsun canım misafir zor oluyor dietteyken kolay gelsin.

cnm geçmiş olsun kizina şimdi misafirlerinle ilgilen onlar gidince
dietinide yola sokarsin su. mecbur içeceğiz cnm kendince biseyler bul içmek için mesela 1şişeyi doldur içine karanfil yada tarçın çubuğu salatalık.taze nane. felan.

Öğle yemeğinde yediklerimi paylaşmak istiyorum
3 tane tavuk köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
bol salata

şimdi de ara öğün yiyorum
tam buğday ekmeğine yapılmış yağsız tost
1 bardak süt
2 mandalina

Hoş geldin minikkuş =) eşimde bana böyle hitap ediyo ..inşallah bu topikde kilolu insan kalmayacak

amanin çok sogukmus dışarı sı 45dakkk yürüdüm +105dakkkk toplam 150 dakkk
yuzlerim buz gibi oldu kiziminda burbu kıpkırmızı oldu

sakın canım vazgeçmek yok nasıl devam etmek istiyorsan öyle yap ama vazgeçme...becericez ama hayatımıza farklıklıklar katarak...

cnm şu an morelin bozuk işten sebep herşeyin hayirli sı sen vazgecme cnm vermesekte almiyoruz bu da çok önemli

Burası öyle güzelki kar çok güzel yağıyor karşı tarf gözükmüyor bende camım nönünde meyva çayımı içiyorum kardan sebeb evden çıkammak dışında herşey çok güzel.

Burası öyle güzelki kar çok güzel yağıyor karşı tarf gözükmüyor bende camım nönünde meyva çayımı içiyorum kardan sebeb evden çıkammak dışında herşey çok güzel.

cnm burda kar yok ama cok soguk kar yagsa kizimida alip kaymaya gitcez yigenlerle benim kizda camdan bakmayi seviyor
anne bakk bizim arabaaa diyor iyicene konusmayi soktu

bugün beslenmem iyi gitti akşama da kapuska ve yoğurt yiyeceğim 1 dilim de ekmek yerim belki
ece hoşgeldin canım nasıl geçti çanakkale günlerin

Çok geçmiş olsun canım misafir zor oluyor dietteyken kolay gelsin.

Çok sağol canım..

Evet öyle yapıcam artık. Bu gün gelen bir telefonla yıkıldım, misafirim 2 hafta daha bizdeler Bu hafta sonu gideceklerdi güya Allahım sana geliyorum !

Çok sağol canım..

Evet öyle yapıcam artık. Bu gün gelen bir telefonla yıkıldım, misafirim 2 hafta daha bizdeler Bu hafta sonu gideceklerdi güya Allahım sana geliyorum !

kolay gelsin sana 2 hafta zor ama artık misafir sayılmazlar sen sağlıklı beslenmeye çalış yine de

cnm burda kar yok ama cok soguk kar yagsa kizimida alip kaymaya gitcez yigenlerle benim kizda camdan bakmayi seviyor
anne bakk bizim arabaaa diyor iyicene konusmayi soktu
Bende çok severim canım camdan syretmeyi maşallah ona ya nede tatlı konuşur şimdi.
bugün beslenmem iyi gitti akşama da kapuska ve yoğurt yiyeceğim 1 dilim de ekmek yerim belki
ece hoşgeldin canım nasıl geçti çanakkale günlerin
Afiyet olsun dünde bende kapuska vardı bende çok severim bird çok tok tutuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…