nekadar az yiyorsun sen dayana biliyorsan helal olsun inşallah hedefine ulaşabilirsin
yapma canım hemen vazgeçme bana kızma güzelim ama bizde irade yok her mutlulukta ve mutsuzlukta kendmizi yemek yerken buluyoruz..
Diyetisyenini seviyorsun bırakma derim yaşadığın olumsuzlukları öğrenince hak verecektir..ayşecimm vazgecersekk 10 larca kilo daha alırız...lütfen yolumuzdan dönmek yok seNdelesek düşsekte kalkıp devam edeceğiz hadiii tontişim benimm..
EŞİMDE BENDE TAKILIYORUZ İŞTE BU ARA İYİYZ AMA BUGUN COK SOGUK YEDİMMM. REGL AĞRISI CEKICEM...
Burasıda çok soğuk ayşecim ama bizim buralarda güzel çalışıyolar kaldırımlar merdivenler yollar tertemiz Allahtan.günaydınlar herkese
yeni geldim işe
E-5 açık ama ara yollar kapalı malesef
hiç ama hiç çalışma yok bizim orda ve acayip kar yağışı var
-9 derece gösteriyodu sabah
umarım herkesin keyfi yerindedir
Sakın ha vazgeçme ne demek iradesizim demek dur bakalım bu ara hem üzüldün hem hasta oldun toparlarsın sen kendini cumada dr muhakkak gir gitmessen daha çok serersin sakın vazgeçme bak gelirim orayaaaa hıııı:::)))diyet miyet yok bende moralim o yüzden çok bozuk
her seferinde bu son diyorum ama yok beceremiyorum ben bu işi
cuma günü kontrole gidicem yine ama yüzüm yok belki de gitmem artık öyle düşünüyorum verdikten sonra evde de veririm burdaki bi çok insan gibi
sen nasıl oldun cnm eşin nasıl oldu
Hoşgeldin canım ama keşke ilk dietee başlarken böyle bir dietle başlıycana daha iyi bir beslenme programlı bir listeyle başalsaydın çünkü şimdi vücudun az kolari ile veriyor kiloları bundan sonraki hafta napğıcaksın bence bu dieti bırak daha düzgün bir liste seç bunuda yapmak istiyosan kilolar takılınca veremediğin dönemde denersin yapmayı hem bu havalarda bu kadar ağır diet seni hasta eder tabi herşey senin kararrın ben sadece bildimi yazdım....arkadaşlar herkese merhaba... bende 90 ın üzerindeki minikkuşlardanım :)) dün diyete başladım iallah bu gidişe bir son vericem... sizler neler yapıyosunuz nasıl başediyosunuz bu durumlarla nasıl çözümler ve önerilerde bulunuyosunuz merak ettim..... Allah herkes ekilolarından kurtulmayı ve bedeninde mutlu olmayı nasip etsin.... çünkü insanın kendisi yetmez gibi çevresi osu busu herşe bu kilo meselesinde baskı unsuru..... bende dün bu bıkkınlık had safhaya ulaştı ve ya Allah dedim diyete başladım.. şimdilik iyi gidiyorum elma diyeti topiğini gösterdi bir arkadaşım oradan başladım yola birkaç gün sonrada normal 1300 kalorilik diyetisyenin verdiği beslenme biçimine dönüem nasipse..... ama hiç böyle hızlı etki aldığım bir diyet olmamıştı ve kendşmşde gayet iyi hissediyorum..... işallah devamıda gelir... :44:
canımm beni gecsen de sevinirim...burada herkesin basarısı beni çok mutlu ediyor..Yok canım seni geçemem çünkü ben geçen hafta kilomu çizelgemdeki kilo bildirdim halbuki geçen hafta 111 çıkmıştımutandığımdan kilomu söyleyemedim valla onun için her ne kadar 3-4 kilo verecek olmuş olsam da listeye 1 kilo falan geçer seni geçemem merak etme
Günaydın Kızlar
Bugün de -400 gr gördüm baskülde sevindimDün 2 lt su içebilmiştim bir de akşam azıcık kaçırmıştım ama yine de bu sonuç güzeldi
valla şimdilik doyuyorum evde olunca böyle yiyebiliyorum dışarı çıkınca bazen kaçırdığım için dengeliyorum işte
arkadaşlar herkese merhaba... bende 90 ın üzerindeki minikkuşlardanım :)) dün diyete başladım iallah bu gidişe bir son vericem... sizler neler yapıyosunuz nasıl başediyosunuz bu durumlarla nasıl çözümler ve önerilerde bulunuyosunuz merak ettim..... Allah herkes ekilolarından kurtulmayı ve bedeninde mutlu olmayı nasip etsin.... çünkü insanın kendisi yetmez gibi çevresi osu busu herşe bu kilo meselesinde baskı unsuru..... bende dün bu bıkkınlık had safhaya ulaştı ve ya Allah dedim diyete başladım.. şimdilik iyi gidiyorum elma diyeti topiğini gösterdi bir arkadaşım oradan başladım yola birkaç gün sonrada normal 1300 kalorilik diyetisyenin verdiği beslenme biçimine dönüem nasipse..... ama hiç böyle hızlı etki aldığım bir diyet olmamıştı ve kendşmşde gayet iyi hissediyorum..... işallah devamıda gelir... :44:
Çok geçmiş olsun canım misafir zor oluyor dietteyken kolay gelsin.Merhaba herkese, diyetim çok kötü gidiyor. Daha doğrusu gidemiyor! Daha ilk haftadan cortladım bir gram bile veremedim.
Su içmek çok zor geliyor, iki üç gün çok su içiyorum sonraki gün canım hiç içmek istemiyor. Şimdi bir de misafirim var şehir dışından yatılı geldiler. Habire sofra kur, yemek yap, kızım da hasta bir yandan, gecesi gündüzü birbirine karıştı. İstanbulda kar hiç kesilmedi ki yarım saat çıkayım yürüyüş yapayım
Bunaldım..
Merhaba herkese, diyetim çok kötü gidiyor. Daha doğrusu gidemiyor! Daha ilk haftadan cortladım bir gram bile veremedim.
Su içmek çok zor geliyor, iki üç gün çok su içiyorum sonraki gün canım hiç içmek istemiyor. Şimdi bir de misafirim var şehir dışından yatılı geldiler. Habire sofra kur, yemek yap, kızım da hasta bir yandan, gecesi gündüzü birbirine karıştı. İstanbulda kar hiç kesilmedi ki yarım saat çıkayım yürüyüş yapayım
Bunaldım..
arkadaşlar herkese merhaba... bende 90 ın üzerindeki minikkuşlardanım :)) dün diyete başladım iallah bu gidişe bir son vericem... sizler neler yapıyosunuz nasıl başediyosunuz bu durumlarla nasıl çözümler ve önerilerde bulunuyosunuz merak ettim..... Allah herkes ekilolarından kurtulmayı ve bedeninde mutlu olmayı nasip etsin.... çünkü insanın kendisi yetmez gibi çevresi osu busu herşe bu kilo meselesinde baskı unsuru..... bende dün bu bıkkınlık had safhaya ulaştı ve ya Allah dedim diyete başladım.. şimdilik iyi gidiyorum elma diyeti topiğini gösterdi bir arkadaşım oradan başladım yola birkaç gün sonrada normal 1300 kalorilik diyetisyenin verdiği beslenme biçimine dönüem nasipse..... ama hiç böyle hızlı etki aldığım bir diyet olmamıştı ve kendşmşde gayet iyi hissediyorum..... işallah devamıda gelir... :44:
sakın canım vazgeçmek yok nasıl devam etmek istiyorsan öyle yap ama vazgeçme...becericez ama hayatımıza farklıklıklar katarak...
aynen öyle iradesizin tekiyim ben
hayattaki herşeyden sıkıldım
bi bıkkınlık var üzerimde
diyetisyene gidip veremediğimi görünce daha da üzülüyorum
bazı dengezilerde laf ediyo
bilmiyorum beceremiyorum ben bu işi
aynen öyle iradesizin tekiyim ben
hayattaki herşeyden sıkıldım
bi bıkkınlık var üzerimde
diyetisyene gidip veremediğimi görünce daha da üzülüyorum
bazı dengezilerde laf ediyo
bilmiyorum beceremiyorum ben bu işi
Burası öyle güzelki kar çok güzel yağıyor karşı tarf gözükmüyor bende camım nönünde meyva çayımı içiyorum kardan sebeb evden çıkammak dışında herşey çok güzel.
Çok geçmiş olsun canım misafir zor oluyor dietteyken kolay gelsin.
cnm geçmiş olsun kizina şimdi misafirlerinle ilgilen onlar gidince
dietinide yola sokarsin su. mecbur içeceğiz cnm kendince biseyler bul içmek için mesela 1şişeyi doldur içine karanfil yada tarçın çubuğu salatalık.taze nane. felan.
Çok sağol canım..
Evet öyle yapıcam artık. Bu gün gelen bir telefonla yıkıldım, misafirim 2 hafta daha bizdelerBu hafta sonu gideceklerdi güya Allahım sana geliyorum !
Bende çok severim canım camdan syretmeyi maşallah ona ya nede tatlı konuşur şimdi.cnm burda kar yok ama cok soguk kar yagsa kizimida alip kaymaya gitcez yigenlerle benim kizda camdan bakmayi seviyor
anne bakk bizim arabaaa diyor iyicene konusmayi soktu
Afiyet olsun dünde bende kapuska vardı bende çok severim bird çok tok tutuyor beni.bugün beslenmem iyi gitti akşama da kapuska ve yoğurt yiyeceğim 1 dilim de ekmek yerim belki
ece hoşgeldin canım nasıl geçti çanakkale günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?