Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın arkadaşım ama şöyle düşündüm 94,4 başladım dün, bugün sabah 92,7 tartıldım.. nasipse 90 ı görünce diyetisyenimin bana özel hazırladığı normal diyete geçiş yapıcam... hedef yüksek olunca morale ihtiyaç var bu bana başta bir gaz sağlayacak nasipse.. çünkü öyle bir ay bekle 2 yada 4 kg ver gibi diyetlerle olmuyor.... yani ben yapamıyorum hırsımı ve heyecanımı kolay kaybediyorum... dün başladım diyete ve inadına herkeste bir ikramlar bir yemeler içmeler.. irademi kesinlikle bozmadım çok şükür... işallah nefsimin kurbanı olmadan yaza kadar dilediğim kiloya geleceğim... hele büyük şehirlerden birinde olsam bol bol şu kampanyalı bölgesel zayıflama merkezlerinede giderim ama kısmet olmuyor bir türlü... işallah başarılı oluruz Rabbim yardımcımız olsun......

çevrenin yaklaşımına kızmaktan vazgeçtim.. yani nihayetinde kötü komşu ev sahibi yapsın mantığındayım şuan :)) bu diyeti bana diyetisyenim yazmıştı endokrincimin yönlendirmesiyle ve durumuma özel olarak... yine ona devam edicem... ama ilk aşamada azcık gaz olsun diye ihtiyacım vardu bu birkaç kg yi vermeye..... hasta olmaktan korkuyorum canım neden dersen 2,5 yaşında bir kızım var ona yalnız bakıyorum eşim uzun seyahatlerde oluyor o yüzden hastalık beni perişan ediyor.... Allahım hepimizi hastalıktan korusun özellikle minnoşlarımızı :)

Hoş geldin minikkuş =) eşimde bana böyle hitap ediyo ..inşallah bu topikde kilolu insan kalmayacak

işallah arkadaşım işallah.. vallaha utanıyorum kocam 80 kg ben 94,5.... yani bişi dmeiyor ama yakışmıyoruz yan yana, yaşım görsen 35 dersin ister istemez anne kıyafletleri giyiyorum bedenime göre bişiy bulamadığımdan... nasipse bu kötü günler geride kalıcak işallah ve bende istediği kiloda ve sağlıklı bir insan olucam..... işallah... işallahh.. işallahhh.......:))))))

Bende çok severim canım camdan syretmeyi maşallah ona ya nede tatlı konuşur şimdi.

Afiyet olsun dünde bende kapuska vardı bende çok severim bird çok tok tutuyor beni.

sağol canım şimdi yedim ben de hem de 1.5 tabak yoğurt ve bir dilim de ekmekle inşallah beni de tok tutar da yatana kadar başka bişey yemem meyve dışında

İnşallah canım hedefine ulaşırsın bende 150 kilolardan 105 kiloya düştüm diyim daha fazlaydı ama geri aldımBende ilk zamanlar senin mantuğınla yaptım dietleri gaza gelmem lazım dedim evet bu tarz diyetlerle verdim ama hep sonra açlımı yenik düştüm ve yemeklere saldırdım daha sonra bir uzman yardımıyla yiyerek aç kalmadan bunca kiloyu verdim ki benim troidim var ve haşimitom var ona rağmen yiyerek verdim ben aslında burda kimseye bunu yap onu yapma diye karışmam ama seni okuyunca bu diyetlerin zararını çok görmüş biri olarak yorum yapmak nacizane fikrimi söylemek istedim canım....

sağol canım şimdi yedim ben de hem de 1.5 tabak yoğurt ve bir dilim de ekmekle inşallah beni de tok tutar da yatana kadar başka bişey yemem meyve dışında
Afiyet olsun çok erken yiyosun akşam yemeğini keşke bende böyle yapsam ama biliyorumki ben bu satte yersem üstüne bir akşam yemeği daha yerim:)

Afiyet olsun çok erken yiyosun akşam yemeğini keşke bende böyle yapsam ama biliyorumki ben bu satte yersem üstüne bir akşam yemeği daha yerim:)

az daha bekleyim dedim ama çok acıkmıştım beklesem gereksiz şeyler atıyorum ağzıma
aslında gece geç yatmasak uygun bir saat akşam yemeği için ama geç yatınca acıkılıyor malesef ben de acıkınca naparım bilemem leblebi iyi olur aslında eşime söyleyim de alsın gelirken

iyi akşalar kızlar naslsınız ben bıraktım kendimi kilo vermek benim için hayel galiba herşeyi canım istiyo yiyorum ..

kız banuş kimseye karışmıyorum olmuyor aaa sen karışmıycanda benmi karışcam. bazen elimizde olmayan bazende olan sebeblerden edindiğimiz bilgileri hayata geçiremiyoruz. sen çok uzun bir yol aldın. sonra sıfıra döndün ve tekrar yılmadan başladın. o yüzden en çok senin karışman katılman gerek canım.

yaa kızlar bişi diycem ben çok üşüyorum. mens oldum. bugünde detoks diyeti yapıyorum. acaba detokslarım beni sıcakmı tutuyoduda benim haberim yoktu

maşallah arkadaşım çok güzel kilo vermişsi,n inşaallah dahasınıda verirsin ve mutlu olursun... bendede haşimato vardı ve çok şükür çok doğumla birlikte geçti.... artık ilaç vs almıyorum herşey yolunda.. yani bu benim için taş çay-tlasın 4-5 gün sürecek bir durum dediklerininde tamamen farkındayım ama psikolojik olarak byle daha iyi hissedicem yoksa şevkim kırılıyor zor bu kilo işi beni en iyi sizler anlarsınız ama karşıma geçipte hayatında kg sorunu yaşamamış birinin düzenli ye bol su iç sporda şart tipi yaklaşımları beni artık cinnete getirmeye yetiyor... dinlemek istemiyorum bu tip lafları yada kıyafet aldığım yerlerde sizin bedeniniz bizde üretilmez vs gibi cevaplar duymak artık canımı sıkıyor..... neyseki sonunda kararımı verdim ve başladım bir şekilde nasipse perşembe gibide normal diyetime döneceğim ve kalıcı şekilde midemide küçülterek direncimi kaybetmeksizin asıl diyetime başlarım işallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

iyi akşalar kızlar naslsınız ben bıraktım kendimi kilo vermek benim için hayel galiba herşeyi canım istiyo yiyorum ..

arkadaşım böyle pes etme hemen
benimde canım herşeyi istiyor üstelik çok sık acıkıyorum
ama hiç pes etmiyorum inadına bir sonraki öyünde listeme uygun beslenmeye çalışıyorum
belki diğer arkadaşlar gibi hızlı yada çok kilo vermiyorum ağır ağır ilerliyorum ama yinede kilo veriyorum
bence pes etme yola devem tünelin ucunda varrrrr
sağlıklı güzel hoş bir vucut var istediğin bedeni bulabilmek var
bak bizim eve günde 4 ekmek giriyordu şimdi 1.5 ekmek yeniyor günde tümünü ben yiyordum(evde iki kişiyiz bu arada)
meğersem isteyince azaltılıyormuş tabii çoooook yolum var daha bir çok şeye sınır getirmem gerekiyor
ama bak hiç pes etmiyorum burdaki arkadaşlarımın sayesinde sen sık girmiyorsun bu topiğe düzenli girsen sende motive olursun

haklısın papatyam saol canım elimden geleni yapıcam buarada adın ne arkaşım

en çok sevdigim şeyde ne bilirmisin şaçma gelir belki ama ekmegin o burunları varya çıtır çıtır bayılıyorum

sende çok motive gidiyorsun ejje..
21 kg vermişsin nekadar zamanda verdin? ve yediklerini biliyorum bunun yanında baska püff noktaların var mı?sporla aran nasıl? umarım bende senn gibi basarılı olurum..
sen de süper gidiyosun.cuma listelerinde hep üst sıralardasın maşallah hep böyle gideriz inşallah
3 ekimde başladım ben yani 4 aydır yapıyorum.spor pek yoktu ama inşallah bugünden itibaren olacak.püf noktası pek yok aslında bu sefer motivasyon tavan yaptı.yediklerimi gördün herhalde fazla yemiyorum bi de abur cubur ve kola hastasıydım onları direk sildim.bi de akşamları erken yiyiyorum bu kadarcık :)

ilk başladığımda ben de aynı şeyleri yaşamıştım.dışarıda hiç yemeyen dayım daha rejimimin 1. haftasında pizza yemeye götürdü.kuzenim evde mantı yaptı.diğer kuzenim hadi burger king yiyelim dedi.benim diyete başladığımı da kimse bilmediğinden ben de bilmemelerini istediğimden yemek zorunda kalmıştım ama sonra akıllandım.bişey yememi istediklerinde yok yeni yedim yok midem rahatsız falan diyorum.gerç, artık belli oluyor kilo verdiğim ama ben yine de söylemedim resmi olarak diyette olduğumu

en çok sevdigim şeyde ne bilirmisin şaçma gelir belki ama ekmegin o burunları varya çıtır çıtır bayılıyorum

ne saçma gelecek bende çok severdim artık yediğim ekmeklerim çıtır çıtır bir uç kısmı yok
ben dilimlenmiş çavdar ekmeği alıyorum o da aynı tost ekmekleri gibi
ben diyete başladığım ilk günden beri hiç beyaz ekmek yemedim yemekli misafirliklerde bile

durunn ne anlatcam size kayınvaldem gildeyiz 1 hafta kadar orda kaldık onların evleri kalöferli neyse geçen gün eşimin yengesiyle kuzeni geldi kuzeni dr ama anneside kendide dengesizin deki neyse arkadaşım eve girip oturup soluklanmadan başladılar bana sallamaya eşimin yengesi abooo bu ne şişmanlık yüzün duvar gibi olmuş kuzenide ben 2 tane çocuk dogurdum sen daha dogurmadın bu ne böle benim amacım yok senin var neye ugradıgımı şaşırdım ses çıkarmadım daha dogrusu çıkramadım agzım dilim tutuldu eve geldim bütün gece agladım buarad kayınvaldemgilde daha kalacaktık ama kadın temizlik temizlik diye tutturdu eşimde hadi hanım biz gidelim bu ben işe gidince sana bütün evi temizletir dedi kalktık geldik..

bu arada yine yediklerimi yazmayı unutmuşum.bugün spor salonuna gittim ilk gün olduğu için sadece 35 dk kaldım bundan sonra fazlalaştırıcam inşallah.yediklerime gelince:
sabah:1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 parça tavuk göğsü (domates sosuyla)
1 dilim kepekli ekmek
yarım kırmızı biber(konserve)
ara öğün:3 adet diyet bisküvi
akşam:6-7 yk nohut
1 dilim kepekli ekmek
3 adet kornişon turşu
ara öğün:1 greyfurt
bi de eve gelince fi tarihinden kalma spor aletinde 10 dk bisiklet ve 250 de twist hareketi yaptım.yani toplam 50 dk (hiç yoktan iyidir)

ne dengesizlermiş şaşırdım kaldım
iyi bugün menün daha kalabalık tabii doğru yanlış diyecek kadar tecrübeli değilim
ne güzel sporunuda yapmışsın
ben bu gün hiç hareket yapmadım yemek bulaşık haricinde

valla bebek özlemi çekenlerde de tüp bebek yaptıranlar olmuş emekleri boşa çıkmaz işallah ALLAH yardımcıları olsun .. papatya kaç kilosun canım şuan

eşini tebrik ediyorum canım. vallaha alkışlamalıkmış. bravo doğrusu. öbürleri dediğin gibi dengesiz boşver.

eşini tebrik ediyorum canım. vallaha alkışlamalıkmış. bravo doğrusu. öbürleri dediğin gibi dengesiz boşver.

saol canım eşim ezilmemi istemez beni kendimden fazla düşünür ALLAH razı olsun aşkımdan öbürlerine gelince laf desemde anlamıyolar çan çan sürekli konuşuyolar ben onlarla laf yarıştıramam biri okumamış cahil biri okumuş zaten senede bir anca görürüm dengesizleri.. hoşgeldin buarada sen nasılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…