Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar

Akşam yemeği yemedim şuan biraz acıktım sanki :26: 3 gibi arnavut ciğeri yapmıştım 1 tabak yedim patatesle beraber akşama birşey yemem dedim ama acıktım neyse ya birşey yiyecek halim yok suyumu içerim artık daha 1 litreye yakın su içicem

40 dakika leslie yaptım mutluyum ve gururluyum bakalım yarın baskül ne göstericek bana

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Dünden beri özlemişim sizi yaw
Gece kartopu oynayıp bayırdan kaydık kaymasına ama bir geldik sular kesik hadi sabah gelir diye düşünüyordum bu saatte kadar hala sular yok :26: birde bu yetmiyormuş gibi gündüz kaç saat elektrikler kesikti ve can sıkıntısından patlayacaktık.
En azından elektrikler geldi de bende sizlere kavuştum
Bir yandanda TRTdeki 80ler dizisini izliyorum bayıldım sizlerede tavsiye ederim insan biraz kafa dağıtıyor en azından.

Belki hatırlarsınız eşimin kuzeniyle ilgili bir sorunumuz vardı birkaç hafta evvel. Bu sabah kuzeninle o sorun yüzünden sonunda konuşmuş hatta tahmin ettiğimden beter oldu durum :26::26::26: Kuzen iyiliğini istediğimiz halde eşime resti çekti ve kimse benim özelime karışamaz benide kendine çeki düzen ver yoksa annenle konuşurum diye tehdit edemez hesabı resti çekti
Gerçekten inanamadım ama kız resmen rayından çıkmış ve adam olucak gibi değil. Eşimde ona resti tamamen cıktı bundan sonra adam olmadığın sürece seninle işim olmaz evimede giremezsin senin gibi bir kuzenim yok benim dedi :26:
Kız benlede konuştu hatta dedi yenge senin hiç suçun yok seni seviyorum ama dayım bana karışamaz diye. Bende gerekeni söyledim ve madem öyle düşünüyorsan bundan sonra benim yapabileceğim bir şey yok dedim mecbur :26:
Aslında çok içime oturdu cünkü umursamaz bir tavır sergileyemiyorum hatta bir ara sinirlerim bozuldu ağladım keşke hiç bilmeseydim de iki kuzenin arası acılmasaydı diye.
Artık sadece Allah şaşırtmasın doğru yolu göstersin diye dua etmekten başka çarem yok

Günaydın zarif bayanlar...dukan diyetiyle ilgilenenler için söylüyorum ben kitabını aldım ve takıldığım yerlerde canım sıkıldığında hep ona bakıyorum okuyorum ..motive oluyorum ve hiç kaçamak yapmıyorum onun sayesinde..15 gün oldu dukana başlayalı ve 5,5 kilo verdim üstelik regl olcam bu hafta...
internette okuduğunuz bi çok şey yanlış dukanla ilgili..takıldığınız bi yer olursa kıtap elimde sorabılırsınız..uzun uzun yazıp canınızı sıkmak istemem ..ama benım de kılom fazla olduğu için 10 gün yaptım atak evresini inanın hiç zorlanmadım..zaten proteının uzun süre tok tutma özelliği var ..sonra seyir evresine geçtim aynı fadime gibi 1 gün saf protein,1 gün protein+sebze ama sebzelerin yanında mutlaka protein yemek zorundasınız ..şimdilik bu kadar ..insanın aklına gelmıyo yazmaya başlayınca ama dukan dıyeti çok geniş yelpazesi olan ve çeşitlendirilebilecek bir diyet sadece ilk 2 evrede şeker un nişasta yoq yağ yoq diye yazmadım çünkü dukan 2011 mayısta diyetini güncelledi ve yağsız bir diyet olamayacağına..hergün 2 çay kaşığı zeytinyağı yada kanola yağının vücut için faydalı olacağına karar verdi ....hayden şimdilik hoşçakalın
[/QUOTE]

süpermiş yaa 15 günde 5 kilo
Arada da olsa bizimle günlük yediklerini paylaşırsan sevinirim en azından bizlerede örnek liste olur
İnşallah bende o şekilde güzel kilolar verirde yaza kadar hedefime ulaşır sağlıklı ve dinç bir hale gelirim.
Olmadı bende şu kitabı bir ara dışarı cıktığımda alayım da dediğin gibi daha rahat inceleme fırsatım olur sonuçta dediğin gibi nette aradada olsa yanlış bilgi olabilir.
Sık sık bizle yaptıklarını paylaşırsan sevinirim

Günaydın Kızlar

Bugün de -400 gr gördüm baskülde sevindim Dün 2 lt su içebilmiştim bir de akşam azıcık kaçırmıştım ama yine de bu sonuç güzeldi

Darısı başıma darısı başıma
Bende su içmek için kedimi zorluyorum resmen ama sabahtan beride tuvaletle akraba oldum
Acaba bendemi her gün tartılsam :44:

Aramıza hoşgeldin İnşallah hep birlikte hedeflediğimiz kilolara düşer yaza damgamızı vururuz
Ayyyy düşüncesi bile şimdiden heycanlandırdı :122: :122: :122:

Çok sağol canım..

Evet öyle yapıcam artık. Bu gün gelen bir telefonla yıkıldım, misafirim 2 hafta daha bizdeler Bu hafta sonu gideceklerdi güya Allahım sana geliyorum !

Allah yardımcın olsun güzelim yaa evde birileri oldumu beslenme düzenide değişiyor ister istemez hatta bir iki yemiyeceğim desende direnemiyeceğin bir an oluyor maalesef.
Bu arada onlara artık misafir denmez onlar ilticacı sayılır şaka şaka

Helal olsun enişteye
O dengesizlerde kendi kendilerine uğraşsınlar bence. İnsanın yüreği güzel olsa zaten o şekilde konuşmaz. Bana göre öyleleri İnsan müsvetteleri sen hiç üzme kendini Rabbim gereken dersi onlara verir elbet tabiki anlayana

Ayyy bende yatakana kadar bir yarım kilo daha içerim inşallahda en azından 2.5 Litre olur
Bende bu gece ( çok az ) zeytinyağlı 1 tabak barbunya yedim ama uzun zamandan sonra yine ekmeği biraz fazla kaçırdım maalesef Şükür erken yedikte yarısını da olsa eritmişimdir inşallah

sevgili ceco34 bende heyecanlandım bakk :)))
hoşbulduk ayrıca motivasyon meselesine sık ihtiyaç duyan biri olarak doğru yerde olduğumu düşünüyorum :)
ve şuan inanılmaz acıktım amaaa bu yol zor bir yol olacak ve yapacak birşey yok..... durmak yokk yola devamm....
sevgili 40 beden pembe bikinimide astım dolabımın üstüne... istesede elim gitmez artık kaçamağa :))))

İyi geceler arkadaşlar;

Hepiniz iyisiniz umarım....

Biz annemi getirdik;buralarda kaldık.İstanbul kardan yıkılıyor;burası da kuru soğuk;ama ne soğuk...Jilet gibi kesiyor...

Yollarda buz var diye oturuyoruz oturduğumuz yerde...

Hepinizi özledim...

saol ceco34 arkadaşım böle iyi niyetli bana sahip çıkan eşim sizler gibi dostlarım oldukça sırtım yere gelmez ALLAH ın izniyle ALLAH herkesin gönlüne göre versin...

mrhb. ben altı aydır bebek emziriyorum hamile olmadan önce 70 kiloydum şimdi ise 90 oldumkilo vermek istiyorum bebek emziren anne diyeti varmı merakla bekliyorum hoşça kalın...

slm kızlar:)))bizde döndük sonunda bugün.iki çocuğum sakaryaya babanneye gitmişti geçen ctesi yaklaşık 9 gün kalmış oldular.eşim geçen hsonu bıraktı bu hsonu aldı.bende geçen salı çkaleye uçtum bu sabhta geri döndüm.diyet aslında ilk günler iyiydi sonraki günler bi sapıttım hala kendimi toplayamadım bugün de düzensizdik tabi herkesin valizi ve ev işleri birikmişti.üstelik çok yorgundum.toparlanam lazım ama çocuklar evdeyken biraz zor olacak toparlanmam.tartılmakta istemiyorum moralim bozulacak çünkü kısa sürede çok güzel kilo alabiliyorum malesef...
annemler ablalarım abimler arkadaşlarım çok şaşırdılar yeni halimi görünce.kurbandan sonra 7 kg daha inmiştim.popon bacakların kalmamış hiç dediler.ama göbeğimi gösterince hak verdiler bölgesel bişeyler yapabilirsin diye.yazın 97 kg iken gören bir arkadaşım özellikle çok tebrik etti.kendisi 55 kg imişte 56,5 olmuş hemen leslileri yollamamı istedi internette...boyu 165 cm.36-38 beden giyiyormuş.1,5 kg bile rahatsız olması içni yetmiş yani...ablamın pantolonlarına girdim hatta biraz da bol geldi 42 bedendiler çeşitli markalarda.hatta abimin eşi yok olcaksın yeter artık bile dedi:)))
bende anneciğimi görmüş oldum.çkale çok çok soğuktu.1 kere kahvaltıya gittik bide kahve içmeye.onun dışında hep evdeydik.çocuklarımı özledim ama olmamalarıda iyi oldu kafamı dinledim biraz.gerçi en küçüğümde bi garipti, kucağımdan inmek istemedi noramlde yabancı bilmez ama bırakacağımdan korktu heralde.bugün abisini ablasını görünce nasıl mutlu oldu anlatamam.hepsi çok mutlular çok şükür.bende bu soğuk havalarda karda koşta kazasız evimize ulaştığımız içni çok mutluyum.herkse iyidir inşallah.geçmişi okuyamadım ve halada okuyamayacağım.yarın vaktim olursa okumaya çalışırım birazdan film izleyeceğiz eşimle.işte böyle....hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun dilerim.herksese kuacak dolusu sevgiler:)))

sağol canım en güzeli olmuş.

hoşgeldin ececim. okudukça yüzümde güller açtı canım. aile yeniden bir arada. ee artık sende gel bizde bir arada olalım.

bugün 2 günlük %100 detoks diyetine başladım kızlar hiç açlık hissetmedim. hatta yemeyi unuttumda eşim dedi saatin geçiyor yemedin diye.
hani diyetisyenler diyorya beyaz idrar yapana kadar su için diye. aynen öyle. o kadar çok su ve bitki çayı içtimki. iyi oldu. ama bugün regl oldum. çok üşüdüm çoook. onun dışında iyiyiydi ama spor yapmadım.

..İnşallah canım hedefine ulaşırsın bende 150 kilolardan 105 kiloya düştüm ....

banu canim ciddenmi 150 kilodan düstün?
insallah bende düsebilirim böyle Allah nazarlardan saklasin masallah barekallah sana.

iyi akşalar kızlar naslsınız ben bıraktım kendimi kilo vermek benim için hayel galiba herşeyi canım istiyo yiyorum ..

Allah yardimcin olsun turnal,seni cok iyi anlayabiliyorum
Bende birakmamak icin dualarimda sabir dileniyorum
Bazen kilolarima bakinca bu kadar kiloyu vermeye bir ömür yetmez diyorum
Sonrada bari bir daha ki yasima az ince olayim,yas gittikce sismanlik basa bela oluyor diye tekrar toparlaniyorum

kesinlikle katiliyorum sana yst38,hepinizin deneyimlerinden faydalanmayi seviyorum
yanlis birsey gördügünüzde kendi adima söyleyim fikir verirseniz inanin cok memnun olurum
birde bende cok üsüyorum doktorum karbonhidrati ve yagi azalttigimdan olabilecegini söyledi
gecenlerde ayiptir söylemesi firinda uskumru yaptim o da haliyle baya yagli bir balik sabaha kadar ellerim ayaklarim sicacikti..simdi yine el ayak buzz gibi.

Ben artik magazalara girmeyi buyüzden sevmiyorum ama insallah yavas yavas gececek bugünlerde

bu topik cidden benim hem diete hemde kilolarima bakis acimi degistirdi
herkesin verdigi mücadeleyi görüyorum dolayisi ile daha da bir motive oluyorum
Allah hepinizden razi ve hosnut olsun insallah

Bugün bende aksam yemegi yemedim ,öglen 2 gibi yedim daha da firsatim olmadi cok yürüyüs yaptik esimle ,cok aciktim ama gec oldu ancak su icerim bol bol .

mrhb. ben altı aydır bebek emziriyorum hamile olmadan önce 70 kiloydum şimdi ise 90 oldumkilo vermek istiyorum bebek emziren anne diyeti varmı merakla bekliyorum hoşça kalın...

Hosgeldiniz slayezobu,
googleden söyle bir liste buldum insallah isine yarar,yinede reelde bir dietisyenden fikir almak daha da saglikli olabilir diye düsünüyorum
Emziren Anne Diyeti

Sağlıklı doğumun ardından her annenin, hamilelik döneminde alınan 10-12 kiloyu vermek için gayret sarf ettiğini belirten Uzman Dr. Erdoğan Yürük, diyete en az 3 hafta sonra başlanmasını tavsiye ederek, "Emziren anne en az günlük 2 bin kalori almalı, proteinlere önem vermeli, günde 2.5-3 litre sıvı tüketmeli, limonata, papatya ve ıhlamur çayı içmeli" dedi.
Zayıflama Merkezi Uzmanı Dr. Erdoğan Yürük, hamilelik döneminde alınan kiloların doğumdan sonra verilmek istendiğini kaydederek, "Amaç, ne şekilde olursa olsun kilo vermek değildir; sağlıklı beslenerek kilo vermektir. Kilo vermek için yapılan sağlıksız diyetlerde bazı temel gıdalar az veya hiç alınmamakta, bunu sonunda anne sütü azalmakta veya kalitesi bozulmakta ve neticede annede ve bebekte sağlık problemleri oluşmaktadır" dedi. Bebeklerin beslenmesinde anne sütünün en önemli besin kaynağı olduğunun unutulmamasını isteyen Yürük, "Anne sütü bebeğin beslenmesi, gelişmesi ve büyümesi için en önemli gıda olduğu gibi anne ile bebek arsında psikolojik bağ oluşmasını da sağlıyor. Bu nedenle annenin beslenirken özellikle sütünün yeterli miktarda olmasına özellikle dikkat etmesinde sonsuz fayda var" uyarısında bulundu. Emzirme süresince sütün ayda 2 kilodan fazla verilmemesini öneren Yürük şunları söyledi:

"Beslenmede proteinlere özellikle yer vermeli. Hayvansal proteinin yanında bitkisel protein (fasulye-nohut-soya) alınmalıdır. Balık haftada 1-2 öğünde yer almalı. Vitamin ve mineral yönünden zenginliği tartışmasız olan meyve ve sebzeler asla ihmal edilmemelidir. Bu dönemde sigara ve alkolün yasak olduğu da akıllardan çıkarılmamalı. Kilo vermede diyetin değişmez yardımcısı olan hareket de ideal kilolarınıza gelmenizde size yardımcı olur. Kilo verme ve tokluk meydana gelmesi konusunda akupunktur uygulamalarını da tercih edilebilir. Emziren annenin günlük kalorisi 600-750 kalori fazlalık içerir. Bu yüzden de günlük alınacak kalorinin en az 2 bin-2 bin 200 olmasına dikkat etmelidir. Diyette unutulmaması gereken diğer konu bol miktarda sıvı alınmasıdır. Sıvı alınması yaklaşık 2.5-3 litre civarında olmalı, suyun yanında az şekerli limonata, papatya çayı, ıhlamur gibi sıvılar da tüketmelidir."

Bir haftalık diyet programı

Dr. Yürük emziren anneler için 1 haftalık diyet programını ise şöyle açıkladı:

1. Gün

Sabah:

Bir Bardak Şekersiz Süt,
Bir Yumurta,
Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
Bir Dilim Kepek Ekmeği
Arada Acıkırsanız Bir Elma.

Öğle:

Bir Porsiyon Yağ Konmadan Yapılan Etli Türlü,
Bir Ufak Tabak Makarna (Yağ Koymadan Haşlanacak)
Bir Kase Yoğurt,
Bir Dilim Kepek Ekmeği.
Akşam Üstü Bir Dilim Kepek Ekmeği ile Bir Dilim Beyaz Peynir.

Akşam:

Bir Kase Domates Çorbası,
Bir Balık Izgara,
Bol Salata,
Serbest Meyve.
2. Gün

Sabah :

Bir Bardak Şekersiz Süt,
Bir Yumurta,
Bir Kaşık Bal,
Bir Dilim Kepek Ekmeği,
Bir Domates-
Arada Bir Muz.

Öğle:

Bir Tabak Etli Taze Fasulye (Yağ Konmayacak),
Bir Porsiyon Yağsız Yapılmış Pilav,
Bir Kase Komposto (Sakarin İle Tatlandırın),
Bir Dilim Ekmek.

Akşam:

Bir Kase Tarhana Çorba,
5-6 Adet Izgara Köfte,
Bir Tabak Püre,
Bir Kase Yoğurt,
Bir Tabak Kayısı.
Yatmadan Önce Bir Bardak Şekersiz Süt.

3.Gün

Sabah:

Bir Bardak Taze Portakal Suyu,
Bir Dilim Beyaz Peynir,
Bir Yumurta,
Bir Dilim Kepek Ekmeği.
Öğle:

Bir Tabak Taze Etli Bezelye,
Bir Kase Cacık,
Bir Ufak Dilim Börek,
Bir Kase Komposto (Sakkarin İle Tatlandırın),
Bir Dilim Kepek Ekmeği.

Akşam:

Bir Kase Yayla Çorbası,
Bir Tavuk But Haşlama,
İki Havuç,
Bir Domates,
Bir Salatalık ve Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Salata Tabağı,
Yatmadan Önce Bir Muz.

4.Gün

Sabah:

Bir Yumurta,
Bir Dilim Beyaz Peynir,
Bir Domatez,
Bir Dilim Kepek Ekmeği,
Birkaç Bardak Çay.
Öğle:

Bir Porsiyon Barbunya Pilaki,
Bir Dilim Kepek Ekmeği,
Bol Salata,
Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,
Akşamüstü Bir Muz.

Akşam:

Bir Porsiyon Bonfile,
Bir Patates Haşlama,
Bir Tabak Taze Fasulye,
Bir Kase Cacık,
Bir Dilim Kepek Ekmeği,
Bir Domates.
Yatmadan Önce Bir Bardak Şekersiz Süt.

5.Gün

Sabah:

Bir Bardak Şekersiz Süt,
Bir Yumurta,
Bir Dilim Beyaz Peynir,
Bir Dilim Kepek Ekmeği,
Birkaç Bardak Şekersiz Çay.

Öğle:

6 Adet Yağsız Kıyma ve Az Ekmekle Yapılmış Izgara Köfte,
Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,
Bir Tabak Süt ile Yapılmış Püre,
Bir Portakal.
Akşamüstü Bir Muz.

Akşam:

Bir Kase Mercimek Çorbası,
Bir Tavuk Göğüs Haşlama,
Bir Tabak Taze Fasulye,
Bir Kase Cacık,
Bir Elma veya Portakal.
6.Gün

Sabah:

Bir Dilim Kepek Ekmeği,
Bir Bardak Süt,
8-9 Adet Siyah Zeytin,
Bir Dilim Beyaz Peynir,

Öğle:

Bir Tabak Yağsız Et İle Yapılmış Türlü,
Bir Kase Cacık,
Bir Ufak Tabak Yağsız Yapılmış Pilav,
İki Portakal.
Akşamüstü Bir Bardak Ayran.

Akşam:

Bir Dilim Kepek Ekmeği Bir Adet Alabalık Haşlama,
Bir Domates,
İki Havuç,
Bir Salatalık,
Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Tabak,
Bir Ufak Tabak Yağsız Makarna (Üzerine İki Kaşık Yoğurt Koyabilirsiniz),
İstediğiniz Meyveden Bir Porsiyon Yiyin.
7.Gün

Sabah:

Bir Bardak Şekersiz Süt,
Bir Dilim Kepek Ekmeği,
Bir Dilim Beyaz Peynir,
Bir Domates,
Öğle:

Bir Tabak Taze Bezelye,
Bir Dilim Kepek Ekmeği,
Bir Kase Cacık, İki Havuç,
İki Domates,
Bir Haşlanmış Patates,
Akşamüstü Bir Elma Ve Bir Portakal.

Akşam:

Bir Kase Domates Çorbası,
Bir Bonfile,
Bir Dilim Kepek Ekmek,
Bir Patates Püre,
Bir Domates,
Bir Salatalık,
Bir Havuç,
Bir Muz.

-Ece78 hosgeldin ,ne güzel seni zayiflamis görüp sasirmalari baya motive etmistir ,yine toparlanirsin yorgunlugunu bir at üzerinden masallah o kadar azimle zayiflamissinki ipin ucunu birakacagina inanmiyorum.

zor degilmi canim sadece sivi tüketmek dayanabiliyormusun?

ya arkadaslar ben aslinda hemen hemenen son yazimdan suana kadar paylasim yapan herkeze cevap yazmistim ama ,
yapistirinca bir kaci gitmis
neyse artik..saglik olsun

Cok sagol banucum bakalim tarti ne diycek bu duruma
Sizde güzel eglenmissiniz burayada yagsada bizde kaymaya gitsek
cnm senin için hayırlı olacağına inaniyorum sabah erken kalkmaya alisirsin
Insallah toksincim insallaaaaaaaahhhhhhhh.........
Birisi baklava mi dedi ????????????
Günaydın Kızlar

Bugün de -400 gr gördüm baskülde sevindim Dün 2 lt su içebilmiştim bir de akşam azıcık kaçırmıştım ama yine de bu sonuç güzeldi
iyi haberlerini aldikca ben kilo vermis gibi seviniyorum cnm hadi bakalim yaza kadar incecik olucaksin bu gidisle
Orasi öyle umutcum insallah karlarimiz bize eksi olarak döner yoksa bende bu ara ipin ucunu kacirdim kaciricam. Allahim sen bana sabir verrr diye diye geziyorum evin icinde
Okuyunca inan cok sinir oldum ne dengesiz insanlar var cidden sasiyorum
Esinide tebrik ederim ne güzel yapmis eve getirmis seni sirf böyleleri yüzünden yalnizligi cok sevmeye basladim ben bile

Beyzus ablacim bizde seni özledikkkkkkkk
Aman dikkat edin hasta falan olmayin. Umarim anneciginde iyidir. Arayi cok acma özleniyorsun bilesin

Ececim sag salim ailecek evinize dönmüssünüz cok sükür. Allah agzinizin tadini bozmasin insallah.
Senin kilona inecegimi hiiiic sanmiyorum ama hayal ettimde insan nasil mutlu olur kimbilir senin adina cok sevindim fistikim
Biraz kacirmis olabilirsin ama toparlarsin dert etme

Son düzenleme:

Hoşgeldin güzelim Hadi gözün aydın cocuklarına da kavuştun
Ne güzel kısa bir süreliğine de olsa bir araya gelmişsiniz annenlerle boşver nasılsa yediklerini en kısa sürede eritirsin eğer artı cıkarsan ama ben sanmıyorum kilo almış olduğunu

Hadi bakalım hayırlısı canım ama sırf sıvı beslenmiyorsundur herhalde. Bende sabahtan beri bol bol su içmeye calıştım ama daha ancak 2 litre su içtim ve kendimi fazladan su yutmuş balık gibi hissediyorum
Bende herhalde bir iki güne kadar regl olucağım :26: Bir yandan seviniyorum olucağım diye diğer yandan bu ay çok az vermiş olmanın sıkıntısını yaşıyorum. Yarın kendi kafama göre bıraktığım ilaçı alıcağım eczaneden ondan sonra inşallah herşey düzene girer

size tavsiyem 3 litre su için günde 3 bardak yeşil çay için bol maydonoz tüketin ve her gece yatarken bir bardak greyfurt suyu için bakın görün nasıl veriyosunuz rabbim azmimizi işşallah kırmaz şeytana uymayalım diyete devam edelim aman diyim aman azcık yiyim bişey olmaz demeyin çünkü bir kerede olsa ucu kaçıyo kendimden biliyorum azimliyim bu arada biri beni görünce diyo kilomu
verdin sen diyo dahada hırslanıyorum sloganımız ney bol su için zayıflayın biz açız iradesiz bayanlar deyiliz verelim güzelleşelim işte o ka eşim bile dedi geçen canım gerçekten verdin kiloyu dedi beni ihya etti kimse sevinmesede eşim saglıgım için sevinsin onun gözüne güzel görünüyüm daha bişey istemiyorum bu arada aranızda panik atak olan varsa söylüyüm inanın ben bu diyeti yaptım yapalı hamdolsun gelmiyolar benimkiler :18::18:aman gelmesinlerde zaten ne pilav ne makarna yiyorum sadece 3 yemek kaşıgı bulgur oda lifli diye sodamıda yemeklerden sonra içiyorum yakında yeni halim eski halim diye buraya koyarsam şaşmayın irade çok önemli bu sefer başarıcam onun için bir etek aldım inadına kiloyu vericem o etegin içine giricem işşallah
önceden 102 geliyodum şimdi 95 geliyorumdahada vericem bundan öncede 118 kilo geliyodum bebegim olmuyodu doktor kilo vericen dedi başladım kilo vermeye irademe sahip olamıyodum hep pazartesi deyim geçiriyodum ama birgün doktorum senbu bebegi istemiyosun deyince istiyorum deyince bana bir kilo bir yumurta 2 kilo iki yumurta dedi herseferinde ben pko hastasıydım çünkü gel gelelim 118 kilodan 99 düştüm ve rahmetli ogluma hamile kaldıgımda 90 kadar düştüm 3 evlat yitirdim acısı çok zor doktorum kilo vericeksin birdaha gebelik istiyosan dedi vericeksin azim ettim veriyorum kızlar işşallahta vericem işşallah azimimin sayesindetek istedigim burada birbirimize destek olup kilolarımızı vermek bana destek olmak istermisiniz bende sizlere seve seve destek olurum

cnm hosgeldin herkesin sasirmasi seni çok mutlu etmiştir dimi sen çabuk alıyorum demissin ama cabukta veriyorsun dikkat edince
Yazın sakaryaya gitcenmi belki görüşürüz bende sakarya geliniyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…