- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Günaydın Kızlar
Bugün de -400 gr gördüm baskülde sevindimDün 2 lt su içebilmiştim bir de akşam azıcık kaçırmıştım ama yine de bu sonuç güzeldi
arkadaşlar herkese merhaba... bende 90 ın üzerindeki minikkuşlardanım :)) dün diyete başladım iallah bu gidişe bir son vericem... sizler neler yapıyosunuz nasıl başediyosunuz bu durumlarla nasıl çözümler ve önerilerde bulunuyosunuz merak ettim..... Allah herkes ekilolarından kurtulmayı ve bedeninde mutlu olmayı nasip etsin.... çünkü insanın kendisi yetmez gibi çevresi osu busu herşe bu kilo meselesinde baskı unsuru..... bende dün bu bıkkınlık had safhaya ulaştı ve ya Allah dedim diyete başladım.. şimdilik iyi gidiyorum elma diyeti topiğini gösterdi bir arkadaşım oradan başladım yola birkaç gün sonrada normal 1300 kalorilik diyetisyenin verdiği beslenme biçimine dönüem nasipse..... ama hiç böyle hızlı etki aldığım bir diyet olmamıştı ve kendşmşde gayet iyi hissediyorum..... işallah devamıda gelir... :44:
Çok sağol canım..
Evet öyle yapıcam artık. Bu gün gelen bir telefonla yıkıldım, misafirim 2 hafta daha bizdelerBu hafta sonu gideceklerdi güya Allahım sana geliyorum !
durunn ne anlatcam size kayınvaldem gildeyiz 1 hafta kadar orda kaldık onların evleri kalöferli neyse geçen gün eşimin yengesiyle kuzeni geldi kuzeni dr ama anneside kendide dengesizin deki neyse arkadaşım eve girip oturup soluklanmadan başladılar bana sallamaya eşimin yengesi abooo bu ne şişmanlık yüzün duvar gibi olmuş kuzenide ben 2 tane çocuk dogurdum sen daha dogurmadın bu ne böle benim amacım yok senin var neye ugradıgımı şaşırdım ses çıkarmadım daha dogrusu çıkramadım agzım dilim tutuldu eve geldim bütün gece agladım buarad kayınvaldemgilde daha kalacaktık ama kadın temizlik temizlik diye tutturdu eşimde hadi hanım biz gidelim bu ben işe gidince sana bütün evi temizletir dedi kalktık geldik..
İyi akşamlar kızlar
Akşam yemeği yemedim şuan biraz acıktım sanki :26: 3 gibi arnavut ciğeri yapmıştım 1 tabak yedim patatesle beraberakşama birşey yemem dedim ama acıktım neyse ya birşey yiyecek halim yok suyumu içerim artık daha 1 litreye yakın su içicem
40 dakika leslie yaptım mutluyum ve gururluyumbakalım yarın baskül ne göstericek bana
valla bebek özlemi çekenlerde de tüp bebek yaptıranlar olmuş emekleri boşa çıkmaz işallah ALLAH yardımcıları olsun .. papatya kaç kilosun canım şuan
87 kiloyum canım
bana göre iyisin 92 oldum galiba ben :26:
ben 92 ile başladım ağır ilerliyorum ama daha da almak vardı hiç yoktan iyi demi
sende kendini topla yılmak yok yola devam
sağol canım en güzeli olmuş.saol canım eşim ezilmemi istemez beni kendimden fazla düşünür ALLAH razı olsun aşkımdan öbürlerine gelince laf desemde anlamıyolar çan çan sürekli konuşuyolar ben onlarla laf yarıştıramam biri okumamış cahil biri okumuş zaten senede bir anca görürüm dengesizleri.. hoşgeldin buarada sen nasılsın..
slm kızlar:)))bizde döndük sonunda bugün.iki çocuğum sakaryaya babanneye gitmişti geçen ctesi yaklaşık 9 gün kalmış oldular.eşim geçen hsonu bıraktı bu hsonu aldı.bende geçen salı çkaleye uçtum bu sabhta geri döndüm.diyet aslında ilk günler iyiydi sonraki günler bi sapıttım hala kendimi toplayamadım bugün de düzensizdik tabi herkesin valizi ve ev işleri birikmişti.üstelik çok yorgundum.toparlanam lazım ama çocuklar evdeyken biraz zor olacak toparlanmam.tartılmakta istemiyorum moralim bozulacak çünkü kısa sürede çok güzel kilo alabiliyorum malesef...
annemler ablalarım abimler arkadaşlarım çok şaşırdılar yeni halimi görünce.kurbandan sonra 7 kg daha inmiştim.popon bacakların kalmamış hiç dediler.ama göbeğimi gösterince hak verdiler bölgesel bişeyler yapabilirsin diye.yazın 97 kg iken gören bir arkadaşım özellikle çok tebrik etti.kendisi 55 kg imişte 56,5 olmuş hemen leslileri yollamamı istedi internette...boyu 165 cm.36-38 beden giyiyormuş.1,5 kg bile rahatsız olması içni yetmiş yani...ablamın pantolonlarına girdim hatta biraz da bol geldi 42 bedendiler çeşitli markalarda.hatta abimin eşi yok olcaksın yeter artık bile dedi:)))
bende anneciğimi görmüş oldum.çkale çok çok soğuktu.1 kere kahvaltıya gittik bide kahve içmeye.onun dışında hep evdeydik.çocuklarımı özledim ama olmamalarıda iyi oldu kafamı dinledim biraz.gerçi en küçüğümde bi garipti, kucağımdan inmek istemedi noramlde yabancı bilmez ama bırakacağımdan korktu heralde.bugün abisini ablasını görünce nasıl mutlu oldu anlatamam.hepsi çok mutlular çok şükür.bende bu soğuk havalarda karda koşta kazasız evimize ulaştığımız içni çok mutluyum.herkse iyidir inşallah.geçmişi okuyamadım ve halada okuyamayacağım.yarın vaktim olursa okumaya çalışırım birazdan film izleyeceğiz eşimle.işte böyle....hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun dilerim.herksese kuacak dolusu sevgiler:)))
..İnşallah canım hedefine ulaşırsın bende 150 kilolardan 105 kiloya düştüm ....
iyi akşalar kızlar naslsınız ben bıraktım kendimi kilo vermek benim için hayel galiba herşeyi canım istiyo yiyorum ..
kız banuş kimseye karışmıyorum olmuyor aaa sen karışmıycanda benmi karışcam. bazen elimizde olmayan bazende olan sebeblerden edindiğimiz bilgileri hayata geçiremiyoruz. sen çok uzun bir yol aldın. sonra sıfıra döndün ve tekrar yılmadan başladın. o yüzden en çok senin karışman katılman gerek canım.
yaa kızlar bişi diycem ben çok üşüyorum. mens oldum. bugünde detoks diyeti yapıyorum. acaba detokslarım beni sıcakmı tutuyoduda benim haberim yoktu
kıyafet aldığım yerlerde sizin bedeniniz bizde üretilmez vs gibi cevaplar duymak artık canımı sıkıyor..... neyseki sonunda kararımı verdim ve başladım bir şekilde nasipse perşembe gibide normal diyetime döneceğim ve kalıcı şekilde midemide küçülterek direncimi kaybetmeksizin asıl diyetime başlarım işallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
arkadaşım böyle pes etme hemen
benimde canım herşeyi istiyor üstelik çok sık acıkıyorum
ama hiç pes etmiyorum inadına bir sonraki öyünde listeme uygun beslenmeye çalışıyorum
belki diğer arkadaşlar gibi hızlı yada çok kilo vermiyorum ağır ağır ilerliyorum ama yinede kilo veriyorum
bence pes etme yola devem tünelin ucundavarrrrr
sağlıklı güzel hoş bir vucut var istediğin bedeni bulabilmek var
bak bizim eve günde 4 ekmek giriyordu şimdi 1.5 ekmek yeniyor günde tümünü ben yiyordum(evde iki kişiyiz bu arada)
meğersem isteyince azaltılıyormuş tabii çoooook yolum var daha bir çok şeye sınır getirmem gerekiyor
ama bak hiç pes etmiyorum burdaki arkadaşlarımın sayesinde sen sık girmiyorsun bu topiğe düzenli girsen sende motive olursun
İyi akşamlar kızlar
Akşam yemeği yemedim şuan biraz acıktım sanki :26: 3 gibi arnavut ciğeri yapmıştım 1 tabak yedim patatesle beraberakşama birşey yemem dedim ama acıktım neyse ya birşey yiyecek halim yok suyumu içerim artık daha 1 litreye yakın su içicem
40 dakika leslie yaptım mutluyum ve gururluyumbakalım yarın baskül ne göstericek bana
mrhb. ben altı aydır bebek emziriyorum hamile olmadan önce 70 kiloydum şimdi ise 90 oldumkilo vermek istiyorum bebek emziren anne diyeti varmı merakla bekliyorum hoşça kalın...
bugün 2 günlük %100 detoks diyetine başladım kızlar hiç açlık hissetmedim. hatta yemeyi unuttumda eşim dedi saatin geçiyor yemedin diye.
hani diyetisyenler diyorya beyaz idrar yapana kadar su için diye. aynen öyle. o kadar çok su ve bitki çayı içtimki. iyi oldu. ama bugün regl oldum. çok üşüdüm çoook. onun dışında iyiyiydi ama spor yapmadım.
Cok sagol banucum bakalim tarti ne diycek bu durumaBenim vermem gerek daha fazla olduğu için herhalde 10 gün yeterlidir diye düşünüyorum. İnşallah bende becerip güzel bir sonuç alırımSu olayını bugün 2 kilo ancak içtim ama yarın daha fazla içmeye çalışırım. Şişeyle içiyorum artık ama tabi akşam üzere şişe olayı aklıma geldiği için 3ü bulamam bu saatten sonra
Yeşil çayımı da biraz evvel hüplettim
Takıldığım yerde kesin sana danışırım canım sonuçta sen benden daha tecrübelisin Dukan konusunda
Canım senin adına sevindimne güzel işte en azından bundan sonra almancayı daha iyi konuşabildiğinde çok daha rahat edersin. Bol bol pratik yapmak için bence alman komşularınlada arada ufak sohbetler et en azından günlük konuşmalarda daha rahat olursun
Bak erken kalkıncada seninde dediğin gibi metabolizmanda hızlanır
Şimdiden sana başarılar.
Allah zihin acıklığı versin
Bu arada kar topu oynamaya cıktık cıkmasına ama bizde çok uzun duramadık cünkü zehir gibi esiyordu bizim kapının önü.
Kızım ve eşim birkaç kez bayırdan aşağı kaydılar hatta daha rahat kaysınlar diye kızımın muşamba alt bezleme minderinide aldılar
En sonunda bende dayanamadım ve eşimle birlikte bayırdan aşağı kaydımama müthiş zevkliydi.
Kısa süren bir macera oldu ama inanılmaz stres attimdarısı hepinizin başına
Neyse sizlere doyum olmaz bu gecelik benden bukadar
Kendinize iyi bakın ve yarın akşama kadar Allaha emnet olun Güzeller
Hayırlı geceler diliyor ve hepinizi kocaman öpüyorummmm
Insallah toksincim insallaaaaaaaahhhhhhhh.........cnm senin için hayırlı olacağına inaniyorum sabah erken kalkmaya alisirsin
Birisi baklava mi dedi ????????????herkese günaydın karlı bir istanbul sabahı...buz gibi hava...kar hiç durmuyor burda işe 1 saate geldim...hepinizi çok özledimm..
hafta sonu cumartesi akşamı davete gittik ben pazar günü 15 kişi ağırladım..uff baklava yedimyaa:18::18::18:
pişmanım çok karnım davul gibi regl olacağım inşallah şişliklerimi atarım...
iyi haberlerini aldikca ben kilo vermis gibi seviniyorum cnm hadi bakalim yaza kadar incecik olucaksin bu gidisleGünaydın Kızlar
Bugün de -400 gr gördüm baskülde sevindimDün 2 lt su içebilmiştim bir de akşam azıcık kaçırmıştım ama yine de bu sonuç güzeldi
Orasi öyle umutcum insallah karlarimiz bize eksi olarak döner yoksa bende bu ara ipin ucunu kacirdim kaciricam. Allahim sen bana sabir verrr diye diye geziyorum evin icindeNe yaptın canım, merak ettim, sözünü tutmuşsundur sen :) Ben de akşam hafif yedim ama gündüz o kadar az yemiştim ki, dayanamadım 1 kaşık pilav, yarım dilim ev ekmeği yedim. Pazı yemeği ve bir ince dilim et ile. Bende de kek vardı, tırnağım kadar bir parça tadına baktım. Benim akşam böyle geçti, bu hafta bir geçse
Son pişmanlık fayda etmiyor canım haklısın :)) Ama zararın neresinden dönersek kardır değil mi? Herhalde bu sözü de ömrüm boyunca son 6 ayda kullandığım kadar kullanmamışımdır :))
Okuyunca inan cok sinir oldum ne dengesiz insanlar var cidden sasiyorumdurunn ne anlatcam size kayınvaldem gildeyiz 1 hafta kadar orda kaldık onların evleri kalöferli neyse geçen gün eşimin yengesiyle kuzeni geldi kuzeni dr ama anneside kendide dengesizin deki neyse arkadaşım eve girip oturup soluklanmadan başladılar bana sallamaya eşimin yengesi abooo bu ne şişmanlık yüzün duvar gibi olmuş kuzenide ben 2 tane çocuk dogurdum sen daha dogurmadın bu ne böle benim amacım yok senin var neye ugradıgımı şaşırdım ses çıkarmadım daha dogrusu çıkramadım agzım dilim tutuldu eve geldim bütün gece agladım buarad kayınvaldemgilde daha kalacaktık ama kadın temizlik temizlik diye tutturdu eşimde hadi hanım biz gidelim bu ben işe gidince sana bütün evi temizletir dedi kalktık geldik..
Beyzus ablacim bizde seni özledikkkkkkkkİyi geceler arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım....
Biz annemi getirdik;buralarda kaldık.İstanbul kardan yıkılıyor;burası da kuru soğuk;ama ne soğuk...Jilet gibi kesiyor...
Yollarda buz var diye oturuyoruz oturduğumuz yerde...
Hepinizi özledim...
slm kızlar:)))bizde döndük sonunda bugün.iki çocuğum sakaryaya babanneye gitmişti geçen ctesi yaklaşık 9 gün kalmış oldular.eşim geçen hsonu bıraktı bu hsonu aldı.bende geçen salı çkaleye uçtum bu sabhta geri döndüm.diyet aslında ilk günler iyiydi sonraki günler bi sapıttım hala kendimi toplayamadım bugün de düzensizdik tabi herkesin valizi ve ev işleri birikmişti.üstelik çok yorgundum.toparlanam lazım ama çocuklar evdeyken biraz zor olacak toparlanmam.tartılmakta istemiyorum moralim bozulacak çünkü kısa sürede çok güzel kilo alabiliyorum malesef...
annemler ablalarım abimler arkadaşlarım çok şaşırdılar yeni halimi görünce.kurbandan sonra 7 kg daha inmiştim.popon bacakların kalmamış hiç dediler.ama göbeğimi gösterince hak verdiler bölgesel bişeyler yapabilirsin diye.yazın 97 kg iken gören bir arkadaşım özellikle çok tebrik etti.kendisi 55 kg imişte 56,5 olmuş hemen leslileri yollamamı istedi internette...boyu 165 cm.36-38 beden giyiyormuş.1,5 kg bile rahatsız olması içni yetmiş yani...ablamın pantolonlarına girdim hatta biraz da bol geldi 42 bedendiler çeşitli markalarda.hatta abimin eşi yok olcaksın yeter artık bile dedi:)))
bende anneciğimi görmüş oldum.çkale çok çok soğuktu.1 kere kahvaltıya gittik bide kahve içmeye.onun dışında hep evdeydik.çocuklarımı özledim ama olmamalarıda iyi oldu kafamı dinledim biraz.gerçi en küçüğümde bi garipti, kucağımdan inmek istemedi noramlde yabancı bilmez ama bırakacağımdan korktu heralde.bugün abisini ablasını görünce nasıl mutlu oldu anlatamam.hepsi çok mutlular çok şükür.bende bu soğuk havalarda karda koşta kazasız evimize ulaştığımız içni çok mutluyum.herkse iyidir inşallah.geçmişi okuyamadım ve halada okuyamayacağım.yarın vaktim olursa okumaya çalışırım birazdan film izleyeceğiz eşimle.işte böyle....hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun dilerim.herksese kuacak dolusu sevgiler:)))
bugün 2 günlük %100 detoks diyetine başladım kızlar hiç açlık hissetmedim. hatta yemeyi unuttumda eşim dedi saatin geçiyor yemedin diye.
hani diyetisyenler diyorya beyaz idrar yapana kadar su için diye. aynen öyle. o kadar çok su ve bitki çayı içtimki. iyi oldu. ama bugün regl oldum. çok üşüdüm çoook. onun dışında iyiyiydi ama spor yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?